Stalko s.c.

Adres: Przemysłowa 6, 88-300 Mogilno

NIP: 5571511908 REGON: 92290644 KRS: 0000153099

Stalko s.c.
2 149 581 5 1

Opinie o Stalko s.c.

Filtruj opinie po kryteriach:

Taki jeden ciekawski
 Opinia

Witam idę do zawodówki do stalko na stanowisko ślusarz-spawacz. Mam pytanie czy możliwe jest abym zarabiał choćby po kilku latach 5-6 tys zł netto? Ponoć najlepsi spawacze tyle zarabiają ale ile jest w tym prawdy to nie wiem. I czy matura dała by mi coś bo będę uczęszczał do liceum zaocznego. Chciałbym się dowiedzieć ile najlepsi zarabiają

Pomocna?
TakNie
Taki jeden ciekawski
 Opinia
@Taki jeden ciekawski 20.06.2019 23:08

Jeszcze +nadgodziny bo Zapomniałem napisać

Pomocna?
TakNie
X
 Opinia
@Taki jeden ciekawski 20.06.2019 23:45

Ze stoparoma nadgodzinami w miesiącu jest to możliwe, ale czy warto to już zależy od człowieka, bo spać tylko w domu, żeby mieć 5 tys, nie mieć czasu kiedy tego wydać, chodzić wiewyspanym to nie dla mnie. Twój zapał po czasie i tak zdechnie z powodu zmęczenia albo ukladzikow i atmosfery.

Pomocna?
Tak2Nie
Taki jeden ciekawski
 Opinia
@X 21.06.2019 07:00

Dziękuje za informacje, a czy matura może coś dać? W sensie awanse itp

Pomocna?
TakNie1
Fafik
 Opinia
@Taki jeden ciekawski 21.06.2019 07:38

Nic nie da, podstawa są układy i ukladziki.

Pomocna?
Tak1Nie
kimberlik
 Opinia

Czt to prawda że w STALKO panuje rodzinna atmosfera?

Pomocna?
Tak2Nie5
Variofit
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Benol ?? Dlaczego tak trzymasz za Lewandowkim ? Przecież burek i lewy to byli kapusie. Kto ma jąka postawę, kto ile robi, kto nie robi. Konfindeci!!!!!!!!! Powinni Lewandowskiego zwolnić razem z burkiem!!!! Sobie na to zasłużył!! Konfindeciiii !!!!! (usunięte przez administratora) Plewy !!!!

Pomocna?
Tak2Nie4
Marek
 Opinia
@Variofit 19.05.2019 05:02

Szczerze ja tam benka nigdy nie darzylem sympatią bo zawsze się wpienia w rozmowę innych a c... A co wie. Pozdro inny dzial

Pomocna?
Tak9Nie
BARTOSZ
 Opinia
@Marek 14.06.2019 00:00

Benek chcesz stołówkę?

Pomocna?
TakNie
BARTOSZ
 Opinia
@BARTOSZ 14.06.2019 23:33

Solowke?

Pomocna?
TakNie
mimi
 Opinia

Cześć przyjmuja kobiety do stalko

Pomocna?
TakNie
Aaa
 Opinia
@mimi 31.05.2019 08:53

Tak. Podobno na prasach szukaja

Pomocna?
TakNie2
Lulu
 Opinia
@Aaa 31.05.2019 21:33

Na bębny,których oficjalnie nie ma

Pomocna?
Tak1Nie
Cmg
 Opinia
@mimi 31.05.2019 08:53

Oj skoczek nie ładnie z ucha strzelać!!! Ty wiesz

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
Karamba
 Opinia

Nieładnie benusś, fuj

Pomocna?
TakNie1
Stal
 Opinia

Hm

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
X
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pamiętaj "kolego" ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. I na Ciebie przyjdzie czas. Buahaaaaa

Pomocna?
Tak1Nie
Adam łysy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Piszesz że Adam wiec napisz jaki bo juz mi tu piszą że znowu Ja coś pisze a mnie to nie interesuje wiec nie podawaj się za kogoś kim nie jesteś skoro boisz się przedstawić i podajesz się za mnie pozdro od Łysego Adama nie wiem co tak się boicie pisać i podpisywać za siebie Dziecinada

Pomocna?
TakNie
Adam
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora) Bedubiwnia Nie polecam Ta firma to jedno wielkie wyzysk pracownika, a przerwę wszystkiemu pracowników. Jak można płacić spawaczowi najniższa krajowa hahaha Zgraja cwaniaków Styl podejścia do ludzi jak w średniowieczu. (usunięte przez administratora). Najgorsza firma w okolicy. Nie wybierajcie się tam bo pożałujecie!!!

Pomocna?
Tak4Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Variofit
 Opinia

I ma w (usunięte przez administratora) pracowników bo pensje sa takie ze się płakać chce!!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
V
 Opinia
@Variofit 09.01.2019 21:54

To co tam jeszcze robicie? Brać sprawy w swoje ręce i do innej roboty. W Cmg nie da się zarobić mniej niż w Stalko (bez nadgodzin).

Pomocna?
Tak5Nie
Irena
 Opinia
@Variofit 09.01.2019 21:54

A czy możesz podać jakieś widełki płacowe wynagrodzeń obowiązujących w Stalko? Gdybyś mógł także napisać, z jakich składników się ono składa, byłoby naprawdę świetnie. Czy pensja pobierana w firmie Stalko zawsze jest taka sama, czy też zależy od jakichś czynników i może się różnić w zależności od miesiąca? Zachęcam do sprecyzowania.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X
 Opinia
@Irena 16.01.2019 22:48

Pensja w Stalko zależna jest od najniższej krajowej ustalonej przez rząd.

Pomocna?
Tak1Nie
spawacz
 Opinia
@X 17.01.2019 17:17

Warto dodać , że "PREMIA" do 25% wchodzi w najniższą krajową , którą mogą Ci zabrać np gdy pójdziesz na l-4 albo nie wyrobisz "normalnej" normy. Szczególnie sportowcom polecam spawalnie ledwo wyrabiasz normę ( jak jesteś dobry) w 8 godzin i witasz gościa 20 min przed końcem , który stoi nad Tobą ze stoperem i liczy normę:D Pozdrawiam!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

Witam mam pytanko czy w stalko macie nowego parkingowego pana k bo stoi od 6 do 18 i pilnuje aut kierownictwo otym wie i nic ztym pewnie nie robi

Pomocna?
TakNie
X
 Opinia
@Marek 31.01.2019 23:25

Kierownictwo parkuje wewnątrz firmy i zawsze swoje miejsce ma i ma gdzieś że ktoś obcy chodzi po parkingu , że szef produkcji składuje wyrobu produkcyjne na części parkingu a tym samym pracownicy są zmuszeni parkować na chodnikach , we wjeździe,gdzie popadnie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czerwony
 Opinia

Najbardziej zaklamana firma w okolicy. Szczególnie majster z wario. Przez pół roku obiecywal ludziom podwyzki i nic. Ostatnio nawet niektorym pracownikom powiedzial ze jak mają inną prace to niech odchodzą bo tutaj sie nic nie zmieni. W glowie sie nie mieści jaki brak szacunku ten czlowiek okazuje pracownikom. Może najwyzszy czas na zmiane?

Pomocna?
Tak8Nie
Variofit
 Opinia
@Czerwony 28.01.2019 20:37

Jechać z nim!!!jego czas dobiegł konca albo łatwi podwyżki albo niech przybije piątkę (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Otwierający
 Opinia

Praca nie jest zła, że się non stop chodzi dla mnie zaleta. Piękna prosze cię uśmiech :) wiesz że jestem (usunięte przez administratora) należało ci się ; jesteś zdolniacha. Jak to pisaliście ,,żal (usunięte przez administratora) ściska,, kobitka fajna MACIE KRET YNI SŁUCHAĆ PANI.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomasz
 Opinia
@Otwierający 19.01.2019 18:23

Wyraźniej bo niewiadomo o co chodzi

Pomocna?
Tak4Nie
Mara
 Opinia
@Tomasz 20.01.2019 15:36

powyżej masz piękny przykład schizy amfetaminowej, nadgodziny uber alles a potem szczury w kiblu i jakieś posty bez składu i ładu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stalkier
 Opinia

płaca marna chyba że ma sie znajomosci. Niektore dzialy to istna porazka. Szefostwo powinno przyjrzec sie wydajni co tam panowie wyprawiaja. Czekajac przy okienku mozna zakwitnąć, bo wiecznie zajęcialbo przeglądaniem internetu albo załatwianiem prywacizny albo spaniem. Rozumiem ze dwoch ma szerokie plecy ale ten trzeci w nierobstwie im nic nie ustaje a nawet ich przewyzsza. Nierozuemiem jak to moze byc tolerowane. Zero poszanowania dla czasu pracownika!I jeszcze nie wiem dlaczego na drugiej zmianie nie ma nikogo tam?!!Układy układziki, znajomości i waćpanom mozna wszytsko a w szczegolnosci najmlodszemu ksieciowi!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Stalkier 06.01.2019 00:11

...i dlaczgo Panowie z wydajni przerwę mają od 9.20 do 10.15 ??

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X
 Opinia

Sama praca nie jest łatwa ale bywają też lżejsze działy . Jednak pracownik mimo iż ma wyśrubowane normy często się na denerwuje idąc do wydajni po dany towar czy środki bhp a tam jest potraktowany jak truteń a czas biegnie. Siedzi 3 baranów i się przepychają który ma iść bo jeden coś je , drugi siedzi na kompie i szuka ogłoszeń motoryzacyjnych a 3 jest bo jest a Ty czekasz i czekasz. Dlaczego skoro jest ich 3 wszyscy siedzą w jednym miejscu a nikt nie siedzi non stop w tej wydajni od strony hali produkcyjnej ? tylko trzeba wiecznie chodzić z tyłu i się prosić by ktoś łaskawie podszedł do okienka . Dlaczego nikogo z nich nie ma na drugiej zmianie? A tylko obsługują portierzy którzy nie zawsze wiedzą gdzie co jest albo nie maja dostępu? Dlaczego o wydanie słusznie towaru czasem bywa że trzeba się wykłócić bo ktoś z wydajni ma taki kaprys i nie da bo nie ? Odpowiem ... rodzinne koneksje na samej górze , nikt ich nie ruszy.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krajan
 Opinia
@X 14.10.2018 21:26

Gdzie jest Prezes i zastępca, nie reagują na taki stan rzeczy. kto organizuje pracę wydajni bo jeżeli jest tak jak napisano powyzej, to odpowiedz jest jedna układy, kolesiostwo i znajomości.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X
 Opinia
@krajan 19.10.2018 07:04

Sam sobie odpowiedziałeś.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kazimierz
 Opinia
@X 12.11.2018 06:46

Wygląda na to, że wypowiadasz się z perspektywy pracownika Stalko. Pracujesz jeszcze obecnie w tym miejscu, czy nie jesteś już z nim związany? Jeśli może jesteś aktualnie pracownikiem Stalko, to proszę Cię o wypisanie kilku pozytywnych i negatywnych aspektów pracy w tym miejscu.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krzyś
 Opinia
@X 14.10.2018 21:26

zamawiasz coś w wydajni i czekasz czekasz...pytasz się kiedy dojdzie a oni coooo......nie zamówione ŻENADA!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stalkowicz
 Opinia

Dziś przyszły wypłaty z karpiowkami, nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać z tego, karpiowki mniejsze niż w zeszłym roku (mowa o pracownikach którzy mają małe podstawy), premie uznaniowe od majstrow przyznane tylko swoim lizusom, a reszta dostała grosze. Parodia ta firma schodzi na psy, nie polecam. Kiedyś to był jeden z lepszych z zakładów w Mogilnie, a dziś jest to jeden z gorszych zakładów w Mogilnie biorąc pod uwagę pensje, zarząd, oraz rodzinne machlojki. ŻENADA

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irena
 Opinia
@Stalkowicz 06.12.2018 17:32

Rozumiem, że "karpiówki" to forma premii świątecznej w Stalko, tak? Jakiego one rzędu mniej więcej są? Jeśli oczywiście chcesz i możesz powiedzieć. Może to, co dla Ciebie jest niewielką kwotą, dla innych już robi różnicę? Napisz też proszę, czy firma organizuje jakieś firmowe spotkania przedświąteczne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pok
 Opinia

Plusy w stalko to pensja na czas karpiowka wczasy pod gruszą i wszystko na papierze.Minusy zła kadra kierownicza nie umiejaca zarządzać pracą i niskie pensje,......

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Vivo
 Opinia

Największym paradoksem vario jest grupa szybkiego reagowania. Jak się widzi ich ruchy to aż płakać się chce. Jak można przez godzine szlifować jedną ośke i drapać się po głowie. A panowie ŁN i RG nie dość że nic nie robią to jeszcze chodzą na rano. No ale nic nie poradzisz na zaświadczenia lekarskie (których nie ma i wszyscy o tym wiedzą ale majster upiera się że są) i dziewczyne w biurze. No pozdro Panowie. Żenada ten zakład schodzi na psy

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Powodzenia
 Opinia
@Vivo 22.11.2018 12:14

????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
6
 Opinia

Nie polecam praca za trochę lepiej niż min a premie jeśli są to pod stołem. A kierownicy kolesiostwo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
7
 Opinia
@6 26.10.2018 22:15

no akurat tu sie nie zgodze. Jaka by firma nie była to akurat tutaj nic pod stołem sie nie załatwia. Wszystko na konto i to w terminie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
111
 Opinia

na vario też nie jest lepiej to co się dzieje na podłogach przechodzi ludzkie pojęcie ale nikt tam nie ruszy bo to przyszła rodzina i na stopie nie jest lepiej dużo gadania i nic z tego nie wynika najważniejsze żeby zostawać po 12 kierowniczki takie mądre jak by pozjadały wszystkie rozumy i jeszcze niech przyjmą kolejne osoby na stopie będzie wtedy lepiej

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szkoda
 Opinia

firma z potencjałem, przynajmniej była. Styl zarządzania średniowieczny. Ludzie masowo się zwalniają, juz niedługo nie będzie miał kto tam pracować a szefostwo jakby tego nie zauważało, najważniejsze, że są nowe hale na ktorych nie bedzie miał kto robić

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X
 Opinia
@szkoda 24.10.2018 14:34

Szef od kiedy tylko pamiętam się odgraża iż sprowadzi kilku niemieckich pracowników a ci pokażą jak wydajnie należy pracować ... Hm... Też by pracowali za 400 Euro ? żenada.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zaal
 Opinia
@X 25.10.2018 10:01

400 euro to niejeden by w Stalko chciał miec podstawy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@X 25.10.2018 10:01

Szefowa kilka lat temu rzekła iż nie ma problemu ze spawaczami gdyż spawać to i małpę można nauczyć.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
12345
 Opinia

jeden wielki (usunięte przez administratora) okradaja firme majstrowie nadgodzinami co siedza po 12 godz a tym samym zmuszaja i zastraszaja pracownikow a nastepna grupa zlodzieji to panie z biura to jest dopiero cyrk jak przyjdzie w sobote z 10 pan na wario panie krygier niech sie pon temu przyjrzy

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
6789
 Opinia
@12345 20.10.2018 02:57

Patrząc na styl wypowiedzi 12345 można wywnioskować, ze to pisał jeden brygadzista z Vario. On to jest dopiero "As". Najmniej kompetentna osoba na jakimkolwiek stanowisku w firmie. Jak ludzie co są z nim na zmianie jeszcze wytrzymują to tylko Pan Bóg jeden wie. Powinni im płacić jakieś szkodliwe!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
biurwa1
 Opinia
@12345 20.10.2018 02:57

Panie z biur chodzą na nadgodziny z pasji. To spełnienie ich marzeń i wielka samorealizacja. Za zarobione „miliony” kupują nowe domy, auta i leżą na plaży z drinkiem… Jeśli @12345 tak zazdrości to droga na Variofit i życia niczym z „Dynastii „ jest otwarta. Wystarczy ruszyć tyłek do pracy zamiast pisać brednie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
biurwa2
 Opinia
@12345 20.10.2018 02:57

kolego @12345 widać , ze musisz być naprawdę nieszczęśliwym człowiekiem jeśli myślisz, że te Panie z biura przychodzą do tego cyrku z pasji i nadmiaru wolnego czasu lub żeby wydać te ukradzione miliony na nowe torebki od Gucciego. Życie w takiej wielkiej frustracji jest niezdrowe, proponuje wyluzować lub zmienić pracę na mniej stresującą(być może ogrodnictwo? Kontakt z natura ponoć uspokaja skołatane nerwy)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Boni
 Opinia
@12345 20.10.2018 02:57

Jakbys mial 3500 podstawy to tez bys chodzil

Pomocna?
TakNie
Dobrodziej
 Opinia

Było miło ale się skończyło(już dawno). Nowa malarnii ruszyła przynajmniej częściowo. I co? Tragicznie. Majster Pokemon daje popis swojej głupoty. I nie widać końca tego szaleństwa. Do końca miesiąca z nowych pracownic pozostanie tylko pamięć. Wiecie komu dziękować? Tak tak macie racje- majstrowi Pokemonowi. Ta firma upada na samo dno. Już niedługo się dziwią. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Dobrodziej 19.10.2018 14:32

Właśnie dzisiaj wróciły podłogi, które były zawieszone jedna za drugą, jak na starej proszkowej... Tylko, że pistolety są tylko po bokach, więc wyszło jak wyszło. Wniosek taki, ze on deb*lem to był i prawdopodobnie będzie i firmę doprowadzi do ruiny, amen

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Warto szukać tu szczęścia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TX
 Opinia
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

potrzebuje,czy warto? kwestia potrzeb, sprawa indywidualna, zwolnic sie mozna zawsze.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Juras
 Opinia
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

Hm czy potrzebuje pracowników ❔ nazwałbym to nieco inaczej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były kierowca
 Opinia
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

zdecydowanie Nie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Zainteresowany 06.07.2018 20:25

Tutaj szczęścia nie znajdziesz. Za to na każdym kroku się natkniesz na wykorzystywanie, wymuszanie nadgodzin, i takie tam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dobrodziej
 Opinia

Widząc jak Pokemon czy ten Pokebol kombinuje z systemem wieszania materiału na nowej proszkowej. Zastanawiam się kto wytrzyma dłużej niż 2 godziny tam. (usunięte przez administratora) Polecą wypowiedzenia. Nie ma ludzi do pracy a on jeszcze bardziej do niej zniechęca. Powinien odejść

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mogilniak
 Opinia
@Dobrodziej 02.10.2018 13:56

Dlaczego ktoś z szefostwa nie kontroluje takich poczynań, jeżeli pracownicy zauważają kłopoty na malarni proszkowej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
O.K.S.
 Opinia
@mogilniak 03.10.2018 08:35

Bo nie chce im się. Ludzie odchodzą, niedługo nie będzie komu robić. a zamówień przybywa. Już są poważne braki w załogach. Ale góry to nie rusza. Obudzą się dopiero gdy zamówienia będą miały kilkumiesięczne opóźnienia. Już była w tym roku taka sytuacja kiedy zamówienia VarioFitu osiągnęły trzech miesięcy. Klient się wściekł. Nagle większość produkcji przekierowano właśnie na Vario. Szefostwo reaguje dopiero po fakcie. Jak Pokemon doprowadzi do awarii malarni to się obudzą.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Dobrodziej 02.10.2018 13:56

TRZEMESZNO PRZEPRASZA ZA POKEMONA ;(

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waldi
 Opinia

Szkoda, że tak trudno dowiedzieć się czegoś o pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Żabol
 Opinia
@Waldi 18.07.2018 12:24

A czego ty się człowieku chcesz dowiedzieć? Chcesz być wykorzystywany na każdym kroku chcesz dostać nerwicy i ciężkich chorób psychiczno fizycznych to ZAPRASZAMY!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były kierowca
 Opinia
@Żabol 18.07.2018 18:00

Sto procent prawdy.Jeździłem tam na budowlance.Kij im w oko.Nawet nie próbuj. Dno.dziadtrans.oszust i nic pozatym.Wykorzystuje na każdym kroku jak to słusznie ktoś już nadmienił.Chcesz to próbuj. Nie polecam.Odradzam.Szukaj gdzie indziej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sirsin
 Opinia

Ciekawe majster "R" kiedy beda podwyzki co? Zalatwisz hmmm... oj boimy sie isc do gory. Ludzi brak co chwile ktos sie zwalnia ps. W grudniu kolejne beda prezenty. Jednak dobrze, ze sie zwolnilem to byla najlepsza decyzja. Z

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sirsin
 Opinia

Marna placa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kto ma wiedzieć ten wie
 Opinia

Produkcja 4 razy taniej Sprzedaż 4 razy drożej!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Lulu widzę, że twoja opinia jest raczej negatywna, lecz może znalazłoby się coś pozytywnego związanego z pracą? Jak pracodawca traktuje pracowników? Czy jest szansa na otrzymanie benefitów pozapłacowych? Warto wyrazić swoją opinię na forum, każda wypowiedź przyda się osobom poszukującym tu pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
O.K.S.
 Opinia
@Edyta 24.08.2018 12:25

Jak pracodawca traktuje pracowników? Nijak. Znaczy się szef, niemiec, ma gdzieś pracowników. Nie chodzi mi tu o traktowanie ale o przejmowanie się stanem załogi, płacami. Go interesuje tylko realizacja zamówień, nie ważne jak byle poszło. Kolejna jest główna księgowa. Ją z kolei interesują tylko finanse. Byle niemiec zarobił jak najwięcej. Pracownikom, gdyby mogła to by jeszcze obcięła wynagrodzenie. Nie widzi zależności między zarobkami a liczebnością i zaangażowaniem pracowników. Każdy, kto robi na produkcji, widzi, że są poważne braki ludzi zarówno na spawalni jak i na obróbce, czyli dwóch najcięższych i najważniejszych działach (można jeszcze do tej dwójki dodać malarnie). Kierownik produkcji widzi braki pracowników ale nie ma realnego wpływu na ten stan. Szef odsyła Go do gł księgowej. Księgowa Go zbywa, że nie ma kasy. Pracownikami głównie zajmują się "majstrowie", którzy trzęsą portkami, gdy trzeba stanąć po stronie pracownika. Podwyżek nie załatwią bo gł księgowa ich olewa. Czy jest szansa na otrzymanie benefitów pozapłacowych? Nie wiem o co dokładnie chodzi. Jest premia naliczana z góry do wypłaty. Poza tym jest płacony dodatek na wczasy, karpiówka. Premia uznaniowa jest przyznawana przez majstra ale tylko w przypadku, jeżeli ktoś z jego ludzi chorował. Otóż przyjęło się, że za dni chorobowego obniżana jest ww premia. Wtedy, tak zaoszczędzone pieniądze, majster może przekazać wykazującym się pracowniom lub lizusom.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wyborca
 Opinia
@O.K.S. 25.08.2018 10:48

Nie można szanować Niemca ponieważ zawsze jako naród postępowali podle wobec polaków . Bogacą się kosztem reszty. Jest to przykre i smutne, że nawet w tej firmie Polak Polakowi wrogiem. Nie trzeba dać sie wyzyskiwać i mieś swój honor.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
O.K.S.
 Opinia
@wyborca 03.09.2018 15:58

Najlepszym przykładem jest malarnia proszkowa. Dla podlizania się niemcowi upychają na linii towar do maksa. Kiedyś 90% towaru było wieszanych wzdłuż linii aby malarze mogli pracować według zasad, czyli stać w drzwiach i wyciągać tylko rękę. Teraz wieszają 90% w poprzek, przez co malarze zmuszeni są do wchodzenia do kabiny i wyginania całego ciała, aby wszędzie pomalować. Dodatkowo normą jest podkręcanie prędkości linii. Nie ogarniam tego włażenia w (usunięte przez administratora) Co im to daje. Poklepanie po ramieniu, pogłaskanie po głowie czy co? Przepisy mówią, że towar ma wisieć wzdłuż linii to się tego trzymać. Czemu tak mało malujecie? Bo więcej nie wejdzie. Proste. Co do "Nie można szanować Niemca" dałem temu wyraz poprzez "niemiec".

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sraczka
 Opinia
@O.K.S. 04.09.2018 09:07

Nie ma to jak na spawalni pół dnia grać w karty i chlać wódę całymi nocami... pozdro dla kumatych

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Doniu
 Opinia
@Sraczka 13.09.2018 01:28

Jak chcą to niech pracują w weekendy co Ci do tego. To ich wybór. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łoooooooo
 Opinia
@O.K.S. 04.09.2018 09:07

Z tym upychaniem na linii towaru to jest jakiś absurd. Pomysł nikogo innego jak Pokemona(premia musi mu się zgadzać, a co!). Ready podpatrzył i również to stosuje, chociaż nie zawsze. Zawieszający pewnie dostają premię, żeby robili swoje bez zbędnego marudzenia i poganiali innych na proszkowej, bo faktycznie oni czują się jakby byli majstrami. Reszta nie musi mieć premii, gdyż to, co będzie zawieszone muszą pomalować xD. Jest gęściej, ale muszą dać radę bo tak i (usunięte przez administratora) Tak więc malarze i ściągający nic nie zrobią, bo to, co jest zawieszone muszą pomalować(w przyp. ściągającego zdjąć, zbandować, wywieść). Z podkręcaniem prędkości linii jest różnie. "Miszcz" zawsze może podkręcić zapominając przy tym, że malarz może pójść na przekór i zatrzymać linie...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sraczka
 Opinia
@Łoooooooo 20.09.2018 23:38

Będzie się działo na tej nowej proszkowej... tam będą skierowane wszystkie oczy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Eb
 Opinia

Powie ktoś jakie są warunki pracy jako kierowca kat.D ? I ile płacą na tych liniach W , J ..... No i czy jest szansa bez doświadczenia się dostać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia
@Eb 28.09.2018 21:23

chłopie to nie ta firma

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Stalko s.c. - Mogilno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej