Götz-Gebäudeservice

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Poznań - Goetz-Gebaudemanagement Sp. z o.o.
Wrocław - Götz Gebäudemanagement Sp.z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.

Opinie o Götz-Gebäudeservice Wrocław

Nie przegap nowości o Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.!

pawel

14.11.2015 09:40

Przyszli do wrzesni po to zeby i tu ludzi oszukiwac
    pawel

14.11.2015 09:33

We wrzesni sprzataja na vw i 9zl brutto dawaja a netto to chyba 5zl tu wychodzi kierowniczek obiecuje przy rozmowie a pozniej wychodzi ze za darmo pare dni sie robi .banda
    asia

13.11.2015 20:39

Nie robcie tam ludzie zlodzieje i oszusci obiecaja ponad 1200 zl za miesiac przerobilam 14 dni a tu 550zl oszusci dali
    Stanislaw

17.06.2015 15:05

Nie polecam pracy w tej firmie. Jak skończę pracę i dostanę wypłatę, to napiszę więcej.
    tomeczek

05.03.2015 17:31

no ja to w ogóle zastnawiam się jak to jest możiwe, ze jest aż tak mało opinii o nich n jakiś innych formach, pewne to dlatego, że nie sa tak popularne jak ten. Apoza tym chciałem Was jeszcze zpaytać czy wiecie jak konkretnie działa u nich firma? wiecie co mam na myśli, głównie wynagrodzenie u nich jakie jest.

20.03.2014 15:04

nie płacili na czas, trzeba było się upominać o wypłatę, a w ogóle to zarobki żałosne. Chciałoby się uczciwie zarabiać, by godnie żyć, a tam się nie dało-(usunięte przez administratora) szkoda gadać
    Nico

20.03.2014 11:48

Ja tez odradzam pracę w tej firmie! Pracowałam tam, wytrzymałam parę miesięcy- jest bardzo duża rotacja. Firma oszczędza na wszystkim-na pracownikach, na środkach czystości- nie szanuje ludzi, nie płaci na czas i oczekuje cudów! Nie dajcie się zwieść!
    bbo

02.10.2013 13:52

premii nie dostałem, dostaje wynagrodzenie punktualnie, może 2 razy przyszło 2 dni później ale to jak był weekend. pracuje po 8 h dziennie ale też w weekendy,pracowałem w paru firmach i tu nie jest najgorzej
    piko

24.09.2013 14:52

też miałem okazję poznać panią [usunięte przez moderatora] odczucia mam podobne do twoich
    bboo

16.09.2013 14:37

ja na sb w poznaniu i pracuje 1,5 roku i jestem zadowolony

16.09.2013 14:35

dopóki nie trafisz na [usunięte przez moderatora] to praca jest fajna,
    Wynagrodzenie

23.07.2013 21:39

Wszystkie pozytywne komentarze zostały napisane przez pracowników od górnych takich jak menager firmy ! "waldi" Nie mozesz pracowac tam od roku,ja tam nie pracuje od kilku miesięcy i nie ma i nie było tam osoby ktora przepracowala chociażby 3 miesiące ! Brak pensji na czas,[usunięte przez moderatora] ludzi,brak środków czystoci,przedewszystkim BRAK PAPIERU TOALETOWEGO ! Na kolanach każą ze starego nowe zrobić za groszę na ktore jeszcze [usunięte przez moderatora] !!!Wąd z taką pracą ,..
    madzia

10.05.2013 00:40

Witam. Macie racje ze firma nie rzetelną byłam u nich kierownikiem w jednym obiekcie i takie kity walą ze szok więc prawnik dobrze wiesz ale swoja prace wykonać musisz.
    vodavone

02.04.2013 22:11

zatrudniają operatorów do maszyn, w sumie nie jest jakaś ciężka praca , bo się więcej siedz niż chodzi, można sobie normaInie dorobić
    koIa1

02.04.2013 21:52

PoIecam tego pracodawcę!
    jurny

29.03.2013 01:15

miaIem wypadek,aIe się mnie nie pozbyIi, daIej chcą abym dIa nich pracowaI,szanuję taką firmę
    waIdi

29.03.2013 01:12

mają stabiIna kadrę, można się u nich zaIapać i pracować będąc zadowoIonym, ja pracuje już ponad rok czasu
    monikaz

29.03.2013 00:44

najIepsza firma sprzątająca na PoIskim rynku,można się szybko dogadać i bez probemu pracować od zaraz
    agnieszka t.

29.03.2013 00:40

uczciwa firma, kto szanuje pracę to się z nim Iiczą,poIecam
    ONA

18.02.2013 18:11

Ludzie nie zatrudniajcie sie w tej firmie ! Pani w okularach jakas [usunięte przez moderatora] każe na kolanach sprzatac a wyplatco y tyle PTAK NASRA czyi NIC ! [usunięte przez moderatora] sama sie wez za sprzatanie masz tłuste włosy !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Götz-Gebäudeservice?

Kontakt - Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.

Zwycięska 20 A/107 53-033 Wrocław

OSZUŚCI

15.01.2013 15:45

Pracujesz za darmo,nie wypłacają pieniędzy a jak juz wypłacą to o połowe mniej !!! [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!

21.12.2012 13:54

Pracowałem w tej firmie całkiem nie dawno i nie mam złego zdania,płatności na czas,tyle,ze jak wszedzie są rózni ludzie i tez tutaj przyjęło sie kilku ludzi co chcieli miec płacone za picie kawy w kantorku i przesiadywaniu na papierosku,a robota stał. "Tacy ludzie mają najwięcej do powiedzenia" Za robote sie brac,a nie płakać ,ze na oplaty "Ci" nie starczy.
    Andzej

17.12.2012 13:59

Witam Pracowałem w tej firmie nie dawno i przestrzegam wszystkich , ktorzy chcieliby podjac zatrudnienie w tej firmie , ludzie to jedna wielka pomyłka wszyscy na wszystkich donosza mimo ze pracujecie razem na tym samym stanowisku . Środków czystosci nie ma wogole , a jak juz sie pojawia to trzeba sie o nie prosic , myje sie woda , bo trzeba oszczedzac , a wymagaja cudów , Brygadzisci dzieci zatrudnione po 19 lat , nie widza jak sie pracuje , ale sa najmadzejsi , na wypłate mozesz czekac i czekac nie wiadomo kiedy bedzie ... w umowie jest napisane , ze po przedstawieniu rachunku , a nie konkretnie kiedy , wiec rachunku mozna wogole nie zobaczyc . Ta firma sprzatajaca to jedna wielka pomyłka .
    Pozytyw

11.11.2012 09:35

prawnik - 2010-08-24 21:20:17 to czemu w tej firmie pracujesz jak tylko ciagle narzekasz, znajdz inna gdzie nie bedziesz musiala szorowac kibli a zostaniesz pania prezesJak dla mnie jest dobrze,wypłaty na czas,nowe kierownictwo i nowy system pracy. Pozdrawiam
    TOsiek

23.09.2012 18:59

Firma goetz [usunięte przez moderatora] praca po 15godz płaca minimalna lub żadna. Chcesz sie przyjąć do tej firmy to czuj sie jak żyd w gettcie w czasie drugiej wojny światowej. Więc sie zastanów zanim podejmiesz decyzje przyjecia sie do firmy, bo przerobią cię na mydło. Pani [usunięte przez moderatora] która skacze koło (usunięte przez administratora) y prezesowi, gnębi ludzi, a potem chowa głowę w piasek. Chcesz wypłate przyprowadz TATĘ...
    kupa

27.12.2010 12:43

jak narazie są ok dostałem nawet tyle wypłaty co liczyłem a nawet dostałem w terminie tylko jedno mi się wtej firmie nie podoba [usunięte przez moderatora] pracownika

11.12.2010 18:26

Doslownie - podzielam to zdanie. Ja tez juz nie pracuje w Goetz ale mialam taka sama sytuacje i podpisuje sie pod tym. Mialam kierownika pan ktory pracuje teraz w innej firmie sprzatajacej i poszlam do niego i az chce sie z nim pracowac bo szanuje ludzi i lepiej placi. A z tego co pamietam w goetz bylo zle a teraz jest coraz gozej. Zal mi tylko tych polek co pracuja tam w administracji bo pozwalaja sie wykozystywac niemieckim wyzyskiwaczom ,a ci nie szanuja ani ich ani nas i smieja sie z glupich naiwnych polaczkow.
    Lucyna Kraków

27.08.2014 11:41

A czy Ci nie chodzi o Pana (usunięte przez administratora)w Krakowa ? Ja też pracowałam Goetz w Krakowie i jak się dowiedziałam, że zmienił firmę przeniosłam się do niego i jestem już 4 rok bardzo zadowolona.
    Ewa - byłą pracownica

06.11.2010 20:09

Ludzie nie ma się o co kłucić- Ja też tam pracowałam i potwierdzę ,że to są niemieckie żarty z polaków. Podobnie jak ja większość ludzi tam idzie bo nie ma środkó do życia i dobre i te (wyżebrane) parę groszy. Teraz też sprzątam w Aspenie i inaczej placą i ludzi traktują Miałamw Goetz Pana Koordynatora ,który przyjechał po gadał po słuchał a czasami nawet pomógł i lżej na sercu było. Nawet panie w oddziale go lubiły ale chyba za to ,że był za ludźmi to już nie pracuje. Faktycznie wypłacają ale z opóźnieniem prawie iesięcznym albo większym ale to jest brak szacunku dla ludzi jak się im daje 90 zł na miesiąc a potem jeszcze się tego nie płaci.

27.08.2010 10:20

an2 - 2010-08-27 09:30:50 tzn. prawnik twierdzi że chcą startować? ale ze zgledu na lewe papiery nie mogą!!!!! ale [usunięte przez moderatora], napisalem ze startuja ale nie wygrywaja
    an2

27.08.2010 09:30

24.08.2010 21:20

stara

24.08.2010 16:07

Firma jest super, dba o swoich pracownikó jeśli dobrze pracują. Nie wiem skąd masz taką opinię bo ja pracuję dla tej firmy rok i nigdy nie słyszałam o takich sytuacjach. Choć faktycznie na początku były małe problemy i opóźnienia w wypłatach ale teraz jest git!

22.08.2010 12:23

człowieku chyba tobie dobrze płaca za to ze ich tak bronisz....;/załoz rekawice ktorych nie daja i idzzzz szorowac kible tak jak nam każą jak nie wiesz co tam sie dzieje a dzieje sie bez prawie to nie udzielaj odpowiedzi ok ;/!!!!!

22.08.2010 12:20

jak by dobrze płacili i ludzi traktowali jak ludzi to nie było by takiej rotacji tam wiem bo tam pracuje he he i moja nowa p.kierownik stwierdziła ze podstawowe zeczy takie jak rekawiczki firma nie musi dawac pracownikom bo to jest w naszym zakresie brak środków czystosci kompletnie wszystkiego ...bezpieczeństwo i higiena pracy sie kłania firmie to tez firmy nie obowiazuje hehe ...

22.08.2010 12:13

cztanie ze zrozumieniem .........;/!!! po to zeby dostac swoja kase tylko w taki sposób mozna ja odzyskac ;/

22.08.2010 12:11

sądze ze nikomu z was nie powodzi sie zbyt dobrze skoro idziecie do takiej roboty ....... ja tezzz słodko nie mam dlatego tam wrociłam .... czytanie ze zrozumieniem....!tylko w taki sposób mozna odzyskac kase....;/ niby kierownictwo sie zmieniło he he żałosne jak oni robia z ludzi [usunięte przez moderatora]... ale w tym miesiącu kasa była na czas 800pln za cały miesiac tyrania .....ludzie odchodza z obiektu na na Św. mikołaja .pewnie wiecie gdzie to jest .... po półtora piętra daja i człowiek ma sie wyrobic he he to nie jest realne .... sami wiecie jak jest przeciez robicie w tej firmie
    była pracownica

13.08.2010 15:23

firma jet nieuczciwa, wypłaty jeśli człowiek niestraszył sądem albo nachodził w biurze to niedostał, a jeśli dostał to z wielotygodniowym opóźniem.

02.08.2010 13:27

czyli dobrze ta firma płaci bo jakby płacili mało to nie opłacałoby się wracać
    młoda

31.07.2010 16:14

jak bys miał-ła tyle kasy do odebrania to sam-ma bys tam wrócił-ła więdz samo za siebie mowi to co napisałam ......czytanie ze zrozumieniem sie kłania

27.07.2010 10:49

czytanie ze zrozumieniem to bardzo ważna cecha, czy napisałem że firma wygrywa przetragi? napisałem że firma startuje w przetragach a to bez zaświadczenia o niezaleganiu z zusu jest niemożliwe, nie jest argumentem że są takie opinie że jest wiele spraw, to proszę od tych osób uzyskać sygnaturę akt, nie ten popełnia przestępstwo co wymyślił kłamstwo ale ten kto rozpowiada, proszę pamiętać o IP

Zostaw merytoryczną opinię o Götz-Gebäudeservice Sp. z o.o.