JAWI - Sp. z o.o.
2 12 73 5 1

Opinie o JAWI - Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Romo
 Opinia

Jawi to najgorsza firma na Polskim rynku, dziwie się że jeszcze posiada koncesje, traktują ludzi jak śmieci aby tylko mieć zyski z PEFRONU .Dziwię się ludziom ze jeszcze pracują,no ale cóż jak sami dziadkowie pracują,bo młodzi do takiej firmy nie pójdą

Pomocna?
Tak1Nie5
Walter
 Opinia
@Romo 20.02.2019 10:12

Nie masz pojęcia kolego jak bardzo się mylisz. Wiesz jeśli się czegoś nie wie albo nie widzi - to nie powinno się wypowiadać.

Pomocna?
Tak3Nie
jonson
 Opinia
@Walter 28.02.2019 20:11

Właśnie pracowałem i widziałem co to za firma i sam kogucik Marek SZ

Pomocna?
TakNie4
jonson
 Opinia

NIE RADZĘ PRACOWAĆ W TAKIEJ FIRMIE KOGUCIK SZEFOSTWO TO WYZYSKIWACZE FIRMA UTRZYMUJE SIĘ TYLKO Z PEFRONU ŻADNYCH PODWYŻEK ZRESZTĄ TO WIDAĆ PO BUDYNKU JAKI SZEF TAKI BUDYNEK

Pomocna?
TakNie3
Paulina
 Opinia

Zajrzałam na stronę internetową firmy Jawi w poszukiwaniu ofert pracy, niestety żadnych nie znalazłam. Może ktoś z Was wie, czy aktualnie trwają jakieś rekrutacje? Wcześniej dość negatywnie pisaliście o firmie, często podając informacje na temat konkretnych osób, a nie samej pracy. Może ktoś opowie, jak wygląda obecna sytuacja? Czy w ostatnim czasie zmienił się poziom wynagrodzeń?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hunter
 Opinia
@Paulina 17.01.2019 14:18

Najlepiej to chyba zadzwonić na podany numer albo przyjechać na miejsce. Firma ma siedzibę na ul. Baczyńskiego 27 w Sosnowcu-Milowicach - vis a vis Netto. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Romo
 Opinia
@Paulina 17.01.2019 14:18

NIE OŚMIESZAJ SIĘ PAULINO NIBY Z TAKIMI PYTANIAMI, JESTEŚ PRACOWNIKIEM FIRMY JAWI I ZADAJESZ ŚMIESZNE PYTANIA ŻENUJĄCE.BO WY W BIURACH MACIE WSZYSTKO A MY NA OBIEKTACH NAWET WODY NIE MIELIŚMY W TAKIE UPALNE DNI

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M Wieczorek
 Opinia

ale fajny wpis o tym sprzątaniu .. szkoda tylko ze nie ma w nim słowa prawdy .. jakoś sobie nie mogę przypomnieć tych 500 tys a pewnie bym coś wiedział ... internet ma to do siebie ze można w nim napisać każda głupotę ... ale nie tym razem , wystąpię jako przedstawiciel JAWI do naszych prawników o podjęcie kroków i pozwanie osób naruszających dobro firmy , zobaczymy czy się da , a jak się da to mam nadzieje ze zaboli piszących te idiotyzmy i następni się zastanowią zanim napiszą kłamstwa i bzdury

Pomocna?
TakNie
Wiesław.B
 Opinia

Co do wypowiedzi Dorci się zgadzam,jeśli chodzi o w/w kobietę.A co do pracy w JAWI nie polecam .Ja zmuszany byłem pracować po 48 godzin na obiekcie.Wiecej nie mogę ujawniać,bo sprawa jest w Sądzie.Ja zostałem zwolniony bo za dużo podobno mówiłem.panie Prezesino marek w.posiadam dokumentacje zdjęciową jak i filmową po ile godzin pracowałem i gdzie.Wiecej nie ujawniam szczegółów.Tak to się zgadza żwalniaja za byle co.panie m.w zrobiłem dokumentacje po to jaby może przyszło panu do główki że zaginęły .Co do traktowanie pracowników przez. prezesika m.w ..to są już ze mną swiadkowie.Z moich opisów na fb opisałem całą sytuacje wlącznie z dokumentacją ,aby uświadomić ludzi przed takimi firmami jak JAWi.Mogę tylko zdradzić iż z ponad. 950 tyś ludzi ,którzy to przeczytali na fb.To wszyscy byli oburzeni .Zamierzam włączyć w to media telewizję.Pisałem specjalnie nazwisko i imię z małej litery,bo tak traktuje nisko cenionego prezesika TAK JAK ON INNYCH TAK I JA GO TAK TRAKTUJE.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zwycięzca !!!!
 Opinia
@Wiesław.B 19.09.2018 15:38

Panie Wiesławie Co do godzin pracy na monitoringu to faktycznie sama prawda .Ilości naprawdę niebotyczne . Myli się pan jedynie co do funkcji pana "byłego" szefa bo nie jest tam Prezesem . Z tego co mi wiadomo był ale już nie jest ,tylko Prokurentem a to tak naprawdę nikt ważny . Zresztą firma kierowana przez taką osobą nie może dobrze funkcjonować skoro nikt z zarządu nie ma pojęcia o tym co robią . Durne decyzje które nie prowadzą tej firmy do niczego dobrego .Pan "niby szef" nie zna się na tym co robi podejmuje decyzje równe decyzją 16 latka .Firma opiera się tylko i wyłącznie na dofinansowaniach z PFRON i tylko z tego żyje .Żadnej inwencji twórczej ,brak jakiegokolwiek kierunku rozwoju. Podejście do funkcjonowania firmy z czasów komuny . Także podsumowując aby przyszli chętni do pracy mieli jakiś ogląd to na minus można zaliczyć : -Jeżeli jesteś osobą ambitną i umiesz coś zrobić nie idź tam bo nie warto . -Chcesz pracować w nowoczesnej firmie -odradzam stanowczo -budynek ruina -wstyd pokazać komuś że się tam pracuje - szukasz firmy która przestrzega prawa pracy w 100% -odradzam Co do plusów hmmm ciężko coś powiedzieć może tylko tyle że szef prywatnie spoko gość -na piwo iść pogadać to jak najbardziej ok. w sumie go serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia -

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek Sz.
 Opinia
@Wiesław.B 19.09.2018 15:38

Co do wypowiedzi "Dorci" nie zgadzam się. Firma przelewa na konto regularnie wynagrodzenia. Co do reszty wypowiedzi szkoda słów. A ja pracę w JAWI polecam. Zostałem zatrudniony jako technik. Fakt naczekałem się trochę na narzędzia pracy ale za to żaden wcześniejszy pracodawca nie zapewnił mi równie dobrego sprzętu do roboty(w czasie oczekiwanie zajmowałem się firmą od strony informatycznej oraz dobrze poznałem zgrany zespół księgowo/płacowo/administracyjny). Poza tym odbyłem niedawno bardzo drogie szkolenie z zakresu obsługi systemu informatycznego. Mój przełożony dotrzymuje słowa. Co do 48h. pracy sam pan chciał mieć jak najwięcej godzin pracy i wykonywał Pan ją dodatkowo na umowę zlecenie. I robił naraz na obiekcie oraz monitoringu. "zwalniają za byle co" - z tą kwestią również się nie zgodzę. Jeśli operator monitoringu siedzi na stronie społecznościowej zrzucając na dół kamery które ma obserwować na służbowej jednostce centralnej PC (to jedynie przykład). "Pisałem specjalnie nazwisko i imię z małej litery" to już kwestia indywidualnej kultury osobistej danej osoby.

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Marek Sz. 20.09.2018 14:05

Marek kto ci to dyktował ??? . Proszę cię -litości

Pomocna?
Tak1Nie
Wiesław.B
 Opinia
@Marek Sz. 20.09.2018 14:05

Panie wielki techniku od nie roboty,siedzi pan tyłku i nic nie robi.Chwalił sie pan i śmiał,ze m.w.płaci. i nic się nie robi.Sma pan płakał ze czeka na sprzęt itp bo nawet śrubokręta którego rzekomo pan zamówił nie ma.Jak to pan ujął słowami .Siedzę i nic nie robię to niech płaci.Co pan robił w biurze techników ano wchodząciem do do biura to pan sobie uciął drzemkę allbo ogladał filmy na laptopie.Nie potrafił pan nawet kamer ustawić na monitoringu twierdząc że to wina przesyłu z obiektu.NIE PODLIZUJ SIĘ.BO WIELE RZECZY MÓGŁBYM OPISAĆ O OPINI KTÓRĄ MÓWIŁEŚ O. M.W I BYŁYM KIEROWNIKU Z MONITORINGU.

Pomocna?
Tak4Nie
Wiesław.B
 Opinia
@Janusz 20.09.2018 16:13

Zapewne ktoś z kierownictwa,bo on sam nawet nie umie się wysłowić

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heniek
 Opinia
@Marek Sz. 20.09.2018 14:05

Nie ośmieszaj się i nie podlizuj

Pomocna?
TakNie
Mirosław
 Opinia
@Wiesław.B 21.09.2018 14:16

Jak on nazywał swojego najlepszego szefa ???. (usunięte przez administratora) ?? .Ha ha dobre to .Uśmiałem się jak nic .Teraz jest panie prezesie .hahahaha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiesław.B
 Opinia
@Mirosław 21.09.2018 20:21

Nie będę Mirek się wyppwiadał i pisał co wielki technik mówił o. marku .w.bo nie będę juz całkowicie go zerował.A teraz sie podlizuje technik od 7 boleści

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maćko
 Opinia
@M Wieczorek 06.09.2018 22:28

Jesteś chłopie żenujący

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik nr 1
 Opinia

Wszystkim piszacym i czytającym te bzdurne wypowiedzi na temat firmy polecam zajęcie się sobą!Po pierwsze jeśli nie zgadzasz się z warunkami pracy... znajdź nową... Po drugie... żal mi ludzi klamiacuch na tym górami odnośnie firmy, płac i zasad. Proszę poczytaćo firmach z konkurencji. .. zawsze znajdzie się "poszkodowany". Na takim forum, jak to piszą: - samotni -znudzeni życiem - frustracji! Żenada i tyle!!!! Pozdrawiam wszystkich mających problemy emocjonalne. Proszę o opinię o kolejnych pracodawcach!!!

Pomocna?
TakNie
Wiesław.B
 Opinia
@Pracownik nr 1 28.09.2018 21:39

Nie zal mi że nie pracuję w firmie jawi,która nie potrafi szanować pracowników.Sprawa jest w Sądzie. Pracuję w innej Firmie gdzie szanuje się godnie ludzi. I pracuję na stanowisku specjalista d/s Bezpieczeństwa i Ochrony za godne pieniądze.Pozdrawiam podlizywaczy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jeszcze przcownik
 Opinia
@Pracownik nr 1 28.09.2018 21:39

chłopie wypisujesz bzdury a sam wiesz jak jest /szefostwo żeruje na niepełnosprawnych, a ludzi ma gdzieś,co jesteś też podlizywaczem jak Mareczek technik chyba od boleści głowy.Technik Mareczek sam jak jEŻdził po obiektach to sam Śmiał się z się ze swojego imiennika Marka W.ŻE JAK MU GRUBY PŁACI to i tak trzeba ściemniać itp A co do monitoringu to chyba wszyscy wiedz ą że pijaństwo itp. Pani Kierownik obecna, która zastępuje Marcina K.sama wie że ten pijus, co zabrała go z portierni ,a jest na monitoringu/ chyba w nagrodę/.To wy na to Szefostwo.Trzymacie pijusów bo zależy wam na kasie z PEFRONU,jak to pisał Pan Wiesław B którego się szefostwo pozbyło za prawdę,bo się nie bał.Ja już nie długo na emeryturkę i w d..pie mam tą firmę KOGUCIK.

Pomocna?
Tak3Nie
Paulina
 Opinia
@jeszcze przcownik 05.11.2018 23:21

Skąd taka Twoja opinia dotycząca pracodawcy? Dlaczego uważasz, że firma wykorzystuje osoby niepełnosprawne? Mógłbyś podać przykłady takich sytuacji? Jeśli zauważasz działania niezgodne z prawem, warto na początku wyjaśnić to z pracodawcą i w razie konieczności interweniować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maćko
 Opinia
@Pracownik nr 1 28.09.2018 21:39

następny chyba jesteś lizoidupa i sprzedawczyk

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@Wiesław.B, po Twoim wpisie wnioskuję, że w przeszłości byłeś zatrudniony w Jawi. Dlaczego sądzisz, że pracodawca źle traktuje pracowników? Czy próbowałeś wyjaśnić z kierownictwem kwestie, które Ci nie odpowiadały? Przedstaw proszę nieco dokładniej sytuację, może znajdziesz też pozytywne aspekty zatrudnienia w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@Dorcia, tego typu wpisy są niedopuszczalne! Nie wolno nikogo obrażać na forum. Koniecznie przeczytaj regulamin serwisu. Przypominam, że forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje między użytkownikami. Odsyłam wszystkich komentujących do regulaminu. Treści z nim niezgodne mogą zostać usunięte. Proszę o rzetelne opinie na temat firmy oraz samej pracy. Czy aktualnie trwają jakieś rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M Wieczorek
 Opinia

Witam Rozumiem że odwagi wystarcza tylko na pisanie anonimowo .... i wcale mnie to nie dziwi , bo inaczej łatwo można by wykazać że piszące tu osoby bardzo się postarały o zwolnienie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@Tati, napisałeś, że Jawi nie organizuje imprez integracyjnych, a co powiesz na temat pakietu socjalnego, czy coś takiego istnieje? Może są jakieś bony świąteczne? Czy polecasz stanowisko operatora? Jakie umiejętności są na nim najbardziej przydatne? Jeśli ktoś z Was zna odpowiedzi na pytania użytkownika @Piotr, zapraszam Was do dyskusji!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiesław.B
 Opinia
@Paulina 30.08.2018 15:30

O czym Ty mówisz o jakich pakietach.Chyba nie dla pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tati
 Opinia

Pracuję na obiekcie w firmie JAWi,mam obecnie kilku znajomych,którzy pracują na innych obiektach.I zauważyłem i nie tylko ja że jeden chyba z najlepszych operatorów na monitoringu / operator 1 /, co niektorzy mówią że miał na imię Wiesław.Ja pracuję w w/w firmie już dosyc dlugo i mogę tak i nie tylko ja go ocenić bardzo dobrze wykonywał swoje obowiązki,chłop komunikatywny,grzeczny,umiał doradzić i swoim takim zachowaniem my z obiektow pracownicy to doceniają.Nie wiemyczy został zwolniony czy jest na l-4 .Operatorzy nic podczas zgłaszania do nich nie chcą mówić.Odpowiem Henkowi na wcześniej pisaną przez niego opinię.Iż prawdopodobnie został operator 1 zwolniony ponieważ zarabiają tyle samo co na obiektach ,a chciał podwyżkę dla operatorów bo w innych firmach operatorzy zarabiają wiecej na monitoringu niż na obiektach.Chcę dodać ze Prezes i jego synalek żerują na podwyżkach dla operatorów pomomo mają z kazdego z nas duże pieniądze z PEFRONU tak zwane dofinansowanie.Żal Panie Prezesie że nie szanuje się dobrych ludzi tylko kasę

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operstor
 Opinia
@Tati 16.08.2018 00:23

Wieslaw...nie ośmieszaj się....żenada ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotr
 Opinia

Może ktoś ma wiedzę czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Mam małe doświadczenie czy to może być problem?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tati
 Opinia

Odpowiedzi dla Pauliny.W firmie JAWI nic się nie prowadzi zadnych imprez dla pracowników w formie np.spotkań. z Prezesem i pieczenia kiełbasek chociażby pogadać z. Prezesem o (usunięte przez administratora) relach i problemach.Prezesi spotykają się ale chyba ze swoimi odpowiednikami.A pracowników mają gdzieś w innych firmach raz do roku są spotkania Dyrektora czy Prezesa z pracownikami na imprezach integracyjnymi i za wypracowanie pieniażki przez pracowników takie imprezy są robione.Przypominam iż,Firma JAWI. to zklad pracy chronionej i mają dofinansowanie z PEFRONU.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

Wiecie, czy firma prowadzi obecnie rekrutacje? Jakie warunki są oferowane nowym osobom? Czy mogą liczyć na przyjazną atmosferę oraz umowę o pracę? Wcześniej pisaliście, że zdarzały się opóźnienia w wypłatach, czy problem został już rozwiązany? Czy pracodawca zapewnia wszystkie niezbędne narzędzia pracy, jak na przykład odzież?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nadal_trzeba _szukac
 Opinia

Odchodząc nie idżcie do Solid Security. Pierwszy miesiąc to umowa zlecenia. Potem nie przelewają pieniędzy wcale.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@Heniek możesz opisać szerzej czym zajmuje się pracownik monitoringu? Jakie ma obowiązki i jakie są mu stawiane wymagania? Jak z czasem oceniasz pracę w JAWI? Możesz polecić tego pracodawcę innym zainteresowanym? @Konrad jesteś pracownikiem JAWI? Co należy do Twoich zadań?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heniek
 Opinia
@Paulina 29.06.2018 08:59

Operator monitoringu,jest odpowiedzialny za nadzór pracowników na obiektach przyjmujac od noch raporty /telefonicznie.Monitoruje i nadzoruje obiekty jak również pracowników.Płace na monitoringu są takie same jak na obiektach czyli 2100.00 brutto, a powinni mieć trochę wiecej.Jedyną wadą. też jest Kierownik z. Monitoringu, ktory nie ma pojęcia ułożenia grafiku. i co kolwiek załatwic.Moim zdaniem. od kilku miesiącach ustabilizowalo się jesli chodzi o pracowników na monitoringu, ale nie jest to zasługą Pana. Kierownika.Może podziękować Kierownikowi za pracę a dołożyć wiecej kasy dla tych ludzi na monitoringu.ja już nie pracuję,ale jakby Zarząd zapytał operatorów o Pana Kierownika czy jest im potrzebny to na pewno by odpowiedzieli że nie.Bo od stycznia 2018 to byla taka rotacja ludzi ,poniewaz się zwalniali przez. Kierownika.Mam informację ponieważ nadal tam pracije moj kolega.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tomasz
 Opinia
@Heniek 01.07.2018 15:11

A gdzie poszedłeś. Mam nadzieje, że nei Solid bo to dno. Ja odszedłem do innej branży. Plus praca 8 godzin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Konrad
 Opinia

Jak się komuś nie chce pracować to szuka tzw. dziury w całym!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Co powiecie o zarobkach w JAWI - Sp. z o.o.? Czy w ostatnim czasie ich poziom uległ zmianie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heniek
 Opinia
@Administrator 13.05.2018 09:55

pracowałem w firmie JAWI,jedynie Kierownik z monitoringu do wymiany.Nie potrafi z moich informacji do tej pory zrobić grafików pracy,zmienia po kilka razy w miesiącu grafiki.Ludzie przez niego się zwalniają i dlatego jest taki młyn zmian pracowników na monitoringu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tk
 Opinia

Firma nie przelała pieniędzy. Rażące naruszenie przepisów praca pracy. Jest 10 kwietnia godzina 21:37 Podstawa do sądu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NN
 Opinia
@tk 10.04.2018 21:38

A jak się przyjmuje do pracy i od razu idzie na L-4 to jest dobrze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

@tk, dopytywałam o kwestię nieterminowych wynagrodzeń w poprzednim swoim wpisie na tym forum. Rozumiem, że sytuacja chociażby w Twoim przypadku się powtarza. Czy chodzi Ci tylko o ten konkretny miesiąc? Czy pracodawca informuje swoich pracowników o powodzie opóźnienia w wypłacaniu wynagrodzeń?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Ktoś z Was obecnie pracuje w JAWI - Sp. z o.o.? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marian
 Opinia

Prawda wypłata po czasie nie uzasadnione zwolnienia bałaganie o dokumenty brak szacunku do pracowników

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

Część użytkowników forum w swoich wpisach wspomina o tym, że nie otrzymują pensji na czas. Czy taka sytuacja dzieje się po raz pierwszy? Może te opóźnienia wynikają z problemów firmy? Czy ktoś z osób, które są tutaj aktywne, wie coś na temat aktualnej sytuacji wewnętrznej JAWI - Sp. z o.o.?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Knopek
 Opinia

Jawi to klamstwo i niespelnione obietnice.klamia i oszukuja tyle w temacie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jack
 Opinia

Ale się nakręcili niektórzy i tak powtarzają czyjeś kłamstwa. JAWI to spoko firma a jak komuś nie odpowiada może zmieni?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysiek
 Opinia

Firma kogucik!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szymek
 Opinia

ciekawe ... pracuje tam ponad 3 lata , mam II grupe i umowe o prace , fakt ze dostaje czasem kase po terminie ... 1 dzien moze 2 ale ze tygodniami trzeba czekac to klamstwo i zastanawia mnie kto co ma z tego wypisywania bzdur i oklamywania innych

Pomocna?
Tak4Nie
Kiepski
 Opinia

Przecież JAWI to Zakład Pracy Chronionej a umowa o pracę zobowiązuje do terminowej wypłaty czyli !0 ego każdego miesiąca a potem są okropne kary. czy to dla nich ma jakiś sens. Mam zacząć pracę i napiszcie coś więcej bo coś nie gra w tym wszystkim.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zenon
 Opinia

To smutne ale prawdziwe. Dlaczego trzeba się prosić o własne ciężko zarobione pieniądze. Tak właśnie jest i w tej firmie.

Pomocna?
Tak3Nie
Mirek
 Opinia

Na wypłatę czeka się tygodniami, nigdy o czasie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

Jak co miesiąc - brak wypłaty

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o JAWI - Sp. z o.o. - Tychy

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej