Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FREZPOL Sp.zo.o.

Świdnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 30 ocen.

Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FREZPOL Sp.zo.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FREZPOL Sp.zo.o.

Administrator

A jak obecnie wygląda praca i warunki pracy w Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FREZPOL Sp.zo.o.? Możecie powiedzieć coś więcej o tym pracodawcy?

oszukany

No i co z tą firmą się dzieje? ktoś tam jeszcze pracuje?

xxx

Szkoda

Iza

@kleszcz jak wygląda praca w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FREZPOL Sp.zo.o.? Czy długo pracujesz w tej firmie? Piszesz, że możliwość awansu jakaś jest. Czy Tobie się udało taki awans dostać?

.

Kupił ktoś ten zakład?

wiem co mówię
@. 30.10.2016 02:39

Firma nie sprzedana. Kto kupi tupa w szafie. Chyba Nasioł odkupi przez podstawione osoby tak jak kupował drut do nowej firmy przez podstawione firmy. Niestety Syndyk udawał że tego nie widzi a jest to podstawa do działania wobec Nasioła i Orzełka. Dodatkowo przed zgłoszeniem do upadłości wyciągnął z firmy kilka milionów PLN. I nikt mu nic nie zrobi.

maciek

Hej, wiecie czy w niedługim czasie jest szansa, żeby znaleźć zatrudnienie jako asystent specjalisty ds. finansowych? Nie ukrywam, że zależałoby mi na tej pracy bo oprócz stałej umowy zawsze jest jeszcze szansa na jakieś dodatkowe benefity socjalne do tego.

stary wyjadacz

Tik,tak-tik,tak................zegar tyka dla syndyka :)

wiemcomówię

No niestety, wychodzi na to, że N dokładnie zaplanował to co się teraz dzieje, a obecność Madzi to tylko potwierdza. To ona zrobiła wszystko, żeby podarować jak na tacy Nasiełowi Linodrut, za który zapłacił niewielką cząstkę rzeczywistej wartości. Teraz w ramach wdzięczności pozwoli jej zakończyć działalność Frezpolu. O tym, że Frezpol padnie zdałem sobie sprawę już po paru miesiącach tzw. działalności Macieja i mówiłem o tym. Niestety okazało się to prawdą. Piszę to z przykrością, bo przepracowałem w Linodrucie i Frezpolu większą część mojego zawodowego życia. Od dłuższego czasu widać było "kierunek działań". Nie jestem mściwy, ale za to powinna być jakaś kara, za te fałszywe obietnice bez pokrycia, za kłamstwa w żywe oczy. A tym, którzy będą domagać się odpraw mogę tylko powiedzieć - wyduście z dziada ostatni należny wam grosz, bez litości. I nie dajcie się nabrać na puste obietnice. Powodzenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

starosta

Firma, która właśnie ogłosiła upadłość? Człowieku, co ty piszesz? Szanuj ludzi, którzy właśnie trafiają na bruk i nie werbuj tu nowych naiwnych.

stary wyjadacz

art.41.1 kp płaczcie i czytajcie........nie stosuje sie do art.38,39,41 kp

Worker

Frezpol nie chyli się ku upadkowi, tylko już upadł. Sprawdźcie se w KRS 5 lipca zgłosili upadłość w sądzie wałbrzyskim

Worker2
@Worker 25.07.2016 17:05

Worker - poczytaj troszkę wiecej o upadłościach i zastanów się gdzie jest siedziba Frezpolu. Ominąłeś kilka etapów w życiu. Oprócz umiejętności pisania i obsługi komputera jest jeszcze coś takiego jak wiedza. I tego Ci brakuje, nawet podstawowej.

Worker3
@Worker2 26.07.2016 15:01

Worker ma rację,jest zgłoszony wniosek o upadłość. Jest wyznaczony syndyk. Dodatkowo aby Was jeszcze bardziej zasmucić to: Prezes i Orzełek założyli nową spółkę z konkurencyjnym zakresem działalności: Frezpol-Serwis. Ewidentnie działają od dłuższego czasu na szkodę Frezpolu. Ciekawe czy ktoś się odważy zgłosić te działania na Policje. Ciekawe jaka będzie sytuacja z naszymi wypłatami? Chyba musimy rozpocząć strajk. Obecność Magdy jednoznacznie świadczy o sytuacji w firmie. Przypomniały mi się czasy Linodrutu i sposobu działania tej baby. Ach świat się zmienia...

anonim

(usunięte przez administratora)

wiewior

Zakład chyli się ku upadkowi, rynek już nie ten sam, a i miejsce pracy fatalne... Co się dziwić, że ofert nie ma i chętnych na nie też nie.

kicker

A skąd dane, że taka firma miała produkować 80 ton? Czyżbyś nowy kierowniku próbował usprawiedliwiać swoją nieudolność? To jakim cudem "firma taka jak Frezpol" jeszcze niedawno produkowała grubo ponad 200 ton? Jak to się mówi: jak nie potrafisz, to nie pchaj się na afisz. A nowe kierownictwo niczym pozytywnym się nie wykazuje i to jest fakt. Natomiast sygnały od załogi są po to, zebyście się zastanowili, co robicie. A zresztą, czas do upadku możemy chyba liczyć w tygodniach? I co mądrzejsi się zwalniają, tu racja. Pozdro.

go slow
@i tyle w temacie 12.07.2016 16:21

Do @i tyle w temacie - żałosny jesteś, a każdym wpisem się pogrążasz, więc może lepiej daj se człowieku na wstrzymanie. Przeczytaj co napisałeś przez kilka ostatnich wpisów i złap się za głowę.

i tyle w temacie
@go slow 12.07.2016 21:39

Oświeć mnie co napisałem ,mam nie odparte wrażenie ze jesteś przedstawicielem kierownictwa a może donosisz jeszcze Ps powtarzasz się

kicker

A skąd dane, że taka firma miała produkować 80 ton? Czyżbyś nowy kierowniku próbował usprawiedliwiać swoją nieudolność? To jakim cudem "firma taka jak Frezpol" jeszcze niedawno produkowała grubo ponad 200 ton? Jak to się mówi: jak nie potrafisz, to nie pchaj się na afisz. A nowe kierownictwo niczym pozytywnym się nie wykazuje i to jest fakt. Natomiast sygnały od załogi są po to, zebyście się zastanowili, co robicie. A zresztą, czas do upadku możemy chyba liczyć w tygodniach? I co mądrzejsi się zwalniają, tu racja. Pozdro.

wiemcomówię

No to teraz się dzieje w zakładzie. 130 ton, a miało być 300...R. robił dużo ponad 200 i był be, ten robi ledwo-ledwo i jest ok. Poprzegrywane przetargi, strata wielu klientów, generowanie coraz większych strat, zwalnianie pracowników to "dorobek" nowego dyrektoriatu. Sumując, jeśli R był tak zły to co można powiedzieć o tym co dzieje się teraz?

i tyle w temacie
@wiemcomówię 06.07.2016 15:00

Firma taka jak Frezpol miała produkować 80 ton wyrobów ,siedzicie i jęczycie zróbcie coś dla siebie i się zwolnijcie no chyba ze jesteście tacy dobrzy i pracy z waszym wykształceniem nie ma a z jakiego powodu WR został zwolniony tego nikt naprawdę oprócz A.N. i WR nie wie.

wiemcomówię

Opinii o tym tzw zakładzie pracy jest tyle ilu pracowników, aktualnych lub byłych.Na dzień dzisiejszy jest "siara i wiocha" jak to mówią dzisiejsi młodzi. Nikt, oprócz oszukiwanych ukraińców nie chce tu pracować, bo świdniczanie dowiedzieli się, wałbrzyszanie wiedzą co to znaczy Frezpol. Pracowników coraz mniej, nowych brak. Plany leżą w gruzach, bo ważniejsze są wszystkie inne rzeczy oprócz produkcji. Zakład nie tylko nie przynosi zysków, ale wręcz generuje coraz większe straty i to pasuje N. Więc o co chodzi? Ha, o to, że trzeba dotrwać do odpowiedniego momentu i fiuuu, sprzedać to co zostanie, a resztę zaorać. A ludzie? Na zieloną trawkę. Tylko gdzie dopracować do emerytury gdy jeszcze parę latek zostało?

uśmiany_jak_norka

Dokładnie popieram to, co kolega pisze.

Nemo

pytanie kto pracuje w takim niewydarzonym zakładzie .skoro firma dno to co wy tam robicie?rozumiem że w dennym zakładzie pracują denni pracownicy

uśmiany_jak_norka
@Nemo 11.05.2016 17:42

A może piszą tu niektórzy, co już z tego gó... odeszli? Nie przyszło ci do głowy, że są ludzie, którzy odeszli, żeby za głodowe stawki nie pracować - a przede wszystkim, nie dać się oszukiwać, jak to ma w zwyczaju nowe dyrektorstwo? A na forum się odzywam, bo mi zależy na ludziach, niektórych. I chcę uświadomić zarządzającym błędy... Pisanie w takim tonie propagandy, co ma ściągnąć kolejnych naiwnych, jest dla nas starych śmieszne... kompromitujecie się, jeżeli sądzicie, że na okolicznym rynku pracy Frezpol ma dobrą opinię... albo że w ten sposób ją poprawicie. Może skupcie się raczej na uczciwym wynagradzaniu harówki?

nemo
@uśmiany_jak_norka 12.05.2016 11:27

ja to już dawno zrozumiałem teraz zarabiam o wiele więcej w WAŁBRZYCHU bez dojazdów ,tylko jakiś sentyment mam do tej firmy i szkoda mi tych których się zarzyna

uśmiany_jak_norka

Co, rekrutacja Wam nie wyszła, że znowu piszecie takie brednie? Ta firma to dno, uciekaj kto może.

uśmiany_jak_norka

No i proszę, jak to na pierwszy rzut oka można rozpoznać podstawionego kolesia... Moznaby nawet zaryzykować, jak się nazywasz naprawdę panie "hurt", heh, ile ci doplacili za wklepywanie takich bredni? Kto cię tu teraz doceni, bo na pewno nie nowe kierownictwo w ś-cy. Jaśnie szanowny prezes i tak się na wszystkich wypnie i zgarnie swoją kasę za czyjąś ciężka pracę, o której piszesz. Obyś się za późno nie obudził, dobrze tym, co ich już tu nie ma Pozdro

biuro centrala

Witam pracownik biura po 7 latach - zjeb... firma pełna lizodupów i karierowiczów. szkoda tych lat, ludzi nie szanują, Orzeł to prostak udający inteligenta, a Tem boi się odezwać aby siedziec dalej cicho i potakiwać N. firma bez perspektyw niestety bo ma brak kapitału w ludziach...

Sonik

Wymień choć Trzy pozytywy które potwierdzą te brednie które wypisujesz.Forum dyskusyjne nie tworzy się po to by je sztucznie podtrzymywać,ono jest przede wszystkim dla pracodawcy by wyciągał wnioski i wprowadzał zmiany na podstawie opinii pracowników.Czy przez ten czas funkcjonowania tego forum w tym zakładzie nastąpiła poprawa i wystąpiły zmiany na podstawie wyciągniętych wniosków? NIE!! Ostatnio napisałem na Forum obszerną relację na temat warunków pracy i wynagrodzeniu,poza tym ujęte zostało parę istotnych kwestii związanych z organizacją pracy na danym stanowisku.Nikomu nie obrażałem i nie używałem wulgarnych słów,jednak mój wpis został usunięty w ten sam dzień.Jaki z tego wniosek?Moje zdanie jest takie że kierownictwu i prezesowi na rękę jest że ludzie się kłócą i są podzieleni bo taki stan jest łatwiej kontrolować a forum można wykorzystać żeby dolewać oliwy do ognia chociażby przez podstawianych ludzi umieszczających podobne komentarze.Nie wiem czy mój obecny wpis nie zostanie usunięty ale jeśli tak to tylko utwierdzi mnie w tym co napisałem i w opinii na ten temat.....Pozdrawiam wszystkich.

stary wyjadacz
@Sonik 09.04.2016 10:00

Ależ nie Soniku,Moj post też usunięto bo obrazilem(ponoć) wartosci religijne i historyczne :)) Do rzeczy: Robi się wiele żeby ten zakład poszedł pod młotek,lub został zamknięty celem sprzedania.Prawdę wie tylko szeryf,a patrząc co poczyna to zmierza do................Ukrainskiej załogi!!!I biada wam(nam) bo nie liczcie na wyrozumialosc!!!Guma,gaz i wąskie drzwi!A te wszystkie "przeszeregowania"to tylko zmylka,ktora ma wprowadzić ciszę do czasu wymiany załogi.......a kroki już poczynil(czytajaco-pracujący wiedza).Pozdro

stary wyjadacz

Skoro nie ma wpisów w temacie Frezpolu to widać że zastępczym tematem jest polityka(xxl),oraz psychologia nie refundowana z NFZ(sonik).......:))

xxl

a co na to Petru

xxl
@sonik 28.02.2016 21:42

No dobra a co petru na to co on na to mówi?ty sonik lizałeś jednym liżesz i drugim

sonik
@xxl 29.02.2016 19:32

Tylko tyle?Nie dziwię się..Twoja wyobrażnia i elokwencja nie pozwala na nic więcej jak jedynie ''Co na to Petru'' i ''Lizałeś''.Zmień Nick na Wiochmen xxl zawarta w nim będzie cała twoja prymitywna osobowość.Zamiast nadwyrężać swojego buraka na patyku wpisz tylko Nick,zamieść go na stronie a każdy już będzie wiedział co chciałeś napisać,na sto procent Co na to Petru.

sonik

Rambo,mam nadzieję że przeczytałeś mój wpis czyli moje zdanie o tobie zanim operator nie usuną go z forum.

Rambo

Hej Frezpolki marudzicie, nazekacie, spróbujcie gdzie indziej. Większośc z Was tylko to potrafi. Siedzicie cichutko bo sr..cie po gaciach. 70% z was nie zagrzało by miejsca dluzej w innym zakladzie gdzie sa wymagania bo nie jestescie przyzwyczajeni do pracy. Ja mam porownanie bo pracowalem kilka lat w tym zakladzie, teraz pracuje ciezej za wieksza kase ale nalezy się naje..c. Jezeli ktos z was chce zarabiac 2x wiecej za prawdziwą robote dajcie znac. Jak chcecie tylko gadac to siedzcie tam dalej i ogladajcie sobie maszynki jak kreca za was robote. Sayonara.

wiemcomówię

Wszystkie opinie podawane tutaj są prawdziwe - okradanie pracowników z ciężko zarobionych pieniędzy, żeby móc się wykazać przed N, że "jestem taki oszczędny".Gdzie on znalazł takiego nieudacznika? Za dawno minionych czasów dawno wyjechałby na taczkach za bramę. Prowadzi ten zakład do upadku, tak jak zrobił to w innych prowadzony przez siebie zakładach. Chyba, że po to został postawiony..............

Dzon

Hej znalazłem ogłoszenia o rekrutacji w tym zakładzie. Co możecie powiedzieć o zarobkach? Czy można pracować po godzinach bo w mojej dotychczasowej nie chcą się zgodzić a u mnie cienko z kaską

koziorożec1
@Sonik 06.02.2016 18:38

Nie dziw się ludzie po prostu nie mogą w to uwierzyć,sam bym w to nie uwierzył jak na własnej skórze bym tego nie odczuł.Pozdrowienia dla ciężko za..... Frezpolowców nie docenianych przez AN tych co pracują i tych co pracowali bo ludu to się tam przewinęło że ja pierdziu

jankes
@Dzon 03.02.2016 21:48

spierdalaj ztym swoim petru, debilu

stefek

a co petru na to?

wiemcomówię

Niestety macie rację, oszczędzanie przeradza się tutaj w okradanie i oczekiwanie na reakcję.Recepta to gnębić dziada i twardo upominać się o swoje. Ciężko pracujemy na każdy grosz, za ciężko.

wiemcomówię

Zarobki SĄ śmiesznie niskie, zmieniło się niestety na gorsze. Ż oszukuje i po prawdzie okrada pracowników, co tu gadać? A o warunkach nawet nie chce się gadać - temperatura na hali rano minusowe, brak środków czystości itd. itd. Można tylko mnożyć to co złe, a N ma to w d.... Omijajcie ten bajzel z daleka....

Sonik
@wiemcomówię 19.01.2016 23:00

Dziwię się że młodzi ludzie tam pracują,tym którym zostało parę lat do emerytury się nie dziwię.''Nie ma pracy'' to maksyma nierobów i ludzi bez aspiracji.Nie mam na celu obrażać kogoś tylko ten kto chce pracować zawsze znajdzie pracę.Tak jak piszesz warunki które są obecnie były zawsze od kiedy powstał ten zakład w Świdnicy.To co przysługiwało pracownikowi zabierane było stopniowo i systematycznie na zasadzie przeczekania tzn. jaka będzie reakcja załogi.A jaka za każdym razem była reakcja?Już odpowiadam:morda w kubeł odgrażanie się i szczekanina po kątach.Jak kiedyś napisałem pracują tam ludzie,którzy swoją paplaniną negują system tam panujący solidarnie z ogółem tym samym podkręcają ludzi ,którzy na prawdę zarabiają tam grosze.Takich ludzi na produkcji jest garstka i zrobią wszystko by uczknąć jeszcze parę stówek kosztem innych mam nadzieję że wiesz o kim myślę.Dla tego pracując tam trzeba obrać sobie i trzymać się jednej zasady...Nikomu nie ufać.Praca jest bardzo ciężka a zarobki żadne podobnie jak warunki dla tego mam szacunek dla tych ludzi oczywiście oprócz tych zakłamanych dwulicowców,dla tych na pohybel.

stary wyjadacz
@Sonik 23.01.2016 20:04

W tym zakładzie nigdy nie było jedności,no może w czasach gdy były ZZ.Nie dziw się że ludzie chcą ugrać dla siebie jakąś kasę indywidualnie,bo niby dlaczego ktoś dupsko ma nastawiać za kogoś???Jakiegoś cwaniaka,śmiesznego pyskacza,kombinatora lub pseudo pracownika który jak zbliża się koniec zmiany tylko myśli jak tu nie pakować szpul!Masz gębę w kuluarach,odezwij się na forum z szefem!A nie jak dochodzi do spotkania to tylko kilka osób ma odwagę się odezwać...........tak było,jest i będzie.A nam pozostaje patrzeć kogo następnym razem Ż.k oszuka na kasie,bo patrząc obiektywnie szuka oszczędności i nie tylko kosztem nowych pracowników,ale też i tych starych uczciwie pracujących......Z jednym masz rację NIKOMU NIE UFAĆ

xx

to ile tak anonimowo zarabiasz?np. na zwijaku

anonim

(usunięte przez administratora)

xx

żartem Tobie odpiszę ,pochyl głowę i walnij w ścianę zanim podejmiesz tu prace to taka rada ile zarobisz ?to zależy co będziesz robić ale wypłatą lepiej się nigdzie nie chwal bo cię wyśmieją.Dobra rada szukaj gdzie indziej

wiemcomówię

Głupcy, kłócicie się na forum, żałosne. Wymieniajcie poglądy, piszcie co wam leży na sercu a nie obrażajcie się wzajemnie. I piszcie prawdę a nie pierdoły wyssane z palca. Życzę Wam tego na przyszły 2016 rok. No i SZACUN Panowie, szacun....

xx
@wiemcomówię 29.12.2015 10:39

Bo się pierdół czepia ana myśli miałem komorowskiego jak by co,a co do meritum to dziękuję za życzenia a czas jest już nasz krótki

xx[

coś się skasowało ,miało być ale tu pierdoły piszecie oni siedzą czytają to i się śmieją szczególnie Pan W.R.były prokurent

xx
@Sonik 26.12.2015 07:29

mogę napisać prezydent i Prezydent zrozumiałeś/

Sonik
@xx 28.12.2015 11:00

Jak masz na myśli naszego prezydenta to pisz z malej.

xxl

ale tu pierdoły piszecie a j napisałci siedzą czytają i się śmieją jak ktoś tu wyże

Emeryt

Synku. Ja już się napracowałem więć moge odpoczywać. Po twojej wypowiedzi widac że w twoim pokoleniu brak kultury i dobrego wychowania. Mam nadzieję że pracujesz równie ciężko jak ja pracowalem. Jezeli nie to życzę Ci tego. Może za jakiś czas nabierzesz szacunku do starszych i pracy.

Sonik
@Emeryt 21.12.2015 23:29

No to szacun emeryt a o dobrym wychowaniu mogli byśmy po polemizować jeśli wiesz cokolwiek to znaczy.Jeśli chodzi o pracę to kto wie czy nie pracowałem ciężej niż Ty biorąc pod uwagę zasadę w komunistycznym ćwierćwieczu w którym pracowałeś czy się stoi czy się leży tyle i tyle się należy.Znam to z własnego doświadczenia dla tego z racji mojego wieku raczej nie mógłbym być twoim synkiem to po pierwsze a po drugie na takiego synka jak ja musiał byś sobie zasłużyć.Życzę zdrowia bo to jest najważniejsze no i czegóż więcej chyba tylko w przyszłości lekkiej pracy gdzieś w strefie na portierni...Z wyrazami szacunku -Sonik.

Emeryt

Narzekacie, narzekacie a nikt z was nie pamieta jak jeden z drugim (teraz piastują stanowiska) doprowadzili do upadku stary zakład przez strajki i żądania wyssane z palca. Gdyby wtedy pomyśleli i posłuchali mądrzejszych to dzisiaj nie byłoby nowego właściciela i nowej dyrekcji. Na szczescie mam już emeryturkę i mogę się smiac z waszego marudzenia. Pracować!!!!!!!!!!!

Sonik
@Emeryt 18.12.2015 00:17

Cześć Emeryt...Mam pytanko,masz emeryturkę i odpoczywasz na niej czy tak jak inne godne pogardy oszołomy masz emeryturę i pracujesz w firmie Frezpol w spółce z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością?

wiemcomówię

Rozgoryczenie, pretensje i pouczanie...., żal patrzeć co jeden nieudacznik z drugim zrobił z dobrze pracującym zakładem. Kapusie zawsze tu byli, ale teraz to nie wiadomo z kim o czym rozmawiać! A tak naprawdę to szykuje się wymiana nas na ukraińców i innych, już niedługo....

anonim

(usunięte przez administratora)

sonik

Człowieku co Ty za brednie wypisujesz jakie 3000zł chyba za dwa miesiące,łykasz kit jak pelikan kto Ci takich bredni naopowiadał.Owszem jest paru prominentów którzy tyle zarabiają,podkreślam paru bo reszta żeby zarobić musi nastukać sobót i sporo nadgodzin.Ten zakład to ewidentny przykład braku poszanowania dla pracownika,zero socjalu bo nawet wczasy pod gruszą zmniejszyły się do minimum a to jedyne co było z socjalu i podejrzewam że w przyszłym roku wcale tego nie będzie.Ludzie są podzieleni co jest na rękę kierownictwu bo łatwo ich kontrolować donoszą na siebie nawzajem i udają że są przeciw obecnej sytuacji w zakładzie a tak na prawdę weszli by obecnemu dyrektorowi w tyłek bez mydła sprzedając przy tym swoich kolegów przed którymi udają że są gicio ludzmi.Krótko mówiąc zakłamanie, fałsz i zero ambicji i charakteru u nie których ludzi,mam na myśli pracownikow.Jeśli ktoś nie wie ile wynosi stawka za sprzedawanie ludzi niech się przyjmie do Frezpolu.Warunki w zakładzie są godne pożałowania brak ogrzewania w zimie,zapylenie i maszyny które nie spełniają norm BHP,mam tu na myśli te stare maszyny z lamusa które powinny zarabiać na siebie ale w muzeum.Jeśli chodzi o Pana R to jakoś wszyscy bardzo szybko o nim zapomnieli a to dzięki niemu mają te swoje godne stawki bo jednak on szanował dobrego pracownika i starał się go zatrzymać.Teraz na piedestał wynoszeni są Ukraincy i znajomki z Żarowa.A przede wszystkim dobrze by było jak by każdy zajął się sobą i nie wyciągał pochopnych wniosków i rozpowszechniał ich z plotek co w tym zakładzie jest na porządku dziennym czy coś zdefraudował czy nie.

jumper

Ha ale ktoś to zgasił ciekawe czy chodzi o WR czy kogoś innego?

wiemcomówię

Niech sobie czyta, czym się przejmować? On i tak nic z tego nie rozumie skoro tak się zachowuje. A swoją drogą musi mieć niezła gadkę skoro N daje mu kasę. Ciekawe co zrobi N jak zacznie sprawdzać rachunki. A co do R, nie ma dowodów.

VV

Wiecie że on to czyta te wasze wypociny ,potem spotyka mnie przy B1 i twierdzi że to ja wszystko piszę Pan ten wie teraz kto to napisał a jak sie panu coś nie podoba to do sądu zapraszam zna pan wszystkie moje dane .Pozdrawiam

Indiana Dzonssssssss

Jeżeli jest to prawda to kawał z niego ... Wszystkim obiecywał a za plecami nachapał się i zwiał. Jednak to prawda: Niewazne jak kto zaczyna ale jak kończy

rr
@Indiana Dzonssssssss 23.11.2015 19:33

tak to jest jak kasę wozi się w neseserze a nie idzie kasa przez banki zawsze można coś zwinąć tylko trudno to wywalić na wierzch bo wezmą się za dwóch

wiemcomówię

Kiedy tak patrzę co wyrabia ten dupek to jest mi żal tych pracowników, którzy przepracowali tu wiele lat. Sam też przepracowałem tu sporo lat, ale takiej rozpierduchy, takiego debilnego "zarządzania" jeszcze nie widziałem. Żal mi samego siebie, bo wychodzi, że zmarnowałem czas na znalezienie firmy z normalnym zarządzaniem a nie z idiotą na stołku. Nie wiem czy Nasioł coś wie, myślę żyje w nieświadomości upadku zakładu w Świdnicy. OMIJAJCIE TEN SYF Z DALEKA, NIE WIERZCIE W OBIETNICE ZAROBKÓW 2000zł - TO KŁAMSTWO. Atmosfera jest do bani, nie chce się pracować..... aaaa, wystarczy, bo się rozkleję i będzie bieda.......

Weteran

Postawili 2 ws?? Miał być w planach za moich czasów.

wiemcomówię

No cóż, z moich wyliczeń wynika, że nastąpiła strata sześciu pracowników + trzech z wypowiedzeniem w ciągu pierwszego miesiąca "działalności nowej miotły". Wynikiem "działalności" miotły jest też minimalna motywacja do pracy. Wynik? 50% planu, który wykonywał R. I co na to "władza"? I skąd tyle forsy na, szumnie zapowiadane, nowe maszyny? Dlatego bardzo chciałbym zna PRAWDZIWE powody zwolnienia R. To jak tam naprawdę było prezesuniu N?

Weteran
@wiemcomówię 14.11.2015 21:56

Słyszałem, że Pan R. narobił długów lub zdefrałdował jakąś kasę. Podobno kilkaset tysi.

mlody

To jest smiech rozpaczliwy, nie ma komu lizac

Indiana Dzonssssssss

Piniek tez sie smieje z tego wszystkiego, zal mi go bo Wojtkowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizal a teraz nie ma komu.

stary wyjadacz

To nie jest likwidacja busa....każdy pasterz liczy swoje owieczki :)))Więc On jako dobry gospodarz codziennie sporządza spis swojego nabytego inwentarza.Tylko zastanawia jedna rzecz,dlaczego owieczki same "uciekają" z tego stadka??? :)))

cezar

Kupą mości Panowie kupą,nie dajcie się.Już w 2011 roku prezwidywałem podobne zagrywki nasioła nie anonimowy Cezary

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FREZPOL Sp.zo.o. - Świdnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FREZPOL Sp.zo.o.