Sanpro Job Service Sp. Z o. o.

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 64 ocen.

Sanpro Job Service Sp. Z o. o.
2 64 6 1

Opinie o Sanpro Job Service Sp. Z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

niki

Firma Sanpro rekrutowała pracowników do Inowrocławia. Ludzie załatwiali papierkowe sprawy, w tym. m.in. lekarzy spacjalistów, lekarza medycyny pracy, stracili czas i pieniądze. A jak przyszło co do czego to gość nie odbierał telefonów i nie było z nim żadnego kontaktu, po którymś telefonie jakaś kobieta poinformowała że firma nie wygrała przetargu. Takze żadnej pracy nie było a jedynie pozostały po niej koszty

Lidia

@Byly pracownik, osoba, która jest zatrudniona w firmie Sanpro Job Service na jedną zmianę nie ma szans na otrzymanie dodatków do wynagrodzenia podstawowego? Dlaczego? Jest to uwarunkowane jakimś wewnętrznym regulaminem firmy? Sprecyzuj to co napisałeś na ten temat.

Marcin

Oferują mi pracę za ślusarza w Krakowie w hucie za 2500 brutto, chciałbym się dowiedzieć czy dochodzą do tego jakieś dodatki. Interesuje mnie praca na jedną zmianę.

Byly pracownik
@Marcin 09.08.2018 13:56

Jak na 1 zmianę to chłopie nie zobaczysz zadych dodatków.

Lidia

@Marcin, rozumiem, że jesteś po rozmowie rekrutacyjnej do pracy w firmie Sanpro Job Service na stanowisku ślusarza? Możesz napisać, jak wyglądała ta rozmowa? Pracodawca zadawał pytania, które wymagają specjalistycznej wiedzy? Atmosfera w trakcie rozmowy była według Ciebie odpowiednia? Napisz coś na ten temat.

Lidia

@Lukasz, a czy Twój kolega zdecydował się na aplikowanie do pracy w firmie Sanpro Job Service na zajmowane wcześniej przez Ciebie stanowisko? Czy może jego wizyta w biurze była spowodowana tym, aby zorientować się, czy ta oferta jest rzeczywiście aktualna?

Nero

Sanpro Job Service to jedna z nielicznych agencji, która posiada w swojej ofercie pracę dla osób niepełnosprawnych a oszuści z całą pewnością nie zajmowaliby się takim tematem. Myślę, że niektórzy powinni zastanowić się.

Lukasz
@Lola 03.06.2018 15:39

Oszukali mnie. Zwolnili mnie, bo niby projekt się kończy, a ogłoszenia na to stanowisko dalej są. Mój kolega byl w biurze i powiedzieli mu, żeby przyniósł orzecznie i cv na kolportera. Jak ja dzwonię to niby nie mają miejsc. Umowę miałem na rok, a po 4 miesiącach na raz mnie zwolnili bez powodu bo sie niby projet konczy. Oszusci.

Lidia

@anonymous, każdy pracownik może mieć odmienną wizję danego aspektu pracy w firmie Sanpro Job Service. Dlatego często pytania związane z tym miejscem pracy mogą zdawać się podobne, jednak druga osoba może inaczej widzieć daną kwestię. Możesz napisać coś więcej, jeżeli chodzi o poziom odnoszenia się do potencjalnych kandydatów osoby, która rekrutuje nowych pracowników?

Helix

Byłem tam kilka dni temu i więcej nie pójdę. Siedzi tłusta baba, stoisz czekasz a ta przez telefon opowiada co dzieciak jadł na śniadanie. Jak skończyła to sama zaczęła jeść a ja stałem dalej z CV. Więc zrezygnowałem, z drugiej strony budynku jest ABC i tam złożyłam CV i jutro zaczynam pracę.

anonymous
@GM 04.07.2018 17:59

Miałem nieprzyjemnosć na nią trafić i popieram co wyzej napisane jest. Już na dzień dobry wiesz że będziesz nikim w tej formie. A raczej problemem który śmiał przyj śc do ich biura. Nie polecam. Odnoszenie się do potrencjalnych kandydatów bardzo kiepskie. Zresztą widziałem że do pracowników niewiele lepsze.

Lidia

@GM, masz może więcej informacji do przekazania odnośnie pracy w firmie Sanpro Job Service? Jeżeli posiadasz jakieś informacje, które mogłyby być pomocne dla osób, które rozważają podjęcie pracy u tego pracodawcy to bardzo proszę, abyś podzielił się z nimi na forum.

anonymous
@Lidia 09.07.2018 09:49

Jestes monotematyczna. Jako rzekomy moderator nie zauważasz że robisz tu (usunięte przez administratora) pisząc to samo któryś raz. I nic do dyskusji nie wnosisz. Spychologia prawdziwych opinii na koniec głupimi postami? Płytkie, ale w sumie poziom taki, jak i ta firma.

Lidia

@Pawel, bardzo proszę o nie ubliżanie innym uczestnikom dyskusji oraz wyrażanie swoich komentarzy w sposób kulturalny zgody z regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Czy możesz coś dodać odnośnie pracy w firmie Sanpro Job Service? Posiadasz jakieś doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Jeżeli tak, to bardzo proszę o podzielenie się swoimi informacjami na ten temat.

Lidia

@anonymous, mnie nie interesuje praca w Sanpro Job Service. Jestem moderatorem Gowork.pl. Moim zadaniem jest (między innymi) zachęcenie osób znających firmę do aktywności, tak by inni użytkownicy forum mogli łatwo znaleźć poszukiwane przez siebie informacje. Dlatego, jeśli posiadasz informacje o aktualnych rekrutacjach, to zachęcam Cię do podzielenia się nimi.

anonymous
@Lidia 21.06.2018 15:26

taki moderator że pisze bez logowania w serwisie. pic na wode. zresta taki sam jak i ta firma. w hucie sie smieje ze tyraja za darmoche.

Lidia

Czy ktoś z obecnych na forum korzystał ostatnio z pośrednictwa Sanpro Job Service? Jeśli tak, to na jakie oferty pracy rekrutowaliście i jak oceniacie współprace z firmą? Zachęcam osoby znające firmę do aktywności na forum. Może okazać się to pomocne dla osób poszukujących pracy tymczasowej.

Tomasz
@Lidia 27.06.2018 21:21

Witam, kto Pani zlecił zainteresowanie firmą Sanpro?

Lidia

@Cyryl, forum dotyczy opinii na temat Sanpro Job Service. Zachęcam Cię do nieodbiegania od głównego tematu tego wątku. Czy ktoś z obecnych na forum posiada informację o nowo otwartych rekrutacjach przez firmę? Na jakie stanowiska i gdzie poszukują pracowników? Jak przebiega rekrutacja do pracy?

anonymous
@Lidia 15.06.2018 01:14

tak trudno poszuakc na olx?

jan

Kolego mówisz o Hucie ? To nie job service i nie katowice

anonymous
@jan 13.06.2018 12:44

Jak jo się zatrudinioł to było sanpro job seriws, jak pracuja tem tyle lot to już chyba piąaty raz się inaczej nazywa w Dąbowa.

marek

o jakim oddziale piszesz ? byłem w Katowicach i nie ma tam godzin pracy wywieszonych na drzwiach biura

anonymous
@marek 13.06.2018 12:42

Dąbrowa

Cyryl

Firma Complex na kombinacie hutniczym rekrutuje: młody pracownik monter lub spawacz 2600 netto w 160 godzinach, jedna zmiana, pełne ubezpieczenie. Zapraszamy.

Wiks

Nie polecam tego pośrednika , u nas w zakładzie każdemu pracownikowi ucięli godziny pracy, mi osobiście aż 20! Oczywiście skontaktowanie się z kierownikiem jest niemożliwe...

anonymous
@Tomasz 14.05.2018 17:06

I przejadają nasze kartki :D A potem dziwicie się, że macie potrącenia, albo na wydział nie dotarły. Nic w przyrodzie nie ginie.

Zenek

Konkurencja inspiruje do pisania tych pseudo opinii?

Jacek
@Zenek 17.05.2018 10:40

Zenek, jesteś taki mądry jak te Panie tam w biurze. Nawet telefonu nie odbierają. Jednej Pani załączył się telefon w torebce i bylo słychać o czym sobie dyskutują.

Lidia

Jak oceniacie współprace z Sanpro Job Service? Jak przebiega proces rekrutacyjny? Jakie dokumenty są niezbędne przy zatrudnieniu? Każda wypowiedź na tym forum jeśli jest prawdziwa i merytoryczna, pomaga osobom poszukujących pracy tymczasowej.

anonymous

Na drzwiach mają napisane ze biuro od 7, byłem pon wt śr od 6.50 do 7.15 , zawsze zamknięte.

Aneta

Byłam dzisiaj na rozmowie o pracę, jestem bardzo zadowolona z rozmowy... Byłam z dzieckiem którego obdarowali slodkosciami i życzliwością uśmiechem, i dostałam wiele zrozumienia od strony pani Magdy jak i od Pana który obok biurka siedzi, mili Państwo którzy są bardzo pomocni, czułam się bardzo spokojnie, bezproblemowo przebiegła rozmowa, jestem z szokowana tak negatywnymi opiniami. Bardzo polecam firmę dla osób którzy chcą tam pracować.

anonymous
@huciak 30.05.2018 11:19

Nic nie pomoże pisanie o sobie samym pozytywnych komentarzy. Prawda w oczy kole...

anonymous

Jest jakiś numer na który da sie dodzwonic??? Na ogloszeniach olx jes podany, ale dzwonie od tygodnia i nigdy nikt nie odbiera.

anonymous
@anonymous 20.05.2018 19:16

Ja tez

Maarceel

Byłem w arcelormittal tubular w Krakowie, na produkcji wypłata 2100 - 2300, poza produkcją około 2400. Praca na 3 zmiany. Niech sobie sami sobie pracują. Porażka. W spółkach w hucie lepiej płacą.

Regina

Dobry pracownik zawsze poradzi sobie i będzie zadowolony. Gorzej z maruderami, zawsze będą narzekać.

anonymous
@Macieju 17.05.2018 17:12

Panie z biura zainteresujcie sie pracownikami w realu a nie wypisujcie na necie ładne teksty. Wystarczy iśc na urlop/L4 i już tych "wspaniałych" dodatków sie nie dostaje, tylko goła podstawę. Tak zrobione umowy powinny być zakzane. Emerytura czy L4 też nalicza nam się od podstawy a nie dodatków. Oszczędzanie na każdym kroku an naszej pracy która lekka nie jest.

Leks

Nie moge wkeic linka, ale kto będzie chciał to znajdzie ten artykuł. Sami się zastanówcie jakie perspektywy was tam czekają. "Wielki piec nr 2 w Dąbrowie Górniczej w obecnym stanie technicznym może funkcjonować zdaniem związkowców jedynie do połowy przyszłego roku. O konieczności jego gruntownego remontu mówi się od lat. Jednak zarząd ArcelorMittal Poland poinformował związki zawodowe działające w spółce, że zamiast kapitalnego remontu, przeprowadzi jedynie częściową modernizację, która przedłuży funkcjonowanie wielkiego pieca zaledwie o 2-5 lat. Piwo w plenerze 2018. Straż miejska i policja sypie mandatami. Nowe prawo prohibicyjne działa w praktyce Pijesz piwo w plenerze, szykuj gotówkę na mandat! Nowy kodeks pracy 2018. Będziesz mieć dłuższą dniówkę jeśli: pijesz kawę, wysyłasz prywatne mejle, palisz papierosy Nowy kodeks pracy. Będziesz mieć dłuższą dniówkę? Działki są "w barterze". Na resztę w programie Mieszkanie Plus potrzeba gotówki Rząd nie ma pieniędzy na mieszkania komunalne – Dla pracowników to bardzo zła wiadomość. Jeśli po tym okresie piec miałby zostać wygaszony, pracę stracą nie tylko osoby zatrudnione bezpośrednio przy jego obsłudze. Likwidacji ulegną również miejsca pracy przy instalacjach powiązanych z wielkim piecem oraz w firmach zewnętrznych działających na rzecz AMP. Łącznie jest to kilka tysięcy miejsc pracy – mówi Jerzy Goiński, przewodniczący Solidarności w dąbrowskim oddziale AMP. Czytaj więcej: http://www.dziennikzachodni.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-regionu/a/dabrowa-gornicza-nie-bedzie-remontu-wielkiego-pieca-nr-2-w-arcelormittal-co-z-pracownikami,12702398/"

Stella

Czy wszystko jest w firmie ok? Warto starać się o pracę?

anonymous
@Stella 22.04.2018 14:52

Odradzam. Na produkcji zarobisz tyle samo, anie tyrasz piątek, świątek, w czterobrygadowce.

Tonik

Sami niezadowoleni. Generalnie trzeba pracować i to jest wada podstawowa.

ten
@anonymous 27.03.2018 21:18

czekaj czekaj aż się doczekasz. Jak nie masz dobrych pleców to zapomnij o przenosinach do AMP. Zasięgnij języka czy chociaż raz w ciągu ostatnich trzech lat przeniesiono kogoś bez znajomości.

Toudi

Wie ktoś czy to prawda,że zamykają biuro w Krakowie?

Kopeć

Za te same pieniądze znalazłem pracę na produkcji- 3 zmiany od poniedziałku do piątku, a nie czterobrygadówka. I robota o wiele lżejsza. W Dąbowie podziękowałem po miesiącu. Na taśmie robię siódmy miesiąc.

Dominik

nie polecam, nie przedluzyli mi umowy,bo mialem 1 dzien L4 na 3 miesiace okresu probnego. kierownikowi z walcowni sie to nie spodobalo i nie zgodzil sie zeby z takiego powodu przedluzyc, bo wedug niego maja pracowac sami zdrowi.nei masz prawa chorowac.firma w ogole nie zainteresowala sie.jak powiedzial kierownik to jest swiete.nie ten to nastepny.liczy sie ilosc a nie jakosc. zlozylem cv bo dalej mieli ogloszenie na tomiejsce tonawet zaprosili mnie na rozmowe, dopiero jak przeyszedlem i po raz kolejny robilem ich glupie testy to mi powiedzieli ze nie moga mnei zatrudnc. strata czasu,totalny brak organizacji.

Zostaw opinię o Sanpro Job Service Sp. Z o. o. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanpro Job Service Sp. Z o. o.