Opinie o Automat Spec

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automat Spec

Lll

Jakimi samochodami Państwo jeżdżą ?

Automat Spec
pracodawca
@Lll 08.11.2017 16:53
Jakimi samochodami Państwo jeżdżą ?

Dostawczymi do 3,5 na kat.B pokroju Forda Customa lub Renault Traffic

emiliaaa

Ważne!! Czym zajmują się dziewczyny w biurze firmy w Kaszowie? Skończyłam studia z finansów. Czy jest tam dział finansów ? ?

aga
@emiliaaa 02.10.2017 18:23
Ważne!! Czym zajmują się dziewczyny w biurze firmy w Kaszowie? Skończyłam studia z finansów. Czy jest tam dział finansów ?...

Czy ktos jest w stanie pomóc??? chodzi o prace w biurze!

tom1903

Czy rekrutacja na teren Cieszyna zostala zakończona?

tom1903
@Automat Spec 03.11.2017 08:18
Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę przesłać CV

Przesłałem już dwa tyg temu.

Automat Spec
pracodawca
@tom1903 03.11.2017 15:33
Przesłałem już dwa tyg temu.

Proszę zatem cierpliwie czekać na kontakt. Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Pozdrawiam

karolo

Witam Jak aktualnie wygląda praca dla serwisantów?, zmienilo sie cos na lepsze czy gorsze. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś na temat średnich zarobków, godzin pracy itp?

Xyz

Czy kobiety również jeżdżą na serwisie? Jestem bardzo zainteresowana tą pracą, doświadczenie jako kierowca już mam.

Automat Spec
pracodawca
@Xyz 27.10.2017 13:00
Czy kobiety również jeżdżą na serwisie? Jestem bardzo zainteresowana tą pracą, doświadczenie jako kierowca już mam....

Witam, zgadza się, Kobiety również pracują na serwisie. Proszę przesłać CV

Xyz
@Automat Spec 27.10.2017 16:46
Witam, zgadza się, Kobiety również pracują na serwisie. Proszę przesłać CV

Poszło;) liczę na pozytywne rozpatrzenie. Pozdrawiam.

Marcin

Witam, czy w rejonie Katowice są jakieś przyjęcia na serwisanta? Pozdrawiam

Automat Spec
pracodawca
@Marcin 26.10.2017 17:11
Witam, czy w rejonie Katowice są jakieś przyjęcia na serwisanta? Pozdrawiam

Witam, Firma cały czas prowadzi rekrutacje na nowe stanowiska. Proszę wysłać Cv na adres mailowy praca@automatspec.pl oraz czekać na kontakt

Sąsiad

nowe maszyny , nowe samochody, widać dużo się dzieje , cały cas zatrudniają aby obsłużyć nowe kontrakty, idą jak buza

Natalia

Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć użytkownikowi ''emiliaaa''? Aktualnie firma Automat Spec poszukuje na stanowisko DOSTAWCA – SERWISANT AUTOMATÓW VENDINGOWYCH. W ofercie napisali, że zapewniają stabilną, samodzielną oraz odpowiedzialną pracę, jasno określony system wynagradzania, niezbędne narzędzia pracy (samochód, telefon). Może ktoś chce aplikować?

Natalia

Czy jest ktoś kto pracuje w Automat Spec? Co powiecie o warunkach pracy? Jaka panuje atmosfera w firmie? W jakich godzinach pracujecie? Dzieląc się takimi informacjami pomagacie osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do Automat Spec.

Natalia

@Tomek czy podzieliłbyś się informacjami jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna i czy przyjęli Cię? Na jakie pytania można liczyć na rozmowie? Z czego się przygotować? Jeśli Cię przyjęli to opowiesz coś o warunkach pracy? @Chętny do pracyo zarobkach dowiesz się na rozmowie kwalifikacyjnej, ponieważ zależy to często od Twojego doświadczenia.

PH

Plus dla przedsiębiorstwa i samego szefostwa za porządne i uczciwe podejście do przyszlych i potencjalnych współpracowników. Rozmowy o pracę mają charakter partnerski i służą wybadaniu potrzeb oraz możliwości obu stron - nie zaś jak w większości miejsc - stawianiu się w pozycji dominującej i sugerowaniu, jakoby praca dla nich była łaską pana. Polecam i pozdrawiam

Chętny do pracy

Jakie zarobki są na 2017 rok? Bo widzę że potrzebują serwisantów/dostawców. Po ile godzin trzeba robić, jaki samochód dostaje serwisant/dostawca osobowy czy busa?

Automat Spec
pracodawca
@Chętny do pracy 18.03.2017 20:34
Jakie zarobki są na 2017 rok? Bo widzę że potrzebują serwisantów/dostawców. Po ile godzin trzeba robić, jaki samochód dostaje s...

Serwisant otrzymuje samochód dostosowany do potrzeb trasy (zazwyczaj są to samochody dostawcze) Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą pracy zadzwoń telefonicznie, a udzielimy Ci wszystkich informacji :)

Tomek

mam pytanko czy w województwie mazowieckim organizowany jest nabór na serwisantów bo jestem bardzo zainteresowany pracą w AS

Tomek
@Automat Spec 27.02.2017 20:19
Witam, Cały czas się rozwijamy w związku z czym szukamy nowych osób. Proszę o przesłanie CV na adres praca@automatspec.pl...

cv wyslane na podany adres mam nadzieje ze bedzie dla mnie miejsce w panstwa firmie :)

Automat Spec
pracodawca

Marianie, nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że jest to harówa po 12 godzin jednak jest to twoje zdanie do czego masz prawo. Nawiasem mówiąc nikt nie ukrywa że jest to praca fizyczna, a osobiście nie widziałem żeby w pracy fizycznej nie trzeba było pracować. W roli wyjaśnienia nowe rekrutacje spowodowane są ciągłym rozwojem firmy.

Nut

Serwisanci mają tutaj naprawdę dobre pensje, moim zdaniem fantastyczna sprawa, generalnie ja bardzo polecam

Damian

Kolega który tam pracuje mówi że koło 3 na rękę więc nawet pracując po 10h dziennie w miesiącu ma niecałe 200h co mu daje 15zł / godzine netto więc dobra kasa tylko trzeba lubić prace w ruchu bo jeździ się od punktu do punktu :)

Damian

Słyszałem że doświadczenie nie jest potrzebne bo wszystkiego uczą na szkoleniu w siedzibie firmy a całe koszty biorą na siebie.

Starywyjadacz

Firma ok. Pieniądze zawsze w terminie i wynagrodzenie też jak najbardziej w porządku. Warto tutaj zajrzeć i się zatrzymać na dłużej.:)

Serwisant1

Witam. Pracuję w AS już od ponad roku i mogę spokojnie polecić tę firmę. Jest to na pewno dobre miejsce do tego, żeby znaleźć stabilizację zawodową, bo nie patrzą na to jak się kogoś pozbyć, a jak zatrzymać. Pozdrawiam

konkurent

witam, sadzać po tym co widać na rynku to chłopaki dają rade

Automat-Spec

Pierwsze 3 miesiące to umowa zlecenie, jeśli podczas okresu próbnego kandydat spełni wszelkie wymagania, wówczas kolejna umowa jest normalną umowa o pracę.

ito

czesc z tego co wiem to początek 2,5 tys to standard, a po latach pewnie i więcej jak coś dobrze robisz to cie docenia i bedziesz miał podwyzke ale trzeba robic dobrze i nie miec wpadek, cora zwicej ludzi szukaja wiec biznes sie dobrze im musi krecic

bbb

witam ponownie. a podpowie ktoś zarobki plus minus na jakim poziomie się utrzymują?

Pracownik

Pracuje od nie dawna, firma wydaje się być solidna, wynagrodzenie w miarę na fajnym poziomie, pracy jest sporo ale w miarę da się jakoś sensownie ogarnąć, co jest istotne no stop są instalacje automatów czyli praca będzie, widać że szefostwu zależy, i niespoczeli na laurach.

Hulk

Jeśłi masz okazje zacząć w AS to podejmuj prace bo teraz można tam fajnie zarobić, dużo sie zmienia moim zdaniem na lepsze. Więcej maszyn to wiekszy zarobek dla serwisanta, juz pare lat tu pracuje i choć czasem bywa natłok roboty to jestem zadowolony, fajna atmosfera i ludzie to mi najbardziej opowiada.Powodzenia

inko

Ja pracuję już w AS ponad 5 lat i jestem zadowolony, pracować trzeba sumiennie, wtedy pieniądze są też na fajnym poziomie. Firma sie rozwija cały czas wiec sa perspektywy zeby w przyszłości tez się wybić i jeszcze więcej zarobic.Uczciwa praca za uczciwe pieniadze i najważniejsze ELASTYCZNY CZAS PRACY!!

bbb

witam.chce zacząć prace w firmie AS jako serwisant w Bydgoszczy,zapraszaja na rozmowe u mnie w miesciea na szkolenie do krakowa tzn pod krakow liszkow czy cos.ktos wyżej napisał ze auto zostawiasz pod firma ale skoro ja będę miał mam nadzieje Bydgoszcz i okolice to auto dostane pod dom? jak myślicie? jakie godziny pracy i zarobki około? umowa o prace jak pisza tak będzie? proszę o odpowiedz,jakie pytania mogą być na rozmowie?

aaaa

Darek powiem Ci że pracuję już tam od kilku lat jako kierowca i ogólnie jest ok. Wiadomo jak w każdej pracy zdarzają się ciężkie dni ale normalnie masz te same punkty które sam dokładasz więc nic trudnego w pracy nie ma. Godziny kontrolujesz sam bo "szefa" interesuje żeby było zrobione więc co do wstawania o 4 rano to sam wole wstać wcześniej jak nie ma korków i wrócić jak człowiek o 14 czy 15 do domu.. ale jak ktoś woli

ja

szukaja serwisanta w wawie a gdzie maja biuro i ile taki serwisant zarabia ?

ROOLER

3 na luzie a po kilku laach ja mam ponad 4

ROOLER

ja też pracuje można fajnie zarobić tylko trzeba (usunięte przez administratora)

gigant

pracuje w firmie od kilku lat i jest ok polecam

Zostaw opinię o Automat Spec - Kaszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automat Spec