Fabryka Mebli Matex
3 282 623 5 1

Opinie o Fabryka Mebli Matex

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak13Nie5
Mlody
 Opinia

Bzdury piszesz jest wymagajacy i tyle idz ty na kierownika zobaczymy jak bedzie .

Pomocna?
Tak4Nie13
Pracownik
 Opinia

Co ty Luka bredzisz,zacznij myśleć.(usunięte przez administratora) To że nasz kierownik jest wymagajacy to dobrze bo chociaz jest pożadk. Kieras jest miły i szczery, więcej takich ludzi trzeba. A nie jak Ci którzy własnego cienia się boją i tylko oszukują bo inaczej nie potrafią

Pomocna?
Tak5Nie4
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 06.07.2019 13:51

Miły?szczery?haha i u nas na dziale nie odróżniający mebli przecież on nie ma wogole pojecia o tym co my robimy.Taka jest prawda

Pomocna?
Tak4Nie3
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 06.07.2019 15:52

Jak dla mnie to jego ego..... Przewyższa jefo osobowość ale to człowiek ktory nie zdaję sobie sprawy.myśli ze jest panem i władca a cala reszta to pioneczki w jego glupiej grze z ludzi (usunięte przez administratora) sobie robi udowodnił to niejednokrotnie...................reszta. Bez koment..

Pomocna?
Tak4Nie3
pracownik
 Opinia
@Pracownik 07.07.2019 00:50

Złotousty wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Hehe. Prawda jest taka ze wszedzie trzeba pracować a jak masz tyle pomysłów to idź na kierownika. Będziesz miał swoje pięć minut na wykazanie Zobaczymy jak sobie poradzisz. Zderzysz się z ściana i się posmiejemy z Ciebie. Hehe zakompleksiony leniuszku.

Pomocna?
Tak3Nie2
....
 Opinia

Najlepiej to papierosik, dać skrzynkę browarów i posiedzieć na palani z kilka godzin na dobe.To by było super. Boli a pozostali to w pompie maja te 8 lat nie... godzinowka na fajeczce a akordowi do roboty.. wszystko. w temacie.

Pomocna?
Tak4Nie3
Stolarz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mlody 02.07.2019 18:59

Odnosze wrażenie ze ktos sam sie tu broni.Takie wybielanie samego siebie jest porostu żałosne.

Pomocna?
Tak4Nie
Stol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Stolarz 09.07.2019 22:41

A łysy świstak siedzi i zawija brednie w te sreberka.... A w domu wszyscy zdrowi?

Pomocna?
Tak5Nie2
Jack Daniels
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Stol 10.07.2019 15:53

Zal du....sciska?prawda boli widze u mnie w domu ok tylko pytanie czy u ciebie

Pomocna?
Tak1Nie2
Czysta wyborowa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jack Daniels 11.07.2019 07:15

O mamy cie łysy kreciku co pod innymi kopie! widać że wyssales kopanie z mlekiem m...tki. Myslisz że za kapowanie zawsze będziesz miał czysto w papierach

Pomocna?
Tak4Nie3
Gonia gosia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Czysta wyborowa 11.07.2019 18:20

No musze ci powiedziec ze myslisz i myslisz ale jestes jescze bardzo zimno myslisz ze jestes pewien kto pisze a tu hu...bombki sztrzelil ...szukaj dalej hehe widze ze naprawde bardzo mocno cie prawda boli no ale coz moze robic stary kawaler moze zapisz sie do chłopaków do wziecia to tamm zrobbisz show bo tu marnie ci to idzie. szukaj dalej

Pomocna?
Tak2Nie
Bart bart
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Czysta wyborowa 11.07.2019 18:20

Ktos kto to napisal widze ze jest ograniczony w 100 procentach czy Ty myslisz ze ktos sie przyzna. to jest celowo tak napisane zebys dalej się glowil.

Pomocna?
Tak2Nie
.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gonia gosia 11.07.2019 22:55

A w tamtej bajce były smoki i przyleciało UFO?

Pomocna?
Tak1Nie2
Bart bart
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@. 12.07.2019 04:59

Byl bys inteligentny to spójrz na godzine dodadnie wydaje mi sie ze kierownictwo ma zebrania o 7 a opinie dodawane sa po 7. Jestes tepy i tyle w temacie hehe

Pomocna?
Tak2Nie
Nabiał
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bart bart 12.07.2019 07:20

Kieras czy ciebie juz w 100% po....bało. Tep...go łysego głuptaska i w dodatku knura widzimy codziennie w robocie. A ty codziennie rano widzisz swoją podobizne w lustrze i nic z tym nie robisz. Hehe... pajacyka zgrywasz i tyle Ci powiemy.

Pomocna?
Tak5Nie2
Tapicer
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nabiał 12.07.2019 14:56

A temu panu juz dziękujemy. Największego matacza zatrudni co w intertrendzie lody kręcił.

Pomocna?
Tak6Nie2
!!!
 Opinia
@Bart bart 12.07.2019 07:20

Panie Artu Pan naprawdę z pewną częścią ciała chyba na głowy sie zamienił. Przemeczony Pan jest urlopik, urlopik

Pomocna?
Tak6Nie1
Jakaś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@!!! 12.07.2019 15:37

Kierownik Artur żałował wody dla pracownika z montażu. Prawie się popłakałam. Jak tak można nie dać wody.

Pomocna?
Tak6Nie2
Lala
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@!!! 12.07.2019 15:37

Jestem ulubienica Pana kierownika Lysego i nie wiem co wy od niego chcecie. Może i się zamienił z Ch... Na głowę ale jak on potrafi babe wokol palca odkręcić. Bajka. On nie ma czasu na uzeranie się z byle kim bo kierownik którego po brudnych nogach powinno się lizać.

Pomocna?
Tak3Nie4
Zła
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lala 12.07.2019 18:16

(usunięte przez administratora) Kierownik nie jest od bajerowania. Niech zajmie się praca, bo jak na razie to kiepsko to wszystko wygląda.

Pomocna?
Tak8Nie
Neutralny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czytac juz sie tego nie da jedni na tego drudzy ns tamtego i w kółko to samo kazdy ma swoje racje.prawda jest taka ze jeszcze sie taki nie urodzil zeby wszystkim dogodzil.współczuję im tej roboty w tym zakladzie i z takimi ludzmi. Wszedzie zle tapiernis zle dnb zle stolarnia zle szwalnia zle montaz zle ludzie tam sa przepelnieni nienawiscia.na kazdym dziale cos bylo jest i bedzie bo jest to za duza zbieranima ludzi i kazdy ma swoje poglady ale ludzi to tu na forum nie obchodzi lepiej by napisali o podwyżkach bo pensje to sie nie zmieniaja tam od dawien dawna.

Pomocna?
Tak5Nie1
PePe
 Opinia

Witam. Dzisiaj dwóch gości było w Tomteq-u (firma kończy działalność) i agitowało do pracy w Matex-ie. Przeczytałem opinie i pojawiły się wątpliwości - co zrobić ? Przydałaby się jakaś wyważona, ale prawdziwa informacja - rzeczywiście jest aż tak źle ? Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie1
Ten
 Opinia
@PePe 27.06.2019 19:20

Jest źle. Stawki akordowe są chińskie. Idzie tam zarobić, ale pod warunkiem że te 8 godzin nie będą praca, ale maratonem. Codziennym.

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik
 Opinia
@PePe 27.06.2019 19:20

Przyjdz to sie przekonasz ze po miesiacu odejdziesz????????????????

Pomocna?
Tak1Nie
Normalny
 Opinia
@PePe 27.06.2019 19:20

Najfajniejsze są firmy gdzie nie ma pracy masz dużo wolnego nie biegasz maratonu nie zarabiasz ale masz luz potem każda praca to katorga ale to nic teraz firma kończy działalność i wszyscy zadowoleni bo nie ma co robić a jak wiadomo robota głupota proponuje tam zostać jest tam pełen komfort czyli brak roboty

Pomocna?
Tak1Nie
Mlody
 Opinia
@PePe 27.06.2019 19:20

Sam sobie odpowiedz jak jest tak zle to czemu tyle ludzi tam pracuje.

Pomocna?
Tak1Nie
Tapicerrrr
 Opinia

@PePe prawdziwa opinia jest taka ze mozna zarobić. Jakosc mebli jest srednia wiec niema co sie wysilać. A pani co prace na tapicerni wydaje lepiej platna prace daje rodzinie(czyli 50% tapicerni) a reszta ochłapy dostaje.ale zarobic mozna. Pozdro

Pomocna?
Tak1Nie1
JohnyWolf
 Opinia

Panie PePe, jeśli Pan napisze faktyczne realia pracy w Matex, ja Panu napisze Faktyczną oraz szczerą opinie związaną z TomteQ i pracownikami.

Pomocna?
Tak1Nie
Jakiś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kierownictwo na tapicerni nic nie robi caly dzień sciemniaja i nic wiecej. Szefostwo tego niestety niewidzi . niestety pan G pseudo zastepca kierownika nic niepotrafi nawet mebla od mebla nie rozróżnia. Za to pan D na kacu przychodzi i do 14 trzeźwieje. Szok.syf kiła i mogiła. Wszystkiego brakuje z innych działów a kierownictwo łącznie z panem kierownikiem produkcji nic niewidza bo maja wszystko w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie3
1
.
 Opinia
@Jakiś 19.04.2019 11:43

masakra zarobki. pracownicy z rozpaczy piją a kierownicy z bezsilności b co oni mogą na dusigroszy i centusiów :)

Pomocna?
Tak2Nie
Freddie
 Opinia
@Jakiś 19.04.2019 11:43

Kierownictwo z tapicerni robi za łysego bo ten tylko sciemnia w swojej budzie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak73Nie5
Ciekawy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jakiś 19.04.2019 11:43

Co masz na myśli że nic nie robi? Co twoim zdaniem powinien robić w takim razie? Praca jest źle zorganizowana? Nie masz materiałów do pracy? Nie są wprowadzane usprawnienia?

Pomocna?
Tak5Nie4
Jakiś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawy 29.04.2019 13:38

Braki z nabiału. (usunięte przez administratora) Swiecimy 3 lampki i bez skutki.zero organizacji pracy. Wózkowe na facebookach siedzą cale dnie a z meblem 40minut trzeba czekac a w tym czasie zero reakcji.

Pomocna?
Tak11Nie1
bruno
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jakiś 29.04.2019 18:21

Pracuję kilka lat ale takich pomyłek i braków jak są teraz z nabiału to jeszcze nie było , a jakość jest tragiczna.

Pomocna?
Tak15Nie1
Stefan
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jakiś 19.04.2019 11:43

Kierownictwo na tapicerni właśnie robi byłeś na innych działach. Jak czegoś brakuje nie ich winna od tego są kierownicy z innych działów. Jak Ci nie odpowiada zwolnij się jak masz narzekać

Pomocna?
Tak3Nie4
Tap
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Stefan 08.05.2019 16:40

Tak robi ze ludzie zostają do 15 a kierownictwo wychodzi chwile po godzinie 14. Z innych działów sa braki ale jakoś tam ludzie wychodza do domu o godz 14 zamiast zostac godzine i nadrobic troche. Zero organizacji na innych dzialach i na tapicerni tez . kazaliscie zostac pracownikom a o godz.14 wszystkie lampki żółte bo niema co wydawać. A szefostwo tego niestety niewidzi a kase muszą ludziom za stanie płacić. Wiem ze może kierownictwo niema kochających rodzin ale inni mają.

Pomocna?
Tak4Nie
Beniu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@. 22.04.2019 20:54

To prawda, że na przychodzenie do pracy po "spozyciu" jest ciche przyzwolenie. Na nabiale brygadziscie też się zdarza. Kierownik nie widzi, albo nie chce wiedzieć.

Pomocna?
Tak18Nie
Pan Jan
 Opinia
@Tap 10.05.2019 22:11

To nie wina kierownictwa tapicerni, ze inne dzialy sie nie wyrabiaja ale to fakt ze tapicerzy najbardziej na tym cierpia. Pol godziny stoisz i nie masz za to nic zaplacone a do 15 zostac trzeba...

Pomocna?
Tak1Nie
Jakiś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jakiś 29.04.2019 18:21

Co to za dział ,,nabiał" ?

Pomocna?
Tak1Nie
666
 Opinia
@Jakiś 23.05.2019 22:29

Jaja na tym dziale robią

Pomocna?
Tak25Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak28Nie
Stolarka
 Opinia

Nie jedna taka sytuacja w tej firmie tam była .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wkurzona Narzeczona
 Opinia
@Stolarka 19.11.2018 19:10

Oświadczam, że dn. 12.11.18r zamieściłam nieprawdziwe informacje o p. (usunięte przez administratora) naruszające jej dobre imię. Raz jeszcze przepraszam za cła zaistniałą sytuację.

Pomocna?
Tak2Nie3
Anonim
 Opinia

Dziękujemy bardzo Panie Kazimierzu ... godzinowka właśnie dziś dostała podwyżkę z 13zl na h na 14 ale jak zawsze dla osób na akordzie oznacza to tylko tyle ze podniósł Pan nam średnia jaka musimy mieć ... teraz bez podwyżki zrównaliśmy się z tymi na godzinowce śmiech na hali .... także teraz skierowane pytanie do Pana czy można się zwolnić i zatrudnić od nawa na godzinowke ?

Pomocna?
Tak33Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zulu
 Opinia
@Anonim 31.01.2019 13:56

Brygadzistka po podstawówce wreszcie sobie poszła. Minelo kilka tygodni i jakoś firma nie padła.Prawie wszyscy się cieszą. Tylko jeden osobnik jakiś taki pogubiony chodzi.Teraz nie ma się kogo radzić i poleceń wykonywać. Jak łyn sobie poradzi bez takiego doradcy?

Pomocna?
Tak31Nie
xyz
 Opinia
@Anonim 31.01.2019 13:56

A kierowniczka (usunięte przez administratora)w tym roku złotko czy sreberko na imieninki ??/ (usunięte przez administratora) na pewno już wszystko wie i pieniążki zebrane....no no za cukiereczka znów złotko .Tacy to pożyją :{

Pomocna?
Tak6Nie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hjkk
 Opinia
@Anonim 31.01.2019 13:56

Składanie się nie jest obowiązkowe .... jest nawet wręcz anonimowe .... a teraz wypominać .. żałosne ... uważam ze mamy najlepsza kierowniczkę w tej firmie i gdyby tylko chcieli to nawet po 10 mogłabym się składać !!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mamba
 Opinia
@zulu 01.02.2019 15:34

kerownik co go wypiepszyli z Inter-Mediolanu za wałki tak poprawił dzial, że to co wcześniej 2 osoby robiły przy 15 tirach teraz robią 3 przy 13 tirach oczywiście na godzinówce i śmieją się akordowym. Nie dziwi że zbańczył u siebie jak ma takie pomysły.

Pomocna?
Tak58Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
abc
 Opinia
@Hjkk 04.02.2019 07:18

skoro nie są obowiązkowe to dlaczego od razu wszyscy wiedzą kto nie dał kasy i masz za karę z mety gorszy mebel??? kup kwiaty i TO WYSTARCZY pracuje tak samo jak zwykła szwaczka na umowę i za większą pensję więc naszyjnik czy zegarek kupi sobie sama .Czerpanie korzyści materialnych-prezenty .łapówki jest karalne

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renia
 Opinia
@zulu 01.02.2019 15:34

I dobrze się stało. Ta "parka" dosyć złego już wyrządziła. Ona poszła, teraz najwyższa pora na niego.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zzz
 Opinia
@Renia 11.02.2019 12:50

Bez przesady, jakbym zarabiał na akrodzie tylko co na godzinówce to już dawno bym się zwolnił

Pomocna?
Tak3Nie
chłopak ulepszacza
 Opinia
@zzz 16.02.2019 12:13

zzz czy ty napewno jesteś akordowcem? CZy może masz układy z kierownikiem i dostajesz najlepsze kąski a na jakość przymykają oczy. Na akordzie żeby zarobić to musisz się naprawdę narobić ilości i ciężary i najlepiej mieć układy u wydawaczy pracy a na godzinówce....... niekoniecznie.

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@abc 09.02.2019 00:29

Zastanów się sama nad sobą ... składaliśmy sie po 1 zł tylko ci co chcieli ... a skoro dałaś a teraz wygadujesz to jesteś bardzo śmieszna osoba .... karalne łapówki .... ???? Myśle ze jesli Pani kierownik to czyta to z chęcią by ci oddała twoja 1 zł tylko brakuje ci jaj żeby się przyznać ...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ABC
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Anonim 27.02.2019 07:08

TO NIECH ODDA ELI JOLI ELI GRAŻYNIE ANI HANI MARZENCE BASI...... I JAK MA HONOR NA DRUGI ROK NIE BIERZE!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@Renia 11.02.2019 12:50

O kim tu mowa ?hmmm

Pomocna?
Tak1Nie
Ciekawy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Skąd tak złe opinie o kadrze zarządzającej? Ciężka praca ?

Pomocna?
Tak3Nie2
H.L
 Opinia

Witam.Firma Matex chce nas zatrudnic w Sulechowie.Czy jest to firma godna zaufania?Jakie jest tam wynagrodzenie ?

Pomocna?
Tak17Nie4
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
giant
 Opinia
@H.L 22.01.2019 18:36

Z tego co widzę na tym forum, to zarobki w tej firmie to temat tabu. Praca to nie wszystko! Ile tu zarabianie średnio? Czy przeciętny tapicer zarobi tu 3 tys. na rękę? A co z innymi stanowiskami? To taka wielka tajemnica?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gość
 Opinia
@giant 22.01.2019 20:24

Przecietny tapicer z pewnoscia te 3 tys zarobi, lepsi maja 4 pozniej to juz kwestia kto jakie meble robi. Na innych etapach produkcji zarobki sa mniejsze.

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
panienka z okienka
 Opinia
@Gość 23.01.2019 04:44

potwierdzam, nie wiem jak to dokladnie jest na tapicerni ale na innych dzialach godzinowka 13/14 zl na godzine w zaleznosci komu sie jak poszczesci a akord tak gdzies do 3k na miesiac albo 3k+ ale to juz jest praca praca praca albo dobre meble

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K1973
 Opinia

Nie Polecam!!!

Pomocna?
Tak5Nie
Xwq
 Opinia

Jaka też polityka że do góry siedzą ludzie nie mających nawet skończonych liceum a co dopiero maturę? Mówi wszystko samo za siebie jest jak jest typowe zoo

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kuratorium
 Opinia
@Xwq 05.03.2019 19:11

pisz wyrazniej nie wiadomo o co chodzi ...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wahrheit
 Opinia
@Xwq 05.03.2019 19:11

Wykształcenie nie jest najważniejsze. Znam taki przypadek, że facet ma tytuł mgr przed nazwiskiem a chodzi na smyczy swojego p a r o b k a bez szkoły albo innego cwaniaka bo tak odleciał od rzeczywistości.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
No tak
 Opinia
@kuratorium 06.03.2019 18:32

Wyraźniej napisać już nie idzie ale tempym się jest a nie bywa

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
no nie
 Opinia
@No tak 09.03.2019 08:22

Oczywiście, że da się napisać to lepiej :) Choćby interpunkcja pomaga, której na pewno uczyli w podstawówce. Wykształcenie nie ma znaczenia. Nawet bez studiów można rozwinąć własny biznes, zdobyć potrzebną widzę i umiejętności np w zakresie kierowania działem.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pustaki
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@no nie 10.03.2019 08:11

W matexie akurat nie trzeba nawet być minimalnie inteligentnym żeby awansować.....(śmiech) Może się kiedyś to zmieni bo jak tak dalej pójdzie to będzie większe (usunięte przez administratora) niż jest

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pełny pustak
 Opinia
@Pustaki 12.03.2019 08:27

A Ty masz ciągle czas na wypisywanie zajmij się robotą bo inteligencję podobno masz...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ogra
 Opinia
@Pełny pustak 12.03.2019 15:40

co to ma być plastusiowy pamiętnik, plastusia o kleksie z kałamarza, co na niego nie zważa... ogarnij się...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xwq
 Opinia

(usunięte przez administratora)falszywosc pracujących tam ,,kobiet" jest nieskazitelna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefano
 Opinia

Ile prawdy jest w tym kupowaniu Sulechowa? Wiecie coś więcej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@Stefano 04.02.2019 12:06

Już wiadomo że powstanie. Ziemia kupilna

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oferta pracy kierownik
 Opinia

Czy ktoś może wie, ile zarabia w tej firmie kierownik?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kadry
 Opinia
@Oferta pracy kierownik 29.12.2018 16:16

Na tą chwilę nie ma oferty na kierownika. Idę o zakład, że autor tego postu próbuje zamknąć buzie i wyciszyć niewygodne tematy. Ty co to pisałeś akurat wiesz ile zarabiają. yntelygencja w stylu chłopka oborowego.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxx
 Opinia
@kadry 31.12.2018 00:07

Firma kupuje w Sulechowie firmę tam możesz iść na kierownika

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
giant
 Opinia
@Xxx 03.01.2019 10:15

Właśnie, kupiła już ją, ale w jakim celu?Kupiła bankruta, czy ma zamiar tu inwestować? Raczej wątpię! Chodzi o przejęcie firmy aby ją sprzedać pod działki budowlane? To ścisłe centrum miasta.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mm
 Opinia
@giant 17.01.2019 15:12

ponoć chcą tam rozwijać się potrzebują ludzi do pracy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mm
 Opinia
@mm 22.01.2019 17:01

ile tam zarabiają szwaczki proszę o odpowiedź

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Co musiało by sie stac zeby wzięli sie za kierownictwo? Jak słyszę te ich mądrości to mnie w d....strzyka. Zaklej sobie ryj taśma i 8 godz z nikim nie gadaj tylko chap chap. A sami siedzą albo stoją po kontach i pier....

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Uuuu....ludzi do pracy co raz mniej....szukaja kooperantow bo nie ma kto robic. Szanujcie tych co zostali!!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stolarka
 Opinia

Witam od kiedy mają przyjść do pracy wiezniowie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hm
 Opinia
@Stolarka 13.01.2019 17:43

A po ci taka informacja skoro nie pracujesz z matexie? Bo tak to by nie było pytania przecież tam wszyscy wszystko wiedzą !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marian
 Opinia
@Hm 16.01.2019 20:47

Masz racje. To jest ten profesjonalizm zarządzających.Często nie potrafią utrzymać języka. O sprawach które powinny być poufne wiedzą wszyscy i biurowi i produkcyjni. Poprostu tam w biurowcu klepią na lewo i na prawo prawie o wszystkim. O sprawach poufnych i o prywatnym życiu pracowników też.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stolarka
 Opinia
@Hm 16.01.2019 20:47

Obecnie nie pracuje ale pracowałem.takie informacje szybko się rozchodzą .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefan
 Opinia

Witam Ile zarabia się w firmie na godzinówce z premią prosze o kwote netto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ulepszacz
 Opinia
@Stefan 07.01.2019 16:38

Mało.

Pomocna?
Tak1Nie
Nick
 Opinia
@Stefan 07.01.2019 16:38

Zdecydowanie za mało. Najnizsza krajowa jest 14.70 zl na godzine a ludzie maja tu po 13 zl na godz. Masakra

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kadry
 Opinia
@Nick 08.01.2019 15:47

widzę że kompletnie sie pogubiles najnizsza krajowa to 2250 stawka 14.70 dotyczy umow zlecen a jesli masz 13 to zapomniales o premii razem 16.90 jak nie wiesz to nie pisz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tapicer
 Opinia
@kadry 08.01.2019 17:29

Premia jest UZNANIOWA. Pracownik zachoruje bo ludzie z obawy przed utratą premii chodzą chorzy do pracy. Gorączka 40 stopni, poda L4 i zostanie bez premii. Wtedy jego zarobki będą poniżej minimalnej krajowej. Jak nie wiesz to nie pisz

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kadry
 Opinia
@Tapicer 09.01.2019 16:04

nadal nic nie rozumiesz placa minimalna to kwota brutto 2250 osiagasz ja nawet bez premii chyba ze rozumiesz ale udajesz glupa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hm
 Opinia
@Stefan 07.01.2019 16:38

Tyle że raczej nie opłaca się do niej przychodzić i tracić nerwów i zdrowia chyba że zakrecisz się dobrze koło kogo trzeba i zagadasz z kim trzeba

Pomocna?
Tak1Nie
Nosacz
 Opinia

Firma krzak. Pracownicy wykorzystywani na każdym kroku, kierownictwa brak bo na niczym się nie znają i są brani z pierwszej łapanki. Niektórzy siedzą i nikt tego nie widzi, a dobrzy pracownicy na chwile nie mogą odpocząć bo już kierownik krzywo sie patrzy. Sa równi i równiejsi. Jedyny plus tej firmy to spoko ludzie niektórzy i nic więcej. firma bez zasad i lizodupy mają lepiej. Jesteś nim to awans w ręce, bez tego nie da rady.

Pomocna?
Tak10Nie
Racja
 Opinia
@Nosacz 27.12.2018 12:17

Przykra prawda ! Niektorzy nie robią nic tylko plotkuja udają że coś robią i donoszą nowe nowinki tacy mają dobrze ale tylko pustaki tak potrafią

Pomocna?
Tak6Nie
Tap
 Opinia
@Nosacz 27.12.2018 12:17

Dokładnie! Na tapicerni sa tacy co po 5 latach pracy robią tyle co ukrainiec po 3 miesiącach ale tam problemu nie widać bo przecież reszta zostanie do 16.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan Janek
 Opinia
@Nosacz 27.12.2018 12:17

Ryba psuje się od głowy. Nie wiem co ma w głowie dyzma - administrator produkcji, słabo wykształcony jak na administratora ale czytać potrafi . Z obsługą komputera mu nie po drodze. Kartka i linijka w XXIw – w Mateksie można. Słabo wypada w relacjach z pracownikiem. Sytuacji problematycznych unika, jak coś nie wypali to zawsze zwali winę na kogoś innego, w niczym nie pomoże. Za nic nie odpowiada, niewiele wnosi, zajmuje się głównie tym, żeby on i jego wybrańcy mieli dobrze w tej firmie. Wszystko się wokół tego kręci a robole niech tyrają na nich za grosze dlatego ludzi jest coraz mniej bo widzą co się dzieje. Jednak człowiek namaszczony przez prezia, któremu tłumaczy firmową rzeczywistość. Aż trudno uwierzyć w to i żal patrzeć jak prezio się go słucha przez tyle lat jak jedynego mądrego. Ostatnie działania to tylko pozoracja...nic sięne zmieni.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pani Jadzia
 Opinia
@Pan Janek 27.12.2018 22:54

Pan Dyzma to przedłużenie rąk prezia. Człowiek od brudnej roboty. Trzeba mieć czarnego barana na którego cała wina spadnie a góra będzie cacy... A czarnemu baranowi to mu gra, bo gdzie ten rogacz by znalazł prace, chyba w oborze.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tortowa
 Opinia
@Pani Jadzia 28.12.2018 09:52

W oborze czeba naprawde pracować a tu nie musi leniuszek. Nawet chodzić mu sie nie chce po produkcji tam gdzie są problemy.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mały
 Opinia
@tortowa 09.01.2019 16:01

on problemów nigdy nie widzi bo po co :) udaje że ich nie ma, ludzią w oczy boi się spojżeć bo co im odpowie .... eeeeeeeeee echechech Stać przed portiernią o 14 przy wyjściu potrafi. To jedyne co potrafi może się przyucza do pracy na portierni, tam by się nadawał.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mała
 Opinia

Co myslicie nad tym żeby założyć związki zawodowe?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
666
 Opinia

Boze skad biora sie takie gwiazdy jak anna w z biura ze szwalni? Czy ktos w ogole sprawdzal jaką ona skonczyla szkole? Jej zachowanie porazka....gwiazda ze spalonego teatru

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...?
 Opinia

Proszę Pani żeby wypowiadać się na takim forum trzeba mieć odrobinę godności. Widzę że Pani rozumu brakuje w tej czarnej główce, mimo to życzę wesołych świąt i dużo spokoju. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@...? 22.12.2018 18:37

Ile trzeba mieć na sumieniu żeby nawet na ,,takie" forum zaglądać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michael
 Opinia

Popieram Pani słowa ????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zyga
 Opinia

Panowie ile mozna zarobic przy obijaniu mebli kartonem prosze o odpowiedź

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowy
 Opinia

Plotki i ploteczki nieprawdziwe historie problemy dziecinne w tej firmie ludzie nie są normalni ale jak mają by normalni skoro kierownictwo tez nie jest normalne zamiast zajac sie praca albo pierodly w głowie zamiast zając się rozwojem firmy i dobrem pracownika mają w głowach pustki !

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stolarka
 Opinia
@nowy 17.12.2018 21:10

Słuszna odpowiedź.szkoda słów Oni tylko patrzą jak sobie podnieść pensję A z pracownika zrobic robala.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stolarka
 Opinia

Co nowego na tapicerni? Jakieś niusy?słyszałem że zwolnienia się szykują

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan Jan
 Opinia
@Stolarka 17.12.2018 17:54

Jakie zwolnienia jak zaraz bedziemy do 16 pracowac...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Micky
 Opinia

Nie wszyscy brygadzisci maja 15zl.Jest pani, która jest bardziej doceniana przez w/w osobę. Przy swoim marnym wykształceniu ma płacone tak jak kierownicy z transportu. A robi może połowę, jak nie mniej, niż inni brygadzisci. Swoją drogą, prezes musi mieć nieźle zamydlone oczy względem tej pani.

Pomocna?
Tak36Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D_r_t_
 Opinia
@Micky 23.11.2018 17:03

Ciekawe czy to jest pani R.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Micky
 Opinia
@D_r_t_ 23.11.2018 17:09

Bingo.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Micky 23.11.2018 17:03

A są tam w ogóle brygdzisci którzy mają wykrztałcenie ? Albo przez znajomości albo zauroczenie !

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
RB
 Opinia

Brygadzista 15 zl na godzine pfffffff niedługo pan K.Sz sam bedzie robil . pffffff

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
listige reiche Leute ohne Herz
 Opinia
@RB 21.11.2018 19:25

Skąpstwo państwa U & W jest obrzydliwe przykre :(

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bobi Rey
 Opinia

To nie firma to zoo warunki pracy katastrofa kierownicy i brygadzisci z montażu to patologia społeczna kontrola jakości wymaga po godzinie pracy cudów mówię o nowych osobach w pracy nigdy więcej do takiej firmy tam ppo dniu pracy człowiek ma mózg wyprany

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tapicer
 Opinia

W tym miejscu chciałbym serdecznie pozdrowić najlepszą Panią kontrolerke BB z Tapicerni.Dzieki Pani moje dniówki są Astronomiczne Wielkie i Wszystkie Meble idą za pierwszym razem!!!!! Dzięki Wielkie!!!!!!!! Tak trzymać!!!!!!!

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tajemniczy On !
 Opinia

Nie polecam ! Praca jak praca,ale ludzie ? Tragedia! Kto wybiera brygadzistow i kierowników ? Haha Na każdym dziale jest parodia ! Tam ludzie rządzą nie na odwrót !O co tu chodzi? ! Są tacy co pracują i przez 20lat nie mają nawet premii,są tacy którzy wchodzą w du..kierownikowi i są nie do ruszenia a premie maja za kablowanie,są tacy ktorzy nie wiedza nic a siedza ,,do gory " wiedzy i pojecia o niczym ,są tacy którzy są dyskryminowani przez ludzi bo są za ładni i zdolni lub zbyt brzytcy inni i wydawaja się głupi ,są tacy którzy na godzinowce nie robiac nic poza plotkami zarabiaja tak samo niż ci którzy zapie...dalają na akordzie....o co tu chodzi ?są tacy którzy mają lekką pracę wracając nienarobieni do domu bo zarabiają więcej niż ci ktorzy musza napiep*ac zeby miec tyle samo ....do pracy nadają się ci którzy mają stalowe nerwy i sa samoukami....tam na obojętnie jaki dział trafisz musisz liczyć na siebie nikt ci nie pomoże nie wytłumaczy zobaczysz tylko gdzie magazyn weźmiesz buciki ogrodniczki czerwone zielone lub niebieskie i witamy radzisz już sobie sam i odwracają się śmiejąc się pewnie w myślach z Ciebie gdzie ty k.rwa przyszedłeś człowieku! (usunięte przez administratora) ! Nikt nie wytłumaczy bo kto ?!!!! Kontrola jakosci z wielkim ry..em jakbys robil cos 10lat a nie ma kto nawet nauczyc danej roboty !!!!! Porazka wielka ! Gdyby kierownictwo było stanowcze zorganizowane gdyby Szefostwo bardziej sie insterwoalo co dzieje sie w firmie nie byłoby tych złych opinii !Jeśli masz problem radzisz sobie sam jeśli się nie da ostatecznie idziesz do kierownika on ma sprawę w d.pie po co problemy wiec idziesz do szefowej i ona ma zapewne w (usunięte przez administratora) więc poddajesz się i wypowiedzenie i tak kończy większość pracowników przychodzą nowi i to samo i tak się kręci i kręci....coraz więcej Ukraniny tania siła robocza niekoniecznie dobra !......jak tak dalej bedzie bedzie ich 80% reszta to PL i inni .....mozna dużo dużo pisać.....niestety nic pozytywnego.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jakiś
 Opinia
@Tajemniczy On ! 15.08.2018 23:50

Kontrola jakości może i z ryjem ale jak matoły nic nie potraficie to jak kierownicy nic z tym nie robią to chociaż kontrola sie za was bierze.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ha ha
 Opinia
@Jakiś 21.08.2018 22:42

a kto broni ryja BB łysy (usunięte przez administratora) śmierdzący codziennie wódą i potem ?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Luki
 Opinia
@ha ha 22.09.2018 23:14

Do czasu niech w chacie się nadziera może ma tam (usunięte przez administratora) do gadania i w pracy musi się dowartosciować

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Fabryka Mebli Matex - Starczanowo

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej