DEEL Dorota Dobrzańska

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 39 ocen.

Opinie o DEEL Dorota Dobrzańska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEEL Dorota Dobrzańska

Karolina

@MManiek czy rozmawiałeś z pracodawcą o zaległym wynagrodzeniu? Może warto porozmawiać, być może to chwilowy kryzys w firmie. Czy ktoś z was jeszcze pozostawi swoją opinię na temat pracy w firmie DEEL Dorota Dobrzańska?

Marcin
@Karolina 03.10.2017 16:23
@MManiek czy rozmawiałeś z pracodawcą o zaległym wynagrodzeniu? Może warto porozmawiać, być może to chwilowy kryzys w firmie. C...

Szukam wierzycieli z tytułami na Excelo lub Deel. Proszę o kontakt. starenaleznosci @ gmail com

anonim

(usunięte przez administratora)

MManiek

Niech wyplaca zalegle wynagrodzenia ponas 6800 bez odsetek mi zalegaja w prawdzie pracowalem w exo ale to jedna rodzina

Karolina

@strus dlaczego mas takie zdanie?Powiedz nam coś więcej na ten temat. Może wypowie się ktoś kto pracuje aktualnie w DEEL Dorota Dobrzańska?

manek

jak ktos znajdzie firme windykacyjna dajcie znac

biuro@proinvest.org.pl
@manek 01.04.2017 23:19
jak ktos znajdzie firme windykacyjna dajcie znac

Ja zajmuje się tymi długami więc proszę o kontakt, myślę, że pomogę?

manek
@biuro@proinvest.org.pl 11.05.2017 14:02
Ja zajmuje się tymi długami więc proszę o kontakt, myślę, że pomogę?

witam mam zasondzona wyplate za 3 miesiace i odprawe 3 miesieczna komornik po roku zwrocil nam dokumenty wobec niemozliwosci wyegzekwowania prosze napisac jakie sA SZANSE MOJ EMAIL elka5555@ gmail.com

Malik

A w góry sobie jeżdżą na narty z rodzinka bawią się za naszą kasę podwykonawców brawo

strus

gnoje swinie i przestępcy bezkarni

werr

@tgotk no i super bo atmosfera jest wazna w pracy przeciez

stanisław

Witam, z tego co mi wiadomo pani D. nie ogłosiła upadłości, w CEiDG nadal widnieje jako działalność aktywna. Też mam już klauzulę wykonalności i wybieram się do komornika. Zastanawiam się tylko czy uda się coś odzyskać, skoro są takie a nie inne wpisy. Czy ktoś w ogóle dostał od komornika pieniądze z wyroku?

Manek
@stanisław 15.07.2016 12:59
Witam, z tego co mi wiadomo pani D. nie ogłosiła upadłości, w CEiDG nadal widnieje jako działalność aktywna. Też mam już klauz...

asz marne szanse mnie komornik zwrocil wyrok po roku czasu w zwiazku z niemizliwoscia odzyskanbia jakich kolwiek pieniedzy a firma nadal dzial i ludzie pracujasa

manek
@stanisław 15.07.2016 12:59
Witam, z tego co mi wiadomo pani D. nie ogłosiła upadłości, w CEiDG nadal widnieje jako działalność aktywna. Też mam już klauz...

zabardzo nie licz firma dzial a ludziska pracuka tylko z kas ani mysla nic zrobic ja zastanawiam sie nad sprzedaza dlugu firmie windykacyjnej w koncu za 3 miesiace mi leca i odprawe tez za3 wiec nawet polowa by mnie urzadzala

Windykator

witam serdecznie, Proszę o podanie ul. na której banda złodziejska A.D. Dobrz... mieszka w Mesznej ??

anonim

(usunięte przez administratora)

wyrolowany

to chyba myslisz o innej firmie ja tam pracowalem kupe lat ostatnio nawet umowe na stale mialemn ale za ostatnie 3 miesiace 20145 roku mi nier zaplacili w 2015 dostalem wyrok z klauzula wykonywalnosci i lezy u komorrnika bo ponoc niema z czego sciagnac a na sprawe w sadzie nikt z firmy sie niepoojawil i nawt nikt nieprzeprosil a mozna bylo powiedzie mamy klopoty bedziemy powoli splacac

mefiu

witam czy znam ktoś dokładny adres pana i pani dob... ??

byly2
@mefiu 23.03.2016 14:23
witam czy znam ktoś dokładny adres pana i pani dob... ??

szukaj w Mesznej

Gregory
@mefiu 23.03.2016 14:23
witam czy znam ktoś dokładny adres pana i pani dob... ??

Wiem gdzie mozna znalesc Pana .A

mefiu

witam czy znam ktoś dokładny adres pana i pani dob... ??

SPRAWA

CZY FIRMA DEEL DOROTA DOBRZAŃSKA TO JESZCZE DZIAŁA I ROBI JAKIES INWESTYCJIE - BO SŁYSZAŁEM ŻE TO JUŻ TRUP Z DŁUGAMI - KTOŚ COŚ WIE - ALBO CO JESZCZE ROBIĄ???

zbrojarz krakow

pracowałem trzy lata i nie moglem narzekac ci co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lecieli to morze nie dostali w terminie a morze nie wykonali roboty w terminie mi jak by ktoś nie zaplacil za wykonana robote to bym pod domem rozlorzyl namiot i wezwal gazete ale musial bym mieć czyste sumienie

maniek

nic sie niezrobi mam u komornoika wyrok sadowy i komornik zablokowal kointa w 4 bankach i dalej nic 3 miesiace niuezaplacone i odprawa tez ale nieda sie nic zrobic dobrze ze mlode dobrzanskie maja sie dobrze

byly

po prostu w pewnym momencie przestali pracownikom placic mam zasadzone wynagrodzenie za ponad 3 miesiace i narazie nic a firma pana D dalej istnieje oi wykonuje zlecenia ale xiekawe jak mu zleceniodacy placa

byly

maja konta zajete przez komornika i nic se z tego nierobia

Dostawca

uwaga nie płacą brak kontaktu maja wyroki za długi

zadowolony

a ja jestem zadowolony, nic nie robie a kasa leci, jesteście frajerzy!!!

Robert

dostarczyłem materiał a zapłaty nie ma, brak kontaktu, sprawę oddałem do sądu

byly
@Robert 02.04.2015 13:07
dostarczyłem materiał a zapłaty nie ma, brak kontaktu, sprawę oddałem do sądu

i co z tego wyrok dostaniesz ale na kase nie lucz

Robert
@byly 21.08.2015 10:23
i co z tego wyrok dostaniesz ale na kase nie lucz

Towar dostarczyłem do DEEL Dorota Dobrzańska jest to jednoosobowa działalność co znaczy że odpowiada całym swoim majatkiem łatwiej coś sciagnać niż od spółki

anonim

(usunięte przez administratora)

byly

ale pewnie nie byles starym dziadkiem

byly

po pol roku pracownicy bez pensji a panstwo to popiera wybierac trzeba albo platne bezrobocie albo proba odzyskania kasy wstyd

podwykonawca

pracowałem dla firmy deel i exelo zostałem nie wypłacony to są oszuści

byly2
@podwykonawca 25.01.2015 18:52
pracowałem dla firmy deel i exelo zostałem nie wypłacony to są oszuści

u komornika juz prawie rok jest wyrok i nic niemozna uzyskac a firma nadal dziala i szefostwo zyje w dostarku

EX PRACOWNIK

UWAAAGA!!! FIRMA TONIE W DŁUGACH ,NAWET ICH DYREKTOR JEST PRZERAŻONY A DO TEJ PORY BYŁ WIELKIE PANISKO (TERAZ POTULNY PIESECZEK)!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ PRACOWNICY I PODWYKONAWCY!!NIE PŁACĄ!!!

Podwykonawca

(usunięte przez administratora) nie placa podwykonwaca nie odbierają telefonow przed przystąpieniem do prac facet mowi to co chcesz uslyszec później po wykonaniu prac i dotrzyamniu terminu przez podwykonawcę nie odbiraja telefonow po otrzymaniu wynagrodzenia od inwestora Pan A. finansuje sobie następne budowy a podwykawcy nie placi dzięki podwykonawcu skonczyl budowę Podwykonawca poplacil materialy paliwa ludzi zusy itp. to klamcy i zwykli naciągacze. Nie polecam wspolpracy

Tomasz

Pani (usunięte przez administratora) i pan (usunięte przez administratora) to oszuści i naciągacze. Nie płacą zarówno pracowniką ale również podwykonawca.

Były pracownik

Niestety nie płacą,na skraju bankructwa, EXELO również, uwaga na nowe firmy Dobrzańskiego Skala itp

kuchcik
@Były pracownik 17.10.2014 05:54
Niestety nie płacą,na skraju bankructwa, EXELO również, uwaga na nowe firmy Dobrzańskiego Skala itp

kucharski kurs I i II stopnia

byly
@kuchcik 10.12.2014 18:05
kucharski kurs I i II stopnia

skala to nie noiwa kiedysz ze skali do exelo przeniesiono [pracownikow a terza znow powrocili

pracowczyk

a ja jak najbardziej polecam prace w firmie osobom lubiacym wolnotariat czytaj: pracujacym za friko w dodatku lubiacym kpine w ustach praciodawcy nie tylko w tej firmie ale rownierz w jej siosytrzanenej czyli exelo

Były pracownik

Uwaga!Firma tonie w długach i nie wypłaca pensji!!!Nie polecam

Zostaw opinię o DEEL Dorota Dobrzańska - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEEL Dorota Dobrzańska