• Nasza oferta

Praktyki

Staże

5. Opinie o Partner of Promotion

Opinie o Partner of Promotion Warszawa

Nie przegap nowości o Partner of Promotion!

Prokop

17.01.2020 09:32

Spędziłem w agencji sporo czasu i nie żałuję. Początki były bardzo trudne i frustrujące ale zaangażowanie się opłaciło. Doświadczenie pracy ze świetnymi ludźmi plus fajni i wyrozumiali szefowie. To co jest jednak bezcenne zaraz po świetnym zespole, to możliwość pracy na projektach, które były wyjątkowe. Kiedy już przejdzie się ścieżkę zdrowia na początku - można liczyć na zaufanie i coraz lepsze wyzwania. Tak się złożyło, że dzisiaj jestem już gdzie indziej i mam swój zespół - ale wdrażam u siebie wiele zasad i procedur, których nauczyłem nie w Partnersach. Pięć gwiazdek!
    Tha REAL Prokop

16.03.2023 09:58

Ziombelku, pijac do nicka, to ty tam szlifowales warsztat przed pojsciem do tiwi czy sprzatales jak dozorca Prokop z "Domu"? Nieladnie podszywac sie pod czyjs fejm ;]
    tres

20.03.2023 12:15

bo to prawda
    Świetny zespół

30.03.2021 16:00

Pracuję z Partnersami lata i polecam. Od strony klienta wszytko wyglada naprawdę super. Terminowo i jakościowo.

01.07.2020 17:26

Pracuję niedawno i przyznam, że zaczynałem z obawami. W końcu agencja nr 1 i takie tam różne opinie. Ale zespół świetny, kierownictwo wygląda na normalne i mało się wtrąca w bieżącą pracę . Biuro na początku nie wzbudziło mojego zachwytu bo to zwykłe pokoje w bloku mieszkalnym. W sumie jednak wyszło nieźle bo w czasach koronawirusa bezpieczniej jest mieć mały pokój i mało ludzi obok. Można się przyzwyczaić. `Zatrudnienie na umowę o pracę bez żadnej gimnastyki umów dzielonych. I co najważniejsze - można zaplanować wyjście z pracy normalnie o 17:00.
    stażysta

12.09.2019 15:57

Dużo się nauczyłem. Fajni i pomocni ludzie. Staż był płatny i normalnie na umowie. Można mieć elastyczne godziny pracy. Polecam.
    Prwoman1

19.11.2021 16:30

Czy obecnie jest w firmie w jakimkolwiek wymiarze praca zdalna? Bądź chociaż okazjonalnie? Pytam, bo od tego zależy mój udział w rekrutacji.

30.11.2021 09:12

Zasady pracy zdalnej są ustalane indywidualnie.

Prol

29.05.2025 06:50

"od tego zależy mój udział w rekrutacji' - ręka rekrutera nerwowo zaczyna pocić się na plastiku myszki, niezamierzenie głośno przełyka ślinę: weźmie udział czy nie weźmie, wyśle maila do Partnerów czy nie wyśle? Wyczuwa się oddech Historii arcywaznej dziedziny, jaka niewątpliwie jest pablik rilejszyn.. "Pr woman, walki (usunięte przez administratora) the street Pr woman, a kind of i'd Luke to meet...."

20.05.2023 11:15

Czy w Partner of Promotion występują paczki/bony świąteczne?
    Były

04.08.2024 20:28

Nie ma świątecznych bonów, nie ma premii, Wigilia i Sylwester są pracujące (przy dobrych wiatrach można liczyć na wyjście dwie godziny wcześniej, ale na przykład w Wielki Piątek pracuje się do końca), a jako że nie ma opcji pracy hybrydowej, okolice dni świątecznych odhacza się stacjonarnie w biurze w bloku mieszkalnym na końcu Ursynowa (usunięte przez administratora)

08.08.2024 08:52

Częścią świątecznej tradycji w agencji są świąteczne paczki, a nie bony. Wigilia czy Sylwester to dni normalnie pracujące, a fakt wcześniejszego kończenia pracy w tym dniu to również niepisana tradycja. Praca zdalna lub hybrydowa są możliwe i ustalane w trybie indywidualnym.
    Łukasz

06.04.2021 09:21

Jak jest obecnie z pracą zdalną w firmie?

K.

05.08.2024 10:55

Stan na rok 2024 - pracy zdalnej/hybrydowej nie ma. 5 dni w tygodniu pracy z biura.

08.08.2024 08:38

Co do zasady - tak - pracujemy stacjonarnie. Jednak jest możliwość pracy zdalnej czy hybrydowej w indywidualnie ustalonych sytuacjach.
    Barbara

19.12.2023 08:58

Parę lat życia spędziłam na Belgradzkiej. Łatwo nie było, bo tempo pracy jest ogromne. Klienci różni. Ludzie świetni. Przy projektach publicznych dużo czasu trzeba spędzać na dokumentowaniu, analizowaniu, wnioskowaniu - co czasem już jest tylko sztuką dla sztuki. Plusy: świetni ludzie, dobra szkoła PR i komunikacji Minusy: biuro w bloku mieszkalnym i brak opcji na pracę w hybrydzie
    Ex

22.02.2024 00:35

W 99% nie ma możliwości pracy zdalnej, nawet pojedyncze dni. Zawsze się okazuje, że z jakiegoś powodu jesteś akurat w ten dzień niezbędny w biurze. Zazwyczaj po to, żeby wydrukować jakiś papier dla pani prezes.
    ex-partners

22.08.2023 13:28

Chcesz się nauczyć rzemiosła PR-owego - Partnersi to dobra szkoła. Świetne, ciekawe, wieloaspektowe projekty. Gdy tam pracowałem zespół ludzi być świetny. Z niektórymi przyjaźnię się do dziś. Po latach też doceniłem wypłaty na czas (nigdy nie było opóźnień) i etat, co w agencjach jest rzadkością, a właściwie standardem, że o własne pieniądze trzeba się upominać. Ale warunki pracy (biuro) czy jakoś sprzętu komputerowego to absolutna porażka, co czasami wpływało na efektywność.
    Andrzej

03.05.2023 18:56

Świetni ludzi i dobra atmosfera. Było stresująco na początku ale po roku mogę polecić.
    Andrzej

08.05.2023 08:27

jak to nowej pracy, duże tempo, nowe procedury, nowi ludzie, przełożeni wymagający, ale po wdrożeniu mogę polecić - na moim stanowisku nie było opcji pracy zdalnej ale wiem, że są stosowane różne opcje
    Pawlaczyna

20.03.2022 14:13

Solidna szkoła PR, jak sie uczyc, to od najlepszych!
    AC

25.08.2022 13:44

Taaaaaaa Jakiś poziom był, ale wiele lat temu. teraz nie licza się w ogóle na rynku. Podejście do PR jak za Gierka....
    robert

14.02.2023 10:41

true!
    Mar

13.12.2021 17:37

Pierwsze miejsce gdzie można liczyć na akceptację bez absurdalnych wymogów dotyczących stroju, wyglądu i zachowania. Ocena po pracy a nie wyglądzie! Za to plus!
    Oskar Deweloperski

20.09.2022 07:12

No wlasnie, co z tymi szkoleniami?
    Julia

07.02.2023 10:06

Szkolenia są z Public Relations i Social Mediów. Pracuję niecały rok ale szkoleń z zakresu ubioru nie mieliśmy.

18.05.2022 12:33

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Partner of Promotion?
    Beti

21.05.2022 12:33

Te pytania to wymyśla „kierownictwo” czy gowork żeby rozruszać profil?

12.05.2022 07:59

Tylko dla orłów o mocnych nerwach i dobrym zdrowiu
    O

25.02.2022 10:35

Bywało ciężko, ale lista osób z którymi warto było pracować jest długa! RODO nie pozwala więc generalnie pozdrawiam wszystkich Partnersów :)
    Byku

17.03.2022 17:56

Ludzie świetni! Ale biuro moglibyście trochę upgradować ;) Telefony są chyba starsze od strażystów.
    Kosik WDZ

20.02.2022 16:15

Swietne miejsce na start i rozwoj w tej dynamicznej branzy
    Ekto

20.01.2022 14:53

Swietne miejsce do pracy dla PR men i PR women. Polecam

17.12.2021 09:02

Czy jest możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin? Czy tylko na cały etat?

21.12.2021 09:27

Tak - jest możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin.
    Prwoman1

22.11.2021 18:32

Dziękuje za odpowiedź. W jakim wymiarze tygodniowo? Czy to kwestia indywidualna?

28.10.2021 12:11

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Partner of Promotion?

05.11.2021 08:47

Poprzez rozmowę oraz zadania do realizacji - zależne od stanowiska, na które aplikuje dana osoba.
    Wojtek

11.10.2021 13:40

Bardzo polecam jako miejsce na staż! Z powodów osobistych zrezygnowałem w trakcie ale warto było nawet na niepełny okres zdobyć to doświadczenie.
    PRWOMAN

08.05.2021 23:03

Miałam okazję odbyć dwie rozmowy w PofP w tym jedną z Prezesem, kiedy to dowiedziałam się, że jako jedna z 3 osób mam okazję z nim rozmawiać, bo dotarłam do tego etapu rekrutacji. Po czym zapewniono mnie, że nawet jak się do niej nie dostanę, to kiedy następnym razem będą szukali osoby na to stanowisko, to w pierwszej kolejności się skontaktują ze mną i wiecie co? Tak, kilka miesięcy później znowu rekrutowali na takie samo stanowisko, ale nikt się ze mną nie skontaktował. Tyle warte są słowa Pana Prezesa. A kiedy zapytałam co firma proponuje pracownikowi, to usłyszałam, że już sama praca u nich to prestiż. Żenada.
    Witek

11.08.2021 18:52

Koleżanko, to że Cię nie przyjęli do pracy po tym jak chyba - grzecznościowo - powiedzieli że zachowają CV to chyba nie powód do wylewania takiego jadu? To wolny kraj. Po co aplikować do firmy która Cię wyraźnie nie chce?
    PRWOMAN

04.10.2021 20:46

Jest różnica między "zachowamy Pani CV", A "Jak będziemy znowu szukać, to najpierw odezwiemy się do Pani". (usunięte przez administratora)
    Anna

02.09.2021 18:52

Brałam udział już w paru procesach rekrutacyjnych ale po raz pierwszy spotkałam się z tak szybkim działaniem. Od pierwszego telefonu do zakończenia rekrutacji z dwoma etapami spotkań - tydzień. Bardzo sprawne działanie i jasny feedback dla kandydata. Miłe spotkanie z panią Prezes i uczciwa rozmowa o wadach i zaletach pracy w agencji. Bardzo fajne doświadczenie! Bez ściemy i korpo-gadki. Można by tylko dać nieco więcej czasu na realizację zadań, bo nie każda osoba ma doświadczenie w pracy pod presją czasu.

13.07.2021 10:20

Ile jest zmian w Partner of Promotion?

16.07.2021 09:06

Pracujemy od 9 do 17 :-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Partner of Promotion?

Kontakt - Partner of Promotion

Belgradzka 8 lok. 01 02-793 Warszawa

KRS:0000194043

Branża główna: Public Relations
    Anna

18.05.2021 18:01

Dla mnie dobre miejsce na początek kariery. Góra agencji obstawiona co prawda od lat przez te same osoby ale też dzięki temu można liczyć na nieco PRowej szkoły. Trzeba swoje odpracować żeby dostać możliwość zarządzania zespołem, więc miejsce raczej dla tych cierpliwych. Ja do takich nie należę. Ale miło wspominam.
    Norbert

02.06.2021 13:11

Czy możesz podzielić się informacją jak długo pracowałaś w agencji i ile czasu trzeba „odpracować”?
    @Anna

30.06.2021 15:30

Niecałe dwa lata. Co do reszty to chyba to zależy od poziomu wcześniejszego doświadczenia.
    Tomczyk

18.11.2019 02:34

No cóż... W poprzednim miejscu pracy spotkałam się z pfp jako klientem niewyplacalnym i obwarowanym ostrzezeniami. Po decyzji o zmianie pracy aplikowalam tam z ciekawości. (usunięte przez administratora). Firmy nie stać na sprzataczke? Wszechobecny bród i zdechle robiłem w kloszu z Ikei w salce konferencyjnej? Czerwone obicia kanap szare od syfu? Sama rozmowa-od niechcenia-zero zainteresowania kandydatem i tym co ma do powiedzenia. Po co, w takim razie, zapraszać na rozmowę? Strata czasu, brak możliwości wypowiedzi i niewyplacalna firma.
    Byly pracownik

12.05.2021 16:00

Moja powyższa wypowiedź została baaaardzo pocięta. Najlepsze smaczki usunięta i to jak widać bez dbałości o formę.
    NickA

12.06.2021 17:49

@Obecny pracownik, w dzisiejszych czasach do dobrej umowy o pracy i pensji „na poziomie” takie „socjale” jak bezpłatna kawa w biurze czy laptop służbowy to standardowy dodatek. Niektóre firmy zapewniają też kupony żywieniowe/Karty Lunch - tak tylko FYI.

21.12.2020 17:19

Pracowałem tu długo (lata). Z plusów mogę wymienić umowę o pracę od początku. Z minusów stałą kontrolę na każdym mailu do klienta podwykonawcy dziennikarza ogólny bałagan organizacyjny przede wszystkim sprzeczne polecenia nawet od tego samego przełożonego ("wcale tak nie mówiłem", "źle zrozumiałeś maila")(usunięte przez administratora)Nie polecam, nawet (a może szczególnie) podczas pandemii, bo podczas niej pracy zdalnej był tylko kilka tygodni, a druga fala (i zachorowania w firmie) nie przeszkodziły, by zmuszać pracowników do przychodzenia do biura. To mówi wszystko o tym, jak traktuje się tu pracowników.
    Filip

18.01.2021 09:34

Pracowałeś „lata” chociaż jak twierdzisz nie znosiłeś swojego przełożonego? To co w takiej firmie robiłeś przez te „lata”? A może jednak to nie były lata tylko krótka przygoda, bo okazało się że nie bardzo lubisz kontrolę bo zamiast pracować zajmujesz się prywatnymi sprawami? Ja jestem w agencji lata i wiem, planowanie i organizacja pracy są w agencji na wysokim poziomie. Ale faktycznie nie każdy sobie z tum radzi. Szczególnie Ci co mają problemy z zarządzaniem swoim czasem pracy i swoim biurkiem.
    Zbyszek

22.02.2021 09:09

Hej, jak taki byłeś nieszczęśliwy to po co siedziałeś lata? Nie każdy ma ochotę i możliwość siedzieć sobie i pracować w domu. Niektórzy nie mają do tego warunków i doceniają że w agencji można pracować normalnie, także w czasie pandemii. Ja tam żadnych sprzecznych poleceń nie dostaję a nieporozumienia zdarzają się każdemu. Nie każdy tylko z tego powodu od razu musi się zwalniać.
    Kamil

08.02.2021 16:33

Widzę że agencja jak kiedyś budzi emocje. Albo się ich kocha albo nienawidzi. Pracowałem w partnersach już parę lat temu i zdecydowanie polecam. Dobra szkoła dla każdego piarowca, umowa o pracę, pensja na czas, szacunek do pracowników ale i wymagania wysokie. Nie ma że literówka zostaje niesprawdzona, więc bywało stresująco. Ja odszedłem tylko dlatego że firma ma biuro za daleko jak dla mnie - godzina w jedną stronę codziennie nie wpływa dobrze na życie rodzinne.

18.01.2021 09:56

Jak jest z pakietem medycznym w Partner of Promotion? Można dołączyć rodzinę?

28.01.2021 14:34

Tak - jest możliwość dołączenia rodziny.
    Kinga

16.01.2021 12:05

To prawda ze jest bałagan organizacyjny ?
    Rafał

25.01.2021 14:45

No wiele rzeczy można powiedzieć o Partnersach ale na pewno nie to, że mają bałagan organizacyjny! Tam wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegareczku. Czasami może nawet za bardzo bo timingi gonią timingi ale harmonogram to w agencji rzecz święta.
    Marta

15.12.2020 22:47

Doceniam za umowę o pracę od początku, dużą samodzielność i ciekawe projekty. Minusem jest brak telefonów służbowych (można rozliczać swoje komórki z połączeń służbowych), brak elastyczności w zakresie doboru godzin pracy i ogólnie dość słabe warunki biurowe.
    Kasia

12.11.2020 10:51

Czy w agencji obecnie są obniżone wynagrodzenia i godziny pracy w związku z koronawirusem?

13.11.2020 11:27

Płace ani godziny pracy nie zostały obniżone w związku z koronawirusem.
    MrZ

12.10.2020 17:05

W mojej ocenie szkoda czasu na pracę w tej firmie. Zero szacunku, zero inspiracji. Niczego nowego się nie nauczysz, żadnych realnych szkoleń, żadnego sieciowego know how, (usunięte przez administratora) Słaby klimat żeby zrobić coś ciekawego.(usunięte przez administratora)
    RzM

23.10.2020 14:23

W mojej ocenie szkoda czasu na czytanie takich wpisów. Frustratów nie sieją, sami się rodzą szczególnie jeżeli są usuwani za lenistwo lub brak wiedzy. W agencji jest mnóstwo ciekawych projektów. Łącznie z ostatnim realizowanym dla Igi Świątek. Jeżeli to jest mało ciekawe, to już nie wiem co dla tych sfrustrowanych – mogłoby być.

09.10.2020 10:22

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Partner of Promotion? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

13.10.2020 17:22

W Partner of Promotion zgodę na pracę w nadgodzinach - jeżeli jest taka konieczność - wydaje przełożony. Zasady ich rozliczania wynikają z przepisów.

21.10.2020 14:01

Informacja jest nieprawdziwa. Za pracę w weekend – zaplanowaną i uzgodnioną z przełożonym jest możliwość odebrania wolnego dnia. Nie było też w agencji żadnego przypadku pracy przez miesiąc bez wolnego weekendu.

14.10.2020 11:57

JAZDA! Iga Świątek łączy siły z Partner of Promotion!

Agencja Partner of Promotion rozpoczęła współpracę z polską tenisistką Igą Świątek. W ramach umowy agencja zajmie się pełną obsługą działań PR w zakresie: media relations, biura prasowego, organizacji konferencji prasowych oraz współpracy z ekspertami i sponsorami. Działaniami z ramienia agencji zajmuje się zespół pod kierownictwem Beaty Pałczyńskiej, Account Managera.

Iga Świątek to 19-letnia polska tenisistka. Zwyciężczyni juniorskich turniejów wielkoszlemowych m.in. Wimbledonu 2018 oraz French Open 2018. Finalistka juniorskiego Australian Open 2017. Złota medalistka Igrzysk Olimpijskich Młodzieży 2018. Obecnie - po wygranych meczach we French Open 2020 - polska tenisistka osiągnęła swój największy sukces zawodowy w karierze sportowej.
    News image
    Praca zdalna

08.09.2020 13:00

Czy w agencji jest możliwość pracy zdalnej?

09.09.2020 15:53

Tak - w agencji jest możliwość pracy zdalnej.

18.08.2020 11:33

Partner of Promotion znowu liderem!

Przychód Partner of Promotion za 2019 wyniósł 44,7 mln PLN, a fee income - 26,8 mln PLN.
    Porównując zatem do opublikowanego dzisiaj przez Związek Firm Public Relations rankingu niektórych swoich członków możemy nadal powiedzieć: Partner of Promotion pozostaje niezmiennie numerem 1 wśród agencji public relations w Polsce. To już 13 roku z rzędu!

Dziękujemy Klientom, Pracownikom i Wszystkim Naszym Partnerom. Obiecujemy nie zwalniać tempa!!
    News image

18.08.2020 11:32

Partner of Promotion podpisała umowę z Medisept – największym producentem środków do dezynfekcji

Agencja Partner of Promotion podpisała umowę na kompleksową obsługę PR dla największego polskiego producenta profesjonalnych środków do dezynfekcji – firmy Medisept. W ramach umowy agencja zajmie się prowadzeniem relacji z mediami, realizacją działań edukacyjnych, zarządzaniem komunikacją w sytuacjach kryzysowych, będzie także odpowiedzialna za wszelkie projekty z obszaru digital i social media.

Medisept jest polskim producentem kompleksowych rozwiązań w zakresie higieny i dezynfekcji. Od 25 lat dostarcza produkty dla sektora profesjonalnego: służby zdrowia, przemysłu i firm sprzątających, a od niedawna oferuje także produkty dla klienta detalicznego. W 2014 roku firma uruchomiła najnowocześniejszą w Polsce fabrykę i innowacyjne centrum badawcze w lubelskiej strefie ekonomicznej.

Partner of Promotion to agencja PR nr 1 w Polsce wedle rankingów firm public relations. Firma działa od 1994 roku i oferuje kompleksowe działania komunikacyjne na rzecz firm i instytucji.
    Stażysta

28.07.2020 21:45

Polecam jako dobre miejsce na wakacyjny staż dla przyszłych piarowców. Fajny program stażu i można realizować różne zadania. Dostałem się na staż z polecenia szkoły.

17.07.2020 11:42

Student

Przebieg rekrutacji We wtorek spotkanie, w piątek odpowiedź. Szybka piłka. Nie było spotkania w biurze tylko call online prawie 40 minut z zadaniami które trzeba rozwiązać na prezentacji. Pytania Pomysł na ciekawe napisanie tekstu do mediów o nowej usłudze finansowej i elementy takiej informacji. Pytania i konkretne tytuły gazet i portali oraz dziennikarzy. W języku angielskim trzeba zaprezentować swoje mocne strony. Generalnie - jak na egzaminie. Rekrutujący bardzo oficjalni.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

13.06.2020 11:58

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Partner of Promotion? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

15.06.2020 15:06

Wigilia (podobnie jak Sylwester) są normalnymi dniami pracującymi - natomiast zwyczajowo tego dnia firma pracuje której.
    PRowiec

01.06.2020 13:19

Po pół roku pracy w agencji mogę powiedzieć, że dobrze wybrałem. Dużo się uczę i właśnie dostałem projekt do samodzielnej realizacji. Nie było też żadnego stresu, że po pracy zdalnej nie będzie do czego wracać. Nie było zwolnień i nie ma obniżek pensji ani etatów. Więc z pewnością nie jest to model biznesowy na tu i teraz. Zresztą gdyby tak było to agencja nie utrzymałaby się na rynku przez tyle lat. Moja opinia jest pozytywna.
    Partners już były

18.05.2020 10:20

Doceniam za fajną atmosferę pracy i ciekawe projekty chociaż dużo zależy od klienta i szefa zespołu. Gdyby nie wyjazd z Warszawy, pewnie nadal bym siedziała na Belgradzkiej!

04.03.2020 09:44

Jak wygląda ścieżka awansu w Partner of Promotion?
    NoHej

13.03.2020 00:49

Od zera do managera - ok. 7 lat, pod warunkiem wnoszenia konkretnych zysków do agencji

Zostaw merytoryczną opinię o Partner of Promotion