Götz-Gebäudeservice

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Poznań - Goetz-Gebaudemanagement Sp. z o.o.
Wrocław - Götz Gebäudemanagement Sp.z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.

Opinie o Götz-Gebäudeservice Wrocław

Nie przegap nowości o Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.!

byla pracownica

26.07.2010 13:26

Proszę - sami odpowiadają i prawnikami probuja ludzi straszyc. Zadnych przetargow nie wygrywaja tylko na tym euro banku jada a numerow pozwow wierzcie mi ludzie nie trzeba same opinie mowia za siebie.To oni powinni sie bac a nie ludzi straszyc

26.07.2010 11:34

młoda;) - 2010-07-26 11:25:00 pracowałam tam w styczniu ... zrezygnowalam w lutym i kasy nie mam do tej pory ;( poprostu paranoja ..... ale wrociłam do tej zakichanej firmy [usunięte przez moderatora] i nadal robia z człowieka kasa pomału wpływa na konto tylko mozna tak od nich wyciągnąc kase polecam to dziala aaaa i nie wieżcie w to ze coś sie tam zmieniło nic a nic... nadal kłamstwa i obłuda ;) to ciekawe po co wróciłaś jak tak beznadziejna firma

26.07.2010 11:34

młoda;) - 2010-07-26 11:25:00 pracowałam tam w styczniu ... zrezygnowalam w lutym i kasy nie mam do tej pory ;( poprostu paranoja ..... ale wrociłam do tej zakichanej firmy kogucik i nadal robia z człowieka kasa pomału wpływa na konto tylko mozna tak od nich wyciągnąc kase polecam to dziala aaaa i nie wieżcie w to ze coś sie tam zmieniło nic a nic... nadal kłamstwa i obłuda ;) to ciekawe po co wróciłaś jak tak beznadziejna firma
    młoda;)

26.07.2010 11:25

prawnik

23.07.2010 12:25

jak jest Pani tu anonimowa to Pani myśli że wszytskie kłamstwa można powiedzieć: 1. nie 100 zł pracy za miesiąc w cyklu 8 godzinnym a za 30 min dziennie 2. jeśli nie płacą Zusów to w jaki sposób biorą udział w przetragach i przedstawiają zaświadczenie o niezaleganie? 3. proszę podać chociaź jedną sygnaturę akt toczącej się sprawy przeciwko firmie Goetz prosze pamiętać że Pani wypowiedzi są nieprawdziwe i mogą skutkować doniesieniem do prokuratury i do sądu cywilnego o odszkodwanie za tak zwany czarny PR.
    Była pracownika- NA SZCZĘŚCIE

22.07.2010 22:43

Byłam pracownicą tej firmy LUDZIE - UCIEKAJCIE z TAMTĄD nie dosyć. Niemieckie kierownictwo tej firmy nie ma za grosz szacunku do polskich pracowników. Oszukują personel sprzątający i nawet swój personel biurowy. Nie dosyć ,że nie płacą wypłat to jeszcze nie płacą ZUSU. Mają mase spraw sądowych i nic sobie z tego nie robią. Mają długi w firmach dostarczających środki czystości i nie dostają żadnych środków. Kupują w sklepach największy szajs a wymagają "cudów" propnując średnie ok. 100 zł netto miesięcznie a po kilku miesiącach obniżają jeszcze stawki.
    Piotr

07.07.2010 12:13

Nie polecam pracy w tej firmie. Nie otrzymałem wynagrodzenia za pracę.
    jam Ci to

27.05.2010 12:20

No cóż kolejna obsuwa, tym razem 17 dni (tzn. nadal czekam). NIE POLECAM !!!!! tego pracodawcy pomimo wcześniejszej bezproblemowej współpracy.

Kontakt - Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.

Zwycięska 20 A/107 53-033 Wrocław

jam Ci to

21.04.2010 14:31

Na początku miałem obawy zwłaszcza po przeczytaniu tylu negatywnych opinii. Pracuję już 4 miesiące i tylko raz mieli obsuwę z wypłatą (9 dni), zwykle przychodzi dzień przed terminem. Ogólnie nie jest źle.
    ona

18.03.2010 07:32

Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy.Wypłata była na czas,ale reszta to ogólne oszustwo i niekompetencja osób zajmujacych sie kierowaniem ta firmą.Nikomu nie polecam pracy w Goetz.

11.02.2010 23:48

colo - 2009-10-20 15:01:01 Praca za darmo przy sprzątaniu pobudowlanym lub w bankach na terenie warszawy i nie tylko - chętnym polecam firme Goetz z Wrocławia ( ściemniacze jakich mało ,pierwsi do obiecywania ostatni do realizacji ) -były pracownik popieram! w 100%! proszenie, sciemnianie, a w tym biurze siedza osoby, ktore nie wiedza doslownie NIC. nawet nie sa w stanie powiedziec 'ksiegowe', w jaki sposob naliczaja wynagrodzenia i ile sciagaja podatku^^ na proste pytania - brak odpowiedzi. jedna kobieta stwierdzila,iz 'um. zlecenia, to nie umowa cywilnoprawna - do widzenia!' zal żal jescze raz zal. do tego [usunięte przez moderatora] jakich malo!
    w

27.01.2010 10:15

Ja pracowałem 3 miesiące. Z opóznieniem ale zapłacili wszystko. [usunięte przez moderatora]

13.01.2010 07:01

nie wypłacają pensji nawet jeśli ma się umowę! Skandal!
    Zdzisław

21.12.2009 11:26

Pracowałem przez miesiąc na umowę zlecenie dla Goetz Wrocław-nie zobaczyłem ani złotówki wynagrodzenia.Najgorsza firma z jaką zetknąłem się przez 30 lat pracy
    pracownik goetz

03.12.2009 07:24

ja pracuje w firmie goetz już 3 miesiące i nie dostałem jeszcze wypłaty. nie podejmujcie pracy w tej firmie bo nie placa wynagrodzenia
    colo

20.10.2009 15:01

nowa

23.01.2015 09:27

na razie pracuje miesiac ale ci co ze mna robia i to dłuzej jakos na czas kase dostali ja dopiro pierwsza kase bede miała w lutym za styczen i nie sadze zeby miały byc jakies wałki z forsą

12.08.2009 21:41

Nie polecam pracy w tej firmie ponieważ: - nierzetelna -na wypłatę można czekać i czekać i czekać...i nie wiadomo czy się doczekasz -przedstawiciele kłamią na każdym kroku -nie ubezpieczają,chociaż wnosisz o ubezpieczenie. -niezorganizowana Dla tej firmy liczy się tylko żeby złapać pracownika bo mają zobowiązania ,ale później człowieku radź sobie sam i nie narzekaj.Początkowo wszyscy mili,ale jak tylko np.upominasz się o własne pieniądze to już tacy mili nie są.

Zostaw merytoryczną opinię o Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.