PETROMOST PŁOCK

Płock

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 90 ocen.

Opinie o PETROMOST PŁOCK

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PETROMOST PŁOCK

Tacik

@były pracownik Mam wrażenie, że ktoś inspirował Cię do tego wpisy. Bez umowy i bez kasy nikt by nie pracował,firma jest spoko!!

Iwona

@były pracownik udało Ci się skontaktować z firmą oraz wyjaśnić sytuację? Ktoś z Was ma podobne doświadczenia z PETROMOST PŁOCK? A może Wam dobrze układa się współpraca z firmą? Chętnie usłyszymy również o Waszych doświadczeniach.

były pracownik

Firma (jeśli można nazwać to firmą) robią ludzi w konia nie dają umów nie płaca kontaktu zero wynagrodzenia zero tylko obiecują i nic więcej niepoważni ludzie

Iwona

Pracujesz w PETROMOST PŁOCK? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą obecnie liczyć pracownicy?

Spawacz

Wstyd mi że jestem z Płocka przez te nie udaczne firmy i bandę zlodzieji w prawie każdej firmie poza wyjątkiem kilka firm jest w miarę uczciwych .

kjuh

no tylko w Lesznie oni maja te oferty pracy ostatnia ejst na stanowisko magazyniera z tego co kojarze- pojawila sie niedawno super ze oferowane jest tutaj dla pracownikow szkolenie adaptacyjne oraz kompleksowe przygotowanie na zajmowanym stanowisku :)

anonim

(usunięte przez administratora)

W temacie

To prawda .A jaki element ,alkoholików ludzi którzy nie mieli pojęcia o pracy wysłał do Szwecji . -Wujek ,stryjek ,szwagier -jedna wielka sitwa . Pseudo monterzy i spawaczy których styki nie przechodziły .

Ali
@W temacie 19.09.2016 18:05
To prawda .A jaki element ,alkoholików ludzi którzy nie mieli pojęcia o pracy wysłał do Szwecji . -Wujek ,stryjek ,szwagier -...

Widzisz kolego moja opinia o psełdo firemce pana k.s. została usunięta. To rodzinno-kolesiarska agencja bazująca na przekrętach i oszustwie a jej właśćiciel to niedokształcony były pseudo monterzyna . Pseudo fachowiec który wciska na roboty swoich koleśi piekarzy,ciastkarzy,pijaków i konfidentów z rodzinki i im płaci , a na reszcie się wozi .pryszczaty cwaniak całą gębą . Uważajcie na oszusta i omijajcie szrokim łukiem "sulinomost ". Pozdrawiam fachowców i rosądnych !!!!!!!!!!!!

Płockie Echo

No własnie a co to się stało z właścicielem ??

asdasdasd

Potrzebny jest numer telefonu do tej firmy. Dokładnie do księgowej,jeśli ktoś mógłby podać.

W temacie
@asdasdasd 04.02.2016 22:02
Potrzebny jest numer telefonu do tej firmy. Dokładnie do księgowej,jeśli ktoś mógłby podać.

Ta firma zmienia/zmieniała/ tak często siedziby jak i księgowych ..Wiec życzę powodzenia

Plotek

A czy ktoś moze widział i słyszał Coś o tym co się dzieje z Panem K...czyli założycielu tej firmy ,bo chodzą rożne newsy po mieście Płocku o ty Panu ??

Ciekawski
@Plotek 01.02.2016 21:08
A czy ktoś moze widział i słyszał Coś o tym co się dzieje z Panem K...czyli założycielu tej firmy ,bo chodzą rożne newsy po mi...

No mnie doszły tez takie nie ciekawe ploteczki ...Oj ..nie dobrze .

anonim

(usunięte przez administratora)

Bez zmian

No tak tam się nic nie zmienia nadal ..Tam wypłaty maja tylko lizusy i kolesie a reszta służy do robieni za frajer ..

anonim

(usunięte przez administratora)

Bączek

No i widzisz sam sobie odpowiedziałeś dlaczego ludziska wyjeżdżają-Bo zagranica nie można robić takich wałów z pracownikami jak ma to miejsce w Polsce ... A kto teraz rządzi w Petrom oście ..Ojciec czy Syna ..Ale tak naprawdę ???

anonim

(usunięte przez administratora)

He

Ale sobie ryzykuj tylko później ze byś na tym forum nie płakał że tego czy tamtego nie masz albo że jesteś zawiedziony .. A najlepiej popytaj ludzi z Płocka ...to ci powiedzą co myślą o tej firmie i w jakich kategoriach ja plasują ....Kolego .Pan K.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kapitan Solo

Takich jak ty napisłeś -większych firemek - jak "Petromost" to w Płocku Ci dostatek -popatrz na portale z ogłoszeniami i zapytaj ludzi .

Hunter Jarzobków .

Pan Krzysztof to sie nie może podnieś i sie nie podniesię , od nieudanej inwestycji w Holandi gdzie przeliczył siły na zamiary .Chciał piekarzami ,kucharzem i lepiglinami wykonac robotę .I tylko tyle a może aż tyle - wam wazeliniarze. .

Bartek
@Hunter Jarzobków . 29.10.2015 17:57
Pan Krzysztof to sie nie może podnieś i sie nie podniesię , od nieudanej inwestycji w Holandi gdzie przeliczył siły na zamiary...

Ciekawe tylko że wybrał najlepszych monterów i spawaczy na te obiekty.....to wiem na pewno bo tam byłem.Problem był całkiem inny ... to poszło o odbiory spoin.Wiesz co współczuję Twojej nie wiedzy i lekkomyślności w podejmowaniu opinii.Powodzenia w następnych kometarzach .........p.MONTERZE....hehehehe

Za Wisły
@Bartek 02.11.2015 13:57
Ciekawe tylko że wybrał najlepszych monterów i spawaczy na te obiekty.....to wiem na pewno bo tam byłem.Problem był całkiem inn...

Nie wiem jakie powiązania masz z to złodziejska firma ? Pan Krzysztof zawsze ustawiony był na : Na kombinacji i niskie stawki z którymi t tak zawsze były problemia by je wyrwać/ wypłacenie /.Zawsze otaczął się kolesiami i rodzina - a reszta zawsze miała problemi z płatnoscią .Tak jest prawda o tej firmie ....he he Panie Włascicielu.

Bartek

Teraz to wiem że ma kogoś wpływowego we Włoszech i ruszają z dobrymi firmami....Szkoda tylko że już nie współpracuje już z tą panią co kiedyś.Było fajnie co mieli robotę na Pomorzu.

rico

Dopóki pan Krzysztof prowadził sam tą Firmę i nie było rekinków i zbędnych osób sie wiecznie kręcili to było ok...Teraz to nie wiem jak sytuacja wygląda.Wiem że kasa była płacona

MAłe pytanko ?

A czy ktos wie jak sie skonczyła sprawa nie odprowadzonych składek przez ww. firme ,bo wiem że byłych pracowników na polecenie ZUS wzywały pewne służby ??.CZyzby znowu umorzenie .?

Bez prawie
@MAłe pytanko ? 21.10.2015 09:17
A czy ktos wie jak sie skonczyła sprawa nie odprowadzonych składek przez ww. firme ,bo wiem że byłych pracowników na polecen...

Ostatnio byłem w ZUS i pytałem . Do dziś dnia ZUS nie moze ściągnąć zaległych składek za rok 2012 a prokuratura rozkłada ręce ..Takie mam prawo w POLSCE.

Bez prawie 2
@Bez prawie 16.09.2016 07:06
Ostatnio byłem w ZUS i pytałem . Do dziś dnia ZUS nie moze ściągnąć zaległych składek za rok 2012 a prokuratura rozkłada ręce ....

Minęła 4 lata jak u nich pracowałem i w dobrym czasie zjechałem ,bo miałem juz dosyć tych układzików zostali sami kapusie . nieudacznicy i rodzinka. Po wielu zapytaniach do ZUS i ciąganiu na Policie w sprawie nie doprowadzanych składek i nie przestrzeganiu prawa pracy dostałem własnie /po ostrych naciskach/ info od ZUS . ''Że u Pana K.S. czyli byłego prezesa ,nie stwierdzoną majątku i ie będzie z czego ściągnąć '' -sprawę się umarza . Jest pięknie i jak kocham ten kraj_A co zaskakujące firma nadal się, ogłasza że szuka frajerów . Ps.Byłem nie wygodnym pracownikiem wtedy gdyż zadawałem wiel nie wygodnych pytań a nawet mi grążono.. Nigdy więcej takich firm.

MARIUSZEK

Tak drogi Pawełku ..JESLI masz dużo wolnego czasu i lubisz pracować charytatywnie - to z góry polecam to firmeczkie dla Ciebie -Polecam.. PS.A gdzie to ta firmusia ma teraz siedzibe /150-siotą /i kto jest własćicielem ?

Płockie Echo

Ten kraj to cudowny jest kraj . Firma"Petrmost" istniej i ma się dobrze,nawet ma propozycje pracy i nie zniszczył ją ZUS i U. Skarbowy który depcze jej non stop po pietach ..Cóż to za piękny kraj..Który daje przyzwolenie na istnieje tego typu firm !?Ale przecież zawsze można firmie przeżuci na tzw .Słupa.. PS.Jestem ciekawy ile teraz kolesi i rodziny w tej rodzinnej firmce pracuje ?

Igor Pomorze

Witamy na portalu panie prezesie Płockiego Petromostu.Z tej strony znana panu grupa z Pomorza...Ma pan dla Nas jakąś pracę ??? Igor.W

Prezes
@Igor Pomorze 04.03.2015 14:16
Witamy na portalu panie prezesie Płockiego Petromostu.Z tej strony znana panu grupa z Pomorza...Ma pan dla Nas jakąś pracę ???...

Tak praca przy produkcji paprykarzu

Korba

Zaczyna mi się to forum nie podobać wszystkie wpisy zostały usunięte zaraz pisze do Administratora.Ogólnie przypomnę Sulinski to oszust nie płaci nigdy na czas.Nie wypłaca wcale.Ale już PIP była na kontroli i otrzymaliśmy z chłopakami Świadectwa pracy teraz dalsza rozgrywka o zaległe pieniążki.Które też otrzymamy.Jakich on ludzi przysyłał na budowe książkę bym mógł napisać i zostało by na następną.Łebski gościu i trzeba takie chwasty rwać żeby inni nie mieli problemów

korba2
@Korba 22.02.2015 10:25
Zaczyna mi się to forum nie podobać wszystkie wpisy zostały usunięte zaraz pisze do Administratora.Ogólnie przypomnę Sulinski t...

Cześć Korba stary pijaku.Słusznie piszesz.Z tego co się orientuje to po kontroli PIPu na podstawie listy płac wszyscy otrzymali wynagrodzenia oprócz jednej nie dopłaty za jakieś chorobowe.Ale tak to cholera mają kwity na to że płacili.

karol
@Korba 22.02.2015 10:25
Zaczyna mi się to forum nie podobać wszystkie wpisy zostały usunięte zaraz pisze do Administratora.Ogólnie przypomnę Sulinski t...

To dziwne.Ja kilka miesięcy pracowałem i jakoś pieniądze otrzymywałem.Teraz robię w Remaku i słyszałem o jakiejś w topie na Krakowie.Były obiady i hotele ?.Znam tego pana i nie powiem nic złego.Jak ktoś pracuje i chodzi do pracy to wszystko jest ok.......Te fora są chore.

były pracownik

Panie (usunięte przez administratora) cieszy mnie fakt że miło wspomina Pan pracę w Petromost Płock. Nie wątpię że Pana opinia jest szczera. Szkoda ze nie wspomniał Pan że ostatni raz był Pan zatrudniony w tej firmie w2012 a od tamtego momentu wiele rzeczy uległo zmianie. Firma i Pan (usunięte przez administratora) spadli na dno.

lukas pomorskie
@BYŁY PRACOWNIK 09.02.2015 15:05
Ooo!!!Potwierdzam potwierdzam chyba wiem o kim jest mowa. Porażka. Wewnętrzne konflikty biurowe przekładają się na funkcjonowan...

Popieram...hehehe

robert
@BYŁY PRACOWNIK 09.02.2015 15:05
Ooo!!!Potwierdzam potwierdzam chyba wiem o kim jest mowa. Porażka. Wewnętrzne konflikty biurowe przekładają się na funkcjonowan...

Miałem przyjemność poznać tą panią.....heheh

Mlerte

Witam wszystkich zainteresowanych opinią Firmy Petro most powiem tak Kochani Koledzy Spawacze ,Monterzy jeśli chcecie jechac do pracy i pracować to TAK POLECAM SZCZERZE Jeśliś chcecie chlać lub szukacie kumpli do chlania to lepiej zostańcie w domu i Nie Denerwujcie (usunięte przez administratora)którego Serdecznie Pozdrawiam i Jeszcze raz Dziękuję za pracę. Tak ja tez bylem powiadomiony o nie zaplaconych składkach ZUS Lecz NIE MAM ZADNEJ PRETENSJI MIALEM 37 zł na godzinę dostałem pieniądze co do grosza plus 200 zloty za dobra prace p.Krzysztofie BARDZO MILO WSPOMINAM KAŻDY DZIEŃ SPĘDZONY W PAŃSKIEJ FIRMIE Krzysiek Wilczak spawacz kierowca ostatnia praca o u Pana elektrownia Bogatynia dodam jeszcze że nie pracuje w tej firmie dlatego ze mialem wypadek wracam do zdrowia i Na pewno Wrócę do Firmy Petro Most Pozdrawiam (usunięte przez administratora) i Wszystkich pracowników Proszę o Szczere opinie

płotka marysia

ja mam pewne doświadczenia zawodowe już zdobyte w dziedzinie montaz budowlanka. chciałabym teraz zmienić pracodawcę na lepszego, czy polecacie w takim razie PETROMOST PŁOCK? ciężkiej pracy fizycznej się nie boję, to ja męża przenosiłam przez próg. czy obecnie mam szansę u nich na jakieś zatrudnienie?

anonim

(usunięte przez administratora)

limeryk

nie wiem czego spodziewałeś się po firmie zajmującej się budowlanką i montażem... przecież wiadomo jakiego typu ludzie tam pracują... Po za tym w Petromoście nie sądze , aby prezes i jego świta byli gorsi od pracowników, bo o to byłoby już naprawdę trudno. Także nie polecam specjalnie nowym pracownikom

pan mateusz

popieram i podkreślam pytanie poprzednika z wcześniejszego postu, możecie kochani forumowicze napisać jak wygląda dokładnie rekrutacja i rozmowa kwalifikacyjna w Petromost? bardzo też chcę wiedzieć jaka jest umowa danna na samym początku. a ogólnie to bardzo zależy mi na pracy więc teraz w okresie świątecznym jest szansa jeszcze na zatrudnienie?

anonim

(usunięte przez administratora)

b

Oczywiście, mam wyciągi z konta przecież. Dziwi mnie tylko, że administrator usunął mój wpis, post nie był obraźliwy. Ale jak widać oszust ma się dobrze i ma prawo żądać usunięcia prawdy na swój temat i dalej robić ludzi w konia. Polska rzeczywistość, niestety

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

To wszystkim życzę pracy w Norwegi to jest ja w niebie ...Pełne wyżywienie własna pokój i no przede wszystkim kasa duż kasa...i takie firmy "Petr Most" nie mają racji byt Norwegi...Pozdrawiam wszystkich był pracownik Petr MOSTU./Praca w tej firmie to był ...../

anonim

(usunięte przez administratora)

Porada

O tak ,tak ,tak to jest dobra firma na praktyki ....Tu się na uczysz wszystkiego i w dobrym słowa znaczeniu i złym ....Hahahaa...Ale w twoim starcie życiowym moze i dobrze ...Jak to mówią człowiek uczy ie na błędach ..Czyli Polska Demokracja współczesna.

Niki

żaden Mario człowieku opanuj się żadnego Mario nie znam ja jestem w belgii

nikoś

ja pracuje w tej firmie i na czas dostawałem wynagrodzenie nieraz zdarzało się dzień lub dwa poślizgu ale bodźmy realistami jak tez pracują nasze kochane banki wiec nie róbcie afery o dzień lub dwa poślizgu a tak szczerze czy połowa z tych ludzi co się wypowiada poda prawdziwą przyczynę.Bo nie chce mi się wierzyć ze żadnej przyczyny nie było jeżeli coś odwalili na budowie to ponieśli kare wiec czemu nie poda prawdziwego powodu np że chlał i został wylany to co trzymalibyście take osoby, albo przyjdzie do pracy na dwa dni a potem mu się nie chce no proszę bądźmy realistami. A szczerze jest take przysłowie że nie ocenia się książki po okładce.Mimo opinii na temat firmy zadzwoniłem pojechałem do pracy i mam takom stawke jakom mi zaoferowali i płatność na konto co do złotówki oraz na czas rzadko się zdarza żebym nie miał tak jak wspominałem na początku to jeden lub daw dni ale to rzadkość wiec zastanówcie się dwa razy co piszecie.

wariat

No waham się bo co tu ludzie piszą p tej firmie to szok (usunięte przez administratora)

spawacz

Czy te forum ma pomagać i ostrzegać przed nie rzetelnymi pracodawcami którzy z miasta Płock i tak nie ciesz się dobro opinia ...Pytanie do administratora ..Dlaczego co jakiś czas są wycinane informację prawdziwe na temat tej firmy.Nie zapłacone składkach do ZUS ,ciągłych zmianach lokalizacji tej firmy ..i innych brudnych sprawach ..

wariat

Dostałem ofertę wyjazdu do Krakowa z tej firmy i chciałem się Was poradzić czy warto jest jechać. Facet daje 14zeta i żarcie jeden posiłek.

kkk

z tego co mi wiadomo to(usunięte przez administratora) to nie rodzina a na temat zusu to stare dzieje a o jakiego chodzi panna p spawacza jeśli można wiedzieć

anonim

(usunięte przez administratora)

kolo

witam bardzo bym prosił nie czytajcie tego co pisze pani (usunięte przez administratora)bo to są glupoty

mario

firma jest naprawdę w porządku wobec ludzi obiecane stawki są wypłacalne przez prezesa pana Krzysztofa i naprawdę warto wejsc w układ z ta firma ostrożne z panią(usunięte przez administratora) gdyż jest dwu licowa żmija i niema nic wspólnego z firma gdyż głównym prezesem firmy tak naprawdę jest pan Krzysztof Suliński i jest odpowiedzialny za wszystkie delegacie i to on dyktuje warunki omów w wobec ludzi

MARIO

naprawde nie patrzcie to co pisza bo to nieprawda teraz jest jnaczej niz w tedy podbijajcie do firmy bo warto naprawde a wyjazdy tez ma za granice i to oplacalne

MARIO

jezeli ktos to osze to uszanowac bo to nie glupoty tylko prawda ktora wychodzi na jaw i nikt nikogo nie oszukoje a naprawde potrzeba ludzi

MARIO

firma istnieje i bedzie istniala a kto chce to nie patrzy na glupoty tylko podbija do firmy i naprawde umowy so ugodowe wedlug was naprawde podbijajcie

ados

wiecie ile wypłacił mi i mojemu koledze za Świnoujście 7,60 z godziny i jeszcze z wielką łaską jakie on straty poniósł jeden wielki kłamca nie dajcie się oszukać jak mówi 15 zł to żądajcie od razu na to papier bo później was wychuja jak większości swoich pracowników

MARIO
@MARIO 05.06.2014 23:42
WLASNIE NIEPRAWDA JAK MOWI 15 TO JEST 15 JA NA SWINOUSCIU MIALE 14 I TYLE DOSTALEMN NA UMOWIE I ZA TYLE MI WYPLACIL NIE SŁUCHAJ...

pan prezes firmy Krzysztof legaci naprawde ma bardzodurzo kntraktow jest solidna firmo i wyplacalna wterminie nie nazekam na prace z nim sa bardzo dobre i dogdne warunki pracy w delegaci

PAtriot
@MARIO 06.06.2014 00:27
od teraz paN Krzysztof ma naprade dobre kontrakty uwiezci teraz jak mowi zejst 14 to jest 14 a nie inaczej naprawde nie dajcie...

opnina nieprawdziwa prawdopodobnie pisana przez ktoregos z wlasciceli firmy

anonimus

Czy ta firma wysyła pracowników na jakieś zagraniczne kontrakty (Anglia, Belgia, Holandia, Niemcy itd)? Mam już długi staż pracy i szukam obecnie pracy ale chcę jechać za granicę. W innych firmach w Płocku to w ogóle ciężko o pracę ale może ta firma przynajmniej nie oszukuje pracowników?

anonimus

Obecnie szukam pracy i jestem ciekawy czy ta firma wysyła pracowników na jakieś delegacje zagraniczne? Czy warto się tam starać o pracę?

Robert

Z tego co wiem.Firma istnieje tylko zmieniła siedzibę gdzieś zaraz koło mostostalu płockiego.Spawaczom 136 w delegacji płacili 30 zł netto z posiłkami.Ciekawe ile monterom ?

anonimus

Czy ta firma jeszcze w ogóle istnieje? Jeśli tak to gdzie ma swoją siedzibę?

naa

jesze jak prezesem byl kszysztof to jeszcze bylo ok ale jak firme pszejela pani A to fjrma zzaczela upadac lepiej byko za kad2enci pana kszyszttofa

felo

Nie zamierzam nikogo bronić ale jak pracownicy pojechali do Amsterdamu na montaż zbiorników i firma padła na 250000 zł za brak odbioru spoin to póżniej ciężko jest się podnieść....

halo

To bardzo dziwne że są takie wpisy skoro firma między styczniem a kwietniem nikogo nie zatrudniała.....

gabryś

Z tego co się orjentuje wpisy są z budowy w Finlandii gdzie firma obciążyła firmę za żle zrobioną robotę przez spawaczy.A w kolejności firma obciążyła pracowników..hehehe nie żle

Zostaw opinię o PETROMOST PŁOCK - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PETROMOST PŁOCK