PPHU BOWI

Janikowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 132 ocen.

PPHU BOWI
3 132 6 1

Opinie o PPHU BOWI

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

polewaczka

Dawno tu mnie nie było. Ta biegająca z biura niech wie że tej jej bieganie jest tak żałosne że aż się płakać chce. Codziennie ludzie obserwują te jej przeloty metr nad ziemią między biurem a magazynem i mają niezłą polewkę. Czy ty kobieto myslisz że ktoś to doceni. NAIWNA DO BÓLU

Waldi
@polewaczka 27.05.2018 23:09

Biegaczaka jest seksi mogła być dostać :)

Kurczak

Podobno w firmie nastąpiły awanse.

Ja
@Kurczak 11.08.2018 22:39

rodzina awansowała... reszta z czasem pójdzie na bruk...

jaś

czy nadal ulubionym zajęciem Szefowej jest przeprowadzanie kolejnej i kolejnej i kolejnej i kolejnej rozmowy kwalifikacyjnej po których smutnym wnioskiem jest to że kandydat się nie nadaje, albo za dużo oczekuje?

Ja
@jaś 20.02.2018 13:20

Moze chce porozmawiać z kimś YNTELYGENTNYM

Dale Carnegie

Krótko i na temat. Pracodawca Bowi jest w porządku. Jeśli myślisz o pracy w firmie Bowi to polecam. Ale musisz się liczyć z tym że atmosfera wśród pracowników nie jest za fajna, wszystko sztuczne udawane z jednej strony porozmawia z Tobą, a za chwilę pójdzie obgadać Cię z innym! Oczywiście nie wszyscy pracownicytacy tacy są!! Ale musisz mieć to na uwadze myśleć o pracy w firmie Bowi.

jola
@Dale Carnegie 13.07.2018 04:55

na twoim miejscu nie koncentrowałabym się na tym kto co pisze tylko jak to rozwiązać ponieważ masz z tym problem i on będzie narastał

oddanazaloga

ktos napisal ze szef dla fanu jezdzi szambiarka. dyrektorzy przed letnim urlopem firmy pokazali jak bardzo sa nieudolni i jak bardzo nie maja kompletnie swojego zdania oraz calkowicie nie potrafia go bronic. jak by nie patrzec jescze tylko do pelnego slepego oddania musicie opanowac szambiarke szefa. generalnie dziekuje drodzy dyrektorzy za wstawienie moim ludziom do tego stopnia ze obawiam sie iz straciliscie wszystko co bylo do stracenia w ich oczach. to z pewnoscia nie pomoze wam w przyszlych pracach. no ale wazne ze kurs na szambiarke przed wami. wszystkiego co najlepsze. aha mam jedno pytanie czy po opanowaniu szambiarki jestescie zainteresowani pracami gospodarczymi na prywatnych terenach szefostwa? trzeba tylko zlozyc odpowiedni wniosek.

beta
@oddanazaloga 22.07.2018 10:32

Fakt niestety. Obecni dyrektorzy kompletnie są uzależnieni od tego co usłyszą od szefostwa. Powiedziałabym nawet że są wyłącznie narzędziami w rękach szefowej i szefa. Zero własnej inicjatywy i polotu. Baaaa dla kasy wszystko! ale czy dyrektor nie powinien mieć coś do powiedzenia?

sympatyk

Dale Carnegie skąd Ty się urwałeś Szefostwo patrzy tylko jak im konto rośnie przerzuca kasę z Sp. na PPHU jeśli mały obrót to zabiera premię byle było co przetransferowć , a jak mało kasy to zwalniają pracowników i co Ty możesz wiedzieć o atmosferze w firmie , ogólne niezadowolenie.

magda

Jedno pytanie. Jak długo będziemy słuchać że w firmie nie ma pieniędzy i jest trudny okres. Odnoszę niestety wrażenie że ta śpiewka trwa i trwa i trwać będzie zawsze.

Dale Carnegie
@magda 06.06.2018 21:28

Do kogo to pytanie? Chyba jesteś na tyle inteligentna aby wiedzieć że Szef Tobie tu nie odpisze!

siepomaga

Kolezanki i koledzy nadeszly ciezkie czasy i trzeba ratowac sytuacje i firme wiec prosze do sekretarki przynosic w kazdej ilosci artykuly biurowe takie jak dlugopisy markery kartki do drukowania korektory itp. Kazdy z was ma w domu takie cuda wiec mam nadzieje ze nie zbiedniejecie i uratujecie firme.

Mira

Czy wiecie coś o nowych ofertach pracy w firmie?

sympatyk

Witam, może ktoś w końcu powie że opinie dotyczą BOWI Sp. z o.o. po fali krytyki firma zmieniła nazwę i tylko reszta bez zmian

Agnieszka

@magda, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Czy wystąpiły jakieś problemy z wypłatą wynagrodzeń? Opowiedz proszę, jak wygląda obecna sytuacja. Czy jesteś zadowolona z atmosfery panującej w firmie? Jakie plusy i minusy zatrudnienia w tym miejscu zauważasz?

Agnieszka

Zachęcam was do opisania konkretów dotyczących pracy w PPHU Bowi, rzetelne informacje przydadzą się potencjalnym kandydatom. Co sądzicie o atmosferze? Czy w ostatnim czasie były prowadzone rekrutacje i przyjęto nowe osoby? Czy tacy pracownicy mają zapewnione szkolenie wdrażające do pracy?

bleeeeeeeee

bowi tragedia a zwlaszcza jedna pani tam pracujaca ktora niby ma nauczyc kogos kto przyjdzie na jej dzial i ocenia po paru dniach ze sie nie nadajesz bo boi sie ze ja ktos wygryze i bedzie lepszy od niej

Sprawiedliwość
@bleeeeeeeee 26.05.2018 15:07

Tak się składa że znam tą Panią i muszę O niej napisać że jest bardzo miłą osobą. A na swojej robocie zna się bardzo dobrze. Raczej nie musi się bać o swoje. Nie przyjęli cię to wypisujesz takie głupoty . Jesteś po prostu złośliwa

Agnieszka

@bratniaduszauczciwego, niezależnie od tego, czy wpisy są pozytywne, czy negatywne, powinny być zgodne z regulaminem. Można jednak wyrazić swoje zdanie w sposób kulturalny. Forum jest po to, by znaleźć tu rzetelne informacje, nikt nie ma zamiaru ukrywać prawdy. Jeżeli możesz coś powiedzieć o pracy w tym miejscu, zachęcam Cię do pozostawienia komentarza. @bleeeeeeeee, czy Twoje niezadowolenie wynika jedynie z relacji z przełożonymi, czy dostrzegasz jakieś inne wady pracy u tego pracodawcy? Czy za okres wdrożeniowy jest wypłacane wynagrodzenie?

bratniaduszauczciwego

Agnieszka chyba podwyższone temperatury zaczynają źle działać na ciebie. Oczywiście że nie warto zachaczać o tą firmę. A usuwaj sobie wpisy. Prawdy nie wymarzesz.

Agnieszka

@Uczciwy, dlaczego uważasz, że nikomu nie ma prawa odpowiadać praca w tej firmie? To co dla jednej osoby jest minusem dla innej może być plusem, czyż nie? @nick, na naszym forum obowiązuje regulamin, na który wyraziłeś zgodę zamieszczając swój wpis. Zdecydowanie nie jest dozwolone zamieszczanie obraźliwych opinii w związku z czym Twój wpis został zgłoszony do administracji forum i może zostać usunięty. Zapoznaj się proszę z regulaminem Gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Czy zgadzacie się z zamieszczonymi opiniami? Zachęcam do dzielenia się swoimi uwagami na temat pracy w PPHU BOWI.

szambiarka

dziwna to firma z międzynarodowymi kontraktami, której właściciel "dla fanu" jeździ szambiarką... można mieć różne hobby, ale żeby dla przyjemności taplać się w...

ludek

Współczuję koleżance z biura która po kilkunastu latach oddania firmie została tak potraktowana. Niestety to potwierdza większość opini które mówią iż nie warto zapuszczać tu korzeni. Szkoda.

ja
@ludek 25.04.2018 20:54

oj nieprawda są tacy co korzenie głęboko zapuścili ( bazie koneksji rodzinno znajomościowych) i odnoszę wrażenie, że niewiele ich jest w stanie stąd ruszyć ale to nie są normalni ludzie z nimi się nie da się współpracować, tylko patrzeć jak podłożą ci nogę bo jesteś lepszy od nich(czytaj pracujesz lepiej)

fff

po tych wszystkich wpisać widać przekrój Polskiego ludu zakompleksiony ,mały, i komponujący jak komuś dopiec porostu jak tobie nie odpowiada ta firma to idź do innej nikt nie trzyma ciebie ,ani nie zmusza do pracy tutaj.Mądrale i pierdoły pieniądze pod stołem??? lepiej jedz do angoli i pracuj na zmywaku u turka ooooo i to będzie ok.szefostwo jest złe, kichać na to zrób swoje i idź do domu proste prawda a nie wypisuj głupot jeden z drugim fiuty macie ze małe czy co?? że trzeba pisać to g....no.pozdrawiam i polecam spacer przed snem .

Uczciwy
@fff 26.04.2018 21:46

Siema Kierowniku z Bowi. Przecież takie rzeczy jakie są tu opisane mogą mieć miejsce, oczywiście może je również pisać osoba która uważa że została w jakiś sposób skrzywdzona przez szefa, kierownika tej firmy i w ten sposób chce zaszkodzić. Zastanawiam się po co wtrąciłeś tekst o fujaracch przecież o to nikt nie pytał. Wydaje się że jesteś prostym człowiekiem słabo wykształconym a tekst o przyrodzeniu miał zaznaczyć twoje zdenerwowanie. Uwierz mi efekt był zupełnie odwrotny.

Uczciwy

Cześć. Ostatnio na płocie firmy BOWI pojawił się baner "Poszukujemy pracowników" Zamierzamy wysłać swoje cv . Czy ktoś może napisać jakie są aktualne warunki pracy, atmosfera, finanse czy jest dużo nadgodzin. Czy firma odprowadza wszelkie składki czy składki są odprowadzane od tego co zarobimy czy może od minimum. Czy poza wypłatą są inne gratyfikacje bony lub dodatkowe pieniądze na święta wakacje. Proszę o rzetelną informację.

Uczciwy
@anonymous 25.04.2018 20:57

Z komentarzy wystawionych tylko w tym roku dowiedziałem się ze pracują więźniowie , ukraincy że wyrzucili jakiegoś dyrektora że pieniądze czytaj premie nie są ujęte w ogólnym rozliczeniu do urzędu skarbowego. Jednak w swoim zapytaniu poruszyłem inne kwestie. Jeśli nie chcesz się wypowiedzieć na zadane pytania to podaruj sobie tego typu komentarze. To co ktoś konkretnie opisze panującą w firmie sytuację?

Agnieszka

Wątek ostatnio bardzo ożył w ostatnim czasie. @grześ, czy jesteś pracownikiem tej firmy? Opowiedz coś więcej o pracy w tym miejscu. @adaś, co Twoim zdaniem powinno się zmienić żeby pracowało się lepiej? @yyy, co Ciebie rozczarowuje w pracy w tej firmie? Zachęcam do udzielania bardziej rozbudowanych wypowiedzi tak aby klarownie przedstawić sytuacje w PPHU BOWI. Pamiętajcie również o tym iż każdy wpis musi być zgodny z naszym regulaminem. Wpisy niezgodne z regulaminem mają prawo byś usunięte.

długi
@Agnieszka 13.04.2018 23:16

agnieszka weź się lepiej do pracy i przestań filozofować

anonymous

nic się w firmie nie zmieniło a szczególnie "wiecznie zapracowane panie z biur" :-)

grześ
@swój 07.04.2018 13:42

aktorka

adaś

OOOOOO widze duzo pytan o firme no wiec jesli nie przeszkadza tobie ze firma lubi i placi pod stolem oraz w ramach nieustannych ciezkich okresow zatrudnia wiezniow z pobliskiego zakladu karnego a takze wysysa jak wampir to ta praca jest dla ciebie oj jeszcze jedno mi umknelo ze umowy sa jak szefowej sie podoba a czesto sie niestety jej nie podoba no ale ktos napisal ze sie pracuje po 8 godzin i papier jest w kiblu wiec tak jak napisane wczesniej jest super szkoda ze nie napisala ze po 8 godzin sie robi bo nie chca placic nadgodzin i nikt nie robi dluzej wybor twoj i zycie twoje firma zaprasza w swoje szeregi

grek

idą kolejne święta i kto wie może kolejne pieniążki pod stołem z pominięciem urzędu skrabowego

XXX

nie rozumiem dlaczego tutaj jest tyle hejtu skąd ta nerwowość pracujemy 8h , soboty wolne,pensja na czas dyrektor zmieniony ,woda ciepła jest,papier w kiblu też wiec skąd ta frustracja niektórych ludzi,a może należy przyjść do pracy posiedzieć wypić kawkę opowiedzieć parę dowcipków i do domu i do tego premia w wysokości pensji???? i też znalazło się kilku pewnie co mieli by żal że łóżko za twarde.Proszę wskazać firmę gdzie jest idealnie ,ludzie frustraci, rada zmienić prace lub porozmawiajcie z psychologiem adres na googlach Pozdrawiam

zzz
@XXX 18.03.2018 19:48

dobry wpis aż mam lepszy nastrój firma fakt na poziomie lecz zakłamanie fałsz oraz obłuda pracowników szczególnie z dużym stażem aż poraża nigdy nie wiesz kto narobi tobie wokół dupska rozumiem twoje warunki pracy i płacy są na takim poziomie że problem ciebie nie dotyczy zazdroszczę i pozdrawiam

Gutek

Myślę, że szefostwo chce utrzymać wysokie standardy i niestety nie każdy się w nich mieści.!!!

poza standardem
@Gutek 17.03.2018 11:48

wysokie standardy ... - buhahahahhahahaha - dobry żart

anonymous

polityka prowadzenia firmy w stosunku do pracowników idzie w złym kierunku więc odradzam pracę

anonymous
@anonymous 04.02.2018 14:13

JA TEŻ ODRADZAM

juziu

Prędzej czy później dochodzisz do bardzo smutnego wniosku że zostałeś wyssany do ostatniej kropli krwi i kończą się wizje na jakąkolwiek przyszłość w tej firmie. Bezpiecznym jeśli chodzi o zatrudnienie jest się do momentu aż ma co się dać firmie. Później każdy kolejny dzień to zwyczajna niepewność. ODRADZAM!

szarak

odradzam pracę w tej firmie co innego obiecywane na starcie co innego staje się faktem

LOCUS

Witam zainteresowanych działem cnc. Unikajcie tego działu, kierownika Jezierskiego. Pomijam miesiąc pracy na czarno i obietnice umowy. Jest to osoba wysoce niekompetentna. Jedyne co mu wychodzi to kumoterstwo z szefową, donosicielstwo i mobbing. Z jego, jak i nie tylko, strony oczekiwać można seksizmu i przedmiotowego traktowania. Zwłaszcza w stosunku do młodych kobiet. Syn właściciela, zatrudniony jako typowy krewny, nic nie potrafi zrobić i stwarza zagrożenie dla innych pracowników. Ba! Z jego strony zdarzały się nawet przywłaszczenia mienia, sprzętu który był niezbędny nam do pracy. Wyświetlał nas i lżył.

ja
@LOCUS 13.01.2018 11:48

jestem pracownikiem tej firmy i tak się składa że znam tych wymienionych pracowników i mogę stwierdzić że to co napisała ta pani to paszkwil w całej okazałości ,świnstwo w całej okazałośći pokazujące jacy ludzie są wśród nas, oświadczam że ta osoba będzie ścigana z mocy prawa

Zostaw opinię o PPHU BOWI - Janikowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU BOWI