HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

Mateuszek

03.01.2019 21:15

Szukają (usunięte przez administratora)papier przyjmie wszystko ha,ha mam nadzieję że jeszcze trochę (usunięte przez administratora)!Najlepiej do Niemiec tam będą wiedzieć jak płacić pracownikom
    Nick Nolte

03.01.2019 19:01

Mam pytanie do menedżmentu. Na olx w ogłoszeniu o pracę w Mando deklarujecie coroczne podwyżki wynagrodzenia. Czy mamy to rozumieć,że w tym roku czeka nas wzrost zarobków?

01.01.2019 03:58

(usunięte przez administratora) dpuia się pilnuje
    Bystry

01.01.2019 03:37

Aha.Nie nabijaj sam sobie lajków.
    Bystry

01.01.2019 03:35

Inżynier nie odgrzewaj kotleta pitolu.
    Inżynier

16.12.2018 08:24

Witam Czy na poniedzialkowym spotkaniu podane beda informację o audycie ktory dotyczył porownania wysokosci zarobkow z innymi firmami??? Z nieoficjalnych informacji to rozbieżności sa duże. Pewnie duza liczba osób chciałaby poznac wyniki skoro audyt byl tak zapowiadany. Pozdrawiam
    inzyniero z malpiarnii

31.12.2018 18:11

Wiesz czym rózni sie muppet z dyplomem i od tego bez dyplomu? Ten z dyplomem ma prerensje bo mysli ze dyplom to wyznacznik poziomu jego inteligencji oraz madrosci. Niejednokrotnie widzialem jak chlopek ktorym gardzisz uczyl inzynierow co i jak. Niejednokrotnie widzialem jak inzynierowie gardzili tym chlopkiem po czym prosili go aby im pomogl rozwiazac jakis problem. ... Pamietaj ze zaklad zyje z tego co produkuje produkcja.Nikt twoich papierkow kupowac nie chce. Sa calkowicie zbedne. Mozna sobie nimi rzyc podetrzec. Pokory czlowiecze bo w de byles i gie widziales. W powazaniu
    Dzon

01.01.2019 03:10

Papier nie papier ale osiem tysi wjeżdża. Trza było się uczyć a nie zostać hejterem
    18288dbd

31.12.2018 01:42

A ja mam głęboko w poważaniu mando i wasze dziwne spiny o ronala. Na szczęście dostałem się do koksowni :-)
    Glodny

31.12.2018 14:08

Po 5 latach nam dwa czterysta , wiec po jakiś 10 będzie pewnie 2800 o ile będą podwyżki co roku bo w tym raczej kicha...
    Xyz

31.12.2018 14:24

Ja tylko opisałem faktyczny stan rzeczy i nikomu nie zabraniam podjęcia pracy na koksowni tylko może ktoś nie znać specyfiki pracy na koksowni i warunków.Decyzje i tak każdy podejmuje według swojego uznania.
    Jadę do San Escobar

29.12.2018 17:21

Czy w Mando jest możliwość żeby wyplacili $$$ za zaległy urlop?

31.12.2018 12:38

To jest chyba obowiązek pracodawcy.
    18288dbd

31.12.2018 02:11

chodź bym kroczy ciemną doliną śmierci to zła się nie ulęknę. Oh poczciwy Stwórco MCP pozwól nam pracować bez przerw, prosimy o podniesienie planów produkcyjnych, do 3 stycznia możemy przychodzić do pracy za darmo, by tylko czuć satysfakcje z naszej pracy. Maszyning prosi Cafa Cara Szlifierki Mrb Strut Abs Wszyscy obiecujemy pracować na 200% by tylko Stwórca byl z nas zadowolony, byśmy mogli dalej się zastanawiać czy Korea będzie z nas dumna. Dajmy przykd światu że da się pracować dla satysfakcji a nie dla pieniędzy. W czasach gdy firma ma gorsze chwilę finansowe, zróbmy akcję, Góra donosow na kolegę dzięki czemu firma nie będzie musiała wylacac premii dzięki temu zaoszczędzi. Ludzie wszystkich działów nie dajmy się propagandzie że jest źle. Nasz wódz Iwona obiecała że będzie lepiej i tak ma być, jeśli ktoś jest innego zdania niestety ale będzie skazy na (usunięte przez administratora) 3 pokolenia do przodu. W MCP żyje się w dostatku. Ludzie chodzą uśmiechnięci i zadowoleni. Każdy człowiek jest tutaj wolnym człowiekiem, do momentu aż za dużo nie gada no wtedy sorry ale (usunięte przez administratora) j z wolności. Pracuj wyłącz myślenie, myślenie do niczego Cię nie doprowadzi. Polaku młody pamiętaj. MCP SIŁA I POTĘGA TY I TWOJA RODZINA MOŻECIE BYĆ PRZYJACIÓŁMI MCP MCP CIĘ NA KARMI I UBIERZE. CZEŚĆ I CHWAŁA MCP
    Alka

30.12.2018 11:48

Basiu nie odchodź będzie nam Ciebie brakowało.
    Tereska

26.12.2018 13:51

Życzę wszystkim pracownikom żeby Mando jak najszybciej zamknęli.
    Hrabina

28.12.2018 09:43

Zwolnili mnie za l4...
    Stara

29.12.2018 12:21

Dlatego my boimy się brać zwolnienia lekarskie

27.12.2018 21:57

X

28.12.2018 00:03

Kiedy w koncu sie Pani zwolni? Widze juz ten wpis kilka razy i nadal Pani tylko obiecuje

17.12.2018 10:55

Vvv

26.12.2018 13:46

Jak nie pracujesz to co tu szukasz na forum i zabierasz głos.
    Stary

27.12.2018 20:46

wystarczy ci na leczenie do końca życia po pracy w Ronalu ? Powodzenia
    Hrabina

27.12.2018 20:07

Jestem była pracownica Mando i nie żałuje, ze mnie zwolniono. Jest tyle miejsc pracy dla ludzi ze średnim wykształceniem. Stanie na lince jest jak(usunięte przez administratora). teraz idę do wc kiedy chce a nie kiedy mogę. Jem powoli, żeby nie nabawić się wrzodów. Wiem, ze żyje nie ważne ile zarabiam a domyślam się, ze 1800 netto to więcej niż w Mando bez nadgodzin
    Morda spuchnie jak u kota.

26.12.2018 11:59

Dla wszystkich ludzi sączących jad z ust, oraz tych co mnie nienawidzą oraz tych co mają kompleksy oraz ludzi posiadających narcyzm ukryty oraz dla tych co są wiecznie niezadowoleni z życia, niechaj Bóg pokaże im jaką drogą mają podążać. Btw. Ludzie nie mogą być poważni oraz racjonalni skoro wierzą w bóstwo w chmurach.
    Dell

26.12.2018 13:13

Motyla noga ... jaki głęboki przekaz ???????? zgaście światło, o kolega ( tudzież koleżanka ) błyszczy !
    Mikołaj

24.12.2018 08:25

Wszystkim Mandowicza życzę zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt
    Dzięki

22.12.2018 23:07

Dziś przeprcowłem ostatni dzień w Mando dlatego dziękuję wszystkim z każdego działu za całą współpracę w MCP .Trzymajcie się tam.
    Powodzenia

23.12.2018 13:23

Dzięki również i powodzenia

20.12.2018 15:40

Wydaje mi się, że wielu pracowników czeka na premię i zacznie szukać nowej pracy.
    Biurowy

20.12.2018 20:11

Będzie ale 80%. Bo znowu któryś z Koreańczyków źle obliczył zywki i po roku mega oszczędności i ciężkiej pracy jeszcze nam 20% poleci z premii.
    White

21.12.2018 17:21

Polecam nie wypowiadać się w tematach, o których się nie ma pojęcia ????
    ManUkr

21.12.2018 16:01

Niedługo Mando Ukraine ! Brawo!
    Wonder Woman

20.12.2018 00:42

Mam wrażenie że mnóstwo ludzi ma jakiś problem ze sobą? Pytała Was Iwona na zebraniu czy macie jakieś pytania..oczywiście cisza.. Kazdy milczy.. 500 zł przelewu bylo? Było.Kolacja była? Była. Dam sobie rękę uciąć że Ci którzy krytykują zakład pierwsi byli na poczęstuneku wigilijnym. Jakbyśmy mieli zliczyć te wszystkie osoby zwalniają ce się tutaj z Mando to zakład już od conajmniej roku by nie istniał. Sami hipokryci ukryci w nickach. Jest źle i nieciekawie.. Ale to jest korporacja koreańska i nie trzeba długo myśleć że mają inną mentalność i podejście do życia czy pracy...obłuda...na początku dają a na koniec zostajesz z minimum
    rozgoryczony

20.12.2018 11:13

tymi zagrywkami nie zamydlicie ludzio. oczu bony na swieta najnizsze na strefie jak i wynagrodzenia. NIE BLAZNIJCIE SIE KOCHANE GWIAZDY Z BIORA PELEN POPULIZM
    XxX

21.12.2018 14:25

Hipokryta, sam się nie podpisałeś, a wymagasz od innych.....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Gzik

21.12.2018 13:39

A może zacznijmy pracować w myśl powiedzenia" Mando udaje że płaci , my udajemy że robimy "?
    Irek

20.12.2018 04:58

Wielkie podziękowania dla Działu HR za zorganizowanie miłego poczęstunku i fajnie spędzonego czasu
    Tiktak

21.12.2018 13:16

To prawda co napisal kolega, 7 godzin bez zadnej przerwy, na nocce, a praca nie lekka, jak na tym skorzystaliscie? I czy to byla kolacja Wigilijna? Jakos nie odczulem.
    ZENADA

21.12.2018 13:37

Bo tylko tu tak traktują ludzi za nic brawo Mmmmaaannndddooo żenada i tyle

20.12.2018 21:30

Ciekawe co będzie w Mando: (usunięte przez administratora)
    Józek

20.12.2018 16:31

Po premii zwalniam się z mando.
    Premia

20.12.2018 18:38

Premie dla biurowych ta obiecana
    Benito Mussolini

20.12.2018 15:34

Ja myślę że nikt nie chce się wychylić na zebraniach żeby zaraz ich nie wywalili z pracy .Za szerzenie buntu .Nie zapominajmy że Mando zadza komuniści . I takie nie wygodne pytania i odważne własne zdanie jest nie pożądane .Dla nich wszystko musi być kolorowe i piękne .Tylko niech wezmą pod uwagę to że my jesteśmy Polakami i własne zdanie mamy .Dyktować warunki mogą w Korei
    Do HR

19.12.2018 15:21

Hej :) Skoro piszemy negatywne opinie to dzisiaj wypadało by napisać jakieś małe podziękowania dla działu HR :) Więc krotko dziękujemy za dzisiejszy obiadek wigilijny i za godzinkę przerwy od pracy :)
    E

19.12.2018 15:55

I dziękujemy że wypłata od teraz jest 10 tego. Niby ok ale nie do końca
    Kabaret

19.12.2018 16:37

Cały czas była do 7 teraz do 10 takie cyrki tylko w Mando dla przyszłych pracowników zakładających tu każdy zakład nie Mando zapamiętajcie to

14.12.2018 14:53

Bystrzak

14.12.2018 17:42

Radzę pierw przeczytać umowę którą podpisales z IPS, zobacz sobie do którego maja czas :) No chyba że Ty dalej czekasz na przelew z invenio którego już nie ma w mando :)
    Jeju

19.12.2018 06:56

No to masz, ażeś krakał to i wypłata będzie 10 haha Nic tu nikogo nie dziwi nawet ci pracownicy co niektórzy roku no śmiech na sali. Co trzeba zrobić żeby zostać takie wyróżnienie? Jak doścignąć taki wzór? Pytam bo naprawdę chciałbym wiedzieć i dostać taką nagrodę za rok,jak się nie dowiem to nie będę wiedział co mam zrobić.

18.12.2018 10:56

Kto wygra

18.12.2018 11:00

Inne zakłady i sklepy
    Stary pracownik Mando

18.12.2018 21:32

no i widać ile się zapisuje do tych innych firm a ile nas jest wszystkich pracowników widać prawdę !!! Wynocha z Mando jak Wam nie pasuje i gdzie wasze miejsce nie chcemy was!!!!!!!!!! Starzy

12.12.2018 10:08

17.12.2018 19:16

Jak można było usunąć taką poezję.

18.12.2018 18:12

Jak można usunąć czystą poezję!!! Protestuję.
    @

18.12.2018 09:05

Dla tych co dalej twierdza ze bedzie dobrze - za dziekuje się nic nie kupuje.
    Nie cierpię rafalello

17.12.2018 21:25

Szlag mnie trafia Pani (usunięte przez administratora). Czekaliśmy cierpliwie od października na spotkanie. Nasz manager prosił o cierpliwość i obiecywał że podwyżki itp. A dziś w skrócie jak chcecie zostać to zostancie, ale jak nie to trudno. Decyzja należy do was. I rafalello na osłode które oddam komuś bo kokosem mi się odbija. A co z premiami? Czy dobrze rozumiem że może się okazać iż Pan nowy prezes się wypnie i poklepie Panią po ramieniu gratulujac jak ładnie Pani ludzie przez rok w (usunięte przez administratora) A robiła obiecując 150% premii. A może to wszystko było ustawione.....
    Clamp

18.12.2018 01:17

To są jakieś kpiny co tu się wyprawia chyba trzeba spadać . A tak na serio dalej będą pracusie którzy wierzą że będzie dobrze dalej będą marudy które i tak dalej będą pracować pomimo tego że nic nie wywalczą marudzeniem i znajdą się tacy którzy po świętach odejdą oby jak najwięcej za te ich kłamstwa po tym co dzisiaj usłyszałem to tu nie będzie dobrze tylko coraz gorzej. Tak więc już tu nie marudzimy kto chce zostać niech zostanie i pracuje bez podwyżki A kto chce się zwolnić niech się zwalnia pracy jest naprawdę multum Toyota,Medyś,Idea,Ronal,LG chem i wiele wiele innych opcji do wyboru do koloru.Moim zdaniem jak najwięcej osób niech nie myślą że będą robić z nami co chcą. To tyle życzę Wesołych Świąt wam wszystkim
    Mniam mniam

18.12.2018 06:56

Jakie znowu Rafaello? Kto dostawał?
    Wierny firmie

18.12.2018 03:40

Jeśli pod tym postem będzie przynajmniej jeden lajk to się zwalniam.
    Wierny firmie

18.12.2018 03:40

No i super!
    Saszka

18.12.2018 03:36

(usunięte przez administratora)podobnie jak stary trafia do nas z kraju gdzie (usunięte przez administratora), tak więc wydaje mi sie że nie ma co liczyć na jakąś zmiane. Tym bardziej nie zdziwiłbym się jakby postać (usunięte przez administratora) służyła za zasłonę dymna dla osoby lub paru osób które te decyzje na naszą niekorzyść podejmują
    Benito Mussolini

18.12.2018 03:30

(usunięte przez administratora)kiedyś powiedziałaś " to dziwne że w tych czasach nie ma ludzi do pracy " .Otuz ludzi jest pełno na rynku pracy .Tylko przez to do czego doprowadziliscie zakład .Nikt nie chce tu pracować .Teraz ludzie czytają najpierw opinie o zakładzie zanim zlorza papiery.A wy żeście sobie przestali na całej linii .Pamiętaj że w tej chwili i Ukraina ma wybór nie długo otwiera się niemiecka granica dla nich .Więc szykujcie się mentalnie że wy zejdziecie na linkę pracować .Bo tu już każdy ma a wasze nadgodziny i soboty .Tyle straconych godzin zabranych rodzina .I to nie poto żeby nam było lepiej tylko poto żeby zapełnić wasze słupki statystyk . Teraz już za cholerę nie zatrzymasz tu nikogo .
    Ferduś

17.12.2018 22:31

Nadal znajdą się głópole którzy będą powtarzać jak mantrę że będzie dobrze tylko trzeba poczekać a ja Wam powiem będziecie czekać aż do (usunięte przez administratora) emerytury i się (usunięte przez administratora)doczekacie. Amen,,Trza spać bo rano do roboty trzeba wstać'' na szczęście już nie do Mando.
    Gosc

17.12.2018 21:02

Ktos jeszcze z was nie dostał pieniedzy za nadgodziny?
    hope

17.12.2018 19:22

Wkrótce będzie lepiej.
    Jeden wielki kloc kakaowy

17.12.2018 19:43

Lepiej już nie będzie musi Was oczarować że kiedyś będzie lepiej jak się zarabia tyle kasy też bym oczarował.Ten zakład szybko się skończy taka jest prawda spadam z tego już nie powiem czego.
    Dzieki

17.12.2018 16:21

Witam można coś w skrócie co było na spotkaniu z góry dziekuje
    Hrhdjdjd

17.12.2018 14:37

Żenada bo lepszego słowa na ten kabaret to nie ma Dziękuję bardzo mando za stabilizację A właściwie jej brak ( (usunięte przez administratora)zawsze podkreślała tą stabilizację, ewidentny samobój po dzisiejszym spotkaniu) Brawa dla włodarzy mando z Korei że mają nas gdzieś przecież jesteśmy kolejnymi robolami cyferkami statystyką słupkami nic nie znaczącymi ludźmi
    Dalajlama

17.12.2018 15:35

Ktoś skróci co było gadane na tym wielce wyczekiwanym spotkaniu?
    Omega

17.12.2018 10:18

Widzę, że niewiele się zmieniło na tym toksycznym forum. Jakoś bardzo zaskoczony nie jestem. Zbliżają się święta więc z tego miejsca chciałbym życzyć wszystkim, których mi jednak trochę brakuje wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym roku. Mimo kilku problemów Mando było całkiem wporzadku. Pozdrawiam z ciepłego biura.
    Edzia

17.12.2018 12:29

Kogo brakuje?
    Alfa

17.12.2018 14:50

Właśnie za nieróbstwo już cię z nami nie ma i chwała Bogu

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.