PragmaGO

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o PragmaGO S.A.

Opinie o PragmaGO Katowice

Nie przegap nowości o PragmaGO S.A.!

26.02.2020 11:55

Pracuję od 5 lat w tej firmie i nie zgadzam się z opiniami poniżej. Klienta i jego potrzeby stawiamy zawsze na pierwszym miejscu a o kosztach klient jest informowany jeszcze przed podpisaniem umowy.(draft umowy jest przesyłany za każdym razem do klienta jeszcze przed podpisaniem) Atmosfera w pracy super, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności. Polecam pracę.
    Gość

22.03.2021 18:45

Przyjdź na rozprawę w kwietniu, to usłyszysz o tym pracodawcy heh

25.03.2021 13:28

informacja prawdopodobnie wprowadzać moze w blad. Nie ma systemu kontroli w organizacji nad procesem dystrybucji umow do klienta. handlowiec robi co chce, jak klient nie poprosi to nie dostanie umowy. polecam współpracę z siostrzyczkami
    Andrzej

18.03.2020 17:05

@Andrzej Najłatwiej jest oczernić, tylko czy są dowody na nieprawidłowe działania? Firma jest dobrym pracodawcą więc z pewnością kontrahenci nie mają powodu do narzekania.
    Ania

17.12.2020 17:44

(usunięte przez administratora) i krentacze nie pomagają a odbijają, nękają i straszą jakimiś sfałszowanymi dokumentami.

30.01.2020 15:38

omijać to nawet z nimi nie rozmawiać nic z tego co jest uzgodnione nie jest realizowane a koszty kosmos na utrzymanie (usunięte przez administratora)nic nie zyskasz a dużo stracisz to nie jest pomoc finansowa tylko dobiją cię ukrytymi opłatami grupa cwaniaków i kombinatorów prokuratura temu sie powinna przyglądnąć
    Monika

27.11.2020 00:16

Jak zgłaszam na prokuratur ta sprawę
    Dariusz Wiśniewski/Klient

10.07.2020 13:04

Dzien dobry, Jestem klientem zadowolonym ze współpracy przede wszystkim za profesjonalizm oraz za szybką obsługę płatności jak również za przepływ informacji. Polecam dla przedsiębiorców którzy potrzebują finansowania.
    Monika

27.11.2020 00:15

Ile panu zapłacili za jaki komentarz?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do PragmaGO S.A.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

31.01.2020 11:12

Anna

21.11.2020 00:34

Potwierdzam w całej rozciągłości uciekać od nich jeszcze i manipulanci

06.05.2020 11:36

Wiecie czy Pragma Faktoring S.A. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?

13.05.2020 22:53

Tak,udostępnia

13.07.2020 22:07

Tak,udostępnia
    Andrzej

30.01.2020 15:17

omijać to (usunięte przez administratora) z daleka to banda (usunięte przez administratora) manipulują umową jak chcą bo mają swoich niby prawników będziesz płacił na (usunięte przez administratora)duża kasę czy będą robili jakieś przelewy czy nie UWAŻAC NA (usunięte przez administratora) I KOMBINATORÓW BO ZAMIAST ULGI W FINANSACH WPAKUJESZ SIE NA MINE A CI (usunięte przez administratora) NIE MAJA HONORU I BĘDA CIE(usunięte przez administratora) , KOMBINATORÓW I(usunięte przez administratora)PROKURATURA BYDLAKAMI POWINNA SIE ZAJĄĆ !

09.10.2019 15:19

omijać z daleka firma nalicza kwoty kosmos za nic a po podpisaniu umowy mają cie gdzieś
    Mic

11.09.2019 09:23

(usunięte przez administratora) Nie polecam z całego serca. Najdroższa i najgorsza firma na rynku ! Klienta po podpisaniu umowy traktujà jak wroga i naciągają do granic !!!

Kontakt - PragmaGO S.A.

Brynowska 72 40-584 Katowice

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconYoutubeIconLinkedinIcon
    Wice Prezes i Jego Pionki

01.08.2019 19:46

W tej firmie zaczęła się już dawno temu robić rewolucja umysłowa z oświecenia w średniowiecze. Ludzie dostali stanowiska w niezrozumiały sposób. Dużo słuchów było przez co i w jakim sposób. Dużo dezinformacji, premie niejasne - zabierali ludziom bo wstali lewą nogą. NIE POLECAM. TAM SIĘ NIE ROZWINIESZ.
    Wojt

26.07.2019 14:14

Wiem o czym mówi Magda, to jest jakieś nieporozumienie pracowałem krótko bo takie podejście do klienta to dla mnie coś z czym pierwszy raz się spotkałem, bardzo nie polecam pracy a szczerze współczuję klientom
    Magda

25.07.2019 17:04

Najgorzej, omijajcie szerokim łukiem, jest odgórny nakaz żeby każdego klienta który spóźni się chwilę z zapłatą traktować bardzo ostro, straszyć prokuraturą itp, przyprowadziłam swoje kontakty plus ciężko pozyskane nowe firmy a teraz muszę wstydzić się przed ludźmi a oni mają do mnie pretensje że w takie (usunięte przez administratora) ich wciągnęłam. Pracowałam też w innym faktoringu nie będę podawać nazwy i okazało się że pragma to jakieś nieporozumienie, bardzo bardzo odradzam
    Wanda

09.11.2018 13:46

Pragma Faktoring prowadzi obecnie rekrutację na stanowisko: Account Manager. Czy pracodawca zapewnia na nim rozwój kompetencji? Na stronie firmy jest informacja, że można liczyć nawet na naukę języka angielskiego i myślę że, użytkownicy forum są ciekawi jak ta kwestia wygląda w praktyce. Natomiast dla osób zainteresowanych rekrutacją do firmy, dodaję link do ogloszenia: https://www.pragma.pl/oferta-pracy/account-manager-katowice/
    Lobo

11.12.2018 21:21

Wanda, forum należy moderować a nie próbować wpływać na opinie i sugerować je lub wpychać wprost odpowiedzi. To nie jest rok 1995 i ludzie już nie kupują takich bzdur. Tym bardziej pogrąża się i tak już niefajny obraz firmy. Trzeba operować faktami, liczbami, które ludzie znają na rynku a wtedy może uda się przemycić 20% pozytywnego obrazu. To elementarna wiedza czas na szkolenia :)
    Lobo

11.12.2018 21:10

Kto chce prawdziwych opinii o tej firmie niech zajrzy na portal: (usunięte przez administratora), tam opinie nie znikają, internet nie zapomina:). Niech zagadnie byłych pracowników na Linkedin. Zawsze najlepszym odniesieniem są firmy z branży a w porównaniu z nimi ten pracodawca wypada gorzej niż blado, płaci kiepsko, plany i oczekiwania ma z kosmosu, (usunięte przez administratora) a najlepsze jest zarządzanie - przypomina prowadzenie wozu drabiniastego - jak furman w lewo to furmanka w prawo i na odwrót. No i ta firma o taka właśnie furmanka z furmanem tylko i nic tu nie zmienią szaty fintechu z XXI wieku w które tak się stroi. Zwrócicie uwagę że dłuuugo nie było żadnych wpisów, pojawiły się dopiero jakiś czas temu, dziwne prawda? No i od zawsze były liczne wpisy dla spółki matki. Kto umie czytać ten wyczyta a kto chce usłyszeć co mówią na rynku ten usłyszy. ODRADZAM, szkoda zdrowia i nerwów, pozdrawiam.
    Bronek

04.12.2018 18:22

Ta firma zapewnia szukanie roboty po 6 miesiącach. Pełno tam szpicli. Kasa śmieszna oderwana od realiów. Szkoda CV na nich. Niech napiszą jak zakończyła się inspekcja PIP_u.
    qaz

14.11.2016 16:46

zdecydowanie nie polecam. Wyzysk, praca w dużym stresie i chaosie - nie warto niszczyć zdrowia za takie marne grosze.
    bako

05.12.2015 13:05

Ludzie mówią , że praca w tym miejscu daje dużo satysfakcji. Mnie jednak interesuje raczej to jak ta satysfakcja ma się do rzeczywistych warunków na jakich przychodzi im pracować.
    admin

01.08.2015 19:31

Twoja opinia ma znaczenie. Wypowiedz się na temat firmy Pragma Faktoring SA i pomóż osobom szukającym pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o PragmaGO S.A.