Pilkington

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 64 ocen.

Pilkington
3 64 6 1

Opinie o Pilkington

Iwona

@anonymous, dziękuję za Twoją odpowiedź. Życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia. Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Pilkington o opisanie aktualnej atmosfery panującej w firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Obecnie firma prowadzi rekrutację na stanowisko pracownik produkcji. Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na tym stanowisku? Według ogłoszenia firma oferuje dość bogaty pakiet dofinansowań oraz szeroki wachlarz świadczeń dodatkowych, możecie powiedzieć co się na niego składa i jak to wygląda w rzeczywistości?

sonia stargard

Hej, piszę z zapytaniem jak wyglądają zarobki w tej firmie i czy są tam prace lub działy dla kobiet, a tak przy okazji czy jest darmowy transport ze Stargardu :) z góry dzięki !

Kamil Klim

Dziękujemy, że jesteście czujni. Zawsze można na Was liczyć. Do zobaczenia na konferencji????.....

Iwona

@Były !.., @anonymous, nie jestem pracownikiem firmy Pilkington i nie mam z nią żadnych powiązań. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi. Nie wiem również co macie na myśli pisząc że w jakikolwiek sposób bronię firmy - w żadnym miejscu nie podważyłam ani nie zaprzeczyłam jakiejkolwiek opinii. Nie znam tej firmy i nie mogę się wypowiadać na jej temat - jedynie zachęcam osoby zamieszczające ogólne, pozbawione konkretów komentarze do wypowiedzi bądź proszę o rozwinięcie raz poruszonego tematu, tak żeby osoby które odwiedzają ten wątek i chcą dowiedzieć się czegoś o Pilkington miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie. @anonymous Te opinie, które dostały odpowiedzi są automatycznie przenoszone na górę strony, właśnie ze względu na kolejność od najnowszej do najstarszej wypowiedzi.

anonymous
@Iwona 10.09.2018 20:38

ściema,opinie które dostają odpowiedzi wcale się nie przesuwają automatycznie do góry,te opinie które są nie po myśli tego pseudo zakładu są przykrywane bardziej przychylnymi opiniami nawet sprzed dwóch lat-skandal to mało powiedziane,widzę że układy w tym zakładzie sięgają nawet tutaj

anonymous

witam,jestem byłym pracownikiem tego zakładu i mogę coś niecoś napisać o słynnych dodatkach,którymi tak bardzo zachwyca się pani Iwonka,i które to ów zakład podobno rozdaje hojnie pracownikom pełnymi garściami,dzięki którym ludzie tak bardzo chcą tu pracować,że dostanie się tu graniczy z cudem,bo chętni ustawiają się w kolejce tak długiej,jak po mięso w czasach PRL-u,żeby złożyć 'CV',oraz o atmosferze jaka tu panuje.Zacznijmy od premii-otóż jest ona miesięczna i niech nikt nie bierze pod uwagę o jej wysokości podawanej w procentach na rozmowie kwalifikacyjnej (jeśli będziesz tym szczęśliwcem i dostaniesz szansę na zatrudnienie w tej firmie mlekiem i miodem płynącej),bo niestety jest trochę inaczej i decyduje o niej kilka czynników.Po pierwszym miesiącu nie dostajesz jej wcale,bo jest płacona za miesiąc wstecz.Przez następne dwa,jakie ci pozostały do końca okresu próbnego rzucą ci na zachętę po jakieś 800 zł.(żebyś się nie zniechęcił i od razu nie zrezygnował),następnie poklepią po plecach,powiedzą że dopiero się uczysz i będą cię zapewniać że po okresie próbnym będzie ona rosła.Kończy się okres próbny,podpisujesz kolejną umowę w nadziei że zaczniesz zarabiać godziwe pieniądze za ciężką pracę na produkcji,i zaczyna się cyrk.Premia nagle zaczyna maleć z miesiąca na miesiąc i nie ma to nic wspólnego z tym że jesteś samodzielny,czy twoja brygada wyrabia dzienną normę czy nie.Otóż o jej wysokości decyduje wszechwładny "DON SZYMON" p.s. "KOŃSKI ZWIS" jak go nazywają ,który to przesiaduje całymi dniami w tym swoim akwarium,do którego wchodząc to masz wrażenie że wali tam jak z wylęgarni smoków(ale w sumie to czego można się spodziewać po gościu,który kąpie się chyba raz w tygodniu i pewnie od roku wody nie zmienia) i kombinuje komu by tu ową premię ujeb_c. Wszak owa premia jest tylko dla jego wybrańców, ta ludzka gnida przewodzi stadem cielaków,do którego należą mistrzowie oraz liderzy,czyli stali pracownicy tego burdelu,którzy robią najwięcej chaosu w zakładzie i na rozkaz "końskiego zwisa"uprzykrzają pracę normalnym pracownikom.3/4 z tych osób to głąby do potęgi i poza robieniem sztucznego zamieszania z sabotażem włącznie(bo jak inaczej nazwać puszczanie z pełną świadomością i za zgodą "końskiego zwisa"produktów dalece odbiegających od obowiązujących w zakładzie norm jakości na które to kładą taki nacisk na szkoleniach,które następnie wracają od odbiorcy jako reklamacje,a dodam że trzeba za nie płacić z własnej kieszeni,albo celowo zwalniać produkcję żeby tylko nie wyrobić normy i mieć powód do obcięcia premii,która jest tylko i wyłącznie dla wybrańców w nagrodę za wieloletnią i wierną służbę u "końskiego zwisa"z włażeniem w d_pe po sraniu owemu "donowi" na czele,mają stawki z kosmosu wzięte oraz wieczny immunitet).Następnym czynnikiem wpływającym na twoją premię jest test na to czy jak pies na zawołanie będziesz przychodził na nadgodziny oraz w soboty,na których nagminnie oszukują,a to ci paru nie naliczą,a to sobota się gdzieś zapodziała.Jeśli nie przymkniesz oka na powyższe sytuacje,znajdziesz się na czarnej liście u "końskiego zwisa"i owa grupa bierze sobie taką osobę na celownik.Co do nagród jubileuszowych,to tyczy się to tylko "dona"i jego świty.dawane są dopiero po 10 latach(podobno są to jakieś citizeny z rynku za 30 zł.),a nikt normalny nie wytrzyma tu tyle za takie pieniądze i w takiej atmosferze.Doszliśmy do wczasów pod gruszą-dopłata nie przekracza 300 zł.,więc jest to śmieszna suma.Następna jest karta multisport -kto normalny po 8 albo 12 godzinach dżwigania ciężkich szyb ma jeszczę ochotę na siłownię.Z tych kart to korzystają chyba tylko słynne cielaki,bo oprócz jarania szlugów,palenia głupa,nic innego nie robią.Dofinansowanie dojazdów do pracy-tylko dla ludzi dojeżdżających spoza Szczecina i o dziwo tylko dla nowozatrudnionych (są to marne grosze,i tylko przez jakiś okres),a zrobili to chyba tylko dlatego bo nikt ze szczecina nie chce tu pracować i szukają naiwniaków spoza miasta.Mają co prawda jeszcze pracowników ze wschodu,ale ich też ubywa,bo też nie chcą być murzynami za marne grosze jakie się tu płaci.Podsumowując-zarobki w przedziale 2500 zł.na rękę(z nadgodzinami i śmieszną premią),oraz panująca tu atmosfera życzliwości ze strony cielaków raczej nie przynosi firmie sukcesu w pozyskiwaniu nowych pracowników,a nowo zatrudnionych motywuje raczej do ucieczki z tego cyrku.

anonymous
@anonymous 19.08.2018 12:51

tym zakładem powinna się zająć Najwyższa Izba Kontroli i Prokurator

Rogalik

Witam wszystkich. Na dzień dzisiejszy jestem pracownikiem firmy Pilkington. Ogólnie rzecz biorac firma schodzi na psy. Jak wspominał przedmówca, firma szuka oszczędności, zatrudniają Coraz więcej obywateli Ukrainy, o zgrozo, co najciekawsze z pewnymi kacapami wogole nie można się dogadać. Firma stawia na ilość, nie ma mowy o jakości. Nie szanuje się starych doświadczonych pracowników, mało tego, mobbing na porządku dziennym. Dyrektor podnosi normy produkcyjne, nie myśląc że plac firmy jest zbyt mały na tyle "materiału". Zapakowane szyby zabezpieczone tekturowymi przekładamy wystawiane są na dwór gdzie pada na nie deszcz, śnieg itp.. Zarobki może nie takie straszne, ale jako "krajacz" czy "myjkowy" dźwigać dziennie przez 8 albo 12 h kilkanaście ton szkła, po kilku latach siada kręgosłup, stawy i dostajesz wypowiedzenie, a na twoje miejsce przychodzi Jewgienij Czapajew z Ukrainy, i tak w kółko. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo bardzo goraco i głośno, grube ubranie sprawia że pot spływa po genitaliach, chodzisz zapocony i śmierdzi. Praca stojąca albo biegajaca non stop. Na koniec zmiany pytanie "zostajesz czy masz wy. Ebane"?. Księgowa która notorycznie zapomina czegoś doliczyć do wynagrodzenia, a tu kilka sobot nie policzy, albo nadgodzin, nie mówiąc już ze są przypadki w których premie wywial wiatr, ale to wszystko bo "tabelki mi się przesunely, system zawiódł, i ups, 500 zł masz mniej. Firma w której nikt nic nie wie, ucieka od odpowiedzialności i obowiązków. Co do poprzedniej wypowiedzi, o miłych kontaktach między pracownikami, chciałbym trochę sprostowac, bo z większością można pogadać tylko o robieniu laski, Libanie duży itp. Co w tym miłego zostawiam waszej ocenie

Były pracownik
@Rogalik 18.10.2016 23:04

Czy księgowa to nadal Katarzyna?

przejrzałem na oczy

Jeden z najgorszych pracodawców na rynku pracy!!!Począwszy od kierownictwa-które nie widzi albo nie chce widzieć tego co się tutaj dzieje, Dyrektora zakładu-który nie reaguje i nie podejmuje żadnych działań w stosunku do niżej wymienionych osób odpowiadających za tak dużą rotację i wykazuje zerowe zainteresowanie poprawą warunków pracy i płacy w tym zakładzie, kierownika produkcji-który zwykłego pracownika traktuje jako człowieka gorszego sortu, mistrzów-którzy posiadają wątpliwe kwalifikacje do zajmowania swoich stanowisk i kierowania ludzmi,ale za to z posadą załatwioną po znajomości czują się bezkarni i nietykalni, księgowej-która z niezwykłą precyzją i za cichą zgodą dyrektora,pod przykrywką pomyłki w systemie, regularnie co miesiąc obniża zarobki pracownikom (mowa tu o ginących nadgodzinach), zarobków-ok. 2300zł na rękę za ciężką pracę, premii-która jest przyznawana tylko lizusom i konfidentom, podwyżek-w wysokości 10,20 groszy rocznie, mechaników-nie mających zielonego pojęcia o naprawie zepsutych maszyn, stałych pracowników-w większości nic nic nie potrafiących,wyśmiewających i poniżających nowych pracowników, tuszowania wypadków przez pana od BHP (a zdarzają się często,bo jest to praca przy szkle), zmuszania do przychodzenia w soboty oraz zostawania po godzinach pod grożbą obcięcia premii,obniżenia oceny okresowej pracownika,próby izolowania od grupy pracowników. Poniżanie,ośmieszanie,zaniżanie samooceny,układy,mobbing,płaca na poziomie najniższej średniej krajowej- to wszystko oferuje ów zakład,zakład,który należy do międzynarodowego koncernu prowadzącym działalność w 30 krajach na świecie i posiadających 9 oddziałów w polsce. Idę sie odlać,bo nie chce mi się więcej pisać,ręce same opadają.

Były

Widzisz 123 ja pracuję w zakładzie produkcyjnym gdzie nie ma ani jednego pracownika z Ukrainy. Pracują sami Polacy. Pewnie zapytacie dlaczego tak jest - dlatego że wynagrodzenia są dużo wyższe niż w innych zakładach produkcyjnych. Pierwsza umowa 18 zł + 30 % premii, po 3 miesiącach +1 zł lub 2 zł do podstawy. Po dwóch latach jeśli się starasz i chcesz pracować spokojnie dojdziesz do 20-25 zł na godzinę plus wyżej wymieniona premia. Magazynierzy na wózkach dostają na start 20-22 zł/h. Nie napiszę nazwy firmy bo zaraz usuną wpis że jest to reklama ale kto ma głowę niech poszuka. Praca jest dużo lżejsza niż szyby zespolone .

Elo
@Były 03.08.2018 20:49

Sciema

Były
@Elo 21.08.2018 21:45

Szkoda życia Panowie i Panie jest rynek pracownika korzystajcie z tego i nie wybieracie tego (usunięte przez administratora) !.

Były
@Były 23.08.2018 19:53

Szkoda życia Panowie i Panie jest rynek pracownika korzystajcie z tego i nie wybieracie tego pracodawcy - obiecuje złote góry a daje skalne !.

anonymous

do moderatora strony,czy wpisy nie powinny być udostępniane według dat?Dlaczego na początku przerzucane są opinie z wcześniejszych okresów?

Iwona

@Adam, napisałeś, że firma oferuje dużo benefitów, czy mógłbyś powiedzieć jeszcze, co się na nie składa? To dobra informacja, że firma ma system premiowy. Możesz jeszcze napisać czy premia jest miesięczna, kwartalna ustalana według wypracowanych celów indywidualnych czy całego zespołu?

Były !..
@Iwona 06.08.2018 15:01

Ciekaw jestem bardzo ile dostałeś Iwonko zł. -za to promowanie parcia na szkło ?...

Były !..
@Były !.. 07.08.2018 11:58

no... no...noo!. No ile ?...

anonymous
@Iwona 06.08.2018 15:01

Wczasy pod gruszą, nagrody jubileuszowe, karty multisport, dofinansowanie dojazdów itp. Premia jest miesięczna.

Edith Swan
@anonymous 08.08.2018 20:37

Benefity to nie wszystko - to tylko dodatek ktory moze byc lub nie !. Podstawa sa zawsze konkurencyjne wynagrodzenia zasadnicze pracownikow.

Edith Swan
@anonymous 08.08.2018 20:37

Benefity to nie wszystko - to tylko dodatek ktory moze byc lub nie !. Podstawa sa zawsze konkurencyjne wynagrodzenia zasadnicze pracownikow.

K.K
@Edith Swan 09.08.2018 08:15

BIngoo - Rechtsanwaltin Edith.

adam
@anonymous 08.08.2018 20:37

Socjal jest powszechny w firmach produkcyjnych. 5-10 latki tzw nagrody jubileuszowe są ale już raczej nikt tutaj tyle nie wytrzyma. Dofinansowanie dojazdów w 1 roku, gdzie inne firmy dowożą pracowników za darmo. Premia a raczej to co po niej pozostało, bo co można powiedzieć o kwotach rzędu 200-500zł? Stawki godzinowe poniżej konkurencji(14zł start), nie przyciągają tutaj dobrych pracowników a mamy tutaj 3 zmiany. Jak jeszcze trafisz do normalnej brygady to można posiedzieć. Przeważnie to zlepek kilku ukrainców, rosjan i z 1-2 polaków.

Jan
@adam 11.08.2018 14:18

Chyba dawno tam nie pracujesz skoro piszesz, że 14 zł na start i marne premie. Start wyższy a premie to zupełnie inny poziom. Nie wciskaj ciemnoty ludziom.

K.K
@Jan 18.08.2018 13:47

W pierwszej chwili nawet lekceważąco mrugnąłem powieką: więc bardzo dobrze na co dzień ciebie znam . Szczerze - dawno nie czytałem twojego równie niezrozumiałego i kłamliwego bełkotu PS: Jesteś na 100% naganiaczem niewolników !.

były pracownik
@Jan 18.08.2018 13:47

te 14 zł. jest od niedawna,o premiach to nie chce mi się pisać,bo szkoda słów,więc ty nie wciskaj ciemnoty ludziom i ogarnij się,dobry kolego pomarańczowych kamizelek i wstań w końcu z kolan

anonymous

Do pani Iwonki,zapomniałem dopisać że chodzi o wpis

anonymous

Mam pytanie,a właściwie dwa do pani Iwonki,która ciągle i tak uparcie broni tej firmy i próbuje mydlić oczy osobom,które wchodzą na tą stronę żeby poznać warunki płacy i pracy, pierwsze- ile ci płacą za zachwalanie tego pseudo zakładu?Tez zarabiasz tam 4,5 kafli jak to wypisuje ?I drugie-przybyło około 50 nowych wpisów i jak to jest że opinia wyżej wymienionego jest zawsze w pierwszej dziesiątce?Dobrze razem gracie, ale takie brednie jakie wypisujecie nie pomogą wam w rekrutacji.Prawda jest taka że przez to jak traktują ludzi w tym zakładzie,bezpodstawne ucinanie premii,zmuszanie do nadgodzin ,tolerowanie mobbingu przez przełożonych,powoli ale sukcesywnie wszyscy od was uciekają.Z braku chętnych próbujecie się ratować pracownikami ze wschodu,ale oni też dają dyla,niedługo na te wasze 4,5 kafli które teraz dostajecie za włażenie w d_pe ,trzeba będzie zapracować,bo zostaną tam tylko same lebiegi takie jak wy

OxO

Co to za murzyńska firma ?

anonymous
@OxO 30.07.2018 14:44

Szukamy naiwniaków Spółka z o.o

Ważne!

Księgowa się myli z godz. pracy i płacy !

anonymous
@Ważne! 03.08.2018 19:30

księgową to powinien się zainteresować prokurator

Adam

Wszystko płacone na czas, dużo benefitów dla pracowników. O wynagrodzeniach zawsze się dyskutuje - bardzo rynkowe wynagrodzenia, dodatkowo premie i inne dodatki. Fajna firma! oby więcej takich na naszym rynku pracy. polecam!

Stary
@Adam 03.08.2018 15:34

Ooooo widzę ktoś tu próbuje ratować wizerunek firmy...... Hahaha ha Napisze tak jeden wielki rozpier......l Stara ekipa odchodzi premie w dół. Zostają nowi co nie mają zielonego pojęcia o niczym. Ukraińcy większość ma wyjeb.... Ę. Ci co chcą robić można na jednej ręce policzyć. Adam weź kolana otrzep.....

młody
@Adam 03.08.2018 15:34

co za brednie wypisujesz,co ci obiecali za ten kłamliwy wpis ty sprzedajny lamusie-najniższa średnia krajowa,żadnych dodatków nie ma a o premii w ogóle się nie wypowiadaj,jeśli ktoś ją dostaje to takie cielaki jak ty wchodzące w (usunięte przez administratora) pseudo-mistrzom

nie wiem

Jeśli obecna tendencja się utrzyma to w tym zakładzie będą pracować sami Ukraińcy.

Павел Пятаков
@nie wiem 03.07.2018 16:57

Ну це було логічно. Мої вітання!

sasza
@Павел Пятаков 10.08.2018 07:26

Kochani pracownicy zarobkowi za wschodniej granicy. Zważajcie na to co mówicie, bo cześć z nas uczyła się kiedyś języków z byłych radzieckich prowincji. Zwłaszcza wyzywanie Polaków od frajerów z waszej strony niedługo się skończy, tak jak i wasza bezkarność.

Павел Пятаков
@sasza 11.08.2018 14:05

ПІАНОБОЙ - Христос моя Сила !.

PC H. P

Zakład lubiący młode kobiety wyciągając je na wycieczki 3 dniowe takie towarzystwo aż rodziny rozbija patola Pozdro Piotr hun.... 30 września dobry wyjazd

Wiktor

Jak sądzicie czy rozmowy z szefostwem mogą coś zmienić?

seba
@Wiktor 19.07.2018 12:01

Jaki temat chcesz poruszyć?

Lolek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

123
@Lolek 08.07.2018 19:33

Cały czas. Jwst mega rotacja. Ponad polowa pracowników to Ukraińcy. Po polsku mowi tylko kilku, wiec ciezko sie dogadac.

Gutek

Aż się czytać nie chce niektórych wpisów bo to nie są opinie!!!

iii
@Gutek 21.06.2018 21:46

Wynika to z ogólnej frustracji, braku motywacji i braku jakiejkolwiek atmosfery. Praca prowizoryczna, nieregularna. Konkurencja już dawno dogoniła ten zakład w kwestii płac.

Pracownik

Jestem obecnie pracownikiem firmy. Prawda jest taka że jest zapierdol ale jak ktos robi a nie stoi na fajce co 5 min to zrobi swoje i zarobi. Moze i na poczatku dostaje sie smieszne pieniadze ale 4-5 kafli po roku sie wyciąga. W innych firmach produkcyjnych ciezko o takie warunki. Kolesiostwo? Wydaje mi się że wszystko działa w dwie strony. Mistrz może i nie dźwiga tyle co krajacz czy myjkowy, ale też się musi nabiegac. Ma parcie żeby ludzie za których odpowiada wyrobili normę i jest z tego rozliczany . Jak ktoś współpracuje to ma lepiej i tak jest chyba wszedzie. Atmosfera w pracy jest taka jak się trafi. Pracuje tu 200 ludzi i jak pracujesz na zmianie z debilami to masz slabo, jak pracujesz z kolesiami którzy gadają o robieniu laski to już od Ciebie zależy czy się śmiać czy płakać. Jak pracujesz ze znajomymi - normalnymi ludzmi ktorzy po jakimś czasie się znajdą to masz fajnie i tyle. Praca jak to praca na produkcji - ambicjonalna może i nie jest ale jak chcesz - zarobisz. Napocisz sie, przypilnujesz czy "system się nie pomylil " i sprawdzisz czy masz policzone wszystkie godziny i jak dasz radę siłowo, zdrowotnie i masz trochę zaparcia to zarobisz na kredyt i rodzine. Jedno jest pewne siłownię masz z głowy. Nie polecam tym którzy chcieliby się nie narobić a zarobić.

optymista
@Pracownik 15.10.2017 03:09

Ty nie jesteś pracownikiem,tylko niewolnikiem(nie myl pojęć),a na fajce co 5 minut to stoją tylko potocznie tylko zwanymi(mistrzami).4,5 kafli?ładnie musisz mieć zajechane kolana jak tyle zarabiasz.Z jednym się zgadzam,w innych firmach produkcyjnych,gdzie szanuje się rodaków,to faktycznie ciężko o takie warunki,jakie się tu zapewnia pracownikom-pot cieknie po genitaliach,nie ma kiedy iść do kibla,zbawcy narodu(w pomarańczowych kamizelkach),którzy nie do końca chyba wiedzą od czego są,nic nie potrafią załatwić,ale za to codziennie latają z kartką i szukają naiwniaków na nadgodziny,na których i tak ich oszukają,brednie na zebraniach,że firma cały czas podnosi jakość oferowanych produktów,a prawda jest taka,że przez normy,jakie są ustalane oraz przez stosunek do pracy jaki prezentują niektórzy pracownicy,efekt jest niestety odwrotny,bo liczą się tylko metry.Kolesiostwo?-jak najbardziej,największe u zasłużonych lizusów,którzy za swoją prawie zerową wiedzę,lekceważący stosunek do wykonywanej pracy,wieczne narzekania jak to firma ich traktuje,ale za to z wieloletnim włażeniem MISTRZOM w zadek,powinni dostać dyplomy i klucze do bram firmy.Mistrz musi się nabiegać?-chyba na szluga,żenada,jedyne parcie jakie ma,to takie żeby się prześlizgnąć do końca swojej zmiany,bo normę,jakość,a przede wszystkim ludzi,za których odpowiada,ma głęboko w rowie.Jak ktoś współpracuje?(chyba jak się podlizuje),to faktycznie ma lepiej.Atmosfera?-jak na Śląsku,można się udusić,połowa ludzi,która tu pracuje,półgłówki,z którymi nie da się normalnie pracować i nic do nich nie dociera,osobiście to chce mi się płakać,ale ze śmiechu,zero ambicji.Co do wypłaty,to na koniec miesiąca system notorycznie się myli,przez co dostajesz kilka stów mniej.Ogólnie to pracę polecam tym,którzy chcą się narobić,ale nie zarobić

panorama info
@Pracownik 15.10.2017 03:09

prosił bym o wytłumaczenie łopatologicznie jak mozna zarobic 4-5 kafli na stanowisku robotniczym gdzie najwyzsza stawka na prosdukcji wg. regulaminu wynagrodzen to 18.6 brutto. + premia produkcyjna 850 pln brutto. ..... zakladam ze nie pracujesz dzien w dzien po 12 h w kazda sobote i niedziele. ..... spotkaŁEM ZNAJOmego , mowi u mnie na budowie to wszyscy maja minimum po 4,5 tysiaka. na reke. hmmmm a ile pracuja , no dzien w dzien po 12 godzin bez sobót. ... . zrozum ze w kazdej robocie jebiac non stop 12stki zarobisz 4-5 k.

Mariolka

Co wy tak narzekacie ,po pierwsze po ostatnich zmianach płacowych czyli ujebaniu premi wcale nie trzeba robić normy.Nie wiem po co się upierdalacie i pocicie,wkirwiacie itp robicie tak zeby a było dobrze a nie jebanu Szymusiowi????

Mirek

Czy firma prowadzi może jakieś rekrutacje?

Antoni

Długo by pisać ale w skrocie, Kierownik to despota i ekstrawertyk. Lubi zmobingowacć słowem. Mistrzowie zdominowani przez kierownika kłamia, matacza i mobingują tak żeby kierownik nie krzyczał. Przemysław Ś najgorsza (usunięte przez administratora) Powinien wykładac na US kłamstwo i krętactwo stosowane. Pracownicy rożni, normalni, alkoholicy i ćpuny, lizodupy, ukraincy na dorobku nie mowiacy nic po polsku ale wiedzacy jak ukraść papier z toalety. Inteligentne bestie. Wynagrodzenie sukcesywnie ucinane przez Derektora bardzo motywuje do pracy.

Johny D
@Antoni 22.03.2018 19:41

Dyrektor motywuje do pracy hłe hłe hłe, dla niego jesteś tylko czynnikiem mającym wpływ na wskaźnik słupka, człowieka w tobie nie zobaczy.

Iwona

@TONY HALIK, właśnie opinie pracowników firmy wiele mówią na temat pracy w danym miejscu. Dziękuję za odpowiedź. @Nie polecam, długo pracowałeś w Pilkington? Czy za nadgodziny, o których wspominasz, jest płacone lub nie ma problemu z odbiorem wolnego dnia? Jako kolejna osoba wspominasz o mobbingu - czy próbowaliście cos zrobić w tej sprawie?

Nie polecam

To (usunięte przez administratora) nie firma.Wyzysk pracowników jest tu wpisany w harmonogram dnia.Traktowanie ludzi tu pracujących jak bydło,skutkuje ciągłą rotacją nowych kandydatów,których jest coraz mniej.Swoją drogą ciekawi mnie bardzo jak firma poradzi sobie z tym problemem,bo podobno chcą podnieść produkcję o 50 procent,a już teraz ledwo się wyrabiają.Przymusowe nadgodziny to praktycznie codzienność,a jak odmówisz to pojadą ci po premii,która i tak z miesiąca na miesiąc jest coraz mniejsza.Ucinają co się tylko da i ile się da.I gdyby nie pracownicy ze wschodu,a i oni coraz rzadziej tu aplikują widząc co się tutaj wyrabia,to może i coś by się zmieniło.Przymusowe wygórowane normy,układy,wyzysk,kolesiostwo to codzienność w tym zakładzie.Mobbing jest tu powszechnie stosowany przez mistrzów,którzy razem ze starymi pracownikami stosują ten haniebny proceder.Ta firma nigdy nie będzie atrakcyjnym pracodawcą,dopóki nie odszczurzy się wieloletnich układów(mówię tu o grupie o której pisałem wyżej),bo to właśnie oni w dużej mierze przyczyniają się do takiej rotacji.Zarobki w przedziale 2500 zł. za ciężką pracę na produkcji też swoje robią,o szacunku dla pracownika już nie wspomnę.Omijać tą firmę szerokim łukiem-to moje zdanie.

Janusz
@Nie polecam 24.04.2018 20:57

Po drugiej stronie ulicy w Animex (Agryf) podobnie z tym kolesiostwem itd. hehe :D

Iwona

@TONY HALIK, w takich sytuacjach są też odpowiednie instytucje, prawda? Nie staram się ratować, jak to napisałeś, zszarganej opinii firmy. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i staram się być obiektywna. Moim zadaniem jest dopytywanie o różnego rodzaju szczegóły oraz zachęcanie do wyrażania swoich opinii o pracodawcach. Wypowiadasz się na forum publicznym i oskarżasz firmę o dokonanie poważnego przestępstwa (Mobbing jest łamaniem prawa) - dlatego moim zadaniem, jako moderatora, jest doprecyzowanie czy aby na pewno właśnie mobbing masz myśli. @nie polecam, @Gall, nadal jesteście pracownikami Pilkington w Szczecinie? Co Waszym zdaniem powinno zmienić się w firmie, aby była ona bardziej atrakcyjnym pracodawcą? Oczywiście poza sytuacjami, które wymieniliście w swoich komentarzach.

TONY HALIK
@Iwona 23.04.2018 16:43

podtrzymuję swoje zdanie na temat mobbingu w tym zakładzie,jestem pracownikiem i też staram się być obiektywnym,doskonale wiemy że te odpowiednie instytucje niczego nie załatwią,bo bardzo trudno jest mobbing udowodnić,nie trzeba dopytywać się o różnego rodzaju szczegóły-wystarczy poczytać co ludzie piszą na temat tego zakładu,wydaje mi się że są tu wystarczające informacje,a najlepszym rozwiązaniem jest zatrudnienie się i przekonanie na własnej skórze jakie warunki tu panują

nie polecam

układy,mobbing straszny,krętactwo,ucinanie premii,niekompetentni brygadziści,ciągła rotacja pracowników,...

Gall

Wyzysk, kolesiostwo, niekompetencja pot po .... . Omijać szerokim łukiem.

Iwona

@Antoni, oskarżenia o mobbing są bardzo poważne. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy na pewno takie sytuacje miały miejsce w Pilkington? Jeśli tak, to czy podejmowane były jakieś rozmowy w tej sprawie? Upominam Cię również, że komentarze pisane w obraźliwym tonie są niedopuszczalne na forum i mogą zostać usunięte przez administratora. @niedoszły pracownik, ale zwróć uwagę, że od roku 2005 minęło już 13 lat - przez ten czas naprawdę mogło się sporo zmienić :) Czy później próbowałeś jeszcze aplikować do Pilkington?

TONY HALIK
@Iwona 23.03.2018 14:59

@Iwona.Z treści tej opinii wnioskuję, że ktoś tu próbuje ratować i tak już mocno zszarganą reputację firmy.Co za znakomita wiedza o przepisach,naprawdę jestem pod wrażeniem,szkoda tylko że te przepisy są tu notorycznie łamane.Jestem obecnie pracownikiem i wiem co piszę.Antoni wyraził swoją opinię miał do tego pełne prawo.Wymienione sytuacje z twojej definicji nie tylko miały miejsce,ale wręcz są tu nagminnie stosowane przez mistrzów.Podejmowanie jakichkolwiek rozmów w celu rozwiązania tego haniebnego procederu,nie ma najmniejszego sensu,bo układy jakie panują w loży mistrzów są jak w Sejmie-czyli krótko mówiąc z betonu.Co do komentarzy o firmie na forum,to ja przypominam że od tego ono jest i każda osoba zainteresowana,chcąca podjąć pracę w tym zakładzie,ma pełne prawo do zapoznania się z opiniami pracowników,jakie panują tu standardy.Co do zdania że od 2005 roku minęło już 13 lat,i przez ten czas mogło się coś zmienić,to zgadzam się z tym.Kierownictwo firmy przede wszystkim powinno się poważnie zastanowić nad podjęciem działań w celu poprawy sytuacji i ukrócić w końcu ten haniebny proceder i ciche wieloletnie układy,a nie udawać że nie ma problemu. 'LENIWIEC'

Zostaw opinię o Pilkington - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pilkington