Hurtownia napoi i alkoholi "Piotruś Pan"

Przemyśl

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 62 ocen.

Opinie o Hurtownia napoi i alkoholi "Piotruś Pan"

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia napoi i alkoholi "Piotruś Pan"

BENT

Piotrus Pan Zagorz proszę rozwinąć wątek odnośnie sklepu

robert

Skoro bardziej się starają i nie narzekają na wszystko @kaja to się w sumie firmie nie dziwie

kaja

nic sie nie zmieniło !!! jest jeszcze gorzej i pracujesz z Ukraińcami !!! i sa lepiej traktowani od nas :(

anonim

(usunięte przez administratora)

gosia

co do kontrolujących to szkoda słów, wiedzy zero , zależy im tylko aby " zabłysnąć" bo jak by to wyglądało jakby złapali za ścierkę lub miotłę i coś pomogli na sklepie , lepiej przyjechać zabrać ludziom godzinę albo więcej wprowadzić kilka nieistotnych zmian które nic nowego nie wnoszą ale jest podstawa do dalszych kontroli trzeba sprowadzić czy półka przełożona dobrze a może źle a może podłoga źle umyta i tak praca się kręci pieniążki na konto wpływają widać że coś się dzieje tylko aż żal patrzeć jak tacy nieudolni ludzie kierują i reprezentują taką firmę

kloc

no cóż, będę z wami szczera.. na pieniadze przyznam szczerze ze nie musze az tak strasznie narzekac bo to wszystko zalezy od kierownika jak sie starasz taka stawka chyba ze kierownik nie potrafi docenic ludzi. jedyny problem jest tylko taki ze przyjezdza ci pewna pani z przemysla robi siare na sklp przed klientami bo mysli ze robi dobrze a tak naprawde zamiast powiedziec co mozna zmienic czy cos to ona odrazu ci stawku uwali a na dodatek odbija klientow bo klient mysli ze jest wszystko stare czy cos... niestety ludzi w przemyslu jest za duzo i nie pilnuja porzadku tylko robia balagan!!! powinni sie wziasc za robote docenic ludzi a jezeli cos sie im nie podoba to ok mowi ci co masz zmienic ale robi to spokojnie a nie odrazu robia zamieszanie!!!! oni tylko wprowadzaja ciagle zmiany a szef nawet tego nie widzi ze oni sami nie ogarniaja tych tematów!! ludzie zwolnijcie tam kilka osób, postawcie kilka do pionu kto co ma robic a nie nie dosc ze sami nie ogarniaja tematu to wymagaja od innych!!!! pozostawiłbym to do przemyślenia! szczególnie P.Baczykowi bo wiem ze na prace mozna nie narzekac ale tylko wtedy gdy kontrolerzy zmienia swoje nastawiernie!!! załoze sie byłoby wiecej pozytywnych opini!!!!!!!!!!!!

ola

a jak wyglada sprawa remanentow i brakow na sklepie, personel jest obciazany czy maja jakas tolerancje na braki?

kukułka
@ola 25.06.2015 08:39
a jak wyglada sprawa remanentow i brakow na sklepie, personel jest obciazany czy maja jakas tolerancje na braki?...

za wszystko się płaci za to się zepsuje , przeterminuje za to co ukradną godziny pracy w grafiku grają a w rzeczywistości to jest tak każde mycie i sprawdzanie swojego działu odbywa się po godzinach bo na takie rzeczy w ciągu pracy nie ma czasu, każdy boi sie że jak coś przeoczy to będzie musiał pokryć przeterminowany towar, tylko jak się stoi przez osiem godzin na kasie to kiedy można iść na swój dział i coś zrobić , tak samo comiesięczne inwentaryzacje po godzinach pracy nikogo nie obchodzi czym dojechać do domu po godzinie 23 czy 24 , szkoda słów , może znajdzie się ktoś odważny i sprowadzi wreszcie inspekcje pracy

jaa

pracuje w Piotrusiu prawie rok czasu. płaca? 1240 co miesiąc + doliczcie sobie comiesięczne braki za które my mamy płacić bo kierowniczki za dużo towaru zamówią i niestety ktoś to musi zapłacić. zostajemy po godzinach za które nie mamy płacone , czasami dzwonią żeby przyjść szybciej bo jest ruch a godzin oddanych nie mamy a tym bardziej nie płacą nam za to.. myślałam, że będzie całkiem inaczej.. cóż, na początek lepsze to niż nic. nie polecam

Życzliwy klient

Chciałbym odnieść się do opinii z dnia 19.02.2015. Mieszkam na osiedlu Rycerskim i bardzo często robię zakupy na Bielskiego i Sikorskiego. Wspomniana p. Bożena miewa różne nastawienie do klienta (jak to kobieta), ale krytykowanie jej w ten sposób jest po prostu OBRZYDLIWE I UWŁACZAJĄCE LUDZKIEJ GODNOŚCI. Teraz dla odmiany trochę pochwał z mojej strony; dziewczyny z Bielskiego są sympatyczne, widzę ich uśmiech pomimo zmęczenia i niskiej płacy. Na Sikorskiego załoga jest grzeczna i miła (z wyjątkiem dwóch młodych dziewczyn). W szczególności pomocne dla klienta są te panie "od jarzyn" - co wykładają towar na całym sklepie. Pracodawca powinien docenić swoich dobrych pracowników. P.S. Ludzie nie piszcie swych krytycznych uwag bez namysłu, opierając się na jednostkowych epizodach.

klient

Na osiedlu Rycerskim przy ulicy Bielskiego,pracuje strasznie nieprzyjemna i antypatyczna pani BOŻENA. Jest chamska, brzydka, i niedobra,po prostu nie nadaje się do pracy za kasą. Powinna pracować, jeśli już to w magazynie, i to zamkniętym.

klient

Dobrze ze na miesnym na sikorskiego pozbyli sie tej alkocholiczki

GOŚĆ
@klient 29.12.2014 09:21
Dobrze ze na miesnym na sikorskiego pozbyli sie tej alkocholiczki

W tych sklepach nikt do końca nie wie ile zarobi wszystko zależy od humoru szefa , kosztem pracowników otwiera nowe sklepy zabiera im premie nie wiadomo za co .

maga

Pracuję w tej firmie już 6 lat. Nie zarabiam kokosów, ale dostaję ciut więcej niż najniższa krajowa. Praca ciężka - jak w każdym większym sklepie. Atmosfera jest bardzo ważna, zależy przede wszystkim od kierownika sklepu. Koleżanki są spoko- jeśli potrafisz się dogadać z ludzmi to można pracować w przyjazdnej atmosferze. Pomimo wszystko cieszę się że mam tą pracę bo nic innego nie mam na horyzoncie. Każdy chętny do tej pracy niech sam próbuje i nie słucha negatywnych opinii.

gość

Nie wiecie czy zakonczyli już proces rekrutacji na kupców ?? przyjęli kogoś na to stanowisko czy rekrutacja nnadal trwa? Jakie mają oczekiwania co do kandydatów ?

Patryk

Cos mi się wydaje, że hurtownia piotrus pan nie robi w ogóle rekrutacji, przynajmniej ja nie znalazłem żadnych ogłoszeń.

ex pracownik

Praca jest ciężka, nadgodzin dużo, niepłaconych(sąd to tylko kwestia czasu, a takie sprawy się wygrywa, to będzie wstyd dla takiej firmy), za weekendy nie ma płaconych nadgodzin, odbiera się za 12 godz. pracy w niedzielę - 12 godz. wolnego w dni powszednie, czyli jest to niezgodne z kodeksem pracy(mimo podpisanego dokumentu, że pracuje się zgodnie z kodeksem pracy - fikcja). Oczywiście podpisuje się weksel niezgodny z kodeksem. Co tu dużo pisać, prawa pracownika są nagminnie łamane, szkoda zdrowia dla takiej pracy. Regionalna ma reprezentować firmę, mieć kulturę osobistą, klasę, wiedzę jak motywować ludzi, co przynosi efekty itd., ale najmocniejsza jest we wrzeszczeniu na innych jak każdy, kto nie potrafi fachowo rozwiązywać problemów i nie ma po prostu wiedzy z zarządzania(i ma kompleksy). Poza tym mobbing jest karalny. Atmosfera ciężka, brak współpracy, pomocy, tylko wymagania, wymagania, wymagania, wiele jest nierealnych do zrealizowania. Tworzenie nierealnych planów i wymagań to totalna bzdura. A tak na koniec - płaca w sklepie 1300 - 1400zł, od tego odliczcie sobie dojazd i comiesięczne odliczenia na koszt braków, kradzieży towarów (minimum 50zł). Dla ludzi o mocnych nerwach i bez ambicji.

Magazynier

Początkująca osoba jest przeszkalana 2 tygodnie. Po tym okresie kierownicy dokonują weryfikacji czy się nadaje czy nie na stanowisko magazyniera. Jeśli zostanie przyjęta może liczyć na początkowe wynagrodzenie 1400zł netto !. Wraz z dalszym widocznym postępem w wykonywanej pracy może liczyć na stopniowe podwyżki.

on

"Pracownik od lat" straszysz ludzi tylko :D

Pracownik od lat!

Nawet wam się w głowach nie mieści co tam się dzieje!!!!! O takich patologiach to tylko słyszeliście w telewizji. Popracuj tam miesiąc a zrozumisz o czym mówie.

anonimmmm

Mam ofertę na szkolenie 2 tyg w Przemyślu przyblizy mi ktos cos na ten temat??ktos byl moze na takim szkoleniu? pozdrawiam

życzliwy
@anonimmmm 01.02.2014 18:45
Mam ofertę na szkolenie 2 tyg w Przemyślu przyblizy mi ktos cos na ten temat??ktos byl moze na takim szkoleniu? pozdrawiam...

Szkolenie ? na kogo ? na kasjer-sprzedawca,magazynier,kierownik ? (usunięte przez administratora)jak bedziesz robić za trzech i nie będziesz podskakiwać to cie zostawią ,zresztą przekonaj się na własnej skórze,ale z głębi serca nie polecam zaczynać szarpać sobie nerwy i zdrowie :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Twoja Pani z Polskiego

Piszesz o czyimś wykształceniu a sam z edukacją miałeś chyba za mało do czynienia. Patrz co piszesz.Proponuję przed pisaniem czegokolwiek na forum pooglądać program prof. Miodka może nauczysz się poprawnie pisać po Polsku.

janusz 0209

aleś dobry z ortografi

HE HE

Ta firma to jedna wielka poraszka albo osoba przyjmująca towar na Zielińskiego . Wielkie mniemanie o sobie co najmiej jak by skończył podstawówke zaocznie i do tego dwa razy powtażał te samą klase , patszy tylko żeby w łape dostać a jak nie to stuj aż pan się zlituje łaskawie przyjąć dostawe ,potem iść zapalić w toalecie poplątać się i czekać aż najedzie się dostaw .To co tam siędzieje to wielka poraszka ale może ktoś te opinie czyta i przyjży się pacy tego człowieka

?

(usunięte przez administratora) Kierownictwo powinno troszeczkę popatrzeć na swoje panie przy kasach nie wiem czy jakaś kosmetyczka czy cuś albo zmiany zmiany zmiany...

kulka

Nie polecam.W Przemyślu na Jasińskiego tylko kombinują jak przyciąć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a klienta na hajs lub towar,obyście się udławili.

?

House - 2012-03-07 12:57:08 odpowiedz | cytuj Kierownik sklepu Piotruś Pan w Nozdrzcu błazenada. Zamiast wsiąść się do roboty,(usunięte przez administratora) Nieprofesjonalne i niesmaczne!!! Kierownictwo mogło by popatrzeć trochę na swój personel, dotyczy to Nozdrzca. (usunięte przez administratora)

?

ludzie! Pracuję w PP już 8 lat na mięsie i wszystko co piszecie to stek klamst. Wiadomo w każdej firmie są jakieś niedociągnięcia ale przestancie pisac nie prawde. Nadgodziny- jak już je masz to zawsze są płacone, ale jest zarzadzenie,że nie można ich mieć wiec sa tylko sporadycznie. Krótko jak komuś zależy na pracy to będzie pracował.

rafi

Nadgodziny są nie płatne, oczywiście ze za friko tak jest do dnia dzisiejszego 2013.08.04 Życzę powodzenia

były pracownik

Witam zainteresowanych Pracowałam kiedyś w Piotrusiu byłam młoda i zdezorientowana ,to była moja druga praca ,a pierwsza w tej kategorii ,myślałam ,że tak musi być bo pracę trzeba szanować ,ale nie kosztem własnego zdrowia i rodziny,uświadamiał mi to codziennie mąż ,że nie zasłużyłam sobie na takie traktowanie ,pomiatanie ,zostawianie po swoich przepracowanych 8-godzinach na dłużej bo trzeba nadgonić robotę,co gorsza z miesiąca na miesiąc nie wiedziałam ile zarobie i czy wystarczy mi na opłacenie rachunków,czy może coś dodatkowego sobie zaplanuje ,bo nie miałam stałej pensji wtedy np. załóżmy jednego miesiąca dostałam 1200,00 a na drugi miesiąc 1000,00 -Paranoja !!!! Długo w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie brnęłam ,zrezygnowałam Żałuje tylko jednego mogłam zrobić im sprawę za te niepłacone nadgodziny i z pewnością bym wygrała :) Jak jesteś w podobnej sytuacji ,nie wahaj się ,bo niewierze ,że coś się zmieniło . Praca w tej firmie to ostateczność !!!!

PIOTR

Niestety nie ma już hurtowni napoi i alkoholi,mają tam tylko magazyn wewnętrzny ,ale to ześ dowalił z tym odłożeniem na wakacje)) (usunięte przez administratora) na koniec jak ci braknie jakieś rzeczy ,lub coś ci się uszkodzi bulisz ze swojej kieszeni.Życia rodzinnego zero ,więc zapomnij o pracy w Piotrusiu jak chcesz na wakacje odłożyć i małżeństwa nie rozwalić - szczerze odradzam

pracuś

poszukajcie sobie piotruś pan przemyśl ,tam są jeszcze inne opinie :))

pracuś

Widzę proszę pana ,że pana inteligencja jest bardzo wysoka ,ale żeby twierdzić ,że " pracusiem " musi być pan to świadczy jakie jest pana IQ hahahaa swój swego musi bronić ,ale nie ponad normy pracownika,które są w tej firmie wysoko przekraczane ,i z nadgodzinami za friko to tylko z chęcią zainteresuje się PIP, Więc niech się pan kadrowy tak nie spina :)))))

Przemyślanin

Skoro nie pracuje Pan w firmie Piotruś Pan to pańskie opinie jak wnioskuje są oparte na plotkach. Prosze pamiętać, że jak Pan to określił ten "skąpy Ukrainiec" jest jednym z nielicznych tak dużych pracodawców w naszm mieście i daje prace kilkuset osobom!!! Pracuję w tej firmie już od kilku lat i z czystym sumieniem moge powiedzieć, że owszem wymagania są wysokie natomiast są z góry określone zakresem obowiązków!!, ale wszystkie prawa pracownicze są przestrzegane. Kwestie wynagordzenie zawarte są w umowie o pracę, którą każdy pracownik podpisuje świadom tego ile jest w stanie zarobić, wiec komentarze związane z tą kwestią uważem za mało rozsądne.Poniżej krytyki są natomiast formy Pańskich wypowiedzi, gratuluję polotu w ocenie i życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy GODNEJ Pana kwalifikacji.

gabi1448@wp.pl
@Przemyślanin 10.05.2013 18:14
Skoro nie pracuje Pan w firmie Piotruś Pan to pańskie opinie jak wnioskuje są oparte na plotkach. Prosze pamiętać, że jak Pan t...

Witam. Jak najbardziej zgadzam się z "pracusiem" to wszystko co opisał jest prawdą.Nie podpisywałam, że będę pracować po godzinach za darmo. Dziwię się, że nikt do tej pory nie zgłosił nadużycia. Jeśli by do tego doszło czy ktoś miałby odwagę opowiedzieć całą prawdę. W tej firmie nie ma żadnej motywacji, to jest wegetacja.Płaca najniższa krajowa i nic więcej.

niki
@gabi1448@wp.pl 22.09.2014 07:58
Witam. Jak najbardziej zgadzam się z "pracusiem" to wszystko co opisał jest prawdą.Nie podpisywałam, że będę pracować...

Zgadzam sie wymuszanie pracy po godzinach za darmo ma miesjce zastanwaiam sie nad zgloszeniem tego faktu do PIP. Sytacja wyglada tak idziez do sklepu w niedziele na 12 godzin pracujesz na mięsnym, sama zamiast dwuch osób bo chetnych niema i nikt tam nie chce pracować co chyba jest oczywiste. "Pracujesz" te 12h znaczy się charujesz bo robisz za 2 osoby, mija 12h i zostajesz ok 1h aby postprzątać jako wolontariusz. Praca dla osób ktore albo nie mają ambicji alebo mają potezne kłopoty finansowe. Jak widać w tym smiesznym kraju obozy pracy funkjonują legalnie (a media wciąż punktuja Kore i inne podobne kraje) bo praca bez wygnagroadzenia tak wlasnie powinna być kwalfikowana.

pracuś

Mam trochę oleju w głowie i nie pracuje w tej (usunięte przez administratora)firmię ,hehe

PRACOWNIK

ODPOWIEDŹ DO PRACUSIA - TO PO CO W TEJ FIRMIE PRACUJESZ - SKORO MASZ W PRZEMYŚLU DO WYBORU TYLE FIRM LEPSZYCH - ZWOLNIJ SIĘ I DAJ PRACOWAĆ INNYM POZDRAWIAM

pracuś

A co do umowy to dostaniesz na czas próbny ,później określony ,jeżeli zabłyśniesz kierownikowi ,ale przede wszystkim tej regionalnej ,a socjal heheh - na świeta wielkanocne olej,kukurydza,masło ,jakieś pierdoły drobne i to samo na boże narodzenie ,szału niema ,jedynie ekwiwalent za pranie ci kwartalnie zwrócą .To wszystko !!! jak masz jakies jeszcze pytania pisz śmiało ,zdradze rąbek tajemnicy :))

pracuś

Mogę i moim obowiązkiem obewatelskim jest przestrzec ludzi przed pracą u skąpego ukrainca,u niego liczy się tylko szczelanie z ucha ( rozumiem jeżeli robisz to dla dobra firmy i masz ku temu niezbite dowody że jednak jest coś nie tak ) ale nie po to aby zaistnieć i stać się kimś w tej firmie tak jak co nie którzy np.pani (usunięte przez administratora)kobieta niewie na czym polega jej praca bo wcina się w najdrobniejsze szczegóły każdego pracownika w firmie,wszyscy przed nią truchleją -KADRY ,KSIĘGOWOŚĆ NIE WSPOMINAJĄC O KIEROWNIKACH BO TO TYLKO PIONKI NA JEJ PLANSZY hahahah -śmiechu warte !!!! taką gówniarę ktoś wkońcu postawi do pionu i pokaże gdzie jej miejsce !!!! (usunięte przez administratora) Ze szczerego serca nie polecam pracy w firmie PIOTRUŚ PAN NAJNIŻSZA KRAJOWA ,WIĘCEJ NIE MA SZANS WYCIĄGNĄĆ ,NADGODZINY WSZEM I OWSZEM ALE ZA FRIKOOO !!!! I TACY PRACOWNICY TYLKO SĄ CENNI WRĘCZ NA WAGĘ ZŁOTA bo tyle osób co się przewineło to hohoo podam przykład kierownik zmiany zrezygnował z posady i jest na kasie w biedronce - daje do myslenia ,więc nie bedę tłumaczyć o co chodzi a Ty jak masz rodzinę to się mocno zastanów !!! A na rozmowie napewno będzie cud miód i orzeszki ,ale ważne co dalej .... opowiedz jak było jak możesz i jaka decyzja podjięta

ZUZA

Piotruś jest firmą ok!!

mała

Piotuś Jest Super.... ;)

xxxxx

Delikatesy " Piotruś Pan " W NOZDRZCU Są wporządku !!!

JÓZEK

PIOTRUŚ JEST OK!!!!!!!!!!!

House

Kierownik sklepu Piotruś Pan w Nozdrzcu błazenada. Zamiast wsiąść się do roboty,(usunięte przez administratora)

anonim

Witam! Ja również miałam doczynienia z tą firmą. Jednym słowem nie polecam.(usunięte przez administratora)Nikomu nie polecam.

RĘKA P.

TAKZWANA NIBELANDIA NA POCZĄTKU A POTEM KIJ ZGADZAM SIE Z W/W OPINIAMI

rey

Praca dla desperatów bez ambicji (usunięte przez administratora)

Edi

Zgadzam się z przedmówcą, jedno wielkie dno.(usunięte przez administratora). Ludzie, którzy tam zarządzają to zakłamani, mało inteligentni karierowicze, kukiełki którymi łatwo manipulować. Najgorsza firma dla jakiej pracowałem.

bella

Masakra firma poniżej krytyki!!!!!Nikomu nie polecam jak szuka pracy bez [usunięte przez admina]

Blau

Magazynier - 1317 brutto - niedopuszczalne!!!!!!!! Atmosfera oceniam na 4+,lokalizacja 5+ tyle co mam do powiedzenia. Powodzenia

Zostaw opinię o Hurtownia napoi i alkoholi "Piotruś Pan" - Przemyśl

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia napoi i alkoholi "Piotruś Pan"