Pro Construction Trybuny Mobilne

Bochnia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 20 ocen.

Pro Construction Trybuny Mobilne
2 20

Opinie o Pro Construction Trybuny Mobilne

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro Construction Trybuny Mobilne

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Pro Construction Trybuny Mobilne o opisanie aktualnej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Zainteresowana

Jaka macie atmosferę? Czy jakieś dodatki socjalne są?

Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach pracy w Pro Construction Trybuny Mobilne? Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Mirek

Czy firma potrzebuje ludzi do pracy? Podpowiedzcie coś więcej!

Staszek
@Mirek 20.12.2017 17:24

Podobno szukaja teraz spawacza

Szfagier

Jest super ????????kierownicy Kamil i Jarpen są zajebiści Czarny jest rozkoszny a z dyrektorem Wojtkiem można wytrzymać????

Wkurzona

Ci którzy tak ładnie piszą o tej firmie chyba mają w tym cel i tam nie pracowali ludzie wypłat nie widzą i to dużych wypłat nie mówię o kilku stawkach i co mają zmienić pracę a co z kasą maja podarować uczciwy pracuje i nic z tego nie ma jest okradany

Wojtek
@Wkurzona 07.12.2017 20:14

Dzień dobry, jeśli nie zostały Panu/Pani wypłacone jakiekolwiek pieniądze przez naszych podwykonawców, bardzo proszę o kontakt i opisanie sytuacji i realizacji w której Pan/Pani uczestniczył/a a na pewno cała sytuacja zostanie wyjaśnia. wojtek@pro-construction.pl

Tomek

Pracowałem ostatnio w Wisle , co prawda praca na polu ale o pracownika dbaja. Szatnia, ciepłe pomieszczenie na odpoczynek no i kasa sie zgadza. jesli ktos sie nie boi pracy fizycznej to polecam

Rob

Oni teraz głównie pracują za granicą ,ale pracują tam cały czas ci sami ludzie od paru lat, czyli chyba nie jest źle. Pracowałem z nimi teraz na narodowym było ciężko, ale nie jest źle wszystko zorganizowane do minuty .Praca ciężka dla osób lubiących wyzwania. Rob.

Hanna

@oleum - forum nie służy do obrażania innych użytkowników. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię o pracodawcy. Informacje na temat pracy są pomocne dla innych forumowiczów. Posty odnoszące się w sposób obraźliwy wobec innych osób nie powinny mieć miejsca.

Hanna

A kto z Was był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej do Pro Construction Trybuny Mobilne? Jak przebiegł ten proces? Czy usłyszeliście jakieś pytanie, które szczególnie Was zdziwiło? Podzielcie się radami z przyszłymi zainteresowanymi pracą w tym miejscu.

lover
@Hanna 26.05.2017 11:27

Masz rozmowę we wtorek ? ;)

Armin

Czytam te opinie i dziwie się ludziom którzy zostali dotkliwie zranieni przez ową firmę... Poradnik dla margarynowych siusiaczków 1. Skoro robisz na godziny to pracodawca wymaga zapału do pracy i zajechał by cie bo są terminy i ma być pompa a jeśłi nie dajesz rady to idż na piekarza albo na fryzjera bo organizacja jest bardzo dobra jak to na ekipe przystalo a i warunki są miłę. 2. Jeśli jest organizowana impreza i przyjeżdża ekipa monterów to czemu nie miała by znależć miejscowych (murzynów) logiczne i macie powód do dumy za wkład. 3. W firmie robota jak każda inna obóz pracy..... na wszystko trzeba zasłużyć a ze w chuja walić nie umiecie to wasza sprawa bo to wasz wybór jak się cenicie i ile jesteście warci 4. Pracodawca jak każdy nie świeci przykładem bo wszystko jest w waszych rekach ale z każdym można iść się dogadać no chyba ze nie zależy mu na pracownikowi 5. Całokształt oceniam bardzo dobrze

Armin
@oleum 24.05.2017 21:15

ten co ma młotek to ma plaże... posmakowałem tego a ty wypowiedz sie sensownie a nie sloganami

maqngo

no to chyba dobrze, czas tu pełni bardzo wazną rolę tak naparwde.

radek

odpowiem Ci tak na twoje idiotyczne wywody rodem ze szkoły podstawowej:) odp: samochód ma silnik i ten silnik ma go napędzać ,bo jak nie będzie go napędzał to samochód nie będzie jechał , ale jak silnik będziesz kręcił non stop na wysokich obrotach to i owszem będzie zasuwał ,ale......go zatrzesz! i tak samo jest z pracownikami!! NIEUKU!!!

cycatka
@radek 17.09.2015 17:46

w silniku trzeba trochę oleju,na sucho nie odpali-zatrze się-nieuku...chłopak tam pracował i olał tą firmę sikiem prostym.

radek

Cała ta firma to jedna wielka pomyłka, to znaczy praca w tej firmie! Piękna od zewnątrz , zgniła od samego środka. Człowiek tam jest tylko narzędziem do zdobywania pieniędzy i to narzędziem wykorzystanym nie w 100% i traktowanym jak przedmiot (przez najwyższe szefostwo), w czasie wykorzystywania potencjału pracownika jest on sprowadzony do poziomu sługi , który/a to ma bezmyślnie wykonywać polecenia i broń boże żeby sie tylko nie zapytać o co chodzi bo mozna wywołać gniew najwiekszego :) oczywiście pracuje tam kilka fajnych osób , ale szefowie , którzy (jak to szefowie) zawsze maja ostatnie zdanie są nie do zaakceptowania, więc szczerze nie polecam.....

robol

zaobserwowałem przerwę w złych komentarzach , czyżby warunki pracy się tak diametralnie poprawiły....? W takim razie trzeba pogratulować panom prezesom trafnych decyzji

tom

wyplaty przychodza z bardzo duzym opoznieniem a jak sie ktos o nie upomina to szefostwo mowi ze nie ma pieniedzy bo kupili sprzet...a co to kogo obchodzi...albo kupuja nowe samochody zeby wozic siebie....w zimie wiecznie przemrozone palce a jak ktos chce na chwile zejsc zeby sie zagrzac to dostaje zjebke...a pracownicy gdyby byli dobrze zgrani to by sie postawili...a kazdy jest madry tylko wtedy kiedy sa rozmowy miedzy nimi a przy szefie kazdy cicho siedzi...warunki ogolnie srednie byle szybko dojechac szybko zrobic i do nastepnego miejsca....przekraczajac wszystkie warunki bezpieczenstwa na drodze...I KAZDY O TYM WIE ALE NAWET TUTAJ MOWI INACZEJ

vol12
@tom 26.12.2014 19:46

Witam kolego Tom jak masz jaja to nie narzekaj tylko się zwolnij bo szkoda twoich nerwów , teraz można mieć inną pracę bez problemu, chyba że w gruncie rzeczy Ci tam odpowiada .

Ted

Witam panowie naprawdę nie wiem o co się spieracie w dzisiejszych czasach nikt nikogo do niczego nie zmusza jeżeli coś komuś nie odpowiada w warunkach pracy to nie idę i nie pracuję .Pro-construction jest ciężko i wymagająco, ale jeśli ktoś jest kumaty zaraz załapie o co tam chodzi i się dopasuje .Wiele się można tam nauczyć wiem bo pracowałem i nie żałuję , choć parę żeczy bym tam zmienił.

anonim

(usunięte przez administratora)

bik

Jak bym chciał reklamować tą firmę to napewno nie dla Was i musiał bym w tym mieć interes, a niestety nie mam wyraziłem tylko swoje zdanie do czego mam prawo i proszę nie porównuj mnie do kogoś innego.

bik

Ja pracuję w pro-construction już parę lat i nie narzekam sporo się tam nauczyłem praca jest ciężka ale wypłata jest na czas .POLECAM

parodia
@parodia 18.10.2014 16:20

jak możesz pisać 13 że nie dostal wypłaty jak z tego co wiem to wypłaty tam są między 15 a 20 każdego miesiąca i każdy o tym wie. pozdrawiam

jaka jest prawda

Rok 2014 wieczny kryzys wyplaty sa na czas chociaz co 3 miesiace ktoras jest opozniona..... i wychodzi na to ze firma nadal ma przestoj brak podwyzek dla pracowników nie wspomne juz o jakiejs premi bo za co? Przeciez nic nie robi i napewno niezaslugujemy.... terminy montazow i demontazow ukracane wszystko na wariackich papierach tu trzeba porobic zeby znac prawdziwa opinie o tej firmie..... a kolorowo nie jest

pol
@jaka jest prawda 10.10.2014 07:39

JAk ci jest tak żle to nie pracuj tam , ja tam pracuję i twierdzę że jest spoko a szefowie są wyluzowani.

szyszka

"wszystkie te złe komentarze piszą osoby które zostały zwolnione bo obijały się i nie odpowiadała im praca fizyczna TO ŻE NIE SPRAWDZILIŚCIE SIĘ W PRACY,TO NIE OZNACZA ŻE TRZEBA NISZCZYĆ REPUTACJĘ INNYM " i tu sie mylisz nie zostałem zwolniony tylko sam odszedłem bo miałem dość czekania na wypłate i wieczne sciemy że przelew nie poszedł itp

KOGUCIK

Nie zgadzam się opiniami poprzedników atmosfera nie jest zła, 12zł za h to dużo, pracodawcy są surowi ale jak pracownicy obijają się bo nie chce im się pracować. wszystkie te złe komentarze piszą osoby które zostały zwolnione bo obijały się i nie odpowiadała im praca fizyczna TO ŻE NIE SPRAWDZILIŚCIE SIĘ W PRACY,TO NIE OZNACZA ŻE TRZEBA NISZCZYĆ REPUTACJĘ INNYM !!!!!!!!!!! POLECAM PRACOWAŁEM I JESTEM ZADOWOLONY!!!!

szyszka

Potwierdzam opinie kolegi wyżej. Robota ciężka, atmosfera w pracy powiem że raczej tragiczna, ktoś kto pracuje jako pomoc dla chlopakow z ProConstuction jest tak naprawdę " czarnuchem " od najcięższej roboty!!! zasada prosta nie liczy sie pracownik tylko pieniążki. Oczywiscie dla [usunięte przez moderatora] bo szary pracownik dostaje tam śmieszne pieniadze jakies 12pln /h. Praca na totalnego czarnucha bez umowy bez absolutnie niczego nie wspomne o krzywym spojrzeniu jak bralo sie chocby butelke wody co przy pracy w 30 stopniowym upale jest raczej naturalną rzeczą. NIE POLECAM PRACY z tą firmą

tarant warszawa

Pracowalem w pro construction w lecie ubieglego roku przy imprezie ktora byla organizowana w warszawie na lotnisku bemowo. Jestem z warszawy pracowalem tam dorywczo i nie spotkalem sie z takim przemadrzalym pracodawca mianowicie chodzi mi o [usunięte przez moderatora]nie szanuje swoich pracownikow kaze im na rusztowaniu pracowac takim tempem ze jest to nie ludzkie traktuje i ich jak 15 letnich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorzy nie moga miec swojego zdania i znosza humory szefa. Praca ciezka fizycznie, szybkie tempo zero szacunku pieniadz najwazniejszy odradzam kolega z warszawy pracy tam!

Taranttttt

Fimra ma duzo zlecen lecz praca jest na czarno nie chca dawać umów tylko obiecuja praca jest cięzka atmosfera nerwowa[usunięte przez moderatora] swoich pracowników traktuja jak roboty nie szanują ich przykro patrzeć w tej firmie na to jak ceni bardziej się pieniądze niż nawet swoich ludzi i ich bezpieczenstwo na wyjazdach prace na wysokościach dziwne ze jeszcze zadna isnpekcja ich nie skontrolowała nie polecam tam pracy byłem tam nie szanowany nikt mi nie wytłumaczyl co mam robic tylko sie wyśmiewali i nie lubią ludzi z Bochni bo uważaja ze to jakieś matoły NIE POLECAM TAM PRACY!!! KARYGODNE!!!

Zostaw opinię o Pro Construction Trybuny Mobilne - Bochnia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro Construction Trybuny Mobilne