MOTO BUDREX Sp. z o.o ul. Okrzei.

Włocławek

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 64 ocen.

Opinie o MOTO BUDREX Sp. z o.o ul. Okrzei.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOTO BUDREX Sp. z o.o ul. Okrzei.

Natalia

Żadne wyjaśnienie z waszej strony niestety się nie pojawiło, @Kk pisałeś już jakiś czas temu, że firmie grozi zamknięcie, ale po upłynięciu takiego okresu, nic się w tej kwestii nie zmieniło, firma nadal działa. Ktoś wie jak teraz wyglądają te rzeczy, o które pytałam wcześniej, w takim razie?

Natalia

@Kk co dokładniej masz na myśli, możesz rozbudować swoją wypowiedź? Tylko w ten sposób osoby zainteresowane pracą w MOTO BUDREX Sp. z o.o ul. Okrzei. będą mgły zrozumieć, co masz na myśli. @Polak w takim razie o jakich stawkach godzinowych można tu mówić?

Kk

Okręt zaczyna nabierać wody niedługo pójdzie na dno

K

Kto ma gorzej niż w MB nie ma co czekać zobaczcie w innych firmach masz pieniążki lepsze i traktują ciebie jak człowieka powodzenia ja nie żałuje

Toretto

Chciałem tam iść do oddziału Szubin. Jakie warunki, godziny pracy?

;)
@Toretto 19.03.2017 00:36
Chciałem tam iść do oddziału Szubin. Jakie warunki, godziny pracy?

Jesli masz odpowiedni zapas gotówki na koncie lub jakieś rzeczy które mozna w razie czego szybko sprzedać, idź.

Polak

pracowałem jakiś czas temu ale szkoda czasu Romek tyle płaci że szkoda gadać nie ma kto pracować dzwoni kolega co został to Jeszcze gorzej niż było roman nie wie co ma robić jeszcze chwilka będzie sam jeździł sam dzwonił i sam na magazynie pracował z Jan R większość ma dość szuka innego zajęcia

Jasiek Sejny

Znów rekrutacje na cała Polskę. Roman chyba nigdy nie nauczy się i rotacja będzie bardzo duża. Dla chcących info Handlowcy pensja 2500 brutto Premia od obrotu minimum 100 tys netto wtedy dostaje się z 400 Zł netto Duża pula wpada tez do zamrażarki gdzie prezes szuka aby nie wypłacić pewno to jest uzależnione czy klienci płaca w terminie Za faktury czy noe musi kogoś windykować Hermes. Zarabiają 3 handlowcy w całej formie reszta darmozjady i ślizgacze. Komunistyczna firma

ZETAS
@Jasiek Sejny 24.01.2017 22:59
Znów rekrutacje na cała Polskę. Roman chyba nigdy nie nauczy się i rotacja będzie bardzo duża. Dla chcących info Handlowcy...

Jasiek ...prawdę piszesz

40

a co to u was ostatnio tyle rekrutacji było nas stanowisko Manager ds. sprzedaży opon rolniczych? czyżby z jakichś powodów pojawiła się rotacja na tych stanowiskach?

bum bum bez gum

koleszko ale temat z kolego który odszedł z MB panem PP jest grubszy. fakt że mają ciepło w gaciach . duze koszty magazynu szubin. opon nie ma bo nikt nie potrafi ich na czas zamowic no i rozpier.. opony ciezarowe riken ktore maja jedyni w polsce. dobre obroty robi dwoch handlowcow reszta dno i kupa mulu. brakuje managera ktory [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pouklada bo pan JG sam wszystkiego nie zrobi

kokeszko

zmiany zmiany. w firmie chaos odszedl gosc ktory ogarnial sprzedaz opon ciezarowych i wszystko sie psuje. Kulig i goral w stresie bo zaczyna sprzedawac opony do klientow ktorych obslugiwal w budgoszczu. centrale boli spolka z panem dariuszem l z niepokojem pacza w przyszlosc. nie ma nikogo kto panuje nad tym balaganem. w dodatku rozdaja opony jak tylko tanio moga i nie maja ciaglosci dostaw. szykuje sie ciekawa jesien

wars

mkw, na pewno to umarł Kopernik, żebyś się nie zdziwił

nazar

...jako Przedstawiciel Handlowy nie polecam pracy w tej firmie. 1800 netto podstawa, auto KIA z GPS (często weryfikowany), zero wsparcia w codziennej pracy (poza IT). Ogólnie strata czasu i zdrowia.

xyz

Do vave ,prezes taki sam widać ograniczony jak i dyrektor [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszył i niewie bo nigdy nie był we Włocławku.nawet narzedzia pracownicy przynoszą swoje bo brak kasy na nie,moto b.....l powinnna firma sie nazywać.

bubu

Praca w tej firmie to nie porozumienie, traktuja ludzi jak smiecia a szczegolnie łysy dyrektorek, ktory zyje tylko do emeryturki i wymysla kolejne udoskonalenia w oddziałach. Prezes o niczym niewie bo lysy nie mowi zeby nie bylo problemow. teraz wybudowali sobie CL szubin i wynajmuja juz pod warzywa bo przerosly ich koszty i każą oddziala pracowac na CL jak i tak oddzialy pracuja na tych tepych dyrektorów z bydgoszczy. lysego to powinni juz dawno odeslac na emeryture bo to wrak PRLu. zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oczywiscie nie w bydgoszczy tylko w oddzialach mechanicy i wulkanizatorzy maja najniższą krajowa i premię od przerobów o ktora trzeba blagac prezesa a i tak zarobi się 1000 a premii dostaniesz 10 brutto bo oddziały od kiedy powstaly sa na minusach i nie wazne ile sprzedasz to i tak J.R i prezesunio mają 100 argumentów na to ze przynosisz straty. bony na swieta sa ale podatek i tak pracownik płaci.

xyz

Krzysiu obiektywna opinia jest taka, że firma szukam Łosia do roboty we Włocławku. Dlaczego ? Ano dlatego, że w tym oddziale jedna osoba jest od wszystkiego tzn,. Ma na głowie cały magazyn czyli przyjęcia towaru i wysyłki, jest odpowiedzialna za serwis tzn,. kontakt z klientami, załatwianie części, płatności, a w biurze kasa fiskalna i cały program wewnętrzny na którym się pracuje. Jak jesteś ogarnięty to wiesz ile to papierologów. Dodatkowo robisz jako przedstawiciel handlowy i masz jeszcze wiele innych obowiązków o których nie będę tu pisać. W innych oddziałach mamy względną normalność bo jest większa obsada. I na żadne kokosy jeśli chodzi o kasę nie masz co liczyć bo firma cienko płaci. Także jak potrafisz się sklonować to zmieniaj robotę. Bo nie ma takiej fizycznej możliwości, żeby jedna osoba w takim układzie dobrze wykonała swoją robotę :)

krzysiek

Od zeszłego roku, zdaję się od listopada na Włocławek ukazuje się ogłoszenie, że moto budrex szuka doradcy serwisowego. Chcę zmienić pracę, ale też nie chce sobie pogorszyć. Trochę mnie to zastanawia, że firma tak długo szuka kogoś do pracy. Opinie na forum są raczej negatywne. Może ktoś obiektywnie doradzi...

klient

Obsługa we Włocławku poniżej jakiegokolwiek poziomu, klient traktowany jest jak zło konieczne. W tym oddziale chyba zatrzymał się czas bo wieje komuną już od wjazdu na plac. Właściciel tego bałaganu chyba kompletnie nie ogarnia swojego tematu i pozwala ludziom kiwać się jak tylko można. Apel do tych z Bydgoszczy, jako klient straciłem nie potrzebnie swój cenny czas na wizytę w waszej firemce krzak we Włocławku!!!

obiektywny

Panowie zastanówcie sie dlaczego firma ciągle poszukuje pracowników na te same stanowiska jest tam dyrektor Pan J,R który od początku nie wie jak powinien funkcjonować serwis sprzedaż ASO wszystkie porażki to wina pracowników i to trwa i trwa szkoda że Pan Prezes tego nie zauważa może nie wie ponieważ pan dyrektor mowi wszystko co Pan Prezes chce usłyszeć poprostu Pan dyrektor nie ma jaj zresztą co miałby robić na emeryturze Właściciel firmy ok brakuje młodego dyrektora który zna się na rzeczy Myślę że większość pracowników udaje że pracuje a Pan dyrektor udaje że płaci Temat dotyczy Bydgoszczy głównej siedziby pracowałem w tej firmie sporo czasu nie jest to wina zarządu lecz j.w napisalem

qwerty

Jeśli masz w sobie geny chłopa pańszczyźnianego, uwielbiasz być poniżany i traktowany jak przedmiot, to czekaj na odpowiedź z M B. Ta firma nigdy nie miała dobrych opinii wśród zatrudnianych tam pracowników. Podejmując współpracę z nią musisz się liczyć z utratą zdrowia, zmarnowaniem czasu i niską oceną twoich kwalifikacji. Prezes i dyrekcja wie wszystko najlepiej. Podsumowując, praca dla ludzi - marionetek lub desperatów. Ogólnie firemka z zakompleksionym kierownictwem i nie tylko zakompleksionym, wpisuje się w bydgoską tradycję oszukiwania i wykorzystywania pracowników i ich potencjału.

cezard2

Moim zdaniem to lipna firma. Dałem samochód do wymiany rozrządu. Nie dość że samochód stał 2 dni to odebrałem go o 10 wieczorem. Towarzystwo było pijane a do tego nie dodali płynu do chłodnicy. Potem zaczęło hucznc a pan kierownik jak mu to pokazałem kazał przysłać pompę jak się zepsuje. Wiedział ze przyjechałem z Anglii i nic z tym nie zrobię. Ja wróciłem za granicę to się dopiero zaczęło huki i trzaski z rozrządu aż strzelił. Na szczęście nic się nie zepsuło oprócz całego rozrządu który musiałem na nowo wymieniać bo okazało się ze panowie tak mocno go napieli ze aż szkoda gadać. A jak chciałem wymienić olej w skrzyni to chcieli przecinakiem odkręcić bo klucza nie mieli. Moim zdaniem jak chcesz popsuć samochód to to jest najlepsze miejsce.

anonim

(usunięte przez administratora)

cezard2

Jeszcze musze dodać że to ta firma która jest w Włocławku.

Stempkowski

Zgadzam się z opiniami na temat serwisu Budrexu na Grunwaldzkiej. Słyszałem złe opinie, ale zależało mi na czasie, a mieszkam niedaleko. Takiej amatorki już dawno nie widziałem, a na pewno nie w serwisie ASO. Samochód wzięli mi z łaską, bo tacy zapracowani. Zero informacji o wycenie usługi. Przyjechałem z problemem (coś stukało w kole), zamiast poszukać usterki wymienili mi tylko część, którą wskazałem jako możliwą przyczynę, a w kole dalej stuka. Ręce opadają. Ci ludzie chyba pracują tam za kare. Bywałem milej i fachowiej obsłużony u szopiarzy na osiedlu.

TOMI

A może ktoś coś napisać o zarobkach. Czy warto składać tam CV?

Maciej

Mi o Bydgoszcz właśnie chodziło. Nie wiedziałem nawet, że są inne.

kaspio

Ja mam podobną opinię ale o motobudrex w Bydgoszczy na Grunwaldzkiej. Mnie jako klienta nie interesuje czy mają braki kadrowe czy nie. Przyjeżdam, bo chcę być miło i fachowo obsłużony i tyle. A nie czekać 30 minut aż ktoś wróci z przerwy przełykając ostatni kęs i dowiedzieć się ze moje czekanie było bez sensu bo opony taniej i od ręki moge kupić przez internet.

Maciej

Nie polecam usług serwisowych. Klient traktowany jest raczej jak intruz (przynajmniej ja tak się poczułem), którego lepiej zbyć i nie mieć problemów niż dostać pracę do wykonania.

brazilero

A co jest takiego strasznego w tej firmie. Jak bym wiele dał , żeby się do niej dostać. Niestety nikt mi na CV nie odpowiada.Nie wiem czy to ogłoszenia z powietrza czy co? A człowiek tylko czeka na podjecie konkretnej pracy. Jeśli tutaj to ktoś z szefów MB to czyta to ja jestem chętny na propozycję pracy.

os
@brazilero 01.12.2014 23:27
A co jest takiego strasznego w tej firmie. Jak bym wiele dał , żeby się do niej dostać. Niestety nikt mi na CV nie odpowiada.Ni...

Przez takich jak ty w Polsce traktuje się w ten sposób pracowników.Niewolnictwo za 1100 zł umowa zlecenie a a on powie nic sie stało.

miś jogi

MB to jedna wielka ściema. Omijać to miejsce i ludzi z daleka !!!

Jorgi

Jest co raz lepiej - handlowcy dostali 500 brutto podwyzki, Marcin D. został wypchnięty juz jako kolejny przez jacka G., ktory znalazl kolejna ofiare na max 3 lata. John R. ma misje - aby do emerytury ten twor wytrzymal. Z czasem na polsce zostanie dwoch handlowcow - zza biurka w bydg. A i slaweg G. tez juz uciekl z mag. Ale jaja to sie zaczna w szubinie - bede informowal.

;)
@Jorgi 25.11.2014 22:47
Jest co raz lepiej - handlowcy dostali 500 brutto podwyzki, Marcin D. został wypchnięty juz jako kolejny przez jacka G., ktory...

Zapodaj więcej szczegółów Jorgi. Musisz gdzieś blisko siedzieć skoro jesteś dobrze poinformowany. Chciałem tam zostawić CV, teraz się trochę zastanawiam.

Szwendacz
@Jorgi 25.11.2014 22:47
Jest co raz lepiej - handlowcy dostali 500 brutto podwyzki, Marcin D. został wypchnięty juz jako kolejny przez jacka G., ktory...

Jorgi, podaj więcej szczegółów. Szukam roboty i zastanawiam się nad złożeniem papierów do Motobudreksu. Jestem magazynierem i szukam zajencia. Można tam jakoś się zaczepić na dłużej? Napisz jak jest. PILNE!!

anonim

(usunięte przez administratora)

kadry

z tego co się orientuję obecnie(zawsze)poszukują tylko magazynierów . Praca jako przedstawiciel to zmarnowany czas wiec i tak odradzam. W biurach pozostali same lizypupy a ewentualne wakaty są już dawno zarezerwowane. ps: poszukują też malarzy he he

prawda oczami pracownika

Zgadzam się. Zawsze są tam problemy z najprostrzymi wymianami, albo nie ma miejsca, albo nie ma komu pojechać po część, albo nie ma tylu pracowników żeby osłużyć klienta, który chce wymienić np. olej. Gdzie w innych zakładach proszą się o takie tematy. Na tym się przecież najwięcej zarabia. Generalnie klienci są tam olewani. Czasami mam wrażenie, że ludzi w koszulach jest więcej niż pracujących w garażu. To też o czymś świadczy. Klasę trzymał jeszcze dyrektor T., który potrafił pogrozić i zrobić porządek gdzie było trzeba. Teraz to bardziej wolna amerykanka.

prawda

Pracowałem 2 lata w firmie i wiem jak jest.Pracowników w sezonie do wymiany opon jest 1 lub 2 natomiast reszta pomaga tylko jeśli ma czas gdyż są to mechanicy.W praktyce wymiana opon na poczekaniu graniczy z cudem.Jeśli komuś sie to udało to tylko pogratulować.Ogólnie firma ma bardzo okrojony skład i zawsze są tam problemy.Nie polecam

zadowolony

Jestem zszokowany wcześniejszą wypowiedzią. Byłem wczoraj w Budrexie i bez umawiania wymienili mi opony szybko i w miłej atmosferze. Zresztą jeżdżę do nich od jakiegoś czasu i nigdy nie miałem żadnych kłopotów.

Osowianin

Jestem zażenowany obsługą w serwisie. Wymieniam opony w Budrexie i robie drobne wymiany od dawna. Dodzwonić się do serwisu i umówić na wymianę zawsze graniczy z cudem. Pojechałem więc osobiście. Przez 20 minut czekałem aż ktokolwiek raczy udzielić mi informacji na kiedy mogę umówić się na wymianę opon po czym pan, który najwyraźniej miał problem, że musi w ogóle ze mną rozmawiać, doczłapał się do biurka i stwierdził, że nie ma szansy! Skorzystałem z usług innego serwisu, gdzie uwaga! zrobili mi to od ręki.

mabo

Witajcie.Pracowałem w wakacje w 2013 roku i szczerze odradzam. Ciężka fizyczna praca za psie pieniądze.Praca na umowę zlecenie 9zł brutto! Za taką kasę lepiej być cieciem na parkingu i nic nie robić.

tyran

Kulig otworzył sobie firmę w czasach PRL zapewne po układach wielkich ,przekrętach.Jakby miał dzisiaj otwierać to po tygodniu poszedł by z torbami .Pracodawcy wykorzystują rynek pracy zatrudniając za miskę ryżu a sami marudzą jakie to mają wielkie koszta ale: wakacje 3x w roku ,fura za pół miliona itp. Najlepszy jest w firmie dyro łysy który z tego wszystkiego zapomniał nauczyć się obsługi office .Jedna wielka klita chamów i prostaków,

:)
@tyran 05.11.2014 14:48
Kulig otworzył sobie firmę w czasach PRL zapewne po układach wielkich ,przekrętach.Jakby miał dzisiaj otwierać to po tygodniu...

Prostactwo siedzi na gowork i lamentuje, bo samo z siebie nic nie zrobi. Załóż firmę i udowodnij, że jest źle.

huki
@:) 06.11.2014 06:41
Prostactwo siedzi na gowork i lamentuje, bo samo z siebie nic nie zrobi. Załóż firmę i udowodnij, że jest źle....

chyba raczej opisuje prawdziwe oblicze tej dziwnej firmy

Silent Hunter

Fachowcy od siedmiu boleści-ekonomiści na miarę Balcerowicza. Skoro tacy jesteście mądrzy i wykształceni, dlaczego dalej składacie opony zamiast prowadzić własny biznes,? Szpagatowa arystokracja, (usunięte przez administratora) jesteście nie biznesmeni!!!

Pokładowy

Okręt chyba zaczyna tonąć. Pierwsze szczury już go opuszczają.

kapitan emo
@Pokładowy 03.11.2014 15:39
Okręt chyba zaczyna tonąć. Pierwsze szczury już go opuszczają.

kto opuszcza firme(jeśli tak można nazwać te ustrojstwo)?

jan rutek łysy dłutek

nikomu nie życzę pracy w tej zasyfiałej firmie:wyzysk,płaca w mrozie ,upale ,deszczu oczywiście kasa to najniższa krajowa.Masakra na kołach. kierownik magazynu Słąwek imbecyl roku jego przełożona kierowniczka logistyki ambitna ale głupia i chamska .Cały pion dyrektorów to już tylko układowcy ,koledzy prezesa.Właściwie specjaliści od niczego. Magazyn to jeden wielki syf i harówa . Na koniec dodać można ze firma przenosi magazyn do Szubina więc na wiosnę bedzie masowo szukać ludzi z Szubina a obecnych wek albo postawią im takie warunki że i tak sami się zwolnią.

***
@ssa 31.10.2014 14:13
tyle że wiesz za co pracujesz i tym się te miejsca różnią.

To dlaczego jeszcze pracujesz w MB, jeśli Ci źle?

tyre
@*** 31.10.2014 22:09
To dlaczego jeszcze pracujesz w MB, jeśli Ci źle?

a kto powiedział że pracuje w tym syfie

anonim

(usunięte przez administratora)

b

praca wyłącznie fizyczna dośc cieżka w błocie i deszcze ale i na mrozie i u upale na samochodzie.stawka 10 zł brutto,umowa zlecenie na 1 lub 3 miesiace.soboty raczej wolne

Adam

Hej, idę na rozmowęw sprawie pracy tam, może coś więcej napisać o magazynie, jak praca, jacy ludzie, kierownictwo, i jak atmosfera ? Wdzięczny będę jak coś napiszecie

Zombi

Jak jeszcze pracowałem w MB to największy syf był w oddziałach w całej Polsce. Każdy robił co chciał i jak chciał. Z dobrym kombinowaniem rzeczywiście można było nieźle zarobić. Teraz, z tego co słyszałem, sprawa się zmieniła. Oddziały są likwidowane i wszystko jest centralizowane. Budowany jest nowy duży magazyn. Patrząc z tej perspektywy firma się rozwija. Trudno mi jest oceniać jak jest teraz w MB, ale jak ja pracowałem kasa na stanowisku specjalistycznym była niezła jak na Bydgoszcz i moje mizerne doświadczenie około 2,5 netto.

Murkaka

Pracowalem tam 10 lat - na roznych stanowiskach - takiego syfu trudno znalezc, pieniadze mialem przyzwoite, ale tylko dzieki kombinacjom. Czas w tej firmie to czas stracony, ale tam naprawde przez dlugi okres mozna nic nie robic i nikt sie nie czepi.

anonim

(usunięte przez administratora)

zdzich

Trzeba wziąć pod uwagę, że salon samochodowy to tylko dodatego do firmy. Głównym polem działalności jest sprzedaż opon. Salon jest pewnie tylko po to, żeby pewna osoba mogła być dyrektorem :). A kwoty wypisane przez @opinie są 100% prawdziwe.

opinie

Ogólnie kto ( usunięte przez administratora ).. to ma kiepską kasę albo nie pracuje zbyt długo.Tutaj na nic dobre pomysły i rady pan i władca zawsze wie lepiej .W magazynie pracuje w sezonie prawie 30 osób z czego 5 wie co robi (przeważnie wie ale i tak ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko) reszta chodzi i szuka jak tu ściemniać. Marudzą zrzędza i na tym sie ich robota kończy.W firmie nie ma dyrektorów tylko zatępcy chyba z uwagi żeby nie przekroczyli pułap kasy powyżej 4 tys netto . Prawdziwe zarobki realne do osiagniecia: dyro:3500-4500 netto handlowcy max 1400netto plus max 400 prowizje kierownictwo:2400-2900 netto magazyn:1250 netto warsztat:1500 netto noty na każdym kroku za dziwne braki Chcesz tam pracować ?zastanów się dobrze czy warto tracić czas Ale jak to ujął dyrektor owego czasu :mają prąd,wode,i wypłate(w zdecydowanej więkoszści max 1300 zł netto) na czas to czego wiecej wymagają. Opony i akumulatory starsze od prezesa.

aj tam

Firma należy do najbardziej prymitywnych w jakich pracowałem.Premia nie do osiągnięcia chyba że ktoś dobrze żyje z panem i władcą. Kasa w zdecydowanej większości najniższa krajowa lub troszke ponad. Osczedność totalnie na każdym kroku w firmie zdobycie długopisu to juz nielada wyzwanie. Ogolnie ciągle poszukują pracowników bo to ma troszkę oleju w głowie do szybciutko ucieka .Radze nie ryzykować bo czas w tym zakładzie to czas zmarnowany. większośc ciekawszych komentarzy i tak została już usunięta pozdrawiam

ziomen

Pracowałem w MB. To co tutaj wypisujecie to po części prawda, ale nie da się ukryć, że w większości są to hejty. No bo na zdrowy rozum, kto tu robi wpisy? - rozgoryczeni, albo nudzący się, a że anonimowo to można pojechać. Z mojego doświadczenia jest tak: rzeczywiście pensje pozostawiają sporo do życzenia, zwłaszcza dla początkujących i niewyspecjalizowanych. Nie jest jednak tak, że nie da się zarobić. Premie są, ale trzeba o nie powalczyć. Są też całkiem niezłe bony na święta, które w dużej mierze ratują sytuację (szkoda, że tylko raz w roku . Szanse na awans są i osób, które awansowały znam całkiem sporo - wszystko zależy od zaangażowania, ale także od "umiejętności ustawienia się". Znam także bardzo dużo osób, które myślały, że są nie do ruszenia, a pozbywano się ich w mgnieniu oka. Szefostwo jest tu nadzwyczaj uczulone nawet na najmniejsze wałki i obsesyjnie szuka sposobów żeby je wykryć. Mnie osobiście najbardziej denerwowało wszechobecne "cięcie kosztów" i dlatego odszedłem. Chociaż powiem szczerze - nie pracowało mi się w MB najgorzej. Są jednak takie sprawy, na których oszczędzanie zazwyczaj kończy się w dłuższej perspektywie źle zwłaszcza wspomniane wyżej technologie – bez nowoczesnych narzędzi nie da się pracować i sprzedawać i tyle.

HANDLOWIEC
@ziomen 04.08.2014 09:22
Pracowałem w MB. To co tutaj wypisujecie to po części prawda, ale nie da się ukryć, że w większości są to hejty. No bo na zdrow...

HANDLOWCY ZARABIAJA NETTO:1450-1800 PLUS PROWIZJA MAX 600ZŁ.

Mur
@ziomen 04.08.2014 09:22
Pracowałem w MB. To co tutaj wypisujecie to po części prawda, ale nie da się ukryć, że w większości są to hejty. No bo na zdrow...

Poprawka! Żeby zarobić 3500 netto musisz zrobić 620 tys. zł obrotu netto :)

sierzant

Praca jako handlowiec zenada. pensja 2000brutto prowizja za kazde sprzedane 100tys netto 660zl brutto minus 20% na poczet naleznosci przeterminowanych . premie co miesiac by zarobic 3500netto trzeba miec obrot 500tys netto. Auta kia ced z gpsem. straszny kontroling w postaci komunisty rucinskiego koordynator handlowców chlopak 25 lat straszna lizidupa prezesa niejaki Marcin D. czlowiek ktory awans zawdziecza donoszeniu . firma niby duza ale robią duzy zamęt na rynku rozwalaja ceny opon jak tylko sie da. Radzę unikać bo zarabia tam tylko 3handlowcow reszta zarabia ohlapy.

mechanik

Ta firma to kupa smiechu a pozytywne opinie tutaj pisane sa chyba przez szefostwo. Powinni zmienic nazwe na MotoBurd.....el. (usunięte przez administratora)O pijanstwie nie wspomne az dziwne ze jeszcze nikt sie za to nie zabral.

alutka

Firma super.Jestem zadowolona z ich usług,bardzo pomocni.Zepsuł mi się samochód w mieście zadzwoniłam do Moto-Budrexu mechanik przyjechał od razu zabrał samochód i nawet nie zapłaciłam za dojazd.Naprawiam u nich auta od paru lat,nigdy się jeszcze nie zawiodłam polecam tą firmę.

Zostaw opinię o MOTO BUDREX Sp. z o.o ul. Okrzei. - Włocławek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOTO BUDREX Sp. z o.o ul. Okrzei.