Automat Spec
5 312 6 1

Opinie o Automat Spec

Serwisant1

Witam. Pracuję w AS już od ponad roku i mogę spokojnie polecić tę firmę. Jest to na pewno dobre miejsce do tego, żeby znaleźć stabilizację zawodową, bo nie patrzą na to jak się kogoś pozbyć, a jak zatrzymać. Pozdrawiam

Hulk

Jeśłi masz okazje zacząć w AS to podejmuj prace bo teraz można tam fajnie zarobić, dużo sie zmienia moim zdaniem na lepsze. Więcej maszyn to wiekszy zarobek dla serwisanta, juz pare lat tu pracuje i choć czasem bywa natłok roboty to jestem zadowolony, fajna atmosfera i ludzie to mi najbardziej opowiada.Powodzenia

PH

Plus dla przedsiębiorstwa i samego szefostwa za porządne i uczciwe podejście do przyszlych i potencjalnych współpracowników. Rozmowy o pracę mają charakter partnerski i służą wybadaniu potrzeb oraz możliwości obu stron - nie zaś jak w większości miejsc - stawianiu się w pozycji dominującej i sugerowaniu, jakoby praca dla nich była łaską pana. Polecam i pozdrawiam

Pracownik

Pracuje w firmie niecały rok jako serwisant i jestem bardzo zadowolony. Nie ważne na jakim stanowisku pracujesz kontakt z kierownikiem jest dobry i wszystko da się załatwić. Okres letni na pewno jest cięższy bo jest więcej pracy z napojami, ale prowizja od sprzedaży przekłada się na wypłatę. Moim zdaniem jak komuś chce się pracować to da się zarobić i warto. Jak ktoś szuka pracy na chwilę to niech sobie odpuści. Ważne jest też podejście bo jak widzą ze komuś zależy to starają się go zatrzymać żeby jak najdłużej pracował.

Klientka

Witajcie, Dzisiaj miałam okazję korzystać z Waszego nowego automatu na mojej uczelni który wymieniliście. Nie wiem co to za kawa "VERO GUSTO" ale jest najlepsza jaką do tej pory piłam na świecie. Powinniście wszędzie włożyć tę kawę !!!

Automat Spec
pracodawca
@Klientka 16.01.2019 20:58

Witamy, Cieszymy się że kawa którą dostarczamy przypadła do Pani gustu. Vero Gusto to jeden z naszych nowych produktów. Jest to kawa którą wypalamy w naszej palarni kawy, a następnie dystrybuujemy do automatów. Przed zaparzeniem porcja kawy jest bezpośrednio mielona co również oddziałuje na smak napoju.

Grzegorz

Witajcie, chcialbym sie dowiedziec czy firma automat spec poszukuje serwisantow na dane wojewodztwa, interesuje mnie praca w waszej firmie jako serwisant.

Automat Spec
pracodawca
@Grzegorz 11.01.2019 18:11

Witamy serdecznie, Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Prosimy o złożenie aplikacji mailowo na adres praca@automatspec.pl Tam również można kierować pytania o wakaty na poszczególne miasta w Polsce.

me

Absolutnie nie plecam pracy w tej firmie ponieważ Ci ludzie zwodza czlowieka. Co chwilę są nowe oferty pracy co moim zdaniem świadczy o tej firmie nie najlepiej. Sama miałam pracować dla tej firmy ale zwodzili mnie od 1 szej rozmowy przez 1,5 miesiąca do kolejnych rozmów kwalifikacyjnych gdzie tak na prawdę jeździłam tam na marne bo zero konkretow było na 2 rozmowach. Trzecia miałam mieć z jakimś Panem który zajmuje się głównie rekrutacja ale to ja sama musiałam do niego dzwonić i się dopminac o rozmowę i pragne zaznaczyć że do dziś dnia nie zadzwonil. Od 1 szej rozmowy Pani z jaką ją odbyłam utwierdzala mnie w przekonaniu że już mam tą pracę. Brak profesjonalizmu w tej firmie, nie traktują ewentualnego przyszłego pracobiorce na poważnie... Moje sugestie dla Automat Spec: Absolutnie nie plecam pracy w tej firmie ponieważ Ci ludzie zwodza czlowieka. Co chwilę są nowe oferty pracy co moim zdaniem świadczy o tej firmie nie najlepiej. Sama miałam pracować dla tej firmy ale zwodzili mnie od 1 szej rozmowy przez 1,5 miesiąca do kolejnych rozmów kwalifikacyjnych gdzie tak na prawdę jeździłam tam na marne bo zero konkretow było na 2 rozmowach. Trzecia miałam mieć z jakimś Panem który zajmuje się głównie rekrutacja ale to ja sama musiałam do niego dzwonić i się dopminac o rozmowę i pragne zaznaczyć że do dziś dnia nie zadzwonil. Od 1 szej rozmowy Pani z jaką ją odbyłam utwierdzala mnie w przekonaniu że już mam tą pracę. Brak profesjonalizmu w tej firmie, nie traktują ewentualnego przyszłego pracobiorce na poważnie... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: juz nic

Automat Spec
pracodawca
@me 28.10.2018 12:47

Przede wszystkim bardzo dziękujemy za zainteresowanie Automat Spec i udział w naszym procesie. Rekrutacje nieraz się przedłużają, co wywołuje zrozumiałą niecierpliwość u kandydatów. Niemniej jednak staramy się zachować najwyższy poziom merytoryczny rozmów oraz zapewnić feedback kandydatowi po każdym etapie rekrutacji. Bardzo nam przykro, jeśli w Pani przypadku proces nie przebiegł prawidłowo, chętnie przeanalizujemy wszystkie Pani uwagi, w tym celu prosimy o kontakt bezpośredni na adres e-mail: praca@automatspec.pl

Gjj

Czy wtej firmie pracuje się w weekendy? Jakie są realne place?

chętny

Witam. Jakie pieniądze w Automat Spec dostaje pracownik teraz na wstępie? Chodzi o prace serwisanta.

Automat Spec
pracodawca
@chętny 24.07.2018 13:49

Witam, Jeżeli jest Pan zainteresowany pracą i chce poznać warunki współpracy zapraszamy do kontaktu telefonicznego. Aktualnie prowadzimy kilka rekrutacji w różnych miastach. Aplikacje można składać przez naszą stronę lub mailowo. Pozdrawiam serdecznie

Pracownik

Pracuje w firmie niecały rok jako serwisant i jestem bardzo zadowolony. Nie ważne na jakim stanowisku pracujesz kontakt z kierownikiem jest dobry i wszystko da się załatwić. Okres letni na pewno jest cięższy bo jest więcej pracy z napojami, ale prowizja od sprzedaży przekłada się na wypłatę. Moim zdaniem jak komuś chce się pracować to da się zarobić i warto. Jak ktoś szuka pracy na chwilę to niech sobie odpuści. Ważne jest też podejście bo jak widzą ze komuś zależy to starają się go zatrzymać żeby jak najdłużej pracował.

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmieniła się praca w Automat Spec? Podzielcie się swoim zdaniem!

bhh

(usunięte przez administratora) Rekrutacjia trwa non stop

Zainteresowany

Może dowiem się coś więcej o pracy serwisanta. Jaki zasięg w terenie ma obsługiwać? Czy wolne są weekendy?

Automat Spec
pracodawca
@Zainteresowany 11.01.2018 09:31

Praca serwisanta może różnić się zasięgiem działania w zależności od lokalizacji i rozproszenia obsługiwanych punktów. Dlatego, aby uzyskać wyczerpujące informacje o pracy w danej lokalizacji zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszymi pracownikami w centrali, którzy chętnie odpowiedzą na pytania w sprawie pracy i aktualnych naborów.

Lll

Jakimi samochodami Państwo jeżdżą ?

Automat Spec
pracodawca
@Lll 08.11.2017 16:53

Dostawczymi do 3,5 na kat.B pokroju Forda Customa lub Renault Traffic

emiliaaa

Ważne!! Czym zajmują się dziewczyny w biurze firmy w Kaszowie? Skończyłam studia z finansów. Czy jest tam dział finansów ? ?

aga
@emiliaaa 02.10.2017 18:23

Czy ktos jest w stanie pomóc??? chodzi o prace w biurze!

tom1903

Czy rekrutacja na teren Cieszyna zostala zakończona?

Automat Spec
pracodawca
@tom1903 02.11.2017 16:36

Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę przesłać CV

tom1903
@Automat Spec 03.11.2017 08:18

Przesłałem już dwa tyg temu.

Automat Spec
pracodawca
@tom1903 03.11.2017 15:33

Proszę zatem cierpliwie czekać na kontakt. Kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Pozdrawiam

karolo

Witam Jak aktualnie wygląda praca dla serwisantów?, zmienilo sie cos na lepsze czy gorsze. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś na temat średnich zarobków, godzin pracy itp?

Xyz

Czy kobiety również jeżdżą na serwisie? Jestem bardzo zainteresowana tą pracą, doświadczenie jako kierowca już mam.

Automat Spec
pracodawca
@Xyz 27.10.2017 13:00

Witam, zgadza się, Kobiety również pracują na serwisie. Proszę przesłać CV

Xyz
@Automat Spec 27.10.2017 16:46

Poszło;) liczę na pozytywne rozpatrzenie. Pozdrawiam.

Marcin

Witam, czy w rejonie Katowice są jakieś przyjęcia na serwisanta? Pozdrawiam

Automat Spec
pracodawca
@Marcin 26.10.2017 17:11

Witam, Firma cały czas prowadzi rekrutacje na nowe stanowiska. Proszę wysłać Cv na adres mailowy praca@automatspec.pl oraz czekać na kontakt

Sąsiad

nowe maszyny , nowe samochody, widać dużo się dzieje , cały cas zatrudniają aby obsłużyć nowe kontrakty, idą jak buza

Natalia

Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć użytkownikowi ''emiliaaa''? Aktualnie firma Automat Spec poszukuje na stanowisko DOSTAWCA – SERWISANT AUTOMATÓW VENDINGOWYCH. W ofercie napisali, że zapewniają stabilną, samodzielną oraz odpowiedzialną pracę, jasno określony system wynagradzania, niezbędne narzędzia pracy (samochód, telefon). Może ktoś chce aplikować?

Natalia

Czy jest ktoś kto pracuje w Automat Spec? Co powiecie o warunkach pracy? Jaka panuje atmosfera w firmie? W jakich godzinach pracujecie? Dzieląc się takimi informacjami pomagacie osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do Automat Spec.

Natalia

@Tomek czy podzieliłbyś się informacjami jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna i czy przyjęli Cię? Na jakie pytania można liczyć na rozmowie? Z czego się przygotować? Jeśli Cię przyjęli to opowiesz coś o warunkach pracy? @Chętny do pracyo zarobkach dowiesz się na rozmowie kwalifikacyjnej, ponieważ zależy to często od Twojego doświadczenia.

PH

Plus dla przedsiębiorstwa i samego szefostwa za porządne i uczciwe podejście do przyszlych i potencjalnych współpracowników. Rozmowy o pracę mają charakter partnerski i służą wybadaniu potrzeb oraz możliwości obu stron - nie zaś jak w większości miejsc - stawianiu się w pozycji dominującej i sugerowaniu, jakoby praca dla nich była łaską pana. Polecam i pozdrawiam

Chętny do pracy

Jakie zarobki są na 2017 rok? Bo widzę że potrzebują serwisantów/dostawców. Po ile godzin trzeba robić, jaki samochód dostaje serwisant/dostawca osobowy czy busa?

Automat Spec
pracodawca
@Chętny do pracy 18.03.2017 20:34

Serwisant otrzymuje samochód dostosowany do potrzeb trasy (zazwyczaj są to samochody dostawcze) Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą pracy zadzwoń telefonicznie, a udzielimy Ci wszystkich informacji :)

Tomek

mam pytanko czy w województwie mazowieckim organizowany jest nabór na serwisantów bo jestem bardzo zainteresowany pracą w AS

Automat Spec
pracodawca
@Tomek 27.02.2017 13:20

Witam, Cały czas się rozwijamy w związku z czym szukamy nowych osób. Proszę o przesłanie CV na adres praca@automatspec.pl

Tomek
@Automat Spec 27.02.2017 20:19

cv wyslane na podany adres mam nadzieje ze bedzie dla mnie miejsce w panstwa firmie :)

Automat Spec
pracodawca

Marianie, nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że jest to harówa po 12 godzin jednak jest to twoje zdanie do czego masz prawo. Nawiasem mówiąc nikt nie ukrywa że jest to praca fizyczna, a osobiście nie widziałem żeby w pracy fizycznej nie trzeba było pracować. W roli wyjaśnienia nowe rekrutacje spowodowane są ciągłym rozwojem firmy.

Nut

Serwisanci mają tutaj naprawdę dobre pensje, moim zdaniem fantastyczna sprawa, generalnie ja bardzo polecam

Damian

Kolega który tam pracuje mówi że koło 3 na rękę więc nawet pracując po 10h dziennie w miesiącu ma niecałe 200h co mu daje 15zł / godzine netto więc dobra kasa tylko trzeba lubić prace w ruchu bo jeździ się od punktu do punktu :)

Damian

Słyszałem że doświadczenie nie jest potrzebne bo wszystkiego uczą na szkoleniu w siedzibie firmy a całe koszty biorą na siebie.

Starywyjadacz

Firma ok. Pieniądze zawsze w terminie i wynagrodzenie też jak najbardziej w porządku. Warto tutaj zajrzeć i się zatrzymać na dłużej.:)

Serwisant1

Witam. Pracuję w AS już od ponad roku i mogę spokojnie polecić tę firmę. Jest to na pewno dobre miejsce do tego, żeby znaleźć stabilizację zawodową, bo nie patrzą na to jak się kogoś pozbyć, a jak zatrzymać. Pozdrawiam

konkurent

witam, sadzać po tym co widać na rynku to chłopaki dają rade

Automat-Spec

Pierwsze 3 miesiące to umowa zlecenie, jeśli podczas okresu próbnego kandydat spełni wszelkie wymagania, wówczas kolejna umowa jest normalną umowa o pracę.

ito

czesc z tego co wiem to początek 2,5 tys to standard, a po latach pewnie i więcej jak coś dobrze robisz to cie docenia i bedziesz miał podwyzke ale trzeba robic dobrze i nie miec wpadek, cora zwicej ludzi szukaja wiec biznes sie dobrze im musi krecic

Zostaw opinię o Automat Spec - Kaszów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automat Spec