Brand Box BPL

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 23 ocen.

Brand Box BPL
3 23 6 1

Opinie o Brand Box BPL

Dominika

@jesczepracownik, rozumiem, że mogłeś doświadczyć nieprzyjemnych sytuacji związanych z pracą w firmie ale postaraj się proszę wypowiadać w sposób kulturalny. @Gabriel, cóż, trudno nie zgodzić się z tym co napisałeś. Jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? Powiesz nam jak obecnie wygląda sytuacja w Brand Box BPL?

jesczepracownik

Ta firma to zakała na SOG w małopolsce.Określając tą firmę jako (usunięte przez administratora) to uwłaczam tzw Burdelowi. Ludzie omijajcie to coś dużym łukiem.

Pracownik

Totalny (usunięte przez administratora) i oszustwo. Pani z banku nie udacznik totalny, nie mający pojęcia o poligrafii.

Gabriel
@Pracownik 07.08.2018 20:18

A czy Ty masz pojęcie o finansach I administrowaniu? Pewnie nie,dlatego w firmie pracują różne osoby,jedne na magazynie,inne na produkcji a jeszcze inne zajmują się sprawami biurowymi. Bez którejkolwiek z tych grup firma nie ma prawa bytu. Pomysl,to nie boli.

Dominika

@wojtek, czy mógłbyś doprecyzować swoją wypowiedź? Oczywiście poza kwestiami politycznymi czy też związanymi z sytuacją w kraju - na portalu GoWork.pl najbardziej istotne są informacje dotyczące warunków pracy w danym miejscu. Jak wygląda według Ciebie praca w firmie Brand Box BPL?

wojtek

ogólnie to zle sie dzieje w panstwie polskim i w brandboxie.

Dominika

@Pracownik, nie obrażaj proszę innych użytkowników ani osób trzecich. Wszystko można powiedzieć w sposób kulturalny nawet jeśli są to wypowiedzi nacechowane dużą ilością negatywnych emocji. Pamiętaj także, że zarzut oszustwa w szczególności pisany na forum publicznym to poważne oskarżenie. Wszystko co piszemy za pośrednictwem Internetu może mieć swoje konsekwencje w świecie realnym.

Dominika

@abc, z jakiego powodu twierdzisz, że "nie jestem obiektywna"? Jestem osobą neutralną i w taki też sposób się wypowiadam. Nie warto negować tego, że ludzie mają różne intencje. Ideą forum jest wymiana opinii na temat aspektów pracy w danym miejscu a co za tym idzie wzajemna pomoc i udzielanie informacji. Owszem, zdarzają się osoby, które pomóc nie chcą a ich rolą jest jedynie narzekanie - jednak zapewniam, że nie dotyczy to wyłącznie byłych pracowników firm. Warto propagować idee wzajemnej pomocy na forum i dzielić się informacjami na temat pracy. Opinie to jedynie sugestie, ale mogą okazać się niezwykle istotne.

Dominika

@abc, @Fgdgdggs, w dzisiejszych czasach opinie w Internecie to nieodłączny element wielu przedsiębiorstw, organizacji czy instytucji. Ludzie dzielą się swoimi opiniami na temat danego miejsca - często są to opinie pozytywne, często negatywne. Oczywiście, że nie da się wszystkich zweryfikować ale na pewno, ze nie warto generalizować, ponieważ wiele osób w dobrej wierze dzieli się swoją opinią by kogoś ostrzec przed czymś lub coś polecić. W przypadku pracy to oczywiste, że takie opinie nie powinny być czynnikiem decydującym jednak na pewno są dobrą sugestią i warto je tak postrzegać. @abc, czy jesteś pracownikiem Brand Box BPL? @Fgdgdggs, czy w dalszym ciągu jesteś zainteresowana pracą w firmie?

abc
@Dominika 18.07.2018 15:58

Dominika. Jestes pracownikiem gowork wiec Twoja opinia na temat przydatności opinii z portalu nie jest obiektywna. Można tu napisać wszystko co sie wymyśli. Oczywiscie można ufać ze ludzie są pomocni, szczerzy i piszą w trosce o innych, ale to raczej nie jest cecha „byłych pracowników”.

Tyuhbgjikbguw
@abc 22.07.2018 09:56

Może ktoś na pisał prawdę pomyślał ktoś o tym?

zadowolona
@Tyuhbgjikbguw 22.07.2018 18:45

ale jaką prawdę? przecież to nie są konkretne informacje o warunkach pracy tylko stwierdzenia typu: "jeśli komuś nie przeszkadzają pijani pracownicy" lub"komuś odbija od kasy". Większość ludzi chce normalnych warunków pracy w których pracownicy przestrzegają regulaminów i np. nie piją w pracy. Ale jeśliby kierownik każdego badał co 2 godziny alkomatem to ludzie napisaliby że (usunięte przez administratora) lub coś w tym stylu.Ludzie piją w pracy nie dlatego że szef im na to pozwala, ale dlatego, że są nieodpowiedzialnymi pijakami!!! i to inni pracownicy powinni na to zwracać uwagę, dać znać kierownikowi i byłoby po sprawie. Jestem pewna że zostaliby wyrzuceni z pracy natychmiast.W BB pracuje bardzo dużo ludzi, pracuje się tez na nocki-zawsze się znajdą (usunięte przez administratora) które wezmą wódkę do pracy. A stwierdzenie ze komuś "odbija od kasy" to już jakaś gruba przesada. Od jakiej kasy??Firma jest normalna, zarobki normalne, szefostwo raczej nie dorobiło się fortuny. Szkodzić jest łatwo, wystarczy napisać coś obraźliwego na forum, albo wjechać wózkiem widłowym w słup dla rozrywki. Po co to?

Dhdhbdhehd
@zadowolona 23.07.2018 09:32

A od czego jest kierownik zmiany?! Kto jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo pracowników jeżeli ktoś nie widzi słupa i wyjeżdża w niego to jest coś nie tak jak już w słupa się wjeżdża to za nie długo w ludzi będą wjeżdżać. I to się nazywa BHP

zadowolona

pracuje w b-b od dłuzszego czasu. nie wiem komu zalezy na popsuciu opinii tej firmy-ale widac ze komus bardzo. ja jestem zadowolona zarowno z warunkow jak i z pracy. firma bardzo sie rozwinela, place rosna, placa za nocki,warunki sa lepsze niz wczesniej na zawilej. wiadomo ze zawsze moze byc lepiej, ale wszedzie jest lepiej gdzie nas nie ma.

Zdzisek
@zadowolona 12.07.2018 20:03

zgadza się @ zadowolona, ja tez mam wrażenie, ze komuś bardzo zależny na popsuciu opinii o firmie - ciekaw jestem tylko dlaczego?. Teraz jest rynek pracy pracownika jeśli komuś nie odpowiada w BB zawsze może zmienić pracę.

Fgdgdggs
@Zdzisek 13.07.2018 16:33

Prawda jest do napisał były pracownik chciałam tam pracować ale jak widzę komentarze to się zastanawiam co się dzieje w tej firmie i czy są aż takie zaniedbana

abc
@Fgdgdggs 13.07.2018 17:29

myślę że nie warto czytać opinii na anonimowych forach internetowych. a tym bardziej kierować się nimi przy wyborze pracy.Przecież wystarczy żeby pracodawca zasiadł do komputera i umieścił kilkanaście pochwalnych peanów na temat firmy. Albo przeciwnie -jakiś sfrustrowany "były pracownik" postanowił dokopać swojemu szefowi i po piwku, przed telewizorem zaczął sączyć jad. Każdą firme można na takim forum "namalować" po swojemu.

Rfftrgsfg
@zadowolona 12.07.2018 20:03

Jeżeli jesteś zadowolona to jestem pod wrażeniem,że pijani pracownicy Tobie nie przeszkadzają ale tak to jest jak ludzie odbije od kasy a nie patrzą na bezpieczeństwo pracowników

Dominika

@Były pracownik, sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Jednocześnie pamiętaj, że wypowiadasz się na forum publicznym. Każdy zarzut, który został napisany w Internecie, może mieć swoje konsekwencje w świecie realnym. @leo, czy powiesz nam coś na temat benefitów pozapłacowych? Czy takowe były/są dostępne dla pracowników?

Były pracownik

Taka prawda,że na papierosie każdy wyszczekany a zgłosić to nie laska w sumie nawet jak się zgłasza to mają to gdzieś kierownicy zmiany pozwalają na pijaństwo w pracy masakra! Zgłaszanie do biura nic nie pomaga ilez się zgłasza to maja to gdzieś. Anetka z biura pozjadala rozum i jej się przewraca w główce nie wspominać o wypadku po pijaku magazynier ów zero zainteresowania pracownikami każdy ma gdzieś co się dzieję kasa tylko się liczy a człowiek to już nie mam nadzieje,że coś się poprawiło ale po komentarzach sądzę,że jednak nie ktoś powinien się zająć ta firma inspekcja pracy jedyne rozwiązanie!! Były pracownik.

Dominika

@Pati, czy zgłaszałaś swoje uwagi do szefostwa, jeśli nie byłaś usatysfakcjonowana pracą w firmie? Czy takie rozmowy, prowadzone celem poprawy sytuacji, przyniosły zamierzone rezultaty? Powiesz nam coś więcej na ten temat? Twoja opinia z perspektywy byłego pracownika będzie bardzo istotna dla użytkowników forum. @Igor, jak rozumiem, masz inną opinię o firmie Brand Box BPL? Podzielisz się tym z nami?

Pati
@Dominika 02.07.2018 21:36

Próbowałam zgłaszać, jednakże to nic nie pomaga. Jedyna instytucja jest inspekcja pracy i napiszę pismo opisując wszystkie uchybienia i nadużycia...nikt nie reaguje....jedna taka grubsza która dostała od szefa samochd bialy kombi joanna albo justyna już niepamietam raz na papierosie opowiadała że szef przyjmuję do pracy laski z którymi się wcześniej umawia i tak też ona się dostała bo pan P. umawial się zlaska która później została przyjeta i kupił jej czerwone audi czy mercedesa taka chuda sucha nieprzyjemna tez non stop fajki tylko palą z tą gruba joanna czy justyna ...tam jeden (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Jakis koleś też później przyjęty tomek chyba kabluje donosi baby na produkcji brudne śmierdzące, pija alkohol degeneraci....non stop ogloszenia o pracę bo ludzie uciekają nawet na czarno zatrudnieni Ukraińcy pouciekali....moja umowe dopiero dostałam po kilku tygodniach szkoda gadać....wszędzie tylko nie do tej dziadowskiej firmy.

leo
@Dominika 02.07.2018 21:36

No jak ma być kasa dla ludzi jak między innymi pani J. autem sluzbowym co miesiac robi ponad 1000 km prywatnie....a z tego co wiem to wyzej wspominane panie przyszły do nas z banku pewnie byly tak dobre jak w drukarni....a ja też umowę dostałem po 4 tygodniach a po 5 się zwolnilem ... Pozdrawiam wszytkich naiwnych którzy tam jeszcze siedzą za 7 zl na godzinę i patrzą na ta patologię..

Pati

Niestety, wszystkie złe opinie o firmie to prawda.Pracowalam kilka miesięcy i zwolnilam się . Brudno, sprzęt popsuty, wynagrodzenie najniższe,brak wiedzy tzw. kadry zarządzającej, łamane przepisy bezpieczeństwa, kasa wydawana na przyjemności dla pan krecacych się wokół pana pawelka który lubi panie....jak najdalej od tego syfu pod każdym względem.

Igor

Konkurencja inspiruje do pisania tych bzdur?

Bartosz

Firma ma opinię dobrego pracodawcy!!!

olalala
@Bartosz 05.06.2018 18:35

(usunięte przez administratora) ! (usunięte przez administratora) ! (usunięte przez administratora) ! To co tam się dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi....NIE DOSTAŁAM UMOWY O PRACĘ przez kilka tygodni i sie zwolniłam..... gnój (usunięte przez administratora) od zakładu poorzez pracownikow

Pracownik

Firma w której łamane są wszelkie zasady. Najniższe wynagrodzenie a tyrają ludźmi na maxa. Niewolnicy mieli lepsze warunki. Na produkcji brudno, sprzęt popsuty, w biurach pracują nieudacznicy, jacyś sprzedawcy bez umiejętności...katastrofa co tam się dzieje, to dziadostwo powinno zostać zamknięte..tyrasz na produkcji za 8 złotych bez umowy, kłamią, donoszą uciekać jak najdalej od tego syfu!

Wystarczy popatrzeć na starowiczki, natalke i kawe i mamy wyobrażenie o firmie

Nananna
@Ją 02.03.2018 18:11

Co masz na myśli Starowiczke i Natalke? Nie lepiej powiedzieć komus prosto w oczy

Lalala
@Nananna 04.03.2018 20:42

Makowski daruj sobie, bo ci żyłka pęknie :)

Sol Dol
@Nananna 04.03.2018 20:42

One faktycznie są jak ta firma

Nananna
@Sol Dol 06.03.2018 07:05

Rozwin swoją odpowiedź

Sol Dol
@Nananna 06.03.2018 21:50

Są nie uczciwe, obgaduja i brudne

Lalala
@Sol Dol 07.03.2018 08:57

Nie zna a ocenia, brawo :)

rjejeidnejej
@Sol Dol 07.03.2018 08:57

Nie ma jak oczarniac ludzi w internecie takie dojrzałe zachowanie brak odwagi żeby powiedzieć w realu..pocisneles/as brawo takie odważne zachowanie..takich ludzi jak ty tez trzeba zrozumieć nie zna a ocenia

Ggg
@Ją 02.03.2018 18:11

Kawa w tpms pracowała prze (usunięte przez administratora) ????

Tkwet

Stanowcze NIE! dla pracy w tej firmie. Zarówno w biurach jak na produkcji koszmar. Zaniedbania na kazdym etapie to codzienność. Ilość ogłoszeń o prace odpowiada na pytanie jak tam jest naprawdę.....

anonim

(usunięte przez administratora)

Go-go

Jedno warte drugiego... cała ta firma to jeden (usunięte przez administratora)

Dominika

@Nieztejziemi Jaką formę umowy oferuje firma Brand Box BPL swoim pracownikom? Aktualnie na stronie firmy http://brandbox.com.pl/praca/ znajduje się dziesięć ofert pracy, czy wiesz coś na temat ich aktualności? Jak oceniasz atmosferę w zespole, czy ma się wpływ na ustalany grafik?

Jadwiga
@Dominika 24.04.2018 12:25

Obiecanki kończą się na rozmowie kwalifikacyjnej, ubezpieczenie od najniższej krajowej. Nikt nie chcę tam pracować, to kumaty ucieka,więc szukają, zdecydowanie nie polecam.

Były
@Dominika 24.04.2018 12:25

Nie daj się zwieść to co piszą a to co tam się dzieje to DWiE różne historie

Dominika

@Jadwiga, czy jest jakaś możliwość negocjacji warunków zatrudnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej, na przykład wysokości stawki? Czy nadal pracujesz w firmie Brand Box? Jak wygląda system pracy w tej firmie? Czy to system zmianowy? Czy firma dysponuje zapleczem socjalnym dla pracowników? Każda informacja może być cenna dla przyszłych pracowników tej firmy.

Pracownik

Ogłoszeń o pracę jest dużo i będzie jeszcze więcej bo ludzie uciekają. Atmosfera fatalna, warunki fatalne wynagrodzenia najniższe, stale straszą i sieją niepokój. Dużo ukaincow bez umów. Wszędzie tylko nie tu. Też chcę z tad szybko uciec.

Ona

Firma która powinna się zająć inspekcja pracy NATYCHMiAST...brudno łamanie przepisów na porządku dziennym. Nie płacą w terminie nie płacą za nadgodziny maszyny popsute bezpieczeństwo na ostatnim miejscu za to szefunio przyjmuje do pracy panienki nie mające pojęcia o pracy w drukarni pokupowal im drogie samochody ..one mu potrzebne...... skandal uciekać jak najdalej od tego bajzlu i (usunięte przez administratora) Przeszłam pracować do innej drukarni w Krakowie inny świat normalnie czysto i 16 zł na godzinę a w skawinie 7 !!!!!!!

Joanna

Wystarczy popatrzeć na baby na produkcji i mamy odpowiedz jaki to zakład. Brud, patologia. Pracowalam tam tylko trzy dni i trzy za dużo, obiecują dużo, ale kończy się na obietnicach, prosta dziewczynka która awansowała z produkcji do biura aneta sama chyba nie wierzy w to co mówi. Kierowniczka kamila przerażenie w oczach i nie wie co się dzieje. Ludzie narzekają głupie rozmowy obgadywania i podpijanie alkoholu na poziomie dziennym. Nie polecam

Nieztejziemi
@Joanna 12.12.2017 13:24

Kurcze,chyba jestem z innej planety????????bo ja mam dobre zdanie o tej firmie????może fakt !koloryzują trochę przy przyjmowaniu,ale przecież nikt nie powie :"zapraszamy,będzie Pan /Pani leżeć i pachnieć,????Praca na AKORD,mówi sama za siebie....nie jest lekko,ale naprawdę nie ma tragedii. Atmosferę tworzymy sami ...krzyczymy,śmiejemy się ,przyjaźnimy i PRACUJEMY!!!!PIENIĄŻKI NA CZAS(wcale nie małe),TRZY ZMIANY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU....Ja zapraszam serdecznie,wciąż pracująca i zadowolona????

Czarny Tobi

Polecam fajnie szybko i sprawnie wynagrodzenie pozwala na codzienne picie alkoholu pod sklepem

Pszczółka Maja

Stan techniczny wózków widłowych w skali od 1 do 10. to -10 Co chwilę się coś psuję, a złote rączki które próbują usunąć tą usterkę. To tak naprawdę pogarszają, a nie usuwają ja... Strach jeździć nimi!!! Pozdrowienia dla magazynierów którzy jeżdżą nimi jakby były to kokardy w parku rozrywki... - magazynierów chyba nie trzeba wymieniać którzy to...?!

Dominika

@Szybki Bill Czy jesteś pracownikiem firmy Brand Box BPL? Twoja opinia nie jest negatywna, więc wnioskuję, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Brand Box BPL. Czy możesz napisać, co w tej firmie daje Ci największą satysfakcję? Czy chciałbyś się w dalszym ciągu rozwijać w tej firmie? Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej na swoim stanowisku?

Szybki Bill

Jak życ panie Premierze jak zyc? Jak najszybciej.:)

Coco

No Anetka kierowniczka pełną parą, tylko z ludzmi nie liczy się w cale. Rodzice autko dadzą, żryć dadzą, a ty zapieprzaj na sklejarce za 9zł. Głupota nie zna granic. Zarobki masakra.

Robot
@Coco 27.01.2018 10:29

Anetka wiejska prosta dziewczynka ????????????????

Maria
@Coco 27.01.2018 10:29

Myślałam o pracy w tej firmie ale jak czytam te komentarze to myślę , że nie chciałabym mieć Was tam pracujących za kolegów/koleżanki z pracy/takim jadem plujecie , że ciśnie się jedno pytanie-po co tam nadal pracujecie?nigdzie Was nie chcą?

Kolargol
@Maria 26.02.2018 20:48

Dokładnie masz odpowiedz, dyrektor który myśli, że jak pracownicy będą skloceni to będą lepiej pracować i do tego tylu tumanow

Biały Miś
@Maria 26.02.2018 20:48

Z nami to Brandbox bez nas to TPMS.

Wojtek

Nawet najlepsza firma potrzebuje dobrej atmosfery. Myślę , że o to u was trudno.

Zostaw opinię o Brand Box BPL - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brand Box BPL