TECO MARITIME ASA NORWAY

Lysaker

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 101 ocen.

TECO MARITIME ASA NORWAY
3101

Opinie o TECO MARITIME ASA NORWAY

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECO MARITIME ASA NORWAY

Andi

Firma OK, Prowadzacy Maliniak wporzadku zyje z ludzmi, kasa na czas, POLECAM

Karol
@Andi 24.04.2018 12:18

Potwierdzam Maliniak to spoko gość, nie powiem roboty wymaga praca z nim to nie wczasy.... Ale jak ktoś przyjechał robić to zarobi i atmosfera spoko. Byle nie cwaniakować i obijać się kto jak kto ale Malinka to zna robotę i jego nie oszukasz w stylu- panie majster do się nie da, albo- panie majster to już lepiej nie będzię. Jak ktoś szuka łatwej roboty za pare euro to nie sobie da spokój, nie powiem ostania Norwegia dała w kość ale jak się spojrzy na konto to było warto. Pieniądze są dość terminowo a jeżeli coś nie gra w polskim biurze zawsze rzeczowo odpowiedzą wszystko idzie wyjaśnić.

Lidia

@Janusz, co najbardziej wpływa na Twoje zadowolenie z TECO MARITIME ASA NORWAY? Uargumentowana wypowiedź przedstawiająca Twój punkt widzenia, będzie ważna dla tych użytkowników, którzy wchodzą na ten wątek przed podjęciem decyzji o złożeniu CV do tej firmy.

Łuki
@Lidia 18.03.2018 14:12

Teraz idzie się dogadać w biurze, Pani Anetka podaje prawdziwe informacje na temat daty wyjazdu i przewidywanej długości roboty. Nie ma ściemniania z ich strony kasa jest na czas a na robocie warunki O.K. Superwisorzy na platformach wymagają solidnej roboty, ale nie ma gonienia czy pomiatania. Ostatnio się poprawiło, są narzędzia latarki i odzież ochronna jak należy. Jak ktoś zna zawód i nie jest lewy to sobie poradzi.

Janusz

Firma solidna. POLECAM

Lidia

Wasza aktywność na tym forum zatrzymała się. Ostatnia wypowiedź zamieszczona została miesiąc temu. Jak teraz ocenilibyście Waszą współpracę z TECO MARITIME ASA NORWAY. Polecacie ubieganie się o zatrudnienie w tej firmie? Czy zmieniło się coś w kwestii warunków zatrudnienia?

Malarz/Piaskarz
@Lidia 24.02.2018 23:43

Wszystko wróciło do normy tak jak za starych czasów. Jest ok z płatnościami.

Malarz/Piaskarz

Firma stała się rzetelna od czasu gdy jest zarządzana głównie przez biuro w Polsce w Rumi. Wyjeżdżam i nie ma problemu z niczym a w szczególności z płatnościami. Można powiedzieć że firma stanęła na nogi. POLECAM

Blaster

Witam chciałbym się dowiedzieć na temat platform które ma robić teco w stoczni na Norwegii ponoć teraz od lutego wie ktoś coś

Tymon

Nie zawsze udaje sie tylko zarabiać czasami jest gorzej. Teraz trzeba nadrabiać i tyle.

olo

No i bardzo dobrze , ta firma to dla ludzi , którzy pierwszy raz gdzieś się chcą załapać szmal mały no ale wrażenia są he he

xyz

Firma umoczyła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na projektach.wtopili grube miliony a teraz kosztem ludzi zapychają dziury finansowe. Oczywiści na latanie tu i tam i imprezki jak to widać po zdjęciach na fejsie, to kasa jest. Czekam na kasę już 3 miesiące. nawet już telefonów nie odbierają. Myślałem,że to porządna firma.Na projekty jeżdżą jedynie wazeliny i podpierdalacze i obiboki . Tego sortu w tej firmie nie brakuje.Odradzam

platformowiec

Oddajcie moja wypłat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co jest do ku... żeby się prosić o własne pieniądze ,do Kobiet za biurkiem nie można się dodzwonić a kasy jak nie było widać tak niema .Gdzie to zgłosić żeby te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurze dostały po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Wyjadacz

kiełbasa nie został wyrzucony tylko sam zerwał kontrakt z Teco bu mu równiez nie płacili na czas.Przeszedł do TPO .z tego co słyszałem dalej robi swoje i na siłe chce gdzieś wkręcić synusia nieroba ,miałem okazje pracowac z gówniakiem i serdecznie nie polecam .Co do wypłat to jakies nieporozumienie przez rok pracy na czas dostałem jedna wypłate ,reszta na raty albo po 2-3 miesiącach .jezeli ktos ma nuz na gardle to niech jedzie ,ale serdecznie odradzam ,jedynym normalnym z zstrudnionych supevisoirow czy foremanów to Armand Malinowski ,facet konkret i mówi co ma na myśli a nie jak reszta popierdułek

Dziabutek
@Wyjadacz 23.12.2016 11:27

Malinowski to największa ku*** z jaką pracowałem, fałszywy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod Pelplina.

plik

spawacz, jeżeli ktoś ma tak niepewną sytuację to lepiej łapać zlecenia z kilku firm.

anonim

(usunięte przez administratora)

spawacz

Monek jak mam działalność gospodarczą to się nie zatrudniam bezpośrednio w firmie która raz ma dla mnie pracę a raz nie. Mam więcej zleceń nie tylko z tej firmy i jakoś inni płacą na czas... A co do "swoich ludzi" to miałem na myśli pupilków z biura, typowych darmozjadów co swoją praca na chleb by nie zarobili. Z resztą co tu dużo pisać umów o pracę nikomu nie proponowano, jakieś gówna z dubaju co w razie co to możesz tam swoich praw dochodzić.

adambus

Od listopada Firma nie zapłaciła za przewóz osób do Varny .Jak dopadnę Pana Norwega który zamawiał autokar będzie nie miło może ma ktoś namiary ,tel adres gdize można go dorwać proszę o mail ze strony www.adambus.pl

spawacz

Firma nie płaci, od grudnia czekam na pieniądze, wypłacają na czas tylko swoim ludziom. Nie polecam

sa

teco ok firma z przyszłością

gruby

Norweg siedzi w Polsce przelewy za działalność poszły na dniach mają być wypłacone zlecenia. wszystko na dobrej drodze

pomocnik, pomocnika

Wiadomo coś o wypłatach za styczeń 2016 ?

Zainteresowany
@pomocnik, pomocnika 23.02.2016 03:37

Debilu Ty, Kielbasa nie uciekl, firmy kolejnej nie rozjebal bo w Teco pracowal 20 lat. A firme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlasciciele bo nie sluchaja co sie do nich mowi. Tak wiec kup sobie kij i jebnij sie w ryj kretynie.

news

Oficjalna informacja Kiełbasa został wyrzucony z firmy za jej rozkradnięcie. Jego przydupasy uciekli kilka dni wcześniej. Może w końcu zaczną się normalne rządy w tej firmie. Norweg szuka całego nowego sztabu co pociągnie firmę. życzę sukcesów. To co najgorsze to już chyba za nimi. Chodzi oczywiście o kiełbasę, który kolejną firmę prawie do bankructwa doprowadził. przestań człowieku kraść.

ja

Coś bliżej w temacie? Proszę bardzo. Akurat ja mam informację na bierząco. Teco nie ma projektów, platforma się skończyła i skończyła się kasa na utrzymywanie 3 świętych pseudo project menagerów: Lecha, Jurka i Wojtka. Pieniądze od października nie na czas, i to zarówno na kontraktach za granicą jak i w Polsce. Dzwoniąc po pieniądze do pana Piotra K. słyszysz zawsze, że już idą lub, że zaraz będą, panienki z biura nigdy nic nie wiedzą a pan Krzysztof M. wygodnie zasłania się tym, że to nie on dogadywał się z tobą w sprawie pieniędzy. Do tego jedna dziura finansowa jest łatana za pieniądze z następnych projektów, których coraz mniej w zasięgu firmy. Szczerze mówiąc, nie polecam nikomu. Pracowałem tam prawie rok, pieniądze na czas bywały rzadko, często jednak było ich mniej niż powinno. W tym momencie teco ma drobne prace na stoczni i niedługo rusza 3-miesięczny projekt w Kolumbii który będzie katastrofą finansową. Biuro za wszelką cenę próbuje opłacić zaległe wypłaty pracownikom, którzy jadą na ten wyjazd a i tak od rana do wieczora mają wizyty w sprawie pieniędzy. To w skrócie tyle, naprawdę można długo pisać o firmie teco, ale napewno nic dobrego.

ktos

firma krzak pomalu ogłasza upadlosc niemaja zlecen od jesienią ludzie czekaja za wyplatami pracują same kafitury zagle zomerfeldy dareczki

pracownik

Firma od dłuzszeego czasu nie wypłacalna,mają gdzieś pracownika.

Radler

Gadacie bzddety Wandke to gośc na poziomie po 2 po nowym roku prawdopodobnie odchodzi z tego co mi wiadomo to jeszcze ktoś z kierownictwa z norwegi też opuszcza szeregi teco więc firma się najwyraźniej rozpada , sami sobie winni ;) Pozdro

Lachu

Jak to zrobil naprawde,to lac w morde gnoja i sie nie ogladac,jak co to mieszka w gdansku niedaleko remontowej!

MW
@Lachu 30.11.2015 14:57

A moze cos blizej w temacie? Czy moze cos od kogos przy piwku uslyszales? To sa jakies bzdury i pomowienia - jestem gotowy na ten temat porozmawiac.

arnold

wandke jest w porzadku,sa inni gorsi debile

cosik
@arnold 20.11.2015 22:15

Wantke w pozdku?? słyszałem historie ,ze skroił jednego kolesia na 5000 papiera ,juz sie kilka osób zaiteresowało tematem..gośc musi ogladać sie na ulicy...

Cosik

Pracuje tam taki koleś Wandke Maciej zna ktoś tego typa? Może jakieś opinie o tym pseudo projekt menagerze??

gabi

Teco pracuje na remontowej,maja najgorsze roboty jakie moga byc,porzadnej nie chca im dac,bo nie maja pojecia o robocie,a foremani to debile i pajace,szczegolnie jednoreki kretyn lukaszek,odpisuje ludziom godziny,ale ponoc ma ktos sie nim zainteresowac i nauczyc go podejscia do czlowieka.

mac

Ten Lech....co masz umową z Lechem? Czy zapłaci Lech czy Teco? Czyli jest firmą w firmie? Trochę jest niejasne... Ale co wiem stawki są też 15 zł!? A co robisz za 24?

elektryk
@mac 19.10.2015 17:31

Chłopie taka stawkę nawet netto można spokojnie dostać w innych firmach stoczniowych jeśli masz doświadczenie i coś umiesz, także się nie ekscytuj .Zależy jeszcze w jakiej specjalności .I nie w firmie zarejestrowanej w Dubaju.W maju szukali elektryków,zrobili spotkanie,szybko dostarczać dokumenty i podpisywać umowy ,na drugi dzień na szkolenie .Jak się później okazało wcale nie dostali tej roboty i wyszło wielkie G... Co niektórzy zdążyli się już zwolnić ze swoich dotychczasowych firm .Z tego wynika że firma niepoważna jest .

Pasztetowa

To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziwie się że w Polsce można taką bandytkę uprawiać . kierownictwo wali firmę w rogi robi fuchy , a ludzi kręcą jak mogą i nie płacą .

mac

Tak jest! Teco niema kasę do wypłaty!!!

Zostaw opinię o TECO MARITIME ASA NORWAY - Lysaker

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECO MARITIME ASA NORWAY