3.2/5

• Co robimy?
  • Dzielimy się naszym doświadczeniem i wiedzą ekspertów
  • Oferty pracy niemcy
  • Współpracuj z nami
  • Blog

Co robimy?

Dzielimy się naszym doświadczeniem i wiedzą ekspertów

Oferty pracy niemcy

Współpracuj z nami

Blog

5. Opinie o Perfekton

Opinie o Perfekton Warszawa

Nie przegap nowości o Perfekton!

19.09.2023 09:27

Szukasz pracy w charakterze opiekuna osób starszych?

Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony, gdzie zamieszczamy aktualne oferty pracy

News image
    Madzia

17.01.2022 14:41

Nie mam dużego doświadczenia bo wcześniej jechałam tylko z jedną firmą która mnie (usunięte przez administratora) a byłam z polecenia koleżanki która tam pracuje i mimo to mnie (usunięte przez administratora) SKANDAL!!!. Z Perfectonem jestem po pierwszym zleceniu i jestem bardzo zadowolona. Do wyboru miałam kilka sztel, dobre stawki, pieniądze na czas a co najważniejsze cały czas jestem w kontakcie z moją koordynatorką. Pozdrawiam p. Julite :)

17.01.2022 15:05

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Zawsze dokładamy wszelkich starań, by zlecenie było dopasowane do preferencji Opiekuna. Rozumiemy, że początkowe, mniejsze doświadczenie, z każdym wyjazdem się powiększa, co również doceniamy:) Cieszymy się, że wyjechała Pani z nami i życzymy wzajemnej, dalszej owocnej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.:)

11.05.2020 13:37

musze bardzo pochwalic wspolprace z perfekton poniewasz wszystko mi pasuje a firma jest elastyuczna i co potrzebuje to mozna zalatwic takze naprawde jestem zadowolona ponadto wyplate dostaje na poczatek miesiaca co jest bardzo donbre poniewaz mam rachunki do oplacenia takze jest mi to na reke,,, jest bardzo mila obsluga za co musize pochwalic pania patrycje i pawla poniewaz zawsze mi pomagaja i sa bardzo cchyba zorganizowani bardzo wam dziekuje i bede z wami wspolpracowala poniewaz jestem bardzo zadowolaona i oby tak dalej super

11.05.2020 15:59

Bardzo dziękujemy za Pani opinię, jest nam niezmiernie miło to słyszeć. Zawsze jesteśmy do dyspozycji naszych Opiekunów i staramy się aby zapewnić im wszystkie potrzebne rzeczy oraz wsparcie. Bardzo dziękujemy i zostajemy do Pani dyspozycji pod numerem kontaktowym: 58 728 29 49 lub adresem e-mail: [email protected]. Pozdrawiamy!
    graz

21.01.2018 23:31

Polecam wszystkim opiekunkom ktore sukaja solidnej firmy. Zawsze i w kazdej sytuacji mozna liczyc na paniew biurze i wsparcie. Podaja prawdziwy stan zdrowia i warunki na miejscu co czesto bylo przede mna ukrywane w innych firmach. polecam raz jeszcze

22.04.2020 16:15

@Graz bardzo dziękujemy za miłe słowa. Naszym priorytetem jest dobro drugiej osoby i rzetelność., dlatego zawsze staramy się przekazać jak najdokładniej wszystkie informacje o miejscu pracy, stanie zdrowia podopiecznej lub podopiecznego. Pracownicy oraz koordynatorzy biura zawsze chętnie służą pomocą. Dziękujemy za polecenie!
    MAria

27.02.2018 22:17

Jestem zadowolona. Czekałam chwilę na zlecenie ale może też dlatego ze miałam wybrany konkretny region. Kontakt z firma regularny można się zglaszac mi pasuje.

22.04.2020 16:10

Pani Mario bardzo dziękujemy za opinię. Staramy się dopasować zlecenie jak najlepiej względem preferencji Naszych Kandydatów. Staramy się realizować nasze zadania najdokładniej i najszybciej jak jest to możliwe. Zawsze zapewniamy stały i regularny kontakt, stąd tak wiele zadowolonych i uśmiechniętych Pracowników.

Katarzyna Sak

03.04.2026 08:51

Polecam Perfekton.Terminowość wypłat,sprawnie zorganizowane wyjazdy.Pani Joanna Płoszyńska jest moim koordynatorem - kompetentna a zarazem życzliwa osoba ,zawsze pomocna potrafi podpowiedzieć i znaleźć rozwiązywanie w sytuacjach stresujących.Ma ludzkie podejście wręcz terapeutyczne. Naprawdę bardzo dobra współpraca między wszystkimi osobami z biura a opiekunami.

Bożenaaa

17.02.2026 14:19

Pracowałam w tej firmie w Niemczech i jestem zadowolona. Wyjazd był dobrze zorganizowany, wszystko wytłumaczyli przed wyjazdem. Kontakt z koordynatorem był dobry, zawsze można było zadzwonić i pomogli. Wynagrodzenie dostałam na czas, tyle ile było ustalone. Miałam swój pokój i łazienke i dobre warunki. Rodzina była spokojna, wszystko okej. Polecam tą firmę, bo jest uczciwa i można spokojnie jechać do pracy.

Maria

14.01.2026 09:47

Witam wszystkie Panie na Forum. W opiece pracuję trzeci rok , z dłuższą przerwą. Jestem przedstawicielką zawodu medycznego, ale już na emeryturze a moja praca może jeszcze komuś się przydać, a ja mogę zarobić całkiem przyzwoite pieniądze. Przez te prawie trzy lata pracowałam z różnymi firmami które w mniejszym lub większym stopniu mnie zawiodły. Ze współpracy z Firmą Perfekton jestem zadowolona, ja wykonuję pracę, a firma wywiązuje się ze wszystkich zobowiązań wobec mnie. Płaca jest trochę lepsza niz w innych firmach, podopieczny dobrany do moich możliwości fizycznych, szybka reakcja w przypadku nieporozumień. Mam opiekę kompetentnego i miłego Koordynatora. W moim przypadku o Perfekton mogę napisać tylko dobrze i zamierzam nadal kontynuować współpracę.

05.01.2026 18:14

Mam pytanie do Perfekton.Pracowałam parę miesięcy jako opiekunka ale nie znam niemieckiego. Ile mogę u was zarobić?

13.01.2026 09:47

Dzień dobry, wszystko zależy od trudności zlecenia. Zapraszamy serdecznie do kontaktu pod nr tel 570317903 :)
    Agniesia

13.01.2026 09:42

Pracuje dla Perfekton i jestem zadowolona. Nie mam problemów. Pieniądze na czas, seniorzy fajni. Polecam opiekunkom z innych firm
    Anna

19.12.2025 14:01

Byłam z firmą na kilku zleceniach i wszystko było bardzo dobrze, pani moja z rekrutacji bardzo pomocna, wiele razy dzwoniła, pytała czy wszystko dobrze czy pomóc. Sztele zgodne z ofertą, nie miałam zadnych zastrzezeń. Polecam firmę i pracę.
    Mania

21.01.2025 21:27

Witam, a jakie składki ZUS odprowadza firma?

03.03.2025 11:27

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: 58 728 29 49 lub 570 317 903 wówczas odpowiemy na wszystkie Pani pytania. :)
    K

19.02.2025 10:58

Nie można się w ogóle dodzwonić,

03.03.2025 11:21

Do kontaktu zapraszamy w godzinach od 8:00 do 17:00 pod numerem telefonu: 58 728 29 49 lub 570 317 903. Oczywiście może się zdarzyć, że nasza linia jest zajęta, ale wówczas oddzwaniamy :)
    Meg

03.06.2024 12:52

Czy jest ktoś kto pracował w tej firmie z Podkarpacia?
    Danuta

20.04.2024 19:48

Współpracowałam z Perfectonem do końca stycznia 2023 i byłam bardzo zadowolona. Dobre sztele, stały kontakt z koordynatorkami, które naprawdę interesowały się czy dobrze mi się pracuje, pytały o warunki , o podróż. Panie dzwoniły parę razy w czasie trwania kontraktu. Zapłata zawsze na czas ustalony. Naprawdę polecam, bo słyszałem różne opinie o innych agencjach i wówczas również polecałam Perfecton, jako godną zaufania firmę.
    @Danuta

05.05.2024 23:24

Trudno mi powiedzieć, bo nie miałam takiej potrzeby. Można zapytać w firmie, bo udzielają rzeczowych informacji.Koordynatorka z Perfecton załatwiała przejazdy, była w stałym kontakcie. Interesowała się tym jak przebiegła podróż, czy podopieczna i rodzina jest ok. Proponowała pomóc w razie jakichkolwiek problemów. Gdybym je miała to proponowały, że będą negocjować lub zmianę szteli, a wiem ze słyszenia, że są firmy, które umywają ręce i każą radzić sobie samemu. Ja byłam bardzo zadowolona i chętnie nadal bym z nimi współpracowała.
    KrysiaKrysia

19.08.2022 11:24

Dobry pracodawca. Przedewszystkim mozna liczyc na pomoc na szteli. Jade juz 3 raz i jestem zadowolona. Kasa terminowo. Zlecenia raz lrzejsze, raz ciezsze, ale mozesz sama zdecydowac co wybierasz. polecam

13.12.2023 12:26

Dzień dobry, przepraszamy za późną odpowiedź. Zlecenia wraz z informacją o stawce, znajdują się na naszej stronie, https://perfekton.pl/oferty-pracy-niemcy/ . Zazwyczaj, zlecenia trwają od 6 tygodni do dwóch miesięcy, są jednak oczywiście odstępstwa od tej reguły. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 58 728 29 49 Pozdrawiamy, Zespół Perfekton

13.12.2023 13:47

Tak, informacje odnośnie stanu zdrowia są aktualizowane przez nas na bieżąco, całość informacji jest oczywiście podawana przez rekrutera podczas prezentowania zlecenia, i wtedy też można zadawać dodatkowe pytania jeśli jakieś informacje są niejasne. Jeśli chodzi z kolei o stawkę zlecenia - tak, jest to pełna kwota otrzymywana przez opiekuna / opiekunkę. Kwota ta nie jest pomniejszana o żadne dodatkowe czynniki, takie jak właśnie wspomniany transport czy zakwaterowanie. Pozdrawiamy, Zespół Perfekton
    [email protected]

15.11.2023 18:58

Polecam tę firmę to rzetelna obsługa pomoc konkretne podejście do sprawy można na nich polegać w stu procentach

17.09.2023 11:00

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Perfekton?
    Pracownik wieloletni

19.09.2023 09:30

Atmosfera w miejscu pracy jest bardzo ważna, w końcu spędzamy tam większość czasu dnia. Patrząc z mojego puntu widzenia, a już troszkę zapuściłam korzenie w Perfekton, atmosfera jest bardzo dobra, a nawet więcej niż dobra i nie dopuszczamy do tego, żeby to się zmieniło. Mamy zgrany zespół, który jest dla siebie bardzo pomocny. Stawiamy na koleżeńskie podeście z uśmiechem i poczuciem humoru.
    Pracownik wieloletni

03.10.2023 12:31

Każdy nowy pracownik, może liczyć na wsparcie zarówno przełożonych jak i współpracowników. Krok po kroku jest wdrażany w swoje obowiązki i na każdym etapie swojej pracy, może pytać o wszystko kolegów i każdy chętnie udzieli odpowiedzi. Jeśli chodzi o pierwszy dzień pracy, to nie ma czym się stresować. Wchodząc do naszego biura, napotka się tylko przyjazne, uśmiechnięte twarze, co myślę, dodaje pewności pracownikowi, że jest u nas mile widziany. Przecież każdy z nas kiedyś miał "swój pierwszy dzień u nas". Stawiamy na dobrą atmosferę i zrozumienie, nie ma czego się obawiać. Jeśli chodzi o wspólne wyjście - co jakiś czas organizujemy spotkania integracyjnie, dzięki, którym możemy wspólnie spędzić czas również po pracy razem. Zapraszamy do naszego zespołu. Pierwszy dzień będzie bardzo przyjemnym przeżyciem :)

Oferty pracy - Perfekton

Podopieczna z demencją, zlecenie pracy w opiece w Niemczech

Monachium

2000 - 3000 EUR / m

Zlecenie bez nocek i transferu, oferta pracy w opiece w Niemczech

Bielefeld

Senior z Alzheimerem, oferta pracy dla opiekunki w Niemczech

Losheim

2000 - 3000 EUR / m

Pani z łagodną demencją, praca dla opiekunki w Niemczech

Pfakofen

2000 - 3000 EUR / m

Praca dla opiekunki w Niemczech, wymagane prawo jazdy

Schiffweiler

Oferta pracy w opiece w Niemczech, okolica jeziora Bodeńskiego

Volkertshausen

Ewa

14.01.2023 19:12

Jak wygląda rekrutacja w firmie? Na czym polega praca koordynatora? Jaka jest atmosfera w biurze w Poznaniu, duża rotacja? Jak wygląda szkolenie wstępne? Jakie są zarobki nowych pracowników bez doświadczenia? Bardzo proszę o odpowiedź pracowników firmy.

02.02.2023 11:10

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Tak jak pisaliśmy wyżej, nowe osoby, bez doświadczenia w branży opieki lub pokrewnej, mogą liczyć na 3500 zł – 4000 zł brutto podstawy, w zależności od posiadanych kompetencji. Dodatkiem są oczywiście atrakcyjne comiesięczne premie, których wysokość zależy od osiąganych wyników. Premie są naliczane od pierwszego dnia pracy, niemniej trzeba brać pod uwagę fakt, że rosną z biegiem czasu jak nabieramy doświadczenia. Standardem w naszej firmie jest zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, dlatego ww. przedział kwot jest miesięczny, a nie godzinowy. Zachęcamy do przesłania swojej aplikacji w odpowiedzi na aktywne oferty o pracę. Jeśli aktualnie takich nie posiadamy prosimy wysłać swoje CV na adres: [email protected] Odpowiemy jak obecnie wygląda u nas rekrutacja. Często rekrutację prowadzimy w oparciu o system poleceń od obecnych pracowników oraz nadsyłane CV bez wystawiania oficjalnego ogłoszenia rekrutacyjnego. Pozdrawiamy Zespół Perfekton

01.09.2023 11:37

jest darmowe praktycznie zawsze mieszkasz tam gdzie robisz. ale trzeba uwazac bo sa firmy ktore oszukuja i zabieraja pozniej z wyplaty na koniec miesiaca. z ta firma nie pracowałam ale od kolezanki slyszałam ze wszystko jest jak trzeba

08.06.2023 11:05

Jak długo czekaliście na odzew z Perfekton? Oddzwaniają zawsze?

01.09.2023 10:53

Dzień dobry, Bardzo przepraszamy za brak kontaktu, odpowiadamy na każde zgłoszenie. Niestety bywają okresy kiedy zgłoszeń jest tak dużo, że nie udaje nam się tego zrobić w odpowiednim czasie. Nieustannie pracujemy nad tym, aby poprawiać procedury i skrócić czas oczekiwania na kontakt od nas. Obecnie większość Państwa zgłoszeń obsługiwanych jest do 30 minut Jeśli zgłoszenie jest wysłane po godzinach pracy biura to kontaktujemy się w kolejnym dniu roboczym. Jednocześnie bardzo dziękujemy za zainteresowanie ofertami naszej firmy. Przykładamy wszelkich starań, aby rzetelnie opisywać każde zlecenie na naszej stronie internetowej https://perfekton.pl/oferty-pracy-niemcy/ oddając jego faktyczny obraz, wymagania dot. obowiązków oraz stan zdrowia Podopiecznych. Wiemy, że mocno wyróżniamy się w tej kwestii na rynku firm opiekuńczych i chcemy, aby tak pozostało! W firmie Perfekton macie Państwo gwarancję rzetelnego przedstawienia zlecenia. Mało tego, jeśli stan zdrowia podopiecznego ulegnie zmianie podczas pracy na zleceniu, co wymaga większej ilości obowiązków, to renegocjujemy warunki finansowe. Jeśli natomiast obowiązki przekraczają możliwości naszego pracownika to proponujemy przejazd na lżejsze zlecenie lub organizujemy powrót do Polski. Oczywiście bezpłatnie. Pozdrawiamy Zespół Perfekton

01.09.2023 11:17

Dzień dobry, Oczywiście bierzemy pod uwagę każdą kandydaturę. Jedynym warunkiem współpracy z naszą firmą jest minimalna znajomość języka niemieckiego. Z przykrością musimy oznajmić, że nie posiadamy ofert bez znajomości języka niemieckiego. Oczywiście doświadczenie i referencje z poprzednich "sztel" jest bardzo dużym atutem, ale trzeba podkreślić istotny fakt, że tak samo jak naszym pracownikom przedstawiamy rzetelnie oferty pracy, tak samo naszym Klientom rzetelnie przedstawiamy Kandydatury naszych Opiekunów. Ostateczna decyzja należy do Klienta czy zdecyduje się na Opiekuna/kę bez doświadczenia. Absolutnie nie wyklucza to znalezienia odpowiedniej oferty, jest jedynie pewnym utrudnieniem, co powoduje dłuższy czas oczekiwania na pozytywną decyzję. W takich wypadkach bardzo pomocne jest doświadczenie w opiece nad osobą starszą np. w rodzinie lub w pracy w Polsce. Bardzo dziękujemy za pytanie i za zainteresowanie ofertami naszej firmy. https://perfekton.pl/oferty-pracy-niemcy/ Codziennie mamy kilkadziesiąt otwartych zleceń na które poszukujemy Kandydatów. Są to zarówno nowe oferty jak i sprawdzone stałe zlecenia. Niestety nie wszystkie udaje nam się umieścić na stronie internetowej. Jeśli nie uda się Państwu znaleźć odpowiedniej oferty spośród opublikowanych prosimy o kontakt poprzez: 1. Zgłoszenie https://perfekton.pl/kontakt/ 2. Telefon 570 317 958. Po zapoznaniu się z Państwa potrzebami z przyjemnością przedstawimy odpowiednio dopasowane oferty. Pozdrawiamy Zespół Perfekton
    Sylwia

03.07.2019 11:41

Może ktoś źle wybrał sobie pracę? Firma ma dobre opinie ale praca jest wymagająca to fakt.
    P.

24.09.2022 16:34

Strasznie wymagająca jak wchodzi to w wasze zarobki.
    Selena

26.03.2023 18:55

60latka 60latce nierówna,więc daruj sobie wytykanie wieku.!!Mam 63 lata i w czasie 10 letniej pracy w tej branzy .spotkalam wiele nieogarniętych młodych pań ,niestety.Wiek nie ma tu znaczenia,jak widać .
    Jadzia

15.11.2022 12:34

Mam bardzo pomocna koordynatorke, dużo ofert, wszystko ok
    Nowicjuszka

03.11.2022 14:38

Czy ktoś wie jak wygląda kwestia wynagrodzenia w Perfekton? Kiedy zazwyczaj wysyłają?

07.11.2022 15:32

Jak się nie ma wygórowanych oczekiwan to szybko dostaniesz zlecenie. Ja jadę drugi raz mam 1860 i jestem zawodolona. Fajnie ze dbaja żeby zlecenie Ci odpowiadało, miłe koordynatorki. Ja jestem zadowolona ze swojego. Pieniądze są wypłacane do 15 następnego miesiąca
    Boguslawa

02.11.2022 10:22

Nie mam duzego doswiadczenia ale narazie jestem zadowolona. Wszystko mi pasuje i miła obsluga podaja prawdziwy stan zdrowia
    Grazyna

25.10.2022 08:50

Solidny pracodawca polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Perfekton?

AGA

18.10.2022 09:05

Może nie jest to praca dla wszystkich?? Ja pracuje już długo, zmieniałam firmy ale teraz jestem tu i jestem bardzo zadowolona
    JANT

29.09.2022 14:02

To nie pierwsza moja firma, ale w końcu pierwszy raz jestem zadowolony. Zobaczymy jak dalej bo byłem na jednym zleceniu ale kasa na czas i wszystko się zgadzalo
    Opiekun

19.09.2023 09:18

Też jestem zadowolony, szczególnie ze kasa zawsze jest na czas i wszystko sie zgadza co do grosza.

24.09.2022 16:40

P.

24.09.2022 16:53

I dlaczego szybko recytują opis zlecenia a nie chcą wysłać go na @?
    Karina m.

06.09.2022 10:09

Ja jestem zadowolona. Miłe panie godne zaufania. Pomogły mi w trudnej sytuacji na stelli.m dziekuje
    Karina m.

21.09.2022 14:40

Potrzebowalam szybkiego powrotu do Polski z powodu trudnej sytuacji rodzinnej. Jestem bardzo wdzieczna za pomoc dziekuje
    Anielak

19.09.2022 15:37

szczerze polecam firme,duzo ofert pracy do wyboru,opiekują się na zleceniu. Jest kontakt z kordynatorem
    Mirekopieka

19.09.2023 09:24

Potwierdzam i jeszcze raz pozdrawiam Pania Asie :)
    Teresa Elzbieta

14.09.2022 15:53

Nie mam zadnych zastrzeżen. A z niejednego pieca chleb jadłam a to jest dobry pracodawca

Kontakt - Perfekton

Poznańska 21 lok. 48 00-685 Warszawa

Branża główna: Pomoc społeczna

Pawelopiekun

29.08.2022 10:23

Pracodawca godny zaufania
    Marzena T.

26.08.2022 10:07

Sztele nie zawsze są łatwe,ale warto. J jestem zadowolona
    Anna

24.08.2022 11:09

Pracodawca w porządku. Polecam z czystym sumieniem. Sympatyczne panie w biurze ,pozdrawiam
    Mirekopieka

19.09.2023 09:25

Bardzo sympatyczne, szczegolnie Pani Asia. Pozdrawiam serdecznie :)
    Ter5884

18.08.2022 13:56

Firma godna polecenia
    Peter

17.08.2022 09:19

Widze rozne opinie nie wiem skąd one sie biora, ale ja bardzo sobie chwale wspolprace. Zmienilem firme z innej agencji. Mam czwarte zlecenie teraz i jestem zadowolony
    DAGMARA

11.08.2022 11:13

Po wieloletniej współpracy jestem bardzo zadowolona ,pieniądze zawsze na czas. Pomoc koordynatorek super, polecam
    Gość

26.06.2022 21:19

Magiczne słowa można tutaj przeczytać;) Wynagrodzenie na czas , umowa jasna i klarowna ... niby wszystko gra . Ale jak to się odnosi do rzeczywistości? Pracujecie max 10 godz. które są dopuszczalne w prawie niemieckim ( bo przecież praca jest legalna ) Czy macie dzień wolny od pracy ,ponieważ jest to dość specyficzna praca ,a wiec powinien taki dzień przysługiwać i to bezwzględnie. Stawki rosną ponieważ opiekunek coraz mniej natomiast wymagania rodzin niestety wciąż takie same ... Czy warto ? Pozdrawiam ;)
    Maja

27.07.2022 01:36

Mowa pewnie o tym, ze inne firemki nadal proponuja stawki z 2016 roku. Nawet 1200 euro !!!

21.05.2022 18:04

Wiecie, czy Perfekton udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
    Orfeusz

27.06.2022 20:36

Komu udostępnia , opiekunka?
    Ola

27.05.2022 16:49

Bardzo fajny zespół, pełen pozytywnych ludzi, miło będę wspominać ????
    Karolina

22.03.2022 12:50

Polecam glownje z tego wzgledu ze daja tyle kasy na ile sie umawiaja. Nie okradaja, nie wymyslaja jakis kar jak to mialam w innych firmach. Plus ze szybkie informacje co do wyjazdu. Minus ze jeden klient mnie odrzucil i nie wiem czemu a to zlecenie mi sie podobalo. No ale generalnie polecam.

23.03.2022 14:53

Pani Karolino, dziękujemy za opinię. W Perfekton wynagrodzenie dla Opiekunek, wzajemny kontakt, przepływ informacji jest priorytetem. Czasem się zdarza, że Klient nie wybiera danej Opiekunki, do czego oczywiście ma prawo, ale zawsze dajemy informację zwrotną dlaczego tak się stało. Możliwe, że w tym przypadku Klient wycofał ofertę, do czego również ma prawo. W każdym razie ofert mamy bardzo dużo, więc na pewno dopasujemy dla Pani kolejną. Pozdrawiamy serdecznie.
    Malgosia

06.03.2022 10:26

Bardzo polecam, wyplata na czas, jasne warunki umowy. Wyjechalam juz 3 raz i zostane na stale.

08.03.2022 14:35

Dziękujemy Pani Małgosiu za opinię. Cieszymy się, że możemy współpracować z Panią przy kolejnym zleceniu. Pozdrawiamy serdecznie.
    Joanna

06.03.2022 20:06

Polecam Firmę Perfekton. Dobre stawki, opis zgodny, można wybrać rejon, pieniądze zawsze na czas i to w pierwszych dniach miesiąca, szybki kontakt z koordynatorem. Polecam kontakt z oddziałem w Poznaniu, z Panią Martą, szczerą, sympatyczną oraz uczciwą panią Koordynator.

08.03.2022 14:33

Pani Joanno, bardzo dziękujemy za dodaną opinię. Kontakt Opiekun - Koordynator jest dla nas niezmiernie ważny, dlatego zawsze jesteśmy dostępni dla naszych pracowników. W imieniu Pani Marty oraz całego zespołu w Poznaniu, dziękujemy za pozdrowienia i życzymy dalszej, pozytywnej współpracy z nami.
    Marta

17.01.2022 14:50

Dzien dobry, pracowalam jako opiekunka firny Perfekton przez ponad rok. Wyplata zawsze na czas, wszystko sie zgadzalo. Sztele fajne, da sie dogadac. Teraz opiekuje sie wnuczkiem przez rok ale pewnie za rok powroce. Dziekuje, pozdrawiam i do zobaczenia. Marta z Konina Ps pozdrawiam dziewczyny z biura a szczegolnie Asie

17.01.2022 15:08

Dziękujemy Pani Marto. Cieszymy się ze współpracy z Panią i czekamy na Pani powrót, ponownie wyszukamy dla Pani ciekawe zlecenia.:) Pozdrawiamy serdecznie:)

21.07.2021 12:50

17.01.2022 14:52

Tak, doceniamy swoich pracowników i dajemy możliwość rozwoju w strukturach wewnętrznych firmy.

Zostaw merytoryczną opinię o Perfekton