Unikać jak ognia neurologii. Brak profesjonalizmu i empatii do osób starszych, obolałych, biednych!!!!! i bezbronnych, od strony niektórych osób z personelu( niektóre pielęgniarki, lekarz- emerytka, która więcej spędza czasu zamknięta w pokoju i nie potrafi odczytać prostego wyniku, p. ordynator wiecznie poza zasięgiem), którzy robią jakąś tylko sobie znaną klikę, będąc we własnej komitywie, tworzą całemu personelowi złą opinię. Tam jeszcze tkwi głęboki PRL i jakże mnie to nie dziwi , bo ta lekarz-emerytka nie zna innego podejścia do pacjenta. Najwyższa pora ustąpić miejsca młodym, ambitnym lekarzom. Natomiast dziwi mnie tolerowanie takiego zachowania przez młodą ordynator. Cały personel powinien być wysłany na szczegółowe przeszkolenie do m.in. Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Białymstoku, a najlepiej do likwidacji. Niech nie marnują duuużych pieniędzy podatników, które mogłyby być spożytkowane w innej, profesjonalnej placówce medycznej.
Mój wujek trafił tam przytomny z niewielkim problemami ( wymioty, stan podgorączkowy, ogólne złe samopoczucie) został na noc i z rana telefon że " jest w stanie ciężkim". Kiedy zajechaliśmy do placówki wujek leżał tak jak go zostawiliśmy bez kroplówki, monitorów badań nieprzytomny w śpiączce cukrzycowej! JAK TAK MOZNA! NAWET SZKLANKI WODY NIE PODANO MU ! ANI ŻADNYCH BADAŃ! NAJGORSZY SZPITAL JAKI TYLKO ISTNIEJE ! SZOK! TO NIE SĄ LEKARZE Z POWOŁANIA TO (usunięte przez administratora) BO NAPEWNO NIE NIOSĄ POMOCY LUDZIOM POTRZEBUJĄCYM CHYBA ŻE IM SIE POSMARUJE....
Widzę że tu głównie śmieszki i opinie pacjentów, ale ktoś może napisać jak praca w szpitalu? Podejrzewam że jest ciężko, bo to niełatwy zawód i miejsce ale może ktoś poda jakieś zalety tej pracy? Może płacą dobrze chociaż...
No i znowu te żarty xd. Nie możecie napisać jakiś konkretów odnośnie warunków pracy? No chyba że maci jakiś zakaz czy coś to rozumiem...
Ah ta wasza bezsilność… :D to mam pomysł chłopaki, zapłacicie trochę więcej za robienie wokół siebie to może ogarnięty salowy sie znajdzie i po problemie. Albo gdzieś prywatnie sie przyjmijcie, może to podziala a nie narzekacie na panie
Zobaczymy jak będziesz chory, czego Ci nie życzę czy załatwisz sobie Człowieka w w Szpitalu tak na lewo czy dasz radę i czy będzie cie stać na to finansowo. I czy to będzie wogole możliwe prawnie.
No to proszę zbierać na swoje priorytety a nie hulać kasę to trzymać na czarna godzinę jeśli ktoś ma taki lęk przed kobietami. To też raczej nie fortuna żeby znaleźć sobie salowego więc nie przesadzajcie i nie robcie problemu tam gdzie go nie ma, zwłaszcza ze to forum pracownicze
Może było by prościej żeby Kobiety Salowe nie pracowały na oddziałach Męskich, a co na to Pielęgniarki Oddziałowe. A gdzie prowadzi takie zachowanie to pomaga w zdrowieniu.
To według ciebie zamorzniejsi mogą być traktowani humanitarnie przy czynnościach szpitalnych a biedniejszych mogą podgladać salowe. Super.
Zaraz rozwiążecie to tak ze panowie nie będą chorować a panie zostaną bez pracy gdy tak to czytam. ale też tak myślę ze jeśli panów do innych panów tutaj tak ciągnie to pewnie trzeba coś dopłacić żeby salowi chętniej sie zatrudniali. O podwyżkach nikt nie myślał?
Nie ma takiego drzewa którego wiatr nie potargał i nie ma takiego człowieka którego by choroba nie mogła, choroby nikt jeszcze sobie nie wybrał, a odnośnie zachowań kobiet salowych na oddziałach meskich to już inna sprawa i pytania czy szpital wykonuje ustawowe obowiązki bo salowa kobieta to tak jakby sprzątaczka szpitalna i nie pracuje z pacjentani do tych czynności są powołani pielęgniarki, opiekunki medyczne i w ostateczności na oddziałach meskich może pomóc się umyć, czy związać lub podnieść (usunięte przez administratora) to coś jest nie halo i może nawet to sprawa dla Prokuratury.
NIestety wiele placówek medycznych w ostatnich latach oszczędza na czym może. Zastanawiam sie czy ostatnie miesiące przyniosły jakąś poprawę. Przybyło pracowników albo wzrosły moze pensje na zachętę? Bo zdaje sobie sprawę, ze samą misją trudno sie najeść...
Zauważyłam nagły wysyp hejtu na salowych na stornach szpitali, bo właśnie pracy szukam i to kolejne forum gdy ktoś nagle takie rzeczy wypisuje… jest tu ktoś kto pracuje i mógłby opowiedzieć sie o zarobkach? nie było problemów z podwyżkami teraz?
Dużą rotację pracownikow tu mają? Zastanawiam sie, czy przecietnie długo tu ludzie potrafią pracować.
Pytanie może u was przyjmą mnie na salowe na oddzial Męski bo chciałabym opakować się chłopakami wszędzie mi odmawiają jestem gotowa na zniene zamieszkania aby tylko na oddziale Męskim być. Oczekiwanie finansowe mnie nie interesują.
Dzień dobry jaka atmosfera występuje teraz miedzy personelem? Po opiniach pacjentów ciezko mi wrozyc a mam zamiar złożyć cv tylko ze liczę na w porządku relacje
W szpitalu przebywa mój podopieczny szczególnie dotyczy to PSYCHIATRII SĄDOWEJ zakaz na zakazie warunki więzienne i warunki regulaminu jeszcze gorsze niż w więzieniu Zaczyna to dotyczyć PRAW CZŁOWIEKA ponieważ regulamin można sobie zmieniać jak im wygodniej DRAMAT
Czy w SPP ZOZ występują paczki/bony świąteczne?
Na stronie szpitala pojawiła się oferta pracy na stanowisko specjalisty ds. zdrowia publicznego. W ogłoszeniu wspomniano o wymaganiach i obowiązkach, a o tym, co firma oferuje już nie. ;/ Możecie w takim razie dać znać, czy jest to praca zmianowa? Pracuje się o stałych godzinach? Od której do której? Poza tym, na jakie wynagrodzenie tak mniej więcej można liczyć? Umowa o pracę czy zleceniówka? Z góry dziękuję za każdą informację. :)
Mają otwarty nabór na magazyniera, trudno się tu dostać do was do pracy?? Wymagania spełniam, doświadczenie też mam. Czy płaca więcej niż minimalna krajowa? Nie napisali w ofercie o jaką umowę chodzi. Oferują uop normalnie? Brygadziści/kierownicy są w porządku? Na wózki nie trzeba mieć uprawnień, prawda? Sorry za tyle pytań ale zależy mi na pracy :) Z góry dziękuję za merytoryczne odpowiedzi!!
Na wózki nie trzeba żadnych uprawnień(Choroszcz), wystarczy okrągły dowód.
W jakich godzinach tam sie pracuje ? Mam na myśli to ogłoszenie „Nabór na wolne stanowisko: Specjalista ds. prawnych” bo nie ma podanych żadnych godzin działania biura, dlatego zajrzałem tutaj żeby zapytać. Tylko typowe takie 8-16 mnie interesują od pon-pt.
Przeglądając różne oferty pracy znalazłam ogłoszenie na stanowisko specjalisty ds. inwestycji i remontów. Firma wymaga od kandydatów wykształcenie wyższego kierunkowego. Jakie mogą to być kierunki? Możecie wymienić? Poza tym, jaką umowę oferują? Bo o tym nic nie napisano. I w jakich godzinach się pracuje? :) Dajcie znać, bo będę tu aplikować.
Hej, szukają pielęgniarki endoskopowej, chciałabym aplikować, czy jest szansa u nich zatrudnić się na pół etatu? prawda mam już pracę w domu opieki, ale myślę by trochę pobrać dyżurów u nich. Oferują wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia, ktoś napisałby jaką kwotę minimalną są w stanie zapłacić?
Jak wygląda ścieżka kariery w SPP ZOZ? Czy trudno jest zdobyć awans?
Czy Dr Suchodolski dalej pracuje w Choroszczy? Pozdrawiam dom boży i ogólnie całe te..
Mam nadzieję, że jednak nie tylko rodziny pacjentów tu zaglądają, bo to strona dla pracowników, a ja chcę zapytać o pracę w administracji szpitala. O jakiej stawce można mówić w przypadku inspektora ds. zamówień publicznych? Czy doświadczenie w zakresie projektów unijnych w zupełności zastąpi to z zamówieniami publicznymi?
o dzien dobry ugułem krzysiek do choroszczy powinien on sie znenca nadmnom całe te
czytam wpisy ludzi, którzy nabijają się z chorych, oby oni kiedyś trafili do szpitali psychiatrycznych
Ja przed śmianiem się z Kononowicza i Suchodolskiego się leczyłam już dawno i nie widzę w tym problemu xd
Widziałam na stronie szpitala, że szukają dietetyka. Ktoś powie czy to aktualne jeszcze? Bo 8 grudnia dodali ogłoszenie i nie wiem czy rekrutacja otwarta jeszcze czy nie. W ogóle to dobrze zarabia się tutaj na tego typu stanowiskach? I co firma oferuje od siebie dla pracowników, bo w ofercie nie ma żadnej informacji?
przypadkowi lekarze mojej zonie zniszczyli zdrowie zamiast wyleczyc przez dwa miesiace
to samo zrobiono z moim mężem Stanisławem na psychiatrii, tam nie pracuja normalni lekarze, ani pielęgniarki, po 2 miesiacach oddano go na geriatrią, na której powinien znależć sie od początku, był w strasznym stanie - co potwierdzili lekarze z geriatrii, wychudzony, z ranami, siniakami. Prokuratura powoinna zając się oddziałem psychiatrycznym w Choroszczy, to nie szpital to zbydlęcenie, skur..syństwo
to samo działo sie z moim mężem, jak dotarł na odział psychogeriatri to juz był umierajacy, ludzie pracujacy na psychiatrii to kaci ludzi, którym zyczę wszystkiego najgorsze
Tez miał siniaki jak pisała Ada czy po prostu był w złym stanie psychicznym? Ja bym to nagłośnił bo jak czujesz ze działo się coś złego to powinnaś dokładnie się dowiedzieć jak był leczony. Przynajmniej ja bym tak zrobił.
Mam zamiar sprawe zgłosic do prokuratury, do ministra zdrowia, wszedzie, rownież do programów telewizyjnych. Do dzis nikt mi z psychiatrii nie odpisał, maja to gdzies, dla nich tacy pacjenci to tylko trupy za które jeszcze dostali wynagrodzenie. Wiem, że nie był karmiony, ani pojony, był straszliwie wychudzony, a gdy był w domu to karmilismy go non stop, do szpitala pojechał w dobrym stanie, odzywiony był. W Choroszczy dzieja sie straszne rzeczy z ludzmi. Mój mąż powinien odrazu trafic na psychogeriatrie a nie na psychiatrie, gdzie go doprowadzili do strasznego stanu. Ci lekarze i pielegniarki, powinni być usunieci ze szpitala.
I zgłosiłaś to gdzieś? Bo chyba sprawę należy zbadać, a nie opierać się na domysłach?
to nie były domysły, zobaczyłam czlowieka na skraju zycia, na gieriatri lekarz powiedziała mi '''do nas przywieziono go w strasznym stanie''. Co ja moge zrobic? nic ale radzęinnym jak zauważą cos podobnego żeby natychmiast zgłaszali sprawe do prokuratury
Witam i zarazem ostrzegam wszystkie rodziny ze w tym szpitalu kradno wszystko okradajo paczki pacjetom przekazalam paczke 25 03 2022i pacjent nie otrzymal wszystkiego a na dodatek mam zdjecia co bylo wkladane jak poprostu kradno pielegniarki i salowe
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w SPP ZOZ - Choroszcz
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w SPP ZOZ
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w SPP ZOZ?
Zobacz opinie na temat firmy SPP ZOZ tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SPP ZOZ?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Pl. Im. Dr Zygmunta Brodowicza 1
16-070 Choroszcz - NIP: 9661229572 KRS: 0000003873
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 047 220
- Pracuj.pl 2 781 864
- Olx.pl 2 460 294
- Jooble.org 1 734 372
Szpitale - Choroszcz i okolice
- Centrum Medycyny Oddechowej Mróz Spółka Jawna.
- Artro Sport Sp. z o.o.
- Spółka Lekarzy Anestezjologów Bauer Skiba i Partnerzy
- Online Medical Solutions Sp. z o.o.
- Interhem Katarzyna Mazgajska-Barczyk Marek Milewski Jarosław Piszcz Janusz Kłoczko Piotr Radziwon sp.j.
- Samodzielny Szpital Miejski Im. PCK
- Ośrodek Terapeutyczny Revenu Szmurło sp.j.
- Podlaskie Centrum Medyczne Genetics Leśniewicz sp.j.
- Lekarska Spółka Partnerska Chirurgia Nova Czubek i Partnerzy
- BCGP Pietrewicz i Wspólnicy sp.j.
Popularne
- Rehasport Clinic Sp. z o.o.
- Oftalmika Sp. z o.o.
- Sanatorium Uzdrowiskowe Mesko Adam Maciejewski
- Pabianickie Centrum Medyczne Sp. z o.o.
- Szpital Specjalistyczny Im. Ludwika Rydygiera w Krakowie Sp. z o.o.
- Szpital Powiatowy
- Wielospecjalistyczny Ośrodek Zdrowia Gryf-Med Sp. z o.o.
- Okręgowy Szpital Kolejowy W Katowicach -S.P.Z.O.Z.
- Szpital Murcki Sp. z o.o.
- Vratislavia Medica Sp. z o.o.
- Mazowiecki Szpital Wojewódzki Drewnica Sp. z o.o.
- Janusz Sirek
- Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Im. Błogosławionego Księdza Jerzego Popiełuszki We Włocławku
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |