Przez ponad dwa lata miałem okazję współpracować z Novaris, gdzie uczestniczyłem w ciekawych projektach. Najważniejsze dla mnie było to, że byłem pokierowany do klientów gdzie mogłem wykorzystać swoje doświadczenie i wiedzę w należyty sposób. Kontakt ze wszystkimi na odpowiednim poziomie, zwłaszcza z Rafałem, który zawsze jest otwarty i świetnie się z nim rozmawiało w sprawach zawodowych ale i prywatnych. Jeżeli w przyszłości będzie okazja do ponownej współpracy, nie będę się zastanawiał dwa razy aby takową zaakceptować.
Moja współpraca z Novarisem trwała ponad 3 lata i wspominam ją bardzo dobrze. Wypłaty, zawsze na czas. Prezenty na każde święta (wino + jakiś prezent). Moim głównym kontaktem był Rafał - rzeczowy i słowny. Do samego końca był wsparciem w każdym temacie. Z resztą cała firma starała się wspierać i były sytuacje gdzie stawiała mnie na 1 miejscu a dopiero potem sprawy biznesowe. Jesli chodzi o rodzaj współpracy, określił bym go zdecydowanie jako bardziej koleżeński - mi to bardzo odpowiada.
Powiecie jak od strony organizacyjnej oceniacie teraz pracę? w przypadku mojej firmy projekty ostatnio idą coraz gorzej, bo ludzie sie wykruszają i ciezko sie zgrać więc szukam czegoś stabilniejszego
Niestety proces rekrutacyjny na bardzo słabym poziomie. Osoba prowadząca źle zorganizowana, nie wie na jakim etapie aktualnie jest proces, słaby poziom rozmowy (jak znajomi z akademika), nic nie jest planowane i nie wiadomo kiedy co nastąpi (spotkanie, call itp). Bardzo odbiega to od standardów. Na Googlach pod adresem firmy pokazuje się blok mieszkalny :D To chyba wszystko wyjaśnia. Firma wystawia oferty przez firmę Be in IT - ciekawa sprawa...
A dostałaś się? Nie chce polegać na opiniach pisanych pod wpływem emocji może po prostu masz frustrację bo się nie udało ? Chcę być pewna.z
Ja zrezygnowałem w trakcie procesu, bo za bardzo mi to wyglądało jak amatorka i miałem obawy, że potem współpraca będzie też tak wyglądała lub gorzej :( Moja opinia nie jest oparta na emocjach, a na porównaniu do procesów rekrutacji w innych firmach. Pewnie każdy sobie wyrobi własne zdanie na podstawie wszystkich opinii jeśli pojawi się ich tu więcej...
Dzień dobry. Dziękujemy za przekazaną opinię, liczymy również na feedback bezpośredni, łatwiej będzie nam omówić przypadek jeśli będziemy mieli odniesienie do nieanonimowej osoby. Naszym celem jest prowadzenie rozmowy rekrutacyjnej w sposób partnerski i otwarty, aby budować pozytywne relacje i unikać barier komunikacyjnych. Uważamy, że takie podejście bardziej sprzyja autentyczności i otwartości Nasze procesy rekrutacyjne mogą mieć różną długość w zależności od tego czy szukamy osoby współpracującej bezpośrednio z nami czy dla Klienta zewnętrznego. Od 16 lat wspieramy firmy w zakresie wdrożeń i rozwoju systemów informatycznych (korporacje, start-upy), w tym przypadku terminy spotkań i kolejnych etapów procesu zależą od harmonogramu i dostępności Klienta. Jeśli chodzi o wizytówkę Google - jest to adres rejestracji spółki, natomiast świadczymy usługi dla Klientów z całej Polski i biura projektowe znajdują się w tym mieście gdzie jest Klient a większość naszych konsultantów pracuje zdalnie. Firma Be In IT jest naszym partnerem biznesowym, z którym wspólnie zrealizowaliśmy już dziesiątki rekrutacji.
Piszą tu u was o profesjonalnym zespole. Również jest tak super zgrany? U mnie niestety sie sypie i może już prędzej tutaj sie zintegruje
Bardzo polecam współpracę z Novarisem! Cały zespół jest bardzo profesjonalny, wyrozumiały na potrzeby pracownika i otwarty na dyskusje - praca z Nimi to wszystko najlepsze czego można oczekiwać!
To ze kasa na czas to żaden atut jak dla mnie aż martwi mnie ze właśnie to chwalicie. a jakiejś podwyżki nie można przy tym pochwalić? Z czasem nie docenia?
Pracuję jako kontraktor i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Normalne przejrzyste warunki współpracy, płatności zawsze na czas, bezproblemowa komunikacja.
Widziałem to stwierdzenie ze roczne doświadczenie tutaj = junior. Skoro tak to w jaki sposób oceniacie teraz rozwój u siebie? faktycznie w niego inwestują czy sa raczej przeciętni?
Dzień dobry. napisano teraz w przypadku JS Deva o 3 latach doświadczenia. Ten sam wiek widzę teraz w wymogach dla Project Managera w ogłoszeniu z zewnętrznego portalu. czy to standard w firmie? czy osoby z rocznym doświadczeniem mają szansę na pracę? nie chodzi mi o staż
Dzień dobry. Minimalne wymagane doświadczenie w projektach komercyjnych to 3 lata (poziom mid/regular). Kandydaci z rocznym doświadczeniem są, w naszych projektach, rozumiani jako juniorzy. Na ten moment nie posiadamy odpowiednich propozycji.
Hej. Parę dni temu zostało dodanych kilka ofert. akurat w moim zakresie nie pojawiły się żadne widełki płacowe. o pracy jako Java Developer myślę. Kandydaci lekko przekraczający wymagany trzyletni staż na jakie średnie wynagrodzenie mogą liczyć?
Dzień dobry Marina! Oferowane wynagrodzenie na stanowisku Java Developer jest mocno zależne od detali projektu (stack technologiczny, wymagania wobec kandydata, zakres odpowiedzialności). Orientacyjne widełki dla tej roli, przy doświadczeniu około 3 lat, wahają się między 600 a 800 PLN/MD.
Also unlike others, they do not require third party liability insurance, and also fill out all the documents themselves.
Very good service and team. They always respond on time and support when questions arise. My best recommendations.
Współpracuję ponad półtora roku jako kontraktor, jestem bardzo zadowolony i czuję się zaopiekowany przez firmę. W razie jakichkolwiek pytań, kwestii administracyjnych, etc. zawsze dostaję szybką odpowiedź. Polecam serdecznie!
My cooperation with Novaris, as a contractor, was great. Work process was not burdened with bureaucratic procedures, correspondence was relaxed without excessive formality, but on the other hand, everything was well organized. And last but not least, people with whom I've interacted are friendly and always ready to help if needed.
Had a pleasure to work with Novaris during 2023 year. The cooperation was convenient and efficient for what I'm really grateful personally to Adam and the whole Novaris team!
I had a one year of collaboration with Novaris. Novaris always worked well, no issues, everything was done as agreed. Adam and the team do their best providing this service. Can recommend as responsible and reliable partner.
Gorąco polecam tego pracodawcę. Skoncentrowany na klientach i pracownikach, szybko podejmuje decyzje, w swojej pracy trzyma się wysokich standardów.
Mam przyjemność podzielić się moimi bardzo pozytywnymi doświadczeniami z pracy w Novaris Sp. z o.o., w której miałem przyjemność pracować przez ponad rok. Ogromne podziękowania dla zarządu firmy za nieustanną pomoc!
W czasie naszej współpracy zauważyłem doskonałość w spełnianiu swoich zobowiązań, co sprawiło, że wszystkie zadania były wykonywane terminowo i na najwyższym poziomie. Firma wykazuje się sprawnym i skutecznym działaniem, zawsze szybko reaguje, gdy jest to potrzebne. Polecam Novaris jako godnego zaufania i odpowiedzialnego partnera.
Jak się pracuje w Novaris Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Novaris Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 19.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Novaris Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 15 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!