Mojsiuk Auto KM

• Cieszyn
  • Koszalin
  • Witolubie
  • Mścice
Gorzów Wielkopolski - Gorzów Wlkp. - Autoryzowany Dealer Mercedes-Benz - Mojsiuk Sp. z o.o. Sp.K.
Stare Bielice - Autoryzowany Dealer Honda - Mojsiuk Sp. z o.o. Auto KM Sp.K.

3. Opinie o pracodawcach Stare Bielice
  5. Opinie o Mojsiuk Sp. z o.o. Auto KM sp.k.

Opinie o Mojsiuk Auto KM Stare Bielice

Nie przegap nowości o Mojsiuk Sp. z o.o. Auto KM sp.k.!

Maria

01.03.2024 04:30

Rotacja na niektórych stanowiskach została oceniona jako na niskim poziomie, zastanawiam się czy wobec mechaników można napisać to samo? wypatrzyliśmy z chłopakiem ofertę, w którą praktycznie jest podpasowany, więc będzie próbował. Tylko czy według was warto?

01.03.2024 07:23

Oczywiście potwierdzamy , że jest u nas niska rotacja pracowników. Serdecznie zapraszamy na rozmowy rekruracyjne .

Zbigniew-klient

06.09.2023 15:51

Serdeczne podziękowania za profesjonalną obsługę serwisową związaną z naprawą usterki technicznej samochodu marki Citroen C4 . Sprawna , szybka i profesjonalna pomoc przy naprawie mojego samochodu i życzliwe podejście do klienta. W związku z tym szczególne podziękowanie dla Pana Adama Kołodziejczyka z działu technicznego.
    Natalia

17.08.2023 20:52

Czy w mojsiuk w Starych Bielicach jest stanowisko osoby stricte od ubezpieczen?

17.08.2023 21:26

Tak oczywiście mamy wielu doradców ubezpieczeniowych. Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na tym stanowisku.

06.09.2023 13:57

Witam , Rotacja na tym stanowisku jest bardzo niska . Na obecną chwilę nie mamy zapotrzebowania na to stanowisko .
    Zainteresowana

09.01.2023 21:44

Ile płacą w Mojsiuk na stanowisku recepcjonistki? Czy to tajemnica?

10.01.2023 14:08

Wszystko zależy od stanowiska i długości stażu

17.09.2021 16:24

Czy Mojsiuk Sp. z o.o. Sp. k. zapewnia kartę multisportu?
    lukasz

13.07.2022 14:14

tak, karta multisport i pakiet medyczny
    Arczi

26.09.2022 19:20

Dają dofinansowanie do karty
    Ciekawa

29.06.2022 14:16

Witam, jest kilka ogłoszeń do działu księgowego, skąd ta rotacja i jakie widełki wynagrodzenia brutto, nie są podane?
    lukasz

13.07.2022 14:12

rozwoj firmy, dodatkowe marki i dzialy.
    Beata

25.06.2021 14:04

Witam Ponad miesiąc temu oddaliśmy do naprawy Hondę. Osobą która zajęła się naszą sprawą okazał się bardzo miły pracownik. Po ponad 2tyg odebraliśmy auto, na którym nie widać żadnej ingerencji mechaników, lakierników. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi,, Mojsiuk '' oczywiście trafiliśmy tam z polecenia. Pozdrawiam ????????
    Obywatel

14.10.2021 20:12

A co to ma wspólnego z opinia o pracodawcy? To opinia o usłudze i trafiła chyba nie w to miejsce, w które powinna
    Bezimienna

16.06.2021 09:19

Oddział w Gorzowie polecam z całego serca.

08.06.2021 15:47

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Mojsiuk Sp. z o.o. Sp. k.?
    Waldemar

08.06.2021 16:28

Jako aktualny pracownik firmy Mojsiuk, mogę potwierdzić, że atmosfera w pracy jest bardzo fajna. Zespół jest zgrany, każdy jest pomocny zarówno dla siebie jak i dla klientów. Dobra atmosfera to podstawa w pracy!

08.06.2021 21:05

Oczywiście że to ma znaczenie, dlatego pracuję tu już ponad 5 lat i atmosfera w pracy jest dobra .

28.02.2021 08:36

Jako nowy pracownik stwierdzam że atmosfera pracy jest dobra , mimo moich obaw co do zaadaptowania się w nowych warunkach . Wynagrodzenie jest takie na jakie się umówiłam .
    obecny pracownik

27.02.2021 17:34

Praca jest tutaj okazją do zdobycia bardzo bogatego doświadczenia .Atmosfera jest fajna , szczególnie duże wsparcie ze strony współpracowników . Zarząd wynagradza dodatkowo za zaangażowanie i dobre wyniki kwartalnie .
    Piotrek

19.11.2019 23:38

czy dla mechaników za naprawienie większej ilości samochodów niż zwykle, są premie?

27.02.2021 16:29

Każdy pracownik potwierdzi że są premie systematyczne . Niestety osoba o imieniu Piotrek posuwa się do konfabulacji .Pracuje tutaj 500 osób a rotacja nie jest duża więc te liczby mówią za siebie.
    obecny pracownik

27.02.2021 17:31

Oczywiście , że są premie wypłacane kwartalnie .Jeśli masz dobre wyniki to zawsze jesteś wynagradzany.

02.10.2020 23:41

Renia

16.12.2020 23:55

Czytając wczesniejsze opinie wychodzi na to że coś jest tam nie tak. Moi znajomi jeżdżą Hondami i znają zarząd mojdiukowy i z opowieści pracowników hondy wychodzi na to ze są inni. W sumie rozumie chłopaków dlatego działają sobie prywatnie i dbają o klienta i o dobrze wykonaną robotę. Dlatego swoje samochody przegladamy w serwisie w Tychowie. Fajnie bo mechanik (usunięte przez administratora)jest z serwisu u mojdiuka a (usunięte przez administratora)jest szefem serwisu i panowie tworzą fajny zespół, mają części kompa oryginalnego i pojęcie o tych autach. Rewelacja. Pan (usunięte przez administratora)wszystko ogarnia pod kątem umówienia przegladu, oryginalnych części hondy, czasu naprawy, trochę szkoda ze w późniejszych godzinach po pracy ale robota jest godna uwagi. Ceny niższe o 50% niż w serwisie w Bielicach. Polecam zdecydowanie i wszystko ustalać z Piotrem - raczej prywatnie. Po gwarancji hondy i nie tylko proponuje i zapraszam do Piotra.
    obecny pracownik marketingu

27.02.2021 17:30

Jestem wieloletnim pracownikiem marketingu i całkowicie nie zgadzam się z tym opisem .Doskonale wiem kto pisze i z jakiego powodu została zwolniona ta Pani , więc tym bardziej powinna się wstydzić takiego opisu . Prawda jest taka , że jeśli jesteś dobry w tym co robisz i uczciwy to doskonale się znajdziesz w tym miejscu .

Oferty pracy - Mojsiuk Sp. z o.o. Auto KM sp.k.

Mechanik Serwisu Samochodów Ciężarowych Mercedes-Benz Trucks

Szczecin

WalletIcon

8000 - 10000 PLN / m

18.11.2020 16:19

Jaka umowa obowiązuje w Mojsiuk Sp. z o.o. Sp. k. podczas okresu próbnego?
    Hanna

18.11.2020 17:35

Witam , Obowiązuje umowa na okres próbny 3 miesiące .
    Pracownica

13.10.2020 01:14

Grupa Mojsiuk jest dużą firmą. Współpraca z poszczególnymi pracownikami i przełożonymi układała się w przeważającej części dobrze. Najbardziej cenię sobie współpracę z marketingiem , ja natomiast pracuję w sprzedaży. Pamiętaj , iż to nie jest firma dla Ciebie jeśli: 1. nie pracujesz, oczekujesz, że z nieba ci spadnie wynagrodzenie 2. jesteś nieuczciwy , oszukujesz współpracowników i przełożonych , szczególnie na zwolnieniach 3. nie lubisz ludzi i jesteś konfliktowy , lubisz zamieszanie i wywoływanie awantur 4.Plotkujesz i oczerniasz innych ludzi , przekazujesz nieprawdziwe informacje , które powodują , iż współpracownicy nie mogą z Tobą pracować bo nieustannie kłamiesz 5.Jesteś zazdrosny , że ktoś jest zdolniejszy od Ciebie i szybciej wykonuje Twoje zadania To jest firma dla Ciebie jeśli: 1.Jesteś uczciwy i prawdomówny i pracowity 2.lubisz wyzwania i nie boisz się ich , lubisz się uczyć 3. pracujesz dobrze w grupie, ale potrafisz też sam podejmować decyzje 4.Szanujesz innych i odnosisz się z szacunkiem do klientów , współpracowników , pracodawcy 5. jesteś zorganizowany i potrafisz pracować pod presją czasu 6. chcesz zdobyć doświadczenie w dużej firmie 7.Masz świadomość , iż Twoje zaangażowanie będzie ważnym czynnikiem wynagrodzenia
    Bogdan

07.10.2020 10:47

Witam .Czytam opinie i chciałbym podzielić super wrażeniami jako klient . Mieszkam 600 km firmy Mojsiuk gdzie zakupiłem nowe Voto 447 w tym roku we wrześniu . Auto zostało mi przywiezione na miejsce. Bardzo miła i profesjonalna obsługa konkretna rozmowa , wszystkie techniczne sprawy załatwione telefonicznie profesjonalnie. Polecam współpracę .
    Kami

03.10.2017 10:46

Atmosfera pracy kiepska(usunięte przez administratora) niekompetentna.Zarobki kiepskie.Zwykly pracownik jest (usunięte przez administratora).

07.01.2018 23:41

Czytam te wpisy jako pracownik z 10 letnim stażem i się zastanawiam czy to zazdrosna konkurencja tak pisze bo czytać się tego nie da.Masa kłamstw i pomówień.Skoro pracuje tu ponad 400 osób i wiele z nich powyzej 10 , 15 , 20 lat to jest to odpowiedż wszystkim hejterom .

03.10.2020 19:14

Nie zgadzam się z Tą opinią .Pracuję już ponad 12 lat i bardzo cenię sobie pracę w firmie która stale się rozwija i pnie do przodu .Cieszę się , że nie zmieniłem pracy , gdyż wielu moich znajomych zmienia Pracodawców z uwagi na złe warunki a ja jestem zadowolony .
    G,

31.08.2020 17:43

DZIEŃ DOBRY CHCIAŁEM ZAPYTAC O ATMOSFERE W PRACY JAKA PANUJE NA DZIALE HANDLOWYM ZAUWŻYÓŁEM OGŁOSZENIE NA SPRZEDWCE SAM.UŻYWANYCH CZY POLECACIE PRACE W TYM MIEJSCU NA TYM STANOWISKU??

19.05.2020 12:14

Skąd takie pytanie? Czy coś z nimi nie tak? ;) Jestem tam od prawie pół roku i nie zauważyłem niczego złego.

20.05.2020 20:49

Pewnie pracujesz w dziale Marketingu ???? niestety nie szanują ludzi, wybiórczo może tak. Dlaczego żaden były pracownik nie wypowie się pozytywnie o Firmie?
    iwona

28.05.2020 18:48

Nie zgodzę się z tą opinią . Jestem wieloletnim pracownikiem jak większość tutaj i rotacja jest bardzo niska .Jeśli firma żegna się z nowym pracownikiem to wówczas gdy kompetencje nie są adekwatne do tych które były opisane w CV .Okres próbny weryfikuje informacje ,które są zawarte w podaniu o pracę .Pracują tu osoby ze stażem 20 letnim więc gdyby było to prawdą co piszesz to dawno zmieniliby pracę .Na przyszłość należy podawać wiarygodne informacje starając się o pracę Emi :)
    Grupa Mojsiuk

27.05.2020 17:15

Bardzo dziękujemy za Państwa zgłoszenia i opinie. Jako pracodawca staramy się zawsze wszystkim naszym pracownikom zapewnić jak najlepsze warunki pracy. Jesteśmy otwarci na ich problemy i potrzeby. Każdy monitowany problem analizujemy i rozwiązujemy w trybie natychmiastowym, z korzyścią dla obu stron. Dlatego wszelkie problemy prosimy kierować bezpośrednio do swoich przełożonych.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mojsiuk Auto KM?

Mikołaj

28.04.2020 09:51

Serwisowałem auto w związku ze szkodą. ( PZU) Jestem bardzo zadowolony , że w ubezpieczeniu mogłem wybrać miejsce naprawy( gdybym wybrał zwykły warsztat nie mieliby argumentów aby walczyć z pzu , którzy np nie chcieli wymienić felgi i drzwi na nowe ) U Mojsiuka zadbali o remont mojego auta - drzwi mam nowe , felgę z oponą nową .Wszystko wykonane na najwyższym poziomie. Do tego auto odebrałem lśniące :))))) Nie ukrywam , że Pan Michał Górski wykonał kawał dobrej " roboty". Polecam !

20.01.2020 18:03

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Mojsiuk Sp. z o.o. Sp. k.?
    Darek

20.01.2020 19:08

Zależy na jaki dział trafisz , jak na blacharnie będziesz pracował na starych narzędziach , w razie kontroli zabiorą Ci stare i dostaniesz nowe na czas kontroli.
    Gosc

19.04.2020 02:00

Dział Marketingu czuwa dzien i noc ;)
    Marcin

04.03.2020 21:27

Jestem bardzo zadowolony z obsługi serwisu Mercedesa , p. Adam bardzo profesjonalnie pomaga przy każdej wizycie. Polecam !

24.03.2019 17:20

Jestem stałą klientką od 10 lat i widzę że cały czas pracownicy się starają jak najlepiej wykonywać swoją pracę. Ponieważ dość długo jestem obsługowana na serwisie widzę że nie ma rotacji i caly czas wita mnie pan Grzegorz i pani Paulina . Więc raczej są zadowoleni z pracy skoro tyle lat tam pracują.Dodam że zawsze witają mnie z uśmiechem nawet w tak deszczowy czwartek jak byłam ostatnio.
    Gość

21.01.2020 09:49

Pani Paulina od 2 m-cy już nie pracuje ;-)
    Gość

01.02.2020 14:52

Pracuje ☺️ Tylko na innym stanowisku.
    Kam

03.01.2020 19:23

Żenada pomyłka wymiana opon 2 godziny omijać szerkokimukiem szkoda pieniędzy jeden z najgorszych serwisow-nie polecam na pewno nie zrobię tam przeglądu.mercedes glc coupe 300

19.12.2019 13:44

19.12.2019 14:43

Daty wpisów są zbieżne z datą rozwiązania umowy stąd oczywiste jest , że pracownik zwolniony z tego artykułu próbuje swoje emocje rozładować . Należy po prostu dobrze wykonywać swoje obowiązki .

Kontakt - Mojsiuk Sp. z o.o. Auto KM sp.k.

Koszalińska 89 76-039 Stare Bielice

Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów
    Wojtek

17.12.2019 12:45

Potencjał marnowany przez (usunięte przez administratora), ludzie w miarę okej, (usunięte przez administratora)
    Życzliwy

19.12.2019 09:55

Pozdrawiam ponownie ;) Opinia osoby, która dostała wypowiedzenie umowy o pracę z powodu rażącego naruszenia obowiązków pracowniczych na podstawie art. 52 KP. ;)

19.12.2019 08:52

Potencjał ogromny ale przez zle zarządzanie jest niewykorzystany. Problem jest kierownik cbl(usunięte przez administratora) JEST bardzo MSCIWOM Osobom. W firmie pracują fachowcy ale zarządzają doradcy kturzy pracę Tom znają za biurka. Podejmują decyzję niekorzystne dla firmy i pracowników. A w między czasie załatwia prywatne interesy kosztem pracowników. W firmie mocno spadły zarobki przez inwestycje które prowadzi firma. Ogulnie (usunięte przez administratora)
    Życzliwy

19.12.2019 09:54

Zbyszek

18.08.2019 13:46

Znalazłem ogłoszenie na OtoMoto z ofertą sprzedaży używanej Hondy Accord z 2007 roku. Po kontakcie tel. z pracownikiem salonu, dowiedziałem się, że auto jest w bardzo dobrym stanie, jedynie na tylnych nadkolach widoczna jest niewielka rdza. Do salonu miałem do pokonania ponad 500 km i prawie 7 godzin jazdy. Pracownik upewnił mnie, że egzemplarz jest godny uwagi. Niestety, po przyjeździe okazało się, że auto jest całe w punktowej rdzy. Dosłownie wszystko, drzwi, progi, pokrywa bagażnika ze śladami naprawy i rdzą. Ogólnie mówiąc TRAGEDIA! Po rozmowie z osobą z salonu usłyszałem, że pan tego nie zauważył! Pędzilem do Koszalina przez pół Polski, żeby zdążyć przed zamknięciem z wczęściejszym zapewnieniem o bardzo dobrej jakości auta firmowanego logo salonu i co? TOTALNA ŻENADA! Pan przeprosił, za to że nie spełnił moich oczekiwań, obrócił się na pięcie i oznajmił, że jest zajęty. Żadnej propozycji wypicia herbaty, czy kawy, choćby częściowego zadośćuczynienia w kosztach podróży. Poczułem się jak śmieć na giełdzie trupów samochodowych. TAK FUNKCJONUJE SALON? ZEROWA ODPOWIEDZIALNOŚĆ! ZEROWA FACHOWOŚĆ! ZEROWE PODEJŚCIE DO KLIENTA!
    Paweł

21.09.2019 12:20

Nie mogę zgodzić się z opisem nieprawdziwej sytuacji. Historia stworzona przez byłego pracownika który został zwolniony dyscyplinarnie . Data wpisu pokryła się z data zwolnienia. Przykro że w ten sposób rozładował frustrację.
    Zbigniew

11.12.2019 21:32

Nie jestem byłym pracownikiem waszej firmy. Jechałem do was z woj. podlaskiego, cała sytuacja jest prawdziwa, a jeśli wy próbujecie kłamać, aby za wszelką cenę poprawić reputację salonu, to dowód jak potraficie traktować klientów. Jeszcze raz potwierdzę - ŻENADA!

05.12.2019 20:48

Ogólnie firma spoko, z potencjałem który nie jest wykorzystywany przez zle zarządzanie.(usunięte przez administratora). W ostatnim czasie mocno spadły zarobki przez inwestycje które prowadzi firma kosztem pracowników. Problemem są doradcy klienta którzy załatwiają swoje prywatne interesy w firmie a jak się odezwiesz to się ciebie po bedom. W firmie pracują fachowcy ale zarządzają osoby które pracę ta znają za biurka i dlatego podejmują błędne decyzję niekorzystne dla firmy. Nie polecam.
    Jacek

07.09.2019 14:59

Bardzo jestem rozczarowany. Mercedes w Szczecinie niemiał ochoty,udzielić mi pomocy.Chodziło o odczytanie błędu.To,że byłem 600km.od domu nikogo nie zmartwiło.Prawdziwy malutki warsztat k/Niechorzy-Karnice usuną problem w 10minut.MERCEDES UCZ się -W S T Y D.! ! !
    Pytam

03.09.2019 19:40

Jakieś opinie na temat działu marketingu?
    Mały

14.02.2019 22:10

Moje sugestie dla Mojsiuk Sp j.: Super Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lipa

24.03.2019 17:14

Malkontent
    Staś

29.10.2018 19:25

Dobry serwis,pomocni doradcy.
    John

10.09.2018 17:00

Witam wszystkie wpisy interesujące ale nic konkretnego np. ile dają na start nowemu pracownikowi ?
    Tom

30.07.2018 18:46

Pracodawca solidny, mała rotacja, wielu ludzi pracuje ponad 10 lat. Wystarczy pokazać, że się potrafi dobrze pracować to pensja będzie dobra. Najlepszy pracodawca z branży motoryzacyjnej w regionie - polecam
    Natalia

09.02.2018 19:01

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?
    Ema

16.04.2018 15:07

Są ogłoszenia na OLX
    katarzyna

07.10.2012 18:33

akurat ta Katarzyna to nie córka ;) ale widać że czytający mają spora wiedzę na temat członków rodziny
    Stefan

13.12.2017 08:31

Katarzyna to zagubiona córka :)-stara panna
    Tomek

19.11.2017 13:51

Pracuję od kilku lat i jestem zadowolony zarówno z zarobków jak i warunków pracy.Zarobki uzależnione są od osobistego zaangażowania i jeśli pracuje się w dziale handlowym to również od zysku w danym miesiacu w tym dziale.
    michał

08.03.2017 14:45

jestem pracownikiem ze stażem 4 letnim i jak czytam te dziwne wpisy to się zastanawiam czy to wpisy niezadowolonej konkurencji czy też aspirujących do roli pracownika , którym nie chciało się pracować .Jeśli jesteś pracowity , zaradny to w każdej pracy się utrzymasz a tu masz duże możliwości rozwoju bo to duża firma .

Zostaw merytoryczną opinię o Mojsiuk Sp. z o.o. Auto KM sp.k.