Agrolok

• Handlowy Młyn
  • Sadykierz
  • Białkowo

3. Opinie o pracodawcach Golub-Dobrzyń
  5. Opinie o Agrolok Sp. z o.o.

Opinie o Agrolok Golub-Dobrzyń

Nie przegap nowości o Agrolok Sp. z o.o.!

Zadowolony pracownik

23.11.2019 14:11

Bez ściemy. Panie i panowie - Agrolok to firma handlowa, pracownik musi sprzedawać, to jest podstawa. Sprzedajesz dobrze - zarabia firma i zarabiasz ty. Praca od poniedziałku do piątku, od 7-15 w biurze , tak samo w terenie (8 godzin). Ogarnięty przedstawiciel handlowy wyciąga po okresie próbnym 3 koła na rękę MINIMUM. Na co narzekacie? Z urlopami problemów nie ma, kasa na czas, święta wolne. Fizycznie też nie jest ciężko. Przyszedłem bez wiedzy, trafiłem do normalnej opiekunki z którą tworzymy zgrany duet i mniej jak 3600 na rękę nie dostaję, a nawet się nie pocę w pracy.
    Nowa

22.06.2021 05:51

Zastanawiam się nad pracą w Agroloku i weszłam poczytać opinie . Mam nadzieję że się nie mylę i ta praca nie jest taka zła ale z tego co czytam to część pracowników to jakieś ameby Robisz gościu i (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo ? E mojej pracy za komentowanie godzin od razu byś wyleciał albo robisz albo idź do budowlanki i nie płacz albo zwolnij miejsce mi bo aż mi się czytać nie chce. Godziny praktycznie jak w urzędzie , urlop w lato gdzie w innych pracach jak robi 9 osób to możesz zapomnieć o lecie jak nie złożysz wniosku na początku roku i nie strzelisz terminu z (usunięte przez administratora) bo ogarnąć urlop dla 9 osób gdzie każdy chce 2 tyg w lato a u nas np nie można iść we 2 osoby to nie lada wyczyn . Ty masz urlop w lato godziny jak nauczyciel w podstawówce i narzekasz że ktoś sprawdza ci GPS ? A co jeszcze pewnie byś na śniadanko skoczył gdzieś albo na bajerem do mechanika? Ludzie żal mi takich osób i nie dziwię się że jak takie ameby pracują to zajmują potem miejsce ogarniętym ludziom. Ps chciałabym ze swoim doświadczeniem i wykształceniem być taka ameba jak Ty ale już powoli się zbieraj bo nadchodzę im więcej takich nowych ludzi tym szybciej was wyeliminujemy hahahaZastanawiam się nad pracą w Agroloku i weszłam poczytać opinie . Mam nadzieję że się nie mylę i ta praca nie jest taka zła ale z tego co czytam to część pracowników to jakieś ameby Robisz gościu i (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo ? E mojej pracy za komentowanie godzin od razu byś wyleciał albo robisz albo idź do budowlanki i nie płacz albo zwolnij miejsce mi bo aż mi się czytać nie chce. Godziny praktycznie jak w urzędzie , urlop w lato gdzie w innych pracach jak robi 9 osób to możesz zapomnieć o lecie jak nie złożysz wniosku na początku roku i nie strzelisz terminu z (usunięte przez administratora) bo ogarnąć urlop dla 9 osób gdzie każdy chce 2 tyg w lato a u nas np nie można iść we 2 osoby to nie lada wyczyn . Ty masz urlop w lato godziny jak nauczyciel w podstawówce i narzekasz że ktoś sprawdza ci GPS ? A co jeszcze pewnie byś na śniadanko skoczył gdzieś albo na bajerem do mechanika? Ludzie żal mi takich osób i nie dziwię się że jak takie ameby pracują to zajmują potem miejsce ogarniętym ludziom. Ps chciałabym ze swoim doświadczeniem i wykształceniem być taka ameba jak Ty ale już powoli się zbieraj bo nadchodzę im więcej takich nowych ludzi tym szybciej was wyeliminujemy hahaha jeśli chodzi o samą politykę firmy to wierzę że możecie mieć ciężko ale to jest już teraz wszędzie wypowiadam się tylko na temat leserstwa i takich (usunięte przez administratora) komentarzy podstawowych zasad.

12.04.2022 17:43

Zawsze jak ktoś jest niezadowolony ze swojego miejsca w Agroloku może zostać członkiem Stowarzyszenia Polska Soja,ba nawet członkiem honorowym albo zwyczajnym jak słabo się wyróżnia:)
    TOTOTO

01.10.2021 15:12

Nie polecam firmy,człowiek robi 300 km w jedną stronę żeby udać się na rozmowę ,a na miejscu nawet nie zaproponowali kawy/herbaty/wody, kpina a nie firma

22.10.2021 20:51

Czasami wodę proponują. Mi zaproponowali. Na ogół w firmach na sucho jest rozmowa. Nie wiadomo czy Cię zatrudnią, a tu jeszcze herbaty, kawy. Chociaż fajnie byłoby jakbyś sobie pracował, a tu telefon-chodź, catering przyjechał, jemy. Przerwa. I na koniec po oranżadzie do popicia. Trochę pod tym względem jest na sztywno. Ale tak jest w firmach. Kiedyś w 1 firmie przyjechał autor podręczników-to mu w "styropianie" zamówili obiad za kilkanaście złotych. Niestety po niemiecku, z chłodną kalkulacją, a nie po rosyjsku-że ugina się stół.

01.04.2022 18:59

Chociaż trzeba przyznać że raczej to sadzenie się, to nie tyle wynika z ludzi, co ze sposobu rekrutacji, tych etapów. Jak w jakimś teleturnieju, emocje rosną. Zadzwonią, nie zadzwonią. Zaś jak już tam jesteś to są normalni. Przecież mi mogli powiedzieć, mamy Cię jednego, przyjdziesz do pracy? Albo -było dziś 5 osób, Pan był sensowny(usunięte przez administratora)zapraszamy. Po co te etapy. Po co te etapy. I tak każdego trzeba wdrożyć, bo ma nowe obowiązki.

03.08.2021 07:23

Moi drodzy Ci zwłaszcza Ci którzy są byłymi pracownikami i sieją jad . Prawdą jest że każdy pracodawca ma wymagania i może oczekiwać od nas nawet dużoo i wiele wiecej niż potrafimy zrobić ale czy lepiej by było gdyby nic nie wymagał -błagam . Odkąd pracuje w firmie zawsze robie to co jest wymagane , fakt nie wszystko na 100% ale staram się wykonywać swoje obowiązki tak aby to co robie przynosiło satysfakcje i mi i pracodawcy . WIĘC INFORMACJA dla byłych pracowników i dla kandydatów jeżeli ktoś nie pracuje tak jak należy nie zostaje w tej firmie , jeżeli ktoś wymyślił sobie plan na życie taki ,że przyjdzie posiedzi bądz pojeździ przez kilka godzin i wróci do domu i tak przez 365 dni w roku ,dodatkowo otrzyma za to wynagrodzenie to przepraszam ale to nie tu ,myślę że gdyby ta firma chciała zostać Caritas to nie zajmowała by się handlem . Szczerze z serca polecam prace w tej firmie dla tych którzy chcą pracować z satysfakcją , zadowoleniem , którzy chcą przychodzić do pracy z uśmiechem na buzi i czuć z niej satysfakcje .
    abc

03.08.2021 09:33

Zgadzam się w stu procentach
    Byly

31.03.2022 22:49

Gwarantuje że nie jesteś na handlu firma teraz zmiany robi kasę z premi bierze bo coś sobie wymyślili. Miałem składać CV ale kolega który tam pracuje jak zaczął opowiadać to masakra. Codziennie zmiana w pracy i do końca nie wiadomo o co chodzi... Odradzam pracę CV poszło gdzie indziej
    Kkkk

08.02.2022 19:18

Czy tam już nikt nieche robić ze kobiety chcą zatrudniać na magazyn ??
    Rolnik

05.11.2021 14:57

(usunięte przez administratora)Niby że sprzedają nawozy cenowo delikatnie taniej ale koniec z końcem naliczaja więcej Sprzedają produkty na raty po dolczeniu odsetek a przy delikatnym spóźnieniu z płatnością dopierdziela takie odsetki że się odechciewa piszą odrazu pozew do sądu o zapłatę firmy nie polecam!!!!!!Nie dajcie się nabrać na ich mile slowka (usunięte przez administratora)
    Ona

08.11.2021 07:01

czy dobrze rozumiem, że nie dość, że bierzesz nawozy z płatnością na długi termin to jeszcze dziwisz się, że cena zamówienia przez to wzrasta? i że jak po kilku miesiącach nadal nie płacisz to firma wysyła upomnienie? fascynujące ;)
    Jan

27.01.2022 15:40

Jak tobie nie płacą za towar to pewnie wysyłasz smsy z życzeniami. Masz długie terminy od tego by brać płatność na kiedy jesteś pewien. Jak nie jesteś pewien to się nie kupuje proste
    Jffbjjh

24.01.2022 20:12

Ile można zarobić na magazynie bo podobno słabo ??
    Przyszły pracownik?

23.01.2022 01:14

Czy ktoś może powiedzieć coś o przebiegu II rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko doradcy ds. Żywienia i coś o tym stanowisku?

05.01.2022 11:45

Jestem po rozmowie. Otrzymałem jasne odpowiedzi na wszelkie pytania. Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Zwłaszcza dotyczących wynagrodzenia. Wszystko jest powiedziane jasno. Jeśli ktoś godzi się na 3000 zł podstawy to tyle dostaje. Taki los żółtodzioba. A swoją drogą to w dzisiejszych czasach nie da się pracować jako przedstawiciel za mniej niż 4000 zł netto + prowizje lub premie. W Biedronce, którą pozdrawiam zarobić można więcej.
    Handlowiec

04.01.2022 11:33

Jak obecnie wygląda praca PH oraz wszelkie jej aspekty? Warto aplikować czy omijać? Szukam firmy w której można się rozwijać a wyniki są doceniane...

09.11.2021 09:49

Ale Zubra macie fajnego. Ilekroć jadę obok w nocy, działa to na wyobraźnię. Takie monstrum. Wieś Osiek totalnie zmieniła oblicze. I delikatny zapach kukurydzy. (usunięte przez administratora)
    Janek z Mazur

19.09.2021 13:59

Jaki teren najgorszy dla PH z firmy Agrolok ?
    Bezpośrednia osoba

24.08.2021 21:07

Wpis grzecznościowy .Polecam .mimo ,że są różne opinie co do pracy w tej firmie A ja sądzę, że warto spróbować .Kazda praca daje nam jakieś doświadczenie .
    EDI

13.08.2021 22:40

sprawa jest prosta, jeśli pracujesz, starasz się, masz głowę na karku, kojarzysz fakty i znasz się trochę na branży to na pewno zauważysz efekty w postaci zarobków oraz przyjemnie spędzonego czasu podczas pracy ,który da satysfakcje. Pracownik
    m.

09.08.2021 09:26

Pracuję w firmie jakiś czas. Jestem zadowolony

09.09.2019 17:26

ani nie pracownik neutralna o

23.07.2021 20:47

Sprostowanie firma mimo swojej częstej rekrutacji daje swojemu pracowniką dużo funkcji rozwijania się bo osoba która nie miała nigdy do czynienia z tematem jak prowadzenie rozmów telefonicznej i jakich kolwiek prac związanych z nabyciem przyszłych klientów po dłuższym czasie pracy jest dumny ,że cokolwiek osiągnął więc komentarz typu coś tam nie polecam bo coś to tylko wyłącznie gadanie kogoś jaka firma jest zła bo coś komuś nie wyszło , nie powinno się obwiniać żadnych firm trochę szacunku bo wkoncu ktoś nam daje pracę, a winni jesteśmy my za to ,jak pracujemy i ile z siebie dajemy pieniądze nam z nieba nie spadną A w dzisiejszych czasach mieć szansę pracować chociażby w takiej pracy jest szczytem .Nie ukrywając też miałem złą opinie co do tej pracy bo słyszałem różne historyjki ... Ale mimo trzeba tak naprawdę doświadczyć samemu i wtedy mieć uwagi A tak słuchać innych nigdy nikt z nas nie dotrwa niczego .Polecam każdy zasługuje na szansę i szacunek .

28.04.2021 10:40

Czy AGROLOK SP. Z O.O. ma ściśle ustalone godziny pracy?
    Zdzicho

07.07.2021 23:34

Nie pracuję na magazynie, więc nie wiem.
    Xxx

16.07.2021 22:03

W sezonie często po 12 godzin bez planowania z wyprzedzeniem niestety. Często rano dowiadujesz się że dziś trzeba zostać np 10- 12 godzin a nie 8. Przynajmniej na magazynie w Golubiu- Dobrzyniu tak jest
    Kamil

13.07.2021 18:06

Witam Ktoś coś opowie mi na temat pracy przedstawiciela handlowego jak to wygląda z ich wymaganiami.

14.02.2021 13:22

On

15.04.2021 20:40

Firma dobrze działa. Wiedzą co robią. Jest trudno bo i czasy trudne. Brak białka krajowego powoduje że jeszcze rok-dwa mam zna będzie importować towar z GMO
    Były pracownik 123

17.04.2021 17:32

I tak importujemy, a póki jest rzepak, groch, słonecznik i łubin to krajowego białka nie zabraknie. Oczywiście że wiedzą co robią- w końcu żeby zarabiać kasę, trzeba mieć łeb na karku ???? wszyscy mają trudno i spadły obroty większości firm, także żadne wytłumaczenie
    rozważam aplikację na PH

05.04.2020 12:24

Witam, może ktoś zdradzić sekret i napisać na jakie wynagrodzenie można liczyć na pczątek na stanowisku PH? I jakie auta daje firma? Rozliczenie paliwa ryczałt czy zwroty?
    Oli

28.03.2021 21:45

Czy kujawsko pomorskie to „dobry” teren ???
    krr

29.03.2021 09:15

jest ok, dużo rolników i klientów, ale konkurencja nie śpi
    W.

23.03.2021 10:58

Gdy dwa lata temu rozglądalem się za pracą, zauwazyłem ogłoszenie na reprezentanta. Bylem sceptycznie nastawiony. Wszystko zmieniło się po rozmowie rekrutacyjnej. Jasne warunki umowy, podstawa plus premia, zadania do wykonania jak to w handlu. Cały czas ucze sie nowych rzeczy. Klienci jedni pogadają, inni roznie bywa. Przełożona jest ok, jak trzeba pogada, pomoze. Nie narzekam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agrolok?

Kontakt - Agrolok Sp. z o.o.

Dworcowa 4 87-400 Golub-Dobrzyń

Branża główna: Handel produktami rolnymi

Pracownik z terenu

16.03.2021 13:59

Składając cv do Agroloku 1,5 roku temu zaglądnąłem tutaj na GoWork. Czytając opinie mało co zrezygnowałem z wyjazdu na rozmowę kwalifikacyjną i to by był duży błąd... Praca jak każda jeśli ktoś chce pracować i coś osiągnąć to polecam! trochę chęci i naprawdę fajnie można zarobić. Najniższa krajowa podstawa? Ja dostałem na próbny 3000 brutto (w tym czasie najniższa krajowa 2600brutto) a po okresie próbnym odrazu wskoczyła na 3300. Oczywiście w pracy PH wypłatę kształtuje premia w miesiącach nie sezonowych spokojnie tej premii jest drugie tyle copodstawy w sezonie podstawę brutt pomóżcie x 3 a nawet 4... Praca jak ktoś robi swoje i chce zarobić to polecam w 100% a myślę że negatywne opinie są osób które po prostu nie trafili w branże rolnicza, nie poradzili sobie z ogarnięciem materiałów i wylewają żale tu na forum Pozdrawiam zadowolony pracownik

16.03.2021 07:50

Ludzie w pracy ok, warunki też ok. Praca w handlu do łatwych nie należy niekazdy sie odnajdzie. Klienci są różni i trzeba być przygotowanym również na negatywne reakcje ludzi. Dla mnie ok, z każdym idzie się dogadać. Pakiet medyczny na plus
    Patryk

11.03.2021 03:28

Witam. Co możecie powiedzieć o pracy na magazynie? Widziałem świeże ogłoszenie. Trzeba się urobic po łokcie czy nie jest źle? I czemu proponują umowę zlecenie? Czy zlecenie tylko na początek a później umowa o pracę? Dużo nadgodzin w sezonie? Pozdrawiam
    Czarek

21.02.2021 16:17

Czyżby ktoś firmy pomylił? Dla mnie to firma w której chce się pracować i szanują ludzi, polecam!
    Ola

24.02.2021 18:16

A wiesz może czy przyjmują na stanowisko handlowiec stacjonarny?
    Ona

26.02.2021 07:57

Zadzwoń do rekrutacji, przecież głowy Ci nie urwą przez telefon, i zapytaj czy możesz przesłać papiery...
    Kandydat na ph

01.02.2021 17:17

Witam wszystkich. Dziś zadzwoniła do mnie Pani i poinformowała, że jutro ktoś do mnie zadzwoni przeprowadzić rozmowę. Mam kilka pytań:1.czego spodziewać się na rozmowie?(dodam ,że nie ma doswiadczenia w sprzedaży dopiero zaczynam studia w tym kierunku)2.czy warto podejmować prace w tej dirmie i zdobywać doświadczenie? 3.jeżeli zaproszą mnie na rozmowę to czy warto jechać prawie 500 km do siedziby firmy (po rym co tu czytam zaczynam mieć coraz więcej watpliwosci).pozdrawiam wszystkich
    byly kandydat

09.02.2021 13:14

ja jechałem 140km, wszystko super fajnie pięknie, rozmowa niby też, odpowiedź w ciągu 2 tygodni ale niestety cisza.. dzwonię pytam 1...sprawdzą dadzą znać ...nic.....dzwonię 2... niestety ale przerywają rekrutację dowiadywać się poźniej...dzwonie po kolejnych 2 tyg już 3 !! raz ! Pani że tak,że sprawdzi da znać. Koniec końców do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi, oczywiście zakłam że z jakiś względów może im nie odpowiadałem ale chodzi o podejście i braku odpowiedzi a zarazem stratą czasu i paliwa w zamian nawet nie dostajesz głupiego maila że dziękujemy. Nie polecam. A czy warto jechać 500km to sam odpowiedz sobie teraz
    Halo

13.01.2021 21:06

Czy teraz przyjmują do pracy na stanowisko handlowiec stacjonarny?

21.09.2020 10:23

10.01.2021 11:56

Tak. A jak są konflikty to starają się jakoś temu zaradzić. Wszystko nastawione jest na to by się dogadywać.
    Marek345

28.10.2020 14:14

Witam Zwracam się z prośbą o informację na temat pracy w AGROLOK na stanowisko Przedstawiciel Terenowy Jakie są wymagania,obowiązki, zobowiązania, czas pracy itp. Dziękuję i Pozdrawiam
    Były Terenowy

20.10.2020 22:31

Firma jak wiele, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jeśli trafisz na fajnego współpracownika jakoś popracujesz nawet w kiepskie dni. Szkolenia (usunięte przez administratora)handlowe na dobrym poziomie. Pensja zelezy w głównej mierze jednak od terenu na którym przyjdzie Ci działać w drugiej mierze dopiero od twoich zdolności handlowych, brak jakiś różnic w wynagrodzeniu w związku z konkurencją na terenie itd. Zmiany jakie idą w ostatnim czasie w mojej opinii negatywne, wogole nie współmierne z branżą Agro. Zakaz handlu z klientami aktywnymi, blokada handlu z klientami wypłacalnymi jednak bez zabezpieczeń, tyczy się również okresu tak zwanego sezonu. Co do kontroli to tak jak mówią jeśli są zamówienia nic innego bardzo ich nie interesuje z drugiej strony utrudniają ich uzyskanie więc jakiś impas jest. Przełożeni zazwyczaj z tych jak nie ma się o co czepnac to o cos trzeba w końcu ich praca. Polecam firmę osobom które chcą spróbować swoich sił w ciężkich warunkach pracy z klientem, a raczej odradzam tym którzy liczą, że przyjdą zarobią i się nie narobią.
    Tomek

01.10.2020 23:22

Proces rekrutacji to jakaś kpina. Zadzwoniła do mnie Pani zadała 3 pytania, na które miała odpowiedź w CV. Dodatkowo ile chce zarabiać. Po tygodniu ta sama Pani dzwoni i zaprasza na drugi etap do siedziby firmy oddalonej o 450km. Zapytałem czy zwracają koszt podróży Pani miała oddzwonić tego samego dnia lecz minął tydzień, a ja dalej czekam!
    janek

30.09.2020 16:50

Witam, może ktoś napisać na jakie wynagrodzenie można liczyć na pczątek na stanowisku PH? Jakie auto daje firma? Jak jest z urzytkowaniem auta po pracy (prywatnie)??
    Nikita

08.09.2020 08:03

Chciałabym się dowiedzieć czy warto związać się z tą firmą tzn jakie zarobki prowizję oraz atmosfera ponieważ takie rzeczy oferują. Dziękuję za odpowiedź.
    Arek

21.08.2020 16:14

Dzień dobry, jestem kandydatem na stanowisko handlowca stacjonarnego. Chciałbym dowiedzieć się jak w praktyce wygląda ta praca? i jak w praktyce można zarobić w tej firmier?

20.07.2020 12:56

witam, chciałem zapytać ile trwa szkolenie na samym początku? Czy jest płatne ?
    Bolo

21.07.2020 17:04

Nie prawdę umowę podpisują po szkoleniu w ostatnim dniu kiedy odbiera się auto i resztę sprzętu . A robią tak dla tego ze podczas szkolenia mogą tobie podziękować za współpracę bo np nie spodoba im się jak mrugasz oczami
    On123

23.07.2020 06:33

Jak ja się zatrudniałem owszem sprzęt i auto dostaliśmy w przed ostatni dzień szkolenia, ale umowa pierwszy dzień na wejściu. Nie sądzę żeby to się zmieniło i wpuścili by kogoś na szkolenie bez umowy.
    Rafał

19.07.2020 15:28

A czy nadgodziny są płatne ? I jak liczymy czas pracy ?
    wąs

10.07.2020 23:56

DLA WSZYSTKICH KTÓRZY CHCĄ SPRÓBOWAĆ I DLA TYCH CO HEJTEM OD NICH TRĄCA . Agrolok jak każda firma handlowa chce zarabiać i to jest normalne. Uczy ludzi bez doświadczenia, ale nie można nauczyć agrotechniki nikogo w tydzień ani żywienia w dwa tygodnie ale można pokazać jak handlować. Na wszystko trzeba czasu. Wyobraź sobie, że masz firmę i zatrudniasz kogoś kto jest zielony w tym co ma robić???? starasz się pracownika nauczyć jak najlepiej ale nie w nieskończoność. Albo łapie albo nie. Więc większość hejterów to byli pracownicy co wolą zbierać złom, albo wykonywać inne jałowe prace aby było łatwo i parę groszy wpadło. Idź spróbuj, zapewne nie będzie łatwo ale jak Ci się powiedzie to i kasa i zadowolenie klientów i ludzie których tam poznasz (nie mówię że wszyscy) będą nakręcać Twój dorobek i zarobek. Nawet w pięknym mieszkaniu trafią się komary i muchy tak jak na tym forum, ale cóż bez bzykana świat nie pójdzie do przodu :)
    PWD

29.05.2020 18:12

O wyniku rozmowy nawet nie raczyli poinformować, pomimo wcześniejszych zapewnień. Porażka
    Sławek

30.05.2020 15:47

Zależy na jakie stanowisko aplikujesz. Jak chcą to poinformuja. Jak nie to nie. To tak jak w życiu jesteś fajny to się więcej dowiesz o firmie np. A jak im nie podejdziesz to nic się nie dowiesz. Nie oddzwonią itp. To jak w życiu.
    aasd

08.07.2020 11:08

Dokładnie to samo było u mnie he :), Pani powiedziała ze za tydzień będzie informacja, albo mailem albo telefonicznie, zero kontaktu... masakra.

26.06.2020 16:31

Witam, mam pytanie do osób pracujących na stanowisku handlowiec stacjonarny . Jak pracuje się na tym stanowisku_?
    Podlaskie Agnieszka

19.06.2020 15:06

Dzień dobry, chciałabym spróbować swoich sił w firmie Agrolok jako Przedstawiciel handlowy. Jest rekrutacja na woj. podlaskie. Nie mam doświadczenia w sprzedaży produktów do gospodarstw rolnych ale słyszałam, że są szkolenia produktowe. Firma wydaje się bardzo ciekawa. Widzę sporo negatywnych komentarzy ale patrzę na nie z przymrużeniem oka. Nikomu się nigdy nie dogodzi. Na jakie zarobki można liczyć na początku 2500 netto jest realną opcją? Czy może ktoś szczerze odpowiedzieć jak wygląda ta praca?

27.05.2020 09:14

Ludywik

27.05.2020 17:12

Albi aż tak źle? Jakie pieniądze można wyciągnąć? No i jak możesz opowiedz mi coś wiecej o Tym tygodnowym szkoleniu jak to wygląda tylko tak serio
    Ludywik

27.05.2020 20:49

Albi proszę o więcej mi informacji bo właśnie waham się czy podjąć tam prace czy nie różne opinie slyszalem

Zostaw merytoryczną opinię o Agrolok Sp. z o.o.