Sanpro Job Service Sp. Z o. o.

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 60 ocen.

Sanpro Job Service Sp. Z o. o.
260

Opinie o Sanpro Job Service Sp. Z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanpro Job Service Sp. Z o. o.

anonymous

Jest jakiś numer na który da sie dodzwonic??? Na ogloszeniach olx jes podany, ale dzwonie od tygodnia i nigdy nikt nie odbiera.

Helix

Byłem tam kilka dni temu i więcej nie pójdę. Siedzi tłusta baba, stoisz czekasz a ta przez telefon opowiada co dzieciak jadł na śniadanie. Jak skończyła to sama zaczęła jeść a ja stałem dalej z CV. Więc zrezygnowałem, z drugiej strony budynku jest ABC i tam złożyłam CV i jutro zaczynam pracę.

anonymous
@Daroo 17.05.2018 17:16

Kobieto nie kompromituj sie. Każdy widzi te chipsy, czekoladki czy mcdonalda na biurku.

Regina

Dobry pracownik zawsze poradzi sobie i będzie zadowolony. Gorzej z maruderami, zawsze będą narzekać.

anonymous
@Macieju 17.05.2018 17:12

Panie z biura zainteresujcie sie pracownikami w realu a nie wypisujcie na necie ładne teksty. Wystarczy iśc na urlop/L4 i już tych "wspaniałych" dodatków sie nie dostaje, tylko goła podstawę. Tak zrobione umowy powinny być zakzane. Emerytura czy L4 też nalicza nam się od podstawy a nie dodatków. Oszczędzanie na każdym kroku an naszej pracy która lekka nie jest.

Zenek

Konkurencja inspiruje do pisania tych pseudo opinii?

MK
@Zenek 17.05.2018 10:40

Obie firmy siebie warte. Zatrudniałem sie w jednej, kilka miesiecy temu przenieśli mnie do drugiej. Na h taka konkurencja. Jeszcze trroche i pip wszzystkih wywali. ktto to widzial agencje pracy a hucie.zrobie kursy i stad spadam.

Wiks

Nie polecam tego pośrednika , u nas w zakładzie każdemu pracownikowi ucięli godziny pracy, mi osobiście aż 20! Oczywiście skontaktowanie się z kierownikiem jest niemożliwe...

Tomasz
@Wiks 12.05.2018 14:52

Z biurem tez nie. 4 telefony a jak dzwonisz to zawsze odbiera ta sama pani wiec trudno sie dziwic ze nie wyrabia a dwie panienki siedza w jedenastce

Leks

Nie moge wkeic linka, ale kto będzie chciał to znajdzie ten artykuł. Sami się zastanówcie jakie perspektywy was tam czekają. "Wielki piec nr 2 w Dąbrowie Górniczej w obecnym stanie technicznym może funkcjonować zdaniem związkowców jedynie do połowy przyszłego roku. O konieczności jego gruntownego remontu mówi się od lat. Jednak zarząd ArcelorMittal Poland poinformował związki zawodowe działające w spółce, że zamiast kapitalnego remontu, przeprowadzi jedynie częściową modernizację, która przedłuży funkcjonowanie wielkiego pieca zaledwie o 2-5 lat. Piwo w plenerze 2018. Straż miejska i policja sypie mandatami. Nowe prawo prohibicyjne działa w praktyce Pijesz piwo w plenerze, szykuj gotówkę na mandat! Nowy kodeks pracy 2018. Będziesz mieć dłuższą dniówkę jeśli: pijesz kawę, wysyłasz prywatne mejle, palisz papierosy Nowy kodeks pracy. Będziesz mieć dłuższą dniówkę? Działki są "w barterze". Na resztę w programie Mieszkanie Plus potrzeba gotówki Rząd nie ma pieniędzy na mieszkania komunalne – Dla pracowników to bardzo zła wiadomość. Jeśli po tym okresie piec miałby zostać wygaszony, pracę stracą nie tylko osoby zatrudnione bezpośrednio przy jego obsłudze. Likwidacji ulegną również miejsca pracy przy instalacjach powiązanych z wielkim piecem oraz w firmach zewnętrznych działających na rzecz AMP. Łącznie jest to kilka tysięcy miejsc pracy – mówi Jerzy Goiński, przewodniczący Solidarności w dąbrowskim oddziale AMP. Czytaj więcej: http://www.dziennikzachodni.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-regionu/a/dabrowa-gornicza-nie-bedzie-remontu-wielkiego-pieca-nr-2-w-arcelormittal-co-z-pracownikami,12702398/"

Stella

Czy wszystko jest w firmie ok? Warto starać się o pracę?

anonymous
@Stella 22.04.2018 14:52

Odradzam. Na produkcji zarobisz tyle samo, anie tyrasz piątek, świątek, w czterobrygadowce.

Tonik

Sami niezadowoleni. Generalnie trzeba pracować i to jest wada podstawowa.

ten
@anonymous 27.03.2018 21:18

czekaj czekaj aż się doczekasz. Jak nie masz dobrych pleców to zapomnij o przenosinach do AMP. Zasięgnij języka czy chociaż raz w ciągu ostatnich trzech lat przeniesiono kogoś bez znajomości.

Toudi

Wie ktoś czy to prawda,że zamykają biuro w Krakowie?

Kopeć

Za te same pieniądze znalazłem pracę na produkcji- 3 zmiany od poniedziałku do piątku, a nie czterobrygadówka. I robota o wiele lżejsza. W Dąbowie podziękowałem po miesiącu. Na taśmie robię siódmy miesiąc.

Dominik

nie polecam, nie przedluzyli mi umowy,bo mialem 1 dzien L4 na 3 miesiace okresu probnego. kierownikowi z walcowni sie to nie spodobalo i nie zgodzil sie zeby z takiego powodu przedluzyc, bo wedug niego maja pracowac sami zdrowi.nei masz prawa chorowac.firma w ogole nie zainteresowala sie.jak powiedzial kierownik to jest swiete.nie ten to nastepny.liczy sie ilosc a nie jakosc. zlozylem cv bo dalej mieli ogloszenie na tomiejsce tonawet zaprosili mnie na rozmowe, dopiero jak przeyszedlem i po raz kolejny robilem ich glupie testy to mi powiedzieli ze nie moga mnei zatrudnc. strata czasu,totalny brak organizacji.

Miszel

Było 170 osób z firmy w hucie w Krakowie, zostało 20. To o czymś świadczy. Niech sobie sami pracują.

Alex
@Miszel 21.03.2018 08:26

Z Karkowa już ich wywalają, z dąbrową niedługo będzie to samo.

professor UJ

Zgoda- Hutnicy,zatrudnieni bezpośrednio przez Hutę i spółki zarabiają ponad 3 tyś netto, bez godzin nadliczbowych, do tego roczne premie, dodatki świąteczne, darmowe stołówki, a tutaj szukają niewolników za 1/3 tego co zarabiają Hutnicy, bo za ok. 2000 brutto i zero przywilejów, jak długo jeszcze będzie zgoda w tym kraju na taką patologię i złodziejstwo, tak złodziejstwo !

anonymous
@HelmutHeinrichVonTeupke 01.04.2018 18:03

A karta hutnika? a jubilusz do wyplaty za trud lat pracy? gdyby nie związki to nic by bylo. premia kwartalna? pierwsze słysze.

karol

robisz za marne grosze,nawet 2000tys.zl.nie przekroczysz,a cala kadra brygadzistow i majstrow to idioci,mitalowcy maja lepiej placone

Mat
@karol 31.03.2018 19:37

marne grosze?? 2000TYS zł?? to jakieś 2mln? xd Ile robiłeś i naprawdę tak źle upkami?

Maryś

Rozlewacz stali na 3 zmiany w Krakowie w systemie: 3300 brutto, jaja sobie robią. Nawet już w urzędzie pracy szukają. Spółki płacą spawaczowi lub monterowi 2500 - 2700 netto w normalnych godzinach.

Sebastian B.

Ludzie idźcie tam zrobić sobie kurs suwnicowego albo spawacza za free, a potem sie zwaolnjcie. kurs zostnie.te ichlojalnosciowki to pic na wode. juz 6miesieccy jak sie zwolnilem z lojalnosciowka i nic.

anonymous

Witam mam pytanie dlaczego konsultanci umawiający na rozmowę kwalifikacyjną żądają nr PESEL i dowód tożsamości pod pozorem wypisania przepustki przecież rozmowę nie przeprowadza się na hucie to zakrawa na wyłudzenia danych osobowych.

Tomasz K.
@anonymous 01.02.2018 12:38

Przepustke jednorazową nie trzeba zgłaszać kilka dni przd. Wystarczy iśc do biura, podać dane jak wiem że musze isc na teren huty, i wtedy wysyłają zgłoszenie. Inaczej to zwykłe wyłudzanie danych. Tak samo jak podawanie peselu na tych ich głupich testach. Niby wielce pierwszy etap rekrutacji a przychodzisz i dostajesz do zmierzenia kwadraty. Nie podałem tam peselu to mi kobieta powiedziała że w takim razie nie bede mogł być zatrudniony bo nie mozna mnie zweryfikować. Więc zastanówcie się gdzie te pesele trafiaja i po co. Nie podpisywałm żadnej zgody na prztwarzanie danych osobowych wiec jakbym podał i trafiłby ten pesel gdzie to można by ich podac do sądu o niedozwolone przetwarzanie danych osobowych.

Marcos

Niby wypłata na czas, ale co miesiąc czegos nie zapłacą.Kolejny (7 lub 8) miesiąc jak muszę się wykłocać dlaczego nie zaplacili mi nadgodzn ktore mi sie naleza.Albo zaplaca za duzo i trzeba oddawac, a paski sa tak napisae zeby pracownik nie zrozumial i sie nie doliczyl. Do biura szkoda czasu zeby isc bo i tak zadna nie potrafiwyjasnic. Urlop czesto znika tak jak nadgodzny.Pracuja tam bardzo niekompetentne osoby, bo o co by nie spytac to nie umieją wyjascić. Ciagle potracenia za posilki, rzedu ok.60zł miesiecznie mimo ze oddaje wszytsie kartki. Po awanturze na raz sie znajdują. Odsylaja na infoolinie na ktrej tez nie mozna sie nic dowiedziec, bo ktos rzekomo ma oddzwonic ale nigdy nie oddzwonil.Obecnie są jakies przekrety z danymi osobowymi ,ktore jakos trafily do konkurencji ktora do mnie wydzwania i kaze mi sie zwolnic z sanpro i zatrudnic u nich.Niby dają lokalki za kursy i trzeba placic jak sie zwolni wczesnije, ale na szczescie teog też nie umieja dopilnowac. Strasza, ze trzeba placic a kumpel zwolnil sie pol roku temu i do dzis nie dostal nawet pisma zeby zapłacic. (usunięte przez administratora) totalny. Już zlożylem wypowidzenie.

Opinionka

Słuchajcie ale przecież agencja otrzymuje oferty ze stawkami od pracodawców. W tym temacie nie mają nic do powiedzenia. Swoją marżę muszą wziąć, im większe zarobki tym ich zarobek też jest większy. Może zatrudnili ludzi, którym nie chciało się pracować?

HelmutHeinrichVonTeupke
@Opinionka 10.09.2017 13:29

Przy tych stawkach to biora kogo sie da...

Darek

pracoje na Hucie Krolewskiej w Chorzowie juz 3 lata,jakos nie narzekam,zrobili mi kurs przepalacza gazowego,operatora suwnicy z poziomu zero,zarobki tak 1800-200,grusza 800,zapomoga 700,na swieta 750,paczki ze zwiazkow zawodowych,w sumie na osiem godz.pracy robisz 4 godz.a i jest doworzony catering,5 par ubran buty letnie i zimowe,ale lepiej moze komus siedziec w domu na zasilku za 600zl i zbierac zlom niz pracowac,od razu nie dadzanigdzie 3000tys.jeszcze jedno co 3 miesiace mamy wyplacane zyski po 500zl,tak ze zbierajcie zlom nieroby dalej

jaja
@Darek 23.11.2017 08:50

nie wspomniałeś tylko o kawiorze i szampanie do śniadanie.

marcin

praca dla spawaczy i monterów którzy dopiero rozpoczynają. w Krakowie oferują około 2100 - 2600 i na 3 zmiany w systemie, albo na jedną zmianę bez dodatku zmianowego. na hucie w Krakowie są firmy co 2500 - 2600 to standard i dla rozpoczynających i na jedną zmianę od poniedziałku do piątku. firma porażka.

piotr m.

kolejna agencja pośrednictwa (niewolnictwa) pracy. Ofert w brud, chętnych brak. Dlaczego? Bo to co proponują to najzwyczajniej wyzysk. 2200 netto za pracę na koksowni (czynniki szkodliwe, zapylenie, temperatura i wszelki inny (usunięte przez administratora) przy baterii w czterobrygadówce to już nawet nie kabaret. Nie sądzę żeby się taki jeleń znalazł, chyba, że niespełna rozumu. Nie polecam, nie marnujcie czasu.

ja111

praca dla nich jest bez sensu. W AMP w Krakowie zarabia się o 30-40% mniej niż gdyby być zatrudnionym bezpośrednio, a nie przez Sanpro. Oczywiście zakres obowiązków ten sam. Za lekko ponad 2000 na rękę praca w tych warunkach to czysty wyzysk. Nie polecam tego pracodawcy a karty multisport i preferencyjne ubezpieczenie niech sobie wsadzą. Lepiej iść na jakiś magazym pieniądze te same, praca bez weekendów i świąt w warunkach nie zagrażających życiu i zdrowiu.

ja111

praca dla nich jest bez sensu. W AMP w Krakowie zarabia się o 30-40% mniej niż gdyby być zatrudnionym bezpośrednio, a nie przez Sanpro. Oczywiście zakres obowiązków ten sam. Za lekko ponad 2000 na rękę praca w tych warunkach to czysty wyzysk. Nie polecam tego pracodawcy a karty multisport i preferencyjne ubezpieczenie niech sobie wsadzą. Lepiej iść na jakiś magazym pieniądze te same, praca bez weekendów i świąt w warunkach nie zagrażających życiu i zdrowiu.

Lidia

@Lola czy Tobie tak się zdarzyło, że Cię zwolnili bez podania powodu? Skąd takie informacje? @Opinionkaczy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie Sanpro Job Service Sp. Z o. o.? Czy pracowałaś tutaj?

Lidia

@Pracownik wiesz może dlaczego pracownicy dostali wypowiedzenia? Powiesz dokładniej dlaczego nie polecasz firmy? @Magister twój stary a czy próbowałeś wstawić się osobiście do firmy i porozmawiać o wypłacie? @August z oferty wynika, że poszukują osób niepełnosprawnych na kolportera ulotek w Dąbrowie Górniczej. W ofercie nie ma mowy jaki trzeba mieć stopień niepełnosprawności.

Lola
@Lidia 25.08.2017 16:12

Zatrudniają tylko z grupą UMIARKOWANĄ i ZNACZNĄ, za te jest największe dofinansowanie. Ale bywa, że jak szybko zatrudniają tak szybko zwalniają, bez podania powodu.

Józek

Agencja Sanpro ma różne oferty pracy w zależności od kwalifikacji!!

xxx

Jeśli za pracę w systemie zmianowym, w ciężkich i szkodliwych warunkach (huta) proponuje się około 2000-2200 zł/netto to jest śmiech na sali. Pracownicy AMP dokładnie za to samo dostają o 40-50% więcej. Słyszałem, że przynajmniej nie spóźniają się z wypłatami. Jak ktoś ma nóż na gardle, albo brak innej perspektywy to się może skusi, dla mnie takie zarobki to po prostu niewolnictwo.

Waldi

Czy jesteście przekonani, że nie da się napisać coś pozytywnego o firmie? Zawsze mogą być okresy lepsze i gorsze ale tak bywa i tego nie zmienimy trzeba tylko pracować.

Magister twój stary

Złodzieje wypłacają pieniędzy zero kontaktu telefonicznego

Zostaw opinię o Sanpro Job Service Sp. Z o. o. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanpro Job Service Sp. Z o. o.