Stalko s.c.
2 146 6 1

Opinie o Stalko s.c.

X

Sama praca nie jest łatwa ale bywają też lżejsze działy . Jednak pracownik mimo iż ma wyśrubowane normy często się na denerwuje idąc do wydajni po dany towar czy środki bhp a tam jest potraktowany jak truteń a czas biegnie. Siedzi 3 baranów i się przepychają który ma iść bo jeden coś je , drugi siedzi na kompie i szuka ogłoszeń motoryzacyjnych a 3 jest bo jest a Ty czekasz i czekasz. Dlaczego skoro jest ich 3 wszyscy siedzą w jednym miejscu a nikt nie siedzi non stop w tej wydajni od strony hali produkcyjnej ? tylko trzeba wiecznie chodzić z tyłu i się prosić by ktoś łaskawie podszedł do okienka . Dlaczego nikogo z nich nie ma na drugiej zmianie? A tylko obsługują portierzy którzy nie zawsze wiedzą gdzie co jest albo nie maja dostępu? Dlaczego o wydanie słusznie towaru czasem bywa że trzeba się wykłócić bo ktoś z wydajni ma taki kaprys i nie da bo nie ? Odpowiem ... rodzinne koneksje na samej górze , nikt ich nie ruszy.

krajan
@X 14.10.2018 21:26

Gdzie jest Prezes i zastępca, nie reagują na taki stan rzeczy. kto organizuje pracę wydajni bo jeżeli jest tak jak napisano powyzej, to odpowiedz jest jedna układy, kolesiostwo i znajomości.

X
@krajan 19.10.2018 07:04

Sam sobie odpowiedziałeś.

Kazimierz
@X 12.11.2018 06:46

Wygląda na to, że wypowiadasz się z perspektywy pracownika Stalko. Pracujesz jeszcze obecnie w tym miejscu, czy nie jesteś już z nim związany? Jeśli może jesteś aktualnie pracownikiem Stalko, to proszę Cię o wypisanie kilku pozytywnych i negatywnych aspektów pracy w tym miejscu.

krzyś
@X 14.10.2018 21:26

zamawiasz coś w wydajni i czekasz czekasz...pytasz się kiedy dojdzie a oni coooo......nie zamówione ŻENADA!!!!

Stalkowicz

Dziś przyszły wypłaty z karpiowkami, nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać z tego, karpiowki mniejsze niż w zeszłym roku (mowa o pracownikach którzy mają małe podstawy), premie uznaniowe od majstrow przyznane tylko swoim lizusom, a reszta dostała grosze. Parodia ta firma schodzi na psy, nie polecam. Kiedyś to był jeden z lepszych z zakładów w Mogilnie, a dziś jest to jeden z gorszych zakładów w Mogilnie biorąc pod uwagę pensje, zarząd, oraz rodzinne machlojki. ŻENADA

Irena
@Stalkowicz 06.12.2018 17:32

Rozumiem, że "karpiówki" to forma premii świątecznej w Stalko, tak? Jakiego one rzędu mniej więcej są? Jeśli oczywiście chcesz i możesz powiedzieć. Może to, co dla Ciebie jest niewielką kwotą, dla innych już robi różnicę? Napisz też proszę, czy firma organizuje jakieś firmowe spotkania przedświąteczne.

Pok

Plusy w stalko to pensja na czas karpiowka wczasy pod gruszą i wszystko na papierze.Minusy zła kadra kierownicza nie umiejaca zarządzać pracą i niskie pensje,......

anonim

(usunięte przez administratora)

Vivo

Największym paradoksem vario jest grupa szybkiego reagowania. Jak się widzi ich ruchy to aż płakać się chce. Jak można przez godzine szlifować jedną ośke i drapać się po głowie. A panowie ŁN i RG nie dość że nic nie robią to jeszcze chodzą na rano. No ale nic nie poradzisz na zaświadczenia lekarskie (których nie ma i wszyscy o tym wiedzą ale majster upiera się że są) i dziewczyne w biurze. No pozdro Panowie. Żenada ten zakład schodzi na psy

Powodzenia
@Vivo 22.11.2018 12:14

????

6

Nie polecam praca za trochę lepiej niż min a premie jeśli są to pod stołem. A kierownicy kolesiostwo.

7
@6 26.10.2018 22:15

no akurat tu sie nie zgodze. Jaka by firma nie była to akurat tutaj nic pod stołem sie nie załatwia. Wszystko na konto i to w terminie

111

na vario też nie jest lepiej to co się dzieje na podłogach przechodzi ludzkie pojęcie ale nikt tam nie ruszy bo to przyszła rodzina i na stopie nie jest lepiej dużo gadania i nic z tego nie wynika najważniejsze żeby zostawać po 12 kierowniczki takie mądre jak by pozjadały wszystkie rozumy i jeszcze niech przyjmą kolejne osoby na stopie będzie wtedy lepiej

szkoda

firma z potencjałem, przynajmniej była. Styl zarządzania średniowieczny. Ludzie masowo się zwalniają, juz niedługo nie będzie miał kto tam pracować a szefostwo jakby tego nie zauważało, najważniejsze, że są nowe hale na ktorych nie bedzie miał kto robić

X
@szkoda 24.10.2018 14:34

Szef od kiedy tylko pamiętam się odgraża iż sprowadzi kilku niemieckich pracowników a ci pokażą jak wydajnie należy pracować ... Hm... Też by pracowali za 400 Euro ? żenada.

zaal
@X 25.10.2018 10:01

400 euro to niejeden by w Stalko chciał miec podstawy

A
@X 25.10.2018 10:01

Szefowa kilka lat temu rzekła iż nie ma problemu ze spawaczami gdyż spawać to i małpę można nauczyć.

12345

jeden wielki (usunięte przez administratora) okradaja firme majstrowie nadgodzinami co siedza po 12 godz a tym samym zmuszaja i zastraszaja pracownikow a nastepna grupa zlodzieji to panie z biura to jest dopiero cyrk jak przyjdzie w sobote z 10 pan na wario panie krygier niech sie pon temu przyjrzy

6789
@12345 20.10.2018 02:57

Patrząc na styl wypowiedzi 12345 można wywnioskować, ze to pisał jeden brygadzista z Vario. On to jest dopiero "As". Najmniej kompetentna osoba na jakimkolwiek stanowisku w firmie. Jak ludzie co są z nim na zmianie jeszcze wytrzymują to tylko Pan Bóg jeden wie. Powinni im płacić jakieś szkodliwe!

biurwa1
@12345 20.10.2018 02:57

Panie z biur chodzą na nadgodziny z pasji. To spełnienie ich marzeń i wielka samorealizacja. Za zarobione „miliony” kupują nowe domy, auta i leżą na plaży z drinkiem… Jeśli @12345 tak zazdrości to droga na Variofit i życia niczym z „Dynastii „ jest otwarta. Wystarczy ruszyć tyłek do pracy zamiast pisać brednie.

biurwa2
@12345 20.10.2018 02:57

kolego @12345 widać , ze musisz być naprawdę nieszczęśliwym człowiekiem jeśli myślisz, że te Panie z biura przychodzą do tego cyrku z pasji i nadmiaru wolnego czasu lub żeby wydać te ukradzione miliony na nowe torebki od Gucciego. Życie w takiej wielkiej frustracji jest niezdrowe, proponuje wyluzować lub zmienić pracę na mniej stresującą(być może ogrodnictwo? Kontakt z natura ponoć uspokaja skołatane nerwy)

Boni
@12345 20.10.2018 02:57

Jakbys mial 3500 podstawy to tez bys chodzil

Dobrodziej

Było miło ale się skończyło(już dawno). Nowa malarnii ruszyła przynajmniej częściowo. I co? Tragicznie. Majster Pokemon daje popis swojej głupoty. I nie widać końca tego szaleństwa. Do końca miesiąca z nowych pracownic pozostanie tylko pamięć. Wiecie komu dziękować? Tak tak macie racje- majstrowi Pokemonowi. Ta firma upada na samo dno. Już niedługo się dziwią. Pozdrawiam.

Nick
@Dobrodziej 19.10.2018 14:32

Właśnie dzisiaj wróciły podłogi, które były zawieszone jedna za drugą, jak na starej proszkowej... Tylko, że pistolety są tylko po bokach, więc wyszło jak wyszło. Wniosek taki, ze on deb*lem to był i prawdopodobnie będzie i firmę doprowadzi do ruiny, amen

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Warto szukać tu szczęścia?

TX
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

potrzebuje,czy warto? kwestia potrzeb, sprawa indywidualna, zwolnic sie mozna zawsze.

Juras
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

Hm czy potrzebuje pracowników ❔ nazwałbym to nieco inaczej

były kierowca
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

zdecydowanie Nie

Nick
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

Tutaj szczęścia nie znajdziesz. Za to na każdym kroku się natkniesz na wykorzystywanie, wymuszanie nadgodzin, i takie tam.

Dobrodziej

Widząc jak Pokemon czy ten Pokebol kombinuje z systemem wieszania materiału na nowej proszkowej. Zastanawiam się kto wytrzyma dłużej niż 2 godziny tam. (usunięte przez administratora) Polecą wypowiedzenia. Nie ma ludzi do pracy a on jeszcze bardziej do niej zniechęca. Powinien odejść

mogilniak
@Dobrodziej 02.10.2018 13:56

Dlaczego ktoś z szefostwa nie kontroluje takich poczynań, jeżeli pracownicy zauważają kłopoty na malarni proszkowej?

O.K.S.
@mogilniak 03.10.2018 08:35

Bo nie chce im się. Ludzie odchodzą, niedługo nie będzie komu robić. a zamówień przybywa. Już są poważne braki w załogach. Ale góry to nie rusza. Obudzą się dopiero gdy zamówienia będą miały kilkumiesięczne opóźnienia. Już była w tym roku taka sytuacja kiedy zamówienia VarioFitu osiągnęły trzech miesięcy. Klient się wściekł. Nagle większość produkcji przekierowano właśnie na Vario. Szefostwo reaguje dopiero po fakcie. Jak Pokemon doprowadzi do awarii malarni to się obudzą.

Nick
@Dobrodziej 02.10.2018 13:56

TRZEMESZNO PRZEPRASZA ZA POKEMONA ;(

Waldi

Szkoda, że tak trudno dowiedzieć się czegoś o pracy.

Żabol
@Waldi 18.07.2018 12:24

A czego ty się człowieku chcesz dowiedzieć? Chcesz być wykorzystywany na każdym kroku chcesz dostać nerwicy i ciężkich chorób psychiczno fizycznych to ZAPRASZAMY!!!

były kierowca
@Żabol 18.07.2018 18:00

Sto procent prawdy.Jeździłem tam na budowlance.Kij im w oko.Nawet nie próbuj. Dno.dziadtrans.oszust i nic pozatym.Wykorzystuje na każdym kroku jak to słusznie ktoś już nadmienił.Chcesz to próbuj. Nie polecam.Odradzam.Szukaj gdzie indziej

Sirsin

Ciekawe majster "R" kiedy beda podwyzki co? Zalatwisz hmmm... oj boimy sie isc do gory. Ludzi brak co chwile ktos sie zwalnia ps. W grudniu kolejne beda prezenty. Jednak dobrze, ze sie zwolnilem to byla najlepsza decyzja. Z

Sirsin

Marna placa

Kto ma wiedzieć ten wie

Produkcja 4 razy taniej Sprzedaż 4 razy drożej!!

Edyta

@Lulu widzę, że twoja opinia jest raczej negatywna, lecz może znalazłoby się coś pozytywnego związanego z pracą? Jak pracodawca traktuje pracowników? Czy jest szansa na otrzymanie benefitów pozapłacowych? Warto wyrazić swoją opinię na forum, każda wypowiedź przyda się osobom poszukującym tu pracy.

O.K.S.
@Edyta 24.08.2018 12:25

Jak pracodawca traktuje pracowników? Nijak. Znaczy się szef, niemiec, ma gdzieś pracowników. Nie chodzi mi tu o traktowanie ale o przejmowanie się stanem załogi, płacami. Go interesuje tylko realizacja zamówień, nie ważne jak byle poszło. Kolejna jest główna księgowa. Ją z kolei interesują tylko finanse. Byle niemiec zarobił jak najwięcej. Pracownikom, gdyby mogła to by jeszcze obcięła wynagrodzenie. Nie widzi zależności między zarobkami a liczebnością i zaangażowaniem pracowników. Każdy, kto robi na produkcji, widzi, że są poważne braki ludzi zarówno na spawalni jak i na obróbce, czyli dwóch najcięższych i najważniejszych działach (można jeszcze do tej dwójki dodać malarnie). Kierownik produkcji widzi braki pracowników ale nie ma realnego wpływu na ten stan. Szef odsyła Go do gł księgowej. Księgowa Go zbywa, że nie ma kasy. Pracownikami głównie zajmują się "majstrowie", którzy trzęsą portkami, gdy trzeba stanąć po stronie pracownika. Podwyżek nie załatwią bo gł księgowa ich olewa. Czy jest szansa na otrzymanie benefitów pozapłacowych? Nie wiem o co dokładnie chodzi. Jest premia naliczana z góry do wypłaty. Poza tym jest płacony dodatek na wczasy, karpiówka. Premia uznaniowa jest przyznawana przez majstra ale tylko w przypadku, jeżeli ktoś z jego ludzi chorował. Otóż przyjęło się, że za dni chorobowego obniżana jest ww premia. Wtedy, tak zaoszczędzone pieniądze, majster może przekazać wykazującym się pracowniom lub lizusom.

wyborca
@O.K.S. 25.08.2018 10:48

Nie można szanować Niemca ponieważ zawsze jako naród postępowali podle wobec polaków . Bogacą się kosztem reszty. Jest to przykre i smutne, że nawet w tej firmie Polak Polakowi wrogiem. Nie trzeba dać sie wyzyskiwać i mieś swój honor.

O.K.S.
@wyborca 03.09.2018 15:58

Najlepszym przykładem jest malarnia proszkowa. Dla podlizania się niemcowi upychają na linii towar do maksa. Kiedyś 90% towaru było wieszanych wzdłuż linii aby malarze mogli pracować według zasad, czyli stać w drzwiach i wyciągać tylko rękę. Teraz wieszają 90% w poprzek, przez co malarze zmuszeni są do wchodzenia do kabiny i wyginania całego ciała, aby wszędzie pomalować. Dodatkowo normą jest podkręcanie prędkości linii. Nie ogarniam tego włażenia w (usunięte przez administratora) Co im to daje. Poklepanie po ramieniu, pogłaskanie po głowie czy co? Przepisy mówią, że towar ma wisieć wzdłuż linii to się tego trzymać. Czemu tak mało malujecie? Bo więcej nie wejdzie. Proste. Co do "Nie można szanować Niemca" dałem temu wyraz poprzez "niemiec".

Sraczka
@O.K.S. 04.09.2018 09:07

Nie ma to jak na spawalni pół dnia grać w karty i chlać wódę całymi nocami... pozdro dla kumatych

Doniu
@Sraczka 13.09.2018 01:28

Jak chcą to niech pracują w weekendy co Ci do tego. To ich wybór. Pozdrawiam

Łoooooooo
@O.K.S. 04.09.2018 09:07

Z tym upychaniem na linii towaru to jest jakiś absurd. Pomysł nikogo innego jak Pokemona(premia musi mu się zgadzać, a co!). Ready podpatrzył i również to stosuje, chociaż nie zawsze. Zawieszający pewnie dostają premię, żeby robili swoje bez zbędnego marudzenia i poganiali innych na proszkowej, bo faktycznie oni czują się jakby byli majstrami. Reszta nie musi mieć premii, gdyż to, co będzie zawieszone muszą pomalować xD. Jest gęściej, ale muszą dać radę bo tak i (usunięte przez administratora) Tak więc malarze i ściągający nic nie zrobią, bo to, co jest zawieszone muszą pomalować(w przyp. ściągającego zdjąć, zbandować, wywieść). Z podkręcaniem prędkości linii jest różnie. "Miszcz" zawsze może podkręcić zapominając przy tym, że malarz może pójść na przekór i zatrzymać linie...

Sraczka
@Łoooooooo 20.09.2018 23:38

Będzie się działo na tej nowej proszkowej... tam będą skierowane wszystkie oczy.

Eb

Powie ktoś jakie są warunki pracy jako kierowca kat.D ? I ile płacą na tych liniach W , J ..... No i czy jest szansa bez doświadczenia się dostać?

ja
@Eb 28.09.2018 21:23

chłopie to nie ta firma

anonim

(usunięte przez administratora)

On

Dobre pieniądze chlopie ludzie po 7 latach maja podstawe 2 tys. Tylko i potrafia zrpbic bardzo duzo no ale gdy sie nie jest lizusem pewnie nim jestes to ma sie mniej.

Tomek
@On 25.09.2018 13:37

Niektórzy majstrowie juz glupieja z braku pracownikow ze nie potrafia dobrze roboty rozdac. Ps. Opinie sie rozchodzą

b

Firma Stalko -dobrze że Niemcy wzięli-bo większość ludzi była by bezrobotna,a na prowincji trudno o prace.

W
@b 19.09.2018 12:12

taka praca to chyba tylko jako wypełniacz czasu, bo pieniędzy z niej żadnych. Co na tej prowincji można zrobic za 2 tys. zł netto z dwoma sobotami?

Mikolaj

Z wynagrodzeniem w Stalko bardzo slabo,najnizsza krajowa. Podwyżka jedynie gdy wzrośnie najnizsza krajowa. No chyba, ze jest sie lizusem majstra. Ps. Majstrowie sami z siebie nie zalatwia podwyzki bo się boja szefostwa!

yoo

W tym waszym stalko to chyba nic nie robicie tylko zajmujecie sie pierdołkami z netu ,wczoraj wpadł mój brat do domu i mówi do pracy!bo w biedronce zarabiaja ponad dwa koła ,tyko że tam jest rekrutacja ,noi one zarabiaja w Mogilnie dwa koła więcej jak w magazynach w Poznaniu ,tam akord a tu sprzedaje ,gdzie sa liderzy w stalko

PodMoimBatemRobisz
@yoo 15.09.2018 17:17

Musisz popracować nad składnią zdania. Przeczytaj co napisałeś/łaś, ciężko rozkminić te szyfry , 3 linijki a bajzel informacyjny nieziemski. Nie chciało się uczyć.

Spawcz

Witam. Trochę po waszych opiniach jestem przerażony, opłaca tam się iść jako spawacz jakie zarobki ?

W
@Spawcz 11.09.2018 13:22

Jako spawacz to szkoda czasu, chyba ze fachu w reku nie masz wyrobionego, albo masz na miejscu i nie chcesz nigdzie dojezdzac. Zwolnic sie zawsze mozesz.

v

Własnie dowiedzielismy sie że Stalko zatrudniło juz kobiety nie wiem po znajomości czy jak ,dajesz cv i nic co to ma być Pan premier Morawiecki mówi że jest praca na prowincji typu Mogilno ale nich odpowie kto ma to ma jestesmy ciekawi jak zareagował gdyby mu o tym powiedziec że składasz cv i nic i nie ma pracy tylko dla swoich co to jest facet składa przez urząd i nic

v
@v 07.09.2018 10:21

trudno nie ma pracy przepraszamy po prostu zawiedzeinie trzeba szukac gdzie indziej

X
@v 08.09.2018 05:07

Zle do tematu podchodzisz, w stalko potrzebuja ludzi tylko to nie zalatwia sie droga urzedowa, a przez "polecenie", na pilach potrzebuja wuchta ludzi bo tam ciagle ktos odchodzi

O.K.S.
@X 08.09.2018 15:31

Nie tylko na piłach. Spawalnia i obróbka to najbardziej "potrzebujące" działy. Problemem są wyśrubowane normy i kiepska płaca. No ale każdy nowy chciałby pracować na montażu Vario.

Poinformowany
@O.K.S. 08.09.2018 16:16

Na Vario to za dużo chętnych tez nie ma. Nic dzownego jak pracownik jest tam tylko zastraszany. Majster robi zebrania i mowi ze nie bedzie podwyzek bo pracuja tu tylko alkoholicy czy zlodzieje a jak ktos pojdzie do szefowej to moze stracic prace. Najwazniejsze na dziale są nadgodziny i pupile. Szczegolnie taczki i pan k i sz. Stoją przez wiekszosc czasu a majster chodzi i udaje ze nic nie widzi. Nawet brygadzista boi sie zwrócić uwage wiec samowolka. Montaż zrobi jak bedzie duzo. Na easy tez kierowniczki siedzą po 12 godzin a podłóg jak sie idzie to nie ma. Na 2 zmianie kobiety same podobno chcą isc na nową malarnie przes atmosfere. I magazyn dlaczego chodzi na 14 to nikt nie wie. Siedzą od 14 do 18 i nic nie robią przez te 4 godziny. Ale wszystko jest dobrze bo majstra syn jest na magazynie. Ostatnio odeszla kolejna osoba i slychac miedzy ludzmi ze to nie koniec.

anonymous

W tym stalko nie ma zatrudnien bo maja dosyć ludzi po co urząd pracy tyle ludzi tam siedzi

Sirsin

Ciekawi mnie fakt kto bedzie pracowal na nowych halach co? Moze jakis majster sie wypowie tutaj...

robol
@Sirsin 07.09.2018 02:46

miedzie innymi Ty

Pedro

Może ktoś zapomniał napisać jakie dodatki dochodzą do podstawy?

W
@Pedro 16.08.2018 18:59

30 zł na pranie.

Anonim

Witam, za rok po skończeniu gimnazjum mam zamiar iść do zawodówki w mogilnie i do stalko za spawacza. Chciałbym się dowiedzieć jakie zarobki ma właśnie spawacz???

...
@Anonim 25.07.2018 00:05

Chyba najlepsze miejsce dla uczniów w Mogilnie. Praca od poniedziałku do piątku od 6:00 do 14:00 żadnych sobót ani zostawania po godzinach. Wszystko na czas i nie trzeba się o nic prosić . Do tego pieniądze na wczasy i karpiówka. Pensja chyba najwyższa możliwa jaką może dostawać uczeń. Po skończonych praktykach gwarancja zatrudnienia, ale tu niestety najniższa krajowa z wliczoną premią uznaniową 25% której nie mogą Ci zabrać.

Biczki
@... 27.07.2018 17:21

Nie 25 % tylko do 25 % czytaj umowę dokładniej

...
@Biczki 28.07.2018 12:20

Przy najniższe podstawie w firmie to 25% "premii" wlicza się do najniższej krajowej. Nie mogą tego ruszyć.

Tx
@... 28.07.2018 18:11

Zgadza się, słowo premia to tylko żart na umowie przy najnizszej krajowej.

O.K.S.
@Biczki 28.07.2018 12:20

Może i jest do 25%, ale jest ona naliczana z góry i tylko poprzez swoje działania, podejście do pracy itp może być obniżona. Czyli z każdym miesiącem startujesz z tymi 25% premii. Myk jest w tym, że ta premia jest częścią płacy minimalnej. Więc, jeżeli zarabiasz minimalną to możesz być pewien, że nie zabiorą Tobie ani procenta.Jazda zaczyna się kiedy dostaniesz podwyżkę i wyjdziesz ponad poziom płacy minimalnej. Wtedy za chorobowe tracisz klika procent. I tu jest problem. Do płacy minimalnej masz premię ustawową, po wybiciu się z jałmużny premia zmienia się na uznaniową.

Kuba
@Anonim 25.07.2018 00:05

Do stalko przyjdziesz jako ślusarz. Spawacz dopiero po szkole

Dd
@Kuba 01.08.2018 14:36

W stalko spawac sie nie nauczy, tutaj wszyscy wiedzą ze sie smarka. Znajomi robili kursy spawacza w Pakosci i tam 'spawacze' ze stalko mają problem zrobic spaw zgodnie ze sztuka.

Lulu
@Anonim 25.07.2018 00:05

Najniższa krajowa,wyzysk,stres,robisz po 8h a nie po 12h to nie licz na jakieś profity .Przy temp. 33*C chcą zeby robić po 12h .

Lulu
@Anonim 25.07.2018 00:05

Uczeń zarobi ok.pracownik zarobi jak bedzie robił po 80h nadgodzin miesięcznie.Jeżeli pracodawca chce ludzi do pracy którzy będą dobrymi pracownikami to musi zapłacić w przeciwnym razie jaka płaca taka praca.co najmniej 500 zł podwyżki sie należy wszystkim którzy nie chorują nagminne i tym którzy robią kilka lat cos potrafią i maja mniej niż 2500 podstawy

xx

Co niektórzy robią sobie przepiękne zdjęcia znad morza przebywając na zwolnieniu dla ciężko chorych pozdrawiamy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia wiemy o kogo chodzi

Vario fit
@xx 01.08.2018 14:22

Nie którzy nad morzem A nie którzy L4 i wielki remont w domu robią. Tego nikt nie widzi. A jeszcze karpiowka będzie się zgadzać za brak chorobowego jak w zeszłym roku.

Majster
@Vario fit 05.08.2018 15:36

Żal (usunięte przez administratora) ściska?

Tx
@Majster 06.08.2018 16:05

Najlepiej popasc w depresje i isc do specjalisty. Te wszystkie pieski mogą wtrfy nas w trąbkę pocałować a my mozemy walczyć z nerwica nie konieczni siedząc w domu

spaw
@Tx 07.08.2018 09:31

I papierach potem nasrane ze psychol

Tx
@spaw 07.08.2018 17:43

Uja nasrane, na świadectwie pracy nie ma od kogo było brane L4. Robicie jako robole a o papiery się boicie jakbyscie w wyborach mieli startowac prezydenckich :)

Kuba

Ja narazie nie narzekam ... Wiadomo bywaja dni że trzeba (usunięte przez administratora) a są też takie że pykniesz norme i siedzisz 4h

ich troje
@Kuba 01.08.2018 14:34

Pozdrawiamy piły i prasy

Edyta

@Żabol Czy jako były lub obecny pracownik mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w stalko? Co wpływa na Twoje negatywne odczucia na temat firmy, chodzi o atmosferę, warunki płacowe, podejście do pracownika? Może jednak znajdzie się coś pozytywnego? Warto pisać o swoich odczuciach względem pracodawcy, takie szczere, dokładne opinie są bardzo pomocne dla osób poszukujących tu pracy.

Zostaw opinię o Stalko s.c. - Mogilno

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalko s.c.