Brand Box BPL

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 23 ocen.

Brand Box BPL
3 23

Opinie o Brand Box BPL

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brand Box BPL

zadowolona

pracuje w b-b od dłuzszego czasu. nie wiem komu zalezy na popsuciu opinii tej firmy-ale widac ze komus bardzo. ja jestem zadowolona zarowno z warunkow jak i z pracy. firma bardzo sie rozwinela, place rosna, placa za nocki,warunki sa lepsze niz wczesniej na zawilej. wiadomo ze zawsze moze byc lepiej, ale wszedzie jest lepiej gdzie nas nie ma.

abc
@Fgdgdggs 13.07.2018 17:29

myślę że nie warto czytać opinii na anonimowych forach internetowych. a tym bardziej kierować się nimi przy wyborze pracy.Przecież wystarczy żeby pracodawca zasiadł do komputera i umieścił kilkanaście pochwalnych peanów na temat firmy. Albo przeciwnie -jakiś sfrustrowany "były pracownik" postanowił dokopać swojemu szefowi i po piwku, przed telewizorem zaczął sączyć jad. Każdą firme można na takim forum "namalować" po swojemu.

Dominika

@Były pracownik, sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Jednocześnie pamiętaj, że wypowiadasz się na forum publicznym. Każdy zarzut, który został napisany w Internecie, może mieć swoje konsekwencje w świecie realnym. @leo, czy powiesz nam coś na temat benefitów pozapłacowych? Czy takowe były/są dostępne dla pracowników?

Były pracownik

Taka prawda,że na papierosie każdy wyszczekany a zgłosić to nie laska w sumie nawet jak się zgłasza to mają to gdzieś kierownicy zmiany pozwalają na pijaństwo w pracy masakra! Zgłaszanie do biura nic nie pomaga ilez się zgłasza to maja to gdzieś. Anetka z biura pozjadala rozum i jej się przewraca w główce nie wspominać o wypadku po pijaku magazynier ów zero zainteresowania pracownikami każdy ma gdzieś co się dzieję kasa tylko się liczy a człowiek to już nie mam nadzieje,że coś się poprawiło ale po komentarzach sądzę,że jednak nie ktoś powinien się zająć ta firma inspekcja pracy jedyne rozwiązanie!! Były pracownik.

Dominika

@Pati, czy zgłaszałaś swoje uwagi do szefostwa, jeśli nie byłaś usatysfakcjonowana pracą w firmie? Czy takie rozmowy, prowadzone celem poprawy sytuacji, przyniosły zamierzone rezultaty? Powiesz nam coś więcej na ten temat? Twoja opinia z perspektywy byłego pracownika będzie bardzo istotna dla użytkowników forum. @Igor, jak rozumiem, masz inną opinię o firmie Brand Box BPL? Podzielisz się tym z nami?

leo
@Dominika 02.07.2018 21:36

No jak ma być kasa dla ludzi jak między innymi pani J. autem sluzbowym co miesiac robi ponad 1000 km prywatnie....a z tego co wiem to wyzej wspominane panie przyszły do nas z banku pewnie byly tak dobre jak w drukarni....a ja też umowę dostałem po 4 tygodniach a po 5 się zwolnilem ... Pozdrawiam wszytkich naiwnych którzy tam jeszcze siedzą za 7 zl na godzinę i patrzą na ta patologię..

Bartosz

Firma ma opinię dobrego pracodawcy!!!

Były
@Bartosz 05.06.2018 18:35

Bardzo dobrego Kpina ! Brud smród i dziedzictwo

Igor

Konkurencja inspiruje do pisania tych bzdur?

Sław
@Igor 18.06.2018 13:31

To NIE BZDURY to prawda! Delikatne napisana

Pati

Niestety, wszystkie złe opinie o firmie to prawda.Pracowalam kilka miesięcy i zwolnilam się . Brudno, sprzęt popsuty, wynagrodzenie najniższe,brak wiedzy tzw. kadry zarządzającej, łamane przepisy bezpieczeństwa, kasa wydawana na przyjemności dla pan krecacych się wokół pana pawelka który lubi panie....jak najdalej od tego syfu pod każdym względem.

Pracownik

Firma w której łamane są wszelkie zasady. Najniższe wynagrodzenie a tyrają ludźmi na maxa. Niewolnicy mieli lepsze warunki. Na produkcji brudno, sprzęt popsuty, w biurach pracują nieudacznicy, jacyś sprzedawcy bez umiejętności...katastrofa co tam się dzieje, to dziadostwo powinno zostać zamknięte..tyrasz na produkcji za 8 złotych bez umowy, kłamią, donoszą uciekać jak najdalej od tego syfu!

Wystarczy popatrzeć na starowiczki, natalke i kawe i mamy wyobrażenie o firmie

Ggg
@Ją 02.03.2018 18:11

Kawa w tpms pracowała prze (usunięte przez administratora) ????

Tkwet

Stanowcze NIE! dla pracy w tej firmie. Zarówno w biurach jak na produkcji koszmar. Zaniedbania na kazdym etapie to codzienność. Ilość ogłoszeń o prace odpowiada na pytanie jak tam jest naprawdę.....

anonim

(usunięte przez administratora)

Go-go

Jedno warte drugiego... cała ta firma to jeden (usunięte przez administratora)

Dominika

@Nieztejziemi Jaką formę umowy oferuje firma Brand Box BPL swoim pracownikom? Aktualnie na stronie firmy http://brandbox.com.pl/praca/ znajduje się dziesięć ofert pracy, czy wiesz coś na temat ich aktualności? Jak oceniasz atmosferę w zespole, czy ma się wpływ na ustalany grafik?

Były
@Dominika 24.04.2018 12:25

Nie daj się zwieść to co piszą a to co tam się dzieje to DWiE różne historie

Dominika

@Jadwiga, czy jest jakaś możliwość negocjacji warunków zatrudnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej, na przykład wysokości stawki? Czy nadal pracujesz w firmie Brand Box? Jak wygląda system pracy w tej firmie? Czy to system zmianowy? Czy firma dysponuje zapleczem socjalnym dla pracowników? Każda informacja może być cenna dla przyszłych pracowników tej firmy.

Pracownik

Ogłoszeń o pracę jest dużo i będzie jeszcze więcej bo ludzie uciekają. Atmosfera fatalna, warunki fatalne wynagrodzenia najniższe, stale straszą i sieją niepokój. Dużo ukaincow bez umów. Wszędzie tylko nie tu. Też chcę z tad szybko uciec.

Ona

Firma która powinna się zająć inspekcja pracy NATYCHMiAST...brudno łamanie przepisów na porządku dziennym. Nie płacą w terminie nie płacą za nadgodziny maszyny popsute bezpieczeństwo na ostatnim miejscu za to szefunio przyjmuje do pracy panienki nie mające pojęcia o pracy w drukarni pokupowal im drogie samochody ..one mu potrzebne...... skandal uciekać jak najdalej od tego bajzlu i (usunięte przez administratora) Przeszłam pracować do innej drukarni w Krakowie inny świat normalnie czysto i 16 zł na godzinę a w skawinie 7 !!!!!!!

Joanna

Wystarczy popatrzeć na baby na produkcji i mamy odpowiedz jaki to zakład. Brud, patologia. Pracowalam tam tylko trzy dni i trzy za dużo, obiecują dużo, ale kończy się na obietnicach, prosta dziewczynka która awansowała z produkcji do biura aneta sama chyba nie wierzy w to co mówi. Kierowniczka kamila przerażenie w oczach i nie wie co się dzieje. Ludzie narzekają głupie rozmowy obgadywania i podpijanie alkoholu na poziomie dziennym. Nie polecam

Nieztejziemi
@Joanna 12.12.2017 13:24

Kurcze,chyba jestem z innej planety????????bo ja mam dobre zdanie o tej firmie????może fakt !koloryzują trochę przy przyjmowaniu,ale przecież nikt nie powie :"zapraszamy,będzie Pan /Pani leżeć i pachnieć,????Praca na AKORD,mówi sama za siebie....nie jest lekko,ale naprawdę nie ma tragedii. Atmosferę tworzymy sami ...krzyczymy,śmiejemy się ,przyjaźnimy i PRACUJEMY!!!!PIENIĄŻKI NA CZAS(wcale nie małe),TRZY ZMIANY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU....Ja zapraszam serdecznie,wciąż pracująca i zadowolona????

Czarny Tobi

Polecam fajnie szybko i sprawnie wynagrodzenie pozwala na codzienne picie alkoholu pod sklepem

Pszczółka Maja

Stan techniczny wózków widłowych w skali od 1 do 10. to -10 Co chwilę się coś psuję, a złote rączki które próbują usunąć tą usterkę. To tak naprawdę pogarszają, a nie usuwają ja... Strach jeździć nimi!!! Pozdrowienia dla magazynierów którzy jeżdżą nimi jakby były to kokardy w parku rozrywki... - magazynierów chyba nie trzeba wymieniać którzy to...?!

Dominika

@Szybki Bill Czy jesteś pracownikiem firmy Brand Box BPL? Twoja opinia nie jest negatywna, więc wnioskuję, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Brand Box BPL. Czy możesz napisać, co w tej firmie daje Ci największą satysfakcję? Czy chciałbyś się w dalszym ciągu rozwijać w tej firmie? Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej na swoim stanowisku?

Szybki Bill

Jak życ panie Premierze jak zyc? Jak najszybciej.:)

Coco

No Anetka kierowniczka pełną parą, tylko z ludzmi nie liczy się w cale. Rodzice autko dadzą, żryć dadzą, a ty zapieprzaj na sklejarce za 9zł. Głupota nie zna granic. Zarobki masakra.

Biały Miś
@Maria 26.02.2018 20:48

Z nami to Brandbox bez nas to TPMS.

Wojtek

Nawet najlepsza firma potrzebuje dobrej atmosfery. Myślę , że o to u was trudno.

Daniela

Adam myśli, że jak będzie skłucał pracowników to będą wydajniejsi. Takiej atmosfery chyba nie ma nigdzie gdzie kierownicy tak mieszają

Joanna
@Daniela 05.02.2018 16:25

Ooo to to strzał w dziesiątkę Może w końcu szef przejrzy na oczy

Bartek

Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Małe zarobki warunki straszne. Kłamią na początku, a później wychodzi, że (usunięte przez administratora)

Krzysztof

Zgadza się nie polecam tam pracować, kasa najniższa krajowa zero dodatków za nadgodziny. Kierownik magazynu myśli, że my tutaj zarabiamy po 6000 ???????????? więc głupek sam musi biegać po całym zakładzie i wszyscy się z niego śmieją. Kto był mądry i ogarnięty odszedł.

Grzegorz

Nawet Ukraińcy uciekają, kierownik magazynu inwalidów, który sam musi pracować nadgodziny, bo ludzi brakuje. Na hali produkcyjnej ludzie bez umów za marne pieniądze. W razie kontroli chowają się po toaletach. Nie którzy sami nie chcą mieć umowy, bo mają komornika, lub biegają do mi psy jak np kawa czy temu podobne. Ogolnie zakladu nie polecam przy takim rynku pracy jak jest teraz. Adam chyba dalej myśli, że mamy 2010 rok ????????????

anonim

(usunięte przez administratora)

1620

Potwierdzam.

Fizyczny

Fizyczna robota i ciężki za*@#$^% za marny grosz. zadnych umow o prace nie ma. może kilka dla najbardziej wytrwalych

giga

Praca na chwilę dla osoby z dobrą kondycją fizyczną. Za 7 zł na godzinę leje Ci się po plecach! Ale pieniądze wypłacają na czas.

anonim

czemu ktoś napisał taką opinie czy tam pracuje

Zostaw opinię o Brand Box BPL - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brand Box BPL