VERBEEK

Arcen

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 19 ocen.

Opinie o VERBEEK

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERBEEK

Kuba

Czy jakiś powód, że od dawna nie piszecie?

Dominika

@Prorok ! przypominam, że na forum nie możesz nikogo obrażać. Zachęcam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim cokolwiek napiszesz. Czy macie jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie VERBEEK?

PROROK
@Dominika 03.10.2017 17:16

Dominika zachęcam cię do wyjazdu do tej firmy i zatrudnienia się naprzykład w szklarni i zamieszkaniu na 0,5 metra kwadratowego z drugą osobą co jest niekonstytucyjne w Holandii bo przysługuje określony metraż przez osobę w prawie holenderskim a firma VERBEEK oszukuje nowo przybyłych kierując ich do obskurnych kontenerów gdzie jakiekolwiek prawa nie istnieją , istnieją czysto teoretycznie na papierze, ale podejrzewam że jesteś podstawioną osobą która stara się chronić tą firmę i czerpie za to korzyści Dla nie kumatych proszę bardzo zamieszczam FILM który istnieje na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która zamieściła para oszukanych polaków po przybyciu do Holandii w innym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do którego kierują polskie osoby AGENCJE pracy typu verbeek tak wygląda rzeczywistość i chciałbym żeby ludzie poznali prawdę o panujących warunkach zatrudniania polaków , żeby się nie dawali oszukiwać !!!! https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=SZ35IPUFoAc NIe obrażam tylko piszę prawdę a to zasadnicza różnica , byłem tam i pracowałem i przeżyłem wstyd że musiałem tam pracować , że tam przyjechałem i że nie wiedziałem co mnie czeka , innaczej moja noga nigdy by tam nie powstała Dalej myślę żeby pozwać tą agencję do Holenderskiego sądu i podać większemu rozgłosie poprzez skierowanie spraw do prokuratury i chociażby instucji pracy , przez ciągłe łamanie przez tą firme prawa. Czy zdajesz sobie sprawę że przed każdą kontrolą , wynoszą z pokoi po jednym łóżku żeby zachować niby metraż przypadający na osobę , lub o karach z kosmosu , widzialaś tam panującą patologię społeczną i zezwierzęcenie ludzi? Jak nie to polecam zatrudnij się tam , a nie wal ściemy LUDZIOM

Dominika

@Felusiaknie możesz nikogo obrażać na forum. Polecam zapoznać się z regulaminem forum, który znajdziesz tutaj http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz post na temat pracy w firmie VERBEEK. Czy ktoś mógłby podzielić się swoją opinią o pracy w tej firmie?

zibi

byłem przezylem i nigdy poki zyje do takiego burdelu nie pojade

Fastum
@zibi 13.02.2017 18:54

Nie dziwie się oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] parkmenager podrzucam ludziom różne rzeczy robi zdjęcia i wyrzucają ale jak zakupicie kamerkę można go mieć w garści jak on ma innych i wtedy zdemolujecie domek to i tak was nie wyrzuć zwykły frajer i ma swoich donosicieli uważajcie nie dajcie sobą pomiatac takiej gnidzie

Fastum
@Fastum 03.04.2017 18:22

Dziadostwo chamstwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusci

brin

@Greg w przeliczeniu jest to jednak spoko kasa. A ile wydawałeś na zakwaterowanie itp.? Ile Ci z tego zostawało tak na czysto, żeby sobie jakoś odłożyć?

Greg

Przyjechałem do Verbeka w Arcen w lipcu. W domkach grzyb! Praca raz jest a raz jej nie ma. Po 30 lub 38 godzin na tydzień jeśli się uda . Miałem nieszczęście mieszkać w domku z patologią (ćpanie i chlanie, jeden to się chwalił ,że cyt."podcinał sobie żyły") Park menager i jego przydupas Czaruś kompletni idioci, ludzi mają za nic. Wypłaty po 160 -200 € za tydzień bez rewelacji.

s1emano

Rozmawialem dzisiaj z kolegą i powiedział że nalepsze firmy zrezygnowały ze współpracy z VERBEEKIEM. Zadzwonili po niego w lutym, on pojechał pracował dwa dni i dwa tygodnie siedzial na du.ie. Zjechał do Polski i powiedział że nigdy więcej. Wyzyskiwacze którzy zarabiają nie tylko na waszej cięzkiej pracy, ale głównie na śmierdzących kempingach. 85 kempingów x 6 osób po 320 Euro = 163.200 Euro - co MIESIĄC.

s1emano

VERBEEK praca- Ja mialem dobrą pracę i jakoś mogło być. Ale moją żonę to rzucali z jednej pracy na drugą. Po innych ludzi Verbeek dzwonił, i mówił że praca jest, ty przyjeżdzasz i pracujesz dwa dni w tygodniu, aby tylko zarobić na śmierdzący kemping. Jak pracy nie ma, to ci wkręcają czekaj na następny tydzięn, bo będzie i znowu pójdziesz na dwa dni. i tak co tydzień. Codziennie wieczorem chodzisz na tablicę, żeby zobaczyć czy jutro masz do Pracy. Wielka niepewność. NIE POLECAM I NIE DAJCIE SIĘ W CH..A ZROBIĆ.

s1emano

VERBEEK zakwaterownie- mieszkasz w szóstkę w zagrzybionym kempingu przystosowanym dla 4 osób. Co tydzień odciągają tobie 320 euro za zakwaterowanie i za internet, który rzadko kiedy działa. Latem w kempingach straszny skwar, że się zapocisz leżąc (spać się nie da).W chłodniesze dni zimno bo piecyk automatycznie się włącza i wyłącza(czujnik ruchu, czyli w nocy nie chodzi). Dwie malutkie lodowki dla sześc osob, czyli jedzenie musisz kupywać na bieżąco. Często mieszkasz z patologią. Za pralnie płacisz osobno(kupujesz żetony). Jak kontrola przychodzi, to nawet szefostwo wynosi materace żeby wyglądało, że w kempingu mieszka tylko 4 osób.

sisis

Hej Bożenka a co chciałabyś dokładnie wiedzieć?jak chcesz to mogę odpowiedzieć na jakieś twoje pytania?może będzie ci załtwiej

Nowa

Hej :) zamierzam się wybrać do pracy z tej firmy... i mam takie pytania... czy wyjazd z Polski trzeba zorganizować na własną rękę? Czy tam, na miejscu trzeba posiadać własny samochód żeby dojeżdżać do pracy czy firma sama załatwia transport?

sisis
@Nowa 02.02.2016 11:18

Możesz na własną rękę np przewoźnik nie wiem jak jest teraz tam,ale kiedyś można było jechać vegaturem a później oni odciągali z wypłaty bo mają podpisane coś tam z nimi,że organizują takie przyjazdy busem i potem odciągają z wypłaty.Dla nie których to dobra obcja bo w podróż też trzeba zainwestować.Nie trzeba posiadać własnego samochodu są samochody firmowe aczkolwiek lepiej jechać swoim żeby w wolnych chwilach można było,gdzieś się wyrwać a nie siedzieć w tych czterech ścianach,na jakieś zakupy albo coś a tak człowiek jest uziemiony bez samochodu.

nowy

niech mi ktos napisze o tej firmie coś bede nie długo jechał i pracował dla nich

kogut

wrocilem ze znajomymi po 2 dniach pracy w verbeku masakra syf brut w domkach pijaki strasznie..mail co nam wyslali roznil sie z rzeczywistoscia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za damski hu...do tego nie zaplacili nam ani centa za nasza prace..nie polecam zdala od takich firm

babunia

Załamaliście mnie, mamy jechać z koleżanką we wtorek, bus-y już pozałatwiane, prawie spakowane i czytam takie tragiczne opinie??

Beata

Omijać tą firmę szerokim łukiem! Pojechałam i to co zastałam na miejscu to woła o pomstę do nieba! Kempingi, przystosowane na 4 osoby max, na parku w Verbeek lokują do nich aż 6 osób! Libacje alkoholowe na porządku dziennym, syf, łóżka i szafki metalowe jak dla bezdomnych. Nie dajcie się nabrać na zaświadczenie o niekaralności, są tam ludzie po wyrokach i którzy nie mają innych perspektyw zatrudnienia. Parkmanager pan S. cham i prostak, niesamowicie odpychający człowiek. Jeśli jesteś osobą myślącą, zaczniesz zadawać pytania , co z umową itp. , już na starcie jesteś skreślony, tam potrzebują murzynów do roboty a nie do myślenia. Wyjazd mój zakończył się tam po 1 dniu, odradzam!

4455

Ja pracuje juz w verbeek rok bardzo fajna firma i nie jest tak zle co muwią jak jestes w porzatku i pracujesz to jest ok ale jak inni maja dwie lewe rece to niech idą w polsce papierki zbierac i to niewwiem czy by potrafili to zrobic firma verbeek jest naprawde zajebista. P.M

zygi
@4455 21.12.2014 23:22

Naucz się prawidłowej pisowni wyrazów .Widać że masz mało szkoły i że Verbeek to jedyna twoja szansa na zarobek,bo tam nie potrzeba ludzi mądrych tylko niewkształconych do prac za grosze.I nie pisz jaka to firma jest zajebista bo wszyscy znają prawdę co tam pracują i co tam teraz sie dzieje .

Adi
@4455 21.12.2014 23:22

Firma ok

Pan Verbeeka

co o firmie, zlodzieje, zero pomocy ze strony firmy, holendrowi sie nie spodobasz wywala Cie bez slowa, dzwonisz do biura to musisz miec szczescie zebys nie trafil na suke ktora sie zajmuje przelewaniem pieniedzy odrazu sie rozlacza i na nic nie ma czasu, moim zdaniem w biurze mozesz spotkac osoby ktore nie ukonczyly 18 lat. Rozmawiasz jak z dzieckiem...

anonim

schowaj sie gosciu razem z tym werbeekiem :D:D:D:D:D:D

JONNY

PRACA JAK ZADZWONIA I POJEDZIESZ Z POLSKI TO JA MASZ NA JAKIS CZA ZAZWYCZAJ :). ALE TEZ JEST TAK ZE SIEDZISZ NA KEMPINGU I JEDEN MOZE DWA DNI W TYGODNIU POJDZIESZ DO PRACY BO AKURAT CIE POTRZEBUJA A FIRMA ZALATWI CI TO BYS POSZEDL BO WKONCU MUSISZ JAKOS ZAROBIC KASE NA OPLATE DOMKU W KTORYM MIESZKASZ I CO NAJLEPSZE MIESZKASZ W 6 OSOB A NIE TAK JAK PRZYSTOSOWANO DOMEK NA 4 I MOZE TE DWIE OSOBY NA PIERWSZY RZUT OKA TO NIE DUZO ALE WIERZCIE NA TYCH KILKU METRACH TO ROBI WIELKA ROZNICE. WIEKSZOSC LUDZI TAM SIEDZI I CODZIENNIE CHODZI SPRAWDZAC TABLICE INFORMACYJNA Z NADZIEJA ZE MOZE DNIA NSTEPNEGO DANE JEST IM POJSC DO PRACY A SIEDZA BO W POLSCE PRACY NIE MAJA I ZYJA Z MYSLA ZE MOZE DOSTANA OD VERBEKA STALA PRACE. KARY NA KEMPINGU TO W SUMIE NIC DZIWNEGO I DOSTAJE SIE JE BEZ NICZEGO ZA BYLE CO. PORZADEK NIE POWIEM JEST UTRZTYMYWANY AZ NADTO CZYLI CISZE NOCNE SPRZATANIA ,DBANIE O CZYSTOSC ITD TO SIE CHWALI ALE WIECIE CO ZA DUZO TO NIE ZDROWO DLATEGO LUDZIE CZESTO OKRESLAJA TO JAK (usunięte przez administratora) W SUMIE JAK NIE POJEDZIESZ TO SIE NIE PRZEKONASZ NA PIERWSZY RZUT OKA JEST OK ALE JUZ PO TYGODNIU WIDZISZ ZE JEDNAK TO KOLEJNA LIPA NA KTORA TRAFIASZ :) AHA I TEN CALY PARKMENAGER(usunięte przez administratora) CIOLEK NIESAMOWITY ZGRYWA WIELKIEGO FIFARAFA CO TO NIE ON STRASZNIE TYM LUDZI(usunięte przez administratora) .. ALE CO ZROBISZ SKORO JESLI TYLKO BURKNIESZ TO WYLECISZ I TAK OTO KOLEJNY POLACZEK ZA GRANICA KTORY RESZTE POLACZKOW TRAKTUJE JAK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ON NIBY NAJMADRZEJSZY :) TO WLASNIE TEN AS OD ROZDAWANIA KAR :). JEDYNY JEGO PLUS TO TAKI ZE PILNUJE BY NIE ODBYWALY SIE TAM JAKIEKOLWIEK CHAMSKIE POPIJAWY I TO SIE CHWALI BO WYPIC PRZECIEZ MOZNA ALE WSZYSTKO Z GLOWA A NIE KTORZY JEJ NIE MAJA :)

Fastum
@JONNY 17.06.2012 14:47

Na dodatek Pan parkmenager podrzucam rzeczy ludziom żeby się ich pozbyć wiklina każdego najlepiej zaopatrzyć się w kamerkę radzę to jest okropny jak ktoś ma haka na niego to nawet jak zdemoluje doszczętnie domek to on się boi go usunąć wogole masakra tam jest cpuny i pijaki imprezy w nocy

Fastum
@JONNY 17.06.2012 14:47

Poza tym jak podpadniecie już to nie macie czasu na pakowanie rzeczy wasze zostają i wywoza nie patrząc która godzina nawet 22 do venlo zostawiają was jak psa i róbcie co chcecie masakra chamstwo jakich mało omijacie verbeek szerokim łukiem dziadostwo

Zostaw opinię o VERBEEK - Arcen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERBEEK