Bramster Mietła sp. k.

• Radzionków
  • Radzionków Nowy
  • Niezdara

3. Opinie o pracodawcach Nakło Śląskie
  5. Opinie o Bramster Mietła sp. k.

Opinie o Bramster Mietła sp. k. Nakło Śląskie

Nie przegap nowości o Bramster Mietła sp. k.!

09.12.2018 18:58

15.12.2018 18:24

Generalnie (usunięte przez administratora) od bramstera tam pracuje kilkadziesiat osob o stazu ponad 20 lat,ktorzy sa dumni ze swojej pracy i wlasnych osiagniec.!!!!

15.12.2018 18:33

Podpisz sie "administrator" a nie MAJA to uczciwe czy lubisz damskie imiona :)))))

09.12.2018 22:33

Opinie krążące w sieci o różnych firmach,w  tym o twoim potencjalnym pracodawcy, nie muszą być wcale miarodajne. Często bywają przesadzone - są przesadnie pochlebne lub oczerniające. Warto wiedzieć, że przecież nie zawsze wystawiają je pracownicy. W Internecie każdy może anonimowo dodać jakiś komentarz o danej firmie. Opinie o pracodawcy - wiarygodne czy nie?Może być tak, że większość opinii o pracodawcy, z którym jesteś umówiona na rozmowę kwalifikacyjną, są wymyślone np. przez PR danej firmy (wtedy oczywiście pojawia się wiele bardzo pozytywnych ocen) lub też przez konkurencję (wówczas dowiadujemy się o danej firmy samych najgorszych rzeczy). Jest wiele możliwości manipulowania informacjami i trzeba mieć świadomość, że niektórzy naprawdę z nich korzystają. Nie chodzi zatem o to, by bezwzględnie ufać obiegowym opiniom na temat danego pracodawcy. Warto jednak zapoznać się z nimi po to, by móc później samemu zweryfikować, które z nich są prawdziwe, a także po to, by dowiedzieć się, jak dana firma jest postrzegana. Czy dane opinie pokazują prawdę o danej firmie, czy też nie, nie zmieni to faktu, że one faktycznie istnieją i dają wielu osobom obraz danego przedsiębiorstwa. Jeżeli zaczniesz pracować w takim miejscu, powinnaś mieć świadomość, co sądzą o nim inni. Na co szczególnie zwracać uwagę podczas przeglądania opinii o pracodawcy?Generalnie mówi się, że co człowiek, to opinia, dlatego też zamiast sugerować się ocenami znalezionymi w Internecie, lepiej samemu zbadać sprawę i wyrobić sobie własną ocenę pracodawcy. Należy też pamiętać, że nigdzie nie jest wszystko dobrze lub wszystko źle, dlatego warto mieć czujność, gdy widzimy:Bardzo skrajne przeplatające się opinieJeżeli widzimy, że wśród ocen o danym pracodawcy przeważają tylko same skrajności, od wychwalania do oskarżania o łamanie wszelkich praw pracownika, można przypuszczać, że mamy tu do czynienia z dwoma obozami - komuś z zewnątrz ewidentnie zależy na oczernieniu danego pracodawcy, ale PR firmy stara się działać równie skutecznie i kontrować te oszczerstwa. Co to może oznaczać?
    Bronek

09.12.2018 20:43

Troll przelecial pol Slaska zeby najtansza brame kupic i obrazony ze w Catoramie bylo taniej. Dziadostwa nie sprzedajemy szczegolnie pieniaczom.

09.12.2018 19:21

09.12.2018 20:18

Szanowny Panie dziwi mnie ta opinia i nie mam zamiaru pana przekonywac do czegokolwiek. Za pomocy autocada korzysta kilka osob w firmie wiec juz pan klamie i bede domagal sie przeprosin gdyz korzystamy z legalnego oprogramowania i uzywamy tego w pracy !!!! Nie wiem o co nas pan pytal ale nie sprzedajemy swoich wyrobow kliemtom indywidualnym. Kilka naszych produktow jest znamiennych i zastrzezonych dlatego tym sie wyrozniamy za co cenia nas odbiorcy krajowi i w EU.Gdzie indziej pan tego nie kupi i to znowu zaprzwcza temu co pan usiluje powiedziec ze "niczym sie nie wyrozniamy"Znowu klamstwo i obelgi. "Dorobilismy" sie jest skrotem myslowym oznaczajacym ze przez doswiadczenia, szkolenia i partnerska wspolprace pracownicy sa z nami kilkanascie lat malo tego zatrudniamy ich krewnych i dzieci. Przeszkadza panu forma TY domaga sie firmy per PAN wiec dlaczego nam zarzuca wysokie EGO.??? Anonimowosc pozwala panu szkalowac nasza opinie dlaczego pan do mnie nie napisal lub zadzwonil bezposrednio?

09.12.2018 20:33

Wie pan czym sie wyroznamy???? Tym ze "dorobilismy" sie marki dzieki wysilkowi i determinacji pracujemy na plaszczyznie B2B Wie pan co to oznacza??? Nie musimy znosic takich jak Szanowny Pan o duzym Ego. Sadzi pan ze mozna kazdego opluc obrazic bezkarnie ?Myli sie pan anonimowosc internetu jest do czasu kiedy pana pozwe za naruszenie dobr osobistych i spolki i wymusze przeprosiny na forum.

08.12.2018 19:08

09.12.2018 17:09

Nie wiesz co napisac by hejtowac na sile.Pracowales, byles toksyczny i zle wplywales na zespol to cie nie zatrzymywalismy.Dalismy wiedze,doswiadczenie, szkolenia teraz pokaz jak bedziesz sie realizowal w "centrum" i wdrazal innowacyjne produkty.Cieszymy sie ze inni skorzystali z szansy ktora im dalismy i swietnie sobie radza. Jestesmy firma rodzinna ktora dorobila sie ok 70 pracownikow, nowoczesnej technologii i szacunku u kilkudziesieciu europejskich wymagajacych odbiorcow ktorzy sa liderami tego segmentu. Budujemy rynek zbytu oparty o zasady zdrowej konkurencji i partnerskich relacji To odpowiedz na zazuty ze nie mozemy wejsc na" szerokie rynki" Lokalizacja z ktorej drwisz nie ma najmniejszego znaczenia dla firm produkcyjnych ktore sprzedaja w kraju i zagranica nie ma znaczenia. Innowacyjnosc :) kilka zastrzezonych produktow, inne wdrozone i sprzedawane od 20 lat. Jedno sie zgadza strona ma za glosny podklad -cholernie wazne w niskiej ocenie tak cenionego krytyka :)))))

04.12.2018 17:25

Pracowałem kiedyś w Bramsterze i szczerze powiem, że tutaj było chyba najlepiej. Fakt trzeba się narobić no i kierownicy potrafią nieraz "dogryżć" bezzasadnie. Praca 8 godzin, na 2 zmiany (zależy od działu), w zimę nawet ciepło na halach.
    Kadrowiec

04.12.2018 21:49

Ubezpieczenie grupowe, premia miesieczna i roczna (niezla) Karta multisport od 2019 lub luxmed do wyboru. Lokata z ubezpieczeniem dla najlepszych.

05.12.2018 12:49

Nie powiedzialem ze mi sie podobala. Kazdy szuka tego co bedxie dobre dla niego. Socjalu brak dla pracownikowJedynie na swieta sa premie po kilkaset zlotych
    Dan

03.12.2018 16:53

Witam. Czy ktos moze mi napisac jak tam z urlopami w firmie bramster poniewaz ktos mi powiedzial ze w tej kwestii jest nie ciekawie. Ciezko z uzyskaniem urlopu wakacyjnego nawet jak sie go zaplanuje wcześniej
    ADAM

03.12.2018 19:40

Nie kojarze by ktos nie dostal min.2 tyg. wolnego w wakacje zgodnie z podpisanym planem urlopow ktory jest zatwierdzany przez kier.dzialow. W lipcu i sierpniu jest troche mniej zlecen wiec nam tez zalezy by pracownicy wykorzystywali w tym czasie swoj urlop. Czesto zdarzaja sie dłuzsze urlopy ale chcemy to wiedziec wczesniej by zaplanowac zastepstwo. Byc moze ktos musial przesunac urlop jezeli nie mial go potwierdzonego u przelozonego.Innej mozliwosci nie widze zawsze staramy sie dogadac. W kazdym razie dziekuje za opinie przyjrze sie temu dokladniej.
    Adrian

25.10.2017 18:41

Bramster to porządna firma, w której można zarobić pod warunkiem, że wykonuje się wszystkie powierzone prace jak należy. Już na start otrzymujemy odpowiednie wynagrodzenie, które w porównaniu z innymi ofertami pracy jest na całkiem dobrym poziomie. Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę po krótkim okresie próbnym to kolejny plus firmy. Kierownicy jak i cały zarząd dbają o jak najwyższy standard pracy oraz wyposażenie stanowiska pracy. Pracownicy mają do dyspozycji parking, szatnie wraz z prysznicami, stołówkę i kuchnię. Bramster cały czas się rozwija, utrzymuje wysoką jakość produktów o czym świadczy eksport na kraje europejskie!
    Oskar Safaryan

20.07.2017 21:12

Dziękuję firmie za pomoc
    Oskar Safaryan

20.07.2017 19:50

Dziękuję firmie za pomoc
    ciekawy

20.06.2017 22:00

zgadza się Iza tylko osoby z poza firmy nie mające znajomych wśród pracowników lub rodziny nigdy nie dostaną szansy na zaprezentowanie swoich umiejętności ect. bo w pierwszej kolejności i ponad nimi będzie kandydatura osób z polecenia co może mieć/nie musi negatywny wpływ na rozwój firmy (dalej wszyscy pchają wózek w tą samą stronę co pchali i robią to od lat tak samo to nie koniecznie wpływa na to że wózek kolokwialnie mówiąc przemieszcza się do przodu). Nie krytykuję tylko podpowiadam :). Życzę tak czy owak samych sukcesów :)))
    Iza

22.06.2017 15:48

dziękuję
    ciekawy

18.06.2017 15:04

to prawda że w tej firmie prace moga znaleść tylko znajomi lub rodzina osób juz pracujacych ?
    Iza

20.06.2017 10:50

Faktycznie wchodzi drugie pokolenie pracowników ale to dobrze świadczy o firmie skoro osoby polecają robotę dzieciom i znajomym ale to nie reguła.Praca jest dla tych którzy chcą pracować i dobrze zarobić..
    UKS Trójka Tarnowskie Góry.

23.03.2017 20:42

Zarząd, trenerzy i cała społeczność klubu składa serdeczne podziękowania dla firmy Bramster za systematyczne wspieranie finansowe młodych sportowców oraz za pomoc w upowszechnianiu kultury fizycznej i sportu w naszym klubie. "W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH"- dziękujemy Państwu.
    edrf

01.08.2016 15:19

Branża sportowo-restauracyjna jest dośc trudna, ale wiadomo jakich zarobków można się spodziewać? Dzięki
    Norbi

20.07.2016 13:12

a jakie oferują warunki płacowe na godzinę uśrednienie ? przedział od- do ?
    Rydy

25.07.2016 14:56

Okolo 15 na reke
    Bonifacy

01.07.2016 18:02

W bramsterze tak jak wszędzie pieniędzy za darmo nie dawaja. Trzeba być trzeźwym, nie spóźniać się(każdemu się może zdarzyć) no i robić swoje. Warunki pracy bardzo dobre - nowa hala, maszyny, narzędzia, kuchnia, nowe ubikacje, parking dla pracowników. Zapłacone zusy, pieniądze dość dobre. Są dni lepsze i gorsze czasami człowiek jest wkurzony

01.07.2016 13:32

Marian

01.07.2016 16:24

już pracuje 4 uczniów to sa ci sami od paru lat- krewni pracowników
    Marian

27.06.2016 22:49

Co chcesz wiedziec ? Kasa zawsze na czas, robota w sezonie wiecej w zimie mniej ale zwolnien.nie pamietam wrecz zatrudniaja na potege. Stawki na godzine z premia lub akord kasa nawet dobra umowa o prace po probnym oczywiscie. Socjalne warunki normalne,.terminy zawsze pilne atmosfera jest wazna a tu jest ok

Kontakt - Bramster Mietła sp. k.

Lasowicka 125 42-620 Nakło Śląskie

KRS:0000319289

Branże: Konstrukcje metalowe
    Kierownik

27.06.2016 22:09

A co kierownik to nie pracownik gdyby nie kierownicy nic bys nie zrobil zadnej roboty by sie nie sprzedalo a co z kooperantami zaopatrzeniem, dokumentacja itd a ty siedzisz i nic nie chwytasz.

27.06.2016 21:59

Niewolnik zwolnij sie nikt cie nie trzyma na sile teraz pracodawca szuka rak do pracy.Praca 8 godzin, kasa na czas w akordzie 20zl/h.Ukraincy pracuja po 10 godzin bo to dla chca zarobic a Ty w poniedzialki przychodzisz z procentami lub wcale i piszesz by szkalowac oponie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bramster Mietła sp. k.?

Ghost

13.05.2016 21:49

Jestem pracownikiem firmy od kilku lat. Sama firma ma 20 lat I liczy sobie na dzien dzisiejszy blisko 50 pracowników. Niektórzy z nas pracują od początku istnienia spółki. Mamy coraz więcej klientów i rozszerzamy asortyment. Proszę więc osoby które znają naszą firmę tylko z plotek i ogólników o nie rozpowszechnianie złych opinii wyssanych z palca. Pozdrawiam.
    D.

27.04.2016 23:23

polecam firmę Bramster w 100%. Bardzo miła, a przede wszystkim fachowa obsługa. Towar wysokiej jakości i bardzo krótki czas oczekiwania. Bardzo zależało mi na szybkim montażu, co również udało się bez większych problemów. Gorąco polecam! Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona z usługi!
    Robert

26.04.2016 23:38

Nikt z hali nie powie że jest ok bo bronia swojego miejsca i kasy wola wprowadzić rodzinę i znajomych

13.04.2016 00:02

janko

13.04.2016 22:22

Zazwyczaj zaczynasz od zlecenia.
    Krzysiek - były pracownik

18.11.2015 10:10

Firma z bardzo dużym potencjałem, co widać po nowych inwestycjach. Produkcja eksportowa czyli wysokiej klasy towar, bardzo skrupulatnie kontrolowany. Polityka firmy nastawiona na jakość i konkurencyjność na rynku, co wiąże się z dużym zaangażowaniem i rzetelnością ze strony pracownika. Wynagrodzenie zawsze o czasie bez opóźnień, co w dzisiejszych czasach nie jest normą. Polecam.
    Klient

03.11.2015 09:43

Ostatnio miałem przyjemność styczności z firmą Bramster, zamówiłem u nich ogrodzenie, produkt wysokiej jakości, krótki termin oczekiwania. Bardzo polecam. Pozdrawiam.
    arek

31.10.2015 23:57

Dojazd i naprawa u klienta za 80 zl/h to drogo kiedy nie wykonuje się zalecanych serwisów zalecanych przez producenta???? Dlatego nie świadczymy już usług serwisowych itp uslug dla klientów indywidualnych. Rozczeniowych klientów zapraszamy do konkurencji

30.10.2015 21:55

Skoro byles u nas kilka lat temu to dlaczego komentujesz dopiero teraz nie miales odwagi powiedziec tego w twarz a anonimowo kozaczysz bo cie nikt nie zna.Skad wiesz ze rozmawiałeś z właścicielem skoro sam nie rozmawiam z kandydatami tylko kadrowa a najczęściej robią to kierownicy. Firma działa 20 lat jeżeli chcesz być nowobogackim zaryzykoj i załóż firmę zatrudniaj kilkudziesieciu pracowników plac wszystkim na czas podatki itd o czym nie masz pojecia będzie ci wtedy tak dobrze jak prywaciarzom.
    Mateusz

26.02.2015 11:46

Firma rozwojowa, powiększenie hali produkcyjnej do 1000m2, zakup nowego stanowiska zrobotyzowanego, nowe zatrudnienia, jak najbardziej polecam firme !
    Zarząd

03.07.2014 22:22

Z przyjemnością pomożemy w przyszłym roku , trzeba docenić poświęcenie organizatorów to z Ich inicjatywy udała się tak pozytywna impreza.
    Olga

17.06.2014 06:38

Dyrekcja,Grono Pedagogiczne,Rada Rodziców i Uczniowie Szkoły Podstawowej im. Królowej Jadwigi w Nowym Chechle składają SERDECZNE PODZIĘKOWANIA FIRMIE BRAMSTER Sp. z o.o. Sp.Komandytowa za sponsorowanie Wielkiego Festynu Rodzinnego. Cieszymy się, że Firma dołączyła do grona przyjaciół naszej szkoły.
    Kier.

03.06.2014 23:02

pozdrawiamy konkurencje :)
    mirkoz

18.05.2014 15:44

firemka niekompetentna,przdstawiciel niesłowny,klientów traktuje jak naiwniaków do nabijania kasy.cena serwisu pogwarancyjnego-kosmiczna
    maciek

29.04.2014 11:15

Gwarantujemy wysoką jakość towarów, kompetentną obsługę, solidne usługi, rzetelne wykonawstwo oraz szybki i fachowy serwis. Bardzo dziękujemy za zainteresowanie i uprzejmie zapraszamy do współpracy i skorzystania z naszych usług. K O P L E T N A B Z D U R A !!!! (usunięte przez administratora)
    Stary

14.12.2012 23:24

Fakt pensja zawsze na czas, ogólnie niezle
    robert

14.12.2012 16:34

Dużo pracy, w akordzie zarobki niezłe jak na ten rejon

Zostaw merytoryczną opinię o Bramster Mietła sp. k.