Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 114 ocen.

Opinie o Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Hanna

Pytałam wcześniej o obecną sytuację w firmie, jednak widzę, że komunikat jaki w zeszłym tygodniu pojawił się na stronie internetowej Intra dość szczegółowo to opisuje. Mieliście już okazję zapoznać się z treścią tego oświadczenia? Podsumowuje on dotychczasowe działania spółki jeśli chodzi o wykonanie planu restrukturyzacyjnego. Został on wykonany, za co dyrektor zarządzający dziękuje również wszystkim pracownikom Intry. Można również przeczytać o poprawie wyników, która jest skutkiem nowych działań firmy. Pełną treść komunikatu można znaleźć tutaj: http://www.intra.eu/aktualnosci.html

OPTYMISTA
@Hanna 27.10.2017 10:53
Pytałam wcześniej o obecną sytuację w firmie, jednak widzę, że komunikat jaki w zeszłym tygodniu pojawił się na stronie intern...

Dobrze znam firmę od lat, jest mi bliska, dlatego mocno trzymam kciuki aby w kolejnym kwartale mogła pochwalić się jeszcze lepszymi wynikami!!!

Hanna

@Oportunista @Ona czyli możliwości rozwoju mogą być różne w zależności od działu i stanowiska na jakim się pracuje. @Ona możesz napisać jakie stanowisko zajmujesz w Intra? Takie dodatkowe informacje na pewno będą pomocne. @xxx co masz na myśli? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o sytuacji w firmie?

xxx

po nowym roku Intre zjedzą wierzyciele na śniadanie....

Hanna

Pracujesz w Intra - Hurtownia Farmaceutyczna? Co więcej możesz napisać o pracy w tym miejscu? Jak przedstawia się ścieżka rozwoju pracownika w firmie? Podzielcie się z nami swoimi doświadczeniami.

Ona
@Hanna 17.05.2017 14:42
Pracujesz w Intra - Hurtownia Farmaceutyczna? Co więcej możesz napisać o pracy w tym miejscu? Jak przedstawia się ścieżka rozwo...

Bardzo pozytywnie oceniam tę firmę. Co do ścieżki rozwoju, jeżeli coś sobą reprezentujesz, starasz się i masz wyniki to z pewnością zostanie to zauważone i docenione. Ogólnie polecam.

Oportunista
@Ona 03.06.2017 08:42
Bardzo pozytywnie oceniam tę firmę. Co do ścieżki rozwoju, jeżeli coś sobą reprezentujesz, starasz się i masz wyniki to z pewno...

No to fajnie :) :) :) Ja pracując "na dole" w miarę solidnie, starając się, mając wyniki "fiki-miki" nie zostałem doceniony:( :( :( Chociaż mając ambicje bycia "na górze" doświadczyłem, "dzięki" tzw. koordynatorom (psycholom)... zwolnieniem. Czy te osoby jeszcze tam pracują? veto!!!

apteka 707

Szkoda, że Intra rozpada się tak pokawałku.Tak jak wiele lat budowało się jej logo, na które pracowało setki ludzi. Neuca dołożyła się do tego procesu z pewnością i jeszcze kilku zaufanych p. Bogdańskiego, którzy rozgrabili co się dało. pozdrawia apteka nr 707, która długo będzie pamiętała tę hurtownię

SB

Do kiedy ten bajzel?

racjonalny

ostatni.pl pewnie cwaniactwa nauczył sie u lidera rynku...

ostatni.pl

Dla wszystkich zainteresowanych i tych co z tak wielką troską piszą o Hurtowni Intra. Z pewnością obecna sytuacja w Intra jest bardzo trudna i ciężka ale nie beznadziejna. Intra pozostaje w grze i tak patrząc z boku po tych ludziach którzy zostali z Panem Bogdańskim do samego końca , którzy są w pełni wiary aby nadal tą Firmę utrzymać jest duża szansa że Firma się podniesie z kolan. Co najważniejsze nie ma w tej Firmie już tych cwaniaków pokroju pseudo specjalistów od marketingu , uzdrowicieli jak Pan "DYZMA" czy wszystkich pozostałych cwaniaków którzy doprowadzili tą firmę właśnie do takiego stanu mając pełne zaufanie Pana SB. Teraz pracują nad wykończeniem innych spółek z grupy OPDF - ciekawe kiedy ich Prezesi otworzą oczy!!! Życzę Panu Bogdańskiemu powodzenia i prawdziwych przyjaciół bynajmniej wśród tych którzy do końca wierzyli i przy jego boku pozostali. Życzę też dużo wiary i zapału w odbudowaniu pozycji Intra Sp.z.o.o na dzisiaj w restrukturyzacji ale kto wie co będzie za kilka miesięcy , rok ,dwa ??

Patrycja
@życzliwy 13.12.2016 21:22
"wierzyli i przy jego boku pozostali." Ba nawet niektórzy zostali i pomagali (pomagają) przekazywać klientów ze swoim...

a co z przejściem do Tramco?

Fed
@Patrycja 14.05.2017 21:31
a co z przejściem do Tramco?

Witam, poszukuję do współpracy handlowców z branży weterynaryjnej.Może ktoś zainteresowany ? W sprawie szczegółów proszę o kontakt zorzor5@wp.pl.

aaaaaaa

są w postępowaniu sanacyjnym, problemy Panie problemy

manio

Gutek' wszedłem na ich strone interetowa i widnieja pod ta sama nazwa nie ma infor o tym by zostali sprzedani

Gutek

Intra już sprzedana Neuce!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

prawnik

jaki pan taki kram Panie @pini

anonim

(usunięte przez administratora)

prawnik

Rzeczywiście. Po co "drzeć koty"? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)

prawnik

Rzeczywiście. Po co "drzeć koty"? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)

beton

Wstrzyknijcie sobie wszyscy Pavulon i będziecie mieli spokój.

prawnik
@beton 26.11.2015 20:26
Wstrzyknijcie sobie wszyscy Pavulon i będziecie mieli spokój.

a ty Beton zapodaj sobie Żelbeton skoro jest ci tak dobrze na tej "ugruntowanej" posadce

prawnik

W tej firmie jest to na porządku dziennym a zwłaszcza nocnym •taktyka upokorzenia •nieuzasadniona krytyka •zniesławienie •wyśmiewanie •nieodpowiednie żarty •obraźliwe gesty •sarkazm •publiczne krytykowanie wyglądu •taktyka zastraszenia •zakaz robienia przerw pod groźbą utraty pracy •groźby ustne •używanie wulgaryzmów •stosowanie przemocy fizycznej •przymusowe zostawanie po godzinach pracy •zastraszanie zwolnieniem z pracy •taktyka pomniejszenia kompetencji •taktyka izolacji •taktyka poniżania •taktyka utrudniania wykonywania pracy za: https://pl.wikipedia.org/wiki/Mobbing

bzyku

powodzenia wszystkim tam pracujacym :)

bzyku

ciekawe jak te "pozytywne nastawienie" dlugo potrwa ... popracujesz dluzej to zmienisz zdanie :P

-

Umowa próbna zwykle na 2-3 miesiące a potem o pracę już normalna. Nie przesadzajmy z tym narzekaniem ;) Naprawdę nie jest źle :)

tizzzzz

Drodzy obecni i byli pracownicy tej zacnej firmy nie myslcie ze PAN SB to taki wspaniały czlowiek. On jest taki sam jak Dyzma czy ta mis z księgowości czy tez ci wszyscy byli prezesi jego aptek. On udaje ze to nie on tylko oni i ze on o niczym nie wie. Jednak prawda jest taka ze oni robia co im każe i na co im pozwala. Wiecie taki kameleon co niedziela w kościele i pewnie jak tak klęczy to myśli temu premie obetne tu zaoszczedze ten za dużo zarabia to go zwolnie i innemu dam pol jego pensji.To taki typ co za 5zl da sobie jajka ogolic

julia
@tizzzzz 16.05.2015 21:42
Drodzy obecni i byli pracownicy tej zacnej firmy nie myslcie ze PAN SB to taki wspaniały czlowiek. On jest taki sam jak Dyzma c...

Chciałeś chyba napisac Pan KW :). Lepiej bym nie opisała tej sytuacji w firmie. Masakra. Ja nie wiem, dlaczego Pan SB zatrudniał ludzi pokroju MC (cwaniak jakich mało, prawie całą firmę chciał wyprowadzic). Potem radny, który siedzi za łapówkarstwo. Co do ludzi odpowiedzialnych za finanse (Pani BL i Pani główna księgowa spółki J, PJ, W)to ich główny sposób na cięcia kosztów to zwalnanie ludzi. Dlatego firma jest nieprzyjaznym miejscem pracy. Nie polecam nikomu. Lepiej już szuka w firmach z większym potencjałem na rynku - PGF, Neuca, Cefarm

Pracownik

jestem pracownikiem Intra. przyznam niektóre wpisy może są trochę przesadzone. ale przykro że firma w której pracuję tyle lat zamienia się w wielki syf. I to przez pracowników dot. kadry zarządzającej,których zatrudnia Pan S.B. Najpierw cwaniak typu Pan P który pozabierał apteki, potem Pan C., który też się nakradł, wieczny i podstępny Dyzma. Teraz Pan, który siedzi za łapówkarstwo i oczywiście Czarna Dama Pani LB, która na zarządzaniu się nie zna tylko na finansach. A dla niej najlepszą metodą jest zwalniać wszystkich jak leci no i oczywiście obsadzać miejsca swoimi przynajmniej dot. to księgowości. Sam byłem świadkiem jak powiedziała, że na rynku jest taki kryzys, że nie ma co się z kimś użerać, najlepiej to ona wszystkich by wymieniła w tej firmie. Nie liczą się pomysły pracowników, jak coś nie idzie to najlepiej za drzwi i tyle. Zastanawiam się tylko jak szybko można nauczyć się cwaniakować. Ciekawe czy dobrze się tej Pani będzie spędzać swięta, ale na pewno jedzenia jej nie zabraknie bo koszty w firmie są cięte ale wypłata Pani L nic a nic nie zmalała. Niedługo idą wakacje znowu pół firmy będzie słuchać gdzie to ona nie jedzie na wakacje, oczywiście nikt jej nie zazdrości tylko ludzie boją się czy z końcem miesiąca będą mieć prace a Pani L ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo przecież najlepiej jest wszystkich wypierd..... szkoda tylko że Pan SB jak zwykle nie ma umiaru w swoim zaufaniu do ludzi i co najgorsze w takiego typu. A prawdą jest że ludziom odbija od nadmiaru władzy, tylko Pan K jest jak zwykle potulny i na wszystko się zgadza....

Były pracownik

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy, zarządzanej przez ludzi po podstawówce. Jeśli ktoś szuka pracy (czyt. obóz pracy)to niech lepiej dobrze się zastanowi. Ps: proszę gamoni typu zmianowy itp. o nie wypowiadanie się na tym forum, jaka ta firma jest super (nic nowego i konstruktywnego poza swoją tępotą nie wniesiecie). Trzymam kciuki za normalnych z tej firmy, w znalezieniu innej pracy. Mnie się udało i uśmiecham się jak dawniej. Pozdrowionka

PJ

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z grzybnia i patatajnią nie szanuja cwele ludzi

pryncek

najbardziej dziwie sie panu SB ze trzyma takiego kretyn jakim jest kierownik pionu technicznego pan Z.W ( kogut) ten czlowiek raczej bydlak nie umie nawet tabliczki mnozenia to stu nie pomijajac tego ze nie potrafi sie pozadnie podpisac . Ale jak to mowia pijak zawsze badzie pijakiem

józio g

biorac pod uwagę cala firme to jeden wiekli walek

ela

wiesz teraz podobno odwyzki dostali ale do premi nie napapierze to zadowoleni sa ale premia alo bedzie alo nie i ten system 3zmianowy pieknie 2 zmiana od 15 do 23 czad tam to chyba zmianowym sie podoba bo sa bezmozgami tak jak ich przelozeni

Mari

Troche smiesznie czytac te wszystkie komentarze niezadowolonych "pracownikow" ktos pisze ze "syf i beznadziejnie a pracuje tam 6 lat" jezeli w rzeczywistosci by tak bylo to by ten ktos zmienil prace... juz dawno.

ELA

STARY SMUTNO CI KAZDY UCIEKA Z TEJ FIRMY SYF WIELKI MOBING NA KAZDYM KROKU A KOORDYNATORZY BEZMUZGI DO POTEGI

:D
@ELA 20.11.2014 12:38
STARY SMUTNO CI KAZDY UCIEKA Z TEJ FIRMY SYF WIELKI MOBING NA KAZDYM KROKU A KOORDYNATORZY BEZMUZGI DO POTEGI...

Piszemy mózg nie muzg :D ....

anonim

(usunięte przez administratora)

Robercik

A wiesz co to jest nepotyzm?

oko

prosze was syf wielki i tyle teraz nowe osoby zatrudnione dostaja tyle co pracownicy pracujacy tam po 4lata niedosc ze pracujesz po 10 godz to jeszcze nakazuja ci zostac bo starsza cie rubryka w premi taka jak dyzpozycyjnosc ogolnie to jak praca w lagrach

xxx

Jakiej pozycji?Ugruntowanej?Firma tonie w dlugach a wlasciciel zastanawia sie czy jej czasem nie sprzedac!Potencjal rozwoju?Hmm rozwinal to sie chyba pan dyrektor przez ktorego jest jak jest,dzeki Bogu jego juz nie ma!Ja nie wiem jak przez tyle lat nikt sie nie zorientowal co on tak naprawde wyrabial.

pablo

Witam Pracowałem i żałuje tych lat spędzonych jeden wielki przekręt zaczynając od pana SB jak ten człowiek może mieć tyle aptek mając Hurtownie???

Mądry

W żadnej firmie nie płacą za opierdalanie się !!! Te wpisy to same bzdury napisane przez mało wydajnych pracowników , polecam prace w firmie ludziom którzy poszukują pracy i chcą pracować .

asdfgh
@Mądry 28.06.2014 10:38
W żadnej firmie nie płacą za opierdalanie się !!! Te wpisy to same bzdury napisane przez mało wydajnych pracowników , polecam...

mało wydajnych ludzi? a jaka ma być wydajność za 2 EUR za godzinę?

?
@asdfgh 15.02.2017 20:27
mało wydajnych ludzi? a jaka ma być wydajność za 2 EUR za godzinę?

Nie chciało się nosić teczki, trzeba nosić woreczki....

zaciekawiony

Witam Widzę że tylko magazyn się wypowiada, a jak z pracą w biurze ... dobrze można zarobić? Dzięki za każde info : Pzdr :)

anonim

(usunięte przez administratora)

xxxx

(usunięte przez administratora) Co do pracy tam to jak ktoś nie ma żadnej to nawet 1600 na drodze nie leży ale klimat masakra i nikt nie doceni własnej inwencji chyba że będzie to donoszenie :)

anonim

a może coś dokładniej bo chyba dość długo kolega tam pracował skoro dobrze zna przepisy, organizację pracy i system nagradzania?

Daniel

Cześć nie proponuje pracować w Hurtowni w Intrze ponieważ uszukują ludzi i nie idą według przepisów BHP na Magazynach jest wielka Panika koordynatorzy wysyłają ludzi bez sensownie jak zasypie na innym Magazynie premnie ucinają z wypłaty wiec nie proponuje pracować w hurtownie Intrze Narzie

marina

Tedy - 2013-05-12 17:30:40 Witam, pracuję w tej firmie od około 6 lat. Jedynym plusem jest to że wypłata jest zawsze na czas. Reszta to syf. Do podstawy wynagrodzenia dochodzi premia uznaniowa która jest cięta za każdy urlop (jeśli uda się wynegocjować podwyżkę dostajesz oczywiście max 100 do premii, i wtedy mogą Ci więcej uciąć), coś takiego jak premia świąteczna nie istnieje (ponoć kiepska kondycja firmy) ewentualnie mogą na święta uciąć jakaś kasę z premii bo są rzekome straty na magazynach??!! atmosfera pracy na magazynie kiepska. Donosicielstwo i lizustwo to norma. W tej firmie są również przykłady pozytywne świadczące o tym iż jeśli się chce można zrobić tu karierę. Pisząc to mam na myśli naszego firmowego "Nikodema Dyzmę" czyli [usunięte przez moderatora] Gdy skończył szkołę zawodową zaczął pracę na magazynie a teraz jest na szczycie. Ale tu niestety trzeba mieć "predyspozycje" i być wybitnie uzdolnionym w pewnych dziedzinach. Panie Dyzma Pańska świta śmieje się z Pana za Pana plecami a Pan myślisz że jesteś uwielbiany :)czy Nikodem Dyzma to ta sama osoba co [usunięte przez moderatora]

maria

wymagan nie maja. nikt nie chce pracowac tam, wiec biora kazdego kto sie zglosi.

m

Widze drogi [usunięte przez moderatora] ze starales sie udac madrzejszego niz jestes. niestety slowo "ucinka" zdradza Cie :) moze i pracujesz w biurze i pewnie dyzma Cie tam wkrecil i zapewne skonczyles podstawowke lub ewentualnie gimnazjum gdyz dyzma powyzej zawodowki nie wkreca nikogo bo nie lubi lepiej wyksztalconych :) a co do firmy powiem tak "szalu nima" :) kasa marna pracuje tam troche wartosciowych ludzi. na nmagazynach nedza w biurach beton do tego banda lizusow i donosicieli. kierujacy firma nie maja pojecia co to zarzadzanie jesli ktos prac a ciowal w innej firmie o podobnym rozmiarze na pewno sie dziwi jak tak moze firma w tych czasach funkcjonowac a ci dla ktorych to pierwsza "normalna" praca niech lepiej nie pisza swoich opini jak to tam jest dobrze i jak wspaniale

Nie z biura!

Co Ty czlowieku opowiadasz..?! Siedzisz w biurze na stołku,masz dobra robote,godziny pracy i pensje bo ktos ci tą robote załatwił i probujesz sie tu wymadrzac. Piszesz mieliscie czas na zdobycie lepszej pracy,wykształcenia.. Czy Ty wiesz jaka jest teraz sytuacja nba rynku pracy,ile jest zwolnien itd? Cala prawda tkwi w poprzednich postach.Firma żeruje na sytuacji na rynku pracy.Z roku na rok jest coraz gorzej w firmie (wiem bo pracuje ponad 4 lata) ale jak sie ma swiadomosc ze i tak sie znajdzie pracownika,ze jest jakie jest bezrobocie to niczym nie ryzykuja. Zejdz na dół,porob z miesiac to zobaczymy co napiszesz...

Ł

Pracuję w tej firmie prawie 3 lata i sporo mogę się o niej wypowiedzieć. Czytając niektóre wcześniejsze komentarze mogę stwierdzić, że są trochę przesadzone. Wszyscy którzy wylewają tu swoje żale winią o wszystko firmę ale popatrzcie też na siebie. Jest to bardziej praca dla młodych ludzi, którzy nie mają jeszcze rodziny na utrzymaniu. Nie dziwie się Wam, że tak piszecie ale może problem jest w Was. Macie rodziny i z tej pensji nie da się jej godziwie utrzymać to fakt ale mieliście wiele lat na znalezienie lepszej pracy lub wykształcić się bardziej aby taką zdobyć. Jeżeli tak się nie stało to jest to praca na jaką zasługujecie najwyraźniej. Stwierdzam, że praca w tej firmie nie jest bardzo ciężka ale i nie łatwa (8 godzin na nogach, w zależności od działu na którym się pracuje więcej chodzenia lub mniej). Po przepracowaniu pewnego czasu wyrabiacie o sobie opinię czy jesteście dobrymi i sumiennymi pracownikami czy nie. Od tego i wyników w pracy (ranking) zależy Wasza nagroda. Jeżeli nie bierze się na żądanie i zwolnień lekarskich jest się wporządku i można liczyć na coś więcej. Aby liczyć na podwyżkę niestety trzeba najpierw dać tu coś od siebie, a nie na odwrót bo podwyżek na zachętę tu nie ma, najwyżej ucinka nagrody :P Nie pisałem tego wszystkiego po to aby kogoś tu krytykować ani stawać w obronie firmy, to tylko takie moje osobiste spostrzeżenia. Pozdrawiam.

Ewa

OSTRZEGAM!!!!!!!! INTRA!!!!!!!!! - 2011-02-14 22:38:06 NIE POLECAM,TRAKTUJĄ TAM LUDZI JAK ŚMIECI ,ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKÓW,ZASTRASZAJĄ ZABIERANIEM PREMII,ZWALNIAJĄ ZA BYLE CO. MARNE ZAROBKI,PRZYMUSZAJĄ DO BRANIA NADGODZIN,[usunięte przez moderatora]!! NIE LICZY SIĘ TO JAK PRACUJESZ ,TYLKO TO JAKĄ PLOTKĄ SIĘ ZASUGERUJE ZMIANOWY. JEŚLI LUBISZ BYĆ TRAKTOWANY JAK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I PONIEWIERANY TO SIĘ TAM ZATRUDNIJ. ZAROBKI 1.300ZŁ. I PRACUJESZ WSZYSTKIE WEEKENDY. NIE LICZ NA AWANS BO PO 2 LATACH I TAK CIĘ ZWOLNIĄ. I NASRAJĄ CI W PAPIERACH POMIMO TO ŻE BYŁEŚ SUMIENNYM PRACOWNIKIEM.CAŁĄ TĄ HURTOWNIE PROWADZĄ LUDZIE PO ZAWODÓWKACH.PS. POWINNA TA HURTOWNIA PRZEMIANOWAĆ SIĘ NA ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ BO WSZYSCY KIERUJĄCY TYM BURDELEM SĄ CHORZY UMYSŁOWO!!!!!!!Najgorsze jest to, że nic się nie zmieniło, a parę lat już tu pracuję :( Stanowczo odradzam !

Mariolka

A co byś wiecej chciał? nocowac tam?

Nowy

Gratuluję nicka xxxx, analfabeto ! Tam gdzie jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tzw. kierownictwa pisze o płacy, proszę czytać jako jałmużna ! Pozdrawiam

XXXX

Kolego, wysokość dodatku nocnego jest podyktowana przez ustawodawcę. Jeżeli nie masz doświadczenia, szukasz średnio ciężkiej pracy od godziny a do godziny b, bo masz np. inne obowiązki, cenisz sobie jasne zasady i to, że wypłata zawsze przed 1 jest na koncie, to warto spróbować. Pan [usunięte przez moderatora] natomiast, chyba powinien zmienić pracę i zaoszczędzić sobie codziennych męczarni. Jak w każdej firmie, wymaga się tu żeby każdy robil to, co do Niego należy. Jest płaca- więc należy się za nią praca. Pozdrawiam

kolo

Za cały tydzień nocek 75 brutto. Jak widać szału nie ma w tym syfie !

BB

Szczerze współczuję ci kolego, że masz dzieci do wykarmienia, ale poszukaj sobie pracy w innej firmie. Dobra rada! Ktosia, a może [usunięte przez moderatora] koordynatorka kłamie ! Są przyjęcia, ostatnio przybyło dwóch nowych na magazyn K i nie tylko.OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !

ktosia

pozwól, że rozwiąże Twoje wątpliwości czy zlożyć cv tu czy nie- odpowiedź jest na nie, ponieważ nie prowadzimy przyjęć

BB

Netto, jeśli chodzi o przerwy między zmianami to spytaj o to właściciela.

BB

Stanowczo odradzam, w najbliższym czasie uciekam z tego SYFU ! Zarobki na poziomie 1300 zł ! Omijać szerokim łukiem! 1 zmiana 6.00-14.00 2 zmiana 14.00-22.00 3 zmiana 20.00-04.00

Zostaw opinię o Intra - Hurtownia Farmaceutyczna - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intra - Hurtownia Farmaceutyczna