Ile się zarabia u tych państwa na kuchni jako pomoc, nie jako szef czy kucharz? Widzę pod fajsbuku, że praca wre, a ja osobiście to świetne robię pierożki z koronkowym brzegiem ;)
Chyba nie ma firmy choćby najlepszej żeby nie miała swojego marudy. Dobrze się pracuje , firma jest dla pracowników dobrym pracodawcą więc polecam!
Z tymi opiniami to jakaś ściema pracuje w tej firmie przeszło 15 lat i żaden Eryk u nas nie pracował ????
Ile jest zmian w Po Świecie Kuchni - Krzysztof Cisek?
Czy Po Świecie Kuchni - Krzysztof Cisek zatrudnia studentów?
Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?
Zapomnij o świadczeniach dodatkowych chyba, że masz na myśli dodatkowe obowiązki lub nadgodziny...
To wyjaśnijcie mi fakt, że firma ma opinię dobrego pracodawcy, na to trzeba sobie zapracować!!!
A ja uważam, że to szukanie przysłowiowej dziury w całym bo idealnie to nigdzie nie będzie.
Szczerze odradzam pracę w tej firmie. Właściciel wydaje się być osobą z która da się dogadać niestety jego żona rządząca na drugiej placówce to istna porażka. Praca najlepiej na czarno z płacami z dnia na dzień. O wolne się nie pytaj, bo masz pracować cały czas jak w (usunięte przez administratora). Warunki jak na PRL-owskiej stołówce, nawet nie ma człowiek gdzie kroić, nie ma się gdzie przebrać, a o zamykanej szafce zapomnij. Jeśli ktoś nie chce pracować w obozie i liczy choćby na znośne warunki pracy to radzę poszukać innej firmy.
@KUCHARZ, czy pracujesz tam jeszcze? Jak w tej chwili wygląda sytuacja w tej firmie? Czy są w tej chwili wolne etaty? Czy uważasz, że warto brać pod uwagę tego pracodawcę? Zapraszam do komentowania i przypominam o zamieszczaniu komentarzy zgodnych z regulaminem forum Gowork.pl ( https://www.gowork.pl/regulamin ).
Firma OK , Kasa na czas bez problemu z zaliczkami i pożyczkami!! Roboty w ch... !!! ale zarobić można. Boss miewa humory,ale do przeżycia. Jeśli lubisz zapieprzać i pracować w normalnych godzinach w gastro to ok,jeśli nie to nie masz co tu szukać.Cały dzień młyn, ale coś za coś.
8 zł za 10 h dziennie na czarno i najlepiej jak w niedzielę i sobotę do wapienicy byś jeszcze poszed (usunięte przez administratora) stali pracownicy skubią co się da i trzymają za stołki ile sił będąc niby w komitywie nowych co się starają się eliminuje a do klientów musisz dzwonić ze swojej prywatnej komórki ,szefostwo tylko utarg zbiera i słucha tych co to blisko koryta siedzą i uczciwych i lojalnych udają .