REM-POL Resources

Leirvik

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 169 ocen.

Opinie o REM-POL Resources

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources

Prawda

Klamia na kazdym kroku , a pozytywne opinie wystawiaja zapewne codziennie Panie z biura , zmieniajac adres IP np za pomoca neostrady . Klamstwa zaczynaja sie juz od ogloszen na stoczniowcach gdzie podaja stwake 198 nok na godzine co mija si z prawda . Gdyby nie uklady i kolesiostwo z dyrekcja kleven rodziny moltu to juz dawno wywaliby ta bande nieudolnych pijakow , gamoni i cpunow ...

Maria

@Kiedyś pracowałem, na jak długo wyjeżdżałeś z REM-POL Resources? Czy warunki zakwaterowania były Ci przedstawione przed wyjazdem? Proszę również żebyś w swoich wypowiedziach nikogo nie obrażał i zachował kulturę wypowiedzi - zobowiązuje Cię do tego regulamin (https://www.gowork.pl/regulamin) który zaakceptowałeś publikując komentarz na forum. Kto z was wyjeżdżą z Rem-Pol na sezon letni? W które miejsca najlepiej wyjeżdżać? Niedługo wiele osób szukać będzie opinii o tym pracodawcy, dlatego każdy komentarz od kogoś kto pracował już z Rem-Pol będzie bardzo cenny.

Antoni
@Maria 22.03.2018 13:54

P.S. należy samemu przeczytać owy regulamin jeżeli się do niego odnosisz, którego "kiedyś pracowałem" nie złamał. Jeżeli się mylę, proszę o podanie którego punktu.. bo to jest śmieszne. Dzielący się swoją opinią napisał to co zauważył, będąc na kontrakcie i moim zdaniem napisał prawdę... Również byłem, widziałem i potwierdzam obydwu wyżej..

WYLEW

Widze ze to co tu opisuja to sam wylew niby porzadnych a 0 doswiadczenia zawodowego lub osob ktore najlepiej by nic nie robilo i wymagalo. Wymagan wiecej niz pracy w to wlozone - kto przyjezdza po rozmowie z biurem gdzie wszystko ma dokladnie opisane a jak nie jest to prosi o nr do managera i rozmawia. Po prostu widac jakie doswiadczenie... Jezdza od firmy do firmy i robia zamet a jak sie nie uda to oczerniaja firme i jada do innej i tak wkolo - patologia. Jezdze od dawna i wiem ze jest patologia jak wszedzie a najbardziej faktycznie na swiniarni co ma miejsce przez to ze jest duzo ludzi na calej wyspie sa 3 czy wiecej stoczni i nie ma gdzie kwaterowac a na swoja reke nigdzie miejsca nie znajdziesz chyba ze za 400 nok lub wiecej za dzien. Zawsze mozna wczesniej ustalic warunki, po rozmowie napewno jak ktos sie sprawdzi to bedzie mial lepiej. Sam mialem okazje tam mieszkac i powiedzialem ze nie mam zamiaru tam wiecej przebywac. Po rozmowie z managerem ustalilem ze nigdy tam wiecej nie trafie chyba ze na maksymalnie 7 dni bo jak nie bedzie mial gdzie mnie ulokowac to potrzebuje maksymalnie 7 dni na przeniesienie, tyle to raczej mozna sie poswiecic. Odnosnie pracy nawet u Szopinskiego to powiem ze jak ktos ma doswiadczenie a przedewszystkim jest pracowity to napewno najgorszy foreman na Kleven slowem sie nie odezwie. Jak nawet co raz widze nowe osoby jak sa ganiane to widac "kto" jest ganiany. Jak sa wyjatki to i tak jest manager czy biuro z ktorym mozna wyjasnic to i owo...

KIELAS

MASAKRA CO TO ZA PRACA... JEDEN DZIEŃ W PRACY I SOBOTA NIEDZIELA WOLNA A ZAROBIĆ PRZYJECHAŁEM A NIE NA WAKACJE.... BUTÓW ROBOCZYCH NIE MAJA DOBRZE ZE SWOJE WZIĄŁEM A ZE SPRZĘTEM TU MASAKRA A PRACOWAĆ TRZEBA. A TERAZ SŁUCHAJ TYCH LUDZI BIMBROWATYCH PRZEZ DWA DNI NORMALNIE ŻAL... ŻE ICH TU NIKT NIE KONTROLUJE NORMALNIE WŁASNOWOLKA. KIBELKI DZIŚ PEŁNE SAŁATEK HEHE TERAZ WIEM DLACZEGO MÓWIĄ NA TO ŚWINIARNIA

KIELAS

OJ CHŁOPAKI WŁAŚNIE PRZYJECHAŁEM DO NORWEGI SŁAWNYM AUTOBUSEM ZE STOCZNIOWCAMI. TAKIEGO PICIA TO W SYLVESTRA NAWET NIE WIDZIAŁEM NA DZIELNICY U MNIE TOŚ TO SZOK!!! NAWET PANOWIE MIMO ZAKAZU JARALI FAJKI Z TYŁU NA SCHODACH A O SPOŻYWANIU ALKOHOLU NIE WSPOMNĘ. CO CHWILA PRZERWA EKIPY NA PIPI BO PO PIWIE MUSZĄ.A LUDZIE JAK ĆWIKŁY HEHEHEE OCZYWIŚCIE NASTEPNY DZIEŃ RETURN Z ALKO NA TZW ŚWINIARNI BO WEKEND IDZIE I DO PRACY W PONIEDZIAŁEK MOŻNA PONOĆ MOŻNA BO NIBY BOSS POZWALA. A TO CO ONI NAZYWAJĄ MOTELEM TO CHYBA JAKAŚ NORA DLA MENELÓW JESTEM ZDRUZGOTANY I TE MATERACE FAKTYCZNIE SĄ ŻÓŁTE ZAKRWAWIONE (usunięte przez administratora) I GARY ALUMINIOWE Z CZASÓW PRL SAMA TRUCIZNA PRZY GOTOWANIU. TUTAJ JAKAŚ DERATYZACJA BY SIE PRZYDAŁA. ŻE FIRMA KLEWEN NIE POTRAFI REMPOLOWI ZAŁATWIĆ SWOICH PARCELI MIESZKALNYCH LUB KAPINGU. JEDYNY PLUS TO ZE ŁADNE WIDOKI SĄ WIEC CHYBA 4 TYGODNIE WYTRZYMAM I ZNIKAM STĄD CHOC ZA BILET MI SIE ZWRÓCI. JEDNO WAM POWIEM NAPEWNO NIE WRÓCE TU BO TU CHLEBA O 12 NIE DOSTANIESZ SWIEŻYCH OWOCOW I WARZYW TEŻ NIE MA JEDYNE CO JEST TO KRÓLUJĄCY WŚRÓD EKIPY PSEUDO MONTERÓW.... BIMBER. POPRACUJE NA RAZIE 2 TYGODNIE TO WAM COŚ WIECEJ O TEJ FIRMIE NAPISZE ALE NA RAZIE NIE ZROBIŁA NA MNIE WRAŻENIA CHYBA ŻE NEGATYWNE

ROBOL

KOLEDZY PROSZĘ NIE DAJCIE SIĘ ZROBIC W CHU...JA .TO CO MOWI pancia PRZEZ TEL TO FIKCJA .A DZIAD ZA KIEROWNICY AUTOBUSU TO KUZYN RUNEGO MOLTU TAKA TO KLIKA.PANOWIE JUZ NIEWARTO NAWET JECCHAC WEDLUG POWIEDZENIA NIEMASZ WYBORU JEDZ Z REMPOLU

dropdnb

siema stoczniowcy..jak teraz na kleven ?bo mam okazje tam jechac i nie wiem czy warto ..prosze o kazda odpowiedz

Marcin
@dropdnb 27.03.2018 15:34

a jak ma byc na kleven ? Jeszcze gorzej jak na criscie .... W firmie rem pol oklamuja ludzi , a jak trafisz na idiotow z klevenu typu szopinski to , albo zjezdzasz , albo dasz sie gnoic . Takich niestety tam nie brakuje . Pomijam juz fakt , ze (usunięte przez administratora) zarobisz ... Dojazdy autobusem sa super no i kase , ktora biora za paliwo na dojaz przeliczajac liczbe podrozujacych i to ile mogliby kupic za to paliwa to objechalbys pare razy kule ziemska . Nie wspominajac o warunkach mieszkaniowych na gejslice i spaniu na obszczanych materacach z brudem otaczajacym cie wszedzie . O warunkach mieszkaniowych na swiniarni lepiej nie wspomne . Lepiej przyjechac ze swoim spiworem i namiotem oraz sztuccami i garami ...

kontraktowiec

Bylem ,widzialem, wrocilem. Nie trafilem na slynna swiniarnie ale na kamp z ktorego dojezdzalem 15 km. Warunki sa ok , praca tez jesli sie nie trafi na wymagajacego foremana. Bede jezdzil o ile nie trafie na swiniarnie , chociaz co nie ktorzy mowia ze sie tam warunki polepszaja. Nowym osoba powiem - jedz zobacz , porozmawiaj. Powiedziano mi ze socjal , dodatkowe ubezpieczenie po 3 miesiacach od nadania numeru personalnego, mozliwosc wyplacenia feriepengi wczesniej. Dla mnie jak narazie jest ok.

Co za lipa
@kontraktowiec 04.03.2018 11:05

Co ty piszesz,kim jesteś, może kimś z biura i każą tobie pisać takie bzdury. Newat się nie kompromituj!!!

Co za lipa

Nigdy więcej nie będę pracował dla tej firmy porażka jak ich mało, brak osób do zarządzania na stocznia, szef wiecznie zajęty i nie ma czasu a nic nie robi,co to ma być powinnien mieć czas dla nas to w końcu dzięki nam ma pieniądze.

Kiedyś pracowałem

Witam jakiś czas temu pracowałem dla tej firmy na kleven . Są tam ludzie i chamy no ale cóż taki jest świat. Co do samej firmy to nie tylko ta firma stosuje praktyki odciągania za zakwaterowanie i podróże, tylko że różnica w innych firmach jest tak że jeśli płacimy za coś to mamy godne warunki bytowe, a w rem-polu jest inaczej pomimo że pracowałem dla firmy tylko 3 razy udało mi się zaobserwować co tam panuje , koleśostwo, jedni mają godne warunki a inni muszą mieszkać na świniarnia lub na gerstvice lub jeszcze gdzie indziej. Panie z biura jak z nimi rozmawiałem przed wyjazdem powiedział mi wszystko konkretnie i ze szczegółami nic przede mną nie ukrto wiedziałem co podpisuje i nie mam do Pań żadnego żalu. Tylko nie mogę zrozumieć jednego dlaczego płacac za zakwaterowanie nie mogę sobie wybrać gdzie będę mieszkał, po pierwszym kontrakcie już wiedziałem kto tam przyznaje tzw klucze i nie tylko klucze a mianowicie mam na myśli Sebastiana P , moje osobiste odczucie co do Sebastiana P, to jest takie że ten człowiek nie ma żadnych skrupułów, nie potrafi rozmawiać naj lepiej wychodzi mu rozkazywanie i podniesiony głos ( zwykły prostak), a spróbujcie się mu postawić to będzie po kontrakcie, co niektórzy mówią że on się uważa za szefa a tak naprawdę nie wiem kim jest. Szkoda że sam musiałem zrezygnować z pracy dla rempola przez Sebastiana ,pomimo tego że na kleven trzeba robić to poznałem tam kilku fajnych ludzi i dziwię się tym ludzia że tam siedzą bo na robocie się znają. Tak na koniec mam nadzieję że szefostwo czasami czyta opinie o swoje firmie oby się kiedyś poprawiło bo naprawdę czytając bardzo stare opinie o rempolu można odnieść dobre wrażenie a później już tylko źle no i obecnie tylko złe no cóż.

trol58

W KLEVEN I ULSTEIN ZAWSZE BYŁY DZIADOWSKIE FIRMY ŻERUJĄCE NA LUDZIACH CIĘŻKO PRACUJĄCYCH.PRACOWAŁEM W TYCH KLIMATACH 2004-2008 SAME ŚCIERWA I ZAPEWNE NIC NIE BĘDZIE LEPIEJ.GDYBY BYŁOBY DOBRZE PRACOWAŁBYM DO DZIŚ.SZKODA ŻYCIA I CZASU POZDRO.

LelumPolelum
@trol58 19.02.2018 16:02

Co Ty dajesz koleś! na Ulstein jest normalna praca, normalni ludzie i atmosfera. Tylko na Kleven zapier... trzeba - taka stocznia. Jak nie chlejesz to nie ma tam też problemu!!

Panowie

Jakim trzeba być desperatem żeby za 30zł /h wyjeżdzać do Norwegii z tego RUMPLA..

Mlody

Żadnych komentarzy ,czyżby duże podwyżki były w firmie ze stołówką i darmowym zakwaterowaniem?

rudy
@Mlody 07.02.2018 23:14

jest cos pozytywnego w tej firmie

anonim

(usunięte przez administratora)

Mechanik
@AGEND BOND 16.11.2017 13:13

Byłem tam ok. 2 lata temu, na szczęście nie ulokowali mnie na świniarni, o tyle plus. Wyjazd miałem pod koniec października, generalnie kiła i korniki. Kolesiostwo, układy i układziki. Na pieniądze też lubią oszukać, mnie np. oszukali na ok. 1000 NOK tlumacząc, że piniądze zostały przewalutowane i stąd ta różnica. Ciekawa sprawa, bo konto miałem w Nordei. Nie awanturowałem się, payslip z wypłatą mam i wyciąg z konta ile wpłynęło też. Nie byłem w szczecinie jeszcze, bo nie mam po co, lecz jeśli się tam wybiorę wezmę ze sobą te dwa dokumenciki i poproszę o wyjaśnienia. Jestem ciekaw reakcji tych krętaczy. Wiem, że panie z biura też to czytają więc nie pozdrawiam i mam cichą nadzieje, że życie was zweryfikuje za te oszustwa, a wiecie, że nie jestem jedynym oszukanym.

Obecny pracownik

Jest bardzo dużo innych dobrych miejsc pracy. Nie musicie tak się przemęczać.

Szopa

Jedź zobaczysz, generalnie najgorsza firma w której pracowałem. Stawki małe kasują Cię za wszystko. Mieszkanie zależy jak trafisz jak na świniarnie to mogę tylko współczuć. No i stocznia Kleven kto był to wie co tam się dzieje jesteś jak pies, tak jak pies tak traktują tam ludzi. Wystarczy tam psy spuścić i drutem kolczastym obwiesic i (usunięte przez administratora) jak znalazł. O majstrach i managerze się nie wypowiadam bo to nieporozumienie no może 90% majstrow. No i została nam gwiazda "szef" młody człowiek który nic nie robi a nigdy nie ma czasu fenomen.

Max

W sierpniu wypłata będzie pewnie z opóźnieniem.Firma powinna podnieść stawki o co najmniej 10 koron bo za 3 miesiące będą mieli problem z pracownikami.W końcu jest jakiś normalny człowiek który pomaga ludziom pracującym na hali. Firma za słabo inwestuje w dobrych fachowców.

Ff

Czy stocznia w lipcu jest zamykana?

Like Rempol

No jak nie byłeś, nie wiesz to bzdur nie pisz. Zarobić można więcej a że ktoś miał problem z chodzeniem to tyle mu wyszło. Wątek z 2016 a jacht prezes ma z czasu najlepszych sezonów firmy gdzie ludzi było ponad 300 i każdy miał tyle że się w głowach posralo i przez to tacy jak ty marudza zamiast wziąć się do roboty żeby było lepiej to pisze gdzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wo.

Normalny
@Like Rempol 26.05.2017 18:31

ty sie gosciu wez do roboty nad soba i sowim rozumowaniem . Onie cie ( usunięte przez administratora ) na twoim nie zbyt wysokim poziomie . Cisnij tam ostro polglowku , zakasaj rekawy i ku chwale srempola za 7,5 k po odtraceniach przy 250 h . Dla tego typu ludzi co ty to prawie jak niebo za zycia ;)

Piter

Byłem zarobiłem, trochę dużo jak za zakwaterowanie, ogólnie dobre warunki jak się okazało. Widzę współprace

;)
@Piter 16.03.2017 20:04

haha , jak wystarcza ci 7 tysiecy za granica i lubisz byc ganiany za psie pieniadze to i wspolprace dalsza widzisz ;) Niektorzy lubia czuc bat nad soba . Widocznie nalezysz do tej grupy .

Srem Srol

Krotko zwiezle i na temat - dno , scierwo , cynizm , obluda , hipokryzja , brak szacunku dla czlowieka , pijanstwo . Taki klimat w firmie srem pol za najnizsze stawki w norwegi :D

good

Jaka firma takie opinie. Dzięki ,że powstały fora dzięki którym normalni ludzie mogą się ustrzec pseudo pracodawcom

ja

witam wszystkich normalnych wiecie co sądzę Czytam co ludzie piszą i muszę powiedzieć że po tym co wywnioskowałem to wpisy samych stoczniowców czyli zdecydowana większość 95 % to alkoholicy recydywiści wulgarni prostacy co nauczyli się jednej roboty w stoczni Szczecińskiej czy Gdańskiej i myślą że są nie zastąpieni i psują opinie wszystkim normalnym ludzi z Polski którzy przyjechali zarobić a nie się bawić kosztem innych Plugawić dobre imię Polskich ludzi niestety to jest widoczne w tych profesjach gdzie myślenie nie jest wymagane Dużo podróżuje i wiem na pewno że w Niemczech , Holandii , Danii, Belgii, Szwecji ze strony naszych rodaków przeważnie zawiść i obłuda chociaż nie zawsze można i znaleźć prawdziwych ludzi z którymi warto się bliżej poznać a nie chlać wódkę czy piwo Proponuje zdecydowanej większości pierw popatrzeć na siebie w lustrze zanim zaczniecie cokolwiek pisać z doświadczenia wiem że obcokrajowiec cię nie oszuka jak już coś takiego będzie miało miejsce to tylko z ręki RODAKA

polska

Patrząc na nieustanne szukanie pracowników przez Rem Pol ,widać gołym okiem że pokłady naiwnych ludków są na wyczerpaniu.Żaden stoczniowiec nie pojedzie z tej firmy.Ludzie bez doświadczenia stoczniowego wcześniej czy pózniej puszczą tego RUMPLA z torbami

Oklamany

Syf kila i mogila , zaczynaja klamac juz od wstawiania ogloszen na stoczniowcach gdzie pisza , ze za kwetery kasuja 100 koron dziennie co nie jest prawda . Za mieszkanie w melinie mozna placic nawet 120 koron , gdzie jest jeden kibel i jedna kuchnia na 16 osob . Do tego nie ma garnkow , nawet nozy ...Nie mowie o przesikanych materacahc i koldrach , ktore naeet do budy by sie nie nadawaly . Po przyjezdzie klamstw ciag dalszy . Zero szacunku do czlowieka . Jedyne czego mozesz sie dowiedziec to nastepne klamstwo . Po odliczeniach przy 210 godz wychodzi niecale 7 tys zl . Nie wyplacaja nadgodzin pomimo , ze otrzymuja kase od stoczni za nie . I oczywiscie musisz je robic jak jest taka potrzeba . Zenada , nie polecam nawet bezdomnym !!!

fuckrempol
@Sprostowacz 03.02.2017 12:58

Tak kolego tylko zapomniałeś o odliczeniach

Wkurzony

Sebastian Moultu smieszny menadzerek przytepawy , ktory nie ma za grosz szacunku do czlowieka . Gowniarz jest tylko dlatego , ze jego stary firme zalozyl . Na umowy czeka sie po pare tygodni !!! Nie ma masek oprocz najtanszych przeciwpylowek . Kasauja za wszystko , a maja nawet czelnosc podnosic stawki za prad nikomu o tym nie mowiac .... Wychodzi sie przy 240 godz max 8 tys zl . Masakra jakas . Wiekszosc ludzi ktora przyjechala tu ostatnio jest tu ostatni raz . Zostana piekarze i cukiernicy .

rezi

Witam..... Chciałbym zapytać kogoś kto był przez firmę Rem-pol w Norwegii w Alesund jako spawacz,jak to wszystko tam wygląda? Dzięki i pozdrawiam

pinakolada

dla wielu osób chcących kontynuować i rozwijać karierę w sektorze stoczniowym to ie da się ukryć że ta firma będdzie wybawieniem. przecież polskim przemysł stoczniowy na terenie naszego kraju upadł i został wyprzedany więc bardzo dmobrze jest taki właśnie pracodawca

Gregor

Jak tak dalej pójdzie to w szczecinie zabraknie taksówkarzy i piekarzy. Wszyscy sa w klewen . Naprawde nie polecam . Dotego nie wyplacaja na czas.

kadłubek

To że płacą słabo to jedna sprawa. Każdy podpisuje umowe i wie na co sie zgodził. Ale kolejny misiac z rzędu jak wyplata jest spóźniona. Termin do 10 a tu 12 i pieniążków nie ma. Dziadostwo totalne.

Zostaw opinię o REM-POL Resources - Leirvik

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REM-POL Resources