PPHU BOWI

Janikowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 132 ocen.

PPHU BOWI
3132

Opinie o PPHU BOWI

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU BOWI

Agnieszka

@bratniaduszauczciwego, niezależnie od tego, czy wpisy są pozytywne, czy negatywne, powinny być zgodne z regulaminem. Można jednak wyrazić swoje zdanie w sposób kulturalny. Forum jest po to, by znaleźć tu rzetelne informacje, nikt nie ma zamiaru ukrywać prawdy. Jeżeli możesz coś powiedzieć o pracy w tym miejscu, zachęcam Cię do pozostawienia komentarza. @bleeeeeeeee, czy Twoje niezadowolenie wynika jedynie z relacji z przełożonymi, czy dostrzegasz jakieś inne wady pracy u tego pracodawcy? Czy za okres wdrożeniowy jest wypłacane wynagrodzenie?

bleeeeeeeee

bowi tragedia a zwlaszcza jedna pani tam pracujaca ktora niby ma nauczyc kogos kto przyjdzie na jej dzial i ocenia po paru dniach ze sie nie nadajesz bo boi sie ze ja ktos wygryze i bedzie lepszy od niej

Ktoś
@bleeeeeeeee 15.05.2018 08:47

Ewa-na świecie są ludzie odporni na wiedzę. I do nich właśnie należysz. Ciężko ich czegokolwiek nauczyć. A pomysł że mogłabyś kogokolwiek wygrysc jest nierealny. Zapomniałaś o tym że sama przyznalas się że ciężko i długo się uczysz

bratniaduszauczciwego

Agnieszka chyba podwyższone temperatury zaczynają źle działać na ciebie. Oczywiście że nie warto zachaczać o tą firmę. A usuwaj sobie wpisy. Prawdy nie wymarzesz.

Agnieszka

@Uczciwy, dlaczego uważasz, że nikomu nie ma prawa odpowiadać praca w tej firmie? To co dla jednej osoby jest minusem dla innej może być plusem, czyż nie? @nick, na naszym forum obowiązuje regulamin, na który wyraziłeś zgodę zamieszczając swój wpis. Zdecydowanie nie jest dozwolone zamieszczanie obraźliwych opinii w związku z czym Twój wpis został zgłoszony do administracji forum i może zostać usunięty. Zapoznaj się proszę z regulaminem Gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Czy zgadzacie się z zamieszczonymi opiniami? Zachęcam do dzielenia się swoimi uwagami na temat pracy w PPHU BOWI.

szambiarka

dziwna to firma z międzynarodowymi kontraktami, której właściciel "dla fanu" jeździ szambiarką... można mieć różne hobby, ale żeby dla przyjemności taplać się w...

ludek

Współczuję koleżance z biura która po kilkunastu latach oddania firmie została tak potraktowana. Niestety to potwierdza większość opini które mówią iż nie warto zapuszczać tu korzeni. Szkoda.

ja
@ludek 25.04.2018 20:54

oj nieprawda są tacy co korzenie głęboko zapuścili ( bazie koneksji rodzinno znajomościowych) i odnoszę wrażenie, że niewiele ich jest w stanie stąd ruszyć ale to nie są normalni ludzie z nimi się nie da się współpracować, tylko patrzeć jak podłożą ci nogę bo jesteś lepszy od nich(czytaj pracujesz lepiej)

fff

po tych wszystkich wpisać widać przekrój Polskiego ludu zakompleksiony ,mały, i komponujący jak komuś dopiec porostu jak tobie nie odpowiada ta firma to idź do innej nikt nie trzyma ciebie ,ani nie zmusza do pracy tutaj.Mądrale i pierdoły pieniądze pod stołem??? lepiej jedz do angoli i pracuj na zmywaku u turka ooooo i to będzie ok.szefostwo jest złe, kichać na to zrób swoje i idź do domu proste prawda a nie wypisuj głupot jeden z drugim fiuty macie ze małe czy co?? że trzeba pisać to g....no.pozdrawiam i polecam spacer przed snem .

Uczciwy
@fff 26.04.2018 21:46

Siema Kierowniku z Bowi. Przecież takie rzeczy jakie są tu opisane mogą mieć miejsce, oczywiście może je również pisać osoba która uważa że została w jakiś sposób skrzywdzona przez szefa, kierownika tej firmy i w ten sposób chce zaszkodzić. Zastanawiam się po co wtrąciłeś tekst o fujaracch przecież o to nikt nie pytał. Wydaje się że jesteś prostym człowiekiem słabo wykształconym a tekst o przyrodzeniu miał zaznaczyć twoje zdenerwowanie. Uwierz mi efekt był zupełnie odwrotny.

Uczciwy

Cześć. Ostatnio na płocie firmy BOWI pojawił się baner "Poszukujemy pracowników" Zamierzamy wysłać swoje cv . Czy ktoś może napisać jakie są aktualne warunki pracy, atmosfera, finanse czy jest dużo nadgodzin. Czy firma odprowadza wszelkie składki czy składki są odprowadzane od tego co zarobimy czy może od minimum. Czy poza wypłatą są inne gratyfikacje bony lub dodatkowe pieniądze na święta wakacje. Proszę o rzetelną informację.

Uczciwy
@anonymous 25.04.2018 20:57

Z komentarzy wystawionych tylko w tym roku dowiedziałem się ze pracują więźniowie , ukraincy że wyrzucili jakiegoś dyrektora że pieniądze czytaj premie nie są ujęte w ogólnym rozliczeniu do urzędu skarbowego. Jednak w swoim zapytaniu poruszyłem inne kwestie. Jeśli nie chcesz się wypowiedzieć na zadane pytania to podaruj sobie tego typu komentarze. To co ktoś konkretnie opisze panującą w firmie sytuację?

Agnieszka

Wątek ostatnio bardzo ożył w ostatnim czasie. @grześ, czy jesteś pracownikiem tej firmy? Opowiedz coś więcej o pracy w tym miejscu. @adaś, co Twoim zdaniem powinno się zmienić żeby pracowało się lepiej? @yyy, co Ciebie rozczarowuje w pracy w tej firmie? Zachęcam do udzielania bardziej rozbudowanych wypowiedzi tak aby klarownie przedstawić sytuacje w PPHU BOWI. Pamiętajcie również o tym iż każdy wpis musi być zgodny z naszym regulaminem. Wpisy niezgodne z regulaminem mają prawo byś usunięte.

długi
@Agnieszka 13.04.2018 23:16

agnieszka weź się lepiej do pracy i przestań filozofować

anonymous

nic się w firmie nie zmieniło a szczególnie "wiecznie zapracowane panie z biur" :-)

adaś

OOOOOO widze duzo pytan o firme no wiec jesli nie przeszkadza tobie ze firma lubi i placi pod stolem oraz w ramach nieustannych ciezkich okresow zatrudnia wiezniow z pobliskiego zakladu karnego a takze wysysa jak wampir to ta praca jest dla ciebie oj jeszcze jedno mi umknelo ze umowy sa jak szefowej sie podoba a czesto sie niestety jej nie podoba no ale ktos napisal ze sie pracuje po 8 godzin i papier jest w kiblu wiec tak jak napisane wczesniej jest super szkoda ze nie napisala ze po 8 godzin sie robi bo nie chca placic nadgodzin i nikt nie robi dluzej wybor twoj i zycie twoje firma zaprasza w swoje szeregi

grek

idą kolejne święta i kto wie może kolejne pieniążki pod stołem z pominięciem urzędu skrabowego

XXX

nie rozumiem dlaczego tutaj jest tyle hejtu skąd ta nerwowość pracujemy 8h , soboty wolne,pensja na czas dyrektor zmieniony ,woda ciepła jest,papier w kiblu też wiec skąd ta frustracja niektórych ludzi,a może należy przyjść do pracy posiedzieć wypić kawkę opowiedzieć parę dowcipków i do domu i do tego premia w wysokości pensji???? i też znalazło się kilku pewnie co mieli by żal że łóżko za twarde.Proszę wskazać firmę gdzie jest idealnie ,ludzie frustraci, rada zmienić prace lub porozmawiajcie z psychologiem adres na googlach Pozdrawiam

zzz
@XXX 18.03.2018 19:48

dobry wpis aż mam lepszy nastrój firma fakt na poziomie lecz zakłamanie fałsz oraz obłuda pracowników szczególnie z dużym stażem aż poraża nigdy nie wiesz kto narobi tobie wokół dupska rozumiem twoje warunki pracy i płacy są na takim poziomie że problem ciebie nie dotyczy zazdroszczę i pozdrawiam

Gutek

Myślę, że szefostwo chce utrzymać wysokie standardy i niestety nie każdy się w nich mieści.!!!

poza standardem
@Gutek 17.03.2018 11:48

wysokie standardy ... - buhahahahhahahaha - dobry żart

anonymous

polityka prowadzenia firmy w stosunku do pracowników idzie w złym kierunku więc odradzam pracę

anonymous
@anonymous 04.02.2018 14:13

JA TEŻ ODRADZAM

jaś

czy nadal ulubionym zajęciem Szefowej jest przeprowadzanie kolejnej i kolejnej i kolejnej i kolejnej rozmowy kwalifikacyjnej po których smutnym wnioskiem jest to że kandydat się nie nadaje, albo za dużo oczekuje?

juziu

Prędzej czy później dochodzisz do bardzo smutnego wniosku że zostałeś wyssany do ostatniej kropli krwi i kończą się wizje na jakąkolwiek przyszłość w tej firmie. Bezpiecznym jeśli chodzi o zatrudnienie jest się do momentu aż ma co się dać firmie. Później każdy kolejny dzień to zwyczajna niepewność. ODRADZAM!

szarak

odradzam pracę w tej firmie co innego obiecywane na starcie co innego staje się faktem

LOCUS

Witam zainteresowanych działem cnc. Unikajcie tego działu, kierownika Jezierskiego. Pomijam miesiąc pracy na czarno i obietnice umowy. Jest to osoba wysoce niekompetentna. Jedyne co mu wychodzi to kumoterstwo z szefową, donosicielstwo i mobbing. Z jego, jak i nie tylko, strony oczekiwać można seksizmu i przedmiotowego traktowania. Zwłaszcza w stosunku do młodych kobiet. Syn właściciela, zatrudniony jako typowy krewny, nic nie potrafi zrobić i stwarza zagrożenie dla innych pracowników. Ba! Z jego strony zdarzały się nawet przywłaszczenia mienia, sprzętu który był niezbędny nam do pracy. Wyświetlał nas i lżył.

ja
@LOCUS 13.01.2018 11:48

jestem pracownikiem tej firmy i tak się składa że znam tych wymienionych pracowników i mogę stwierdzić że to co napisała ta pani to paszkwil w całej okazałości ,świnstwo w całej okazałośći pokazujące jacy ludzie są wśród nas, oświadczam że ta osoba będzie ścigana z mocy prawa

Jarek

Przesadzacie z tyn narzekaniem. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!

taki se tam
@Jarek 20.12.2017 16:40

to prawda @jarek lecz coś tu mocno nie zagrało

pracownik

Spotkanie wigilijne było naprawdę super. Podziękowania dla wszystkich organizatorów. Jakoś ciepło się na serduchu zrobiło. Niestety fakt braku na tym spotkaniu szefostwa pozostawia ogromny niesmak. To tak jakby być na weselu bez pary młodej.

Eda....

My zawiedzeni pracownicy dziekujemy szefostwu za tak zwane gwiazdkowe...czytaj ( WYPOCINY) I za wigilijne spotkanie które sami musimy sobie zorganizować .... Zdrowych i spokojnych świat bożego narodzenia życzy załoga ...

GOŚĆ

i tak to tu wygląda Przychodzi pracownik do szefa i prosi o podwyżkę. Szef na to: - Podoba się wam praca u nas? - Tak, podoba. - To czemu mam płacić więcej za wasze przyjemności :):):):):)

blom

Ludzie nie wierzcie w nieustające głosy z każdej strony iż w firmie jest bardzo trudny okres. Budowaniem niepewności i ciągłego strachu jest bardzo łatwo kierować załogą i samą firmą . Takie metody są stare jak świat i wszędzie działają.

Agnieszka

@Marekwidzę, że jeszcze do tej pory nikt nie odpowiedział na Twoje pytanie. Czy zdecydowałeś się na aplikację do firmy? Jeśli tak, to chętnie dowiem się więcej na temat procesu rekrutacyjnego do PPHU BOWI. Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

Marek

Witam.Zastanawiam się na pracę w tej firmie.Proszę powiedzieć ile można zarobić na rękę jako zwykły pracownik magazynowy z uprawnieniami na wózek widłowy.Dziękuje za informacje.

gość

Podobno firma współpracuje z Volkswagenem, Scania i MAN-em , czy to prawda ? Jakie elementy dla nich robicie ? Ile może zarobić u Was kierownik produkcji i jakie są jego obowiązki !

gość

Praca fajna i ciekawa lecz ludzie w tej firmie są dla siebie cichymi wrogami. Nigdy nie wiesz kto kiedy i gdzie narobi Tobie koło tyłka. Najgorsze są pseudo koleżanki, zwłaszcza te z biur. Fałszywe do granic możliwości. Nigdy nie spotkałam się z taką obłudą i zakłamaniem jak w tej firmie. Pracowałam i odradzam. Nawet nie ma szans aby raz dziennie w spokoju zjeść śniadanie które należy się człowiekowi jak psu zupa. Powodzenia i wytrwałości dla tych którzy walczą tam o przetrwanie każdego dnia - nadal tam pracują jeszcze co niektórzy fajni ludzie!

WYSTRZELONY MAGAZYNEK:)

Witaaaaam :D Na wstępie się ujawnię :p Tomek, no i oczywiście wózkowy NR.1 w tamtym czasie ahahah :D nie chce tu na Nikogo najeżdżać. powiem tak...nie interesowało mnie zbytnio co dzieje się na innych działach,dla mnie liczył się tylko dział przyjęć i wydawania towaru..no i oczywiście ludzie z którymi na codzień miałem głównie styczność:) (brakuje mi tych Mordeczek:P) Praca z Nimi była super. Mam na myśli VIP TEAM: PAWCIO (mam nadzieję,że nie leczysz sie na nerwice przeze mnie:D) AGNIESZKA BLONDi(Paweł doceń Jej prace godnie bo gdyby nie Ona zasypaliby Was tymi paczuszkami i przyklepali blachami:) PAN MAREK(mam nadzieję, że z "strychem" już masz poukładane relacje:) OKOOOO,Oddelegowany ale swój człowiek:P no i JA:D do tego Agnes KW, na którą nie zależnie od sytuacji ZAWSZE można było liczyć:) Jak ktoś umie rozmawiać z ludźmi i początkowe zarobki Mu na jakiś czas wystarczą to sobie poradzi i nie będzie rozmywał Innym myśli o podjęciu zatrudnienia w Bowi. Jedyne co musi się w firmie poprawić to stabilność zarobkowa firmy co za tym idzie,mniejsza rotacja i godziwe wynagrodzenie dla pracowników... Pozdrawiam całą Firme... "biurka", CNC,lakiernie( jeśli w ogóle ktoś tam pracuje ze "Staruchów" jeszcze:)) Laminaty, KJ, KW, całe hałaśliwe piętro i stronę sąsiednią.. Tłoczenie i Pury i Szefostwo:) Pozdrawiam i dziękuje za współprace Tomek

Agnieszka

Jak przedstawia się PPHU BOWI w roku 2017? Czy od ubiegłego roku zaszły jakieś zmiany? Jak obecnie przedstawiają się warunki pracy, atmosfera? Czekamy na Wasze opinie.

Zostaw opinię o PPHU BOWI - Janikowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU BOWI