W żadnej pracy nie spotkało mnie tyle przykrości. Praca w biurze na ulicy Balladyn to negatywne doświadczenie.
Zaczynając od współpracowników a kończąc na warunkach socjalnych.
Oczekujesz godnej pracy i pensji adekwatnej do wkładanej pracy i doświadczenia?
Proszę nastawić się pracę wykraczającą poza zakres swoich obowiązków.
Dodatków socjalnych typu ubezpieczenie medyczne, socjalnych dodatków nie ma i na to decydujesz się zaczynając pracę w tej firmie. Szwankuje szacunek dla współpracowników. Poczujesz się gorszym pracownikiem, dają odczuć poziom twojego stanowiska. A jeżeli nie donosisz na współpracowników nie budujesz swojej pozycji w tej firmie.
Spróbować warto tej pracy, polecam osobie z brakiem empatii, kariera na innych współpracownikach. Donosisz, krytykujesz pracę innych ludzi, wskazujesz winę pracownika, który pracuje i robi te zadania, które dostaje a później jest tym winnym za złe wyniki. W firmie panuje przekonanie, że kto został zwolniony jest odpowiedzialny za afery, o których jest obecnie głośno na instagramie.
Klienci są najważniejszymi recenzentami produktów. Marka premium powinna wykazać się wysokim poziomem w kwestii produktów, pakowania, sygnowania produktów a nie naklejkami.
Moje doświadczenia są gorzkie.
Atmosfera wzajemnej rywalizacji i brak współpracy nie gwarantuje sukcesu tej firmie.
Pracownicy są z góry nastawieni negatywnie na nowe osoby.