WC Serwis Polska

• Wieszowa
  • Ziemięcice
  • Ruda Śląska
  • Bytom Szombierki
Kraków - WC Serwis Polska sp. z o.o.
Poznań - WC Serwis Polska sp. z o.o.
Szczecin - WC Serwis Polska sp. z o.o.
Tuchom - WC Serwis Polska sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o WC Serwis Polska sp. z o.o.

Opinie o WC Serwis Polska Zabrze

Nie przegap nowości o WC Serwis Polska sp. z o.o.!

28.11.2018 18:30

Odradzam współpracy z tą firmą w tej chwili. To nie jest tak, że kiedykolwiek była ona na jakimś wysokim poziomie i znajdowała się w rankingu najlepszych pracodawców roku bo wiadomo umowa o pracę na minimalną krajową, druga umowa na zlecenie. Nadgodziny nie są płatne dodatkowo i można by jeszcze wymienić parę rzeczy natomiast w ostatnim czasie (usunięte przez administratora) W tej chwili nawet herbaty w biurze nie można się napić ponieważ centrala zablokowała zakupy. Na domiar tego na papierze zmienił się (usunięte przez administratora)żeby (usunięte przez administratora) i przed firmą figuruję jego córka.

21.06.2018 13:57

Wielu z Was pisze tu jako klienci firmy WC SERWIS. Wasze opinie są bardzo ważne, osoby które chcą się zatrudnić w tej firmie z pewnością zainteresuje fakt, czy firma spełnia swoje obowiązki w sposób rzetelny. Niemniej jednak interesują mnie ogólne warunki przyznawane pracownikom jakie panują w firmie. Wypowie się ktoś na ten temat?
    LOLEK

28.11.2018 16:20

O który oddział pytasz?

06.11.2018 12:19

A czy w oddziale Kielce nadal funkcjonuje kodeks pracy wymyślony przez głównodowodzących ? Chodzi mi o charytatywne sobotnie dyżury dla pracowników biurowych oraz 9-godzinny dzień pracy dla dyspozytora? Pracuje tam kto jeszcze czy sami wreszcie zostali? Te 9-godzin to poza sezonem bo w sezonie od 10 do 12 i więcej godzin. Telefonu który dzwonił 7 dni w tygodniu, 24 h na dobę nie liczę. Ogólnie to sternik kieleckiego oddziału był w centrali firmy bardzo ceniony za to że potrafił ludziom za ciężką pracę płacić przysłowiową miską ryżu i ciągle dokręcać śrubę. Niech to świadczy o tym co to za firma. Jak już ktoś napisał wcześniej w oddziale rządzą kierowcy szambiarze których z dyrem łączą prywatne relacje. Jak takiemu nie chce się czegoś zrobić- bo on jest wielki pan kierowca szambowozu-to po głowie dostaje pracownik biurowy-najczęściej dyspozytor,bo tak najprościej. Najlepsze jazdy były z ciągle psującym się sprzętem. Większość rzeczy naprawiane młotkiem i trytytką a jak już całkiem zdechło to szukanie na gwałt serwisu- na drugim końcu polski ,bo na imprezie 30 kibli do wypompowania a sprzętu brak. Oczywiście potem festiwal pretensji typu czemu tak drogo i można było zrobić taniej. Owszem, można było. Trzy miesiące wcześniej,gdyby tylko była zgoda na naprawę kończącego swoją żywotność elementu ale takiej nie było bo: "za drogo!" i "niech jeździ coś się wymyśli". Nie wiem jak jest tam obecnie bo już kilka lat minęło odkąd opuściłem ten wiecznie tonący okręt ale jeśli za jego sterami stoją ci sami ludzie co wcześniej to pewnie nic się nie zmieniło.
    BYŁY PRACOWNIK

29.10.2018 19:31

Zgadzam się z przedmówcą dyrektor to totalny nieuk jego wypowiedzi typu mmmmmeeeeeeee myślllllllleeee i takie tam klepanie famazonów zamiast rzeczowej konkretnej rozmowy. Żeby nie Sylwia to by w ogóle w papciach zginął brak słów na tego gościa. Na placu taki bajzel ,że nie ma gdzie nogi postawić, zwłaszcza na warsztacie PORZĄDEK TAKI ,ŻE NIECH KREW ZALEJE. Za to dobry tatuś dla kierowców, oni mogą robić co chcą ,bo oni tam w rzeczywistości rządzą. zwłaszcza pan P.K. (uznany jako najlepszy serwisant- według szanownego Pana dyrektora) -ŚMIECH NA SALI Zawsze winny jest albo handlowiec albo i głównie dyspozytor reszta może mieć wy...bane. Ogólnie brak słów. Wieczne poszukiwania kierowców i handlowców (usunięte przez administratora) taki jakiego świat nie widział, bardzo kiepskie warunki zatrudnienia
    BYŁY PRACOWNIK

29.10.2018 19:26

Barto

22.10.2018 13:40

Nie polecam firma zwodzi klienta brak wymiany toalety. Porażka NIKOMU NIE POLECAM !
    Jarek 1986

27.09.2018 20:32

Miesiąc poligonu. Ani jednej normalnej kąpieli. Woda albo zimna,albo jej brak,albo brak ciśnienia. Rzadko wrzątek. Umywalnie pracują raptem kilka godzin dziennie,w warunkach wojskowych to duży problem. Firma nie ogarnia albo nie chcę ogarnąć tego na ludzkim poziomie. Jak nie daje rady z kilkuest osobami to może niech zapewnia umywalnie dla ekip budowlanych. Bo to chyba max ich zdolności przerobowych.
    NeoP

20.06.2018 17:57

Chyba z firmy odeszli najlepsi handlowcy. Jak dotąd wszyto było z głupsza OK, ale w 2018 przeszli samych siebie. Zamówienie złożone 2 tyg wcześniej. Po tygodniu brak przesłania potwierdzenia. Na kilka dni przed terminem zaczynam zdzwonić. Za każdym razem słyszę "sprawdzimy i oddzwonimy", nie oddzwonili. Dzień przed terminem dzwonie i słyszę, że za godzinę oddzwonią. Nie oddzwonili. Więc dzwonie sam. Dowiaduje się, że od tygodnia wszystkie toje wyszły i nie otrzymam zamówionych kabin. A jutro 100 osób wbija na imprezę i chyba będzie (usunięte przez administratora) po krzakach. Reasumując, omijać z daleka albo żądać potwierdzenia z co najmniej 2 tygodniowym wyprzedzaniem. Nie łudźcie się że obecni handlowcy tej firmy wiedzą co to rzetelność i odpowiedzialność. Oni mentalnie jeszcze żyją w poprzedniej epoce ustrojowej.
    Mikołaj S.

25.11.2014 10:39

Niestety okazało się, że firma jest niekompetentna, jeśli chodzi o realizację zamówienia w Poznaniu. Mieliśmy zorganizowaną na 1500 osób imprezę. Zamówiliśmy Toi Toi, które w ogóle nie dojechało. Niestety telefoniczna próba kontaktu z osobą, która potwierdziła nam realizację zamówienia okazała się bezskuteczna. Pan nie odbierał telefonu (odpisując smsa, że jest na spotkaniu). Po wysłaniu smsa z pilną prośbą o kontakt, nie było żadnej reakcji. Po długim czasie prób kontaktu sms-owych i telefonicznych udało się z nim połączyć. Niestety nie wyjaśniono nam przyczyny nie wywiązania się z umowy. Pan, z którym rozmawiałem w ogóle nie poczuwał się do winy zwalając całą sytuację na firmę zewnętrzną. Uważamy, że firma jest niesolidna, bowiem najprawdopodobniej jest tylko pośrednikiem w wynajmie ubikacji korzystając z usług firm zewnętrznych?, stąd nie ma co liczyć na profesjonalną obsługę z ich strony. Stawiamy negatywną ocenę i będziemy szerokim łukiem omijać ich na rynku.
    Centrala

29.03.2018 09:34

To nie tak ma firmy córki aby w razie wpadki móc zwalić na inną firmę i sprawa załatwiona :)
    klient

15.06.2018 11:55

Potwierdzam - jakość usług FATALNA, serwisy pół tygodnia po wyznaczonym terminie, bałagan, trudny kontakt...dzisiaj mam odbiór toalety...już to widzę: nie przyjadą (tak jak nie przyjechali na serwis w odpowiednim terminie) i jeszcze będą chcieli pieniądze za dodatkowe dni.... Absolutnie nie polecam!!!

08.03.2018 21:17

Kinia- też kobieta

15.03.2018 21:06

zaczynam wierzyć w to, że w piekle jest specjalne miejsce dla kobiet które nie pomagają innym kobietom. A gdzie jest miejsce dla kobiet, które oczerniają inne? To portal na temat pracodawców a nie wylewanie pomyj na pracowników do których mamy żal. Tak na marginesie- żeby być kochanką, to musi być i żona- inaczej jest się partnerką. Ale to już nie brzmi tak pogardliwie.
    agrojk

27.02.2018 19:16

Jakiś czas pracowałam w tej firmie powinna się nazywać wc dramat ,kombinacje z umowami o pracę .To jedna z tych firm ,z których należy jak najszybciej uciekać bajzel totalny kabiny stoją nie wiadomo gdzie nic zmagazynowane ,ogólny (usunięte przez administratora) tak można w skrócie to opisać. Nikt nie wie gdzie co jest klienci się skarżą na brak serwisów nic na czas ciągła udręka z kierowcami i robolami.Pracowałam w oddziale poznań
    Orz3ch

11.10.2017 14:36

Witam, może ktoś wypowiedzieć się jak z zarobkami w WC serwis jako przedstawiciel handlowy? Ile wynosi na dzień dzisiejszy podstawa i ile %prowizja - czy od ogólnego obrotu czy przysluguje powyzej jakiegos progu?
    Jacek B.

23.10.2017 17:16

W zależności od oddziału. Najlepiej z dala się trzymać centrali czyli Zabrza gdzie urzęduję prezes który najchętniej płaciłby 5 zł/h :) Są oddziały gdzie w sezonie można dobrze zarobić i dużo się nauczyć. Trzeba wziąć pod uwagę to, że w sezonie często trzepie się nadgodziny (usunięte przez administratora)ale jak coś sprzedałeś, a szczególnie imprezę to musisz sam tego dopilnować. No i co się rozpisywać..(usunięte przez administratora) Firma ma sporą przestrzeń mogła by się rozwinąć jeszcze ze dwa razy bardziej i wygryźć niemieckiego Toi-toia, ale nie inwestują w pracowników i ludzie sami dochodzą. Zarobki PH 2-5 tys miesięcznie jak jesteś dobry i dużych klientów obsługujesz, (usunięte przez administratora) No i z takich największych minusów firma nie jest idealna więc szykuj się na ciągłe telefony, również w weekendy.
    Jacek B.

23.10.2017 17:19

Ze swojej stron z doświadczenia odradzam Katowice i Radom tam pracowałem (ten sam dyrektor-strasznie nie przyjemny i też najchętniej by nie płacił w ogóle) Z tego co słyszałem lepiej jest w Krakowie, Warszawie i Gdyni, ale to musiałbyś sam się dowiedzieć.

14.06.2017 11:37

@Nickpiszesz o niejasnych zasadach i malwersacjach z umowami. Co dokładnie masz na myśli? Czy dobrze też rozumiem, że występują również problemy z wypłacaniem wynagrodzeń?
    Kierowca

19.07.2017 00:16

Tak czasem nawet podstawa jest nie na czas

Oferty pracy - WC Serwis Polska sp. z o.o.

Kierowca / Kierowczyni asenizacyjny/a C, CE

10000 - 14000 PLN / m

Marketing Manager/ka

Zabrze

14.06.2017 11:29

Niejasne zasady, malwersacje z umowami, pensja wyplacana na zasadzie decyzji kogos gdzies. Sprzet rozlatujacy, biura w oplakanym stanie, konkurencja lata przed. "pozar w burdelu", zarzadzanie kijem, krzykiem. Pracownicy raczej z przymusu zyciowego niz checi.

01.03.2017 15:01

@Bolo czy według Ciebie WC SERWIS to dobra firma na zdobycie pierwszych doświadczeń zawodowych?
    Zgred

07.05.2017 02:52

Chyba do zdobycia doświadczeń jak w tym kraju łamie się wszelkie prawa pracownicze i kodeks pracy. Ja jak widze w sezonie jadącego WCka lub ToiToia zjeżdżam swoim na bok drogi, bo nie wiem czy we mnie przypadkiem nie walnie bo zasnąl chłop za kółkiem.
    Bolo

06.12.2016 15:13

Delikatnie rzecz ujmując to "specyficzna firma " i specyficzna branża. Jeśli chodzi o formę zatrudnienia to nie zależnie od tego czy pracujesz w biurze czy czyścisz, przepraszam SERWISUJESZ kible , najniższa krajowa na umowie o pracę + reszta jeśli ktoś zarabia więcej na umowę śmieciową zarejestrowaną w innej spółce, ewentualnie w łapę w kopercie jeśli ktoś ma takie życzenie. Co do wysokości zarobków to każdego zadowala co innego ale według mnie są nomen-omen gówniane, owszem niektórzy kierowcy zarobią w sezonie może 4,5 tysięcy ale przeliczając to na liczbę godzin spędzonych w pracy to można spuścić nad tym zasłonę milczenia. Urlopy, chorobowe itp. płatne oczywiście od umowy o pracę na najniższą krajową jakby ktoś miał wątpliwości. W sezonie nie zależnie od tego czy pracuje się w biurze czy w plenerze jako serwisant to istny kołchoz, z biura najlepiej nie wychodź a z samochodu nie wysiadaj, praca w biurze 10-12 godzin to raczej standard, oczywiście nie istnieje coś takiego jak nadgodziny czy premie, nie starcza ci ośmiu godzin na dopięcie choćby podstawowych spraw na zajmowanym stanowisku to znaczy że czas pracy sobie źle organizujesz:)))), nie radził bym też sugerować się bajkami o tym że po sezonie za to odpoczywamy bo trzeba sprzątać cały bajzel który powstał po miesiącach letnich czyli tzw. szczycie w firmie, o kierowcach nawet nie piszę bo dla nich doba w tej firmie powinna być liczona jako 48H, po sezonie kierowcy wysyłani są na przymusowe urlopy bądź szorują i naprawiają kible na placu co w ujemnych temperaturach jest jeszcze mniej przyjemne niż normalnie:) Btw. "sezon" w kiblowej branży zaczyna się mniej więcej pod koniec kwietnia a kończy początkiem listopada czyli tak naprawdę w ciągu roku to około 7 miesięcy wyjętych z życia . Podsumowując: praca w biurze, (logistyka, windykacja, kadry, obsługa klienta) na krótką metę ok. dla kogoś bez doświadczenia i obycia na rynku pracy, po takiej szkole już nie wiele później jest w stanie człowieka zaskoczyć. przedstawiciele handlowi - nie ma tragedii ale ogólnie zarobki w sezonie raczej nie powalają, poza sezonem bida z nędzą też raczej dla osób bez większego doświadczenia kierowcy- jeśli masz tylko kartę rowerową tzn. kat "B" i nie mierzi Cię babranie się w gównie to chyba przeżyjesz, pod warunkiem że nie masz na utrzymaniu nie więcej niż jednego kota i to takiego który nie zbyt Cię lubi bo przez większą część roku będziecie się rzadko widywać. Ogólnie na pewno nie jest to firma którą bez względu na wszystko należy omijać szerokim łukiem ale ja raczej nie polecam.
    An

20.09.2016 18:39

Ogólnie to jestem zdania, że jeśli mówimy o WC SERWIS SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA to powinniśmy się na chwilę zastanowić nad tym czego oczekujemy, bo niby niektórzy mówiąc coś negatywnego, ale firma jest dobra, nieźle płaci, zapewnia znośne sociale

08.09.2016 15:40

opinia

12.09.2016 16:44

No tak bo biorą pierwszych lepszych z łapanki, bo oczywiście takim zapłacą najniższa stawkę, umowę śmieciową, kogoś od razu po szkole który nie ma pojęcia o takiej pracy a klienci czekają na usługę po tygodniu czasu. A komuś z doświadczeniem to musieli by zapłacić jakieś odpowiednie pieniądze i normalna formę zatrudnienia. Kto się zgodzi na takich warunkach śmieciowych pracować??
    zabrzanin

20.09.2016 17:46

Kolego a po co mają normalnie zatrudniać i dać normalnemu człowiekowi zarobić!!!! w oddziale w Zabrzu najlepiej jak by ktoś dla nich pracował po 14 godz. na umowe zlecenie za 1360zł. to by Bardzo Im Pasowało, aaa jeszcze dobrze by było żeby ten pracownik był Bardzo Zadowolony i Nie Narzekał w Ogóle na Pracę i Firmę:)

27.07.2016 15:12

08.09.2016 15:18

z jakim doświadczeniem, o czym ty mówisz, ja aplikowałem z doświadczeniem w transporcie 12 lat, wykształcenie kierunkowe ale dla nich to bez różnicy.
    Stary wyga

24.03.2016 20:37

Nie warto ,nie rozwiniesz sie żadnych perspektyw i doceniania pracownika .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WC Serwis Polska?

17.03.2016 11:37

Radek

02.04.2016 10:35

Przemyśl na premie i inne nie licz to tylko w rozmowie będzie socialu brak choć przy firmie zatrudniającej jest to wymóg ustawowy. Święta spędzasz w pracy bo imprezy na święta ale nie licz na dodatkowe uposażenie to twój obowiązek. Jak nie masz nic lepszego to wchodź do tej firmy czasem spóźnią się z wypłatą parę dni ale zarobisz by przeżyć i tyle. Możesz potem szukać coś lepszego choć kible w CV nie wyglądają super.
    gosc

13.03.2016 17:45

Skoro tak zle jest w WC SERWISIE to dlaczego twój mąż nieodejdzie gdzie indziej nawet na tira a ile twój mąż przy tylu godzinach pracy zarabia bo napewno 6 tyś zarobi bo mój mąż jezdzi tirem i jest gościem w domu i zarabia zaledwie 4,5 do 5 tyś i zdana jestem sama na siebie i muszę żyć takie są czasy niestety żeby zarobić to trzeba pracować od rana do nocy bo prywaciarz taki ma system pracy.
    dzeki czan

13.02.2017 17:18

"takie są czasy niestety żeby zarobić to trzeba pracować od rana do nocy bo prywaciarz taki ma system pracy" Niestety przez takie podejście jak twoje i tą niewolniczo-poddańczą mentalność w tym kraju nigdy nie będzie dobrze zwykłym pracownikom, a drobnym cwaniaczkom i wyzyskiwaczom będzie tu jak w niebie,
    gosc5

09.03.2016 19:56

witam serdecznie moj maz pracuje w wc serwis od 4 lat i jestem zalamana poniewaz nigdy go nie ma w domu nawet zima,szefostwo traktuje go jakby byl robolem a nie pracownikiem,nawet jak ma wolne to dzwoni szef bo musi byc postawiony kibel tu i tam ,to jest chore,latem jezdzi po 20 godzin 4-3 godziny spi i dalej w droge ,naraza swoje zycie i zdrowie,a jest to oddzial w lubuskim i nie radze nikomu isc tam pracowac hyba ze ktos nie ma rodziny wtedy moze sobie jezdzic ,nasza rodzina niestety przez ta firme sie rozpada przykre ale prawdziwe

24.02.2016 23:28

Zwracam honor...byłem bezczelny z tą pisownią :-D
    Waldas

24.02.2016 23:26

Raczej nie..."beszczelny" Chyba Ty wróć do podstawówki :-)

24.02.2016 23:24

Acha...piszemy "beszczelny"...wróć do gimnazjum i je ukończ.

Kontakt - WC Serwis Polska sp. z o.o.

Szybowa 2 41-808 Zabrze

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja

24.02.2016 23:20

Słuchaj drobny cwaniaczku,a na czym polega praca handlowca jak nie na pukaniu do "drzwi"? Do Twoich raczej nikt nie pukał bo pewnie ich nie masz.Wejdź w zakładkę referencje jak uważasz że jesteśmy nie punktualni. Nędzna zagrywka konkurencji...w wynikach wyszukiwania liczą się inne sprawy niż Twój śmieszny wpis...ale skąd Ty to możesz wiedzieć.
    olo

19.02.2016 21:36

ciekawe z czego płacą pracownikowi jak przedstawiciel daje taką stawke która przekracza koszt utrzymania no chyba że jak reszta opisala jest to firma która nie dojezdza na czas poza tym jest na tyle bezczelny że puka ludziom do drzwi o sam nie potrafi klienta znalesc sierota jeden z drugim
    Tadeusz

17.02.2016 12:54

Dobra firma ja nie ma innego wyboru Ja straciłem 4 lata
    niedziu

14.02.2016 18:30

witam, jutro mam rozmowę kwalifikacyjną na przedstawiciela handlowego w Lublinie, czy ktoś jest w stanie coś podpowiedzieć?
    Tadeusz

24.08.2015 23:25

Ja podziękowałem prezesowi za namówienie do zmiany pracy Mam lepsze zarobki spokojną pracę i do tego na wyjazdach nie namiot a Hotel oraz inne normalne warunki pracy. Walczcie dalej i powodzenia :)
    Łysy

26.07.2015 12:33

Koledzy gdzie wy pracujecie w jakich oddziałach w sezonie jest faktycznie dużo pracy wiele godzin ale wynagrodzenie jest adekwatne auta w miare nowe i ekipa ok jesli chodzi o wlkp szefostwo jak kazdy by miał takie to praca bajka wiadomo w sezonie ciśnienie jest ale robisz swoje i jest ok

09.12.2014 12:30

Taro

01.03.2015 01:27

Pracujesz jako serwisant - dostajesz samochód służbowy na dojazdy do apartamentów i wieziesz przy okazji kilka na pace oraz baniak z siorbaczką oraz karchera i wodę z płynem do gówien - pardon - biletów podróżnych. Czasem tylko wysiorbiesz i umyjesz - ale jak młodzi wywalą taki apartament na ziemię - wtedy jazda - postawić i wysiorbać resztę co została a cały apartament wymyć i masz szczęście jak bilety podróżne nie przyschły to tylko karcherem zmyjesz. Jak zaschnie - no to jak myślisz? Apartamenty masz sam ładować na pakę - nwięc nie licz na to, że za tobą będzie widlak jezdził - jak masz małe to pół biedy - jak kabiny - do (usunięte przez administratora) stęka jak podnosisz. No i nie myśl, że sobie odpoczniesz na ławeczce - masz GPS i jak za długo siedzisz w jednym miejscu zaraz telefon i ostatnia wypłata do wzięcia jak się powtórzy - wszystko za 1800 zeta na miesiąc - jak obliczyłem swoją ostatnią wypłatę - wyszło, że na czysto mam 8 zeta na godzinę. Powinienem podziękować i na kolanach jeszcze dziękować - no to podziękowałem - jestem na spedycji i tylko windą zwożę palety lub tylko plackiem pod paleciaka na rampę - za te same pieniądze w |WC musiałem niemal 2 razy tyle dybać - szkoda mi tylko chłopaków - fajni ludzie tam pracują - żadne berety - ale z tego co wiem, jeden już leży w szpitalu połamany bo... no właśnie - sprawnym inaczej musiał jezdzić.
    Jędrek

09.10.2017 20:18

Witam Kolego kierowca serwisant babrzesz się w złocie jak wszędzie w Toi toi też .Potrzebują kierowców c+e takie wymogi ,bo ciągasz przyczepki dwu osiowe.A płacą jak wszędzie .Aby zarobić trzeba orać i to dobrze wc i toi toi to sama branża i takie same wymagania.Jak by doba mniała 48 g to by było też mało.Pozdrawiam

20.11.2014 04:14

A jak w Koszalinie? Są tam jakieś przyjęcia, bo w toi toju chcą C+E. Chyba zwariowali.
    trep

23.11.2014 03:21

a dlaczego cały czas szukają kierowców do pracy? myślisz na lublinku sobie pomykać? Tylko na miasto - trasa tylko na zestaw a jak impreza to jak by mogli - to na 3 przyczepy i na 2 piętra abyś nie musiał się wracać. Jak ktoś ma c+e to średnia pracy od września do marca - a potem spindala na zestawy zarabiać kasę a nie babrać się w ggwnie bez odpoczynku i jak ktoś wyżej napisał - na złomie narażać życie swoje- tez już mam dość i znikam od kwietnia na spedycję
    Taro

29.08.2014 11:47

Jeżeli chodzi o firmę - tak jak inne - nie ma różnicy - pracuj dużo, a MY, nie bój się - damy radę. Płaca nieadekwatna do wkładu pracy ale da się przeżyć, choć 12 godzin dziennie to raczej w dni świąteczne poza sezonem - bo w sezonie.... Najgorszym jest stan pojazdów - są zajeżdzone, awaryjne i niebezpieczne - stare opony, brak zapasów, hamulce niesprawne, światła niesprawne, układ kierowniczy nieprawny - za wszystko płaci kierowca jak złapie drogówka. a jak zrobisz wypadek- płacisz za wszystko i nie ma tłumaczenia ze był niesprawny a kazali jechać - firma sądownie wyciągnie od ciebie całą kasę i nie odpuści.
    sally

25.04.2014 02:50

oj już przestań @torin opowiadać takie rzeczy. Nie będziemy teraz wracać każdy do swojej przeszłości :)
    torin

06.04.2014 13:00

powyżej minimalnej krajowej to nie jest niestety szczyt marzeń za taką brudną robotę. No ale cóż - było się uczyć na prawników, lekarzy...
    jarek

04.04.2014 17:30

No i raczej płacą, bo przecież nikomu nie sprawia to przyjemności, to stawki w wc serwis pewnie sa powyżej minimalnej krajowej, mam rację?
    Były

13.12.2016 14:50

Nie ale dlatego jest jak jest :P
    Sympek

26.03.2014 19:40

A na chłopski rozum - jaka jest radość w babraniu się z ludzkim g.....em ? Chyba żadna. Myślę, że za taką pracę powinni chociaż solidnie płacić.

25.08.2013 11:56

No jak za pracę zima przy stwardniałych zamrożonych (usunięte przez administratora) 1800 to dużo to ok.

Zostaw merytoryczną opinię o WC Serwis Polska sp. z o.o.