Campter

Lubliniec

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 22 ocen.

Opinie o Campter

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Campter

Alicja

@Mateusz Kosyl, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w firmie Campter.

Alicja

Chcecie dowiedzieć się więcej o ofercie firmy? Odwiedźcie stronę internetową Campter :) http://www.campter.pl/wypadek-przy-pracy-za-granica/ Obecnie poszukują również kandydatów na kilka stanowisk. Myślicie o pracy w tej firmie?

Wujek

Dobra firma

A

No wiesz co, warto spróbować właśnie z Camperem, nie widzę lepszej firmy w tym momencie, bardzo dobrze radzą sobie z ludźmi i z ich problemami, ja odzyskałem naprawdę sporo pieniędzy dzięki nim, polecam mocno, świetna firma i wartościowa jak już mówiłem

aga

Witam wszystkich na tym forum.Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem podjęcia współpracy z którąś z firm odszkodowawczych ,stąd przeglądam fora.Interesuje mnie taka rzecz. Jak radzicie sobie z kontaktem z firmą ,szkoleniami i z całą współpracą skoro najczęściej ,jak zdążyłam zauważyć , pracujecie np.na Śląsku ,a przedstawicielstwo firmy jest w Gdańsku albo odwrotnie.Jak to się ma do budowania grupy,szkoleń i "opieki "ze strony lidera ? Agnieszka

anonim

(usunięte przez administratora)

Nicki

Polecam raz jeszcze !

anonim

(usunięte przez administratora)

Paco

wszystko zależy od Twojego zaangażowania i odrobiny szczęścia. Ogólnie polecam!

nicki
@Paco 29.09.2016 05:30
wszystko zależy od Twojego zaangażowania i odrobiny szczęścia. Ogólnie polecam!

ja również polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wujo

Na początku wybierz sobie umowę zlecenie. Działalność to koszty, opłaca się przejść jak już zaczynają Ci spływać poważniejsze kwoty po zamknięciu spraw

Były przedstawiciel

Nie zapłacili za sprawę sprzed 3 lat po procesie. Pracownicy nie mogą udzielać informacji i odsyłają do właściciela, a ten nie odbiera telefonu, nie oddzwania i nie odpowiada na sms. Jak ktoś chce pracować za darmo albo symboliczne zaliczki to polecam. Pieniędzy po procesie w 99 przypadkach na 100 nie zobaczy nigdy.

martishe

Czyli rozumiem, że aby podjąć współpracę z tą firmą konieczne jest założenie działalności gospodarczej. Jeszcze studiuję ale jestem już prawie ,,na wyjściu'' i powoli chciałabym wkroczyć na rynek pracy. Znalazłam ogłoszenie w sprawie pracy w tej firmie. W umowie znalazłam rubryki dotyczące działalności gospodarczej. Na stronie Camptera można dowiedzieć się jednak, że aplikować mogą nawet osoby traktujące tę pracę jako zajęcie dodatkowe i zastanawiam się, co teraz powinnam zrobić. Zwłaszcza jako osoba początkująca.

anonim

(usunięte przez administratora)

Doświadczony

Jak jesteś z branży, to możesz sobie tutaj ponegocjować wysokość prowizji.

anonim

(usunięte przez administratora)

serio

O umowie o pracę to chyba musisz zapomnieć. Ale kancelaria daje dobry procent i dużo produktów. Jak chcesz naprawdę zarabiać, a nie tylko "pracować", to jest ten adres!

Kornik
@serio 13.04.2016 00:11
O umowie o pracę to chyba musisz zapomnieć. Ale kancelaria daje dobry procent i dużo produktów. Jak chcesz naprawdę zarabiać, a...

To fakt. Jak chcesz zarabiać, to rzeczywiście to dobry adres! Polecam!

kaemka1

A czy ktoś z Was może coś powiedzieć o pracy w tej firmie w regionie zachodniopomorskim?

Look

Nie pracuję w tej firmie /choć może kiedyś będę, czas pokaże/, ale znam od nich parę osób. Przekonują mnie do pracy u nich dobrymi prowizjami i twierdzą, że nie ma żadnych problemów z płatnościami zarówno dla klientów, jak i dla agentów.

Orange

Zdecydowanie mogę polecić współpracę z tą firmą.

Jaro

Jestem na tym forum przypadkiem, ale nie mam powodów, aby narzekać na tę firmę. Ogólnie polecam.

Zbranży

Fakt, trzeba mieć upór w sobie, aby pracować w tej branży. I musisz wierzyć, że faktycznie pomagasz ludziom, którzy bez twojej pomocy nie mieliby najmniejszych szans w starciu z ubezpieczycielem...Głowa do góry.

Konio

A na kierownika jakie trzeba mieć wykształcenie?

Popieram
@Kruk 25.02.2016 10:54
Dawniej mawiano "nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera"! Nie rozdzielaj włosa na czworo, możesz uczyć...

Popieram, też uważam, że jak zbudujesz skuteczną strukturę sprzedażową, to możesz być spokojny o swoje dochody. Wymaga to jednak dużo pracy, samozaparcia i cierpliwości.

Taktak
@Popieram 28.02.2016 19:15
Popieram, też uważam, że jak zbudujesz skuteczną strukturę sprzedażową, to możesz być spokojny o swoje dochody. Wymaga to jed...

Każdemu się marzy skuteczny zespół sprzedażowy. Najpierw sami bądźcie dobrzy w tej branży, a wtedy łatwiej będzie wam znaleźć dobrych sprzedawców do własnej grupy.

Wschód

a czy szukają doradcy ds odszkodowań na Podkarpaciu? Chętnie bym sie zgłosił.

Terra

Ja również polecam współpracę z tą firmą.Powodzenia, aplikuj śmiało.

Zorro

Polecam. Miły i konkretny właściciel. Możesz spokojnie aplikować.

Serio

Ja nie mam tutaj stałej podstawy, ale wysokie zaliczki, dodatki i co dla mnie ważne - dość duży wachlarz produktów finansowych dla klientów i firm. Nie zajmuję się tylko odszkodowaniami osobowymi,tak, jak w innych firmach. Masz więcej możliwości zarobku.

Konio

Wydaje mi się, że przy czterech nawet srednich sprawach docelowo zarobisz dużo wiecej...

Konio

Wiem, dlatego właśnie staram się w tej firmie o pracę...

Carol

A czy szukają kogoś w woj. pomorskim lub kujawsko-pomorskim?

Geri
@Carol 20.01.2016 22:05
A czy szukają kogoś w woj. pomorskim lub kujawsko-pomorskim?

Nie znam terenów północnych, ale na południu np na Śląsku i w Małopolsce rekrutują aktualnie agentów ds odszkodowań. Najlepiej zadzwoń do firmy i zapytaj o swoje tereny. Powodzenia!

Semi

Mój znajomy z nimi współpracuje i ciągnie mnie bardzo do tej firmy. Skończył Mi się zakaz konkurencji i zastanawiam się też nad tą firmą. Warto?

Dario

Mogę potwierdzić. Dobra kasa, wsparcie w szkoleniu i dotarciu do klienta i szeroki zakres usług dla klienta. Nie ograniczasz się tylko do szkód osobowych, obsługujesz klienta kompleksowo. Poza tym CAMPTER świadczy też usługi dla klientów instytucjonalnych, więc tutaj naprawdę można zarobić.

jatez

Ja też chciałbym polecić współpracę z Campterem nie tylko ze względu na traktowanie pracowników. To jest Ok. Poza tym niezła kasa ze spisanych spraw i co bardzo istotne - firma zajmuje się kilkoma projektami poza odszkodowaniami za wypadki i zawsze można znaleźć dla siebie coś, w czym jesteś dobry i na czym zarobisz pieniądze. Tak, że nie musisz skupiać się na poszkodowanych w wypadkach drogowych, jeśli to źle działa na ciebie. Możesz zająć się inną działką. Polecam

TT

Potwierdzam, niezła kasa na tle konkurencji. Polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

Manager

Jeśli rzeczywiście szukasz dobrze płatnego zajęcia w branży odszkodowawczej, to zgłoś się do mnie. Napisz na adres - w.gora@campter24.pl Jeśli masz doświadczenie otrzymasz b.dobre warunki na start.

Nowy

Szukają. Właśnie chcę z nimi podjąć współpracę. Spróbuj i Ty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kolo

Etat dla przedstawiciela, to w tej branży rzadkość. Zresztą jak chcesz zarobić, to wybierz zlecenie lub działalność. Ta firma przynajmniej dobrze płaci.

noworoczny

Zetknąłem się z Campterem jak jeszcze pracowałem dla konkurencji. Teraz sam na poważnie rozważam możliwość pracy dla nich. Mam tam kolegę z byłej firmy , który bardzo mnie tam ciągnie do pracy...

anonim

(usunięte przez administratora)

doberman
@chętny 01.12.2015 00:18
Ja też mam zamiar do nich aplikować. Mam kolegę, który z nimi współpracuje i bardzo sobie to chwali.

Pracowałem w innej firmie. Niedługo kończy mi się zakaz konkurencji i bardzo poważnie biorę pod uwagę pracę w Campterze.

mały
@doberman 01.12.2015 23:55
Pracowałem w innej firmie. Niedługo kończy mi się zakaz konkurencji i bardzo poważnie biorę pod uwagę pracę w Campterze....

To się nie zastanawiaj. Dobrze płacą i na czas.

anonim

(usunięte przez administratora)

Star

W tej branży sam sobie wyszukujesz klientów. Od firmy możesz dostać namiary na klientów, którzy sami zadzwonili albo zgłosili się przez stronę internetową. I na takie kontakty w Campterze możesz liczyć. I na wysokie prowizje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Men

Nieźle płacą. Jedne z wyższych prowizji na rynku. I spory wachlarz produktów, na których możesz zarabiać. A to istotny argument.

były agent

Witam! Wszystkich niezadowolonych byłych i obecnych agentów zapraszam do kontaktu: agenci.odszkodowania@gmail.com

Uk

Nie polecam tej firmy, nie pomagają, nie podpowiadają, oczekują tylko dokumentów i sprawa ciągnie się długo. Prowizja 20% też jest zdecydowanie za wysoka, bo są prawnicy, którzy się w tym specjalizują i biorą max. 10%. Niby wszystko załatwiane drogą mailową, ale wypowiedzenie umowy trzeba przesłać pocztą. W egzemplarzu do podpisu jest druczek do wypowiedzenia, ale z odesłanym egzemplarzem z podpisami już nie. Odszkodowania uzyskane przez tą firmę są bardzo niskie. Przykładowo wyceniają wstępnie na 20tys., a dostajesz na konto 4tys. Poszukajcie innej firmy albo adwokata, który się tym zajmie.

Pl
@Uk 30.07.2014 11:42
Nie polecam tej firmy, nie pomagają, nie podpowiadają, oczekują tylko dokumentów i sprawa ciągnie się długo. Prowizja 20% też j...

Pracuję od kilku lat w tej branży, ale nie słyszałem, aby jakaś normalna kancelaria brała 10%. W mojej firmie nawet za samo wysłanie papierów do ubezpieczyciela nie wezmą mniej jak 15% i to netto. Chcesz mieć dobrą obsługę, to kosztuje.

oczekujący

witam.czekam prawie rok, i efekty wywalczenia odszkodowania marne.poczekam jeszcze miesiąc i chyba zrezygnuję z usług tej firmy.

Zadowolony
@oczekujący 17.04.2013 20:21
witam.czekam prawie rok, i efekty wywalczenia odszkodowania marne.poczekam jeszcze miesiąc i chyba zrezygnuję z usług tej firmy...

Nie wiem z czym miałeś problem, ale jeśli o mnie chodzi to nie mam im nic do zarzucenia. Polecam.

Zostaw opinię o Campter - Lubliniec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Campter