ZNTK Oława

Oława

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 39 ocen.

ZNTK Oława
3 39 6 1

Opinie o ZNTK Oława

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Aneta

@anonymous, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę wiele dobrego! Jakie możecie wymienić pozytywne i negatywne aspekty pracy w ZNTK Oława? Wypowiedzi pochodzące od pracowników firmy są bardzo ważne na forum i mogą pomóc innym osobom.

Aneta

@Oława, czy kwota, którą podajesz, to kwota brutto czy netto? Myślę, że to dość istotna różnica i warto to doprecyzować.Rozumiem, że finalnie nie podjąłeś pracy w ZNTK Oława, tak? Mógłbyś napisać jeszcze, jak wyglądał Twój proces rekrutacyjny, czy miałeś do wykonania jakieś zadania? Czy ktoś z Was także aplikował niedawno do pracy w tej firmie? Co możecie powiedzieć na temat rekrutacji i pierwszych dni pracy? Podzielcie się swoimi opiniami!

anonymous
@Aneta 07.09.2018 20:18

to kwota netto....zmarnowałem 3 godziny poprzez proces rekrutacji rozwiązując testy psychologiczne. Nie wiem kogo tam szukają być może ludzi dla których wynagrodzenie jest mało istotne polecam tę pracę dla ludzi startujących w zawodzie ....być może jakiś tam pan przysłowiowy Czesiu lub Mieciu nauczy czegoś

Oława

Zgadzam się z opiniami .......rada jest jedną na rondzie w lewo i jak najdalej od tej firmy... Po dzisiejszej rozmowie byłem zaskoczony że jeszcze takie firmy mają rację bytu .. Po całej selekcji i pozytywnej opinii co do mojej osoby jako mechanika utrzymania ruchu pan kierownik zatrzymany w latach 80 ubiegłego wieku oprowadzał mnie po ich Ala warsztacie z epoki 19 wieku i najlepsze że chwali się że mają długie tradycje. (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) zero warunków socjalnych sprzęt przejęty jeszcze po wojnie . Na koniec wisienka na torcie.........po powrocie z oprowadzania przez spoconego kierownika pani kadrowa lub nie wiem kim jest proponuje mi stawkę mniejsza niż nie obrażając pań pracujących w Biedronce a mianowicie 2500 zł Miesięcznie dla mechanika???????????????????????????????????????? z doświadczeniem 18 letnim .....oczywiście Pani powiedziała że jest możliwość nadgodzin ???? szkoda mi tylko tych ludzi którzy tam pracują a mają fach w rekach

Aneta

@gregor, skoro pracujesz w innej firmie niż ZNTK Oława, to podziel się proszę opinią na jej temat w wątku jej dotyczącym. Chyba, że byłeś wcześniej związany z ZNTK Oława? @MigMag, dlaczego piszesz, że system premiowy jest dziwny? Mógłbyś napisać coś więcej, jakoś doprecyzować tę kwestię? To dość istotne.

Kamil

Witam was wszystkich chciałbym się spytać was jak jest z pracą spawacza w zntk ogłoszenie jest już ponad rok a jak widać to nik się za tą prace nie bierze. Warto składać podanie

Nikt
@Kamil 18.04.2018 06:44

W okolicy znajdziesz lepiej płatna pracę. I na pewno na porządnych narzędziach

MigMag
@Kamil 18.04.2018 06:44

Zarobki od 22 pln brutto, pakiet socjalny jak w każdej firmie, jakiś dziwny system premiowy i dla wykazujących się dodatek motywacyjny.

gregor
@MigMag 08.05.2018 13:35

Pracuje w ATEX (obok ZNTK), u nas zarobki to 4000 na reke, nieraz mozna wyciagnac z nadgodzinami i premiami od zyskow firmy 6000 na reke. Jak sie pracuje do kierownik sie nie czepia.

Aneta

@R, rozumiem, że pracujesz w ZNTK Oława, tak? Popraw mnie, jeśli się mylę. Czy zechciałbyś podzielić się swoją opinią na temat pracy w tym miejscu? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w ZNTK Oława? Polecacie tego pracodawcę dla osób młodych, bez większego doświadczenia zawodowego?

mieszkaniec

Zntk powinien popracować nad rekrutacja. W tym zakładzie nikt nie zna języka obcego wstyd !

Polak
@mieszkaniec 12.01.2017 20:43

Ten zakłada to jeden wielki wstyd, razem z tym rekruterem, który szuka głubszych od siebie. Daje testy psychologiczne i szuka magistrów na stanowisko ślusarza za 2500 brutto. Kpina i wstyd....

R
@mieszkaniec 12.01.2017 20:43

A po co komu znajomość języka obcego w takim zakładzie ?

Aneta

@Zainteresowany, niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytania - nie jestem pracownikiem ZNTK Oława, ani też w żaden inny sposób nie jestem powiązana z tą firmą. Jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moją rolą jest aktywizacja uczestników dyskusji i dopytywanie o szczegóły. @johny, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Brzmi to całkiem nieźle!

Aneta

@Tedy, a jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany w ZNTK Oława? Próbowałeś wysyłać swoje CV do pracy w tej firmie? @Zainteresowany, i jak, zdecydujesz się na aplikowanie do pracy w ZNTK Oława? @johny, widzę, że pracujesz w tej firmie. Jest jakiś socjal? W jakiej atmosferze przebiega praca?

johny
@Aneta 13.07.2018 22:23

socjal to bony swiateczne wysokość zalezna od dochodów, karty multisport, możliwość przystąpienia do kasy zapom.pożycz.

Zainteresowany
@Aneta 13.07.2018 22:23

Aneto a odpiszesz jakies konkrety na moje zapytanie?

Zainteresowany

Witam jak na dzien dzisiejszy wyglada praca w tym zakladzie? Chodzi mi o stawke poczatkowa i rozwoj w firmie, sa jakies kursy na sapwaczy itp itd?

johny
@Zainteresowany 13.07.2018 00:15

stawki są różne zależne od umiejętności i stanowiska kursy co jakis czas robią na spawacza jak zbierze sie grupa 3-4 osób

Zainteresowany
@johny 13.07.2018 17:57

A jak sie plasuja stawki od - do? N oe pytam o wykwalifikowanych pracownikow takoch jak mistrzy itp

Tedy

Czy firma w ogóle prowadzi aktualnie rekrutacje?

Aneta

@Zenek czy jesteś pracownikiem ZNTK Oława? Możesz coś więcej napisać na temat atmosfery panującej u tego pracodawcy? @Polak wspominasz o testach psychologicznych. Możesz określić jakie zadania stawia przed kandydatem ZNTK Oława i opisać strukturę przeprowadzania takich testów? Jednocześnie zaznaczam, że opinie powinny być merytoryczne i nie mogą obrażać innych osób. Takie działania są niezgodne z regulaminem.

Zenek

Jak komuś nie odpowiada praca w firmie to szuka wymówki?

Aneta

Drodzy użytkownicy, pomóżcie @Kamil'owi w jego dylemacie. Czy warto aplikować do firmy ZNTK Oława? Jak wygląda praca w tej firmie i jakie są zarobki? Każda informacja mile widziana!

Zajadlak

Oho, pojawił się nowy mistrz, ciekawe ile wytrzyma ???? Nawet klimaty, ale zbyt przejął się rolą, chyba nie wie gdzie trafił.

Bartek

Dobrych pracowników żadna firma nie zwalnia!!!

Administrator

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w ZNTK Oława, jeśli chodzi o wynagrodzenia?

cccc
@Administrator 04.02.2018 14:32

średnio 2000 na ręke

Ktoś

Nie no ja nie wierzę w ten zakład najpierw mówili że jest za dużo lakierników i 3 osoby dostały zwolnienie a po 2 tygodniach zakład wystawił ogłoszenie że potrzebują do pracy na lakiernie. Wtf???

Pracownik

W ofertach pracy jest napisane że dbają o bhp ale praca w minusowych temperaturach zimą to norma nikt nie zadaje pytań wszyscy robią

Nieważne
@Pracownik 04.12.2017 10:38

Niestety to prawda!Tylko narzekają, że za dużo płacą za ogrzewanie i siedzą w swoich ciepłych biurach. Oczywiście bhp tam nie istnieje dla pracownika, a tylko przeciw niemu. Po za tym wiecznie jest za mało, wyższe stanowiska to sami judasze , nie wspominając o brygadzistach zaślepionych kilkoma srebrnikami.Ogólnie radzę na rondzie koło tego zakładu zawrócić i dać sobie spokój

Mieszkaniec.

Rodzinna firma. Pracują po linii rodzinnej. Co ciekawe na kontrolera jakości wymagają niemiecki. Tam oprócz jednej osoby nikt nie zna niemieckiego !

sss
@Mieszkaniec. 13.06.2017 22:42

Jasne jak słońce Pani z kontroli ma nawet zawodówkę ale co tam wszystko można

Pracownik

Nie dalej (usunięte przez administratora) wypłata

Ten zły

ZNTK krótko i zwięźle Zakład Nędzy Tortur i Kalectwa. To dokładnie oznacza ten skrót. Jak masz tam rodzinę to się ustawisz jeśli nie to zapomnij o awansie itp. Stawki pracowników przyjętych przez Zntk wprost śmieszne

Aneta

@mojopisze, że w firmie nie można liczyć żadne benefity. Jednak przeglądam właśnie aktualne oferty pracy do ZNTK Oława i widzę, że pracodawca oferuje pakiet socjalny. Co się w nim zawiera? Czy jest on dostępny dla wszystkich pracowników, czy też tylko spawaczy, których dotyczy to ogłoszenie?

Kurakao

Syf. Przez pośrednika zarabiasz więcej niż przez firmę. Wszystko jak juz było wspomniani po rodzinie. Córki synkowie siostry itd

Aneta

Kilka dni temu na stronie firmy pojawiła się informacja, że firma poszukuje osób do pracy w tym: malarzy lakierników, ślusarzy, spawaczy oraz kontrolera jakości. Czy ktoś z obecnych pracowników może powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w tych poszczególnych działach firmy?

Aneta

@mojo czy możesz w takim razie powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w firmie? Czego mogą spodziewać się osoby myślące nad dołączeniem do firmy?

mojo

Żadnych benefitów ani przyszłości

Aneta

Pracujesz w ZNTK Oława? Chętnie dowiemy się więcej na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy firmy. Jakie benefity oferuje pracodawca?

Kubandzo

Ja znam. I pracuje w zntk wiec nie wiem o co Ci chodzi

marta

wiec na jaką kasę można liczyć, chodzi mi tu głownie o pracę na pełnym etacie bez nadgodzin jaka jest podstawa, po drugie mowiac juz o nadgodzinach czy są przymusowe? ile za nie płacą i czy wogóle za nie płacą?

Zostaw opinię o ZNTK Oława - Oława

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZNTK Oława