Opinie o Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa w Warszawa

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa o rekrutacji.

Branże: Produkcja samochodów osobowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa w Warszawa

baner wywiady
Majorka

Zmieńcie kierownika myjni przez tą osobę ludzie odchodzą,zadufany w sobie,wprowadza tragiczna atmosferę,taki człowiek powinien być izolowany

Agnieszka Nowy wpis

A jakieś konkrety może odnośnie samej tej atmosfery? Bo to jakby nic konkretnego tu nie padło i w sumie do teraz nie mam pojęcia dlaczego ludzie mieliby chcieć stąd odchodzić... Zarobki do tego również się przyczyniają? Ile aktualnie wynoszą?

Snoopy Nowy wpis
@Majorka

Jak taki problematyczny to trzeba było(usunięte przez administratora) kontrolnie żeby zszedł na ziemię i po problemie. Z reguły tak się zachowują ci co im kanapki zabierali w szkole. Więc trzeba przypomnieć kim są.

Agnieszka Nowy wpis
@Snoopy

A nieco delikatniej przypadkiem tu spraw nie rozwiązujecie? Kto ponad kiero jest, żeby ewentualnie mógł pogadać i wpłynąć na tę sytuację? Dokąd iść z problemem ostatecznie?

AZ Automatyka Nowy wpis
Klient

Polecamy gorąco Poziom towarzyszenia klientowi naprawdę na wysokim poziomie Z duza troska o każdy zgłoszony problem Indywidualne podejście Polecamy pana Adriana bardzo pomocna osoba Suuper wszystko wyjaśnia i odp na każde zapytanie od auta

Co sądzisz o atmosferze w firmie Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa? Ile można tam zarobić?

Jak jest z pakietem medycznym w Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa? Można dołączyć rodzinę?

Toyotek
@Pytanie

Dzień dobry! Pakiety medyczne są i można dołączyć rodzinę. Wszystko zależy od rodzaju pakietu i stopnia pokrewieństwa :)

Czy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Toyota Radość Sp. j. padły pytania dotyczące Twojego poprzedniego zatrudnienia? Jeśli tak, to jakie? Podziel się swoimi wrażeniami z rekrutacji na stanowisko Doradca ds. Sprzedaży Flotowej.
logo firmy Lekarze Specjaliści
(53 opinii)
logo firmy Aplikant Adwokacki do Kancelarii Adwokackiej
Kancelaria Prawna Pasternak Legal
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. SEO (techniczne)
(496 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Bogdan
Klient

W ubiegłym tygodniu kupiłem używaną Toyotę CH-R w salonie Autoryzowanego Dealera w Radości. Niewiele używaną, bo to samochód z 2021 r. Ogromne słowa uznania dla Pana Piotra Wawrzyniuka, doradcy w dziale sprzedaży samochodów używanych. Pan Piotr jest bardzo uprzejmy, uczynny i cierpliwy. Przed zakupem kilka razy odwiedziłem salon w poszukiwaniu odpowiedniego auta i za każdym razem miałem przyjemność rozmawiać i pytać o aktualne oferty właśnie Pana Piotra. Nadmieniam, że to już kolejny używany samochód, który kupiłem w tym salonie za jego pośrednictwem i kolejny raz jestem bardzo zadowolony z obsługi no i z zakupionego samochodu. Nie wiem czy ktokolwiek z kierownictwa tej stacji czyta zamieszczane tutaj opinie, ale jeżeli tak to gratuluję takiego pracownika. Ja również jestem upierdliwym klientem i zwracam uwagę nawet na najdrobniejsze szczegóły obsługi. W tym przypadku absolutnie nie ma się do czego przyczepić. A tak przy okazji i niejako w komentarzu wpisu poprzedniego klienta – to jest moja 7 Toyota. Pierwszą kupiłem w roku 1993.

@Bogdan

Dzień Dobry, Kierownictwo Toyota Radość oczywiście czyta opinie zamieszczone na Go Work. W związku z tym, że jestem szybszy, to chętnie przekaże tę miłą opinie Panu Piotrowi i jego kierownictwu. Dziękuję bardzo.

Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa ma teraz aktualne oferty pracy w Warszawa. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?

@Administrator

Zapraszamy do wysyłania aplikacji i na rozmowy kwalifikacyjne, podczas których wszystkie wątpliwości dotyczące warunków pracy zostaną rozwiane. Mogę powiedzieć, że pracują w naszej firmie bardzo sympatyczni ludzie :)

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa?

@Pytanie

Dzień dobry, wynagrodzenie jest uzależnione oczywiście od stanowiska. W niektórych przypadkach przy podstawowej pensji jest również wynagrodzenie prowizyjne. Wysokość wynagrodzenia zależy zawsze od indywidualnych ustaleń pomiędzy pracodawcą a pracownikiem i jest to informacja poufna, nie do wiadomości osób postronnych. Pozdrawiamy, TOYOTA Radoość

Paweł

Co za kpina z klientów. Nie można umówić się normalnie na przegląd samochodu bo wymyślili sobie w Toyota Radosc, że będą teraz zapisywać wszystkich jak leci na wymianę opon. Chyba w normalnym serwisie rozdziela się wulkanizacje od przeglądów! Terminy obecnie to ponad 3 tygodnie bo serwis w 90% teraz zajmuje się wulkanizacja opon! Kpina z klienta i całkowity brak pomysłu aby rozdzielić te dwie usługi.

Pracownik Toyota Radość
@Paweł

Dzień Dobry, Przykro nam bardzo, że opisaną sytuację odczytuje Pan to jako kpinę. Możemy tylko przeprosić za dłuższe terminy obsługi. Mamy trzy stanowiska przeznaczone jedynie na wymianę opon/kół, pozostałe stanowiska na przeglądy i naprawy. Również mamy okrojony skład pracowników z powodu izolacji domowych i kwarantanny – na co nie mamy wpływu (jak podały media – wczoraj, czyli 18.11 było już ponad 24 tyś. zakażonych).

Paweł

Witam, od dłuższego czasu widnieje na portalach ogłoszeniowych oferta pracy na stanowisko kierowca, aplikowałem kilkukrotnie, niestety zero odzewu, pytanie brzmi czy są aż tak wygórowane wymagania, czy duża rotacja ludzi czy też może inny powód?

Toyota Radość
@Paweł

Kontaktujemy się z wybranymi osobami, nie mamy możliwości odpowiedzi na wszystkie przesłane CV (potrafi być ich kilkaset). Wymagania są wymienione w ogłoszeniu a potrzeba zatrudnienia związana jest z rozwojem firmy (otwarcie nowego salony Lexus Warszawa Radość) i nowymi wyzwaniami.

@Toyota Radość

Rozumiem, chodzi o to że spełniam wszystkie wymagane kryteria a odp brak, pozdrawiam

Czy pracownicy w Toyota Radość Sp. j. dogadują się między sobą?

@Pytanie

Atmosfera jest przyjazna i koleżeńska. Pracuję tu kilkanaście lat i pracowników z długim stażem jest tu naprawdę dużo co stanowi potwierdzenie dobrych relacji.

Mirek S
Klient

Kupiłem Toyotę CHR hybryde w komisie w Radości. Samochód 1'5 roczny w idealnym stanie . Obsługa w komisie idealna Pan Piotr Wawrzyniuk spełnił wszystkie moje oczekiwania ,a muszę dodać że jestem upierdliwym klientem. Jeżdżę tym samochodem kilka miesięcy i uszę powiedzieć z jestem b. zadowolony. Oczywiście mogę narzekać na małe drobiazgi jak np. brak przycisku mode drive czy brak przedniej kamery to jednak jestem zachwycony z napędu hybrydowego . Samochód pali średnio w mieście 4,5 do 5 na szosie przy prędkości 130, do 140. około 6 świetny wynik . Nota bene wcale nie jest przesadnie glosny jak piszą. Jercto moja już 5 Toyota i zdecydowanie najlepsza

Cisza

Brałem udział w procesie rekrutacji na stanowisko doradcy w październiku tego roku. Do dziś dnia nie otrzymałem żadnej informacji, nawet w przypadku negatywnej decyzji prosiło by się choć podziękować za udział, a tu nic, cisza, zero. Gdzie w takim razie ta wysoka jakość, kultura którą tak Toyota się niby wyróżnia. Jakość powinna być nie tylko względem klienta, ale wobec każdej osoby....

@Cisza

W przypadku procesu rekrutacji zawsze zastrzegamy sobie prawo, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Czasami jest bardzo wiele zgłoszeń kandydatów i nie udaje nam się do wszystkich oddzwonić z informacją.

Ewa
@Cisza

Cześć, skoro brałeś udział w procesie rekrutacyjnym w firmie to może przybliżyłbyś to jak on przebiegał? Z ilu etapów się składał? Jakie miałeś wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej?

Klaudia

To prawda ze nie dzwonią z wynikiem rekrutacji?

Kiedyś były u nas, nawet masaze dla pracowników. Kto inny tej ma? ????

Toyota Radość
@Pracownik

To prawda. Masaże były :) Toyota Radość wspomaga również swoich pracowników wypożyczeniem samochodów na weekend np. śluby, przeprowadzki itp.

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Toyota Radość Sp. j.?

TOYOTA
@Pytanie

Nasza firma TOYOTA Radość organizuje spotkania świąteczne dla pracowników, spotkania i wyjazdy integracyjne, dodatkowo kupujemy bilety na koncerty, czy do teatru dla naszych pracowników, a także wspieramy innego rodzaju aktywności (szkolenia, treningi biegowe itp.). TOYOTA Radość

ANNA I ANDRZEJ KOŁOBRZEG
Klient

ZAKUPILIŚMY U PAŃSTWA TOYOTĘ RAV4 .JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI Z OBSŁUGI, A SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA ZA PROFESJONALNĄ POMOC I DORADZTWO DLA PANI BEATY JASIELSKIEJ ZAJMUJĄCĄ SIĘ UBEZPIECZENIAMI I PANA PIOTRA KELLERA NASZEGO SPECJALISTĘ DO SPRAW SPRZEDAŻY. BRAWO !!!ŻYCZYMY SOBIE TAKICH DORADCÓW. ZAINTERESOWANIE JEST DO DZISIAJ. POZDRAWIAMY SERDECZNIE I ŻYCZYMY SAMYCH SUKCESÓW W PRACY.

@ANNA I ANDRZEJ KOŁOBRZEG

Dzień dobry! Bardzo nam miło czytać tak pozytywną opinię o naszych doradcach i naszej firmie od zadowolonych Klientów :))) Odpowiadając na Państwa komentarz - A my życzymy sobie więcej takich Klientów! Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie do Radości :)

Oliczek

Witam, jestem bardzo zainteresowana praca w Toypta Radość Sp.J na stanowisku recepcja. Powie mi ktoś jak tam jest ?

@Oliczek

Zapraszamy do naszego salonu. Można porozmawiać z naszymi koleżankami, poczuć na miejscu jaka panuje u nas atmosfera. Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia :)

Co jaki okres czasu w Toyota Radość Sp. j. można ubiegać się o podwyżkę?

@Pytanie

Dzień dobry! Rozmawiać ze swoim przełożonym można zawsze. Wszystko zależy od wyników pracy, zaangażowania, inicjatywy pracownika, sumienności itd. Pozdrawiamy

Iza

@Toyota a te szkolenia są w całości opłacane przez firmę?

@Iza

Szkolenia organizowane przez Toyota Motor Poland, czyli importera są przez nich opłacane. Inne szkolenia w zależności od ustaleń z pracodawcą. Jeśli są to szkolenia związane bezpośrednio z zakresem wykonywanych obowiązków, to są finansowane przez pracodawcę. Pozdrawiam, TOYOTA Radość. PS zachęcamy do śledzenia naszej bieżącej działalności na www.toyota-radosc.pl i na fb @ToyotaRadosc

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Toyota Radość Sp. j.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?

@Pytanie

Dzień dobry! W imieniu Toyota Radość uprzejmie informuję, że nasi pracownicy mają możliwość, a także wręcz obowiązek uczestnictwa w szkoleniach podnoszących ich kwalifikacje zawodowe. Są to profesjonalne szkolenia organizowane głównie przez Toyota Motor Poland, a także przed dostawców części i usług z którymi współpracuje firma. Każdy nowy pracownik po przyjęciu do pracy przechodzi szkolenie stanowisko, przedstawione zostają mu główne obowiązki, a także prawa mu przysługujące. Na początku może skorzystać ze wsparcia opiekuna, kolegi, który wdraża go pracy, uczy procedur itd. Możliwy jest oczywiście rozwój zawodowy w formie awansu, czy też zmiany miejsca czy stanowiska pracy w obrębie poszczególnych działów firmy. Większość naszych pracowników związuje się z naszą firmą na długie lata. I to sobie bardzo cenimy. Jesteśmy firmą z tradycjami, a jednocześnie nowoczesną, stale się rozwijającą i rozszerzającą zakres usług.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa - Warszawa

• Jak się pracuje w Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa?

Zobacz opinie na temat firmy Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Radość Autoryzowany Dealer Toyota Motor Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

1.9/5 Na podstawie 14 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)