REM-POL Resources

Leirvik

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 162 ocen.

Opinie o REM-POL Resources

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources

Max

W sierpniu wypłata będzie pewnie z opóźnieniem.Firma powinna podnieść stawki o co najmniej 10 koron bo za 3 miesiące będą mieli problem z pracownikami.W końcu jest jakiś normalny człowiek który pomaga ludziom pracującym na hali. Firma za słabo inwestuje w dobrych fachowców.

Ff

Czy stocznia w lipcu jest zamykana?

Like Rempol

No jak nie byłeś, nie wiesz to bzdur nie pisz. Zarobić można więcej a że ktoś miał problem z chodzeniem to tyle mu wyszło. Wątek z 2016 a jacht prezes ma z czasu najlepszych sezonów firmy gdzie ludzi było ponad 300 i każdy miał tyle że się w głowach posralo i przez to tacy jak ty marudza zamiast wziąć się do roboty żeby było lepiej to pisze gdzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wo.

Normalny
@Like Rempol 26.05.2017, 18:31
No jak nie byłeś, nie wiesz to bzdur nie pisz. Zarobić można więcej a że ktoś miał problem z chodzeniem to tyle mu wyszło. Wąte...

ty sie gosciu wez do roboty nad soba i sowim rozumowaniem . Onie cie ( usunięte przez administratora ) na twoim nie zbyt wysokim poziomie . Cisnij tam ostro polglowku , zakasaj rekawy i ku chwale srempola za 7,5 k po odtraceniach przy 250 h . Dla tego typu ludzi co ty to prawie jak niebo za zycia ;)

Piter

Byłem zarobiłem, trochę dużo jak za zakwaterowanie, ogólnie dobre warunki jak się okazało. Widzę współprace

;)
@Piter 16.03.2017, 20:04
Byłem zarobiłem, trochę dużo jak za zakwaterowanie, ogólnie dobre warunki jak się okazało. Widzę współprace...

haha , jak wystarcza ci 7 tysiecy za granica i lubisz byc ganiany za psie pieniadze to i wspolprace dalsza widzisz ;) Niektorzy lubia czuc bat nad soba . Widocznie nalezysz do tej grupy .

Srem Srol

Krotko zwiezle i na temat - dno , scierwo , cynizm , obluda , hipokryzja , brak szacunku dla czlowieka , pijanstwo . Taki klimat w firmie srem pol za najnizsze stawki w norwegi :D

good

Jaka firma takie opinie. Dzięki ,że powstały fora dzięki którym normalni ludzie mogą się ustrzec pseudo pracodawcom

ja

witam wszystkich normalnych wiecie co sądzę Czytam co ludzie piszą i muszę powiedzieć że po tym co wywnioskowałem to wpisy samych stoczniowców czyli zdecydowana większość 95 % to alkoholicy recydywiści wulgarni prostacy co nauczyli się jednej roboty w stoczni Szczecińskiej czy Gdańskiej i myślą że są nie zastąpieni i psują opinie wszystkim normalnym ludzi z Polski którzy przyjechali zarobić a nie się bawić kosztem innych Plugawić dobre imię Polskich ludzi niestety to jest widoczne w tych profesjach gdzie myślenie nie jest wymagane Dużo podróżuje i wiem na pewno że w Niemczech , Holandii , Danii, Belgii, Szwecji ze strony naszych rodaków przeważnie zawiść i obłuda chociaż nie zawsze można i znaleźć prawdziwych ludzi z którymi warto się bliżej poznać a nie chlać wódkę czy piwo Proponuje zdecydowanej większości pierw popatrzeć na siebie w lustrze zanim zaczniecie cokolwiek pisać z doświadczenia wiem że obcokrajowiec cię nie oszuka jak już coś takiego będzie miało miejsce to tylko z ręki RODAKA

polska

Patrząc na nieustanne szukanie pracowników przez Rem Pol ,widać gołym okiem że pokłady naiwnych ludków są na wyczerpaniu.Żaden stoczniowiec nie pojedzie z tej firmy.Ludzie bez doświadczenia stoczniowego wcześniej czy pózniej puszczą tego RUMPLA z torbami

Oklamany

Syf kila i mogila , zaczynaja klamac juz od wstawiania ogloszen na stoczniowcach gdzie pisza , ze za kwetery kasuja 100 koron dziennie co nie jest prawda . Za mieszkanie w melinie mozna placic nawet 120 koron , gdzie jest jeden kibel i jedna kuchnia na 16 osob . Do tego nie ma garnkow , nawet nozy ...Nie mowie o przesikanych materacahc i koldrach , ktore naeet do budy by sie nie nadawaly . Po przyjezdzie klamstw ciag dalszy . Zero szacunku do czlowieka . Jedyne czego mozesz sie dowiedziec to nastepne klamstwo . Po odliczeniach przy 210 godz wychodzi niecale 7 tys zl . Nie wyplacaja nadgodzin pomimo , ze otrzymuja kase od stoczni za nie . I oczywiscie musisz je robic jak jest taka potrzeba . Zenada , nie polecam nawet bezdomnym !!!

Ktos
@Co i jak 03.02.2017, 21:21
Człowiek który wie co bez domnemu się opłaca wiadomo co reprezentuje.

Naucz się ortografii cymbale

fuckrempol
@Sprostowacz 03.02.2017, 12:58
No panie okłamany masz super nick przy 210 godzi i stawce 155 nok zarobisz 32550 podatek z tego to jest według tabeli 7100 1002...

Tak kolego tylko zapomniałeś o odliczeniach

Wkurzony

Sebastian Moultu smieszny menadzerek przytepawy , ktory nie ma za grosz szacunku do czlowieka . Gowniarz jest tylko dlatego , ze jego stary firme zalozyl . Na umowy czeka sie po pare tygodni !!! Nie ma masek oprocz najtanszych przeciwpylowek . Kasauja za wszystko , a maja nawet czelnosc podnosic stawki za prad nikomu o tym nie mowiac .... Wychodzi sie przy 240 godz max 8 tys zl . Masakra jakas . Wiekszosc ludzi ktora przyjechala tu ostatnio jest tu ostatni raz . Zostana piekarze i cukiernicy .

rezi

Witam..... Chciałbym zapytać kogoś kto był przez firmę Rem-pol w Norwegii w Alesund jako spawacz,jak to wszystko tam wygląda? Dzięki i pozdrawiam

pinakolada
użytkownik zarejestrowany

dla wielu osób chcących kontynuować i rozwijać karierę w sektorze stoczniowym to ie da się ukryć że ta firma będdzie wybawieniem. przecież polskim przemysł stoczniowy na terenie naszego kraju upadł i został wyprzedany więc bardzo dmobrze jest taki właśnie pracodawca

Gregor

Jak tak dalej pójdzie to w szczecinie zabraknie taksówkarzy i piekarzy. Wszyscy sa w klewen . Naprawde nie polecam . Dotego nie wyplacaja na czas.

kadłubek

To że płacą słabo to jedna sprawa. Każdy podpisuje umowe i wie na co sie zgodził. Ale kolejny misiac z rzędu jak wyplata jest spóźniona. Termin do 10 a tu 12 i pieniążków nie ma. Dziadostwo totalne.

Szlifierz

Mi sie podoba bo zarabiam 1000 zl wiecej niż w langsecie na reke mam 7000zl . Trzeba robic . Pozdraeiam super fyrma

georg

widzę samych narzekających,pytanie;po co tam jeździcie skoro jest tam aż tak źle?Zwolnijcie się wszyscy wtedy zobaczycie co się stanie,to Was będą prosic i poprawią się warunki pracy i płaca nie będzie na dwa razy wypłacana i będziecie z uśmiechem przyjmowani w biurze itd itd.....

turbo

scierwo nie firma nie polecam nikomu

Robi

Proszę o wypowiedź menadżera kiedy będzie reszta wypłaty na koncie,oraz kiedy poprawią się warunki sanitarne na domkach pobieranie opłat w wysokości 100 NOK za dobę, to nie w pożądku w warunkach gdy ludzie śpią na oszczanych ,obrzyganych I zapleśniałych materacach, a w pokojach jest grzyb,kiedy będzie prawdziwy remont domków, a nie tylko zamalowywanie grzyba.

fuckrempol

Zaczyna się już od bzdur które firma umieszcza w ogłoszeniu. Za każdym razem kiedy wystawiają nowe jest ono tak napisane żeby wyglądało bardziej atrakcyjniej od poprzedniego tzn. stawka godzinowa idzie w górę ale to tylko poprawka wizualna bo nie wiedzieć dlaczego wliczają w nią ekwiwalent urlopowy. Kłamstwa jakimi poczęstowała mnie pani B. w rozmowie telefonicznej były na poziomie tej firmy czyli mierne ale niestety przekonałem się o tym dopiero po przyjeździe do Kleven. Znajomość rysunku technicznego, doświadczenie co najmniej 5 - letnie, tak jest napisane w ogłoszeniu a ja się pytam do czego potrzebne mi to wszystko skoro pierwsze 2 tygodnie sprzątałem po innych firmach a drugie 2 szlifowałem i trochę paliłem palnikiem. Wąska grupka ludzi która jeździ tam od dawna dostaje lepsze roboty ja jako monter kadłubów i nowy pracownik byłem gorzej traktowany jak te przypadkowe osoby ściągnięte z pola czy z ławeczki obok wiejskiego sklepiku tylko dlatego że jeździli i będą jeździć tam bo gdzie w kraju ŁON TYLE ZAROBI. Dla kilku z nich to pierwszy wyjazd na kontrakt i zrobią wszystko żeby tam zostać, sam byłem świadkiem jak typ zwalał całą winę w rozmowie z majstrem na swojego kolegę bo nie wyrobił się z robotą, robił to w tak bezczelny sposób i wcale nie przejmował się tym że stoję obok ale takich przykładów mógłbym podać mnóstwo. Podsumowując : najgorszy mój kontrakt na szczęście trwał tylko 4 tygodnie musicie jeśli zdecydujecie się tam pojechać pilnować swoich godzin bo często się nie zgadzają z godzinami które faktycznie wyrobiliście, kolejna sprawa jeśli będziecie jechać do Kleven to z góry mówcie że chcecie mieszkać w tzw. HILTONIE to najlepsze kampy z netem w innych jest słaby albo nie ma. Mogą się tłumaczyć że nie mają miejsc ale to nie prawda bo trzymają pokoje dla swoich kolesi którzy wracają tam pod warunkiem że trafią właśnie na HILTONA. Miejsce pracy :) możecie trafić na łajbę, halę albo tak jak ja do ekipy która zajmowała się porządkami na stoczni- sprzątanie po innych firmach w których pracowali polacy albo co gorsza po takich w których pracowali rumuni. ODRADZAM TĄ PSEŁDO FIRMĘ REM POL wolałbym już wrócić do pracy w polsce niż do nich.

prawyj

Cześć! Jak teraz wygląda sytuacja na temat pracy w Kleven. Ile wychodzi na rękę za 4 tygodnie oraz za co trzeba płacić samemu. Czy opłaca się jechać. Dziękuję1

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

stary

Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.

stary

Naiwniak! Po pierwsze naucz się pisać po polsku, po drugie popytaj tych co długo tam pracowali. Tak pracowali bo ''poszli po rozum do głowy''. Właśnie zaczynają się problemy z norweskim US byłych pracowników.

szczesliwy

cóż nie będę z wami dyskutował bo musiałbym się zniżyć do waszego poziomu

ktos

zgadzam się z Kolegą były 2 ten seba to gbur jakich mało uważa się tak jakby był prezesem firmy ale kiedyś się doigra cwaniaczek.

barman

Jeżeli to pierwszy wyjazd do Norwegii to od czegoś trzeba zacząć, najlepiej jak osobiście sprawdzisz, bo jak sam wiesz to każdy ma inne wymagania co do warunków pracy.

barman

W Kleven nic nie znajdziesz stocznia rumunami obstawiona język polski wersja rynsztokowa jak najbardziej możesz podszkolić się.

Ja

Zycie mu uratowali bo to pewnie jeden z tych cwaniaczkow od lombardow, moze nawet ten z pocieta morda co w dlugach tonie, udaje rusztowaniowca a zero pojecia i checi do nauki no to zawsze szczota w reke i jazda

szczesliwy

mi ta firma uratowała życie, dziękuje jej za to

John

Podwyzki co ty tu sciemniasz jakie podwyzki chyba za mieszkanie, prad i dojazdy za to moze i podwyzki wasi pracownicy dostali :p ale nie przejmujcie die paprykarze sa dosc wytrzymali, oni nawet moga pracowac i za 50 koron i spac na podlodze :p dostosuja sie by udawac ze szczota monterow rusztowan

byly

haha podwyżki chyb za czynsz rozmawiałem ostatnio z chłopakami co byli na w kleven i nic takiego jak podwyżki nie było .Oczywiście raca wszędzie jest oki jak człowiek się dostosuje ale to chodzi o was co siedzicie w biurze i o rudego po prostu nie da się z wami współpracować bo wszyscy jesteście jak święte krowy, kłamczuchy i ściemniacze

byly

Co mądrzejsi już dawno z tej firmy się zwinęli a raz jeżdżą ochłapy tak ze ni warto ta firma zawracać sobie głowy

Srempol

Rempol to ma jedyny kontrakt w kleven i tylko taki bedzie mial, bo to smieciarska firma gdzie nigdzie jej nie chca. Tak ze nie gadaj mi tu ze wyjdzie ona z tego swojego rynsztoka i bedzie miec lepsze oferty. Ona sie trzyma jeszcze przy zyciu wlasnie poprzez okradanie ludzi co miesiac za wymyslone oplaty.

haha

zawsze macie jeden kontrakt na Mykle nie licząc elektrykow tak ze nie podniecajcie sie cale szczęście ze ja pracuje teraz normalnej firmie a nie w rempolu

Jarek

To prawda sam rudy tak sie chwalil ze ich jedyny kontrakt to ten w kleven i nic wiecej szmaciarska firma i tyle szkoda slow :p

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Mały

Chłopie pracowałeś Kiedyś w kleven to polska stocznia w Norwegii tam trzeba orać ale nie o to mi chodzi po pierwsze kasa jaką proponuje ta firma to oszustwo najniższe wynagrodzenie to 190 koron do tego dochodzą dodatki a tu czytam że za wszystko kroją to jest wałek oszustwo nie polecam

Janek

Kolejny raz odpisuje biuro, gdzie niby dziala ta firma wiecej niz w kleven, co ty wygadujesz. Ich jedyny kontrakt to kleven i nic wiecej. Kiedys moze i dzialala w paru miejscach, a teraz jako smieciarska firma zostala z podrzedna stocznia kleven tylko i wylacznie. 3/4 ludzi jest po znajomosci, albo od pracownikow biura, albo od samego rudego managera. Chcialbym zeby wkoncu wszyscy pracownicy co cos potrafia olali ten rempol i zostaly same nie udaczniki ze szczecina, i wkoncu wywalili ta podredna firme z norwegii. Banda paprykarzy, lombardziarzy i szmaciarzy.

Monter

Firma jedna wielka klęska,zakłamanie zresztą szkoda słów. Jestem tu teraz,ale ostatni kontrakt bo to co tu zobaczyłem to jakaś masakra. Gadają co chcesz usłyszeć i zabierają ci kasę za wszystko nawet stawki obcięli nie informując o tym nikogo. Po za tym już ta firma w kleven nie pociągnie bo wszyscy normalni odejdą a paparuchy zostaną to ich moment pogonią. I tak się skończy kariera.

były rempolowie

o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostawała cale szczęście ze już nie musze pracować w tej firmie gdzie pracują sami zakłamani ludzie czytaj biuro i rudy ma nadzieje ze w końcu firma się przejedzie najgorsza firma w jakiej pracowałem

Sharq
@były rempolowie 01.02.2016, 21:00
o widzę ze i biuro bieżę się za pisanie opinii a co zabolało ze a kaczuszkę się wjeżdża wiem bo sam widziałem jak pani B dostaw...

Z ust mi to wyjales

Dydy

Bita pala to znaczy frajer kon donie zlezaly

Jeden z nich

Bity to ty byłeś w dzieciństwie przez rówieśników.

Ja

Dawaj szczecinski kozaku czekam na Ciebie zwykla bita pala z Ciebie nic wiecej

Jeden z nich

Oj oj oj zacząłem się bać ja się postaram dowiedzieć kim ty jesteś frendzlu. Pozdro

Jeden z nich

Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że chodzi o stocznie a nie o rem-pol. Ze to stocznia jest specyficzna. A czereśniak to jesteś ty kozi wymiocie

Dydy

Widac po twoich wypowiedziach to twoja jedyna zasada to byc frajerem do konca czeresniaku z rempolu

Dydy

Ale co trzeba chciec sie zeszmacic, jak Ty ? Nick chyba oznacza ze jestes jednym z tych dupowlazow rudego.

Jeden z nich

I tu masz rację samo zło stocznia specyficzna ale da się przeżyć tylko trzeba chcieć. Pozdro No Smoking

Byly pracownik 2

Co ty wogole wypisuje paparuchu dobra firma rempol dla kogo chyba dla kleven jest dobra wszystko co zle opisane o rempolu jest prawda mam 12 lat doswiadczenia na rusztowaniach wiec nie pisz mi ze sie nie znam, takiego syfu jak w tej firmie nie widzialem nigdzie. Ty to pewnie jestes jakis lizus co trzymasz sie rekoma i nogami, ale ty jestes ten rudzielec manager. Tak czy siak paparuch jestes co bronisz dziadowskiej firmy. Moze powiesz mi ze tam nie pracowali po znajomosci dwaj pajace co maja lombardy w szczecinie jeden z pocharatanym ryjem, bo ktos mu usmiech poszerzal.

zulus
@Byly pracownik 2 20.01.2016, 06:35
Co ty wogole wypisuje paparuchu dobra firma rempol dla kogo chyba dla kleven jest dobra wszystko co zle opisane o rempolu jest...

co ty idioto wypisujesz ? firma krzak rempol ma kontrakty na kleven bo ojciec runego mial uklady w jednym z norweskich bakow i dzieki temu kleven otrzymywalo kozystne kredyty kiedy potrzebowalo !!! po drugie imbecylu , nawet norwegowie mówią o tej stoczni , ze to najgorszy syf pod słońcem , po trzecie za jeb..e 8000 jechac do norkolandii to trzeba miec nóż na gardle albo byc totalnym nieudacznikiem , po czwarte sam bylem swiadkie zlodziejstwa na mojej osobie i nie tylko w tej firmie , zostawilem pieniadze menadzerkowi przed moim zjazdem do polski by zapłacił za moją wizytę w przychodni choc ponoc człowiek ubezpieczony nie powinien ponosic kosztów leczenia !!! a kilka miesiecy pozniej dostalem pismo z norwegii z przychodni z rachunkiem plus odsetki za nie zapłaconą wizyt , nie wspominając o kolegach , którzy mieli potrącane zaliczki z wypłat i to nie małe kwoty , a okazało się że te zaliczki pobierał ktoż inny , zgadnijcie kto ??? nie pozdrawiam ciebie , bo jestes kretynem !!!

samo zło

witam wszystkich widzę że nie wiecie co piszecie ludzie nie macie pojęcia o pracy w norwegi chciał bym się dowiedzieć gdzie teraz jest praca w norwegi kazdy to wie każdy normalny to wie że jej na razie nie mam nie ma po za kleven a więc rempol ją mam gdyby to była taka dziadowska firma jak tu wszyscy piszę to pewnie już dawno by ją że stoczni wyrzucili ale tak nie jest i ma się dobrze i bedzie miała coraz to lepiej bo stego co mi wiadomo to stocznia ma kotrakty do końca 2017 podpisane tylko jest mały problem że ci którzy tak piszą zle o firmie to nie mają pojęcia o pracy i nigdy nie dostaną sie do kleven to jest specyficzna stocznia (stocznia miejscem pracy dla najlepszych ) więc proszę nie wypisywać bzdur na ten temat bo piszecie nie prawdę

daniel
@samo zło 18.01.2016, 22:11
witam wszystkich widzę że nie wiecie co piszecie ludzie nie macie pojęcia o pracy w norwegi chciał bym się dowiedzieć gdzie ter...

Kleven Stocznia dla najlepszych , jakis zart jak wy tam budujecie statki jak 1 czlowiek na 20 ludzi zna rysunek , smiech na sali , bylem z timoro , malolaty , przydupasy

Polszczyzna
@samo zło 18.01.2016, 22:11
witam wszystkich widzę że nie wiecie co piszecie ludzie nie macie pojęcia o pracy w norwegi chciał bym się dowiedzieć gdzie ter...

Te, wujek, weź się chłopie za siebie i naucz się języka polskiego zanim zaczniesz coś pisać. Zasady stosowania interpunkcji też są ci obce.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

były pracownik

nie wylewam żalu opisałem pewne mechanizmy zależności- było minęło pozdrawiam

były pracownik

Witam-pracowałem w tej firmie kilka lat-wypłaty zawsze były na czas-kolesiostwo całe klany rodzinne pracowały i eliminowały niewygodnych i nieposłusznych pracowników czytaj lepszych i bardziej ogarniętych fachowców,piaskarze cukiernicy piekarze pracowali jako elektrycy czy monterzy ale wiadomo to po znajomości-wałki były kręcone od zawsze a poziom menagerów zakrawa na kpinę zastanawiałem się skąd oni ich biorą?Był taki menager Olo to dopiero artysta magik-oszukał Runego na 500 tys koron a i jeszcze swoich przydupasów których kasa z zasilku rodzinnego wpływała na jego konto-długo by pisać o przekrętach ale być może kiedyś to opisze szczegółowo cdn....

były rempolowiec

siedziałem i czytam te opinie i faktycznie tak jak piszą za wszystko tną przejazdy do Norwegii za swoje a często jest tak ze wyjazdy są z dnia na dzień wiec bilety drogie po drugie 3600 koron płacić za te warunki w jakich się mieszka przesada bo to chlew jest co lepsze to rudy daje znajomym i swoim kolesia .mimo spisywania licznika z ciekawości za prąd i tak trzy ,cztery razy tyle .Dojazd do pracy płatny 400 koron .byłem tam na 4 kontraktach bo byłem zmuszony nie miałem innej pracy .w biurze mówią co innego i wychodzi co innego ,a ich menadżer to już temat rzeka kłamczuch tak wielki ze masakra mówi ci to co chcesz usłyszeć .Wiem ze teraz robią w Kleven i jeżdżą tam tylko przydupasy rudego oraz pani B z biura za tak zwana kaczuszkę :) tak ze nie polecam tej firmy no chyba ze jest się pod ścianą.

Zostaw opinię o REM-POL Resources - Leirvik

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources