GZUG Gliwice

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 524 ocen.

Opinie o GZUG Gliwice

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice

nie wiesz

KTOŚ coś wie o jakiś niby podwyżkach ? ile zarobi elektryk w przodku?

przodowy Krzysiu
@nie wiesz 24.01.2018 05:24

Elektryki nic nie robią to nie powinni mieć podwyżki. Tylko sam przodek powinien mieć więcej.

Kuśmier

Kto lubi kupsko w kieszeni? Pissać w komentażah. Papatki

tomek
@Kuśmier 23.01.2018 22:32

Najpierw se kup słownik ortograficzny.

Mopaf

Panowie jak 14nastka jest czy nie ma?

Mlody

kierownik musiol come back na halembe,please come back,

Jorg
@Mlody 19.01.2018 20:48

Brakuje najlepszego kierownika i najlepszego nadsztygara? Hahaha

Jorg

Był taki co palce stracił , moźe przyjdzie i będzie komplet wesoły.

Kriss

Panowie mam pytanie co w tym roku jest na topie jeżeli chodzi o ubiór...macie jakieś info? Jakieś propozycje czy niusy od Jacykowa.

Z przodka
@jjj 17.01.2018 21:28

A gdzie można taką dostać? I jakie są rozmiary?

Tomek
@Kris 20.01.2018 17:18

Weź ty ubek odczep sie od mnie, ja tobie do szafy nie patrzę. Pilnuj swojej Swjetłany. Teraz widzę jak nie wchodzisz na forum (usunięte przez administratora)

Ubot

Gdy idę w niedzielę do roboty To w sumie za bardzo nie mam ochoty Zatwardzenie straszne mam i powiem wam robić trzeba będzie premia

tomek

Ktos cos wie o podwyszkach?

sławonir
@tomek 18.01.2018 19:07

będą tak (usunięte przez administratora) ze bedziemy wszyscy kawior i trufle wdupiać

jorguś
@tomek 18.01.2018 19:07

prawdopodobnie będą i już za styczeń. Wejdz se na facebooka na stronę sierpnia 80 tam wszystko pisze

Mlody

ja tam do gejow nic nie mam

Mlody

ja tam do gejow nic nie mam

Pryk

Wawok to pedał

GZUGOL
@Pryk 17.01.2018 00:40

He he he. ????

HWD.GZUG.

Kto wie jak jest z zwolnieniami za natychmiastowym i za porozumieniem stron prezes podpisuje czy trzeba czekać 3 miechy . I słyszałem o premi 1pr. Jak się zwalniam czy to prawda

Masz mieć
@Przodowy 10.01.2018 22:16

Żaba skończ pipcyc bo nawet żona mowi że jakoś się dogadał załatwił se

Z przodka
@Masz mieć 15.01.2018 23:32

Dajcie już spokój temu chłopu...robi tam gdzie chce i to jego sprawa. Jak wam żal to też idzcie pod kopalnię i będzie spokój.

Dawid

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników, nie mogę nic namierzyć.

BART
@Dawid 16.01.2018 15:59

Wejdź na stronę GZUG, podobno szukają

Nowy

Witam ponoć gzug jest pod PGG. Ciekawe co to zmieni. Ktoś coś wie na ten temat?

Jim
@Nowy 12.01.2018 23:38

Skad taki3 info?

triceratops

ODDAJ KECZUP !!!

Bumbum

Panowie ale tak na powaznie piszcie ile dostaliscie wyplaty... I jakie kopalnie

Hhhhi
@mały gruby 12.01.2018 10:43

Narzekają lenie i nieroby. Proste jak nie pasuje pensja to zwolnić się...nikt płakać nie będzie a ty sobie poprawisz pensję. Po co ta gadka? Ale z takim wykształceniem to gdzie ty pójdziesz kolego? Gzug ci życie uratował i daje chleb.

tata
@Hhhhi 12.01.2018 18:44

A ty niewolniku pracuj dalej. Życzę powodzenia :) życzę polamania tylko oby nie kręgosłupa

Kajtek

Ziemowit

Jorg
@Kajtek 11.01.2018 09:01

Ziemowit - moźe coś więcej?

Kajtek

Wyplaty żenada 2 400

Abdul

Cieszmy się że jest wypłata :) :)

Kriss

Wyplaata bylaa? Bylaa! Ale zaa maalo i roobić trzeeba.

GZUGOL

Kto wie coś o przejściu firmy pod PGG?

Miki
@kolo 09.01.2018 12:53

Ciężko uwierzyć w takie kwoty. Jest to poniźajace traktowanie załogi . Było juź lepiej - więc gdzie tkwi przyczyna pogorszenia płac.

King Kong
@Miki 09.01.2018 18:50

Kopalnia bobrek to samo. TRAGEDIA! Jutro jadę do Gliwic z wypowiedzeniem.

Młody

Witam czy w gzug będą wypłacać 14-tki?jestem nie cały rok w firmie gzug czy mnie też należy się 14tka?

hihi

Jadźka odezwij się!

GZUGOL

Witam. Czy ktoś może się orientuję kiedy gzug ma wejść do PGG? Czy w ogóle ma wejść.

Ello
@GZUGOL 06.01.2018 11:36

Gzug ma kupić dwie kopalnie...ale w afryce i będą płacić bananami....

Nooooo

Panowie jak wyplaty na jankowicach?

Czorny

Kiedy byda 14 płacić? Wie ktoś.

achim
@Jim 05.01.2018 09:56

Dostaniesz 98 % tylko. I jest jeden warunek musisz być w Solidarności.

Jim
@achim 05.01.2018 14:27

A co ma do tego solidarnosc?

Balon

Koledze co tam nowego u dresiarza z bobrka naszego bombelka

Krzysiu
@Najlepszy 04.01.2018 21:36

Czuje się dobrze jak twojego fałszywego ryja nie widzi

Wujek Dobra Rada
@Krzysiu 05.01.2018 14:53

To nie patrz w lustro to wtedy tego "fałszywego ryja nie zobaczysz"...

Nowicjusz

Ile zarabia pomoc slusarzavw firmie gzug?

najlepszy
@Ślusarz z Bobrka 03.01.2018 21:07

I to młody. Te Stare z 10 grupą mają tysiąc więcej.

Hhhhi
@Nowicjusz 03.01.2018 11:17

Ponad 5 tysi wyciąga na 10 grupie

abdul

Po styczniowych podwyżkach magazynier w Biedronce może zarobić nawet 4 tys. zł brutto. Na jeszcze większe pieniądze może liczyć osoba pracująca jako dysponent nocny w Lidlu. Na tym stanowisku wynagrodzenie sięga 4,8 tys. zł brutto..... i tylo w tym temacie :)

przodowyKrzyś
@abdul 03.01.2018 15:06

To idź nierobo i tam rób zaraz pewnie opadniesz z nóg bo tam nie ma knefelka i ani słonecznika ziarenka Tam trzeba kolego robić a nie bialemu do ucha slodzic i nie będzie super barborki i do pracy tylko z górki więc do roboty rusz się leniu bo skończysz za długi w więzieniu

tomek

Mam pytanie chlopakow z Ziemowita, tam ma byc nowy oddzila wiadomo jaka robota i dozor?

Nowicjusz

Witam mam pytanie ile zarabia pomoc slusarza w firmie gzug?

Już emeryt....

Panowie życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i przecudownej zabawy Sylwestrowej bez względu gdzie ona się odbędzie i pamiętajcie, że nadmiar alkoholu prowadzi do kaca. DO SIEGO DLA CAŁEJ BRACI GÓRNICZEJ!!!

Balo
@Już emeryt.... 30.12.2017 12:33

Ja również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym 2018 roku. Szampańskiej zabawy sylwestrowej koledzy!!!

Ello
@Już emeryt.... 30.12.2017 12:33

Najlepszego 2018 roku!!!

Mm

Oj dziaNgi Ty poeto nasz

Gregor
@Bogu 22.12.2017 06:16

A o kim ten poemat jest? Bo nie za bardzo kojarzę kto to taki. Znam go?

the best slusarz
@Gregor 29.12.2017 11:06

Darek Ty masz łeb jak poemat.

Hanys

Zdrowych wesołtch rodzinnych radosnych świąt Boźego Narodzenia dla wszystkich gzugoli wierzących i ateistów . Na okres śwąt bądźmy wobec siebie bardziej tolerancyjni nie wyśmiewajmy drugich.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kris
@Z przodka 18.12.2017 18:02

Tuo niee jaa..jaa tyylkooo żaartuował...

Adam
@Z przodka 18.12.2017 18:02

Nareszcie głos rozsądku...wstydź się Krzysiu wstydź!!!

Górnik strzałowy

Witam sa przyjęcia na kopalnie Rybnickie? Obecnie pracuje w pbsz ale wiadomo zarobek się psuje to trzeba szukać czegoś innego... inne firmy wiadomo lipne umowy czy koperta :/

Zawiedziony
@Górnik strzałowy 28.11.2017 18:14

we Gzugu lipa po całości 16 strzelań w miesiącu 2 soboty do tego 2800 z groszem wypłaty (usunięte przez administratora)

123
@Górnik strzałowy 28.11.2017 18:14

Wcześniej odpisałem nie pod tym postem.Napisz skąd jesteś,jeżeli interesuje Cię zarobek z 4 z przodu,praca od zaraz.

bolek

Panowie jest chyba jakaś blokada jesli chodzi o przyjecia z gzugu na kwk. Jak pracowalem w gzugu to nie było szansy się satrudnić na kopalni. Dopiero jak się zwolnilem z gzugu zaczałem pracować pod firmą prywatna (tak swoją droga to zarobiłem o 800 zł więcej niż w gzugu) to nie bylo problemu z zatrudnieniem na kwk Nie wiem czy ak jest ale znajomy miał podobnie

pffff
@Hk 14.11.2017 08:52

pod stołem to w gzugu premie dają kolo a blokada jest i bedzie jebajcie za 2500 powodzenia wasz wybór...

123
@pffff 12.12.2017 21:00

Kolego napisz skąd jesteś.Być może będę mógł coś sensownego Ci doradzić,jeżeli interesuje Cię zarobek z 4 z przodu.

Pd

Ile u was zarobi pomoc dolowa???

baltazar
@Pd 04.09.2017 10:15

Za moich czasów (do 06.2017) 1500-1600 pierwsza wypłata, potem 2000-2200 w porywach 2500

Ochujałem
@baltazar 03.12.2017 10:24

teraz 2400 mo górnik we przdku na Bielszowicach nie polecam ...

Ochujałem.

dno (usunięte przez administratora) i metr moły tak ludzi płacić i plan zrobiony prezesie co sie tam dzieje ludzi w ciula robicie takie płace no to ma pani na magazynie w tesco lol (usunięte przez administratora)

Ochujałem

pozdro dla panów z Bielszowic 2400 w przodku panowie dostali lol https://www.youtube.com/watch?v=-q8Ip2WBxDI jak sie dowiedziałem co wy jeszcze robicie w tej firmie omg>>>

Jh

Pozdro dla przodowego żaby dalej nadrabiasz swą nieudolność włażeniem do d...py

kamol

jak wypłaty masne? :D

Balo
@SFietłana 10.12.2017 22:18

Wyplaaata byyyla? Preeemiaaa byyyla? To rooobić trzeeeba!

Ello
@kamol 09.12.2017 11:44

Kupię dwie pary spodni dresowych z lampasami. Tanio!!!

Młody

Witam czy dostaniemy coś na paczki lub na święta?

achim
@Młody 06.12.2017 18:49

Będzie karpiowe nadplacone ale dopiero w lipcu.

Jim
@achim 07.12.2017 18:27

Co?

Rylllll

Hej koledzy czy coś wiecie na temat bonów dla dzieciaków i coś o karpiowym na święta ???? bo straszna cisza :(

Jim
@Rylllll 03.12.2017 12:21

W piatek do odbioru maja byc bony na dzieci

Nowy

Witam czy gzug dostanie też 30% 14-tki w tym roku?PGG ma dostać.

Swoboda
@Nowy 24.11.2017 21:25

Tak ,tak samo jak na PGG,nie mogą inaczej.

Kolo
@Swoboda 03.12.2017 22:32

A z węglem mogą inaczej?

Hanys

Dla całej górniczej braci życzenia z okazji dnia górnika tradycyjnym "Szczęść Boźe". Tyle wyjazdów ile zjazdów.

Hf

Przodowy żaba uważaj z tym piciem bo Cię zaś chycą na bramie na Bobrku jutro

Kolo j

Przodowy żaba wróć na bany a nie kalecz górnictwa

Mlody

Witajcie Górniki co bonem dla dzieci ?! i z karpiowym w te piękne święta może ktoś coś wie?

anonim

(usunięte przez administratora)

bobrek

co to sie stalo

Kolo

A Tomyśl kupi sę nowy dres bo stary pęka mu w kroku i wychodzi mu wyrwi pępek bedzke zakup za barbórke tak długo wyczekiwany

Zostaw opinię o GZUG Gliwice - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice