Opinie o KDS Sp. z o.o. Sp. k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KDS Sp. z o.o. Sp. k.

Do HR

Kiedy urgulujecie zaległe i bieżące składki zus?

do papy
@Do HR 02.12.2017 01:26
Kiedy urgulujecie zaległe i bieżące składki zus?

No to kiedy uregulujesz te składki na ZUS?

papa

jestem juz tutaj kawałek i firma jest super dla ludzi którzy chcą pracować :) i nie opierdzielają się po kątach.

Julek
@papa 20.11.2017 11:01
jestem juz tutaj kawałek i firma jest super dla ludzi którzy chcą pracować :) i nie opierdzielają się po kątach....

Ty papuś nie chrzań głupot bo jakby było u nas tak dobrze to nie było by takiej rotacji pracowników i nie narzekaj tak na starych pracowników bo na nich właściciel może zawsze liczyć.

urodzonymagazynier

Odział Pionki: Przepracowałem trochę ponad rok.Zacząłem od 1200 a wyleciałem nie schodząc z 2100 i więcej w zależności od premii.Nie wiem jak można pisać, ze w KDS jest ciężka praca.Jak zrobisz swoje to sie obijasz. Oczywiście można popracować ciężej i dłużej ale zazwyczaj jest to doceniane i nagradzane gotówką.Stara ekipa plotkarze i demotywatorzy ale są już mniejszością :)

papa
@urodzonymagazynier 01.12.2015 12:22
Odział Pionki: Przepracowałem trochę ponad rok.Zacząłem od 1200 a wyleciałem nie schodząc z 2100 i więcej w zależności od prem...

I tutaj masz racje, stara ekipa plotkarze demotywatorzy, najbardziej lubie tych ktorzy pracuja, nie dyskutuja jak to im zle i nie dobrze, leserów na moje oko jest jakies 20% bez nich zle z nimi jeszcze gorzej

Zespół HR KDS Sp.z o.o. sp.k.

Panie Edwardzie w KDS ważna jest dla nas atmosfera, wyciągamy wnioski z każdej opinii, zapewne dlatego większość negatywnych komentarzy jest sprzed 2017 roku. Pozdrawiamy Zespół HR KDS :)

Karol
@Zespół HR KDS Sp.z o.o. sp.k. 26.10.2017 15:17
Panie Edwardzie w KDS ważna jest dla nas atmosfera, wyciągamy wnioski z każdej opinii, zapewne dlatego większość negatywnych ko...

Pisanie odpowiedzi na własne posty to dialog wewnętrzny, rozdwojenie jaźni czy hipokryzja? A może płatne klaki?

wiki
@Karol 31.10.2017 21:54
Pisanie odpowiedzi na własne posty to dialog wewnętrzny, rozdwojenie jaźni czy hipokryzja? A może płatne klaki?...

Oczywiście, że płatne klaki ale przecież muszą coś robić przecież za to im płacą.

$$$ Warto??? $$$

Witam, Chciałem zapytać na jaką stawkę godzinową można liczyć na przewijarce u Was w firmie? Pracuję około trzy lata w poligrafii. Chodzi mi dokładnie o oddział Sulejówku.

$$$ Warto??? $$$

Witam, Chciałem zapytać na jaką stawkę godzinową można liczyć na przewijarce u Was w firmie? Pracuję około trzy lata w poligrafii. Chodzi mi dokładnie o oddział Sulejówku.

Edward
@Zespół HR KDS Sp. z o.o. sp. k. 02.10.2017 08:45
Dzień Dobry, w sprawie ofert pracy zapraszam do kontaktu z naszymi pracownikami do spraw HR. Kontakt telefoniczny pod numer...

Szanowny zespole, po tym co tu czytam to niestety nie złożę u Was CV.

Amelia
@Edward 11.10.2017 21:17
Szanowny zespole, po tym co tu czytam to niestety nie złożę u Was CV.

Ja też chyba nie.

Natalia

@chętny do pracy czy dowiedziałeś się czy firma KDS szukała pracownika? Może udało Ci się dostać posadę i podzieliłbyś się opinią o firmie na forum, żeby osoby szukające pracy w firmie KDS dowiedziały się więcej.

chętny do pracy

Może poszukują handlowca?

drukarz
@Nowy 03.05.2017 21:48
Podobno poszukują, a nawet już chyba znależli.

Podobno ma przyjść ktoś od konkurencji. Słyszałeś coś o tym?

drukarz
@Nowy 03.05.2017 21:48
Podobno poszukują, a nawet już chyba znależli.

Podobno ma przyjść ktoś od konkurencji. Słyszałeś coś na ten temat?

Nowy

Jak ocenicie pracę na stanowisku kierownika produkcji w Pionkach?. Warto aplikować ?

BF
@Nowy 22.11.2016 05:34
Jak ocenicie pracę na stanowisku kierownika produkcji w Pionkach?. Warto aplikować ?

Nie warto

drukarz
@Nowy 22.11.2016 05:34
Jak ocenicie pracę na stanowisku kierownika produkcji w Pionkach?. Warto aplikować ?

Daj sobie spokój.

Den

No z tego co słyszałem to jeśli chodzi o palarnie to została zlikwidowana i teraz pali się na dworze, moim zdaniem tak jest zresztą dużo zdrowiej, bo przecież wiadomo, ze papierochy niszczą zdrowie, jeśli za to szukasz pracy, idź do nich ze swoim CV.

płetwal

kiedy impra firmowa?

anonim

(usunięte przez administratora)

papa

tete lepiej sie zwolnij po co komu taki wiecznie niezadowolony pracownik, taka swietna jest sytuacja na rynku pracy :) pewnie jeszcze w czasie pracy Ci takie bzdury do glowy przychodza :)

pracodawca

Szef też jest zdziwiony takimi wpisami !

Prezydent

I nadal sądzicie , że to nie pracodawca pisze. Przykład powyżej Justyna piszę (sam znalazłem od nich oferte) Brawo on:)

Prezydent

I kto wierzy w te ściemy pisane przez Pracodawcę.

Lala

Oczywiście , że można się dogadać i być zadowolonym. Najlepiej załatwić Wielką Orkiestrę i w nagrodę wylecieć z pracy. To się nazywa dogadanie i docenienie... Polecam firmę bo warto zobaczyć takie g...

tete

Jeśli chodzi o filię w pionkach tej firmy to jest bardzo kiepska

urodzonymagazynier

Zapomniałem dodać, że jestem debilem i raz piszę w netto a czasem brutto i niech wszyscy zgadują, które jest które :) Nawet nigdy nie sprawdzałem ile mi wychodzi brutto... Kurnasz ale jedank chyba jestem ułomny bo przez rok nie zauważyłem mobbingu ani tej ciemnej prawdy co ma wyjsć na jaw...

Emilek1

Fajna praca w dość chaotycznym środowisku. Ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.

Karola

Jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Wypłata na czas, miła atmosfera. Wiadomo praca nie należy do lekkich i to trzeba mieć na uwadze.

Tosiek

Ale wiecie o tym, że nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie? Jak jest do kitu to trzeba poszukać czegoś innego i tyle a nie płakać na forum...

Arek879

Tzn? Czy mam się już bać i uciekać? ;)

nikszu

Arek879 jesteś zadowolony bo stara część załogi nie zdążyła cie jeszcze zepsuć, wszystko przez toba

Arek879

Pracuje w Pionkach i widzę, że jako jedyny jestem z tej pracy zadowolony. Macie jakieś dziwne podejście do tego wszystkiego...

Mieszko

A ja ujmę to tak: praca wymagająca ale satysfakcjonująca. Pracodawca uczciwy, płacący w terminie. A kabli nie kabli jest wszędzie pełno. Jak się jest uczciwym to żaden kabel nie ma się do czego przyczepić. Od co cała filozofia...

tete

W sulejówku może jest ok ,ale pionki to porażka.

Bartek

Czytam te komentarze i nie wiem czy ja pracuje w innej firmie czy coś się pozmieniało? Dobrze, że nie trafiłem na te opinie przed rozpoczęciem pracy w tej firmie bo straciłbym taką fajną robotę. Na moje oko wszystko w pracy jest ok. No może jest trochę stresująca ale nie wiem czy w dzisiejszych czasach jest jeszcze jakaś nie stresująca praca.

Karo

Pracowałem i kompletnie nie rozumiem skąd te wszystkie dziwne opinie. Praca jak praca - najważniejsze że płacą i nie traktują człowieka jak popychadło.

Aro

Poziom cebulactwa wylewający się z komentarzy jest zastraszający. Tak jak ktoś zauważył tu wcześniej - wszystko zależy od nastawienia do pracy. Jeśli liczymy na złote kokosy za nic nie robienie to nie dziwmy się później że jesteśmy niezadowoleni. Ja tam jestem zadowolony z tej pracy ale ją szanuje i wiem, że nic nie zrobi się samo.

Sara

A ja tam jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Wypłata na czas, miła atmosfera.

Carmi

Wiadomo jak w każdej firmie - bywa lepiej, gorzej. Lepsza, gorsza atmosfera. Natomiast nie mogę narzekać na termin otrzymywania wynagrodzenia czy cokolwiek innego. Ja z pracy w tej firmie jest bardzo zadowolona.

literat

Poza tym zgadzam się z krytycznymi opiniami.No niestety mają rację.Pracuję w tej firmie i wiem co jest.(usunięte przez administratora)

kurkurkurde

Zarobki jak na ten region kiepskie, przeprowadza sie standaryzację a powinno się zacząć od wyrównania płac wdg. norm dla konkretnych stanowisk, atmosfera super, naturalnie firma nie dla osób które lubią się opier.. obijać :) bo jak ktoś działa na niekorzyść firmy to nie utrzyma się długo niestety. Prezes sympatyczny, dyrektor handlowy kabel.

minki

Czy orientuje się ktoś, jak wygląda praca przedstawiciela w tej firmie.

burek

A o jaki oddział chodzi?

Burek

Trochę się nie zgodzę, bo gdyby wszystko normalnie w zakładzie funkcjonowało to atmosfera byłaby w porządku i nikt do nikogo nie miałby żadnych pretensji, wątów etc. Nie popieram oczywiście 'kablowania', bo większość spraw da się załatwić między pracownikami bezpośrednio bez konieczności angażowania w to przełożonych.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lace

Kabluje się na coś lub na kogoś, (usunięte przez administratora) "Wynagradzanie" takiego czegoś mija się zupełnie z inicjatywą prospołeczną.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Oj tak - kabel to podstawa, a wynagrodzenie - uuuu wtedy nie ma co narzekać i właśnie to są ci, co piszą te dobre opinie.

aaa

aleś napisał :) ciekawe na czyją prośbę :) uczciwą pracą od dwuosobowej firmy :) a to ciekawe, idź do swojego perezesa i zapytaj jak to było i jest

Norbi

W tym przypadku wystarczy być: miernym, biernym ale wiernym i można jechać parę lat bez problemu. (usunięte przez administratora) dół punktowany za wszystko(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

miszel

minka - jak widać czytanie ze zrozumieniem jest ci zupełnie obce. Wytłumaczę bo chyba tego potrzebujesz. Ujęcie mojej wypowiedzi "Jeżeli jesteś wazeliną...." nie było skierowane do konkretnej osoby, a innych, żeby wiedzieli na co się szyują i jakie osoby są mile widziane. A tu masz swoją całą wypowiedź : minka - 2014-07-10 00:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Witam, praca w firmie dla chcących pracować, trzeba się dużo nauczyć jeśli ktoś nie miał wcześniej doświadczenia w pracy w firmie poligraficznej, ale to nie znaczy, że jest się wtedy skreślonym. Płaca całkiem niezła, trzeba pracować, a nie się op... Ludzie różni, jak wszędzie. Praca w dwóch oddziałach - Pionki, Sulejówek. W Pionkach ludzie są zgrani, panuje dobra atmosfera, jeden drugiemu pomaga, kiedy potrzeba wszyscy pomagają, niezależnie czy pracują na produkcji czy w biurze, ekipa trzyma się razem zarówno w pracy jak i na stopie prywatnej. W Sulejówku niestety tego nie widać, tam każdy myśli o sobie i tylko o swoich obowiązkach, ludzie nie pomagają sobie w takim stopniu jak w Pionkach, tu jest inaczej. W Pionkach jeden drugiego nie sprzeda, a w Sulejówku i owszem. Prezes - porządny facet, osiągnął wszystko swoją ciężką pracą, zaczynając od 2 osobowej firmy, teraz zatrudnia wielu ludzi w 2-ch oddziałach, zarówno zdrowych, jak i z orzeczeniem o niepełnosprawności, co nie znaczy, że Ci drudzy są traktowani gorzej. Wymaga od pracowników zaangażowania i chęci pracy, nie ma tam miejsca na lenistwo. Jeżeli ktoś pracuje dobrze to jest też za to wynagradzany. Pamiętajmy, że nigdzie nie jest idealnie, pracę trzeba szanować i dawać z siebie wszystko, wtedy zarobione pieniążki inaczej smakują. Jeżeli z góry się założy, że jest do du.. to nigdzie nie zagrzejemy miejsca!

sebastian

Dziwi mnie, że opinie o KDS są takie różne. To w takim razie zapytam, czy na drukarza tez nie wymagaja doświadczenia? Chyba chodzilo o inne stanowiska, bo jesli pracuja tam ludzie bez doświadczenia to wole nie myslec o jakosci usług.

minka

Witam, praca w firmie dla chcących pracować, trzeba się dużo nauczyć jeśli ktoś nie miał wcześniej doświadczenia w pracy w firmie poligraficznej, ale to nie znaczy, że jest się wtedy skreślonym. Płaca całkiem niezła, trzeba pracować, a nie się op... Ludzie różni, jak wszędzie. Praca w dwóch oddziałach - Pionki, Sulejówek.(usunięte przez administratora)

Franek

Myślałem,że nasza firma nie ma konkurencji. A moze o nas źle piszę konkurencja z Radomia. Ciekawe czy też pomyslową księgową.

Sławek

Pracowałem w KDS-ie zarówno w obu Oddziałach (Pionki i Sulejówek). Nie wiem jak było wcześniej, ale ja wszystkie płatności otrzymywałem w terminie. Praca faktycznie nie jest lekka, wymaga bardzo dobrej koncentracji i dbaniao o szczegóły, polecam jeśli ktoś chce się sprawdzić i lubi wyzwania.

anonim

(usunięte przez administratora)

itd technik

Jak kolego podpierałeś ściany to nie dziw się, że ci podziękowali. A w dekorze to obniżają zarobki i ludzie uciekają stamtąd.

Adam

W KDS w 2013 roku było dużo zmian, również personalnych, w moim odczuciu na lepsze, choć jeśli ktoś myśli, że jest to miejsce gdzie można bąki zbijać, to się myli

teo

Firma nie jest idealna, ale przesadziłaś z tymi opiniami. Pracowałem w różnych firmach, gdzie naprawdę nie szanowali ludzi. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

best

Przestań ( usunięte przez administratora ) wylewać swoje żale na temat pracy w firmie. Tyle razy szli tobie na rękę itd. Moim zdaniem i tak ciebie za długo trzymali.

nobody

Firma dla osób, które chcą pracować i się rozwijać... uczyć itp... Jak ktoś chce się[usunięte przez administratora] w pracy to niech nawet nie traci czasu na wysyłanie CV. Poza tym, bardzo mili ludzie z którymi się pracuje... zarówno osoby na najwyższych stanowiskach aż po szeregowych pracowników z różnych działów... Bardzo fair zasady pracy i podejście do ludzi... Polecam

Zostaw opinię o KDS Sp. z o.o. Sp. k. - Sulejówek

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KDS Sp. z o.o. Sp. k.