Bank Citi Handlowy

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 32 ocen.

Opinie o Bank Citi Handlowy

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Citi Handlowy

Na szczęście byly pracownik

Rzetelne info o pracy w Citi : umowa o prace pierwsza standardowo na 3 miesiace probne, wynagrodzenie 2700 brutto + prowizja od sprzedaży (przelew zawsze na czas) Pierwszy tydzień to szkolenie dotyczace obslugi wewnętrznego programu komputerowego na którym będziesz pracowal oraz info na temat produktu czyli kredyty, karty, kryteria jakie klient powinien spełniać zeby otrzymac pozyczke, wymagane dokumenty itp. Szkolenie naprawdę przeprowadzone rzeczowo i profesjonalnie zakonczone egzaminem. Tydzien drugi: pierwszy raz wchodzisz na sale sprzedażowa tzw SZKÓŁKA (jak wytrzymasz to spedzisz tu ok 2msc pozniej trafisz do grupy ktora ma juz doświadczenie) wyłącznie dla osób nowo zatrudnionych które pod okiem menagera ds wsparcia sprzedaży maja nauczyc sie profesjonalnej rozmowy z klientem. Szkolka to pierwszy moment gdzie zaczynasz się obawiać ze jednak nie chwyciles Pana Boga za nogi i nie jest tak pięknie jak Ci to przedstawiano podczas rozmowy ale to przecież dopiero początek musisz sie wdrożyć wierzysz ze bedzie super ze otrzymasz wsparcie i pomoc w każdej sytuacji w koncu zapewniała Cie o tym kompetentna osoba na odpowiednim stanowisku... Moj pierwszy tydzień szkolki wygladal tak ze od pon. do pt czekalam na niezbedne hasla, piny i dostepy zebym mogla uruchomic komputer i program sprzedazowy (termin oczekiwania na dostepy jest rozny i zalezy od szczescia waha sie od 3 dni do 2 tyg) W tym czasie zeby nie siedzieć bezczynnie jestes wysylany z grupy do grupy gdzie liderzy, kierownicy oraz menagerowie jezeli juz zwroca na Ciebie uwage to po to zeby jasno dac Ci do zrozumienia ze przeszkadzasz i najlepiej zebys wogole sie nie odzywal, bron Boze o nic nie pytal (jako laik niestety popełniłam ten blad ) tu szczególnie pozdrawiam Pania Kasie liderke w zespole Adriana juz samo spojrzenie rzucone przez nia w Twoim kierunku doda Ci otuchy i pewnosci sobie, a ja mialam nawet to szczęście ze sie do mnie odezwala i to dwa razy wspaniale doswiadczenie i bardzo pouczajace :) Szołka da Ci tez możliwość wsluchania sie w rozmowy Twoich kolegow ktorzy moga poszczycic sie doswiadczeniem o 2 tygodnie dluzszym niz Twoje takze czerp z tej wiedzy pelnymi garściami. Szkolenie z zakresu prowadzenia rozmowy z klientem np. najczestsze obiekcje i jak je zbijac, jakich zwrotow unikac, a jakie są wskazane, cokolwiek o jezyku korzyści lub techniki sprzedaży BRAK wszystkiego nauczysz sie podczas rozmowy z klientem a ze przy okazji robisz z siebie idiote ktory udaje ze cos wie trudno nie liczy sie nic po za WYNIKIEM Kolejny tydzień to czas gdy otrzymasz sluchawki i sugestie ze było by świetnie gdybys spisal przynajmniej jeden wniosek bo trzeba wyrobic sie z planem No i jazda zaczynamy dzwonic... Pani menager nie widzi potrzeby zeby byc przy Tobie chociaz przy kilku Twoich pierwszych rozmowach, nie ma tez sensu zeby Cie odsluchac bo po co przecież Ty juz wszystko wiesz... I tak dzien za dniem jeżeli masz szczescie trafisz na emeryta ewentualnie osobe ktorej nie obchodzi nic po za tym ile moze max dostac i z jaka rata nie masz szczęścia i trafiasz na ludzi którzy pytaja o szczegóły oferty to lejesz wode co za tym idzie nie masz WYNIKU!!! Nie licz tez wtedy na wskazowki np. co robisz zle i co poprawic aby było lepiej za to oprocz reprymendy otrzymasz również zlota radę : przyloz sie bardziej, cisnij klienta kazdy potrzebuje kasy, zaproponuj super warunki to sie zgodzi(tu jest wesolo bo jak klient zapyta jakie to warunki to powiedz ze szczegoly przedstawisz po spisaniu wniosku bo ciezko teraz okreslic ale bedzie Pan zadowolony :) O atmosferze szkoda gadac ale jezeli lubisz osmieszac ludzi mniej pewnych od Ciebie albo przynajmniej będziesz jak baran wtorowal korpoludkom w ich podbudowywaniu wlasnego ego kosztem innych to skladaj aplikacje smialo rekrutacja jest non stop ze względu na dużą rotacje pracowników co pozwala mi myslec ze na szczęście nie kazdy dla kilku stowek wiecej pozwoli zrobic z siebie szmate

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Pochmurna jak było na szkoleniu? Jak pierwsze dni w pracy w firmie Bank Citi Handlowy? @Daria czy udało Ci się aplikować do firmy? Jeśli tak to czy opowiesz coś o przebiegu rekrutacji? Wszystkie informacje będą przydatne dla osób aplikujących do firmy.

Daria

Możecie mi odpowiedzieć czy to jest infolinia przychodząca czy wychodząca? Bo zastanawiam się nad pracą w Citi w katowicach. Słyszałam że bardzo dobre zarobki, jednak z opinią na temat atmosfery w citi słyszałam różne. Może się wypowiedzieć ktoś obiektywny? Bo nie chcę trafić do firmy gdzie mobbing jest na porządku dziennym.. Dziękuję.

Pochmurna

A jak wypowiecie sie na temat pracy w Katowicach? Zaczynam właśnie szkolenie i nie wiem z jakim nastawieniem mam się tam udać??? Dużo słyszałam na temat pracy na słuchawce w Katowicach na Sokolskiej... Ma ktoś jakieś doświadczenia związane z tym miejscem???

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@lokijughyft czy jesteś pewien, że mówisz o mobbingu. Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy zgłosiłeś to gdzieś? A może ktoś jeszcze tak samo odczuł?

lokijughyft

Trzymajcie sie z dala. Citi słynie z mobbingu, molestowania, łamania prawa wobec pracowników. awallowa flanelowy łysek, obłęndowski - od nich szczególnie

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Gibi dziękuję za odpowiedź. Rzeczywiście, z tego co mówisz sytuacja pracowników znacznie się poprawiła. @Serachiel myślę, że jeśli dostałeś propozycje pracy i przeszedłeś proces rekrutacyjny, to firma uznała, że masz predyspozycje do pracy na tym stanowisku. Jeśli rozpoczniesz pracę, daj znać. Chętnie dowiemy się jak Ci idzie.

Matkablizniakow

Pracujące tam panie są wredne , nadęte i nie miłe - nie dają klientowi dojść do słowa , w połowie zdania rzucają słuchawka , a przedewszystkim nie mozna dojść z nimi do żadnej ugody porozumienia i najgorsze jest to ze wmawiają klientowi kłamstwo - straszą NIE POLECAM TEGO BANKU NIKOMU

Nowo-zatrudniony
@Matkablizniakow 12.07.2017, 08:58
Pracujące tam panie są wredne , nadęte i nie miłe - nie dają klientowi dojść do słowa , w połowie zdania rzucają słuchawka , a...

Zajmij się czytaniem bajek tym swoim blizniakom zamiast opowiadać bajki na forum gdzie ludzie potrzebują rzetelnych opinii. Gdyby pojawiła się sytuacja rzucaniem słuchawka lub klamaniem klientów to osoba zostałaby natychmiast zwolniona. Pomyliły Ci się chyba firmy z "pomaranczowymi" lub tymi od "kablowki";)

Serachiel

Dostałem propozycje pracy w City w Katowicach na słuchawce. Powiedzcie czy jezeli nie mam wgl doświadczenia w tej brany to czy jest szansa na to zebym dał sobie rade??? Wiem ze zapewniaja tygoniowe szkolenie ale czy dla kogoś " całkowiecie zielonego" w temacie to coś pomoże???

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Gibi rozumiem, że pracujesz w call center. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w dziale, w którym pracujesz? Wspominasz, że po pewnych zmianach personalnych poprawie uległa sytuacja w firmie. Czy zaszły w niej w ostatnim czasie jeszcze jakieś zmiany istotne dla pracowników?

Gibi
@Iwona 07.06.2017, 15:08
@Gibi rozumiem, że pracujesz w call center. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w dziale, w którym pracujesz...

Pracuje od roku sprzedając kredyty przez telefon. Praca 9-17, praca w soboty TYLKO dobrowolna. Kilku kierowników się wymienili i zrobiło się luźniej. Nie ma sytuacji mobingowych, ani opierd**** za słabsze wyniki. Dwa miesiące temu podnieśli podstawy i są na poziomie 3-4 tyś plus premie do kilkunastu tyś dla najlepszych. Znajomi z innych firm sprzedażowych już ściągają do citka póki są zatrudnienia. Z czystym sumieniem polecam

zosia

W linku jest promil tego, co sie dzieje w citi, znam o wiele gorsze przypadki: http://zsp.net.pl/kampanie/citibank

Gibi
@zosia 11.05.2017, 16:26
W linku jest promil tego, co sie dzieje w citi, znam o wiele gorsze przypadki: http://zsp.net.pl/kampanie/citibank...

Zwroc uwagę, że to dotyczy pracy w warszawie, a nie w katowicach. W kato jest głównie sprzedaż kredytów przez telefon i potwierdzam słowa "Zygyy", że sytuacje mobbingu nie maja miejsca po zwolnieniu rok temu pani A. Nie odpowiadam za prace w oddzialach, ale na sluchawce jest ok. informacje mam z pierwszej reki

Zygyy

Mam kilku kumpli pracujących na sokolskiej w Katowicach i zbieraja fajny hajs na sluchawce. Mysle o przenosinach po wakacjach bo podobno nie da się ogarnac 2 tyg urlopu.. slyszalem że kierowniczke słynąca z mobbingu i niezrownowazonych zachowan wyj....ali na pysk i oczyscila się atmosfera:PPP bo jeszcze rok temu napewno bym się nie zatrudnil:/

jhygtr

Jedźcie lepiej zrywać kapuste. Albo w domu publicznym to bedzie podobne. To zdrowsze niz praca w shiti banku. To nie jest praca dla zdrowego faceta. Chyba że jako dziecko marzyłeś o bezmyślnym klikaniu w klawiature na czas. Zobaczcie to, to jest tylko promil tego co tam sie dzieje http://zsp.net.pl/kampanie/citibank Citi słynie z mobbingu i łamania kodeksu pracy

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Oleek myślę, że warto w Twoim przypadku zajrzeć na stronę internetową firmy http://www.citibank.pl/poland/kariera/index.htm Tam znajdziesz wszelkie potrzebne informacje o rekrutacji i aktualnych ofertach pracy.

Oleek

Siemka, Wie ktoś czy przyjmują aktualnie? Jeżeli tak to gdzie wysłać CV?

gość
@Oleek 24.02.2017, 08:25
Siemka, Wie ktoś czy przyjmują aktualnie? Jeżeli tak to gdzie wysłać CV?

Please przestańcie korpotłuki wpisywać takie brednie na forum ,że niby ktoś jest zainteresowany pracą w tej debilnej firmie?Tonący brzytwy się chwyta.

szkoda czasu

W Katowicach praca przez agencje pracy ,umowy to jakiś śmiech na sali 3,4,7 miesięcy jak im się widzi.Kierownictwo to banda chłopaczków z przerośniętym ego i wykształceniem ledwo średnim bez żadnego przygotowania menadżerskiego.Najlepsi sprzedawcy to tacy co wchodzą głęboko w zad bez wazeliny ,podpieprzają kolegów i koleżanki do swoich wodzów przez co robią plany bo dostają gotowe kontakty lub zabierają je nowym nie doświadczonym doradcą.Mobbing okropny ciągłe krzyki ,wyśmiewanie,poniżanie,grożenie.Szkoda czasu na tą firmę jak nie wyrobisz planu to zostaniesz z podstawą a podstawa to najniższa krajowa.Powtarzam szkoda czasu na tą firmę ,na rozmowach mamią kasą nie wierzyć i omijać szerokim łukiem.NIE POLECAM

nowo-zatrudniony
@szkoda czasu 27.01.2017, 17:29
W Katowicach praca przez agencje pracy ,umowy to jakiś śmiech na sali 3,4,7 miesięcy jak im się widzi.Kierownictwo to banda chł...

Pracuję w citi od początku roku i jestem zadowolony. Umowy zgodne z kodeksem pracy (próbna, 7mcy, 2lata, a potem czas nieokreślony), więc nie rozumiem tego oburzenia. Podstawa wynosi 3 tys brutto i opinię o najniższej krajowej wsadź między bajki skoro tam nie pracowałeś/aś. Od początku bardzo mi się podobał system szkoleń i wdrożenia do pracy, dzięki czemu nawet jak mi nie wyjdzie praca tutaj to bardzo wiele się nauczyłem i myślę, że przyniesie to efekty w dalszej karierze sprzedażowej;) co do atmosfery to zależy od kierownika do którego trafisz, ale przed pracą słyszałem wiele wyolbrzymionych opinii, które się nie potwierdzają się w realu. Jednak w tej pracy najprzyjemniejszą rzeczą jest premia. W pierwszych miesiącach pracy da się zarobić 3-5 tys na rękę. Najlepsi sprzedawcy mają podobno ponad 10 tys. Pracowałem wcześniej w upc i aliorze, dlatego mam porównanie między zarobkami i warunkami pracy. Jakby mnie wyrzucili to wrócę na forum, żeby wysmarować citi, heheheh Ocena: 7/10

Anna

W calym citi jest "atmosfera": W olsztynie wmawiali pracownikom, że jest zakaz zakładania związków zawodowych.

zainteresowana

Szukam informacji na temat oddziału smart w galerii katowickiej. Jakich zarobków można oczekiwać na stanowisku doradcy klienta. Jaka jest atmosfera w oddziale?

czery
użytkownik zarejestrowany

Zapewniam cię @kamil, że tutaj jeśli znasz się na temacie to też można nieźle zarobić z samych premii

kamil

Wszędzie gdzie są podstawy to prowizje mają ograniczony pułap. Są natomiast miejsca w Polskich realiach bankowych gdzie praca w znanej renomowanej firmie może przynieść zarobki kilkukrotnie wyższe za sprzedaż tych samych wolumenów co w konkurencyjnej firmie. Jedna z tych instytucji jest DB - zainteresowanych zapraszam do kontaktu: (usunięte przez administratora)

lukasz

Nie wiem jak w Citi Handlowym, ale w Stefczyku premie są realnie do wyrobienia, sama pracuję i co miesiąc coś tam wpada.

mfenci

Te opinie są spoko o tych oferty pracy nauczyciel niemiecki w Katowice polecam je z Preply (usunięte przez administratora)

tomo

Koleżanki pracują na Sokolskiej w CITI i są bardzo zadowolone póki co. Sprzedają przez telefon kredyty i średnio mają po 5tys na rękę. Do tego pakiet medyczny, multisport i jakiś tam socjal. Nic nie wiem na temat rozmów kwalifikacyjnych, bo nie pytałem, ale z tego co wiem to na atmosferę w pracy nie narzekają. Ogólnie jest OK.

pikolo

Hahaha... Poziom niczym pani kierownik Martyny sz. Z Warszawy. Nie wiem skąd takie miernoty się biorą. To była moja najgorsza rozmowa w życiu, tak bezczelnej, nadetej baby w życiu nie spotkałen.

Paulo

Hej, mój kolega pracuje w citi w katowicach i ogólnie jest zadowolony z pracy. Sam próbuję się tam dostać, bo podobno można dużo zarobić. Rozmowę mam w przyszłym miesiącu, bo jestem na wypowiedzeniu w swojej firmie, ale z tego co wiem to bez problemu się dostanę, bo potrzebują teraz pracowników. Podobno plany są wysokie i czasem trzeba zostać dłużej, ale jak zobaczyłem jego wypłaty (i wcale nie jest najlepszy w swoim zespole) to są 3-4 razy wyższe niż w Orange i 2 razy wyższe niż np UPC, gdzie fajnie płacą na działalności przez pierwszy rok.

anonim'ka

pracowałam w citi przez niecały rok i byłam bardzo zadowolona głównie z zarobków. Nie ukrywam, że praca była bardzo wymagająca i czasem pod dużym ciśnieniem, ale za pieniądze na poziomie 6-11 tysięcy na miesiąc to nic dziwnego. Gorzej jak obniżysz loty i przestaniesz wyrabiać cele, wtedy możesz szybko zostać zastąpionym. Choć nie u każdego kierownika tak jest. Co do wszelkich konkursów i wyjazdów integracyjnych to jak najbardziej na plus, najlepsi wyjeżdżali nawet do Tajlandii. Ogólnie polecam, ale łatwo nie jest:D

pracownica

ostrzegam przed podjęciem pracy w Citi handlowym w Gdańsku !!! kołchoz pracy wyzysk , mobing itp. przede wszystkim atmosfera jest mega żałosna , każdy patrzy na ciebie jak na wroga. najlepsze że obiecują złote Góry , a to mija się z rzeczywistością !!! chodziłam po stacji benzynowej aby sprzedawać karty kredytowe - typowa akwizycja ! Ludzie mnie wyśmiewali co to za bank że każ pracownikowi pracować w terenie , nabijanie klientów w butelkę !!!! Dalszy scenariusz i dramat tej firmy opisze niebawem i jedną a może pare osób które tam pracója 1 i mam nadzieje ze zarząd tej Firmy a przedewszystkim nowa dyrekcja to przeczyta i pożegna tą Osobę jak ona to robi w stosunku do nowych pracowników !!! nigdy wcześniej podczas mojego " młodego " życia nie spotkałam tak paskudnej , fałszywej , bezczelnej i obłudnej osoby i aroganckiej pewnej siebie . Modlę się do Boga żeby gorzko tego pożałowała !!!!!!!

pracownica

dlaczego moja opinia się nie pojawiła ????

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

paranoja

co jak co ale tu powinna byc normalna rozmowa o prace a nie bawienie sie w nauczyciela. szczerze wybiore sie tam i jej sie zapytam " a co Pani nie wie że sie pyta?" i jestem ciekawa czy przyjmie mnie do pracy bo chamstwo za chamstwo sory ale mimo ze przyjecia sa tam nie oznacza ze mamy dawac sie poniżać tylko dlatego ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dala i szkoly nie skonczyla

obecny pracownik
@paranoja 05.11.2015, 16:28
co jak co ale tu powinna byc normalna rozmowa o prace a nie bawienie sie w nauczyciela. szczerze wybiore sie tam i jej sie za...

z tego co wiem :) to ta pani juz całe szczęście u nas nie pracuje a wiem to doskonale bo przeszedłem kiedyś te dziwne pytania również ;) Mamy nowego bardzo fajnego managera. Jeżeli ktoś szuka dobrze płatnej pracy pracy pełnej wyzwań to zapraszam do naszego nowego teamu. Wymagajaca praca ale warto!

rozmowa

Rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie to żenada, PIP powinien się tym zainteresować, tą panią, która prowadzi rekrutacje. Chęć poniżenia kandydata, wyśmiania go, zrobienia z niego debila. Przykładowe pytania: - ile jest 7X8? - Stolica Słowcaji? - Przeliteruj CITI BANK HANDLOWY - Jesteś osobą kreatywną? Jeśli tak, wskaż kilka innych zastosowań nogi od stołu - CO OZNACZA SŁOWO ELOKWENCJA? (na pewno nie ma nic wspólnego z tą panią, która prowadzi rekrutacje) Wciska ludziom kit, że w call center citi banku zarabia się 10 tysięcy... Poza tym jej postawa na rekrutacji jest odrzucająca. Stara się zastraszyć i wyśmiać kandydata. Mobbing już na rozmowie rekrutacyjnej, nie chcę myśleć jaka panuje atmosfera w tej firmie gdy się tam pracuje.

loooolo
@rozmowa 13.02.2015, 14:13
Rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie to żenada, PIP powinien się tym zainteresować, tą panią, która prowadzi rekrutacje. Chęć p...

o shit... gdzie takie pytania dostałeś??????

juby
@rozmowa 13.02.2015, 14:13
Rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie to żenada, PIP powinien się tym zainteresować, tą panią, która prowadzi rekrutacje. Chęć p...

sama prawda, pytania z du.y a postawa tej Panienki też pozostawia dużo do życzenia, nadęta do granic możliwości baba nie mająca pojęcia o rekrutacji. W żadnym innym call center nie dostałem takich pytań jak tu.

anonim

nie polecam pracy citi handlowy w Katowicach robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najpierw dają ogłoszenie o pracy a potem jej nie ma. Opowiem od początku. miałam pracowałam w tym banku. Byłam jeden dzień w ,,pracy,, miałam być rozliczana z kwoty jaką weźmie potencjalny klient miałam zaakceptowany jeden wniosek a pan A... powiedział że Warszawa nie chce podpisać mojej umowy i miałam czekać 2-3 dni a czekam już 2 m-sce a dodam że nie zostały mi wypłacone pieniądze z procenta jaki miałam ustalony. Mam nadzieję że ten pan to przeczyta bo nie zostawię tak tego

zniesmaczona
@anonim 28.11.2014, 16:34
nie polecam pracy citi handlowy w Katowicach robią ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najpierw dają ogłoszenie...

ja pracowałam w tym banku w Katowicach. mobbing to niezły eufemizm, bo niestety z tą Panią od tych pytań rekrutacyjnych chyba miałam do czynienia, chyba że liczenie czasu w toalecie ma każdy menager. obrażanie, rzucanie rzeczami w swoich doradców, zero pomocy i zabranianie pomocy mniej doświadczonym pracownikom przez starszych doradców jest karygodne. Finansowo żaden bank nie dorówna citi, ale wierzcie mi że ta praca nie jest warta tych pieniędzy. jako praca na słuchawce dostaniecie obdzwonioną baze sprzed kilku godzin, klienci rozdrażnieni i zaskoczeni mówią, że przed chwilą ktoś dzwonił. A ty? masz tablice na których widnieja wszycy pracownicy z lepszą baza i dziesiątki tysięcy w ciągu kilku godzin - a ty zero. po pracy zostajesz za darmo i tłumaczysz się dlaczego jest zero. i masz powiedzieć , że jestes beznadziejny, że to twoja wina, i nigdy się to nie powtórzy , bo inaczej polecisz...naszczęście wątpię by ktoś kto się stara do pracy w citi akurat trafił tam gdzie ja, ale jeśli trafisz do Pani A. to wiej stamtąd !!! a reszty jest nawet spoko

xyz
@zniesmaczona 17.04.2016, 19:35
ja pracowałam w tym banku w Katowicach. mobbing to niezły eufemizm, bo niestety z tą Panią od tych pytań rekrutacyjnych chyba m...

to TY chyba nigdy w orange nie pracowałaś ;) ... pracuje dla Citi długo, praca bardzo wymagająca to fakt ale zdecydowanie powyżej średniej, podstawy też są teraz niezłe. Lepsze bazy owszem, mam i ja ale mam tez wyższy target, jeżeli miałaś standard to pewnie byłaś słaba albo nowa. Wybacz ale to praca dla najlepszych.

klient

NAJGORSZY BANK!!!!!!! NIE BRAC TAM KREDYTOW!!!!!!!! OGROMNE ODSETKI!!!!!!! BEZ POINFORMOWANIA!!!!!!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

Słowa kojarzące się z Bank Citi Handlowy solidna, rozwojowa. Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobry Atmosfera i ludzie tam pracujący są doświadczeni, atmosfera bardzo dobra Od jakiej stawki można negocjować pensję? od 1000 netto Najbardziej podobało mi się w Bank Citi Handlowy: warunki pracy, płacy, Najbardziej nie podobało mi się w Bank Citi Handlowy:

Patka
@anonim 31.05.2009, 19:32
Słowa kojarzące się z Bank Citi Handlowy solidna, rozwojowa. Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobry Atmosfera...

Słowo kojarzące się z Citi Bank Handlowy? Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing! Pracowałam tam rok, skończyło się lekami uspakajającymi. Wiadomo, że dużo zależy od kierownika, moja kierowniczka pastwiła się nad nami strasznie, zmuszała nas (zespół) do NIEPŁATNYCH nadgodzin i obowiązkowych sobót, krzyczała, zastraszała, ubliżała, zdarzyło się, że odmierzała czas spędzony w toalecie (4 minuty to zdecydowanie za dużo ;)) Dyrekcja była przez pracowników informowana na bieżąco o zaistniałej sytuacji, a mimo wszystko nie zrobili nic. Jeśli chodzi o zarobki - tutaj narzekać nie mogę, przy realizacji (ogromnego) planu, wypłaty rzędu 7-10 tysięcy. To jest jeden, jedyny plus, pozostaje tylko ocenić czy pieniądze są tego wszystkiego warte.

Zostaw opinię o Bank Citi Handlowy - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Citi Handlowy