GZUG Gliwice
3 607 6 1

Opinie o GZUG Gliwice

Pies z miechowic

Sprzedam Opel Astra srebrny. Stary ale jary. 1 właściciel. Licznik lekko cofnięty.

Obserwator
@Pies z miechowic 19.01.2019 22:17

Zanim coś napiszesz o kimś nawet w pod tekście to najpierw spójrz na siebie. Widzę, że kolega ma jakieś problemy emocjonalne co do własnej osoby? Głupi by się nie domyślił o kogo Ci się rozchodzi. Uważaj bo stąpasz bo bardzo kruchy lodzie i ktoś kiedyś tobie przypnie jakąś łatkę. I jeszcze jedno pijesz to nie pisz. Bo łatwo kogoś pomówić albo obrazić kolego. Oj łatwo.

Pies z Miechowic
@Obserwator 20.01.2019 05:55

Ja. Chcę tylko auto sprzedać o co ci chodzi???

Marek
@Pies z Miechowic 20.01.2019 22:22

Kolego jeżeli szukasz głupszego od siebie to poprostu spójrz w lustro.

Pies z Miechowic
@Marek 21.01.2019 16:53

Weź ty się za odchudzanie. Bo się za niedługo w tą wiertnice nie zmieścisz. Chce ktoś tego opla czy nie?

Marek
@Pies z Miechowic 21.01.2019 17:39

Uważaj Darku co by ci papierosów w torbie na lampę nie znaleźli

Biały miś

http://najgorsza-praca.pl/opinie-o/Gzug

Gzugol

Poczekamy zobaczymy? Po co siać panikę. Niestety niektórzy lubią wysuwać różne teorie spiskowe zamiast wziąć się za robotę. Zostawcie to ludziom, którzy się na tym znają i wiedzą co robią. Bez paniki panowie wszystko będzie Oki!

Ecik
@Gzugol 18.01.2019 19:15

No i mądrego miło posłuchać

Arci

GZUG ma przejść pod PGG słyszę to już od 1,5 roku i zawsze słyszę że to już lada moment :-D

Alibaba

Czy przejście pod PGG coś da ? Dalej będzie to firma córka jak za czasów KW i nic się nie zmieni. Dalej zarobki będą gorsze nic pod kopalnią.

zaintersowany
@Alibaba 17.01.2019 13:06

Skoro ma się nic nie zmienić to dlaczego GZUG blokuje przejścia pracownikom pod PGG. Przecież jest 21 wiek a my ludzie nie jesteśmy niewolnikami . Logiczne że każdy chce iść tam gdzie jest większa kasa za robotę . Robimy to samo a nawet i więcej w mniej ludzi i za mniejsze pieniądze . ;) Albo niech poprawią zarobki pracownikom albo niech nie blokują przejść tam gdzie LEPIEJ :)

Braveheart
@zaintersowany 17.01.2019 13:17

Trzeba powiedzieć dość ,dość weekendów co to za kasa za czerwone 100 zł smiech 14 lat temu w gzugu było 270 wypisywać się z Gzugu a blokowały przejścia tylko i wyłącznie związki !!!!

Zainteresowany

Co z przejściem pod PGG... Jakie dla pracowników będą korzyści z tego przejścia?

GZUGOL

Panowie jest to prawda że gzug przechodzi pod PGG?

traktor
@GZUGOL 10.12.2018 09:49

Za chwilę znikniecie z kopalń PGG a Ty tu mówisz o przejściu hehehe

traktor

Coś Ty taki nerwowy ? Pobijesz mnie może ? Tylko koleżko uważaj żebyś czasem płaszcza nie zgubił hehehe

Były gzugol
@GZUGOL 10.12.2018 09:49

Pracowałem na Bielszowicach 2 lata, wypłaty w przodku 2300 max. Teraz pracuję na magazynie i zarabiam lepiej jak na Grubie. Gdzie tu logika? Wyzysk człowieka nic więcej. Wiem tu trzeba dupic do 65, ale powiedzmy sobie szczerze warunki na chodnikach kamiennych są takie że po 25 latach z człowieka zostaję wrak.

Uli
@GZUGOL 10.12.2018 09:49

Prawda koło czerwca mamy iść pod pgg

Czesiek z Bytomia
@GZUGOL 10.12.2018 09:49

Prawda ponoć od marca... Tak mi gadali przy okrągłym stole... A jak wgl zarobkami teraz jest na dzień dzisiejszy są tu jakie nie pawilony co będą w stanie się jasno wypowiedzieć bez bełkotu?

Obcy
@Uli 15.01.2019 21:39

Hahaha hahaha

Felek

Bprinż.... Ta wylegarnia EMERYTÓW I MENELI..... Nigdy....

anonim

(usunięte przez administratora)

Kaskader z lewej strony

To bprinż!

Acta

Gliwice

Felek

Witam jak jest teraz zarobkami w Guzgu mam na myśli oddział Halemba lun Bobrek.

Solidarni

Wszystkie firmy poszkodowane przez portal gowork zachęcamy do dołączenia się do pozwu grupowego przed Sądem . Wszystkich zainteresowanych z całej polski zachęcamy do kontaktu na nieprawdziwe12[małpa]gmail.com .Jedynie ruch solidarny położy kres tym kłamstwom i kalumniom Piszcie będziemy się wspólnie bronić

anonim

(usunięte przez administratora)

Janek

na mikołaja byly bony. nigdy nima na swieta paczek

Mirek

A w żici.

Panda

W e wtorek będzie przelew na święta

Rylęcie

Wiadomo coś o otwarciu GZUGu na Szczygłach?

GZUGOL
@Rylęcie 15.12.2018 22:14

Wejdziemy pod PGG to do (usunięte przez administratora) pójdziemy a nie na szczygly.

Rylęcie
@GZUGOL 16.12.2018 10:52

Wiadomo co i kiedy o tym PGG?

Kaśka
@Rylęcie 16.12.2018 14:11

O PGG się gada już od paru lat. Zadzwoń do Achima on wszystko wie co gdzie kiedy i kto z kim. On ci powie lub załatwi.

Michał Anioł

I idziemy pod PGG! Znów będziemy dostawać najgorsze roboty. Mogli by nas wchłoniąć a tych darmozjadów z biurowca na dół do bergi!

Nowu

Witam Panów. Mam 31 lat od 12 lat pracuje jako ślusarz. Byłem w Gliwicach na rozmowie i powiedziano mi że wypłata to około 4000 zł na ręke i ze zaliczą mi 8 lat na karte górniczą (co mnie bardzo zdziwiło) czyli za 17 lat można isc na emeryture. Jest to wszystko prawda czy tylko gruszki na wierzbie? Z góry dziekuję

Elektryk
@Nowu 08.12.2018 12:23

Ja mam 45 lat kasa 4,500 i praktycznie nic nie robię. Do tego 500+ i jestem zadowolony.Na domek na działce starczy i 4 letniego opla to nie gruszki to prawda

Langusta
@Nowu 08.12.2018 12:23

Obiecki pod kiecki

Langusta
@Nowu 08.12.2018 12:23

Wolne żarty 4000 dla wybrany reszta podpucha

pracownik
@Nowu 08.12.2018 12:23

Witam,możesz wierzyć w co chcesz ,fakty jednak są takie że ludzie pracujący w tej firmie na Bielszowicach zarobili po 2500zł na rękę.Przypominam że w tę sumę wchodzi dodatek za węgiel ponad 300 zł,czyli tak naprawdę za cały miesiąc pracy 21dni bez chorobowego zarobiłem coś około 2200zł.MAM 20 LAT KOPALNI 70 % karty górnika.ŚWIĘTA za chwile ....a firma zadowolona ,pracowników ma w (usunięte przez administratora)

Langusta
@Nowu 08.12.2018 12:23

Tej kwoty jako ślusarz nie uzyskasz co stego że masz w umowie jako ślusarz jak cie daj do obsługi na taśmie toszychty ci lecą nie z przodka ale z obsługi pomimo ę jesteś sam do ruchu i masz swoją robote

Langusta
@pracownik 10.12.2018 11:29

To dlatego firma prowadzi ciągle nowe rekrutację na wszystkie stanowiska za 2500 zł tosami ludzie po odchodzą ich nietrzeba zwalniac

Z przodka
@Langusta 10.12.2018 16:33

Ale Twardziele zostaną My elita przodowych nigdy nie odejdziemy Panie Kolego

Ciekawski

Halo jak tam wypłaty?

Ciamajda

Ja właśnie dostałem przelew. Dobrze że przed praca bo mi się chumor poprawił. Wolne teraz by się przydało żeby coś mojej pani kupić.

Transport
@Ciamajda 30.11.2018 04:51

Przelew to nie jest tam charabara. Od dzisiaj szychty przodkowe a nie paniole no czas odkładać na wczasy w Albanii bo pani lubi opalać się w Albanii?

hanys
@Ciamajda 30.11.2018 04:51

jaa o 5 w nocy dostoles przelew :P

Transport
@hanys 30.11.2018 08:20

Śniło się Swietłanie...

Zbulwersowany
@Ciamajda 30.11.2018 04:51

Humor się pisze przez h

Szt. Zm.

SZCZĘŚĆ BOŹE I SZCZĘŚCIA GÓRNICZEGO CAŁEJ ZAŁODZE ŹYCZY BYŁY SZT. ZM.

On

Mieliście już wszyscy kasę na koncie bo ja dalej nie ma.

Teresa
@On 03.12.2018 18:09

Być może warto zachować cierpliwość? Jeżeli zależało Ci na szybkiej i dokładnej informacji odnośnie terminu wypłaty wynagrodzenia, czy próbowałeś skontaktować się w tej sprawie z księgowością? Tam na pewno otrzymałbyś konkretną odpowiedź.

Kasar

Kasa wpłyneła jest barborka

On
@Kasar 03.12.2018 18:03

O której miałeś przelew. Bo Ja dalej nie mam

On

Wszyscy barbórkę mieli a ja dalej nie mam coś jest nie tak z nimi

Znam tą firmę

Najgorsza firma w Gliwicach pod każdym względem Trzymajcie się od niej z daleka.

Z przodka
@Znam tą firmę 02.12.2018 12:45

Cieniasy zawsze odpadają. Nieroby idą pod Kopalnię za marne grosze byle tylko szychtę przeleżeć! Twardziele zostają bo nie boją się roboty! A potem na forum Cieniasy się udzielają!

Tygrys
@Znam tą firmę 02.12.2018 12:45

A znosz ta firma ze tak piszesz

Z przodka
@Tygrys 02.12.2018 19:05

(usunięte przez administratora) się zna!

Tygrys
@Znam tą firmę 02.12.2018 12:45

Wielki Górnik sie znaloz najgorszy tos Ty je

Jatamniewiem
@Znam tą firmę 02.12.2018 12:45

Poznasz inne,to docenisz ,co straciłeś.Nie gryź ręki pana swego,bo możesz mieć gorszego.

Hajer
@Z przodka 02.12.2018 17:55

Panie kolego. Marnuj Pan zdrowie dalej w tej firmie. Kto Panu broni? To Pana sprawa. Pogadamy za parę lat.

on

JAK mialem 2 dni urlopu bezplatnego w styczniu dostanę barbórkę też

Nikodem

Macie kase??

On
@Nikodem 03.12.2018 10:16

No właśnie dalej nie ma

Jdjdj
@On 03.12.2018 10:35

Ing ma

nikodem
@On 03.12.2018 10:35

potwierdzam ING ma :)

GUL GUL
@nikodem 03.12.2018 11:02

Jest kasa będzie chlanie jak ja na to czekałem.

Znam tą firmę

Tacy są właśnie pracownicy GZUG . Otrzymać barbórkę, imprezować przez kilka dni i na kacu wrócić do pracy i tak do następnej barbórki Panowie!!!!!!!!!!!!

Z przodka
@Znam tą firmę 02.12.2018 12:51

Kolego nie mierz swoją miarą innych!!! To, że ty tak robisz to nie znaczy, że inni robią to samo!!!

Kasar

I barbórki ni ma

Gorol
@Kasar 30.11.2018 15:19

Kaj tam godzina 18

Jo
@Kasar 30.11.2018 15:19

Napweno przelewy pójdą dziś tylko puszczą przed wyjściem z pracy. Tam pracują najwięksi hajery i w poniedzalek maja wolne. Watpie zeby ktos przyszedl zrobic przelew w poniedziałek.

Reno
@Kasar 30.11.2018 15:19

Jest Barbórka jest impreza. Weekend wolny więc czas imprezować do wtorku! Jutro karczma w niedzielę poprawiny w poniedziałek uroczysty obiad a we wtorek leczenie kaca! Nara do środy chyba, że w środę wezmę sobie wolne? Kasa na koncie jest super!

Ryl
@Reno 30.11.2018 17:10

Ni ma nie ciulej ludzi

Marek
@Ryl 30.11.2018 17:30

Ja mam bo nie czekam na wypłatę tak jak ty! By się napić kolego!

Barbórek
@Kasar 30.11.2018 15:19

I nie będzie, tak słyszałem

zbulwersowany

Maakra! !!! Wczorajsza Barbórka tragedia.Jedno wielkie chlańsko do rana.

Niki
@zbulwersowany 02.12.2018 12:35

Ciekawe chyba byles na innej barboce skoro twoja to byla tragedia

Nagana

A jak dostałem naganę to też dostanę Barbórkę.Bo jak nie to będzie mi smutno

Charabara
@Nagana 29.11.2018 15:57

Tzn kiedy dostałeś naganę? Chodzi o to kiedy ona sama się przedawnia ewentualnie istnieje tzw amnestia czyli anulowanie kar. Zresztą zadzwoń do Balonioka Achima on ci wszystko pochyta. Tylko pospiesz się bo za niedługo idzie na penzyja (6lot). Tak ma pochytane w ZUSie. Ma takie chody, że wszystko może a jak nie może to ci przynajmniej obieca. Taka Mo Gośka karlus!

Nagana
@Charabara 29.11.2018 16:14

No i nie ma

Niki
@Nagana 30.11.2018 22:07

W poniedzialek ing we wtorek reszta

Ryl

I kasy ni ma :P

hanys
@Ryl 30.11.2018 12:38

maja czas do 4 tego pewnie w pon bedzie

Zostaw opinię o GZUG Gliwice - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice