F.H.P. Wołoch Artykuły Spożywcze

2 Dodaj opinię
F.H.P. Wołoch Artykuły Spożywcze
2 97 5 1

Opinie o F.H.P. Wołoch Artykuły Spożywcze

Filtruj opinie po kryteriach:

Anabel
 Opinia

Moja znajoma jest zadowolona może zarobki bez rewelacji ale przynajmniej stabilnie. Mi już zaraz kończy się wychowawczy będę zainteresowana pracą w sklepie w Miechowie ktoś wie do kogo zgłosić swoją kandydaturę?

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia

Dużo jest komentarzy o nadgodzinach i niskiej stawce. Czy przed rozpoczęciem pracy zostaliście powiadomieni o warunkach pracy? Jeżeli zostały naruszone to czemu nikt nie zgłosił tego? Każda informacja o pracy w F.H.P. WOŁOCH będzie ważna.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Weronika 28.08.2017 15:13

Szanowna Pani, Na rozmowie rekrutacyjnej pracownik jest informowany o stanowisku, jakie jest mu oferowane, warunkach pracy, jak i godzinach pracy. Ustalane jest również wynagrodzenie. Dopiero po zaakceptowaniu wyżej wymienionych warunków podpisywana jest umowa, a pracownik kierowany jest na wymagane badania. Standardową procedurą jest pierwsza umowa na okres 1 miesiąca. Jeśli wszystko przebiegnie korzystnie kolejna umowa jest na czas nieokreślony. Z poważaniem, F.H.P. WOŁOCH

Pomocna?
Tak1Nie
prac
 Opinia

Firma wykorzystuje ludzi , jeden człowiek jest od wszystkiego ( przedstawiciel konsultant tel . a zarazem magazynier czy dostawca ) za jakieś marne pieniądze Nie dajcie się nabrać na to ze bd mieć zadania przypisane do danego stanowiska tam jesteście od wszystkiego

Pomocna?
Tak5Nie
justa
 Opinia
@prac 19.02.2015 13:25

co robia telemarketerzy?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@justa 09.11.2018 11:28

Szanowna Pani, W zakres obowiązków telemarketerów wchodzi: • przyjmowanie zamówień telefonicznych od klientów, • informowanie o aktualnych promocjach w trakcie rozmów, • tworzenie dokumentów sprzedażowych do przyjętych zamówień, • obsługa dokumentacji dotyczącej dostaw. Praca wykonywana jest w biurze, pracujemy na oprogramowaniu firmy Comarch. Godziny pracy są ułożone w sposób zazębiający czas pracy. Obecnie zmiany telemarketerów przypadają na godziny: • 5-13 • 8-16 • 10-16 • 13-21 Z poważaniem, F.H.P. WOŁOCH

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@prac 19.02.2015 13:25

Szanowni Państwo, W firmie występuje wiele stanowisk pracy: • ekspedient, • magazynier, • kierowca dostawczy, • pracownik gospodarczy, • telemarketer, • pracownik biurowy • kupiec, • przedstawiciel handlowy, • kasjer, • pracownik księgowy, • stanowiska kierownicze. Każde rola niesie ze sobą inny zestaw obowiązków, jak i oferuje odmienne warunki finansowe. Charakterystyką małych i średnich firm jest ich dynamiczne środowisko. Sytuacje, w których pracownikowi przypadają w danym dniu inne obowiązki niż na co dzień mają miejsce, z racji na szeroki zakres działalności przedsiębiorstwa. Rozpiętość płac związana jest bezpośrednio ze stanowiskiem, stażem pracy, zaangażowaniem pracownika , jak i wynikami. Wynagrodzenia zaczynają się od płacy minimalnej, górny pułap jest powyżej średniej krajowej. Z poważaniem, F.H.P WOŁOCH

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia

@XXX, na jakim stanowisku pracowałeś?

Pomocna?
TakNie
pazdzioch
 Opinia

Co tam slychac u Wolocha?

Pomocna?
TakNie
!
 Opinia

Bo w każdym sklepie w mniejszej miejscowości są takie godziny otwarcia @Pracownik moja siostra pracuje tak samo i zarabia na umowę o pracę 1700 zł ale co ma innego zrobić, zwolnić się i nie pracować nigdzie? Jak dla mnie to trzeba się cieszyć, że stanowisko jest w ogóle

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia

Witam praca w owej firmie wyglada tak . np. Ekspedientki nieraz pracuja 6 dni w tygodniu i czesto w ndz zarobki slabe liczac godziny pracy to mininum 2300zl za wszystkie nadgodziny a nie 1200 . tu niby sponsporem jest tego tamtego nie dziwne jesli wykorzystuja pracownikow...

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 18.10.2016 21:26

Przepraszam zawsze 6 dni i nietaz w niedziele

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
obecna już niedlugo
 Opinia

Oj seba nikt raczej nie pisze tego złośliwie ale taka jest prawda.Ciezko pracuje się w atmosferze obłudy i z ludźmi którzy mogli by ci nóż wbić w plecy a niby są twoimi koleżankami. Ciężko pracuje się dla przełożonej pani kierownik czy tam dyrektor bo tego nikt nie wie która nie potrafi przyznać się do błędu i swoje błędy zwala na innych.Ciezko pracuje się jak taka pani czyjeś zasługi przypisuje sobie.Dzieczyny boją się odezwać żeby roboty nie stracić bo tak sobie na to właściciel pozwolił wejść na głowe. Przyjdz i przyglądnij się jak to wyglada tak naprawdę, wredne babska co się podlizują pani U i myślą że są fajne.podpierniczaja na inne bo same mało co robią to tym chociaż nadrabiaja. Kilka hurtowni o czym ty mówisz jakie hurtownie a te sklepy poza trzema w Miechówie to jakies śmiesznie to wygląda.pani Ula i jej pupilki wszystko wiedzą najlepiej.

Pomocna?
Tak2Nie
Były
 Opinia

Tak cudowna firma!!!! A ha ha Ta firma to wykorzystywanie ludzi, Plują pracownikom w twarz i śmieją się . Praca ponad normę i ponad siły. A Wy wszyscy co piszecie chciałbym tam być, tam pracować idźcie i powodzenia. Te dobre opinie to Blondi pisze i S. Pupilki pani U. Wredne .....!

Pomocna?
Tak4Nie
domi
 Opinia

Takie ma wymagania że niedługo to nie będzie komu sprzedawać tak nas wszystkich mała gruba ruda załatwi.Brawo tak trzymać pani Ulu!A konkurencja tylko ręce zaciera super!!!

Pomocna?
Tak4Nie
domi
 Opinia

Chwalmy Pana za umowy o prace żarty to chyba nie tutaj raczej i kto ją ma ten ma

Pomocna?
TakNie
Aleksis
 Opinia

Jaki znowu wymagajacy jest ten nasz wlasciciel ? Dawniej przynajmniej przejmował sie hurtowniami i sklepami a teraz ma to raczej gdzies byle się jakos krecilo . Nie wie co tak naprawde sie dzieje i jak to wszystko wyglada bo dal sobie juz z tym spokuj . W firmie panuje balagan ale co się dziwic jak ktos kto tam udaje ze rzadzi nie ma o tym pojecia . Olkusz i Kazimierza już ledwo zipia . Pani U co jakis czas informuje wlasciciela o jakiejs sensacji wyssanej z palca zeby odwrocic jego uwagę od powaznych spraw a ten jej w to wierzy i zaczyna sie wtedy podkopywanie jeden przez drugiego . Nie moge uwierzyc jaki z niego jest naiwniak i tak sie daje owijac kolo palca . Chodza nawet sluchy ze ona ma na niego jakiegos haka i się jej boi dlatego nie podskakuje . Ludzi nie ma do pracy i jest sie od wszystkiego . Duzo sie zwolnilo ostatnio i kilka dziewczyn jeszcze odejdzie bo maja dosc pani ‘dyrektor’ . Gdyby J wiedział ile pieniędzy przechodzi mu kolo nosa przez te jej rzady i pokazywanie wszystkim jaka to jest wazna to juz by dawno nie robila . Pan R już kiedys był blisko celu zeby ja zlapac na przekretach ale nie dal rady bo ona jest sprytna ale kiedys wyjdzie szydlo z worka . Szkoda tej firmy bo dawniej to nawet fajnie tu bylo .

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
ixi
 Opinia

Trzeba czytać ze zrozumieniem... A jak się tego nie potrafi, to lepiej głosu nie zabierać. Na początek jednak proponuję "zaprzyjaźnić się" ze słownikiem ortograficznym.

Pomocna?
TakNie
taka jedna
 Opinia

Pani Ula to nas tak załatwiła że nie chce już przyjeżdżać do nas żaden przedstawiciel.Spotkałam jednego na mieście i mówi że całe szczęście bo juz dawno mial jej dosc,tylko dyrektor kazal mu jeżdzić ale i on już zmadrzal.Teraz to wszystko musimy same sobie kombinowac na braki na sklepach.Co tak sie jej wszyscy boicie że nikt prawdy nie napisze?I ten towar z giełdy co mamy wiecznie na przecenach bo sie daty kończą.Wielkie mi promocje jak sie do tego wszystkiego tylko dokłada.

Pomocna?
Tak2Nie
nick
 Opinia

Ktorzy ludzie tak mowia ? Chyba ci sie hurtownie pomylily czlowieku .

Pomocna?
TakNie
ktos
 Opinia

Odkad w firmie rzadzi pani [z] UB to w firmie pracuje sie caly czas coraz gorzej . Szkoda ze pan Jan tego nie widzi jak jego dorobek sie marnuje . Trzeba byc wszystkim w tej firmie a wszystko co dobre i tak przypisze sobie ta pani. Panie Janie czy pan tego nie widzi co sie tutaj dzieje i co ona wyprawia .

Pomocna?
Tak1Nie
kasia12
 Opinia

mikrofalówki nie mają, jedzenie jest na własną rękę ,lub ze sklepu można u nich cos kupic wiadomo :) Swietna firma, zachecam do aplikowania do nich :)

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
fast9998
 Opinia

Zgadzam się.

Pomocna?
TakNie
robek k,l
 Opinia

Wypowiem się w dobrym imieniu. Pracowałem tam jakieś 6 lat, nie narzekałem, nie narzekam, atmosfera spoko, właściciele jak najbardziej spoko... Zawsze miałem dobry kontakt z Nimi i do tej pory kontakt utrzymujemy. Produkty z Firmy FHP zawsze były świeże i smaczne. Nigdy nie zdarzyło mi się ,,napaść'' na produkt nie nadający się do spożycia. Daty ważności jak najbardziej w porządku. Mam zwyczaj patrzenia na nie, nie tylko kupując w sklepach WOŁOCH, patrze zawsze i jeszcze niogdy nie zdarzyło mi się zjeść coś nieświeżego. Naprawde z całego serca szczerze oznajmiam, że nie mam wątpliwości co do ,,Wołocha''. Ale nie każdemu musi się tam podobać wiadomo. Zycie polega na odmiennych zdaniach.

Pomocna?
TakNie
jaaa
 Opinia

Pozytywne opinie dają osoby, które mają kontakt z firmą robiąc u nich zakupy. To jest tak, że aby pozyskać i utrzymać klienta trzeba być miłym, lizać tą część ciała, gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę. Natomiast to jak są traktowani pracownicy jest odrębną sprawą. Kto pracował bądź pracuje wie jak tam jest. Wykorzystywanie, podpisywanie fałszywych godzin pracy(160 godzin miesięcznie) a rzeczywistość to w najlepszym wypadku 190 godzin. Dni wolne za przepracowany weekend... nie ma mowy! Przymus aby iść z uśmiechem na pokazówy w stylu "smaki małopolski" itp. pomimo, że jest to jeden z niewielu dni wolnych(czyli jedna z dwóch wolnych niedziel w miesiącu, więcej wolnych dni w tygodniu nie ma). Wymieniać można by dłuuuuugo... Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
Edyta B.
 Opinia

Bardzo dziękuję powyższej opinii, za zgodę z moim zdaniem:) Ja również jeszcze nigdy nie zawiodłam się na Państwu Wołoch. To porządni ludzie, jak już wspomniałam wyżej, działają jak najlepiej w swoim przedsiębiorstwie i jeśli niekiedy kogoś zaniedbają to tylko i wyłącznie z braku czasu... Roboty jest mnóstwo, z resztą jak w każdej firmie. Prowadzenie tak wielu sklepów i hurtowni nie jest łatwe. To nie jest jeden sklep ! Więc też Państwo Wołoch zasługują na podziw ze strony ludzi. I zamiast ich niesłusznie krytykować to wspierajcie ! A jak Wam nie pasuje praca u Nich to wypier. za granice !!!!!!!!! :P

Pomocna?
TakNie
Edyta B.
 Opinia

Ludzie! Zajmijcie się sobą ! Radzę Wam! Nikt nie zasługuje sobie na takie traktowanie ! To jest porządna firma, porządni ludzie ! To z Wami jest coś nie tak , chyba ! Wiadomo, każdy myśli co myśli, ale bądź co bądź nie przesadzajcie z tymi opiniami !

Pomocna?
Tak1Nie
ja xd
 Opinia
@Edyta B. 19.08.2014 13:11

teraz tez jest 1200

Pomocna?
TakNie
;)
 Opinia

Słuchaj dziewczynko mało jeszcze wiesz o tej pracy. Napisałaś że nikt nie zasługuje sobie na takie zachowanie to można powiedzieć o pracownikach a to co reszta pisze jest świętą prawdą, i to nie z resztą którzy się wypowiedzieli jest coś nie tak tylko z Tobą. Wypowiadają się wszyscy którzy tam pracowali wiec chyba wiedzą jak jest jest zapier*ol, ludzie są traktowani jak szmaty, towary przeterminowane. Sam tam pracowałem kupe lat i wiem jak jest a Ty dziewczynko nie wiem czy dopiero zaczęłaś tam prace czy byłaś tam na praktyce ze szkoły ale widać, że(usunięte przez administratora) wiesz o tej firmie, więc ja Ci radze nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz zielonego pojęcia.

Pomocna?
Tak1Nie
rbert
 Opinia
@Edyta B. 19.08.2014 13:11

Kupujesz towar a nie pracujesz tam wiec się nie wypowiadaj !! nikt z pracowników obsługujących Ciebie nie bd się żalił bo straci prace ! a w mchw nie łatwo o nią/

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia

teraz nie wiem jak to wygląda bo jak ja pracowałem to były grosze 1200 zł.

Pomocna?
Tak1Nie
Ewa
 Opinia
@ja 12.09.2013 16:35

A teraz jest 1460 zł. Wyzysk, bo się zostaje po godzinach po kilka godz jak jest zmiana wystroju i grosza za to nie dopłaca

Pomocna?
TakNie
sa
 Opinia

podobno mają na karku inspekcje pracy. czy wiecie coś na ten temat?

Pomocna?
Tak1Nie
ja xd
 Opinia
@sa 20.08.2013 19:03

Dokładnie ludzie są traktowani jak nawet nie wiem jakiego określenia użyć

Pomocna?
Tak3Nie
ja
 Opinia
@ja xd 30.08.2014 11:23

Pani to chyba nigdy tam zakupów nie robiła produkty które sa hermetycznie pakowanie jedynie takie bym kupił jeszcze nie wszystkie, zamazane daty ważności na drobiu praktycznie nigdy nie ma daty a jezeli jest to napewno nie jest ona przyklejona przez poducenta , Pani Urszula zamawia towar paletami a potem nie wie co ma robić z tym towarem i rozsyła ma KW i OLK i wiem to dokładnie bo tam pracowałem !!!!!!!!!!11 a co to Panstwa wołoch to złego słowa nie moge o nich powiedzieć tylko kierownictwo jest do bani !!!!!

Pomocna?
Tak2Nie
ja
 Opinia

Lepiej by zabrzmiało to pytanie, czy jest ktoś zadowolony z Tej pracy!

Pomocna?
Tak1Nie
Gość
 Opinia

I jeszcze jedno my mamy im pomóc ? To oni muszą pomóc sobie bo jak inaczej? Zgłosić gdzie trzeba i tyle. Nie mówię tu o sądzie pracy (chociaż też dlaczego nie) ale o np. Inspekcji gdzie można zgłosić anonimowo będąc pracownikiem, zgłosić do (usunięte przez administratora)-Zwyczajnie cos z tym robić próbować zwalczać a nie narzekać a godzić się z tym!!!!!!!!!!!1

Pomocna?
TakNie
Gość
 Opinia

Ja rozumiem wszystko wiem w jakich realiach żyjemy, wiem, że za coś trzeba żyć dlatego ludzie się godzą na takie trakowanie. Jednak prawda jest taka, że gdyby 1 z 2 raz zgłosił to gdzie trzeba i pracodawca zapłacił karę to odechciałoby mu się takich praktyk. Mało tego gdyby się ludzie zbuntowali to uwieżcie mi w ciągu paru tygodni nie znajdzie całego personelu!! jednak zawsze jest tak, że "5" jest gotowych na protest a reszcie to odpowiada - A potem ta reszta się dziwi jak to jest źle w Polsce. Dlatego powiem tylko tyle, że zgadzam się w 100% z przed rozmówcą --nie dajcie się ludzie robić w balona, nie godźcie się na okresy próbne bez umowy i inne fanaberie pracodawców.

Pomocna?
TakNie
bida
 Opinia

wcześniej to była firma ! pracownicy = rodzina. imprezy wpieranie się i dbanie o firmę. w nocy to były imprezy. firmowe ogniska. teraz się zmieniło pogodń za pieniadzem i trudny rynek robi swoje. a to ze J. jest ślepy to każdy wie nie od dziś.

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia

a najgorsze jest to że z nimi nie da się nic zrobić!!!!

Pomocna?
TakNie
lolo
 Opinia

ciesz się jak w ogole dostaniesz urlop, a jak ci go nie przerwą to jest swieto

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o F.H.P. Wołoch Artykuły Spożywcze - Miechów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.P. Wołoch Artykuły Spożywcze

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny