INTER CARS

• Chomęcice
  • Gołuski
  • Chomęcice Wypalanki

3. Opinie o pracodawcach Komorniki
  5. Opinie o INTER CARS S.A.

Opinie o INTER CARS Komorniki Gdańska 15

WebsiteIconInter Cars S.A.

Nie przegap nowości o INTER CARS S.A.!

hera

28.07.2026 11:06

kto prowadzi rozmowe? HR czy jakiś kierownik działu?

swift

26.07.2026 10:18

Praca należy do tych naprawdę najnormalniejszych, nie jest źle, da się spokojnie pracować :D

xxl

27.07.2026 14:38

Sam też wolę takie zwykłe warunki bez zbędnych nerwów,łatwiej wtedy wszystko ogarnąć na spokojnie
    dimlight

26.06.2026 08:24

Mam takie pytanie, ile zajmuje mniej więcej wdrożenie się w obowiązki?

KawaNaŁawę

26.06.2026 23:18

Obowiazki poznaje się szybciej, jeśli trafi się na zgrany zespół, który chętnie podpowiada. Mimo wszystko u mnie pierwszy tydzień to był raczej czas ogarnięcia formalności i podstawowych procedur
    Światecz

25.06.2026 08:21

Wie ktoś może gdzie mogę znaleźć oferty pracy do tej firmy?
    Polanik

25.06.2026 22:41

Dla mnie najlepiej wlasnie na ich stronie głównej,tam zwykle jest najwięcej aktualnych ogłoszeń. Warto też zerknąć czasem na profile spółek zaleznych, bo tam bywa inaczej niż w centrali
    Skrzek

25.06.2026 08:20

Na czym tak właściwie dokładnie polega wasza praca, co trzeba umieć, żeby mieć szansę na zatrudnienie? Nie chcę wysyłać CV w ciemno. Może ktoś opowie, jak wygląda dzień pracy i jakie są główne obowiązki.
    półplanet

25.06.2026 22:18

Dzień pracy naprawdę kręci się wokół szybkiego ogarnięcia potrzeb klienta i sprawnego działania, więc umiejętność logicznego myslenia i spokoju pod presją jest tu bardzo pomocna. Do tego dobrze znać podstawy produktów i umiec jasno komunikować,co ułatwia wszystko inne. Przygotowanie na takie zadania daje większe szanse na start. Praktycznie
    PatrzęRealnie

24.06.2026 11:20

Trzeba mieć do was jakiekolwiek doświadczenie, czy biorą od razu po szkole? Zastanawiam się, czy warto próbować od razu po technikum. Może ktoś zaczynał podobnie i coś doradzi?
    półdolina

25.06.2026 01:32

Warto spróbować od razu po technikum, bo ja tak zacząłem i nie było problemu z przyjęciem. Ważne jest pokazanie chęci do nauki, a wtedy doświadczenie to już druga sprawa. nawet jeśli na start brakło go dużo, to szybko można się poduczyć
    Starwoven

23.06.2026 21:10

Raczej łatwo czy ciężko się wdrożyć na stanowiska tutaj?
    Zaszeptka

24.06.2026 11:27

Wdrożenie naprawdę może być łatwiejsze, jeśli ktoś wprowadzi nową osobe na spokojnie i pokaże wszystko krok po kroku. Mi to bardzo pomogło ogarnąć zadania bez stresu od samego początku
    strużek

23.06.2026 21:20

Doświadczenie jest konieczne czy raczej tylko mile widziane? Czasem wystarczy chęć do nauki. Jak firma daje szansę nowym, to duży plus.
    Thunder

24.06.2026 10:46

fakt, chęć do nauki to spory plus i wiele zależy od podejścia menedżerów. Znam miejsca, gdzie bez doświadczenia łatwo nie jest, ale jeśli ktoś naprawdę chce się uczyc, to dostaje wsparcie i można z czasem sporo osiągnąć
    real

04.06.2026 22:58

Na których stanowiskach można liczyć na awans? Nie pytam dla siebie (jeszcze :P), ale po prostu ciekawi mnie, czy to dotyczy tylko biura, czy też produkcji. Bo różnie z tym bywa w firmach.
    Mistwovenly

06.06.2026 08:39

pewnie dużo zależy od konkretnego miejsca i tego, jak bardzo ktoś się angażuje
    VANTAGE

03.06.2026 12:20

Od którego momentu zatrudnienia pracownikowi przysługują benefity? Pytam, bo często firmy mają z tym swoje "okresy przejściowe". Fajnie wiedzieć, czy trzeba czekać pół roku, czy od razu coś się łapie.
    echo

04.06.2026 05:17

opieka zdrowotna chyba była od razu z tego co kojarzę
    półgłos

02.06.2026 12:44

Czy to stabilne miejsce pracy według was i można na dłużej się zatrzymać? Mam już dość ciągłych zmian i dobrze byłoby w końcu gdzieś osiąść na parę lat.
    strumyczek

03.06.2026 01:06

Zdecydowanie można znaleźć miejsce na dłużej, szczególnie jeśli ktoś jasno zaznaczy swoje podejście od początku zatrudnienia. Im raczej tez zależy na tym żeby nie zmieniać co sekunda pracownikow, koszty rekrutacji i czas jednak tracą przy tym
    gavron

03.06.2026 22:15

ciągłe zmiany faktycznie potrafią być męczące, fakt... tutaj na spokojnie można sobie dłużej popracować
    mrok

24.04.2026 11:11

Działo się ostatnio coś nowego w firmie? Jakieś zmiany, inwestycje, może nowi klienci? Pytam z czystej ciekawości.
    Rozsiew

27.04.2026 08:54

W firmie były ostatnio dyskusje na temat rozwoju nowych usług, co może wpłynąć na naszą przyszłość.
    Rozsiew

27.04.2026 09:33

W firmie były ostatnio dyskusje na temat rozwoju nowych usług,co może wpłynąć na naszą przyszłość.
    QUARK

22.04.2026 09:25

Jaka jest średnia wieku pracowników? Ciekawi mnie, czy raczej młody skład, czy bardziej doświadczony zespół. Czasem to sporo mówi o atmosferz
    BLADE

24.04.2026 09:09

Z tego co pamiętam, w zespole są zarówno młodsze osoby, jak i bardziej doświadczeni pracownicy. Łączymy różne pokolenia i to ma swój urok.
    Calmshade

24.04.2026 09:53

A czy w firmie organizowane są jakieś wydarzenia integracyjne dla zespolu

25.03.2026 12:50

Zastygła

26.03.2026 11:50

zgadzam się, jest tu spoko. atmosfera luźna, można popracować w miłej ekipie.
    płomień

19.03.2026 10:45

Czy na waszej stronie internetowej oferty pracy są aktualne i aktualizowane?
    trzask

20.03.2026 09:25

nie wiem jak to wygląda na stronie, ale z tego co pamiętam, to są aktualizowane na bieżąco
    roztaja

17.03.2026 09:39

Ile trwa szkolenie stanowiskowe?
    żar

18.03.2026 09:50

szkolenie zazwyczaj trwa kilka dni, ale to zależy od stanowiska. im więcej rzeczy do ogarnięcia, tym dłużej
    świtan

18.03.2026 19:42

a jakie mają tam podejście do szkoleń? długo się czeka na wdrożenie?
    graniczek

01.03.2026 13:13

Gdzie znajdę maila do rekrutacji? Bo na stronie trochę się gubię między zakładkami. Może ktoś ma pod ręką?
    Tchnienie

02.03.2026 08:08

spoko, najlepiej jak wejdziesz na stronę kariery firmy, tam powinien być kontakt do rekrutacji. jeśli nie znajdziesz, to spróbuj napisać na ogólny mail
    Rozłóg

02.03.2026 17:03

ja też się gubię trochę. a w sumie to mógłbym zadzwonić i sam zapytać, może szybciej mi dadzą odpowiedź.
    Cichuleń

27.02.2026 15:34

Witam mam pytanie. Czy jak już zadzwonili i umówili się na spotkanie rekrutacyjne, no to kto je tam prowadzi? z kim będę rozmawiać? jest się czym stresować?

25.02.2026 15:47

FaktycznieTak

26.02.2026 12:46

słyszałem, że czasami biorą stażystów, ale to chyba bardziej na konkretne stanowiska, więc warto dopytać.
    WidziałemTrochę

26.02.2026 15:53

nie wiem jak teraz, ale może lepiej napisz gdzieś bezpośrednio do nich i zapytaj. zawsze to jakiś krok
    Migotek

26.01.2026 17:02

Jest możliwość pracy zdalnej? Nie chodzi mi o full remote, ale może chociaż kilka dni w miesiącu? Czasem lepiej się człowiekowi pracuje z domu niż w biurze.
    półwid

27.01.2026 08:08

z tego co pamiętam, to nie ma opcji pracy zdalnej. przynajmniej u nas w biurze wszyscy są na miejscu.
    zorza

27.01.2026 12:02

dzięki za info, ale trochę szkoda, bo czasem lepiej mi się pracuje w domu. może coś się zmieni w przyszłości?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INTER CARS?

Kontakt - INTER CARS S.A.

Gdańska 15 05-152 Komorniki

Inter Cars S.A.
    mżawka

24.01.2026 23:23

jest szansa się tu załapać do pracy ? ile trwa rekrutacja?
    KawaNaŁawę

25.01.2026 19:22

w sumie rekrutacja się zdarza co jakiś czas, więc jeśli masz ochotę to próbuj. zależy też od jakichś aktualnych potrzeb firmy.
    półślad

25.01.2026 19:38

a wiesz może ile trwa cała ta rekrutacja w INTER CARS? pytam, bo chciałbym wiedzieć na co liczyć.
    Rozsypko

22.01.2026 10:30

Są teraz jakieś otwarte wakaty? Na stronie nic nie ma, ale może coś nowego się szykuje. Chciałbym wiedzieć, zanim wyślę CV w ciemno.
    FLARE

23.01.2026 08:26

słyszałem, że jakieś rekrutacje mogą być, ale to głównie przez strony branżowe. warto jednak wysłać CV,może akurat się odezwą
    noc

23.01.2026 23:13

a orientujesz się może kiedy coś nowego będzie? bo mnie interesuje praca w tej firmie
    CichyProfil

22.12.2025 12:56

Lubicie się ogólnie jako współpracownicy? Dla mnie atmosfera w pracy jest mega ważna.
    Mute

23.12.2025 11:44

Ogólnie atmosfera jest dość pozytywna, większość osób fajnie się dogaduje. Często wymieniamy się doświadczeniami i wspieramy się w pracy.
    Fade

24.12.2025 12:18

To dla mnie ważne, jak pracownicy odnajdują się w zespole. Czy są jakieś konkretne sytuacje, które pokazują dobrą atmosferę w pracy?
    KtośTa

18.12.2025 10:48

Można liczyć na jakieś szkolenia dla nowych pracowników? Nie mam dużego doświadczenia, więc byłoby super, gdyby coś takiego było. Czasem to dużo pomaga na start.
    KtośNieznany

19.12.2025 08:36

Nie wiem dokładnie, jak to wygląda w przypadku nowych pracowników, ale wydaje mi się, że niektóre szkolenia są organizowane. Myślę, że warto zapytać podczas rozmowy rekrutacyjnej o te możliwości.
    Faded Motion

19.12.2025 14:36

To dobry pomysł z tym pytaniem. Warto dowiedzieć się więcej o szkoleniach, bo mogą być pomocne na początku. może warto też poszukać opinii innych pracowników na ten temat.
    Baton

24.11.2025 11:59

Jakie dają umowy? Normalnie UoP, czy coś innego wciskają?
    ryba

01.12.2025 10:56

Z tego co się orientuję, w Inter Card oferują głównie umowy o pracę, ale są też różne opcje dla innych stanowisk. Warto zapytać podczas rekrutacji, bo mogą się różnić w zależności od lokalizacji. Każda filia ma swoje zasady, więc najlepiej dopytać bezpośrednio.
    grajek

24.09.2025 12:09

hej, mam takie dość nietypowe pytanie, mógłby mi ktoś dać znać w jakim wieku mniej więcej są osoby które tutaj pracują?
    papszun

28.09.2025 14:52

Cięzko stwierdzic bo jednak jest tutaj sporo dzialow, wiec nie widzisz ludzi na codzien wszystkich ale tak srednio 30+ lat maja pracownicy

24.10.2025 00:58

czyli i tak jednak przeważa dość młodsze towarzystwo, chociaż na co dzień to i tak będzie żadna różnica bo z każdym można się polubić i dogadać

12.06.2025 12:32

morel

12.10.2025 14:36

jak wracają do wszystkich którzy juz sa po jakimś pierwszy etapie to dobrze

24.10.2025 00:56

trzeba być dobrej myśli że tak właśnie jest, a jak tak mówi niejedna osoba to raczej coś w tym jest

20.08.2025 13:19

Yeti

22.10.2025 21:32

O co na tego typu rozmowie mogą pytać ? Pamięta ktoś jak wyglądała jego rozmowa ?

24.10.2025 00:51

jeśli się zgłaszasz na jakieś stanowisko to powinieneś się spodziewać, o co będą chcieć cię pytać
    stary gary

20.06.2025 15:37

gdzie mogę popatrzeć sobie na oferty pracy do waszej firmy?
    lajka

30.09.2025 19:40

a długo czekałeś na odpowiedź? jeśli akurat to ty o co pytałeś
    Tes

14.10.2025 22:42

Szybko odpisują, najlepiej nie trać czasu tylko się sam przekonaj jak masz jakąś sprawe

30.01.2025 23:40

czapa

31.07.2025 21:44

to zawsze są strasznie subiektywne opinie, każdy zespół to inni ludzie więc nie ma co o atmosfere pytać bo każdy się inaczej wpasuje
    Kostek

15.08.2025 13:13

100% prawdy, może się wylosować w każdą strone, więc trzeba sie na własnej skórze przekonać

11.02.2025 15:23

odznaka

09.08.2025 14:56

zawsze tak jest, jak samemu nie sprawdzisz i się nie przekonasz to się nie dowiesz jak to wygląda na prawdę
    Kostek

15.08.2025 13:11

Dlatego sam mogę szczerze zaprosić na rekrutacje, zobaczcie jak to wygląda sami, bo tutaj dowiecie się wszystkiego i niczego jednocześnie

11.02.2025 22:53

czapa

31.07.2025 21:47

co to ma oznaczać? że nie ma nacisku na szybkie dostarczanie w robocie? to chyba dobrze
    odznaka

09.08.2025 14:55

też właśnie nie mogę zrozumie, bo to chyba chwalenie firmy jest

22.05.2025 12:56

Polek

12.06.2025 01:11

Szukam czegoś na magazynie, i się zastanawiam czy można tam liczyć na rozwój w pracy, jest to dla mnie dość kluczowe.
    ferek

17.06.2025 17:36

no jasne, możesz sobie na spokojnie z przełożonym rozmawiać o swojej karierze to akurat normalne

02.04.2025 10:02

pirat

01.06.2025 17:42

oby na tyle dobrze, żeby nie trzeba było się martwić jeszcze dodatkowo za czyjeś stanowisko
    Norek

06.06.2025 13:10

Raczej bez większych problemów skoro firma daje rade i dobrze funkcjonuje 😃

16.04.2025 12:23

mezo

18.04.2025 02:19

pewnie na 2 bo z tego co patrzyłem to od 8 do 18 jest czynne w tygodniu
    mezo

18.04.2025 02:20

no chyba że po 10h się tutaj robi na jednej zmianie?

25.03.2025 13:46

Wind

27.03.2025 07:27

jeszcze nie ale z tego co słyszałem to szybko się odzywają
    agustin

31.03.2025 12:56

czyli ile to jest szybko według ciebie? bo dla mnie to nie więcej niż 2 tygodnie

28.03.2025 08:59

agustin

31.03.2025 12:54

cała rekrutacja to raczej miał na myśli cały proces ogólnie a nie tylko rozmowę

17.03.2025 14:16

Wind

27.03.2025 07:29

nawet jeśli to raczej różnica będzie niewielka, bo przy trzech zmianach zazwyczaj to wygląda tak samo
    redistedi

23.03.2025 21:34

macie jedną dłuższą przerwę dziennie czy są jakoś podzielone po kilka krótszych?
    Tolkien

19.03.2025 08:01

Wszystko po zatrudnieniu zgadza się z tym, co mówią na rozmowie rekrutacyjnej?

Zostaw merytoryczną opinię o INTER CARS S.A.