Sanpro Job Service Sp. Z o. o.

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 66 ocen.

Sanpro Job Service Sp. Z o. o.
2 66 6 1

Opinie o Sanpro Job Service Sp. Z o. o.

Olaf

Widziałem ogłoszenie na referenta do ich biura w DG. Niech nikt nie robi sobie takiej krzywdy. Tam referenci zmieniają się co chwilę, bo wytrzymać w takiej atmosferze trudno. Zwalanie wszystkich obowiązków pań koordynatorek na referenta, wieczne krzyki, fochy, złośliwe tratowanie, zadania które one powinny robić a wyręczają się referentami. Oczywiście orzeczenie o niepełnosprawności obowiązkowe i praca za minimum krajowe. Na podwyżki żadnych szans, a obowiązków coraz więcej. Do tego mobbing na każdym kroku. Tłumaczenie się z każdej minuty pracy. 10 telefonów do obierania, bo szanowne panie są "zajęte" i jeszcze obsługiwanie przychodzących pracowników w tym samym czasie. A potem i tak pretensje, że jest się w stanie albo rozmawiać przez telefon - maksymalnie jeden na raz, albo obsługiwać pracownika przy biurku. Do tego dzwonienie do kandydatów, przeprowadzanie rekrutacji, wożenie ludzi na rozmowy. Z takimi kwalifikacjami można znaleźć pracę za lepszą stawkę i w normalnych warunkach. Co chwilę ktoś stamtąd ucieka. To mówi samo za siebie. Nie, nie, nie- nie polecam. Moja znajoma przeżyła tam piekło. Na szczęście to już za nią. Ale widząc jak szanowne panie ją gnębiły (i innych referentów też) każdemu będę odradzać.

Olaf
@Olaf 04.10.2018 21:05

A zapomniałem dodać- podwyżke można zobaczyć, jak im się grunt pali pod nogami, a jak sytuacja jest troche lepsza potrafią bezczelnie podwyżkę zabrać i kazać podpisać aneks na mniejszą stawkę. To jest hit sezonu. PIP jest bardzo zainteresowany ciekawymi praktykami które się tam odbywają.

Asia
@Olaf 04.10.2018 21:09

Dzięki za ostrzeżenie. A miałeś racje. Po wysłaniu cv od razu wróciła odpowiedź czy mam orzeczenie. Jak odp że nie to zero odzewu.

Czesław
@Asia 03.11.2018 17:11

Można przez to rozumieć, że firma Sanpro Job Service poszukuje pracowników tylko z orzeczeniem o niepełnosprawności? Czy w ogłoszeniu, na które aplikowałeś była informacja, że jest to praca dla osób z orzeczeniem? Przedstaw, jak to dokładnie wyglądało.

MłodyHutnik

Pracowałem 2 lata i 3 miesiące i nie mam żadnych zastrzeżeń . Pracowałem w systemie 4 brygadowym jako wytapiacz stali kasa 2400 podstawy , wypłaty na poziomie 2500-3000 zależy od miesiąca i czy pracowało się w dni ponadnormatywne czy brało się wolne kto brał wolne zarabiał mniej logiczne . Kartki żywnościowe dają jedzenie na stołówce bez rewelacji . Odzież bez problemu zużyta to wymieniają na nową . Pranie też robią . Przechodziłem pod AMP też nie było żadnych problemów . Ogólnie polecam kto chce pracować będzie pracował a kto się chce poobijać to szkoda zachodu waszego i firmy .

Czesław
@MłodyHutnik 02.11.2018 17:16

Czy po takim czasie stażu pracy jesteś w stanie polecić tę firmę osobom, które szukają stabilnego i pewnego miejsca pracy? Pracownik wykonujący swoje zadania sumiennie będzie mógł liczyć na długoletnie zatrudnienie? I jak wygląda kwestia odnośnie pracy w nocy?

Walownik

Polecam, a raczej polecalem.. Niestety po zmianie dyra na walcowni dramat.. Nowi mają lepsze stawki niż pracownik z kilkuletnim stażem. Trzeba się zwolnić i zatrudnić jeszcze raz. Uciekać z walcowni! Biurko w porządku, zawsze wszystko zalatwione i nie wiem czego się czepiacie.

Mario
@Walownik 29.10.2018 21:59

A u nos ni w porządku. Jak pani Patrycja na dyżury przyjeżdżała było dobre, a teraz to nic sie dowiedzieć nie mozna. Telfony ie odbierane. A jo nie bede ze wszystkim z Chrzowa jeździł.

onnnnnn

ja jestem bardzo zadowolony z pracy na Hucie. Płaca oczywiście mogłaby być wyższa, ale nigdzie nie ma takiego socjalu i różnych dodatków. Oczywiście system 4brygadowy jest ciężki, ale każdy musi wiedzieć na co się pisze. jeśli chodzi o biuro to bez problemu. zawsze wszystko miło załatwione i czynne codziennie. nigdy nie miałam z nikim z obsługi problemu.

Tobiasz
@onnnnnn 16.10.2018 13:36

To chyba pisał ktoś kto na pewno nie pracuje z nami na linii i nie ma pojęcia o robocie. Albo ktoś kto siedzi na tyłu w biurze. Na każdym kroku jesteśmy gorsi od Mitalowców. Od pensji zaczynając na socjalu kończąc. A tyramy tyle samo. Obsuga w biurze tyz pozostawia duzo do życzenia. I na pewno nie czynne codziennie. Spróbuj kolego przyjść w sobotę i niedzielę jak piszesz. Chyba ci się biura pomieszały albo rachube straciłes przez czterobrygadowke. Można bylo sie spodziewac takiego wpisu. Po kiku elanych komentarzach trzeba bylo co dopisać na ratowanie wzerunku. Ae kapitanie ten okręt tonie, a szczury uciekają. Nic wam już nie pomoże. A każdy kto przyjdzie to szybko zweryfikuje które opinie sa prawdziwe a które to pic na wode. Nie pozdrawiam odbierajcie te telefony.

Czesław
@Tobiasz 19.10.2018 00:30

Możesz przybliżyć szczegóły zatrudnienia w firmie Sanpro Job Service? Napisałeś, że pracownicy biurowi mają lepsze warunki zatrudnienia, wiesz może, jak dokładnie one wyglądają? Ciekawi mnie również, dlaczego twierdzisz, że firma, jak to stwierdziłeś "tonie" i nic już jej nie pomoże? Sprecyzuj to, co napisałeś na ten temat.

xxx
@onnnnnn 16.10.2018 13:36

warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy! Z tym mi się kojarzy ta wypowiedź, żałosna próba.

Krzysiek

Byłem dzis i załuje ze nie trafiłem na te opinie wczesniej. STrata czasu. Idziesz z CV i nic nie można nie dowiedziec. Ani konkretów o stanowisku, ani zarobków ni przewidywanym czasie rekrutacji. Bardzo nieprofesjonane, nawet jeśli oddzwonią to nie zamierzam tm więcej iść.

Czesław
@Krzysiek 22.10.2018 23:20

Na jakie stanowisko aplikowałeś do pracy w firmie Sanpro Job Service? Rozumiem, że byłeś osobiście zanieść swoje CV? Pracodawca informował może, w jakim czasie można spodziewać się odpowiedzi?

Aaaaaa
@Czesław 26.10.2018 11:31

Przecież napisał, żę nie poinformował? Jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?

Helix

Byłem tam kilka dni temu i więcej nie pójdę. Siedzi tłusta baba, stoisz czekasz a ta przez telefon opowiada co dzieciak jadł na śniadanie. Jak skończyła to sama zaczęła jeść a ja stałem dalej z CV. Więc zrezygnowałem, z drugiej strony budynku jest ABC i tam złożyłam CV i jutro zaczynam pracę.

Nick
@Helix 01.02.2018 23:43

Potwierdzam. Bardzo nie sympatyczna pani. Też miałem z nią do czynienia. Siedzi tam jakby za karę.

huciak
@Helix 01.02.2018 23:43

Ona siedzi tam i myśli, że rządzi bo zna się z Panią prezes dlatego myśli, że wszystko jej wolno ;/

Tomasz K.
@huciak 15.03.2018 11:33

słyszałem jak darła ryja na bogu ducha winna dziewczyne z pierwszego pokoju, tłusta

huciak
@Tomasz K. 03.04.2018 17:04

Bo Pani wszystko wolno, aż żal mi tych z pierwszego pokoju. Też kiedyś byłem świadkiem jak nie miło się zwraca do pracowników z biura. Ciekawe czy ktoś pomyśli o tym żeby zrobić z tym porządek. Pewnie nie skoro to znajoma prezeski.

Klimek
@huciak 04.04.2018 12:20

pojawila sie tam ponownie kolejna ktora ma pretensje ze smiales tam przyjsc ta czarna.przy zatrudnianiu w zeszlym roku jak przyszlem po skierownie to ton miala jakbym byl jakims zlem koniecznym i z tonem z pretensjami o malo ie spytaa czego tu chce. opsluga pozostawia duuzo do zyczenia. a osoba o ktrej mowa wyzej faktycznie dramta ale jak zobaczy kierowniaka to jest jak wazelina. slabo,slabo

Rafał
@Klimek 05.04.2018 19:56

Potwierdzam. Pracuje tam juz kilka lat i odkad pare osob z tego biura odeszlo to zostala patola. Ze 3 dni temu bylem swiadkiem jak pani Magda znowu wydzierala sie po dziewczynie z pierszego pokoju. Z tego co wiem szefowa jest tam ktos inny. Wstyd. To pod mobing podchodzi.

Daroo
@Helix 01.02.2018 23:43

Widać ze tutaj są rasisci co do wagi osób, niewiedzacy dlaczego ktoś tyle waży itp. Ale nie o to chodzi bo akurat ta pani na którą co niektórzy imbecyleee najezdzaja jest najbardziej ogarnięta i konkretna co do spraw. Także wez się jeden drugim puknij w ten tępy lebsztal....

Rafał
@Daroo 17.05.2018 17:16

Hahahhaha idz, zobacz, psuchaj jak sie odnosi do wspolpraconikoww biurze.moze i cos tam wie,trudno po tylu latach pracy byc laikiem w temacie,ale kultura osobista pozostawia wiele do zyczenia.

anonymous
@Daroo 17.05.2018 17:16

Kobieto nie kompromituj sie. Każdy widzi te chipsy, czekoladki czy mcdonalda na biurku.

GM
@anonymous 19.05.2018 11:08

byłem, widzialem, tak jest!

anonymous
@GM 04.07.2018 17:59

Miałem nieprzyjemnosć na nią trafić i popieram co wyzej napisane jest. Już na dzień dobry wiesz że będziesz nikim w tej formie. A raczej problemem który śmiał przyj śc do ich biura. Nie polecam. Odnoszenie się do potrencjalnych kandydatów bardzo kiepskie. Zresztą widziałem że do pracowników niewiele lepsze.

Robert
@anonymous 12.07.2018 20:07

Dramaat jakis, rekrutacje jakies glupie testy.strata czasu

anonymous
@Helix 01.02.2018 23:43

dalej tam siedzi i nic nie robi

Alojzy
@anonymous 12.09.2018 14:21

Jak to nic? Ostatnio jka byłem to jadła :D

Olaf
@Rafał 15.05.2018 14:07

"Potwierdzam. Pracuje tam juz kilka lat i odkad pare osob z tego biura odeszlo to zostala patola. Ze 3 dni temu bylem swiadkiem jak pani Magda znowu wydzierala sie po dziewczynie z pierszego pokoju. Z tego co wiem szefowa jest tam ktos inny. Wstyd. To pod mobing podchodzi." O właśnie, o tym pisałem powyżej.

piter
@Helix 01.02.2018 23:43

nie potwierdzam, pracuje od roku na hucie i w biurze zawsze można wszystko załatwić. Panie nigdy nie były opryskliwe. co do pracy i płacy do szkoda gadać.. huta musi zacząć płacić bo wszyscy uciekną!

Lidia

@Olaf, w swoim komentarzu zarzuciłeś firmie Sanpro Job Service poważne przestępstwo w stosunku do zatrudnionego pracownika, jakim jest mobbing. Z racji tego, że wypowiadamy się na forum publicznym, to chciałabym, abyś uzasadnił i uargumentował to, że rzeczywiście w tej firmie dochodzi do takiego zjawiska. Mobbing jest to przestępstwo, z którym należy walczyć, więc jeżeli rzeczywiście jesteś pewien tego, co napisałeś, to zachęcam, abyś skorzystał z najnowszej funkcji na forum gowork.pl i zgłosił opisaną wcześniej sytuację. @anonymous, każda osoba może mieć inne zdanie na temat pracy w firmie Sanpro Job Service, więc zachęcam, aby każdy mógł wypowiedzieć się na ten temat.

Lidia

@Alojzy, czy jesteś w stanie podzielić się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie Sanpro Job Service? Najlepiej by było, jakbyś przedstawił swoją szczegółową opinię na temat pracy w tej firmie. Jak ocenisz tego pracodawcę? Warto aplikować?

anonymous
@Lidia 30.09.2018 15:55

Chyba każdy pisze, że nie warto. Ile razy jeszcze chcesz to przeczytać?

Marcin

Oferują mi pracę za ślusarza w Krakowie w hucie za 2500 brutto, chciałbym się dowiedzieć czy dochodzą do tego jakieś dodatki. Interesuje mnie praca na jedną zmianę.

Byly pracownik
@Marcin 09.08.2018 13:56

Jak na 1 zmianę to chłopie nie zobaczysz zadych dodatków.

anonymous
@Marcin 09.08.2018 13:56

W Krk za 2,5 brutto dla ślusaza to kpina. Poszukaj chopie innych ogoszeęń.

Lidia

@anonymous, nikogo nigdy tak nie nazwałam. Staram się uzyskać nowe informacje o aktualnie panujących warunkach pracy w firmie Sanpro Job Service. Myślę, że wątek główny przeglądają osoby, które nie wypowiedziały się jeszcze w tej sprawie, dlatego mają okazję, żeby podzielić się informacjami, które posiadają na temat tego miejsca pracy.

Lidia

@anonymous, przed podjęciem ostatecznej decyzji o zatrudnieniu w firmie Sanpro Job Service dobrze jest poznać opinie osób, które tam pracowały i mogą wyrazić swoją opinię o tym pracodawcy. Więc nie uważam, że piszę "bzdury" tylko poruszam ważne aspekty związane z tym miejscem pracy.

anonymous
@Lidia 18.09.2018 08:29

pani manager piszesz o tym 10ty raz w tym wątku. masz ludzi za idiotów? jakby chcieli t sami by napisali

Lidia

@anonymous, możesz bardziej szczegółowo przedstawić to, co napisałeś w swoim komentarzu? Chciałabym, abyś napisał, jak wyglądają warunki zatrudnienia, które oferuje firma Sanpro Job Service swoim zatrudnionym pracownikom? Interesuje mnie również, jak wygląda atmosfera, która panuje pomiędzy zatrudnionymi osobami w firmie? Napisz coś więcej o elementach pracy, które są ważne dla potencjalnych pracowników.

anonymous
@Lidia 12.09.2018 08:15

(usunięte przez administratora) ci paniusiu spamujaca tutaj interesuje.piszez bzdury po kazdym poście bo ci za to płaca jak taka zainterwana jestess idz n rekrutacje do tej firmy irozpoznaj temat zamiast spamowania tutj

anonymous

Unikajcie takaich firm. Jak nie masz znajomosci to do huty cie nie wezmą i je...sz za grosze tą sama rbote co AMPowcy. A teraz już tak sobie nasi zarządzający wymyslili, ze jak sie zwolnisz to już nie ma powrotu na hute wiec lepiej postarac sie zatrudnic bezpsrednio przez AMP.

Lidia

@Robert, rozumiem, że w ostatnim czasie brałeś udział w procesie rekrutacyjnym do pracy w firmie Sanpro Job Service? Możesz przybliżyć, jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Były przeprowadzone jakieś testy? Czego one dotyczyły? Proszę, abyś szczegółowo opisał, jak to wyglądało.

Lidia

@niki, jak dobrze rozumiem firma Sanpro Job Service prowadziła aktywną rekrutację na stanowiska pracy, które w końcowym rozrachunku nie były uruchomione? Czy firma w jakiś sposób zrekompensowała zainteresowanym pracownikom poświęcony czas oraz środki, które wydali na lekarza medycyny pracy? Czy wszystkie aktywne ogłoszenia z tamtego okresu dotyczyły pracy, która miała być na podstawie wygranego przetargu? Opisz bardziej szczegółowo przedstawioną przez Ciebie sytuację.

niki

Firma Sanpro rekrutowała pracowników do Inowrocławia. Ludzie załatwiali papierkowe sprawy, w tym. m.in. lekarzy spacjalistów, lekarza medycyny pracy, stracili czas i pieniądze. A jak przyszło co do czego to gość nie odbierał telefonów i nie było z nim żadnego kontaktu, po którymś telefonie jakaś kobieta poinformowała że firma nie wygrała przetargu. Takze żadnej pracy nie było a jedynie pozostały po niej koszty

Lidia

@Byly pracownik, osoba, która jest zatrudniona w firmie Sanpro Job Service na jedną zmianę nie ma szans na otrzymanie dodatków do wynagrodzenia podstawowego? Dlaczego? Jest to uwarunkowane jakimś wewnętrznym regulaminem firmy? Sprecyzuj to co napisałeś na ten temat.

Lidia

@Marcin, rozumiem, że jesteś po rozmowie rekrutacyjnej do pracy w firmie Sanpro Job Service na stanowisku ślusarza? Możesz napisać, jak wyglądała ta rozmowa? Pracodawca zadawał pytania, które wymagają specjalistycznej wiedzy? Atmosfera w trakcie rozmowy była według Ciebie odpowiednia? Napisz coś na ten temat.

Lidia

@Lukasz, a czy Twój kolega zdecydował się na aplikowanie do pracy w firmie Sanpro Job Service na zajmowane wcześniej przez Ciebie stanowisko? Czy może jego wizyta w biurze była spowodowana tym, aby zorientować się, czy ta oferta jest rzeczywiście aktualna?

Nero

Sanpro Job Service to jedna z nielicznych agencji, która posiada w swojej ofercie pracę dla osób niepełnosprawnych a oszuści z całą pewnością nie zajmowaliby się takim tematem. Myślę, że niektórzy powinni zastanowić się.

ISENGRIM FAOTARIANA
@Nero 09.05.2017 20:35

No właśnie tu jest największe pole do przekrętów.

anonymous
@ISENGRIM FAOTARIANA 27.05.2018 12:01

Dokładnie. Jakoś dziwnie nie zatrudniają osób orzeczeniem lekkim. Umiarkowane tylko specjalne, no i oczywiście ciężkie, bo największa dopłata. Ważne, że kasa się zgadza. Niepełnosprawni- świetne źródło dochodu dla firmy.

anonymous
@Nero 09.05.2017 20:35

świetny biznes. Kwota miesięcznego dofinansowania dla pracodawców zatrudniających osoby niepełnosprawne jest przede wszystkim uzależniona od stopnia niepełnosprawności pracownika. Wynosi ona: 1800 zł w związku z zatrudnieniem pracownika o znacznym stopniu niepełnosprawności, 1125 zł w związku z zatrudnieniem pracownika o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności, 450 zł w związku z zatrudnieniem pracownika z lekkim stopniem niepełnosprawności. Uwaga! Powyższe kwoty dofinansowania zwiększa się o 600 zł w przypadku osób niepełnosprawnych w odniesieniu do których orzeczono: chorobę psychiczną (02-P), upośledzenie umysłowe (01-U), całościowe zaburzenia rozwojowe (12-C), epilepsję (06-E) oraz niewidomych w stopniu znacznym i umiarkowanym (04-O).

AMIRA
@Nero 09.05.2017 20:35

Każda jedna ma, przynajmniej na papierze, zatrudnione osoby niepełnosprawne. Przecież to żyła złota. A wy jaka szybko zatrudniacie, tak szybko tych ludzi zwalniacie. Wskaźniki nie takie, dopłaty nie będzie to ONa na bruk.

Lola
@Nero 09.05.2017 20:35

Dubieniecki też się na niepełnosprawnych dorabiał.

Lukasz
@Lola 03.06.2018 15:39

Oszukali mnie. Zwolnili mnie, bo niby projekt się kończy, a ogłoszenia na to stanowisko dalej są. Mój kolega byl w biurze i powiedzieli mu, żeby przyniósł orzecznie i cv na kolportera. Jak ja dzwonię to niby nie mają miejsc. Umowę miałem na rok, a po 4 miesiącach na raz mnie zwolnili bez powodu bo sie niby projet konczy. Oszusci.

Lidia

@anonymous, każdy pracownik może mieć odmienną wizję danego aspektu pracy w firmie Sanpro Job Service. Dlatego często pytania związane z tym miejscem pracy mogą zdawać się podobne, jednak druga osoba może inaczej widzieć daną kwestię. Możesz napisać coś więcej, jeżeli chodzi o poziom odnoszenia się do potencjalnych kandydatów osoby, która rekrutuje nowych pracowników?

Lidia

@GM, masz może więcej informacji do przekazania odnośnie pracy w firmie Sanpro Job Service? Jeżeli posiadasz jakieś informacje, które mogłyby być pomocne dla osób, które rozważają podjęcie pracy u tego pracodawcy to bardzo proszę, abyś podzielił się z nimi na forum.

anonymous
@Lidia 09.07.2018 09:49

Jestes monotematyczna. Jako rzekomy moderator nie zauważasz że robisz tu (usunięte przez administratora) pisząc to samo któryś raz. I nic do dyskusji nie wnosisz. Spychologia prawdziwych opinii na koniec głupimi postami? Płytkie, ale w sumie poziom taki, jak i ta firma.

Lidia

@Pawel, bardzo proszę o nie ubliżanie innym uczestnikom dyskusji oraz wyrażanie swoich komentarzy w sposób kulturalny zgody z regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Czy możesz coś dodać odnośnie pracy w firmie Sanpro Job Service? Posiadasz jakieś doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Jeżeli tak, to bardzo proszę o podzielenie się swoimi informacjami na ten temat.

Lidia

@anonymous, mnie nie interesuje praca w Sanpro Job Service. Jestem moderatorem Gowork.pl. Moim zadaniem jest (między innymi) zachęcenie osób znających firmę do aktywności, tak by inni użytkownicy forum mogli łatwo znaleźć poszukiwane przez siebie informacje. Dlatego, jeśli posiadasz informacje o aktualnych rekrutacjach, to zachęcam Cię do podzielenia się nimi.

anonymous
@Lidia 21.06.2018 15:26

No to w czym problem. Otiwerasz OLX, wpisujesz "praca sanpro",klikasz "szukaj". Serio takie trudne?

Pawel
@anonymous 22.06.2018 12:38

Idiota

anonymous
@Lidia 21.06.2018 15:26

taki moderator że pisze bez logowania w serwisie. pic na wode. zresta taki sam jak i ta firma. w hucie sie smieje ze tyraja za darmoche.

Lidia

Czy ktoś z obecnych na forum korzystał ostatnio z pośrednictwa Sanpro Job Service? Jeśli tak, to na jakie oferty pracy rekrutowaliście i jak oceniacie współprace z firmą? Zachęcam osoby znające firmę do aktywności na forum. Może okazać się to pomocne dla osób poszukujących pracy tymczasowej.

Tomasz
@Lidia 27.06.2018 21:21

Witam, kto Pani zlecił zainteresowanie firmą Sanpro?

Lidia

@Cyryl, forum dotyczy opinii na temat Sanpro Job Service. Zachęcam Cię do nieodbiegania od głównego tematu tego wątku. Czy ktoś z obecnych na forum posiada informację o nowo otwartych rekrutacjach przez firmę? Na jakie stanowiska i gdzie poszukują pracowników? Jak przebiega rekrutacja do pracy?

anonymous
@Lidia 15.06.2018 01:14

tak trudno poszuakc na olx?

jan

Kolego mówisz o Hucie ? To nie job service i nie katowice

anonymous
@jan 13.06.2018 12:44

Jak jo się zatrudinioł to było sanpro job seriws, jak pracuja tem tyle lot to już chyba piąaty raz się inaczej nazywa w Dąbowa.

marek

o jakim oddziale piszesz ? byłem w Katowicach i nie ma tam godzin pracy wywieszonych na drzwiach biura

anonymous
@marek 13.06.2018 12:42

Dąbrowa

Cyryl

Firma Complex na kombinacie hutniczym rekrutuje: młody pracownik monter lub spawacz 2600 netto w 160 godzinach, jedna zmiana, pełne ubezpieczenie. Zapraszamy.

Wiks

Nie polecam tego pośrednika , u nas w zakładzie każdemu pracownikowi ucięli godziny pracy, mi osobiście aż 20! Oczywiście skontaktowanie się z kierownikiem jest niemożliwe...

Tomasz
@Wiks 12.05.2018 14:52

Z biurem tez nie. 4 telefony a jak dzwonisz to zawsze odbiera ta sama pani wiec trudno sie dziwic ze nie wyrabia a dwie panienki siedza w jedenastce

anonymous
@Tomasz 14.05.2018 17:06

I przejadają nasze kartki :D A potem dziwicie się, że macie potrącenia, albo na wydział nie dotarły. Nic w przyrodzie nie ginie.

Zostaw opinię o Sanpro Job Service Sp. Z o. o. - Katowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanpro Job Service Sp. Z o. o.