Crafton

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 57 ocen.

Crafton
2 57 6 1

Opinie o Crafton

Zuzanna

@xyz, na jakie stanowisko aplikowałeś do pracy w firmie Crafton? Czy spełniałeś wszystkie wymagania, które były podane w ogłoszeniu? Osoba rekrutująca w żaden sposób nie poinformowała Cie o wynikach rozmów kwalifikacyjnych? Jakie konkretnie zapewnienia były kierowane w tych wiadomościach do Ciebie? Przedstaw bliżej ich treść.

xyz

Pierwszy raz spotykam się z sytuacją kompletnego braku kultury i poszanowania cudzego czasu podczas rekrutacji. Po wykonaniu zadań wymaganych do przejścia do następnego etapu, nastąpiła rozmowa rekrutacyjna. Rozumiem, że kandydat może nie być odpowiednią osobą na stanowisko, jednak wypada (należy!) go o tym poinformować, a nie zbywać kolejnymi wiadomościami e-mail i zapewnieniami bez pokrycia. Szkoda czasu na tak słabą rekrutację, widocznie osoby za nią odpowiedzialne nie są wystarczająco kompetentne.

Zuzanna

@Maciej, i to jest odpowiedź jaką chciałam uzyskać. Ponieważ sprecyzowałeś, że pracodawca wymaga od osoby zatrudnionej na tym stanowisku wiedzy, którą zdobywał swoim doświadczeniem w tym kierunku. Dziękuję. Firma Crafton w bardzo ciekawy sposób przedstawia to jak wygląda "życie w pracy" na swojej stronie internetowej. Można znaleźć informacje np. o wspólnych wypadach na piwo czy o świeżych owocach oferowanych przez firmę w każdy poniedziałek. Aktualnie poszukują również pracowników na kilka wolnych stanowisk https://crafton.pl/kariera Ktoś z Was rozważa dołączenie do tego zespołu?

tulek

Według mnie agencja z dużym potencjałem, ale.... Byłem na rozmowie jako PHP developer, szef spoko, ale osoba techniczna z którą rozmawiałem bardzo nie miła, brak kultury, rzekłbym burak - nie chciałbym z takim kimś pracować. Dodatkowo koleś daje test, którego sam nie potrafi wytłumaczyć a później się okazuje, że główny stack technologiczny to wordpress.....

nick
@tulek 29.06.2018 22:48

Dokładnie tak to wygląda. Osoba, o której wspomniałeś może pracować chyba tylko tam, bo w firmie o wysokiej kulturze pracy i jakości kodu nie potrafiła by się dostosować. Te wielkie projekty, dla wielkich marek, tysiące wymagań a na końcu okazuje się, że głównie wordpress... naprawdę szkoda czasu w ogóle się tam pojawiać moim zdaniem. Niestety tak niskiego poziomu nie jestem w stanie zaakceptować. Od osoby, która tam kiedyś pracowała wiem, że słaba jakość kodu, projekty na zeszły rok, despotyczny tl, nieatrakcyjne warunki zatrudnienia. Zdarza się, że ktoś przychodzi na 3 dni widzi ten dramat zamyka kompa i dziękuje.

Piotr Kulczycki
@tulek 29.06.2018 22:48

Muszę przyznać, że nasz proces rekrutacyjny na stanowiska web developera nie był optymalny w pierwszej połowie 2018 roku z wielu względów. Jednak wiele nas to nauczyło i wyciągnęliśmy wnioski. Osoby, które nie miały pozytywnych doświadczeń podczas spotkań rekrutacyjnych chciałem osobiście przeprosić. Odnośnie naszego stacku technologicznego to rzeczywiście w poprzednich latach dla wielu z naszych klientów dostarczaliśmy serwisy oparte na WP. Jednak udział innych technologii w których realizujemy projekty super szybko rośnie i będzie dalej rósł. Osoby chętne, żeby się przekonać czy to prawda proszę o maila :-).

Tulek
@Piotr Kulczycki 05.07.2018 23:39

Z tego co widzę nadal w ofercie pracy macie WP wiec nie wiem po co podawać email ? Tutaj nie chodzi o wykłócanie się itd. Rynek pracy jest taki duży i chłonny, że programiści sobie poradzą. Szanujcie czas swój i innych.Jak już robicie na WP to bierzcie kogokolwiek do pracy.

Zuzanna

@Maciej, fajnie, że podzieliłeś się swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w firmie Crafton. Jednak, czy mógłbyś swoją wypowiedź uzupełnić o informację odnośnie szkoleń wprowadzających i przygotowujących do pracy na stanowisku, które zajmowałeś? Pracodawca oferował szkolenia dzięki, którym lepiej mogłeś poznać zadania jakie stawiała przed Tobą praca w tej firmie? Napisz, proszę, jak wyglądała ta kwestia.

Maciej
@Zuzanna 05.07.2018 10:52

Hej, nie za bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc "szkolenia wprowadzające, przygotowujące do pracy na tym stanowisku". W moim przypadku zwykle odbywało się tak, że pracę projektanta dostajesz na podstawie swoich umiejętności zawartych w portfolio, a te szlifujesz latami ;)

Maciej

Pracowałem w Craftonie jako web designer i bardzo dobrze wspominam tą firmę. Rekrutacja odbyła się w dość luźnej i przyjaznej atmosferze. Praca nastawiona jest w dużej mierze na jakość, a nie szybkość, choć oczywiście zdarzają się projekty niecierpiący zwłoki. Plusy w pracy: - W firmie panuje fajna międzynarodowa atmosfera - Prawdziwy elastyczny czas pracy - Świetnie urządzone biuro - Świeże owoce na koszt firmy - Lekcje angielskiego - Dobra organizacja pracy - Stacja rowerów miejskich tuż obok biura Do minusów mogę zaliczyć to, że czasem robi się głośno w biurze, ale taka już specyfika open space.

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące Crafton? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy otrzymują jakieś pozapłacowe benefity?

Anonymous

Byłem tylko na rozmowie odnośnie pracy, moje doświadczenia. - Szef przyszedł spóźniony - o 18 1/3 piętra cały czas była w pracy, co mnie zaniepokoiło, tym bardziej odnośnie, że ktoś wcześniej napisał o nadgodzinach - na rozmowie na stanowisko PHP dostaniecie test tylko z JS XD - Rekruter techniczny, to najgorszy rekruter z jakim miałem okazję rozmawiać. Sprawia wrażenie nieprzyjemnego i obrażonego. Moim zdaniem nie przedstawia korzystnie miejsca pracy, dodatkowo pytania były raczej mało dokładne i nie sprawdzały dobrze wiedzy kandydata. - Nieprecyzyjne ogłoszenie o prace, na miejscu się okazuje, że technologie w ogłoszeniu o pracę nie są potrzebne ani wykorzystywane w firmie. + ładne biuro + dobry dojazd + wynagrodzenie rynkowe(oczywiście jak na PHP i małe agencje reklamowe/interaktywne w Poznaniu)

Piotr
@Anonymous 21.04.2018 22:35

Cześć, Bardzo mi przykro, że nasz proces rekrutacyjny wywarł na Tobie nienajlepsze wrażenie :-(. Rzeczywiście widzę, że mamy tu duże pole do poprawy. Tym bardziej, że rekrutacja jest jest wizytówką każdej firmy. Nawet 10 minutowe spóźnienie mogło być przez Ciebie odebrane jako brak szacunku. W pełni to rozumiem i jest mi przykro. Na przyszłość postaram się zostawiać 30 minutowy bufor przed rozmowami z kandydatami, żeby zminimalizować, że wcześniejsze spotkania z klientem się przeciągną. Tak, jak Ci mówiłem podczas spotkania, mamy u nas elastyczny czas pracy. Dlatego niektórzy przychodzą nawet około południa i zostają wówczas dłużej. Nie myślałem, że to może nieść zły przekaz podczas spotkań. Z pewnością aż 1/3 osób nie przychodzi na późniejsze godziny, bo większość zespołu woli mieć wolne popołudnia :-). Mam świadomość, że nasza techniczna część rekrutacji mogła nie być zarówno efektywna, jak i nieść pozytywnego przekazu. Jest to temat nad którym musimy się poważnie zastanowić wewnętrznie. Doceniam szczery feedback i obiecuję, że weźmiemy go pod uwagę w przyszłości. Dzięki! Powodzenia! Piotr

nie podam
@Anonymous 21.04.2018 22:35

Ja rowniez bylem na rekrutacji i spoznienia nie bylo. rozmowa z szefem calkiem ok. duzo opowiadania, ale to akurat plus, bo dobrze cos wiedziec o firmie. zadania na rekrutacji faktycznie byly z JS, ale rekruter powiedzial ze tam jedno zadanie bylo wazne bo sprawdzalo umiejetnosc myslenia a nie wiedze. zrobilem, ale rekruter pokazal rozwiazanie inne - fakt, bylo sprytne i optymalne. ogolnie wrazenie pozytywne, ale ja lubie jak szef jest mily i kontaktowy, a osoby techniczne sa techniczne i ich wypowiedzi ktotkie i tresciwe. do szefa mozna isc pogadac o warunkach, a z programistami trzeba prezyzyjnie.

Administrator

Od dłuższego czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami zatrudnienia w Crafton. Jak aktualnie wygląda praca w niej?

Agnieszka

Nie wiem jak w firmie Crafton traktuje się pracowników, ponieważ przy próbie współpracy z firmą spotkałam się z próbą tzw "znalezienia jelenia", czyli jako "zadanie rekrutacyjne" (na 90%) chciano bym wykonała projekt który prawdopodobnie jest aktualnie wykonywany jako zlecenie dla innej firmy przez firmę Crafton. Dodatkowo kwota którą zaproponował szef firmy Crafton (w przypadku "pomyślej oceny zadania rekrutacyjnego") urąga godności ludzkiej, gdyż jest to kwota niższa niż najniższa krajowa, przy czym najlepiej by pracować na działalności. Rada: unikaj firmy!

Piotr Kulczycki
@Agnieszka 07.04.2017 15:04

Hej Agnieszko, Nie rozumiem z jakiego powodu nie napisałaś do mnie maila z Twoimi odczuciami odnośnie propozycji wykonania zadania testowego, skoro wzbudziło ono aż tak skrajne emocje. Pragnę Cię zapewnić, że nie szukamy jeleni :-). Od 7 lat niezmiennie dajemy kandydatom na developerów to samo zadanie testowe polegające na zakodowaniu projektu strony głównej Netvariant. To zadanie otrzymałaś również Ty. Jest to projekt, który nigdy nie został wdrożony dla docelowego klienta. Zapewniam Cię, że też nigdy nie zostanie. Wynagrodzenie, które proponujemy kandydatom po pomyślnym wykonaniu zadania jest wypadkową czterech czynników: - jakości wykonanego zadania - tzw. „Cultural Fit” - czyli jak dobrze będzie się obu stronom współpracować ze sobą - minimalnych wymagań finansowych kandydata - rynkowego poziomu wynagrodzenia na danym stanowisku - w uproszczeniu: jeśli kandydaci o takich samych umiejętnościach mają wymagania finansowe na poziomie X to czy jest powód, żebyśmy płacili innej osobie 2X? To rynek ustala poziom wynagrodzeń, a nie my. Mam nadzieję, że udało mi się rozwiać Twoje wątpliwości. Pozdrowienia Piotr

Nigdy tam nie idź!

Unikać! - Nadgodziny to norma (10h dziennie, płatne "normalnie") - cały projekt będzie na Twojej głowie (szef tylko obiecuje klientom gruszki na wierzbie) - brak QA - pełno wrzutek - pensja słaba ( Ew. uop kosztem zarobków, preferowane uod/uz/b2b ) - brak wolnych świąt bo "szef pracuje"

Piotr Kulczycki
@Nigdy tam nie idź! 21.12.2017 17:52

Marku, Naprawdę jest mi przykro, że nie mieliśmy możliwości omówienia tych kwestii face-to-face, gdy szczerze pytałem Cię o feedback dotyczący naszej współpracy. Zatem pozwól, że odniosę się do nich poniżej. - Poznańska branża IT jest tak konkurencyjna, że nie jest możliwe, żeby utrzymać pracowników przez lata każąc im ciągle pracować po 50h w tygodniu. Nikt nie wytrzyma takiego tempa i braku wdzięczności (np. w formie płatnych nadgodzin) dłużej niż przez kilka miesięcy. Wymagając pracy w święta (gdy nawet ja jestem na wyjazdach) i po 10h dziennie najzwyczajniej nie byłbym w stanie zbudować zespołu i utrzymać firmy na rynku przez tle lat. Żałuję, że nie porozmawialiśmy jeśli czułeś się przepracowany i niedoceniony. - W przeszłości rzeczywiście klienci często mieli bezpośredni kontakt z osobami kreatywnymi i technicznymi w ramach zespołu agencji, co mogło prowadzić do poczucia, że "cały projekt jest na Twojej głowie". Do pewnego momentu bardzo fajnie się nam ten workflow sprawdzał. Jednak wraz z powiększaniem zespołu rola project managera i QA wzrastała. Pewnie cały czas nie osiągnęliśmy optimum w sposobie prowadzenia projektów, ale czy rzeczywiście taki złoty środek istnieje? Wszystko zależy od klienta, projektu i członków zespołu. Tak czy inaczej dziękuję za cenną uwagę. - Faktem jest, że niektóre osoby w zespole dostają więcej pilnych zmian i poprawek niż powinny. Wiem jak destrukcyjnie wpływa to na pracę. Niestety duzi korporacyjni klienci zawsze chcą możliwie szybko zobaczyć poprawki grafik, a nam zależy, żeby klienci byli bardzo zadowoleni ze współpracy. Przykro mi, że do Twoich projektów tych „wrzutek” było więcej, bo sam wolałbym, żebyśmy nie tracili na nie czasu. Zastanowię się, czy można ten proces jakoś zoptymalizować, żeby nie działał aż tak demotywująco na zespół. - Poziom zarobków w branży dyktuje cały rynek i wartość jaką wnosi każdy z członków zespołu do firmy. Nie jest możliwe budowanie długofalowo zdrowej firmy płacąc zarówno więcej jak i mniej niż inni pracodawcy na rynku. Forma zatrudnienia jest dowolna (jak sam piszesz nie obawiam się ryzyka UoP). Myślałem, że oczywiste jest, że X tys zł na rękę w umowie o pracę nie może się równać z tym samym X tys złotych netto w b2b, bo koszty pracodawcy są zupełnie inne. Zatem masz całkowitą rację, że przejście z umowy b2b na umowę o pracę będzie oznaczało mniejszą kwotę do wypłaty. Tak czy inaczej dziękuję za cenny wpis. No, może niekoniecznie oczekiwałem publicznego feedbacku :-). Powodzenia w nowej pracy! Piotr

admin

Czy zgadzasz się z opiniami o Crafton, które krążą w internecie? Napisz opinię i wypowiedz się na temat tego pracodawcy.

Zostaw opinię o Crafton - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Crafton