HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

08.02.2016 01:58

Jak się nic nie zmieni w temacie reklamacje będą! to pewne!wystarczy wpisać inny numer pod NG jako dobry i reklamacja gotowa!Nikt nie dojdzie kto winny.Zaufanie firmy odbudowuje się latami,czasami nigdy.Iwona chcesz się posiłować?Zastraszyć,znaleźć winnego?spróbuj,nie wygrasz.
    JUDASZ

08.02.2016 00:47

Jaka płaca taka praca!Nie ma jakości nie ma MANDO!

08.02.2016 00:24

Masz rację!na maszyningu puszczam od jutra wszystko jak idzie włącznie z NG!Nie będę nikogo sprawdzał skoro tyle samo zarabiamy i jesteśmy na równi wynagradzani, mam to w (usunięte przez administratora) Zero motywacji zero działania!Pracę za te pieniądze znajdę wszędzie firma takich kontraktów nie bardzo.
    iglo

08.02.2016 00:23

Pracują tutaj jacyś ludzie z oddalonych miejscowości o 20-30 km ? takich np jak świdnica, kamienna góra, lubawka. Bo autobusem to cięzko dojechać a nawet nie ma, a samemu się nie opłaca bo koszty paliwa w granicach 400-500 zł. Czy są jakieś dofinansowania do dojazdów?, bo w poprzedniej firmie dostawałem 50%
    Kasi

08.02.2016 00:09

Czy godziny zmian to 6-14, 14-22 i 22-6 ? Bo chciałam sprawdzić czy mam dojazd komunikacją miejską, z góry dzięki za odpowiedz :)
    Pracownik QC

08.02.2016 00:01

QC-zarabiam tyle samo co co produkcja,od jutra robię to samo,nic nie widzę byle był plan dzienny wykonany.Buble będą szły aż miło koło (usunięte przez administratora) mi to lata.Albo będzie kasa odpowiednia do odpowiedzialności albo Volkswagen wkrótce wam podziękuje,oczywiście za jakość.Niech logistyka (usunięte przez administratora) o to zadba skoro więcej zarabia od QC!
    prawda

07.02.2016 23:33

MANDO TOTALNY SYF!Pracownik QC z doświadczeniem,technik,zarabia tyle samo co pracownik podfirmy po gimnazjum do tego karany!

07.02.2016 23:21

QC zarabia tyle samo co produkcja.Mniej niż logistyka.Odpowiedzialność niech sobie każdy sam odpowie?.Od jutra puszczam wszystko jak idzie dobre czy złe mam to gdzieś.Firma na pewno tym nie zyska.

07.02.2016 22:01

Co ma (usunięte przez administratora) do twojej premi jesli jestes z produkcji? Puscilas bubla - przyszla reklamacja wiec o co pretensje? Swoja droga juz wiemy kim jestes :) caly dzial bez premi, plec żeńska, latwo znalesc :) nigdy od kiedy pracuje mojej linii nie zabrano calej premii calej ekipie. Zawsze po garach ma ten co puszcza bubla (nieraz sa to i 3 osoby) ale NIGDY nie cala ekipa i NIGDY nie cala premia. W sklad premi wchodza 3 odrebne rzeczy: ilosc, jakosc i 5s. Jesli juz niemasz premi to tylko za jakosc :) Sprawa jasna i przejrzysta :) Nie podoba sie - albo sie ogarnij albo sie zwolnij :) a nie odrazu siejesz zamieszanie na forum. Pozdrawiam normalnych :)
    200 % dodatków za wszystko

07.02.2016 20:58

Poczekajcie do Października bedzie Lepiej!!
    NSDAP

07.02.2016 18:05

(usunięte przez administratora) Dziękuję za zainteresowanie się moim postem Nie mam nic wspólnego z firmą dla Której pracujesz. Nie będę wdawał się w żadną merytoryczną dyskusje. Taka forma pracy a ze firma Mando na gowork.pl jest jedną z najaktywniejszych na forum to jak na każdym zamieszczamy swoje "tematy"
    NSDAP

07.02.2016 14:34

Narodowy socjalizm jedna droga dla Kraju Narodowy socjalizm jedna droga dla Mando Narodowy socjalizm jedna droga dla Świata
    zaskoczony

07.02.2016 23:38

(usunięte przez administratora) NSDAP dało Ci po po rajtach!Nie zrozumiałaś temu.Ja też.
    gociu

09.02.2016 23:54

QC po technikum proszę cie mój kolega tam pracuje po zawodówce ja mam technika i na produkcji pracuje... jak nie wiesz to sie nie odzywaj

07.02.2016 10:41

hut

07.02.2016 16:28

To proponuję zacząć myśleć w pracy, to premia się będzie zgadzać

07.02.2016 10:27

Tumasz

07.02.2016 12:26

Czyli ile, minimalna bez premii?
    Sherlock Holmes

06.02.2016 20:47

w skrócie MANDO nr 1!!
    dfd

05.02.2016 23:26

A można prosić o skrót piatkowego wystąpienia pani Iwony, bo nie byłem obecny i nie wiem o co chodzi ?
    Olo

05.02.2016 19:58

Ja idę do pracy z przyjemnością, to naprawdę niespotykane aby ktoś się interesował nami pracownikami w taki sposób. Iwonka jesteś naszym dobrym duchem. Powiem tak inne firmy na strefie powinny się uczyć zachowania międzyludzkiego od naszej firmy, jest ona wzorem godnym naśladowania, że jednak można ze sobą rozmawiać i słuchać się nawzajem. Cóż ja życzę takiej Iwonki w każdym zakładzie no i oczywiście ludzi, którzy są u nas wyjątkowi.
    Zadowolona

05.02.2016 19:51

Nigdzie nie ma lepiej :) pozdrawiam

05.02.2016 19:01

(usunięte przez administratora) miałem o tobie mieszane wrażenia Ale po piątkowym wystąpieniu na machyningu, uznałem ja i po rozmowach z innymi pracownikami że za przeproszeniem RÓWNA BABKA z Pani, dziekujemy za wyjaśnienie niescislosci
    Olo

05.02.2016 17:37

(usunięte przez administratora) jeszcze raz udowodniłaś że nasz los nie jest ci obojętny masz charakter i serce. Bardzo dziękujemy i jesteśmy dumni że pracujemy w firmie, która o nas dba. Bardzo dziękujemy! I życzymy miłego weekendu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Olaf

05.02.2016 06:53

I tu eno trafiłeś w sedno, tak się powinno robić, jeśli coś idzie nie tak i wyłapuje się sztuki NG to gdzieś jest tego przyczyna, ale najłatwiej jest pracownika zastraszyć i zgnebić. Nowy manager obrał taką taktykę i bardzo źle, a takie historie szybko się roznoszą. A łatwiej zastosować środki zaradcze ale co tam postraszę będzie szybciej a problem i tak zostanie.
    eno

04.02.2016 21:37

Co to za zastraszanie pracowników trzeba ten problem pominięciem procesów rozwiązać ugodowo a nie straszeniem czemu hr pozwoli zmienia politykę firmy na zastraszanie pracowników zamiast rozwiązać problem w inny sposob
    tancerz flamenco

04.02.2016 18:42

Hurrrra!!!!!!!kasa już jest!!!!!!buty już pastuję na weekend i ruszam na parkiet,ale obiecuję że w poniedziałek rano jestem w pracy w MANDO i będę pracował jak pszczółka.Pozdrawiam.papatki.Ole!
    x

04.02.2016 17:18

Jeee pieniążki :) Tak trzymać, i nie zwracać uwagi na niektórych idiotów tutaj piszących ;)
    wyplata

04.02.2016 16:46

dziekujemy za wyplaty;D
    Lulka

04.02.2016 16:43

Zwolnieniami straszą, myślą, że ludzie to roboty bezbłędne.Nigdy nie będzie tak że człowiek się nie pomyli. Dopiero co produkcja ruszyła a tu już takie numery, oj reputacja wam się pogorszy.
    ss

04.02.2016 16:28

to czym straszą?
    Olala

04.02.2016 13:39

Na maszyningu się dzieje niedobrze, ludzie się boją to prawda, przyjemność z pracy zaczyna zastępować strach. Nowy szef obrał złą drogę, pracownik zastraszony jest niewydajny, niezadowolony i po co to.
    ss

04.02.2016 12:35

ale czym straszą? duchami czy co
    karolcia

09.02.2016 12:30

praca fajna gdzie pracujesz w biurze >? jak pracujesz na produkcji o mozemy sobie współczuc poniewaz sie nie rozwijamy robimy monotonicznie to samo i to samo
    lol

09.02.2016 13:02

A dopiero się urodziłaś czy co. Przecież na tym polega proces produkcyjny. Przyjmowałaś się to chyba wiedziałaś co mniej wiecej będziesz wykonywała. Jak chcesz codziennie nowych wyzwań to zatrudnij się w służbach, budowlance albo nie wiem przedstawiciel handlowy.
    prod

04.02.2016 10:24

witam zgadzam sie praca fajna ludzie porządni dzieki rekrutacji (usunięte przez administratora) wielki szacunek za to ale na machiningu zaczyna sie straszenie ,straszenie i jeszcze raz straszenie przez nowe władze oby to nie szło dalej w tym kierunku bo kiepsko to bedzie pozdr dla pracownikow mando
    Andrzejjj

03.02.2016 19:07

Witam. Wie ktoś jakie agencje pracują obecnie z Mando? Bo nie wiem do której wysłać CV, widziałem ascworkers ale nie wiem czy dalej z Mando współpracują bo ich strona dawno nie była aktualizowana. Pozdrawiam
    ???

03.02.2016 18:53

A czym straszą?
    Xxx

08.02.2016 15:15

Jakie wymagania trzeba spełniać, aby dostać pracę w mando?
    Hello

03.02.2016 15:52

Są przyjęcia i kobiet i mężczyzn, praca jest fajna nie monotonna, ludzie bardzo pozytywni, atmosfera świetna aczkolwiek już zaczynają straszyć, co może mieć złe konsekwencje w postaci reputacji firmy.
    ihaha

01.02.2016 22:19

smacznego pajacu nie zapomnij o ketchupie.
    Ciekawa

01.02.2016 19:29

Mam pytanie (usunięte przez administratora) czy firma prowadzi aktualnie rekrutację dla kobiet?
    no way

01.02.2016 19:24

Troszeczke nie fair .... jakis pajac podszywajacy sie pod Pania ma szanse na otrzymanie "przebaczenia " za nawet anonimowe przeprosiny a my za kilka nieporozumien nie mamy takiej szansy i musimy czekac na wyplate dluzej nizeli zawsze .... to byl wielki atut tej fabryki ze wyplata byla tak szybciutko niejednemu uratowalo to przyslowiowa "pupe" a teraz lipa ....
    tancerz flamenco

01.02.2016 19:23

Całe szczęście że będzie kasa na weekend,będzie za co hulać w sobotę.Cała reszta się nie liczy.Hulaj dusz piekła nie ma,żyjmy chwilą do poniedziałku.Amen.
    bieda piszczy

01.02.2016 19:11

no i macie czego chieliscie;/
    stonka

01.02.2016 13:57

i co bedzie wypłata 3 (usunięte przez administratora) czy nie bardzo?
    No tak

01.02.2016 12:26

Coś mi się wydaję że statnio do tego forum dorwało się gimnazjum :/

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.