MATEX Sp. z .o.o.

• Złotoryjsko
  • Trojanowo
Borne Sulinowo - P.P.H MATEX

3. Opinie o pracodawcach Starczanowo
  5. Opinie o MATEX Sp. z .o.o.

Opinie o MATEX Sp. z .o.o. Starczanowo

Nie przegap nowości o MATEX Sp. z .o.o.!

Aneta

05.06.2018 20:29

Ponownie muszę Was prosić o rozwagę słów używanych w waszych wypowiedziach w tym wątku. Wielokrotnie są one na granicy lub wprost łamią regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Pamiętajcie, że zależy nam na każdej opinii, ale opinie powinny być obiektywne i wnosić jakąś wiedzę dla potencjalnych kandydatów do pracy. @666 Możesz powiedzieć co Twój komentarz miał wnieść do wątku? Zobaczcie, że jest kilka osób zainteresowanych pracą w Fabryka Mebli Matex, np. @Remik pytał o atmosferę i warunki pracy. Może ktoś mógłby mu opowiedzieć jakieś obiektywne konkrety? @Pracownik z takim pytaniem to radzę się zwrócić bezpośrednio do HR w firmie. Nie sądzę, żeby na tym forum udzielano odpowiedzi na takie pytania. Możesz nam natomiast opowiedzieć, jak ci się pracuje w firmie?
    Remik

09.06.2018 12:32

Pani Aneto czy pani czytała regulamin https://www.gowork.pl/regulamin. Pani żyje w państwie wolnym Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. Oznacza to, że każdy z nas ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania uzyskanych informacji. Wolność wypowiedzi gwarantuje zakaz cenzury środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy. Każde demokratyczne państwo gwarantuje swoim obywatelom wolność słowa. Jeżeli ktoś pyta o atmosferę i warunki pracy to z tego portalu dowie się najwięcej. Niestety pani rady nic nie wnoszą do wątku, a dział HR jest destrukcyjnie przegniotą jednostką, stronniczą nie wnoszącą nic pozytywnego do obiektywnej dyskusji!

02.04.2018 19:13

Witam chciałbym sie dowiedzieć na kiedy jest planowanie wyplacanie tzw wakacyjnego? Na poczatek czerwca? Czy w lipcu. Chodzi mi o konkretna datę z góry dziekuje
    stol

22.02.2018 17:32

Czy wiecie ze Nasza szefowa jest na 35moejscu najbogatszych polek. Wstyd żeby ludzie zarabiali takie grosze a Ona tylko ciuła kase. Juz nie mówiąc o łamaniu praw pracowników.
    Xyz

26.01.2018 22:26

Najgorsza pani BB na tapicerni nikt tego niewidzi lub udaje to mobing tapicerów i krawcowych Dlaczego ludzie się zwalniajá i nikt z tą osobą niechce mieć dyżuru kierowniczka kierowników nie polecam psycha siada szkoda czasu na tą firme
    xx

11.02.2018 20:21

Najbardziej znienawidzona osoba w zakładzie pani BB jak sama szyła waliła kichę jak tylko się dało a teraz wszystkie rozumy pojadła i uprawia lobbing w biały dzień i wszyscy o tym wiedzą i przez nią zwalniają się krawcowe

17.02.2018 23:27

Dlaczego z nią nic nie zrobicie nagrać ja i pokazać szefowej i iść dalej by pokazać ze sobie na takie traktowanie nie pozwalacie do puki nic z tym nie zrobicie to nadal tak będzie was traktować
    neuerMA

19.12.2017 23:12

Witam.Czy ktos z Panstwa pracowal tam biurowo? Czy traktowanie pracownika wyglada tam tak samo jak opisuja to Panstwo na produkcji? Z gory dziekuje za informacje.
    vandetta

27.01.2018 21:29

W biurze atmosfera średnia, zależy gdzie trafisz. Jeśli chodzi o wynagrodzenie...żenada!!! Nie licz na podwyżki, premię, czy jakiś benefity. Więcej mają kobiety na kasie w Biedronce. Chyba, że nie zależy Ci na rozwoju to ok. Jedna kobieta, która uważa się za kierowniczkę, traktuje wszystkich z góry, mówi jak do dzieci....straszna kobieta. Fima bez przyszłości dla pracowników. Nic nie robią sobie z ludzi, czy to na produkcji czy w biurowcu,
    zemsta

06.02.2018 09:01

faktycznie zenada jak moglas przyjac taakie warunki przeciez znalas je od poczatku ......
    nowy

12.01.2018 14:16

Nawet pracujac caly miesiac nie zarobisz za dobrze chyba ze jestes przydupasem bo duzo osob jest pracowitych chetnych do pracy nie boi sie nowych wyzwan ale w mateksie to nie wyplata to jalmużna
    Pani

11.01.2018 23:56

Nie polecam tej firmy malo placa jak zachorujesz 2 tyg to 3 miesiace bez tzw premi oszukuja na wyplatach brak zwiazkow zawodowych I robia co sie podoba
    Odmieniona

14.12.2017 10:48

witam. Mam zamiar przyjąć sie do matexu i zastanawiam sie czy warto, ktoś mi powie czy warto ?

27.12.2017 22:42

no w końcu powinny tam powstać związki zawodowe
    krawcowa

08.12.2017 20:57

Co myślicie o założeniu związków zawodowych?
    Stolarnia

14.12.2017 00:40

Brawo tak dalej walczyć o siebie
    Stolarnia

14.12.2017 00:49

Wystarczy odejść od stanowisk pracy na 3 godz i matex leży ale wszystkie działy musiały by to zrobić

22.11.2017 06:47

Jakoś na dniach podobno zwolniono jedna kobietę tylko za to ze po bardzo wielu przenoszeniach po wszystkich działach miała dosyć i poszła do szefowej poprosić o swoje jedno stanowisko pracy a nasza kochana pani prezes wręczyła wypowiedzenie koniecia która pracowała dla niej 10 lat naprawdę zero zrozumienia i saacunku ślą ludzi
    nieważna

29.11.2017 18:02

akurat tu się nie zgodzę. ta pani była przenoszona wielokrotnie bo nie potrafiła pracować w zespole i nie widziała u siebie żadnej winy. to koleżanki poprosiły żeby ją usunąć.
    anonymous

27.11.2017 16:18

Czemu się nie podpisałem z imienia i nazwiska pacanie, (usunięte przez administratora) obrabiać anonimowo to każdy potrafi. Żałosny jesteś
    Robol

21.11.2017 12:55

Firma straszna tylko dla osób mocnych psychicznie rzucają po wszystkich stanowiskach jak psa i traktują ja najgorszych masz być od wszystkiego na szwalni najlepiej jak umiesz na overloku szyć i stebnówki i wszystko inne przekładają cię z powodu braku pracy a dla znajomych soboty pracujące nawet są ???? jesli na 5 różnych maszynach nie pracujesz szybko i dobrze to dostaniesz 1400 i rozmowę ze musisz robić więcej ???? a jak prosisz o zostanie przy jednej pracy to zawsze odpowiedz jest taka potrzebę ma firma ale na to ze musisz utrzymać rodzine nikt nie patrzy liczy się firma która ma cię w (usunięte przez administratora)

24.11.2017 22:30

Gorszej firmy nie spotkałem od lat szukają pracowników zero szacunku dla pracownika trzymajcie się od nich z daleka
    Protest

21.11.2017 13:10

Kochani czytają te wpisy tutaj od pracowników tej firmy jestem jednym z nich rzucam hasło ,,czarny protest matex” przeciwko nierównemu traktowaniu ludzi tutaj zasady są proste w dzień w którym dostaniemy nasz super zajebisty obiad z mysimi gownami (czyli przed świetami) ubieramy się wszyscy na czarno zobaczymy ilu nasz jest może ktoś z góry będzie mógł ocenić sytuacje ile osób czuje się zle w tej firmie
    Wkurzony

22.11.2017 16:59

Nie musisz go przecież jeść może wolisz osmiorniczki
    Protest

23.11.2017 04:25

Myśle ze są zdrowsze niż kupy myszy ale żeby było mnie na nie stać muszę wyjechać na Ukrainę i wrócić może wtedy w tej firmie będzie lepsze traktowanie...
    tapicernia

02.10.2017 22:50

Jak to jest z tym zarządzaniem kadrami w Matexie, że daje się na tapicernie brygadzistę Łukasza (tego z nabiału, wcześniej i teraz), który dlugo na tapicerni nie był, ale... był najlepszy? Który najlepiej wydawał (i planował!) wydawanie roboty po południu jak i rano wypracowując duże, albo wystarczające przody. Dlaczego taką osobę dano z powrotem do układania materiałów na wywożeniu nabiału? Tam NIE JEST niezastąpiony. NA TAPICERNI GO BRAKUJE.
    Monika

14.11.2017 12:13

Jeśli jest ktoś zainteresowany pracą krawcowej, zapraszam do kontaktu. Atrakcyjne warunki, umowa o pracę. Zapraszam do kontaktu: 666327050
    Diabełek

15.11.2017 02:07

Pozdrawiam panią brygadziste z szwalwi zaraz od tego nygustwa (usunięte przez administratora) ci wiecej urosnie. Wez sie do roboty.
    Kraecowa

18.09.2017 00:14

Ludzie by się sprzedali tam za złotówkę bo ktoś ma lepszy mebel .jeśli jesteś pupilem liderki lub kierownika masz meble dobre jak nie to ochłapy robisz pozdrawiam krawcowe co jedna na drugą patrzeć nie może he jak by mogły to by się pozabijały a Agatka chodzi i goni do roboty
    Zasadniczy

17.08.2017 06:23

Pracujesz w firmie I nic nie wiesz chyba jesteś obcy nic nie zabrali przeciwnie dołożyli 100 miesięcznie tylko wypłata jest raz w roku na przyszłość postaraj się o lepsze informacje

08.08.2017 10:52

likwidacja za niechorowanie a podwyżek nie maaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! wiec do woli można być na L4 i tyle
    Aneta

19.05.2017 11:38

Obecnie firma potrzebuje osób do pracy jako Stolarz, tapicer, krawcowa. @Byly pracownikmoże Ty możesz powiedzieć jak wygląda praca na tych działach firmy?
    BEEEEEEE

01.06.2017 11:27

NIE POLECAM TEJ FIRMY, niedługo okres wakacyjny co bedzie jedna zmiana wiec jak co roku po 10 h robienia i autobusy specjalnie bedzie póżniej żebys nie mógł wcześniej wyjść z firmy, chyba że na piwo do sklepu w czekaniu na autobus :D
    Byly pracownik

29.04.2017 22:02

Zarobic sie da ale trzeba robic. Niestety rownego traktowania pracownikow nie ma i zapewne nie bedzie. Niektorzy pracownicy to margines spoleczny ale no coz, na produkcje przyjmuja nawet po gimnazjum. Czasami mozna uslyszec szczekajacych (w znaczeniu doslownym) pracownikow tapicerni. DOROSLI LUDZIE.

14.03.2017 16:15

cos tu ostatnio ucichło :P

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MATEX Sp. z .o.o.?

27.02.2017 16:12

a ja 2 lata straciłem tam ......
    Jony zapado

24.02.2017 17:12

Powiem krótko firmę omijać szerokim łukiem. Pracowałem i straciłem trzy lata życia... Pracując tam nie ma się przyszłości...
    alibaba

31.01.2017 20:40

Zarabiając najwięcej w Matexie być skazanym na łaskę i niełaskę teściów. Raz będąc bonzem z 50 calowym telewizorem na naszej klasie, a raz bezdomnym jeśli teść powie wyp.................
    michał....

27.01.2017 07:08

i tak za mało jest i zawsze będzie//////////////////////
    Alibaba

24.01.2017 18:09

Wreszcie podwyżki. Pewnie co niektórzy po kilkudziesięciu latach wyprowadzą się od teściów...................... A inni nie będą gonić złotówy do Poznania buahahah
    pracownik_produkcji

11.01.2017 16:39

A ja polecam pracę w firmie, byłem już z wielu firmach i każdy myśli że wszędzie jest lepiej a to guzik prawda. Można tutaj zarobić jeżeli się chce! Szkoda że zawsze większość lewusów się wypowiada, OSOBIŚCIE POLECAM
    jegomość

11.01.2017 22:58

Błahaha prawdziwy rodzynek ... z odbytu kazia się odezwał...
    hejhej

23.01.2017 13:26

jegomość, to taki sam efekt jakby z Twojej mordki się odezwać :)

Kontakt - MATEX Sp. z .o.o.

Przemysłowa 1 62-330 Starczanowo

Branża główna: Meble
    Kaka

06.01.2017 21:38

Jak to nowych lepiej traktują niż starych? Zwolnij się i jeszcze raz się przyjmij a wtedy będziesz "nowym"

05.01.2017 01:34

Kto uwaza ze ta firme powinno sie zamknac?
    mamabanego

07.12.2016 21:47

krojczych potrzebują? jakie warunki?
    pucuś

02.12.2016 00:10

RENIA DRZE PAPE NA CAŁY MATEX WIEC KAŻDY SIE ZWALNIA HAHAHHAHAHAHAHAH.......
    tapicer

23.11.2016 20:48

Cieszyć się świąteczne jest to jest to co jedyne Matex proponuje o daje ale jeszcze stawia warunki powyżej pół roku na umowę o pracę . nie długo się ruszą nowe firmy ciekawe kto będzie tu robił - kaziu będzie sam na tapicerni meble robił . kaziu woli Ukraińców wziąć nic pracownikowi dać więcej
    byly pracownik

23.11.2016 11:31

ale praca bardzo fajna wiadomo trzeba szybko i myslec co sie robi
    byly pracownik

23.11.2016 11:25

Nie polecam pracować w tej firmie sami kapusie i nie maja co robic a jeszcze oszukaja na wyplatach
    &&

28.10.2016 20:23

Gdzie są podwyżki co już kilka lat nie było .
    pola

30.09.2016 14:58

no to jest teraz chyba jedna jedyna oferta pracy od nich prawda? z cala pewnoscia oferowane jest tutaj m.in. zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, rozwój zawodowy oraz pakiet prywatnej opieki medycznej, kartę Multisport, dofinansowanie nauki języków.
    %%%

27.09.2016 19:14

To zaczynamy popołudniówki od pazdziernika do 23 zawsze godz mniej.
    Aaax

18.09.2016 18:22

Witam zaczynam od jutra pracę na nabiale.Jest ciężka tam praca?jakie zarobki?

04.08.2016 22:43

%%%

04.08.2016 22:56

Na poczatek najnisza krajowa a puzniej zalezy gdzie bedziesz,i jakie meble itp bedziesz robił jako młody dostaniesz najgorsze gówno za grosze wiec rewelacji nie bedzie

27.07.2016 22:05

M

29.08.2016 21:11

Jesteś nie fer, skoro żeś pojechała z imienia i nazwiska tak bezczelnie, skoro zdawała za litr mleka to powiedz gdzie. Jestem zainteresowana promocją. Może się przedstawisz? Stolarnio... Czy mogę cię nazwać tchórzem?
    maniu

19.06.2016 21:39

Ja tam nie narzekam. Zapierdalam jak dzik choruje 3 dni minus 500 z wyplaty ale (usunięte przez administratora) jest. do emerytury w takiej firmie.

Zostaw merytoryczną opinię o MATEX Sp. z .o.o.

Oferty pracy - MATEX Sp. z .o.o.

Pracownik biurowy / Pracowniczka biurowa ze znajomością jęz. niemieckiego lub jęz. angielskiego

MATEX Sp. z .o.o.

Starczanowo