Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziownia

Adres: 0, 64-510 Ćmachowo

NIP: 7631368078 REGON: 634128380

Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziownia
2 22 5 1

Opinie o Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziownia

Filtruj opinie po kryteriach:

a.
 Opinia

Myślę, że warto oczywiście podzielić się swoim doświadczeniem w pracy w Gelg jednak mam inne doświadczenie i jestem tutaj od lat. Prezes jest człowiekiem od którego dostałem szansę i za to dziękuję i mam nadzieję, że w przyszłości jeszcze ta szansa rozwinie się w nowe stanowisko. Na teraz jest ok ale chciałbym już robić coś bardziej odpowiedzialnego. Przychodząc do pracy umawiamy się na warunki i podpisując umowę się na nie zgadzamy. Jak dotychczas pensja zawsze była na czas i nikt mną nie pomiata.

Pomocna?
Tak1Nie
Benek
 Opinia
@a. 08.11.2018 15:12

Krótko - jeśli tam FAKTYCZNIE pracujesz to chyba widzisz, że ta przyszłość jest coraz mniej obiecująca, pracy niestety też coraz mniej. I obyś tą pensję "na czas" miała też w przyszłym roku

Pomocna?
Tak2Nie
Małgorzata
 Opinia
@Benek 09.11.2018 10:15

Dlaczego sądzisz, że w przyszłości sytuacja firmy może się znacząco zmienić? Pracodawca wspominał o jakichś działaniach? Masz jakieś informacje dotyczące tego tematu? Zachęcam Cię do opisania warunków zatrudnienia w firmie Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziowni, dla wielu osób będzie to cenna wskazówka.

Pomocna?
TakNie1
A.M.
 Opinia
@a. 08.11.2018 15:12

@Benek , powiedzmy sobie szczerze , nie ma firm doskonałych . jeśli chodzi o GELG , firma z ogromnym potencjałem , jest dużo do zrobienia , ale nie możesz twierdzić że przyszłość w tej firmie nie jest obiecująca . pracuje w tej firmie kilka lat i uważam że firma wychodzi na wprost oczekiwaniom pracowników . Warunki pracy naprawdę nie są takie złe jak opisujesz . Tak jak napisałem wcześniej , nie ma firm doskonałych , w każdej jest coś do zrobienia , w jednej więcej , w drugiej mniej , najważniejsze że firma dąży do tego żeby atmosfera i warunki pracy były zadowalające . Nie wiem jak duże jest Twoje doświadczenie w pracy z innych firmach żeby móc porównywać np. GELG z innym zakładem pracy . Ja mam takowe doświadczenie i moge z całą odpowiedzialnością stwierdzić że nie masz racji .

Pomocna?
Tak1Nie1
Benek
 Opinia
@A.M. 13.11.2018 08:37

Anna Rządzi Prezes, czyli Twój ... - szczerze to Ty, mąż, .... niewiele możecie. Potencjał ja go nazwę OLBRZYMI, wykorzystany w ... %. Nowe maszyny - trochę pracują ale czy tak będzie dalej? Nowa hala służy... sama wiesz dobrze do czego. Drobne kilka milionów, które powinny zarabiać. Warunki pracy - przykład - rękawice bhp ....., wynagrodzenie - pracownik - najniższe, inne stanowiska podobnie. Dążenie do czegoś a osiągnięcie tego - daleka droga i uważam, że dla Was niemożliwa do osiągnięcia. Mógłbym konkretniej tylko po co. Rozumiem, że Twoim zadaniem jest bronić firmy ale zrób to (o ile będziesz mogła) konkretnymi przykładami. Może czas się czymś pochwalić.... A jeśli o moje doświadczenie chodzi to może odpowiem tak - większe niż Twoje

Pomocna?
Tak2Nie
Benek
 Opinia
@A.M. 13.11.2018 08:37

Zapomniałem, przepraszam - najlepszą atmosferę w firmie to robią.... KAMERY - ulubiona zabawka kilku osób kierownictwa :) I to była chyba moja kropka nad i

Pomocna?
Tak2Nie
A.M.
 Opinia
@Benek 13.11.2018 12:09

@Benek Powiedz człowieku w takim razie , co Ty tam zrobiłeś żeby było lepiej ? Patrząc na Twoją postawę i podejście , jesteś tylko maszynką do narzekania , co jest najprostsze . Piszesz o rękawicach , stawiasz trzy kropki ...i tyle? ja nigdy nie miałem problemu z rękawicami w firmie ( z trzema kropkami też nie ) Monitoring to teraz norma praktycznie w każdym zakładzie pracy , tyle że skąd Ty możesz o tym wiedzieć ...

Pomocna?
TakNie1
Benek
 Opinia
@A.M. 14.11.2018 06:51

Anna no nie masz racji. Pochwaliłem potencjał (czego chyba nie zauważyłaś), który jest niewykorzystany i to nie narzekanie, to TOTALNA porażka. Z rękawicami nie miałaś problemu, bo używają ich pracownicy produkcyjni i już dawno przestali narzekać na ich fatalną jakość. Te trzy kropki to potraktuję uśmiechem. Skąd wiem? Może mam jeszcze imię podać albo może sobie sam wypowiedzenie umowy wypisać? Monitoring - rzeczy bardzo pożyteczna, NAPRAWDĘ. Ale w NORMALNYCH firmach on nie służy do śledzenia ludzi tylko raczej obiektów i przydaje się podczas wypadków. Żeby zwiększyć wydajność pracowników są inne, DUŻO skuteczniejsze metody (które ja akurat znam). Gdybym powiedział, kim jestem to nie musiałbym odpowiadać na pytanie co zrobiłem. Odpowiem co można zrobić (o czym już pisałem) - NIC nie można chyba że uda się trafić w gust Prezesa, o czym dobrze wiesz. Pamiętasz temat spawania kanistrów na plazmie? Lekko licząc - maszyna jest naprawiana 5 lat, dlaczego? Przecież wiesz. A zakończę pozytywnie - wszystko jest do zrobienia ale osobiście w tej firmie tego nie widzę w tym stuleciu.

Pomocna?
Tak3Nie
Małgorzata
 Opinia
@Benek 13.11.2018 11:50

Forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje między użytkownikami. Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z warunków w firmie, co zatem Twoim zdaniem powinno się zmienić? Piszesz o sprzęcie, dlaczego sądzisz, że nie będzie dalej funkcjonował? Wspomniałeś też o odzieży roboczej, czy pracownicy zgłaszali zapotrzebowanie kierownictwu?

Pomocna?
TakNie
Benek
 Opinia
@Małgorzata 17.01.2019 14:28

Lepiej prywatna dyskusja niż nic. Ktoś bystry wyciągnie właściwe wnioski. Wniosek dla Ciebie - gdybym mógł pisać bardziej rzeczowo, to bym to zrobił.

Pomocna?
TakNie
marta
 Opinia
@Małgorzata 13.11.2018 04:13

Czy stanowiska biurowe zobowiązują do wyższego wykształcenia, znajomości języków, przygotowania praktycznego w skończonym kierunku studiów czy wystarczy poparcie odpowiednich znajomości? Jakie studia są preferowane, czy jest test językowy zanim otrzyma się stanowisko?

Pomocna?
TakNie
Tadek
 Opinia

Jak obecnie wygląda sytuacja w narzędziowni? Podobno nastąpiły jakieś zmiany na stanowiskach kierowniczych? Widzę, że szukają technologa programistę. Rozwijają się i szukają następnego, czy starzy odchodzą?? Warto składać tam CV? Praca stabilna? Płacą zgodnie z umową? Jakieś dodatki do pensji?

Pomocna?
TakNie
Benek
 Opinia
@Tadek 19.02.2019 21:03

Nastąpiły duże zmiany na stanowiskach kierowniczych - o dyrektorze już pisałem, jest nowy. Najlepszy technolog narzędziowy chyba do Samsunga idzie, młody ambitny programista, też na lepsze itp. Nie wiem co znaczy praca stabilna. Jeszcze płacą zgodnie z umową (co wynegocjujesz to Twoje, choć na wiele bym nie liczył). Dodatek może przypadkiem raz Ci się trafi, na więcej bym nie liczył. Więcej szczegółów nie mogę podać bo rozstanę się z tą firmą prędzej niż planuję. Kolejny raz już nie planuję złożyć ta CV nigdy

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

Witam może ktoś się orientuje jakie jest wynagrodzenie w narzedziowni w Gelgu na początek i z kilku letnim stażem pracy ?

Pomocna?
Tak3Nie
kotś
 Opinia
@anonim 17.04.2015 12:18

Wszystko zależy od umiejętności . Operator CNC który zna się na pracy i jest samodzielny 25-30 zł na godzinę .

Pomocna?
Tak1Nie
Tadek
 Opinia
@kotś 18.01.2019 06:30

Brutto czy netto ?

Pomocna?
TakNie
Małgorzata
 Opinia

@Benek, zachęcam Cię do bardziej rozbudowanego komentarza, ponieważ jest to ważne dla osób szukających zatrudnienia. Rzeczowe opinie mogą im pomóc w podjęciu decyzji o wyborze pracodawcy. Wspomniałeś, że prowadzone są rozmowy z pracodawcą, jednak bezskutecznie, a czy pracownicy rozmawiali z osobami na najwyższych stanowiskach? Napisz proszę, co rozumiesz poprzez degradację- czy w ostatnim czasie ktoś został zwolniony?

Pomocna?
TakNie
Benek
 Opinia
@Małgorzata 15.10.2018 00:20

Małgorzata - tam rządzi prezes, reszta nie ma nic do powiedzenia. Nie można podpaść Pani dyrektor ekonomicznej, bo prędzej czy później się wyleci. To tyle jeśli chodzi o rozmowy. Pozostaje jeszcze rozmowa z .... Bogiem ;) A jeśli mowa o zwolnieniach to odchodzi Dyrektor Narzędziowni - można dyskutować czy został zwolniony czy zaproponowano "awans" nie do przyjęcia ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Małgorzata
 Opinia

@Benek, dlaczego tak negatywnie oceniasz pracę na innych działach? Jeśli faktycznie występują problemy, o których piszesz, to może warto porozmawiać z przełożonymi? Dlaczego sądzisz, że nie ma szansy na awans? @Dariusz, jesteś zainteresowany jakimś konkretnym stanowiskiem? Czy dostarczyłeś do firmy swoje CV?

Pomocna?
TakNie
Benek
 Opinia
@Małgorzata 22.09.2018 12:59

Małgorzata. Proste i krótkie odpowiedzi: - oceniam tak firmę bo znam ją na wylot - rozmowy o problemach są i to tyle (nie mylić z ich skutecznym i szybkim rozwiązaniem) - nie wiem co nazywasz awansem, na awans o jakim ja myślę nie ma szans, powiem więcej jest coraz więcej szans na degradację Powiem Ci jeszcze "Małgorzata" że pewnie się znamy

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Benek
 Opinia

Narzędziowni - praca OK, zarobki - nędza, awans - zapomnij. Jakieś pytania?

Pomocna?
Tak1Nie
Benek
 Opinia

Możecie uznać tę opinię za pewnik. Gelg - narzędziwonia można tam pracować, idealnie nie jest ale jakoś leci. Gelg - nienarzędziownia UNIKAĆ!!! Na pewno zarobisz najmniej i nauczysz się jak pracować niezgodnie z BHP i wszelkimi możliwymi normami. Jak chcesz się cofnąć w rozwoju to tam jest właściwe miejsce

Pomocna?
Tak6Nie
Małgorzata
 Opinia

@Jack, a czy firma Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziownia obecnie poszukuje kogoś do pracy? Czy pracownik bez doświadczenia ma szansę na zatrudnienie? Jak podczas rozmowy kwalifikacyjnej sprawdzane są kompetencje kandydata? Warto o tym porozmawiać, ponieważ wielu kandydatów poszukuje właśnie takich informacji.

Pomocna?
TakNie
Małgorzata
 Opinia

@Jack Co masz dokładnie na myśli pisząc "pewniaka"? Czy miałeś na myśli to, że praca w Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziownia jest stabilna i dobrze płatna? Czy ten pracodawca zatrudnia na umowę o pracę? Jaka atmosfera panuje pomiędzy pracownikami tej firmy? Przyszli kandydaci na pewno będą wdzięczni za nowe informacje.

Pomocna?
TakNie
Jack
 Opinia
@Małgorzata 18.04.2018 11:07

Moim zdaniem jest stabilna i płatna na miarę. Atmosfera wg mnie koleżeńska i da się rozwijać dla osób które tego chcą.

Pomocna?
Tak1Nie
Jogi
 Opinia

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Jak atmosfera?

Pomocna?
TakNie
Jack
 Opinia
@Jogi 09.02.2018 17:17

pracowałem i dobrze było/ nigdzie nie jest idealnie ale jak się sprawdzisz to masz pewniaka

Pomocna?
Tak1Nie
Xf
 Opinia

Nie polecam... Pracowałem w narzędziowni parę lat temu... Gdy zabraknie tam paru majstrów to narzędziowni nie ma, a niewiele brakuje im do emerytury:)

Pomocna?
Tak6Nie
ja
 Opinia

Widzę, że szukają technologów i koordynatorów produkcji. Nie ma wysokich wymagań, a można dostać fajną robotę jak kogoś taka interesuje.

Pomocna?
TakNie
new
 Opinia

Ilu Operatorów wykrawarki cnc szuka firma i na ile zmian praca?

Pomocna?
TakNie
Gni
 Opinia

Gdzie masz te ogłoszenia o pracę @zorientowany? Chyba nie tutaj, bo ja żadnych nie widzę, a z chęcią bym się dowiedział czy nie szukają tokarza do siebie. Znajomy opowiadał, że właśnie u nich zdobył sporo doświadczenia, zarobki też niezłe no i nawet jest możliwość awansu.

Pomocna?
TakNie
zorientowany
 Opinia

z tego co wiem sa ogloszenia o prace ale drugie dno to wynika z bardzo mocnej rotacji co jest:(

Pomocna?
TakNie
amd
 Opinia

szukają : szlifierza, frezera i ślusarza - do Narzędziowni/ zapraszamy do nas:)

Pomocna?
TakNie
zorientowany
 Opinia

tu sie nie moge zgodzic warunki placowe co najwyzej przecietne albo nizej te opinie negatywne sa blizsze prawdzie a pozytywne to tylko jednostkowe opinie

Pomocna?
Tak3Nie
kam
 Opinia

zawsze aktualne oferty pracy mają na stronie firmowej : http://gelg.pl/praca ruszyły mocno zamówienia więc na pewno będą szukać - pracy jest kurcze sporo jak nie wszędzie w tej branży

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia

szukają, własnie pojawiło się ogłoszenie na technologa. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
praca
 Opinia

Dajcie mi info pls czy szukają do pracy inżyniera z 2 letnią praktyką w technologii/ szukam pracy we Wronkach

Pomocna?
TakNie
gol
 Opinia
@praca 30.07.2015 14:49

tak szukaja na programowanie nowej maszyny CNC oraz szukaja operatorów wykrawarki CNC - zbiera zgłoszenia Przemek Marchewka

Pomocna?
TakNie
gol
 Opinia
@praca 30.07.2015 14:49

tak szukają teraz na programowanie nowej maszyny CNC oraz szukaja operatorów wykrawarki CNC - zbiera zgłoszenia Przemek Marchewka

Pomocna?
TakNie
zyg
 Opinia

no tak narzygać to zawsze łatwo, ja mam jednak pozytywne wspomnienia z Gelg. Teraz pracuję w Luboniu i tracę codziennie 3 godziny na dojazd - masakra

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

praca w tym zakładzie to najgorsza rzecz jaką zrobiłam w życiu, zero rozwoju, zero motywacji, człowiek stara się i pracuje tyle lat, a doceniają donosicieli oraz bezmyślne i opryskliwe osoby.W GELGU panuje alkoholizm i dręczenie ludzi którzy pracują.Pracownik biurowy co godzinę chodzi kawę parzyć i nikomu to nie przeszkadza, a pracownik produkcji chce chwilkę odpocząć po zrobieniu tysiąca sztuk to już jest ze "nic nie robi" lub "za małe normy" i "że tak jak w tym zakładzie to nigdzie nie jest tak lajtowo" ŚMIECHU WARTE, Prezesa nawet na porządne krzesła do niższych stanowisk pracy nie stać. TEN ZAKŁAD TO JEDEN WIELKI SYF. Praca za 1750 brtto. proszenie sie o wszystko. Nawet kadrowy nie potrafi dobrze wynagrodzenia obliczyć - WSTYD. REMONT -nie potrafi pras naprawić, olej cieknie z prawie każdej prasy, liczniki nie liczą i a pracownik produkcji sam musi sobie radzić. jednym słowem GELG TO PORAŻKA

Pomocna?
Tak7Nie
MPK
 Opinia

Cieszę się, że odszedłem. Zatrudnienie się okazało się porażką, pomyłką i cofnięciem w rozwoju. Takiego uwsteczniania nie życzę nikomu. Jak można, radzę omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak8Nie
była pracownica
 Opinia

Faktycznie, zarobki marne, a na dodatek kobietom z malarni i tłoczni zabierają dodatek nocny jak jest miesiąc krótki i nie wypracuje się najniższej krajowej. A co do prezesa i jego podwładnym to szkoda słów, kierownik-dyrektor( wiadomo o kogo chodzi) to nawet rozmawiać z pracownikami nie potrafi tylko jakiś bełkot.I liczy się tylko norma i norma a jakim kosztem to nie istotne. Dobrze,że juz tam nie pracuje

Pomocna?
Tak2Nie
sss
 Opinia

Pracowałem tam ale na szczęście szybko uciekłem. Cały ten Grupiński ma ludzi za śmieci!!!! zarobki naprawdę tragedia, najniższe w okolicy. Nie polecam i radze omijać jak najszerszym łukiem!

Pomocna?
Tak3Nie
laluś
 Opinia

zarobki w gelgu to jakas masakra 1000 zł i sie cieszyc trzeba wielce a pozatym zero premii porażka no i dyrektora też juz niema bo wziął nogi za pas

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

Trochę się chyba zmienia od czasu ostatniego wpisu. Widać, że właściciel chce sytuację leczyć. Pojawił się kolejny kierownik, jest już od 6-m-cy i nie uciekł. Razem z nim pojawił się też samochód do spraw służbowych i powstaje wizja na narzędziownie. Co do zarobków, to faktycznie wysokich lotów nie ma ale za to zawsze na czas.

Pomocna?
Tak3Nie
Gastly
 Opinia

nooo szkoda a chciałem aplikować na operatora/programistę/ustawiacza centrum MAZAK'a lub innych maszyn do przyuczenia:/ a wie ktoś jak można tam się dostać z Szamotuł nie wliczając własnego auta ani PKP??

Pomocna?
TakNie
kotś

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja
@Gastly 27.05.2011 21:36

Gelg Narzędziownia poszukuje operatorów CNC . Stawka 25-30 zł na godzinę .

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

Do niedawna było kilku świetnych fachowców wśród pracowników biurowych i załogi Narzędziowni. Większość uciekła od właściciela, który sam nie wie czego chce. Nie potrafi powiedzieć o co mu chodzi, należy się domyślać co mu w głowie siedzi. Brak pomysłu na swoją narzędziownię. Traktuje fachowców z narzędziowni jak podludzi. Docenia za to miernych, ale wiernych z GELG Sp. z o.o. Gelg Narzędziownia z winy właściciela funkcjonuje jak firma garażowa, choć mogłaby dużo zdziałać na rynku wronieckim i nie tylko. Szanse rozwoju - żadne. Zarobki - mierne. Sprawy służbowe załatwiać należy autem prywatnym - oczywiście za darmo. W Gelg Sp. z o.o. nepotyzm pełną gębą. Nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziownia - Ćmachowo

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupiński Grzegorz Gelg Narzędziownia