Mupol Polska sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
Mupol Polska sp. z o.o.
3 59 144 5 1

Opinie o Mupol Polska sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Poznaj nasz zespół:
Pomocna?
Tak2Nie
Jest jak jest
 Opinia
@dżoanka 27.04.2017 10:20

Może nie sam BSN czy dawniej Sofi ale za pomoc czyli transport i tłumaczenie. Na wstępie trzeba się umówić telefonicznie obowiązkowo po Niderlandzku. Potem na miejscu zazwyczaj wystarcza Angielski. Nie każdy ma transport żeby dojechać do urzędu. Ja kilka lat dałem znajomej 30 za pomoc i byłem zadowolony bo nie miałem pojęcia jak to zrobić a trzeba pamiętać że bez BSN pracodawca nie ma prawa wypłacić zarobionych pieniędzy pracownikowi ;) Tak że miło że Biuro pomaga a i cena standardowa ;)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igorro
 Opinia

polecam solidna firma , ludzie pracują tam od lat . Moje sugestie dla Mupol Polska sp. z o.o.: dbajcie o ludzi jak do tej pory a będzie super Lubię atmosferę w Mupol Polska sp. z o.o. za: super

Pomocna?
TakNie1
bert
 Opinia

Firma jest ok, byłem , pracowałem, było normalnie, całkiem spoko w porównaniu z innymi agencjami. Lubię atmosferę w Mupol Polska sp. z o.o. za: oferty pracy duzy wybór

Pomocna?
Tak4Nie1
dżoanka
 Opinia

firma Mupol nielegalnie potrąca 30E za tzw numer sofi.podpisujesz zgode na potrącenia nieswidoma tego ze w Holandii to darmowe

Pomocna?
Tak4Nie1
kamil
 Opinia
@dżoanka 27.04.2017 10:20

dżoanka , każdy może sam wyrobić sobie ten numer podatkowy a jeżeli załatwia to firma to normalne, że bierze za to opłatę ,a gdzie coś jest za darmo? Tak jest w kazdej firmie pośrednictwa pracy i tyle.

Pomocna?
Tak8Nie2
roki
 Opinia
@kamil 29.06.2017 19:17

Za sofi firma nie pobiera jeszcze im państwo Holenderskie dopłaca za sofi

Pomocna?
Tak4Nie
CAO
 Opinia
@kamil 29.06.2017 19:17

Zgadza się, ale dostają oni od urzędu za to pieniądze za to ze Nam wyrobią ten dokument. Wszelkie wątpliwość możecie rozwiać za pomocą CAO....

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maciejko
 Opinia
@dżoanka 27.04.2017 10:20

Nikt nie kaze ci prosic ich o pomoc na tej kartce ktora podpisales bylo wyraznie napisane ze to jest za pomoc w wyrobieniu nr sofi. Czy dojazd+pomoc przy okienku. Nikt nie kazal ci korzystac z tej uslugi. Ja to zalatwilem sobie sam Wystarcza podstawy angielskiego.

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Opinia
@dżoanka 27.04.2017 10:20

Dżoanko, Dziękujemy Ci za Twoją opinię! Zabrałaś głos w bardzo ważnej sprawie, która zasługuje na wyjaśnienie. Wyrobienie numeru identyfikacji podatkowej BSN (dawny Sofi Nummer) jest w Holandii oczywiście DARMOWE. Można to zrobić w każdym urzędzie gminy. Informujemy o tym wszystkich, którzy przyjeżdżają po raz pierwszy do Holandii i cenimy te osoby, których operatywność i zdolności językowe pozwalają na załatwienie tej sprawy we własnym zakresie. Niektórzy nie mają jednak na to możliwości, czasu lub po prostu ochoty. Takim osobom wychodzimy naprzeciw i umożliwiamy im skorzystanie z naszej pomocy, którą wyceniamy na €30. Jest to usługa całkowicie dobrowolna, o czym informujemy w stosownym oświadczeniu, którego podpisanie jest wymagane do skorzystania z niej. Treść oświadczenia wkrótce znajdzie się na naszej stronie internetowej http://www.mupol.pl Zapraszam serdecznie!

Pomocna?
Tak1Nie1
Jest jak jest
 Opinia
@dżoanka 27.04.2017 10:20

Może nie sam BSN czy dawniej Sofi ale za pomoc czyli transport i tłumaczenie. Na wstępie trzeba się umówić telefonicznie obowiązkowo po Niderlandzku. Potem na miejscu zazwyczaj wystarcza Angielski. Nie każdy ma transport żeby dojechać do urzędu. Ja kilka lat dałem znajomej 30 za pomoc i byłem zadowolony bo nie miałem pojęcia jak to zrobić a trzeba pamiętać że bez BSN pracodawca nie ma prawa wypłacić zarobionych pieniędzy pracownikowi ;) Tak że miło że Biuro pomaga a i cena standardowa ;)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hej
 Opinia
@kamil 29.06.2017 19:17

nie w kazdej firmie pobieraja kase za wyrobienie numeru so-fi...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Greg
 Opinia
@dżoanka 27.04.2017 10:20

To załatw se sam, weź wolne w pracy, zadzwoń i się umów a potem pojedź i zobaczymy czy nie lepiej już zapłacić te 3dychy...przecież to jest jednak jakąś usługą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia
@Greg 11.04.2019 13:48

Rzeczywiście, każda firma ma prawo do prowadzenia własnej polityki. Jeśli informują o tym osoby, które korzystają z jej usług wtedy problemu nie powinno być. Agencja pracy Mupol Polska oferuje osobom zainteresowanym pracę za granicą, oraz komfortowe zakwaterowanie. Jak moglibyście się do tego odnieść? Czy firma spełnia Wasze oczekiwania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Poznaj nasz zespół:
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Praca w Holandii - €11/h brutto

Reparacja i renowacja statków w porcie rzecznym.
Dostępna od zaraz!
Pomocna?
Tak1Nie
Ciastka w Ochten
 Opinia

Hej pracuje ktoś w Helmond na plastikach? Jak wyglądają zarobki, zakwaterowanie i sama praca?. Warto jechać?

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciastka w Ochten
 Opinia

Hej pracuje ktoś obecnie na plastikach w Helmond?. Jak wyglądają zarobki, zakwaterowanie, i atmosfera w pracy. Warto jechać?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justyna
 Opinia

Czy ktoś był może na kwiatach doniczkowych? Jaka atmosfera i jakie warunki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia
@Justyna 14.01.2019 14:15

Wątek dotyczący tego pracodawcy jest dosyć często uczęszczany przez innych użytkowników, a zatem na pewno niedługo któryś z nich Ci odpisze. Ale powinnaś wiedzieć, że Mupol Polska posiada certyfikat NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddeling van Uitzendondernemingen) oraz korzysta z CAO NBBU (zbiorowy układ pracy), co gwarantuje przestrzeganie norm dotyczących płatności, okresu próbnego, urlopów, a także zawarcia i zerwania umowy. Złożyłaś już może u nich swoje dokumenty, czy jeszcze czekasz z tą decyzją? Śmiało bierz dalej udział w dyskusji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igorro
 Opinia

polecam solidna firma , ludzie pracują tam od lat . Moje sugestie dla Mupol Polska sp. z o.o.: dbajcie o ludzi jak do tej pory a będzie super Lubię atmosferę w Mupol Polska sp. z o.o. za: super

Pomocna?
TakNie1
bert
 Opinia

Firma jest ok, byłem , pracowałem, było normalnie, całkiem spoko w porównaniu z innymi agencjami. Lubię atmosferę w Mupol Polska sp. z o.o. za: oferty pracy duzy wybór

Pomocna?
Tak4Nie1

Pracodawca

 Opinia
@bert 11.10.2018 18:54

Dzięki za pozytywną opinię. Cieszymy się, że Ci się podobało. Zapraszamy ponownie!

Pomocna?
Tak2Nie1
anonymous
 Opinia

Agencja Mupol. Przestrzegam Was przed tymi oszustami. Dopóki nie przyjedziecie na lokacje wszystko jest profesjonalnie i miło. Później mają Was głęboko ... gdzieś. Właśnie przyjechaliśmy z narzeczonym i mielibyśmy spać na kanapie bo nie było dla nas miejsca na domku, a na następny dzień przymusowo mieli przeprowadzić dziewczynę na lokacje w Belgii. Pomijam fakt, że mielibyśmy mieszkać w pokoju przechodnim do łazienki! Po kilku telefonach do koordynatora Jacka okazuje się, że mógłby nas przenieść na lokacje w Belgii gdzie warunki są gorzej niż uwłaczające, np łóżka w kuchni. Koordynator Jacek stwierdził, że to nie jego problem i że świat się nie zawali jak nie przyjmiemy tej pracy. Nie przyjęliśmy. I przestrzegamy przed takimi agencjami. Zwiodł nas fałszywy profesjonalizm tego bagna. Zostaliśmy bez pracy i bez dachu nad głową. Pracownicy mówią, że za 40 h pracy dostają 170e albo w ogóle nie dostają tygodniowek bo biuro ma taki bałagan. Solarisy nigdy się nie zgadzają. Uważajcie.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Merta
 Opinia
@anonymous 05.08.2018 11:17

A mozna wiedzieć z kąd jechaliście?i do jakuej pracy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia
@anonymous 05.08.2018 11:17

No i czy wrescie ktos sie weznie za te biura za jskie pieniadze ludzie robia wyzysk aby oni mieli dla siebie i za noclegi czy oni mysla ze wsxyscy z pilski co przyjezdza to pijaki patoluse ze wezma dach nad glowa zeby sie nielalo wyrko i troszke wody... i to ma wystarczyc i tak patole to i z 150euro sie cieszą i dlatego normalni ludzie natym traca a oni zyją i sie smieją....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@anonymous 05.08.2018 11:17

Szanowni Państwo! Przykro nam, że Wasze doświadczenie z naszą firmą nie było do końca pozytywne. Faktycznie, popełniliśmy w tej sytuacji kilka błędów, za które najmocniej Państwa przepraszamy. Powinniśmy byli przygotować dla Państwa właściwą lokację od samego początku - niestety, w dynamicznie zmieniających się okolicznościach pracy z ludźmi zdarzają się nieprzewidziane problemy, które utrudniają właściwe świadczenie naszych usług. Jeszcze raz najmocniej przepraszamy! Kwestię wypłat pozwolę sobie przemilczeć, gdyż rozliczenia zależą od wielu czynników, w tym m.in. od frekwencji, i są sprawą prywatną poszczególnych pracowników. Jednocześnie dziękujemy, że doceniliście Państwo profesjonalizm naszej obsługi. Zapewniamy, że jest on naszym nadrzędnym celem na każdym etapie.

Pomocna?
Tak3Nie2
Ładna
 Opinia
@Iza 09.08.2018 08:13

Naucz się najpierw pisać, sama widziałam jaki z ciebie patus

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Iza 09.08.2018 08:13

Szanowna Pani Izo! Różne przedsiębiorstwa mają różne modele biznesowe. Weryfikacja ich efektywności następuje zazwyczaj w drodze konkurencji na wolnym rynku. W Mupol wychodzimy z założenia, że każdy zasługuje na szansę na podjęcie pracy. Takie podejście pozwoliło wielu osobom nabrać poczucia znaczenia i nadać odpowiedni kierunek swojemu życiu. Niestety, jak słusznie Pani zauważyła, w niektórych przypadkach nasi pracownicy unikają podjęcia powierzonej im odpowiedzialności. Na zabezpieczeniu związanego z tym ryzyka tracą wszyscy. Między innymi dlatego zdecydowaliśmy się skupić na innych projektach. Na dzień dzisiejszy możemy się pochwalić współpracą z wieloma wymagającymi firmami w sektorze produkcyjnym i logistyce. Zapewniam, że poszły w górę nie tylko wymagania i standardy rekrutacji, ale również zarobki i jakość współpracy. Zapraszam do sprawdzenia naszych aktualnych ofert!

Pomocna?
Tak2Nie
Umowa
 Opinia

I jeszcze podpytam, czy to ogłoszenie na produkcję żywności jest nada aktualne?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Umowa 18.10.2018 11:45

Tak. Kolejne przyjęcia ruszają od 15-go listopada. W sprawie szczegółów zachęcam do kontaktu z Panią Justyną pod numerem (+48) 662-761-784.

Pomocna?
Tak2Nie1
Umowa
 Opinia

Czy umowa o prace na warunkach niemieckich jest proponowana od samego początku?:)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Umowa 18.10.2018 11:42

Tak. Pierwszy kontrakt obowiązuje przez 9 miesięcy.

Pomocna?
Tak2Nie1
Radek
 Opinia

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Radek 23.07.2018 12:20

Tak. Prowadzimy aktualnie nabór na różne stanowiska. Zapraszam serdecznie do zakładki "Oferty pracy" na portalu GoWork, lub pod jeden z odnośników: https://www.mupol.pl/oferty-pracy/https://www.facebook.com/MupolPolska/jobs/ Można się również skontaktować z nami telefonicznie (+48 662 761 451) lub mailowo mateusz@mupol.com

Pomocna?
Tak4Nie1
Zenek
 Opinia

Jak się współpracuje z firmą?Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

muol to dobra firma jezdze od 2014 r i nie nazekam bylam na porzeczkach dwa razy na sadach i było ok wyplata na czas wakacyjne wypłacone iurlopowe tez ja polecam ta firme pozdrawiam HP

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zorro
 Opinia

A mozesz powiedziec cos bardziej szczegolnego?np.ile za tydzien kasy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zyta
 Opinia

Czy ktos jedzie na kwiatki? Z.mupol? Jak tam z pracą z mieszkaniem? Ktoś coś wie dzięki za informacje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

@123 wypowiedziałeś się w mocnych słowach. Czy masz jakieś uzasadnienie? Z czego wynika Twoja opinia? Bardzo proszę o przedstawienie swoich doświadczeń z MUPOL, tak aby pozostali użytkownicy mogli sobie wyrobić zdanie, ponieważ póki co ciężko coś wywnioskować z Twojej opinii. @Robert Ponicki również Ciebie proszę o opisanie sytuacji, z którą się spotkałeś w związku ze współpracą z MUPOL.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy może ktoś posiada wiedzę na temat rekrutacji w MUPOL i może wspomóc osoby poszukujące pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartek
 Opinia
@Administrator 14.06.2018 11:09

Mupol polska sie tym zajmuje lub bezposrednio w Zaltbommel

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
 Opinia

(usunięte przez administratora) nie polecam. Najgorsza firma

Pomocna?
TakNie
Jola
 Opinia

Mam pytanie czy Państwo musieli wysylać na adres e-mail tej firmy kopie dowodu osobistego oraz kopie umowy bankowej ? Mnie proszą właśnie o taką kopię i wydaje mi się to nieco podejrzane dlatego wolę się upewnić że jest to konieczne.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WIELOLETNI PRACOWNIK HOLAND
 Opinia
@Jola 22.03.2017 17:40

Pani Jolu takie są procedury,ja zawsze jadąc przez jakąkolwiek firmę muszę wysłać dokumenty do wglądu,firmy które są na rynku są firmami legalnymi przynajmniej ja z takimi jeżdżę,firmy te posiadają ochronę danych osobowych zatwierdzonych przez urząd.A dokumenty są do sporządzenia umowy,bo skąd mają widzieć jakie ma Pani dane bez dokumentów,na ładny głos w telefonie Pani nic nie załatwi...Pozdrawiam Serdecznie.....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
roki
 Opinia
@Jola 22.03.2017 17:40

nie powinni brać kopi wystarczy tylko numer bankowy i bic

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@WIELOLETNI PRACOWNIK HOLAND 22.03.2017 20:41

To jest ujawnianie swoich wrażliwych danych osobowych. Takie dane powinny być wymagane przy osobistym podpisywaniu umów. Wymaganie takich danych mailowo powinno być zabronione, ponieważ są one w bazie danych a w niektórych krajach łatwo takiej osobie podprowadzić tożsamość. W wielu z tych pośrednictw pracy zostali zrekrutowani osobnicy związanyi z przestępczością, którym takie dane wiele potrafią powiedzieć.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
słońce
 Opinia
@WIELOLETNI PRACOWNIK HOLAND 22.03.2017 20:41

Na ładny głos nic nie kupisz,pewnie ,ze dokumenty trzeba wysłać,,proste jak słońce

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tekstuś
 Opinia
@WIELOLETNI PRACOWNIK HOLAND 22.03.2017 20:41

Dowód osobisty owszem ale umowy bankowej nigdy nie podawałem a co najwyżej numer konta bankowego i zaświadczenie z banku ze konto jest moje bez żadnej umowy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kuba
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?k

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zdezorientowana
 Opinia

Pracowałam przez MUPOL z 4 dni i dwa tyg. przesiedzialam razem z narzeczonym;) ponadto jeździliśmy 112 km w jedną stronę. Wracajac z pracy czekał na nas korek: 2,5 h zazwyczaj staliśmy. Wyjezdzialismy po 5 rano, a w domu byliśmy po 20h. Jak przyjechaliśmy na zakwaterowanie nikt o nas nic nie wiedział;) Warunki mieszkaniowe straszne. Nie było w sumie nigdy miejsca w kuchni, nie było kiedy robić jedzenia, tlok i chamstwo nie tylko jeśli chodzi o koordynatorow. Koordynatora widziałam jednego i tylko raz. Był bardzo arogancki i dziwny jak rozmawiało się z nim przez tel. nie kuma że ludzie muszą się wyspać i zjeść... i wykąpać... umowę dostaliśmy po 2 tyg a za tydz nam powiedzieli że nie ma dla nas pracy zamiast nas uprzedzić wcześniej. Mam nadzieję, że ktoś weźmie się za te agencję ....

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Merymery
 Opinia

Ludzie nie jedźcie pracować przez mupol jeśli podadzą wam ten adres, pod którym macie się zjawić Vlietweg 20a 2671 NC Naaldwijk Mieszkanie z cpunem i konfidentem Mariuszem P! Największy kapus w Nl! Gość pieprzacy w swoim transie alkoholowo-narkotykowym o jakichś zasadach i wartościach hahahaha. Syfiarz jakich mało! Falszywka!! Pamiętaj Karma wraca konfituro;)

Pomocna?
Tak7Nie
Rumcajs
 Opinia

Nie polecam,mieliśmy zjawić się w niedzielę, dostaliśmy numer tel do koordynatora Rafała (więcej o tym Panu można poczytać na niedziela.nl) , z którym mieliśmy skontaktowac się zaraz po przyjeździe pod wskazany adres niestety nie odbierał telefonu, później go wyłączył. Oczywiście rozumiem, ze niedziela dzień wolny ale dopytywalismy jeszcze Panią z holandiajobs czy na pewno nie będzie problemu.. zapewniła, ze absolutnie nie. Po 4 dniach prób kontaktu z koordynatorem Rafałem dodzwonilsmy się do Pani z holandiajobs..informując ze nikt się jeszcze z nami nie kontaktowal.. a ta zapytala czego chemy od koordyntora no cholera nie mamy umów, sofi, nic nie wiemy więc faktycznie czego my możemy od niego chcieć.. najslabsza agencja przez jaka pracowalismy Porażka. Siedzenie w domu po kilka dni,tygodniowka w związku z tym tragicNa 100e.. warunki mieszkaniowe hmmm.. syf, patologia, trafiliśmy na mieszkanie z cpunami.. Dramat

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klakier
 Opinia

lenka,Ty powinnaś pracować co najmniej w biurze!!! Gdzie się tam pchasz do wiatraków!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mario
 Opinia

Byłem na sadach ,trafiłem do dobrego pracodawcy, godziny były. Nie miałem powodu do rozmów z biurem, więc nie wiem czy odbierają telefony czy nie. Przed wyjazdem złożyłem dokumenty o ktore prosiła kobieta. na wszystkie pytania odpowiedziała ,dostałem telefony kontaktowe. Słyszałem że nie wszyscy byli zadowoleni ,ale niektóre osoby o takie rzeczy się czepiają że się dziwie. Słyszałem, że niektórte osoby nie wiedziały za jaką stawkę pracują. Jak ja wyjeżdżam to jest moje pierwsze pytanie za ILE? Trochę to dziwne ale....

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kaśka&Maciek
 Opinia

A gdzie wy taką kasę zarobicie ??W Polsce?? Podarujcie sobie???A w Polsce jak was traktują tysiak na rękę przy nadgodzinach!!!To skandal!!!

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Ja też!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aśka
 Opinia

W sadach faktycznie było małe zamieszanie,ale gdy tylko wrócił pan Andrzej to wszystko wróciło do normy...i były umowy i sofii i kasa,co prawda małe opóźnienie,ale ja jestem zadowolona!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Włodek
 Opinia

Gdyby agencja Mupol oszkiwała swoich pracowników jak pisze lenka" ,niestety nie byłoby jej na rynku pracy zarówno w PL jak i NL. Serdecznie Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lenka
 Opinia
@Włodek 22.09.2017 09:27

jest na rynku pracy ponieważ żaden z polaków pracujących dla nich nie zgłosił ich do kontroli tam gdzie trzeba. Niedługo zaczną się kontrole w Mupol i zobaczymy czy agencja nadal będzie działać po wypłacie odszkodowań dla byłych pracowników. Również serdecznie pozdrawiam pracownika biurowego agencji Mupol:) Teraz przestaję się dziwić czemu w biurach mupol nie odbierają telefonów bo siedzą i piszą pozytywne opinie i niestety nie mają czasu na rzetelne wykonywanie swoich obowiązków za które pobierają sowite wynagrodzenie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Mupol Polska sp. z o.o. - Racibórz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny