Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

Opole

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska
2 84 6 1

Opinie o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska

anonymous

NIE POLECAM , RAZ SKORZYSTAŁAM NAJGORSZA OBSŁUGA NA ŚWIECIE.

Hanna

@Anymous wątek dotyczy pracy w Kancelarii Podatkowej, a nie biura pośrednictwa pracy. Czy możesz doprecyzować jaka praca została obiecana Tobie i Twojej narzeczonej? Czy miała ona związek z firmą Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska? @Irek w tej chwili nie znalazłam żadnych aktualnych ofert pracy w tej firmie, ale zaglądaj na ten wątek na forum ponieważ jest szansa, że taka informacja tu się pojawi.

Irek

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Ex pracownik

(usunięte przez administratora) brak jasnych zasad współpracy, często zmienia zdanie, nie dotrzymuje słowa, wynagrodzenia minimalne. Za to bardzo duże wymogi w stosunku do pracowników. Każdy ma swój raport pracy dziennej i jest rozliczany z ilości wykonanej pracy dziennie. Duża rotacja pracowników. Nie polecam.

pracownik
@Ex pracownik 17.03.2018 17:16

a ja tam jestem zadowolona z współpracy z tą firmą .. Mówisz że jest rotacja , a może dlatego że ludzie nie dają rady , za pędem ... często myślą że idą za biurko żeby posiedzieć i może coś poklikać w klawiaturę ... i płacz bo rozliczany jesteś z tego co robisz . Ale jak trzeba trochę więcej ruszyć głową i własnymi siłami to już płacz bo za wysokie wymogi dla ex pracownika .... Jeśli ci nie odpowiada tryb pracy nikt nikogo na siłę nie trzyma ale po co pisać na forach że ci się nie podoba ... Każda praca ma swoje + i -

Ex pracownik
@pracownik 11.04.2018 19:22

Rotacja jest duża że względu na brak szacunku do pracownika i jego pracy, nie robi błędów ten kto nic nie robi, się tu czyha się na błąd pracownika. Ja się pracy nie boję... A po co pisać? Chyba po to jest to forum? Uważam że wymagania są zbyt wysokie, bo jeżeli się chce żeby wszyscy robili wszystko to tak jak w przysłowiu: jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego! Zakres obowiązków jak za 10 a wpłata jak za jednego. A co gorsze nowy pracownik zarabia więcej niż doświadczony stażem... To chyba nie jest fair? Słyszysz że dobra praca, a na prośbę o podwyżkę słyszysz, że przecież ty i tak nic takiego nie robisz żeby chcieć więcej i w ogóle jak możesz prosić o podwyżkę. Jest sezon, są nadgodziny to możesz dorobić... A jak ci się nie podoba to nikt cię nie trzyma. No na taki tekst to nie ma mocnych. DLATEGO TEŻ - NIE POLECAM! P. S. Nie z dziwię się jak i ten post zostanie usunięty...

Hanna

@Anna Czemu miały służyć weksle? Czy dobrze się domyślam, że zabezpieczeniu ewentualnych roszczeń wobec pracownika w związku z potencjalnymi błędami? Czy podpisanie weksla było warunkiem koniecznym zawarcia umowy (zatrudnienia)? @Radek Mam wrażenie, że Twoje odczucia co do pracy w Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska są pozytywne. Czy mógłbyś troszkę rozwinąć swój komentarz? Napisz proszę jakie widzisz pozytywy w pracy w Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska? @AnymoUsSsSs Komentarze nie są usuwane przez administratora jeśli nie naruszają regulaminu ( https://www.gowork.pl/regulamin ). Jeśli Twój komentarz został usunięty zastanów się czy było coś co mogło ten regulamin naruszyć. Tym nie mniej opisana przez Ciebie historia jest niepokojąca. Spróbuj proszę wyjaśnić sprawę bezpośrednio w Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska i jak możesz, wróć do nas z informacjami, jak ta sprawa się zakończyła: czy Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska wyjaśniła co się stało?

Radek

Nawet najlepsza firma ma swoich hejterów!!

Anna

Nie wiem jak teraz, ale wcześniej trzeba było podpisywać weksle in blanco przy zawieraniu umowy o pracę. Podpisujesz weksel i jesteś w doopie. Nie polecam.

Hanna

@pracownik, napisałaś, że w każdym miejscu pracy są plusy i minusy. Jakie Twoim zdaniem plusy wynikają ze współpracy z Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska? Co konkretnie wpływa na Twoje zadowolenie ze współpracy z tą firmą? Twoje spostrzeżenia zostaną wzięte pod uwagę przez osoby poszukujące aktualnie zatrudnienia w kancelarii.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

drogi Panie , nie rozumiem Pana wzburzenia , ponieważ sama korzystam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona , również podpisywałam dokumenty na tak zwany extra zwrot i umowę . Właśnie Pani z Opola bardzo rzetelnie wyjaśniła mi na czym polega odzyskanie przez tą firmę dla mnie pieniędzy i z czym się to wiąże .. Jeśli czegoś Pan nie rozumie to warto dopytać nawet dwa razy a nie robić z innych ludzi .... jak samemu się jest ....

slawkom78
@anonim 11.04.2018 19:14

Pani odpowiedz jest zenujaca i na niskim poziomie. Przekona sie Pani jak znajdzie sie pani w takiej sytuacji jak ja. ja mialem do czasu z Nimi dobrze do pewnego czasu. kase przetrzymuja na swoich kontach ktore nam zakladaja zeby prowizje sciagnac. o jest zlodziejstwo. Jest pani osoba tragikomiczna jak ta cala kancelaria. Dop Mnie dzwonilo wiele ludzi ktorzy maja z NImi problemy. Nigdzie tak nie ma jak Nich jakies kary i adwokat. prosze dluzej sie nie osmieszac na forum popierajac ich . Prosze nie popierac kombinatorstwa. Zreszta trzeba byc ulomem zeby im taka kase placic za uslugi. Chcesz np 3 jarograffy300 zl to kosztuje a wystarczy sam tel 20 zl koszt. nie znasz jezyka popros kogos. Prosze wiecej nie pisac tekstow w ich obronie bo do swiadczy tylko o pani jaka jest pania osoba i co Pani reprezentuje.

Hanna

Rozumiem Wasze wzburzenie jakie wywołała Wasza współpraca z Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska. Mimo wszystko chcę Wam przypomnieć, że to forum służy wymianie opinii o tej firmie, ale jako pracodawcy. Dlatego zachęcam, żeby w tym wątku zaczęli wypowiadać się jej pracownicy.

anonim

(usunięte przez administratora)

tomek

a czy dostarczała Pani wszystkie dokumenty na czas ? ja tam korzystam z tej Kancelarii i nigdy nie mam problemów , a również korzystam z ich usług nawet jeśli chodzi o UWV Jestem w Polsce już 7 miesiąc i niczym się nie martwię , jedyne co mnie obchodzi to dostarczanie dokumentów na czas .... A opłata 100 euro wydaję mi się normalną ceną jeśli komuś nie chce się samemu zajmować własnymi sprawami

Pablo
@tomek 12.07.2017 13:10

Podstawiona osoba wystawia opinie i mówi ze 100€ to normalna cena bzdura w większości biur opłata mąż do 50€

Piotr

Rozliczam się o 4 lat przez ta kancelarię wraz z żoną i nigdy nie miałem problemów. Rzetelna kancelaria .

bunia
@Piotr 22.11.2017 11:39

Nie, polecam wysokie oplaty za rozliczenia, balagan w papierach, niekompetentni pracownicy

Hanna

@Ex pracownik, czy na podstawie tych dziennych raportów z ilości wykonanej pracy przez pracownika, pracodawca jakim jest Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska oferował Ci jakiegoś rodzaju premię? Informacja na ten temat będzie interesująca dla osób, którzy chcieliby zostać zatrudnieni w tej firmie.

Hanna

@Piotr, masz pozytywną opinię o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska, odnosząc się do swojego doświadczenia z tą firmą pod kątem usług, z których korzystałeś za pośrednictwem tej kancelarii. Na tym forum jednak powinny znajdować się wyłącznie merytoryczne opinie o tej firmie ale jako pracodawcy.

Alina
@Hanna 14.02.2018 20:43

Z kancelarii Pani (usunięte przez administratora) korzystam od kilku lat i z roku na rok jest gorzej. W tym roku czekam na rodzinne od kwietnia i nadal nic nie wiem. Pogubili moje dokumenty i próbuję zwalić na mnie, że to ja ich nie przesłałam. Za każdym razem gdy dzwonię nic mi nie umieją powiedzieć. Prosiłam o kontakt z przełożonym do dnia dzisiejszego nie otrzymałam.Nie polecam tej kancelarii. Biorą spore pieniądze za obsługę, a nic nie robią. Koszmar!!!!!!!!!!

Hanna

A jakim pracodawcą jest Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska? Jaka panuje na co dzień atmosfera w tym miejscu pracy? Czy warunki zatrudnienia są satysfakcjonujące? Zachęcam osoby zatrudnione w tej firmie o pozostawienie swojej opinii.

Hanna

Dziękujemy za Wasze opinie na temat usług Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska. A co możecie napisać na temat firmy jako pracodawcy? Kto z Was jest zatrudniony w tej firmie? Jakie plusy dostrzegacie w pracy w tym miejscu?

Hanna

@Incognito dziękuję za Twoją opinię. Może być pomocna dla przyszłych współpracowników Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska.

nico19994

Opinia jest taka odradzam każdemu kto przujedzie do Holandii korzystania z tej firmy. lepiej popytac o kogos innego pozdrawian Nico:)

Incognito

@Wojo. @Hanna Niestety nie mogę się zgodzić, zdarzało mi się zadzwonić do Kancelarii w późnych godzinach i byłam obsłużona nawet po godzinie 20.00 i nikt się nie rozłączał. Mają problemy techniczne z infolinią ale nie sądzę, że pracownik sam rozłączył połączenie.

Hanna

@Wojo. cenna uwaga. Ktoś jeszcze miał taki problem?

koko

a wiadomo cz jest szansa u nich na jakiekolwiek zatrudnienie? Nie ukrywam, że dobrze by było się teraz załapać.

Zdzislawa Ceremuga

Rozliczam sie przez te kancelarie juz kilka lat.Polecam.Nie mialam nigdy zadnych problemow.Dobry kontakt email.tel.

ja

Ja tam nie mam z nimi problemów. Jedni z nielicznych rozliczają od początku roku a nie później. Belasting swoje wymyśla i trzeba się z tym pogodzić, z nimi da sie wszystko załatwić

Basia

Od wielu lat mąż wyjeżdża do Holandii i rozlicza się przez tą Kancelarię, prowadzą nam wszystkie możliwe usługi. Jestem z nich bardzo zadowolona - wszystko zawsze kompetentnie i fachowo. Nigdy nas nie zawiedli. Nasze sprawy podatkowe i socjalne są w dobrych rękach. Polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

ggghf

nie zawsze jest zwrot ,zależy jak pracodawca odprowadza podatek i czy masz ulgi. a z tego co wiem to urzad ma 5 lat zeby sprawdzić czy rozliczenie było dobrze zrobione

kronos

Witam. Tak sobie czytam te wszystkie posty i wśród tych negatywów zastanawiam się dlaczego tak się stało. Ja i moi znajomi (w sumie 6 osób)korzystaliśmy z usług tej firmy gdzie wszystko było załatwione tak jak należy. Nie mieliśmy problemu z adresami przesyłek czy kontaktem. Jedynym mankamentem były troszkę długi okres oczekiwania na całkowite załatwienie sprawy, ale to nie była wina kancelarii tylko opieszałości urzędów. Po złożeniu wszystkich wymaganych dokumentów sprawa była prowadzona przez kompetentną panią, która wyjaśniła cały tok postępowania w najdrobniejszych szczegółach. Ja i moi znajomi jesteśmy zadowoleni z działalności kancelarii i wiem jedno że w przyszłości na pewno będziemy korzystać z jej pomocy.

Bert
@kronos 06.05.2016 14:30

No cóż. Od profesjonalnej kancelarii podatkowej oczekuję więcej, niż przepuszczenia danych przez kalkulator. Poinformowali mnie, że otrzymam zwrot kilkunastu EURO. Sprawdziłem to na kalkulatorze na ich stronie internetowej. Wyszła dokładnie ta sama kwota. Poszedłem do konkurencji, która wywalczyła zwrot ponad 1000 EURO. Odradzam skorzystanie z ich "oferty".

BENDŻ
@Bert 10.06.2016 23:03

Proszę mieć na uwadze, że nie zawsze 'więcej' znaczy 'poprawnie' :) każdy z nas chciałby mieć dużo zwrotu z podatku ale już raz zawiodłam sie, bo chciałam wiecej, a teraz musze zwracać.. wiec warto sie zastanowic, czy chcesz miec wiekszy zwrot podatku czy spokoj przez najblizsze 5 lat

anka
@Bert 10.06.2016 23:03

Oby potem nie przyszedł czek do zwrotu, tak jak mi kiedyś. Wiele się słyszy o niepoprawnych rozliczeniach. Dostać można wiele, pytanie czy na długo... Lepiej dostać mniej a tyle ile się należy. Jestem z nich zadowolona. Wyliczyć wyższą kwotę to nie sztuka!

pracownik

zarobki mierne. niby mówią że jest możliwość rozwoju i wyższych ale generalnie jest z tym problem.

Zostaw opinię o Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Podatkowa mgr Anna Kłosowska