MAGNAPHARM

Wartości firmy

• Ciechanów

5. Opinie o MAGNAPHARM

Opinie o MAGNAPHARM Warszawa

Nie przegap nowości o MAGNAPHARM!

Zosiasamosia

06.11.2019 14:24

Odeszłam z firmy 2 lata temu. I widze że to była dobra decyzja. Za moich czasów była już agresywna polityka tępienia przedstawicieli widze że nic sie nie zmieniło.
    Dobre sobie

31.12.2019 23:35

A w jakiej firmie nie ma agresywnej polityki wobec przedstawicieli? .Ciekawe ile by sprzedali jakby ich traktować jak np informatyków. Przedstawicielstwo to największy (usunięte przez administratora) 1 linia frontu. Trzeba ich męczyć i straszyć, zwalniać i gnebic. Tak jest wszędzie. Takie są prawa kapitalizmu. Obyś nie musiała być przedstawicielem.Kiedyś wszyscy co chcieli coś zarobić w tym kraju musieli być przedstawicielami. Dzisiaj tak nie jest. Jak już wspomniane : Uciekaj jak najdalej. Proste i logiczne.
    Kuba

27.08.2019 18:26

Od stycznia dość stabilnie. Jeśli twoja praca przynosi efekty to masz na serrio dobrze. Flota focus/octavia. Kasa jedna z lepszych na rynku. Produkty? Jak wszędzie, jedne bardzo dobre inne kicha. Jak ktoś jest tym zdziwiony to niech zerknie na portfolio firm generycznych, jest tak samo.
    Piotr

09.09.2019 17:45

Czy piszesz o A&D Pharma Poland , czy o Services ? Czym się różnią , bo adres jest ten sam ?
    Marcin

18.10.2019 13:32

Jako osoba , która zachwala pracę w tej firmie jak odniesiesz się do informacji o sukcesywnych zwolnieniach / odejściach i znacznych zmniejszeniach zespołów PM w liniach specjalistycznych ? Z czego wynika ta ponoć „lepsza kasa” vs. rynek. Czy jest pewność pracy nawet przy realizacji planów ?

19.09.2019 18:25

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w A&D Pharma Poland Sp. z o.o.?
    Tom&Jerry

30.09.2019 11:24

Albo po 33 miesiącach. Zgodnie z prawem pracy.
    Niwy

09.10.2019 16:11

Od czego zależy na ile będzie umowa w tej firmie ?
    waldi

09.09.2019 08:10

okropna firma odradzam

19.08.2019 21:18

Pojawiło się ogłoszenie w tej fIrmie w pediatrii na Śląsk. Czy warto pisać na to ogłoszenie u tego pracodawcy ? Jakie warunki , czy promocja Rx , czy OTC ? Jakie dodatki , flota , czy premie realne i do wyrobienia ? Czy z rocznym doświadczeniem mam szansę ?
    Nowa

23.08.2019 11:55

Byłam na rozmowie do nich. Sama rozmowa ok głównie o cv i doświadczenie w pracy. Powiedzieli że niezależnie od decyzji zadzwonią ale nie zadzwonili. Dla mnie to brak szacunku. A teraz przeczytałam opinie poniżej i nawet się cieszę że nie zadzwonili.

27.10.2018 22:19

Magda

19.07.2019 18:47

Jest w tym co piszesz bardzo wiele prawdy . Częste zmiany terenów, bardzo częste rotacje. Brak szacunku do ludzi jeśli ośmielą się coś prawdziwego powiedzieć co się dzieje w linii. Zatrudnianie swoich po znajomości kosztem usuwania innych osób , dobrych i zaangażowanych , to już nowa tradycja A.D 2019 , zwłaszcza u specjalistów . Ludzie lepiej i gorzej traktowani w zespole . Jeśli wazelina , fałszywe koleżeństwo , knowania , donosicielstwo , bezdyskusyjne wykonywanie poleceń , nawet często tych irracjonalnych to jesteś . Jak jest inaczej , to szybko stajesz się kolejną ofiarą i udowodnią Twoją zbędność bez względu na wcześniejszy wkład pracy i wyniki. Karierowiczostwo za wszelką cenę i " po (usunięte przez administratora), bez skrupułów " do przodu . Jest też oczywiście np. w biurze i w terenie wiele osób bardzo wartościowych , z którymi warto współpracować bez względu na jakim stanowisku tutaj pracują lub będą pracować . Resztę sobie dopiszcie i wyciągnijcie sami wnioski .
    Damian

26.07.2019 19:27

Jeśli piszesz o specjalistyce , to chyba wiem o jakiej linii dokładnie piszesz. Nie dziwi rotacja , kiedy osoby w linii słyszą wprost , np. " Jak na Ciebie patrzę to chce mi się ży . . ć " , " Jesteś poj ….y " , " Jesteś pop . . . . ny " , itd .
    Baśka

02.05.2019 15:50

Przeglądam to jak i inne fora i widzę tylko negatywne informacje na temat tej firmy. Na stronie firmy też tajemniczo. Czy są jakieś pozytywy o tej firmie , które by zachęciły do aplikowania do tej firmy ? Jakie warunki pracy i czy można awansować , czy stabilna praca ? Osobom "od serników " dziękuję za wypowiedzi.
    Adrian

25.07.2019 14:34

Czy firma stabilna ? Hmm.... Jeśli jesteś przygotowany na to , że pierwsze Ciebie zatrudnią obiecując góry , szkolenia , realne plany , a następnie po kilku tygodniach lub miesiącach dostajesz wypowiedzenie z zaskoczenia będąc w przychodni , szpitalu bez słowa wyjaśnienia przez osoby czatujące pod lokalizacją i mające pewność , że już rozpocząłeś pracę . Nie są to ostatnio odosobnione przypadki. Co do zatrudnienia nie powinno być problemu , z racji niewielkiego zainteresowania tą firmą na rynku. Nikt rozsądny i chcący pracować , rozwijać się w tym ciężkim zawodzie nie złoży tutaj swojego CV. Awanse ? ktoś w jakimś komentarzu to już opisał. Warunki finansowe ? średnie, na rynku w podobnych firmach można zarobić lepiej , ale jak jesteś znajomym , to masz lepsze warunki , przynajmniej w specjalistyce , choć tam jest najbardziej gorąco . Stale dziękują starym , jak i nowym PM i KR ? Chyba tylko wtedy zatrudniają , kiedy muszą się wykazać klientom przed podpisaniem kontraktów , a potem w kilka miesięcy redukcje , zmiany i powiększanie terenów .
    Marian

12.01.2019 11:55

Polecam A&D Pharma jako miejsce pracy.
    Joanna

05.10.2018 16:18

Witam, jako PRZEDSTAWICIEL FARMACEUTYCZNY: 1. Ile można zarobić podstawy netto - na rękę? 2. Ile można zarobić premii i jak jest naliczana? 3. Jak duże tereny mają PF? 4. Jakimi samochodami jeżdżą PF, ile kosztuje użytkowanie prywatne, czy w ogóle można? Dzięki
    Qwe wy kur....

21.09.2018 23:55

Heh co za czasy na tej trudnej ziemi nastały, że pracodawcy muszą udawać jacy to są friendly i w ogóle. Nie pamiętaja dawnych krzywd. To jest smieszne tak samo jak nie jeden kultowy film mistrza Barei. Oby ten czas trwał jak najdłużej i Unia się nie rozsypała.
    Stefan

04.06.2018 10:25

Myślę, że dobrze się pracuje tym bardziej, że marudzenie jest na wszystko!!
    Q23

10.06.2018 14:09

Też tak myślę pod warunkiem, że nie jest się tam przedstawicielem (taki mały szczegół o którym trzeba pamiętać)
    +×÷=

29.01.2018 20:09

Znowu pelno ofert do tej firmy na pracuj.pl Jakie sa zalety tej pracy dzisiaj?
    Ewa

18.01.2018 19:20

Czy ktos wie jak wyglada praca w marketingu?
    Iza

01.07.2017 13:03

Wiem, że A&D Pharma ma zapotrzebowanie na przedstawicieli medycznych. Czy na tej posadzie da się zarobić godziwie? Jakie warunki stwarza firma do pracy?
    erd

26.06.2017 16:46

Teraz jest ok to nie ten sam pracodawca jak kiedyś. Dotyczy to pewnie dzisiaj większości firm w PL. Niemiec czy Ksiądz to zamierzchłe, nieaktualne już czasy.
    erd

26.06.2017 16:45

Goska

25.06.2017 17:40

Czy cos dzieje się w firmie? Możecie coś opisać?
    Spóźnialski o jedna sekunde =martwy

25.06.2017 17:35

A ja znowu pamietam, ze oni nie mieli żadnych! Dzisiaj każdy pracodawca musi być grzeczny bo nie ma pracowników.Nawet najwieksze (usunięte przez administratora) wśród pracodawców muszą teraz zacisnąć zęby.
    Poldek

20.04.2017 21:31

@LoL Myślisz, że dlatego ludzie nic nie piszą , nie narzekają? Chociaż z drugiej strony nie wiem gdzie jest zapisane , że forum jest dla wypowiedzi negatywnych. Kiedyś tu pracowałem i czuję sentyment do firmy.
    LoL

20.04.2017 20:09

Bo to przecież pracodawca roku

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAGNAPHARM?

Kontakt - MAGNAPHARM

ul. Inflancka 4 00-189 Warszawa

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Iza

23.03.2017 09:33

Tak mało wpisów na forum to pewnie dlatego, że jest fajna praca i ludzie nie narzekają. Nawet nie ma ofert.
    Z dala

20.03.2017 03:44

Zapewne, ciągle- przedstawiciel ...
    maka

12.06.2016 23:01

Stawka 10/11zł to raczej standardowe zarobki teraz @tiger. Zobacz, że trzeba zacząć od akiejś stawki,a potem i tak jest szansa na odpowiednie benefity czy premie w tym zakresie. Zastanawiam się jednak czy wypłata jest tutaj terminowa, wiecie? Pozdrawiam
    elytarny zawód awkizytora

12.06.2016 20:34

Tak-)prawie nikt takiej roboty nie chce! Tylko ci ja biora co mają słabe ogólne wykształcenie i są w desperacji. Te dwa lata dosw to pic na wode żeby była motywacja i jeszcze większe ciśnienie. Wypiszcie lepiej minimum 5 lat i medyczny kierunek będzie atutem
    ciekawy

28.05.2016 11:37

Co sie stalo z Ralphem??????
    Ralph

04.06.2016 18:49

zostal zwolniony :)
    dwa tysiące !

01.04.2016 23:56

tylko, że tam już prawie nie ma ludzi, a żubry mało leków kupują

14.03.2016 17:14

No w Macu, na pewno. Wierze w to
    ee

13.03.2016 19:16

to i płacić powinni naprawdę sporo skoro mają takie wymagania
    Elo

05.03.2016 21:50

Tomek Kramkowski z okolic Gorzowa ma propozycje do USP Zdrowie i dobrze w końcu opuści tą firmę bo to skoczek.

06.02.2016 16:50

"ale oferują samochód słuzbowy, telefon" aleeee oferują!!to nieprawdopodobne ! i może jeszcze dorzucą jako ekstra bonus prace w dynamicznym młodym zespole? wtedy już by była rewelacja.

06.02.2016 16:16

co to teraz tylu ludzi szukają ? na śląskie dwóch farma i medycznego Są to oferty aktualne? nowe linie?
    vv

16.09.2015 17:57

Bardzo zle wspominam współprace z tą firmą .Dotyczy stanowiska przedstawiciela. Gdy sobie dzisiaj porównam z pracą, którą mam, z podejściem moich obecnych przełożonych to wzdycham jednak z ulgą: To był prawdziwy koszmar .Jeżeli tu zostawiamy swoje opinie- to ja też dorzucam swoją negatywną, zasłużoną, przemyślaną .Pozdrawiam was czule. W sumie to powinno brakować chętnych
    heh

24.08.2015 17:25

co zaczyna brakować chętnych?
    hey

21.06.2015 12:36

Z tego co wiem tylko medyczni jadą na totalnym śmietnisku, natomiast akwizytorzy farmaceutyczni mają umowy o prace na czas określony. Takie umowy są zawierane na długi okres czasu na papierze żeby pracodawca mógł zwalniać z 2 tyg. wypowiedzeniem bez podania przyczyny w najwygodniejszym dla siebie momencie. Moim zdaniem to też jest śmieciówka, ale wg wielu osób- nie .
    Grażyna ruda

08.06.2015 18:42

Junek, CHYBA TY... masz te 5000 PLN na umowie śmieciowej...
    wse

06.06.2015 15:50

Junek o jakich Ty umiejetnościach piszesz? informatyk musi miec umiejetności żeby programować, tłumacz żeby przetłumaczyć tekst z obcego języka, a akwizytor famraceutyczny musi mieć tylko dobry produkt i w miare normalnego szefa żeby się dało pracować i to tyle. Dla większości firm aż tyle Bo często jak są dobre produkty to jest cięzko zagrzać miejsce bo kiero chce swoich ludzi wsadzić
    5 tyś czy 10 tyś?

06.06.2015 11:01

Jeżeli masz o tym pojęcie to dobrze wiesz, że nie warto
    ttt

02.06.2015 19:23

szukają na Kraków Jak się w a&d pracuje? warto?
    do pajaca

10.05.2015 13:01

Za taką pracę mniej wiecej takie warunki powinny właśnie być
    dziki sanczo-panczo

10.05.2015 10:36

Niestety są tylko porsche panamery i jak nazłość bez limitów km, pensje ledwo co starcza opłacić waciki jakieś 10-20 000 PLN a wizyt masz ile chcesz. Trochę słabo, ale objedzie.

Zostaw merytoryczną opinię o MAGNAPHARM