Opinie o Verbeek Uitzendbureau B.V.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verbeek Uitzendbureau B.V.

Asia

Witam, narzekacie że nie płacą Wam za dojazd? to jezdzijcie własnymi samochodami albo wsiądźcie na rower mają ich tam sporo skoro jest Wam zle.... Jeśli ktoś chce pracować nadaję się do pracy , to będzie pracował a jeśli ktoś ciągle zasypia do pracy lub sciemnia że go coś boli bo ciężko iść do pracy to przykro bardzo ale nikt dla lenia za darmo nie będzie płacił.... jeśli chodzi o warunki to się zgodzę rewelacji nie ma, jeszcze zależy na jakich ludzi trafi się na domku.... z tego co wiem coś się zaczęło zmieniać że są po 4 osoby na domku ... fakt trzeba chodzić na pralnie no i ciasno jest na domkach , a jeśli chodzi że jest wilgoć na pokojach to tak na nie których domkach jest ale to ludzie tak załatwili te domki bo nie wietrzyli pomieszczeń i dla tego tak się robi niestety jak kto dba tak ma... jeśli chodzi o otoczenie typu parkmenadzer to ma swoje humorki ale nie ma co się dziwić czasem są tam tacy ludzie że głowa boli a on sam to wszystko tam ogarnia także trzeba też go czasem zrozumieć... jeśli chodzi o wypłaty i solarisy to są ok tyle że trzeba kontrolować bo czasem nie są zgodne wypłaty w sensie naliczania godzin i trzeba dzwonić i zgłaszać ale potem wyrównają jak się zadzwoni... Więc nie ma co narzekać no i trzeba znać trochę język i wtedy masz szansę na lepszą prace, a jak ktoś nie zna to wydaje mi się że i tak nie ma żle bo teraz w tych czasach już coraz częściej jest wymagany za granicą jezyk komunikatywny !!!! Pracowałam tam ponad 4 lata i zarobiłam więc jak ktoś chce to może ... Pozdrawiam

ParkMenager
@Asia 20.03.2017 09:22
Witam, narzekacie że nie płacą Wam za dojazd? to jezdzijcie własnymi samochodami albo wsiądźcie na rower mają ich tam sporo sk...

w dupie byłaś gówno widziałaś widocznie Seba miał dobrze wylizany rów przez ciebie.

Jas
@Asia 20.03.2017 09:22
Witam, narzekacie że nie płacą Wam za dojazd? to jezdzijcie własnymi samochodami albo wsiądźcie na rower mają ich tam sporo sk...

Asiu ciekawe co ty robiłaś na tym pseudo parku. pewnie dorabialas ustami po ciężkim 15 h tygodnu pod twoim bungalem się kolejka ustawiala więc ty miałaś kasę ciesz się że mam a cię nie złapała bo byś się musiała podzielić tym co wysłałaś z tych jeleni co tam siedzą haha bo inaczej się nie da ich nazwać....!!!!!!!!!

Klient

To co dzieje się na tym pseudo parku to jest jakaś katastrofa. Nie polecam, pracowałem tam 4 miesiące i o 4 za dużo. Jeżeli chodzi o pracę nie było zle bo miałem stałą ale większość ludzi tam jest rzucana z miejsca na miejsce co 2/3 dni albo mają po 15h tyg. Cały ten pseudo menager to kawał ch*ja za przeproszeniem w swoim życiu jeszcze takiej osoby nie poznałem. Aby pozbyć się ludzi podrzuca im narkotyki jezeli mu sie nie spodobasz to jesteś spalony na miejscu. Szczerze to dziwie się że mu ktoś jeszcze zębów nie wybił. Za pranie się płaci, kurniki czyli te pseudo mieszkania to baraki w dodatku stare i krzywe tak, że jak gotowałem wodę w garczku to był przechylony na jedną stronę. Nie można się spokojnie załatwić nawet bo za ścianą z kartonu słychać wszystko. Jedna wielka klika i tyle Mamba zbiera kasę za ciężką prace ludzi, którzy zapie*dalają jak woły w szklarniach lub na polu bo innej pracy tam nie dostaniesz w dodatku na koniec zostaniesz potraktowany jak śmieć nie wierzysz to sam tam jedz i sprawdz. pozdrawiam.

Nika123

Ja i mój chłopak pracowaliśmy przez ta firmę w wakacje 2015 roku by dorobić sobie bo jeszcze chodziliśmy do szkoły. Jeżeli chodzi o pracę to mojemu chłopakowi się trafiło fajnienbi miał stałą pracę przez całe 6 tygodni ja już takiego szczęścia nie miałam tylko byłam przerzucana co dwa trzy dni do nowej firmy. Był okres że przez tydzień wogole pracy nie miałam. Siedziałam na domku. Nawet nie można było sobie niczego zaplanować ani wyjść na zakupy bo mogłeś w każdej chwili dostać telefon że za 10 min do pracy. Są też sytuację że np wróciłeś z pracy o 24 i dostajesz telefon o 3 w nocy że masz 5 min na przygotowanie się no do pracy jedziesz. Co do zarobków zależy gdzie trafisz może to być od 7 euro do 13 euro na godzinę. Musisz mieć numer sofi bo bez niego nie dostaniesz wypłaty. Odtracają ci z wypłaty jakieś pieniądze A jak dostajesz solaris tzn rozliczenie to nie wiesz za co ci odciagaja bo nawet nie można tego przetłumaczyć. Domki są 4 osobowe Ale w okres letni są w nim aż 6 osób. Jezeli chodzi o domki to sa bardzo małe. Są pokoje A B i C. Pokój A i B to sa pokoje jednoosobowe Ale w lato muszą w nim mieszkać aż 2 osoby. Pokój C jest odrobinę większy bo niby jest dla par przyjeżdżających razem. Płacisz za domek 80 euro na tydzień. Więc jak za takie duże pieniądze to jest masakra. Warunki też nie są zaciekawe. Plusem jest to że poznaliśmy bardzo fajnych ludzi. Szczerze nie polecam tam jechać bo nawet nie otrzymasz pomocy od park managera.

ja xd

Byłem niepolecam, stawka niby 9.51 E ale za domek 320 E zabieraja za kontener. Dodatkowo na kazdym kroku kary itp a godzin tez niezawiele.

Prorok

Siema! Omijajcie to miejsce szerokim łukiem ! To jest obóz pracy i jedna wielka patologia , pieniędzy tam nie zarobicie bo szefowie oszukują na potęgę a w tym miejscu nabawicie się tylko nerwicy , naprawdę odradzam , poczytajcie komentarze na forum to zobaczycie co ludzie piszą , naprawdę nie b awcie się w verbeeka bo to jedna wielka ściema a szefowie robią na was hajs a w ty mało zarabie , zresztą jak checie to jedźcie to się przekonacie , uważajcie tam na ludzi bo to jedna wielka patolka!!

Prorok

Ludzie nie dajcie się zwieść nie jedźcie tam do pracy , ostrzegam was przed stratą czasu i nerwami , to jest obóz pracy z taką patologią że nie polecam najgorszemu wrogowi!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna

@Artur niestety przez brak znaków interpunkcyjnych nie jestem pewna, czy na pewno wszytsko dobrze zrozumiałam. Czy firma nie oddała Ci dowodu osobistego? W jakim sensie interweniowała policja? I czy wyjazd był dzień po wysłaniu aplikacji przez stronę internetową Verbeek Uitzendbureau? Opisz coś więcej - Twoja wypowiedź jest bardzo niepokojąca. Na pewno inni forumowicze będą wdzięczni za informacje.

Artur

Witam ciekawych pracy w verbek ,wlasnie wrocilem wczoraj Moje opinia ,Banda zlodzieji I oszolomow obiecywali zlote gory a bylo tak Moje zgloszenie przez neta odpowiedz moment wyjazd nastepny dzien jazdy busem masakra z powodu odleglosci Na miejscu pierdackie domki moj kwaterunek kemping jeden pokoik dwie dziewczyny polki drugi ja I chlopak Moje pytania do nich jak tu jest?OK,itp odpowiedz no OK I tym podobne jeszcze mialem nadzieje ze bedzie dobrze oczywiscie pomylilem sie mam uprawnienia Na wozki prawo Kat,b,c znam j.angielski.Wyjazd do biura sprawdzaja mnie czy umiem jezdzic wozkiem pare pytan niby po angielsku .Moje pytania o prace ,prosze czekac pracy jest w brud pare dni czekania nic nagle dostaje informacje ze mam dac kase za domek kasy juz niemam ok decyzja niby szefa pakuj sie robisz wypad Moje protesty nic nie daja pakuje sie do busa zawoza mnie Na dworzec ja rozpacz co dalej siedze I kombinuje .Jest pomysl szukam policji pytan na informacji pomagaja mi pojawiaja sie gliny Jade na posterunek dostaje kawe opowiadam im co I jak dzwonia do ambasady,oczywiscie niemam zadnych dokumentow zabrali mi w biurze pracy w tym verbek powiedzieli mi ze jak zaplace 80 euro to dostane z powrotem policja zastanawia sie jak mi pomoc .Jest pomysl jedziemy na wielki parking na autostradzie sa polskie Tiry gliniarz idzie ze mna I pyta czy ktos mnie zabierze do polski nie szukamy dlugo kierowca mowi ze jedzie za dwie godziny jak chce to mnie zabierze jest ok.Jest nadzieja ,w samochodzie gadamy czas mija niestety nie jedzie jeszcze do polski ale robisz cos niesamowitego przez CB pyta kierowcow czy ktos jedzie do Bydgoszczy moment jest odpowiedz na nastepnym parkingu przesiadam sie do drugiego Tira jedziemy az mi sie chce ryczec noc mija gadamy ,jest Bydgoszcz jestem w domu nigdy wiecej verbeck nie polecam Artut

Olek

Więcej opinii na temat agencji Veerbek znajdziesz na stronie https://bpwh.pl Bezpieczna praca w Holandii Ranking Agencji Pracy w Holandii

Hanna

@Małolat, do pracy za granicą wyjeżdżają na pewno różne osoby, które reprezentują inne grupy społeczne. Do tego na pewno trzeba się przyzwyczaić i starać się wykonywać swoją pracę. Natomiast dla pracowników, którzy chcą wyjechać, liczą się informacje dotyczące warunków pracy, a najbardziej rodzaj umowy, czy możesz coś napisać w tej kwestii?

Hanna

Na jaką umowę zatrudnia Verbeek Uitzendbureau @cała prawda o verbeeku? I czy kwestie godzin wyrabianych w tygodniu i ewentualnych kar są tam uregulowane? To bardzo ważna informacja dla innych poszukujących pracy ze względu na to, że znając języka zawsze można się na takie zapisy powołać i spróbować poprawić swoją sytuację.

Cala prawda o verbeeku

Jeśli przyjeżdzacie do Holandii w nadzieji ze zarobicie wiecej niz w Polsce to zdecydowanie nie polecam tej firmy. Przez miesiac czasu dostawalismy po 100 euro czasem odrobine wiecej za prawie 40h przepracowanych a kiedy poprosilismy o zmiane pracy poniewaz takie zarobki są smiechu warte to po prostu kazali nam sie spakowac. Firma nie ma praktycznie nic do zaoferania procz pole i szklarnie. Rzucaja cie kazdego dnia gdzies indziej do pracy, lub siedzisz w bungalu prawie tydzien czasu bo twierdza ze nie maja aktualnie pracy i az szlag cie trafia kiedy wydzisz ze ciagle przyjezdzaja nowi ludzie do pracy i dla nich robota jest przez pierwszy tydzien.. Co do wyplat radze sprawdzac solarisy bo zazwyczaj wychodzi na to ze Cie okradli. Kary daja na kazdym kroku,porazka. Nie polecam!!!

TEsto

(usunięte przez administratora)

Noe

SIemano! Witam Serdecznie wszystkich , Posłuchajcie mnie i naprawdę jeśli ktoś tam chce pojechać niech od razu zmieni zdanie! (usunięte przez administratora)

Danio
@Noe 11.05.2017 18:51
SIemano! Witam Serdecznie wszystkich , Posłuchajcie mnie i naprawdę jeśli ktoś tam chce pojechać niech od razu zmieni zdanie!...

Witam mieszka ktoś w libbeniche możeszpowiedzieć co tam się dzieje jak zachowują się tam ludzie polki i Polacy

Lysy

Daja po 50 euro za siciagniecie nowych pracowników ,ktorzy wytrzymaja 10 tygodni .Smiechu warte wszyscy uciekaja prawie po tygodniu ale 50 euro .Sezon sie skonczy i tak sami wywala nowych.Prawda jest taka wywala za 1 piwo ,ale tych co pija co dnia nie.Ciekoawoska jest domek 65 i 12 i inne, tam sie pije ciagle ale ktos oko przymyka i moga isc te osoby pijane do pracy a inni za jedno piwo odrazu wylot.Nowe parki tam przepelnienie masakra co sie dzieje na tych nowych parkach pchaja tam po 4 osoby gdzie jest jedna mala lodówka wystarcza ona zaledwie na 2 osoby a co dopiero 4 i kilka km do sklepu .Ale kasa dla Merylis kasa naj. nie ludzie .Patologia ,narkomania i awantury to norma w tej firmie.

Malolat
@Lysy 03.05.2017 16:52
Daja po 50 euro za siciagniecie nowych pracowników ,ktorzy wytrzymaja 10 tygodni .Smiechu warte wszyscy uciekaja prawie po ty...

Wlasnie jest problem sprzywania alkocholu .Jednak pan Robert G z 12 moze pic ile chce i kiedy chce i nic mu nie zrobia bo donosi do Seby wszysko i on mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kryje .Ogolnie park patola narkotyki ,alkocholizm itp.Co do godzin maja je nieliczni ,tu chodzi tylko o zarobienie na domkach na ludziach ,nie danie im zarobic .Sa osoby ktore maja zaledwie po 20 godzin i to w polu w deszczu wypracowane .Dzwoniac do biura otrzymuja odpowiedz ze beda godziny ,ale prawda jest inna. 50 euro za zalatwienie pracownika nowego haha, biora kryminalistow juz do pracy tam po wyrokach . Przyjmuja tych co wywalili w ubieglym sezonie .Firma nie dba o dobro pracownikow ,tylko swoje .

Młoda

A jak wyglada praca sa godziny i po ile godzin sie robi?

Robol
@Młoda 02.05.2017 16:40
A jak wyglada praca sa godziny i po ile godzin sie robi?

To zależy jak trafisz, jak dobrze to w sezonie bedzie 50 godzin, jak źle to 15. Wszystko zależy od ludzi, ktorzy ustalają plan pracy. Jak znasz jakiś jezyk, to większa szansa na prace - lepszą prace.

Niezadowolona

Witam. W tejże firmie nic się nie zgadza. Co tydzień błędy w solarisach, zero prywatności, domki śmiechu warte,właściciele a w szczególności Merylis (Mamba) nie szanują Cię i gnoja na kazdym kroku. Nie polecam.

Młoda
@Niezadowolona 01.05.2017 16:44
Witam. W tejże firmie nic się nie zgadza. Co tydzień błędy w solarisach, zero prywatności, domki śmiechu warte,właściciele a w...

A ty tam teraz jestes czy bylas?

Młoda

Witam chcialam sie dowiedziec jak teraz jest z godzinami w tej firmie i mieszkaniami bo mam szanse wyjechac i sie zastanawiam poniewaz przeczytalam tu duzo negatywów prasze o prawdziwe odpowiedzi jak jest teraz.

Czarna Mamba

Najgorsze dziadostwo jakie może być za granica to właśnie ta firma włącznie z Park Menagerem'ktory drabia sobie do myyyylycyjn j chyba renty bo okradaja ludzi z ich zarobionych ciężki pieniędzy.otóż wymagają zaświadczeń o nie karalności na stanowiska pracy 'na które nawet w Pl pracujac 10lat w kadrach nigdy nic slyszalam.park menager wyrzucił nas 40letnie osoby o godz 24.00 w tej dziurze do lasu za spożywanie piwa po pracy,Lecz Bellasting pomogl

Hanna

@Sylwia w komentarzu wspominasz o wypłacie wynagrodzenia z opóźnieniem oraz o niepełnej kwocie wynagrodzenia, którą można otrzymać. Czy spotkała Cię sytuacja, którą opisujesz? Zdarzyła się ona jednorazowo czy pojawia się częściej?

Sylwia

MASAKARA! Nie polecam. Wypłaty z opóźnieniem, brak całej kwoty. A jak się dowiesz ze cię zwolnili to wywalaja cię w środku nocy (ok21.30) na zbity ryj i mówią.- Jesteśmy dorośli. I koniec rozmowy. I co taka osoba ma zrobić ? W środku nocy bez wypłaty bo jej nie wysłali?! Masakra odrazdzam !!

Czarna Mamba
@Sylwia 20.04.2017 21:36
MASAKARA! Nie polecam. Wypłaty z opóźnieniem, brak całej kwoty. A jak się dowiesz ze cię zwolnili to wywalaja cię w środku nocy...

Do bellastingu ich zgłoś miałam to samo wypłacił i wszystko!!!!!

Normalny Gość

Ogólnie powiem tak jak na pierwszy rzut oka wydaje się to pozytywna firma po jakimś czasie zaczynają się schody bo to nie ma pracy to nie ma godzin i zaczynają się problemy najgorzej jest jak się jest kierowcą bo mimo niepodpisywania żadnej umowy o tym ze się bierze odpowiedzialność za auto i sprzęt można ładnie popłynąć na szkodach jakie zostaną spowodowane nawet nie z naszej winy to leci kara to 100 euro to 70 itd itd kar jest mnóstwo ja rozumiem zabezpieczenie przed szkodami ale po co komuś na siłę wciskać samochód za który ma odpowiadać skoro nie chce i nic nie podpisywał ze odpowiada za niego. Pewnie zaraz polecą hejty w moja stronę ale dla hejterów mam wystawiony środkowy palec u jednej dłoni a u drugą całą dłoń wystawioną też w ich stronę przed twarz i mogą sobie gadać do dłoni bo ja nie słucham. Widzę różne komentarze ale ostrzegam przed tą firmą bo robią dobrą minę do złej gry. Serdecznie nie polecam tego syfu i złodziejstwa pieniędzy na pracownikach. A same pochwały piszą chyba tylko te osoby które nie maja prawa jazdy które maja klapki na oczach i lubią być rypani w d***. Prawdą jest tak jak to mówią po świecie że polacy z wyższymi stanowiskami popisują się przed tymi nowymi i mniej doświadczonymi myślą że pozjadali wszystkie rozumy i prawdą jest ze polak polaka zgnoi. Wisienką na torcie jest to że za złamanie umowy niby jest kara 75 euro tak może być jak się nie poinformuje tydzień wcześniej o wyjeździe lub zerwaniu umowy to tak a tak to nie ma takiego prawa które mówi ze jest kara za zerwanie umowy po wcześniejszym jej wypowiedzeniu i poinformowaniu wiec nie rozumiem niektórych ludzi którzy mówią że jest kara. To jest moje zdanie mam do niego prawo. Pozdrawiam wszystkich co myślą że ludzie verbeeka co niektórzy są tacy cudowni. nie polecam jeszcze raz tego miejsca nowym przyjezdnym bo z doświadczenia wiem co mówię.

Hanna

Dobrze to słyszeć. Czyli jesteście zadowoleni ze współpracy z Verbeek Uitzendbureau B.V.?

teresa

polec mieszkanie srednie po 4 osoby praca jest wyplata jest. czasem sie zdazry ze braknie 5 do 7 godz ale dzwoni sie i sa wyrownane, nie dziwie sie ze czasami sie bledy zdarzaja jak jest nas pewnie ponad 150osob. ale polecam braca bez jezyka nigdzie nie znajdzie sie tylko w verbeku

marcin

witam ja rowniez jest pozytwnie nastawiony do firmy dojazd za armo i powrot z pracy. Faktycznieteraz mieszkanmy po 4 osoby. takze polecam . wiem ze nowych ludzi gteraz woza na nowe lokalizacje i tam sa warunki jeszcze lepsze. jezei ktos dba o swoje mieszkanie to ma przytulnie i fajnie

Hanna

@Asia, dziękuję. A dlaczego warto skorzystać z usług Verbeek Uitzendbureau B.V.? Tych i i pozostałych informacji możecie dowiedzieć się ze strony firmy http://www.verbeekuitzendbureau.pl/dlaczego-verbeek

Hanna

@sandra, a możesz powiedzieć więcej o swoich doświadczeniach?

sandra

A w szczególności Kalosze bo idzie sie utopic ... Przy duzych opadach deszczu. Nie polecam firmy

Hanna

@marta dzięki za opinię. Ile razy korzystałaś z usług Verbeek Uitzendbureau B.V.?

marta

ja polecam pieniadze na czas dojazd za freeee. mieszkania w miare takze ok.

Ja
@marta 01.03.2017 14:09
ja polecam pieniadze na czas dojazd za freeee. mieszkania w miare takze ok.

Dojazd za darmo HAHA!!! Kosztem poświęcenia pracowników Verbeek, którzy posiadają prawo jazdy i dlatego, że te osoby, które maja prawo jazdy wożą was za darmo co dziennie, a powinny brać opłaty za każdy dzień dowożenia bo wykonują pracę dla Was i firm. Dzięki tym ludziom i ich poświęceniu Verbeck jest konkurencyjny dla innych agencji. W innych agencjach za dojazd płaci się na m-ce 80-90 euro od osoby. Jeśli natomiast z biura was ktoś wiezie to pobiera 20 euro za dowiezienie 10 za buty np. jeśli ktoś zapomni.

były robol

Jeśli wybieracie się do Verbeeka w okresie zimowym to obowiązkowo weźcie farelki. W pokojach nie ma ogrzewania i przy większym mrozie można zęby sobie powybijać.

micha

Witam chyba Pan rzesadza. Ja pracuje z dziewczyna od 6 miesiecy teraz jestesmy na urlpie. Pieniadze na czas plus zaliczki dojazd do pracy i z pracy za darmo. A co do mieszkan to po prosic o zmiane. w moim domku tez tacy sie trafili ale sa odsylan do domu....Moj pozytyw do firmy

Ja

Nie polecam firmy ogólnie. Traktują ludzi bez szacunku. Zmuszają do mieszkania z cpunami, patologiami z Polski.. przez co nie można odpocząć po pracy. Wyzyskują ludzi do pracy jako kierowców dla ich pracowników za darmo nie płaca nic. A pracownika oceniają za zwykle za plotki które są przekazywane do biura na parku - nie interesują ich fakty ani dowody.

ela

Ja to bym się zastanawiała przed wyjazdem w takim wieku oczywiście bez urazy @zastanowićsię a co do opłat to przepraszam bardzo ale piszą o tym nawet w ogłoszeniu więc skąd to zdziwienie?

Martyna

Ja byłam tam w tamtym roku, pojechałam w lutym wróciłam w sierpniu. Bywało różnie ale nie narzekałam, warunki? Jeśli nie jesteś księżniczka przeżyjesz luksusowe nie ma ale też nie ma tragedii co do zarobków to zależy od pracownika. Ja normalnie powiedziałam że mam prawo jazdy i miałam naprawdę dobrze ( dodatkowe godziny) może za kierowanie do pracy nie płacili ale często jeździłam do lekarzy po kogoś po ludzi do pracy wiec miałam dodatkowe pieniądze. Ludzi poznałam tam takich z którymi do tej pory utrzymuje kontakt i dobrze ich wspominam :) ogólnie dobrze wspominam czas spędzony na parku :)

Martyna

Ja byłam tam w tamtym roku, pojechałam w lutym wróciłam w sierpniu. Bywało różnie ale nie narzekałam, warunki? Jeśli nie jesteś księżniczka przeżyjesz luksusowe nie ma ale też nie ma tragedii co do zarobków to zależy od pracownika. Ja normalnie powiedziałam że mam prawo jazdy i miałam naprawdę dobrze ( dodatkowe godziny) może za kierowanie do pracy nie płacili ale często jeździłam do lekarzy po kogoś po ludzi do pracy wiec miałam dodatkowe pieniądze. Ludzi poznałam tam takich z którymi do tej pory utrzymuje kontakt i dobrze ich wspominam :) ogólnie dobrze wspominam czas spędzony na parku :)

Zastanowić się nad wyjazdem

Mamy z mężem po 50lat ale nie wiem jak można być tak orzukiwanym przez takim firmę jak werbel w Holandii razem z mężem przez miesiąc zrobiliśmy 800 E warunki mieszkaniowe do fatalne po 6 osup na bungaze pracy tesz niema sami oszuści przed wyjazdem czeba dobrze się zastanowić mąż w tygodniu miał tylko 22 godziny a jak dzwonił do firmy to odrzucali telefon uważajcie na tom firmę jest tam gozej jak w więzieniu za wszystko czeba płacić

Jaka praca taka PŁACA :-)
@Zastanowić się nad wyjazdem 10.10.2016 16:33
Mamy z mężem po 50lat ale nie wiem jak można być tak orzukiwanym przez takim firmę jak werbel w Holandii razem z mężem przez mi...

Jeśli Twoje podejście do pracy bylo takie jak do szkoły to nie dziwne, że brak godzin :-D

pan x

Ludzie co Wy pierniczycie za głupoty ze pracy nie ma że kasa małą itd . Zastanówcie się po co tam jedziecie czy na wakacje czy do pracy zarobić pieniążki nigdzie w tych czasach za leżenie i za pierdzenie w stołek oraz robienie libacji nikt wam nie zapłaci opowiem wam trochę jak jest na prawdę ponieważ wiem żyłem tam pół roku i być może za niedługo wrócę bo jak dla normalnych kryteriów w tych czasach nie jest aż tak najgorzej tam wypłaty terminowo co tydzień w zależności od godzin Ale za około 40godzin tygodniowo przelew na konto po opłaceniu za lokum itd okolo300euro wiadomo że ogólnie młodzi ludzie w granicach 20lat sa wszędzie w Holandii na tzw wiekuwce więc wypłaty mniejsze dlatego odradzam to państwo następna sprawa praca jest opisywana i wywieszana codziennie około godz 18

maja
@pan x 09.09.2016 15:12
Ludzie co Wy pierniczycie za głupoty ze pracy nie ma że kasa małą itd . Zastanówcie się po co tam jedziecie czy na wakacje czy...

300 euro za 40 godzin ,kto ci tyle płacił i jaka masz stawke 15 euro na godzine to ci 300 wyjdzie na czysto?

Adrianna

Praca czasem jest, czasem niema. Mieszka sie po 6 osób w ciasnym kampingu, z obcymi ludźmi, pokoje nie są zamykane na klucz, każdy może wejść do twojego pokoju podczas twojej nieobecności, zero prywatności. W innych budach piją alkohol litrami, libacje, dziwki syf i patologia. A i polacy to straszne brudasy... Wstyd mi że tam byłam.

sybi

co do opinii grod zgodze sie z toba po czesci tak jest w kazdych biurach posrednictwa pracy!warunki zazwyczaj takie same,czasami cie opier** z kasy,drugi raz jakas kara norma! a i ludzie sa przerozni jedni wchodza bez mydla,drugi jest normalny a trzeci porabany! przerozne rzeczy sie juz widzialo i przezylo verbeek nie najgorsza firma,ale warunki mieszkaniowe katastrofa takie bungalo jest na 4 os nie na 6,grzyb masakra jakas

grod

Witam. Pracowałem w tej firmie od czerwca tego roku 2016. Z początkiem lipca przeniosłem się do innej agencji. Za pierwszy tydzień pracy dostałem 130 € za 35 godzin , śmiechu warte. Kolejne tygodnie to góra 200€. Swoich pracowników forma traktuje jak niewolników. Parkmenager i jego przydupas Czaruś to idioci, którzy potrafią tylko pokrzykiwać. W razie wypadku w pracy nic nie dostaniecie a jak się doprosicie to może zawiozą Was do lekarza, ewentualnie wywalą z roboty bo już nie będziecie potrzebni! Domki zarośnięte grzybem, mieszka się po 6 osób na bungal. Także warto pomyśleć zanim się ktokolwiek tam wybierze. ps. co niektórzy ludzie nie powinni tam wogóle pracować czysta patologia !!!!

sister

Zgodzę się z przedmówcą lepiej się nie przyznawać do tego,że się ma prawko bo później to jest wielki obowiązek użerać się z autem,latać załatwiać kluczyki,i ten obowiązek wożenia ludzi to jest duża odpowiedzialność za którą nic się nie ma? a jeszcze można dostać karę.Jeżeli chodzi o domki to powiem,że nie są w dobrym stanie i powinni zastanowić się trochę nad zmianą ich,powinni zacząć coś z nimi robić,tyle ludzi się przewija przez nie każdego roku,jeden dba a drugi nie? ale niestety samym dbaniem nic się nie zdziała jak jest pleśń itd pleśń najgorsze co może być a takie warunki też nie są zdrowe może nie wyjdzie to od razu,ale problemy zdrowotne mogą wystąpić "tak w przyszłości"jak na taką firmę powinni zapewniać lepsze lokum dla Polaków i na ten temat nie zmienię zdania nie jest źle,ale mogliby się lepiej postarać a domki w innych firmach też są bungalow i nie są takie mini jak te na Verbeeku i nie są takie zajechane jak tu! od ludzi to nie zależy,ale mając tyle pracowników rocznie i kasować za te domki tyle? powinni dać godne warunki a nie w lato nie można wytrzymać ok bo upały,ale w zimie jest masakrycznie zimno i ten mini piecyk w łazience śmiech?a pokoje A i B wchodzić tylko pojedynczo i od razu do prykola ! rewelacji nie ma

zaneta

kuzwa sama już nie wiem czy mam jechać ..opinie sa różne....hmmm

pawel

Witam, Mam prośbę kto z was był w tym roku w ich firmie bo dostałem dzisiaj telefon w sprawie że mógłbym pojechać ale po przeczytaniu tu wielu opinii negatywnych waham się, proszę o szczere odpowiedzi jak jest tam naprawdę? Kobieta napisała mi dzisiaj w e-mail ze 38 godz. jest bankowe 9.63 plus minus różnica w centach brutto zarobki a powyżej 38 godzin w szklarniach 12.31 E brutto a pakowanie 12.92e brutto praca na 10 tyg. można zjechać na urlop jak mam numer Sofii to po 2 tyg. wyplata na konto musze mieć zaświadczenie o niekaralności z sadu wiec jak jest naprawdę bo rożnie piszą. Bardzo proszę o szczerze odpowiedzi bo czas na odpowiedz do biura mam do jutra do południa.

jjjj

Z tego co mi wiadomo to Jac Verbeek

Paker

Mam pytanko?kto jest właściwie szefem tego biura?proszę o imię i nazwisko!bo do teraz nie chcą mi wydać solarisów i umów za 2011r za 3 miesiáce,z góry dziękuje za info

kg12321

Też chciałabym jechać ale nie wiem jak tam w ogóle jest proszę o pomoc mam 22 lata rocznikowo 23

Grr

Pojechalas do tej firmy bo nwm też mam ofertę jechać do niej w tą sobotę i nie wiem co robić odpisz!

Malami

Właśnie i o to chodzi,że nikomu się nigdy nie dogodzi.Jeżeli chodzi o te stawki co do szklarni i pakowania kłóciłabym się bo nigdy tam takich stawek nie było chyba,że coś się zmieniło,ale wątpię w NL zazwyczaj są takie same stawki wszędzie jeżeli chodzi o takie biura pośrednictwa wiele od siebie się nie różnią bo chyba,że ktoś ma naprawdę fach w ręku to może zarobić.Nie chce mi się jakoś wierzyć w te stawki nawet jak są brutto 12.31 i za pakowanie 12.92E

mimimimi

Powiem tak jak komuś zależy na pracy to jedzie?nie ważne jakie są opinie jak się ktoś na własnej skórze nie przekona nigdy nie będzie wiedział? czasami nie którzy ludzie zachowują się tak jakby w każdym miejscu za granicą czekali na nich z otwartymi rękoma?? nie ma tak kolorowo jakby było kolorowo to też bym chciała żeby ktoś dał mi jakieś namiary i pojechałabym do pracy? do jakiejkolwiek a po drugie każdy narzeka na VERBEEK a większość z nich każdego roku tam wraca,albo siedzą cały czas?? także nie wiadomo komu dogodzić?jeżeli komuś zależy na pracy a nie na tym żeby jechać się pobawić i z myślą,że pieniądze same wskoczą to polecam tą firmę?są gorsze firmy,ale to mogą się już wypowiedzieć takie osoby,które przeżyły pracę w innych firmach,ja byłam i polecam

Zostaw opinię o Verbeek Uitzendbureau B.V. - Velden

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verbeek Uitzendbureau B.V.