volkswagen poznan

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 58 ocen.

volkswagen poznan
3 58 6 1

Opinie o volkswagen poznan

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Załoga VW Poznań

Szykuje się 18 zmianowy system pracy w pszyszłym roku. Nie dopuścimy do tego!!!

buba
@Załoga VW Poznań 19.09.2018 20:19

jak dadzą więcej kasy to dla mnie ok! w Bratysławie maja 20 zmian i 1300 EURO podstawy. Jeśli do tego bedzie 100% w weeekendy to wchdozę w to.

Ktos
@Załoga VW Poznań 19.09.2018 20:19

Co wy macie do powiedzenia nic weszly 17 to i wejda 18 i polecicie na zawolanie z potkulonymi ogonami

Jar
@buba 19.09.2018 22:47

Kup sobie namiot i zamieszkaj obok zakladu jak tak sie cieszysz ze 18 beda widac ze za pieniadze oddasz wszystko nawet wlasna rodzine oby oczy nie otwarly sie za pozno bo pieniadz nie wszystko

tra la la
@buba 19.09.2018 22:47

takich jak Ty beduinów ta firma potrzebuje zdjecia rodziny bedziesz nosił przy sobie jedynie co sie dorobisz do garba o ile juz nie masz

Asia
@tra la la 21.09.2018 19:22

Jezeli ta rodzine jeszcze ma bo widac ze pieniadze i praca mu oczy przyslonily

PRACOWNIK ZE 24 LETNIM STAŻEM

VW POZNAŃ -ZERO WOLNEGO CZASU,ZMUSZANIE DO NADGODZIN W NIEDZIELĘ.(usunięte przez administratora)

Ziomex
@PRACOWNIK ZE 24 LETNIM STAŻEM 16.09.2018 23:16

Przynajmiej płatnych

Iwo
@Ziomex 17.09.2018 11:50

Potwierdzam to i zero szacunku dla pracownikow szczegolnie ze strony majstrow kierownikow ale o to chodzi zeby ludze ziali do siebie nienawiscia bo wtedy lepsza wydajnosc

pracownik z 24 stażem
@Ziomex 17.09.2018 11:50

Aco za darmo chciałbyś tyrać?

Kandydat

Witam. Myślę o złożeniu podania o pracę do vw września, lecz czytając te opinie to sie trochę wacham. Mam prace 3700zł brutto, na rękę wychodzi 2500zł netto, na dwie zmiany, weekendy wolne, praca po 8h na wózku widlowym, bardziej nudno niż ciężko i pracuje w tej firmie 12lat. Czy ktoś mógł by mi powiedzieć czy warto zamienić te prace na VW ? Czy stawkę podstawowa można negocjować ? Bo jak rozmawiam z ludźmi to na start każdy ma inną. I umowa jest przez pośrednika a czy po jakimś czasie przechodzi na vw bez pośrednika?

bugi
@Kandydat 16.07.2018 10:15

Ja bym zmienił po 12 latach w vw miałbyś brutto ponad 5. Tam przynajmiej podwyżki masz gwarantowanoe wraz z przeszerowagniem.

PifPaf
@bugi 18.07.2018 13:57

A jest możliwość przejścia z działu montaż na spawalnie? I do kogo miałbym się zgłosić? Chcę pracować ale czuję że bluesa nie złapie na montażu.

Arek
@Kandydat 16.07.2018 10:15

Nie myśl tylko składaj !!!! proces rekrutacyjny wraz z badaniami trwa tak długo że będziesz myślał jak zaproponują Ci podpisanie umowy ...

PifPaf
@Arek 20.07.2018 19:23

A wiesz czy można zmienić dział jak już pierwsze dni robisz na montażu?

Jack
@bugi 18.07.2018 13:57

Podwyżki masz gwarantowane co 5 lat, i tak jeszcze nie wiesz czy dostaniesz. Jeżeli dobrze w (usunięte przez administratora) wchodzisz Mistrzowi do dostaniesz nawet co roku.

anonin
@Jack 02.08.2018 19:50

dlaczego kazdemu nalezy sie podwyzka od majstra

Vwdgy
@Kandydat 16.07.2018 10:15

Daruj sobie, po pierwsze na dzień dobry tyrasz na 3 zmiany, w systemie z kosmosu czyli rano-nocka-popołudniowa, nocki zaczynasz w niedzielę, sobota rano i sobota popołudniówka... Jednym słowem jestem non stop w robocie. Ciągle namawiają na nadgodziny po 12h... podwyżki masz gwarantowane do 3lat, do grupy 3g, czyli ok 4.600 brutto, a później to wszystko zależy jak głęboko wchodzisz. Praca jest w brew pozorom ciężka i monotonna, do tego system zmianowy, brak dłuższych przerw, brak weekendu. Przykład, zaczynasz w poniedziałek 6 rano i ciagniesz 6dni do soboty, w sobotę kończysz o 14, w międzyczasie byłeś na dwóch, trzech 12 nadgodzinyowych, do 18 bądź na 2 w nocy do 14, wracasz w sobotę po 14 do domu zajechany i już szykujesz się na nockę w niedzielę, dobrze że na 22 bo jak na 18 to lepiej nie wychodzić z łóżka... I tak jedziesz znów 6 noce , i nadgodziny na 18 lub do 9 rano... Wracasz sobie w sobotę rano do domu, myślę sobie w końcu weekend... Ale nie, budzę się o 18, mam weekend super, mam całą wolna niedzielę i kilka godzin poniedziałku. Lecimy dalej 6 popołudniówek, w międzyczasie z dwa razy na 18, raz do 2 lub 3 w nocy, super w końcu się udało mam weekend, tzn. kilka godzin niedzieli bo w poniedziałek już na rano idę i znów do soboty i znów nadgodziny... Uwierzcie mi , po 4 latach mam już dość, zaczynałem od 3g i nadal mam 3g, średnio na rękę 3500 do 4000 z nadgodzinami. Dojeżdżam 35km, tracę sporo czasu na dojazd, na paliwo min 400zl, szukam innej pracy na miejscu. Jestem zajechany jak bura (usunięte przez administratora) nie mam siły na nic, nie mam siły iść z.dziecmi na spacer... Bo po prostu nie mam kiedy, nie mam siły. SZCZERZE ODRADZAM TEN (usunięte przez administratora)!

gano
@Vwdgy 27.08.2018 11:01

ja zaczynałem od 1G i teraz mam 4G czyli 5tysi brutto. Weekendy mam 4 na 5 wolnych. Wedlug ciebie włażę głęboko. Ok, ale od podbijania karty i narzekania jeszcze nikt nie dostał. Robota nie jest lekka tragedii jednak nie ma. Tyle powiem

byly pracownik
@gano 04.09.2018 19:28

odradzam pracy w vw poznan jak by bylo tak super to by w radiu nie szukali ludzi.brak wolnego,mobing,a karjero robi sie tam nie pracom a znajomosciami i wlazeniem w D

Stas
@Kandydat 16.07.2018 10:15

Zostan tam gdzie pracujesz wiesz na czym stoisz wiesz co masz masz czas dla rodziny wolne weekendy kasa normalna nie pakuj sie w to (usunięte przez administratora) bo bedziesz zalowal

Gość

Szukam dwóch osób na dojazdy na 1 zmianę okolice Klecka-gniezna. (usunięte przez administratora)

Robin
@Gość 30.08.2018 23:27

Witam do którego zakładu chcesz dojechać i którą zmianę od kiedy?

Robin
@Gość 30.08.2018 23:27

podaj numer tel

Anonim

AUTOMATYK w VW POZNAŃ - nie polecam. Ciągle wymuszanie nadgodzin. Kadra zarządzająca na utrzymaniu ruchu, która nie ma wiedzy teoretycznej ani praktycznej odnośnie zagadnień technicznych. Generalnie osoba na tym stanowisku ma naprawdę do czynienia mało z jakąkolwiek automatyką przemysłową. Jeśli jesteś młody i ambitny do tego chcesz się czegoś nauczyć to ta praca nie jest dla Ciebie. Moim zdaniem na tym stanowisku można tylko się niestety cofnąć w rozwoju zawodowym. Zakład płaci za fachowe szkolenia jednak trzeba pamiętać, ze wracasz z szkolenia i niestety nie ma gdzie utrwalić otrzymanej tam wiedzy. Wypłaty oczywiście są na czas i wynagrodzenie na pierwszy rzut oka wydaję się atrakcyjne. Opisałem tutaj pracę na dziale Lakierni, nie wiem co się dzieje na montażu i spawalni aczkolwiek podejrzewam, że dużej różnicy pewnie nie ma. Według mnie praca dobra na dociągniecie do emerytury, ponieważ oprócz poświęcania własnego czasu w weekendy nie trzeba tam się przemęczać fizycznie ani umysłowo. Pozdrawiam

A-tyk
@Anonim 26.07.2017 23:18

Anonim 2017-07-26 23:18 Anonim Nie pie**ol tylko weź się za robotę a nie tylko filoozofowanie w głowie i wypisywanie maili !

anonymous
@Anonim 26.07.2017 23:18

zgadzam się majster UR zero wiedzy technicznej a i z kulturą osobistą nie za bardzo. Praca dla ludzi przed emeryturą, dla młodych ambitnych to cofanie się w rozwoju

geronymous
@anonymous 07.03.2018 14:17

a ja myślę, że właśnie dla młodych

daras
@Anonim 26.07.2017 23:18

Prawda chciałem się zatrudnić ale tam nie będę sie rozwijał a szkolenia to nie wszystko to co praktyka

korki
@daras 06.04.2018 09:34

A właśnie masz nie tylko szkolenia praktyki to jest aż za dużo

A
@korki 08.04.2018 12:22

Praktyki w czym? Twardym resecie?

aliben
@Anonim 26.07.2017 23:18

na montażu jest spoko

byly pracownik
@anonymous 07.03.2018 14:17

jak 90 % maistrow i liderow.karjera przez donoszenie i lizanie D

Maniek
@byly pracownik 13.09.2018 22:21

Teraz majstrowie i liderzy w Wrzesni z kantyny kradna no widac jaka maja klase

43

ile zarabiają mniej więcej stażyści inżynierowie

Byly pracownik

Kiedys pracowalem w vw i wrocilbym gdyby nie tak mala kasa 6 lat temu na stanowisko lakiernika bylo do reki 3500zl netto na start z wszystkimi dodatkami a teraz wszystkie dzialy za 2300 to normalna osoba zdrowo myslaca noe pojdzie tam pracowac na 17 zmian tyle to w poznaniu ludzie dostaja na jedna zmiane plus premie

jusko
@Byly pracownik 23.06.2018 16:54

2300 podstawy premia miesięczna brak kar l4 i wypadkow jakies 200 stowy 17 zmian i dodatek zmianowy 1,5 stowy tez co miesiac a teraz co rok premia wakacyjna 100 proc podstawy czyli trzynastka przed urlopem świąteczne 40 proc podstawy + 30 proc za ocene moza 70 proc podstawy przed swietami praca na3 zmiany w soboty na 2

anonymous
@Byly pracownik 23.06.2018 16:54

6 lat temu to byl dobry zaklad pracy a teraz wszystko sie pozmienialo jak wprowadzili 17 zmian to ludzi brak nikt nie chce pracowac

anonin
@anonymous 06.08.2018 11:17

tak masz racje wszystko sie pozmienialo 6 lat temu to byl zaklad kazdy chetnie przychodzil lub przyjezdzal do pracy teraz zwiazki solidarnosci z przewodniczacym panem olbrysem zadza zakladem a pracownicy nie maja nic do powiedzenia pracownicy zrobcie cos z tymi zwiazkami

Ktoś

Czy na lakiernie i montaż badają widzenie przestrzenne?

Mati

Witam, szukam osób z którymi mógłbym się zabierać do VW Września (Strzałkowo) Zaczyna 10.09.18 na 14

Ciekawy

Jak wyglądają zarobki na start zgrzewacza?

laki
@Ciekawy 31.08.2018 14:29

3254

Ciekawy
@laki 02.09.2018 16:57

Na rękę?

Misiek
@Ciekawy 03.09.2018 08:26

To jest brutto,czyli 2366 netto za tak ciężką pracę,nie jest łatwo jak by się wydawało.

Ciekawy
@Misiek 03.09.2018 14:07

Jakieś premie do tego dochodzą ? Czy 2366 na miesiąc i koniec ?

anonymous
@Ciekawy 03.09.2018 15:40

Tak brak l4,nadgodziny o ile są,dodatek zmianowy,i nocki,zaczynam 3 tydzień więc nie jestem w stanie dokładnie napisać jak to będzie w rzeczywistości

Ciekawy
@anonymous 03.09.2018 17:28

Idzie wyjść ponad 3 z jakąś normalną ilością nadgodzin, czy trzeba zamieszkać w robicie ?

anonymous
@Ciekawy 03.09.2018 18:52

Zobaczymy za miesiąc o ile wytrwam do tego czasu.

Ciekawy
@anonymous 03.09.2018 20:14

Okej, a jak to jest z tymi sobotami. One są obowiązkowe? Czy normalnie pon-pt a sobota nadgodziny ?

anonymous
@Ciekawy 03.09.2018 20:23

Narazie soboty wolne są jeśli chodzi o Wrześnię,od dzisiaj wprowadzili 3 zmianę tj.nocki.

Dani

Witam potrzebuję 1osobę do auta z Jarocina i okolic od 3września 1zmiana (rano) start biedronka rondo tel. 6 6 2 9 7 1 8 2 1

Karolina

@Franek, czy chcesz dać do zrozumienia, że na co dzień w volkswagen poznan panuje rutyna? Co rozumiesz przez sformułowanie "jak coś się dzieje"? Jakie sytuacje masz na myśli? Poza tym proszę Cię o opisanie swojego doświadczenia z tym pracodawcą. Polecasz zatrudnienie w tej firmie?

Miastowy
@Karolina 22.05.2018 22:03

To moze ja odpowiem za kolege Franka: Otóż tyle co my zarabiamy w VWP, powinni zarabiać ludzie w handlu/na lżejszej produkcji. Pracownika VWP za tę pracę powinno stać na mieszkanie w rozsądnym kredycie i nowe auto co kilka lat - tak jak ludzi na analogicznych stanowiskach w niemczech, anglii czy we francji.

dżaro
@Miastowy 31.05.2018 08:51

Szczerze na początku mam bardzo mało. Lecz ci z nas co pracują powyżej 8-10 lat w vw mają na rękę więcej niż nie jeden z magisterem albo doktorem. Nie jeden co jest urzędnikiem czy policjatem. Oczywiście ze można więcej i powinno tam być. Trzeba jednak patrzyć jaka jest prawda z zarobkami w Polsce

anonymous
@dżaro 02.06.2018 17:50

vv poznan byl dobrym prcodawca ale 15lat temu gdzie bylo 15 zmian a teraz zaklad schodzi na psy

Maniek
@dżaro 02.06.2018 17:50

Mało. Więcej. Lepiej. Gorzej. Dlaczego nikt konkretnie nie pisze ile?

aliben
@anonymous 06.08.2018 11:22

na psy na chyba sam schodzisz, pracuje na montażu i jest nawet ok jak na zakład produkcyjny ZAROBKI - NA POCZATEK 2400 do łapy PLUS: dodatek za zmianę i kasa za nadgodziny premia za niechodzie na L4 i brak kar 3000 MOŻESZ WYCIAGNAC Jednorazowo nadgodziny raz w roku premia swiateczna urlopowe

alek
@aliben 15.08.2018 22:27

racja

jaka prawda
@dżaro 02.06.2018 17:50

A tak konkretnie w jakim przedziale zarobkowym, bo to co piszesz to jak masło maślane.

EFE

Witam. Proszę żeby ktoś napisał ile sie zarabia na start na montażu i jak wyglądają dalsze podwyżki. Plotki chodzą naprawdę różne-nawet 5-6 tyś na rękę w co jakoś ciężko uwierzyć!!

Marek
@EFE 10.08.2018 14:56

Po kiku latach pewnie dojdziesz do takiego wynagrodzenia ... Na początek 2700 netto

anonin
@EFE 10.08.2018 14:56

ma start masz 2600 do reki przy 17 zmianach

ŁUKASZ2244

A jestem z Gniezna

ŁUKASZ2244

Witam mam pytanie- szukam trasportu do pracy na pierwszą zmianę do Wrześni na jutrzejszy dzień, pozdrawiam 696477203

Kk

Witam poszukuje dojazd z Kostrzyna Wlkp do Vw Września, zmiana 3.

Kk
@Kk 21.08.2018 17:43

Nr.tel 725441495

Marek

Śrem - Antoninek Zmiana pierwsza Potrzebne dwie osoby tel. 667 404 879

Anonim

Ludzie po co tam pracujecie ,parkingi pełne jak się przejechać,a innej roboty masa

Nowy

Szukam osoby z którą mogł bym jeździc z Poznania do oddziału w Swarzędzu. Zmiana 1 grupa 1. ( oczywiscie nie za darmo). schotch125@gmail.com

nowy

kiedy rusza trzecia zmiana we Wrześni

Baranek
@nowy 08.03.2018 09:26

Koniec roku lub styczeń 2019

Pracownik
@Baranek 10.03.2018 11:01

34 kw tego roku rusza 3 zmiana na Wrzesni rekrutacja bedzie maj czerwiec lipiec w sumie potrzeba ok 1200 ludzi

nowy
@Pracownik 07.04.2018 11:28

Trzecia zmiana we Wrzesni rusza 34 tygodnia tego roku?

Marcin
@nowy 07.04.2018 21:41

Czy praca w Volkswagenie września jest od pon do piątku Czy pracuje się w soboty i w niedziele? I przez kogo są umowy przez firmę czy agencje?

nowy
@Marcin 19.04.2018 13:56

z tego co wiem to praca na 17 zmian sobota popołudniu też pracująca

Marcin
@nowy 19.04.2018 16:00

Co to znaczy 17 zmian?

Xyz
@Marcin 19.04.2018 21:29

To oznacza ze prcujesz w sobote rano sobote popoludniu w niedziele masz nadgodziny po 12 lub 8 godzin i zero czasu dla znajomych lub rodziny

Marcin
@Xyz 20.04.2018 10:17

Xyz dzięki za info bo z tego co słyszałem to tylko soboty o niedzieli nikt nic nie mówił.. Tylko ile zarabia ha

anonin
@Marcin 20.04.2018 13:31

niedziela to nadgodziny nocka

Marcin
@anonin 20.04.2018 15:50

A soboty wszystkie pracujące i jak z umowa przez agencję czy przez firmę?

Paweł
@Xyz 20.04.2018 10:17

Co za bzdura. Robota jest podzielona na 17 zmian od 6 do 22. TAK 17 zmiana wypada w sobotę NIGDY w niedzielę (wtedy pracuja zakłady na 18, 19 czy 20 zmian). Wyżej panowie zapomnieli wspomnieć ze za soboty jest dzień wolny w tygodniu. Dodatkowo za 17 zmian jest dodatek zmianowy kilka stów powinno być więcej.

anonin
@Paweł 25.04.2018 12:26

co za bzdury wypiszujesz kazdy chce miec wolna sobota popoludniu a nie dzien wolny w tygodniu po co taki dzien co robic

franek
@anonin 30.04.2018 18:41

przepraszam niektórym się przydaje można wszystkie sprawy w urzedach zrobic zakupy bez kolejki pozałtawić odprowadzić i odebrac dzieciaki ze szkoly nie jest to super dzien ale czasem taki sie przydaje

anonin
@franek 08.05.2018 17:04

ja wole w sobote popoludniu spedzic w domu niz pracowac dlatego chce pracowac w tygodniu niz miec szaraki

anonin
@Marcin 19.04.2018 13:56

oczywiscie ze przez agencje i 17 zmian za marna pensje ktora jest nic nie warta

anonin
@anonin 30.04.2018 18:41

to swieta prawda co za idota to wymyslil zeby pracowac w sobote popoludniu trzeba zapytac oto zwiazki solidarnosci

pyta_nie_błądzi
@anonin 29.05.2018 17:44

to pytaj!

Miastowy
@Marcin 19.04.2018 13:56

Nie ma takiego podmiotu jak "volkswagen września"! Nie wlewajcie se łańcuchy burako-podpierdalacze. Wypieprzajcie wszyscy na tego swojego craftera. Tylko wtedy na Z1 będzie normalna atmosfera! Busiarze wrześniuchy, ilu z was ma zarejestrowaną działalność gospodarczą i odprowadza podatki?? Może by tak was podyebać do skarbówki, tak jak wy nas, za byle goowno u lidera, brygadzisty czy majstra?? Flegma wam w ryj!

Miastowy
@anonin 29.05.2018 17:44

Pytac solidarnosc o 17 zmiane to tak jakby pytać putina o demokracje w rosji :) oni to klepneli i jeszcze twierdza ze pytali sie i konsultowali to z pracownikami bezposredniej produkcji na linkach :)

anonymous
@Miastowy 31.05.2018 07:10

coto za zwiazki solidrnosci ktore bez zgody pracownikow wprowadzja 17 zmian jak brakuje ludzi do pracy chyba w koncu licza sie dobro pracownika

Tedy

Czy firma potrzebuje pracowników?

anonymous
@Tedy 10.07.2018 19:48

tak przyglupow ktorzy beda pracowac 17 zmian za marne wyngrodzenie

przyszły pracownik

witam , jak jedziecie na ranną zmiane do Antoninka komunikacją miejską, autobus 66, pociąg??? starcza czasu na przebranie i dotarcie na dział ???

anonymous
@przyszły pracownik 04.08.2018 13:26

chlopie po co sie tam pchasz wielkich jaj sie dorobisz i chorego kregoslupa

Nowicjusz

Witam wszystkich, od 1 sierpnia zaczynam pracę w VW w Odlewni na Wildzie. W związku z tym, mam pytanie, czy dojeżdża ktoś ze Środy Wlkp lub okolic i jest opcja by się zabrać? Kontakt: 507 526 285

Block

Witam mam pytanko jakie badania lekarskie na montaż są przeprowadzane proszę o odp.dzięki

rrk

juz tydzien pracuje na montazu we wrzesni wbrew temu co sie mowi nie ma ukraincow robota ciezka atmosfera ok warunki ok

Tomek
@rrk 29.06.2018 15:21

Cięzko jest ? czy kwestia przyzwyczajenia?

Robot
@rrk 29.06.2018 15:21

A jak z wynagrodzeniem? Ile na rękę?

rrk
@Robot 04.07.2018 11:28

powiem ci za 2 miesiace

Franek

Jak coś się dzieje to przynajmniej fajnie sie pracuje!!!

anonin
@Franek 22.05.2018 10:58

to jestes glupi zeby chapac za psie pieniadze na 17zmian

eres
@anonin 28.05.2018 13:31

To ile się tam w końcu zarabia?

anonin
@eres 28.05.2018 15:55

takie sa wyplaty jak w marketach przy kasie tylko ze chodzisz do 17 zmian

grubas
@anonin 29.05.2018 17:29

w marketach nie masz płatnych nadgodzin ani dodatkowej pensji na święta. a odlewnia robi na 18 zmin. mi też nie to nie podoba ale idzie przeżyć

Miastowy
@anonin 28.05.2018 13:31

Glupi to ty jestes ze sie dajesz tak ruchać :) Skoro masz tyle co w markecie a (usunięte przez administratora) jak reszta. (usunięte przez administratora) jesteś czy ze wrześni?

tomek
@Miastowy 31.05.2018 07:26

w markecie takie zarobki jak w vwp? he he he co za porównanie. poszukacjcie sobie s sieci ile sie zarabia w vw a ile w markecie

$
@Franek 22.05.2018 10:58

Zgadza się 2200zl do reki co to za pieniądze soboty popołudniu w pracy to u prywaciarza na jedną zmianę ewentualnie sobota rano więcej się wyciągnie. Vw z roku na rok staje się mało atrakcyjnym pracodawca. I tak jeszcze na koniec te pseudo 1 tys.podwyzki to śmiech jest są mniejsze wypłaty niż byly rok wcześniej

samosik
@$ 15.06.2018 17:09

Wszyscy psioczą a nie znają realiów... Po 3 miesiacach masz 1wsza podwyzke potem po 6 miesiacach, potem po 9 miesiacach - na koniec wychodzi 18 miesiecy i jak Cię wciągają do VW to tez odpowiednio co pewien czas masz podwyzki. Po 3 latach wychodzi 5k brutto na obecną chwile

samosik
@$ 15.06.2018 17:09

Bez dodatków , pensji wakacyjnej i pensji na swieta i nadgodzin

jurek
@samosik 29.06.2018 23:11

no jak bez dodatkow? co ty gościu gadasz? Wszystko jest! 5k brutto sie zgadza!

Myc

Ile wychodzi na godzinę, bo w aktualnej pracy mam 18zł.+15% i nie wiem czy się opłaca zmienić pracę, a i czy za nad godziny jest 100% dodatkowo.

ghd
@Myc 25.06.2018 12:01

nadgodziny masz płatne na rękę to wychodzi Ci na początku jakieś 25 zł w tym po zliczeniu wszystkich dodatków jak zmianowe, urlopowe, chorobowe i takie tam inne

Karolina

@Byly pracownik, Twój komentarz daje do zrozumienia, że z wyjątkiem obecnie proponowanego wynagrodzenia przez volkswagen poznan, pozostałe aspekty zatrudnienia oceniasz pozytywnie. Za co najbardziej ceniłeś współpracę z tym pracodawcą? Twoja wypowiedź zainteresuje osoby aktualnie pracujące w tej firmie.

Marcin

Witam, szukam wolnego miejsca w aucie na dojazd do VW września. Druga zmiana. Kontakt 788 835 872.

Zygmunt

Może mi ktoś wyjaśnić z kąd tam tyle negatywnych opini o pracy w VW WRZEŚNIA?https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,4450

janek
@Zygmunt 16.06.2018 10:39

hejt się wszędzie wylewa nikomu nic nie pasuje narzekać każdy może

Zostaw opinię o volkswagen poznan - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie volkswagen poznan