Wiecie jak jest ,to poco toczycie piane ? ........... Ludzie.
01.12.2015 18:50
drugi
16.12.2015 18:39
Piasałem w tysiącach .Za to że są tyle maja za miesiąc niby pracy.A siedzą i wpatrują sie w kamery piszą meile z nakazami,rządaniami i wmawiają królowej matce że są potrzebni i uzdrawiaja zaklad
Robert Psiuk
23.12.2015 20:49
„DRUGI” … opisujesz tutaj firmę Gniotpol w swój tylko zrozumiały sposób , a nie masz odwagi się podpisać z imienia i nazwiska … pytam dlaczego ? ja nazywam się Robert Psiuk i moje słowa tutaj napisane nie są anonimowe a skoro jesteś tak dobrze poinformowany to wiesz kim jestem więc jeżeli jesteś taki odważny to do następnego komentarza w którym naplujesz komuś w twarz dodasz swoje nazwisko a nie z chowasz się jak TCHÓRZ za pseudonimem, może użyjesz nowego pseudonimu „KAPŁON” ( wolne tłumaczenie – kastrowany młody kogut – kogucik bez jaj ). Ponieważ najprawdopodobniej jesteś pracownikiem, firmy to dam ci dobrą radę, jeżeli chcesz wyrażać swoją opinię skierowaną do danych osób, rób to bezpośrednio i nie chowaj się na forum zasłaniając pseudonimem, szukasz sensacji, która niczego nie zmieni a tylko generuje niezręczne sytuacje i uderza rykoszetem w innych .
Internet - Forum - Komentarz … wbrew pozorom nie jest już anonimowy i za takim wpisem idą wszystkie dane urządzenia z którego jest wysyłany. Pewnie masz tego świadomość i liczysz się z konsekwencjami .
Nie sztuką jest anonimowo wyrażać swoje opinie często skierowane personalnie , warto jeżeli już to kierować je bezpośredni do osoby zainteresowanej, stając twarzą w twarz , uważasz że można bez konsekwencji pisać to co ci ślina na język przyniesie ?
„ zły to ptak co własne gniazdo kala „
Przychody i zysk GT Trailers
-394,1 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
W roku 2023 firma osiągnęła imponujący wynik przychodów ponad 90 mln 379 tys. zł. Wartości są niższe o 32% w ujęciu rocznym. W danym okresie strata netto wyniosła 591 tys. zł.
Imponujące przychody, ale z drugiej strony zauważalna strata. Jak to wpływa na Wasze poczucie bezpieczeństwa w pracy? Widzicie zagrożenie zwolnieniami lub obniżkami płac?
Zejdz na ziemię 11zł netto to wyzysk, człowieku trzeba mieć dwie lewe ręce ,żeby pracować za 6zł.
23.02.2015 20:46
Spoko Firma daje 8 na 10.
02.07.2014 03:42
żenada i śmiech stawki jak dla pracowników zza wschodniej granicy robiłem tam długo i wiem jak jest wyzysk na maksa i zastraszanie,a pracują tam ludzie z pobliskich wiosek którym jest wygodnie i nie mają żadnych ambicji paczki i te inne dobra które wymieniasz to śmiech na sali chyba nic w życiu więcej nie dostałeś skoro ci wystarcza ta jałmużna no i 7zł/h buahhhhaaa radze omijać szerokim łukiem
jezus
10.04.2014 19:48
Firma wykorzystuje pracowników gdyż na początku obiecują cuda a pużniej jak sie nie podoba to każą sie zwolnić. Nie płacą za nadgodziny. Umowe pdpisujesz na połowę stawki + do 100% premi i dostajesz na odcinku wielkie G. Spawacze zarabiają 7zł/g. Szczeże nie polecam.
10.06.2014 14:27
pracuję tam już prawie od początku czyli ponad 6 lat i nie zdarzyło się abym nie miał zapłacone za nadgodziny wszystko zgodnie z przepisami, wypłata przez ten czas zawsze na czas, stawka jest oferowana na początku i albo pasuje albo nie, ja jestem po kilku podwyżkach, są paczki dla dzieci, na koniec roku też zawsze coś dostaniemy jak na dzisiejsze czasy myślę, że jest OK.
Zostaw merytoryczną opinię o GT Trailers Sp. z o.o.